Nokia 113 - opinie
Telefony Nokia Nokia 113 Opinie o Nokia 113

Nokia 113

w sumie: 11
  • 2

    1. ~  2012-05-20 16:12:56  host: host-89-228-177-113.brzesko.mm.pl

    nareszcie 100 % NOKIA.

  • 1

    3. ~kwintolp21  2012-07-30 14:59:48  host: 159.160.221.102

    Gdyby dali baterie np. 1500mAh to bylby to aparat trzymajacy miesiac i idealny dla osob ktore pod slowem telefon nie doszykuja sie gadzetow. Tutaj mamy Nokia 3510i w wer. Maj 2012. Czy sie przyjmie? Zobaczymy

  • 1

    6. ~mnm  2012-08-09 03:22:08  host: ip-178-214-150-141.silesiamultimedia.com.pl

    Jest bardziej rozwinięty niż nokia 3510i,ale jeżeli będzie równie wytrzymały i bezawaryjny to jestem jak najbardziej za..Zawłaszcza że miałam go w rekach,pobawiłam się nim trochę i mam zamiar go kupić

  • 0

    7. ~joszi  2013-01-28 20:46:30  host: user-46-112-197-168.play-internet.pl

    Mam pytanko do użytkowników tego telefonu. Czy w tym modelu można w kalendarzu zapisać więcej niż 10 wpisów? Bo miałem swego czasu Nokię 1202 i niestety to była jej jedyna wada, ponieważ kalendarz z możliwością dokonania wielu wpisów jest dla mnie najważniejszą (zaraz po dzwonieniu oczywiście) funkcją jaką powinien posiadać telefon.

  • 0

    8. ~lampart  2013-03-24 17:15:28  host: 178235089203.mlawa.vectranet.pl

    tel jest ok taka zwyczajna Nokia z dobrą baterią

  • 0

    9. ~kanapkazmajonezemxD  2013-03-27 16:46:03  host: cgo85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak długo trzyma bateria przy samym dzwonieniu i smsowaniu?

  • 0

    10. ~mnm  2013-04-12 04:05:52  host: 178-214-150-141.internetia.net.pl

    kanapkazmajonezemxD@ 7-8 dni spokojnie wytrzyma ale to też zależy jak dużo gadasz i piszesz,jak mało to i nawet dłużej...uwaga używanie radia ,neta,odtwarzaczamp3 itp.dodatków bardzo wydatnie skraca czas pracy baterii...

  • 0

    11. ~Łukasz  2013-05-07 08:11:21  host: bjj218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie: czy do tego telefonu jest możliwość dokupienia USB?

  • 0

    12. ~PZ  2013-09-24 18:18:45  host: ip-93-154-214-196.free.aero2.net.pl

    Kolejny byle jaki telefon Nokii, ale żeby złącza USB nie dać to już żal.

  • 0

    13. ~JanosiQ  2014-04-03 23:34:07  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Telefon dobry. Obsługiwałem go i mi się bardzo podobał. Polecam tym co chcą tani fon z dobrymi funkcjami np Mp3, Aparat itd. Lub też dla starszych co nie potrzebują smarthphonów.

  • 0

    14. ~azbest  2014-05-20 21:59:25  host: user-94-254-131-158.play-internet.pl

    kiepska bateria,nie obsluguje HTML,poza tym gubi zasieg,nie tyle nie polecam co odradzam!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-23-50-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet