Nokia 113 - opinie
Telefony Nokia Nokia 113 Opinie o Nokia 113

Nokia 113

w sumie: 11
  • 2

    1. ~  2012-05-20 16:12:56  host: host-89-228-177-113.brzesko.mm.pl

    nareszcie 100 % NOKIA.

  • 1

    3. ~kwintolp21  2012-07-30 14:59:48  host: 159.160.221.102

    Gdyby dali baterie np. 1500mAh to bylby to aparat trzymajacy miesiac i idealny dla osob ktore pod slowem telefon nie doszykuja sie gadzetow. Tutaj mamy Nokia 3510i w wer. Maj 2012. Czy sie przyjmie? Zobaczymy

  • 1

    6. ~mnm  2012-08-09 03:22:08  host: ip-178-214-150-141.silesiamultimedia.com.pl

    Jest bardziej rozwinięty niż nokia 3510i,ale jeżeli będzie równie wytrzymały i bezawaryjny to jestem jak najbardziej za..Zawłaszcza że miałam go w rekach,pobawiłam się nim trochę i mam zamiar go kupić

  • 0

    7. ~joszi  2013-01-28 20:46:30  host: user-46-112-197-168.play-internet.pl

    Mam pytanko do użytkowników tego telefonu. Czy w tym modelu można w kalendarzu zapisać więcej niż 10 wpisów? Bo miałem swego czasu Nokię 1202 i niestety to była jej jedyna wada, ponieważ kalendarz z możliwością dokonania wielu wpisów jest dla mnie najważniejszą (zaraz po dzwonieniu oczywiście) funkcją jaką powinien posiadać telefon.

  • 0

    8. ~lampart  2013-03-24 17:15:28  host: 178235089203.mlawa.vectranet.pl

    tel jest ok taka zwyczajna Nokia z dobrą baterią

  • 0

    9. ~kanapkazmajonezemxD  2013-03-27 16:46:03  host: cgo85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak długo trzyma bateria przy samym dzwonieniu i smsowaniu?

  • 0

    10. ~mnm  2013-04-12 04:05:52  host: 178-214-150-141.internetia.net.pl

    kanapkazmajonezemxD@ 7-8 dni spokojnie wytrzyma ale to też zależy jak dużo gadasz i piszesz,jak mało to i nawet dłużej...uwaga używanie radia ,neta,odtwarzaczamp3 itp.dodatków bardzo wydatnie skraca czas pracy baterii...

  • 0

    11. ~Łukasz  2013-05-07 08:11:21  host: bjj218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: czy do tego telefonu jest możliwość dokupienia USB?

  • 0

    12. ~PZ  2013-09-24 18:18:45  host: ip-93-154-214-196.free.aero2.net.pl

    Kolejny byle jaki telefon Nokii, ale żeby złącza USB nie dać to już żal.

  • 0

    13. ~JanosiQ  2014-04-03 23:34:07  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Telefon dobry. Obsługiwałem go i mi się bardzo podobał. Polecam tym co chcą tani fon z dobrymi funkcjami np Mp3, Aparat itd. Lub też dla starszych co nie potrzebują smarthphonów.

  • 0

    14. ~azbest  2014-05-20 21:59:25  host: user-94-254-131-158.play-internet.pl

    kiepska bateria,nie obsluguje HTML,poza tym gubi zasieg,nie tyle nie polecam co odradzam!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-196-145-24.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet