Nokia 112 - opinie
Telefony Nokia Nokia 112 Opinie o Nokia 112

Nokia 112

w sumie: 38
  • 0

    1. ~Ja  2012-05-17 22:28:48  host: z07-10.opera-mini.net

    Przy takiej baterii będzie trzymał z 2 tyg :O

  • 0

    3. ~leoś  2012-05-24 10:12:36  host: oew78.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie tyle powinien mieć telefon a do tego nie mieć wielkości telewizora cena też właściwa

  • 0

    4. ~DJ1910  2012-05-25 12:20:16  host: dino.centertel.pl

    ten telefon nadaje się chyba tylko do tego, by wykręcić na nim numer 112...

  • 0

    5. ~haz  2012-06-04 14:56:01  host: bumar.gliwice.pl

    Gdyby zrobili jeszcze ten telefon w takiej trochę odporniejszej na kurz i zachlapania obudowie to był by podstawowy telefon każdego budowlańca

  • 0

    6. ~ola  2012-06-04 19:59:56  host: 88.210.188.133

    właśnie taki telefon jest mi potrzebny, super cena, a możliwość korzystania z 2 kart równocześnie - rewelacja. Obecnie korzystam z 2 telefonów (w jednym mam polską kartę, w drugim szkocką) i szlag mnie trafia ;)

  • 0

    7. ~nnn  2012-06-26 02:25:56  host: ip-178-214-150-141.silesiamultimedia.com.pl

    Uwaga żaden z tych nowych noki czyli 110,111,112i 113 nie ma wejścia usb tylko bt,aby przesłać dane na karte 32gb poza bt jest jeszcze czytnik danych,a uaktualniania oprogramowania tylko metodą netową no i wszystkie mają edge klasa 10.Opera mnini działa na gsm arena 110 jest już dostępny i chyba jest lepiej(jakość rozmowy oraz muzyki) niż z 101 czy x1-01.Muzycznie też nie jest najgorzej odtwarza mp3,aac-lc,wma9.wma10,i wma pro10,ma dyktafon, radio z rds idealny telefon do rozmów pisania smsów oraz słuchania muzyki co prawda korektora raczej nie będzie ale utwory można przewijać..

  • 0

    8. ~globe  2012-07-02 21:56:47  host: z56-01.opera-mini.net

    Mimo iż nie jestem nokiomaniakiem kupię ten telefon gdy tylko będzie dostępny na naszym rynku.

  • 0

    9. ~Marek  2012-07-13 17:18:22  host: ip-78-30-103-147.free.aero2.net.pl

    no wlasnie a gdzie mozna kupic ,bo prezentacja byla ponad 2 miesiace temu a tu ani w sklepach ani na allegro...?

  • 0

    10. ~Marek  2012-07-25 11:24:02  host: ip-37-209-138-167.free.aero2.net.pl

    Do "~nnn" napisales ,ze jest juz dostepny a gdzie?bo chce kupic . Bardzo dobry tel.jestem handlowcem i wlasnie potrzebuje telefonu ktory wytrzyma przy 4 godz. rozmowy dziennie przynajmniej 3 dni . Świetny ,wszystko czego potrzeba ma.

  • 0

    11. ~Janek  2012-08-03 12:23:16  host: ip-78-30-103-231.free.aero2.net.pl

    Idealny telefon. Mam 32 lata telefon ma wszystko czego mi potrzeba-wytrzymala bateria (duuzy +),BT( do zestawu w samochodzie) itd.... Mam 2 dzieci wiec jak nawet mi zniszcza to mozna kupic nowy za niewielkie pieniadze :) a smartfon za 2000zl jak spadnie to juz lipa...

  • 0

    12. ~ja  2012-08-24 09:42:43  host: z51-08.opera-mini.net

    ten tel.jest juz dostepny w cenie ok.200zl.

  • 0

    13.  2012-08-27 01:00:28

    Potwierdzam, jest w Media Markcie po 199 PLN.

  • 0

    14. ~globe  2012-08-27 13:35:11  host: public5604.xdsl.centertel.pl

    Czy wie ktoś czy można w tym telefonie wybrać pamięć kontaktów która ma być widoczna ? I jak to zrobić ?

  • 0

    15.  2012-08-30 20:37:08

    brakuje tylko złącza micro usb do ładowania i przesyłu danych

  • 0

    16. ~Marek.  2012-08-31 02:24:01  host: user-31-174-228-144.play-internet.pl

    Co ciekawe posiada funcję nagrywania rozmów telefonicznych

  • 0

    17.  2012-08-31 14:17:23

    Przy pomocy tego telefonu można nagrywać rozmowy telefoniczne a nie można nagrać np radia

  • 0

    18. ~ja  2012-09-05 12:41:59  host: z42-09.opera-mini.net

    Marek -gdzies wyczytalem ze ma nagrywanie radia i dyktafon a rozmow nie. Wiec moze sa rozne wersje na inne kraje?

  • 0

    19. ~zainteresowany  2012-09-06 11:08:44  host: public-gprs347934.centertel.pl

    Mam pytanie do 17. Marek. Czy nagrywanie rozmowy telefonicznej można łatwo uruchomić (np. skrótem klawiszowym)?

  • 0

    20. ~  2012-09-08 13:08:40  host: ip-78-30-121-57.free.aero2.net.pl

    Nie potrafie zrozumiec po co wsadzili do tego telefonu aparat fotograficzny.

  • 0

    21. ~hmm  2012-09-08 17:13:11  host: avt206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. w tym modelu obie karty są aktywne jednocześnie czy trzeba przełączać z karty na karte?

  • 0

    22. ~ja  2012-09-10 11:26:44  host: V37-03.opera-mini.net

    z opisow wynika ze ma nagrywanie z radia

  • 0

    23. ~wegwe  2012-09-27 14:29:34  host: 91.216.239.8

    witam. Niech ktoś odpisze, czy w tym modelu obie karty są aktywne jednocześnie czy trzeba przełączać z karty na karte?

  • 0

    24. ~Kris  2012-10-05 21:34:59  host: 204-224-251-94.net.stream.pl

    Odp do 23. Obie karty są aktywne. W menu można sobie wybrać sposób wyboru karty sim przy każdym połączeniu. Można też wskazać domyślnie ze podczas połączenia chcemy użyć sim1. Nie sprawdzałem co się dzieje kiedy używamy sim1, a w tym samym czasie ktoś dzwoni na sim2 - domyślam się tylko, że po zakończeniu połączenia dostaniemy powiadomienie od operatora o próbie połaczenia.

  • 0

    25. ~Marek.  2012-10-08 23:27:27  host: user-31-174-75-167.play-internet.pl

    Nagrać rozmowę można stosunkowo w łatwy sposób klikając dwa razy w lewy przycisk, tak dwie karty sim są aktywne, lecz gdy prowadzimy rozmowę jedna z kart się wylogowuje z sieci

  • 0

    26. ~Marek.  2012-10-08 23:29:55  host: user-31-174-75-167.play-internet.pl

    Nawet na stronie Noki pisze w specyfikacjach że można nagrać radio, mnie jednak się to nir udało, natomiast rozmowy telefoniczne nagrywa na bank

  • 0

    27. ~Kris  2012-10-13 11:41:11  host: 204-224-251-94.net.stream.pl

    Witam. Kupiłem ten telefon dla mamy i jak na razie dobrze się spisuje. Bateria trzyma tydzień. Gdyby ktoś mógł wskazać linka do konfiguracji internetu w tym telefonie to bardzo proszę. Chodzi o internet w mBank mobile na drugiej karcie sim.

  • 0

    28. ~zainteresowany  2012-10-19 19:35:41  host: public-gprs244540.centertel.pl

    Marek 17. i 25. Dziękuję za odpowiedź w sprawie nagrywania rozmów.

  • 0

    29. ~d75  2012-10-24 21:11:04  host: tor-exit1.conformal.com

    Telefon mam od 3 tygodni. Niestety to co pisze producent odnosnie trzymania na baterii (800 czuwania, 14 h rozmowy) to fikcja literacka w najczystszej postaci. Telefon po ładowaniu formującym akumulatora wytrzymał niecałe 6 dni, podczas których wykonałem / odebrałem połączenia, których łączny czas nie przekroczył 30 minut (byłem akurat na urlopie). Nie były też wykorzystywane multimedia, a telefon pracował z jedną kartą SIM. Po włożeniu drugiej karty czas pracy zmniejszy się znacząco, bowiem telefon będzie się kontaktować ze stacjami dwóch sieci. Jak na model, którego podstawowym atutem miał być właśnie czas pracy na jednym ładowaniu (telefon jest pozbawiony większości funkcjonalności współczesnych aparatów, włącznie z usunięciem trybu głosnomówiącego, złącza USB i sprowadzeniem odtwarzacza multimedialnego do stanu parodii) sytuacja ta jest nie do przyjęcia. Telefon został oddany do reklamacji (niezgodność stanu faktycznego ze specyfikacją).

  • 0

    30. ~dobra nokia  2012-11-08 22:13:48  host: 213-238-66-105.adsl.inetia.pl

    Polecam ten telefon! Ma świetny zasięg. Tam gdzie na moim HTC Sensation nie było zasięgu lub zrywało połączenia teraz mam zawsze. Coś pięknego. Nareszcie mogę dzwonić z domu. Bateria też bardzo dobra. Bardzo polecam dla osób które mają słaby zasięg GSM w domy, czy w pracy.

  • 0

    31. ~felka  2012-12-25 21:25:32  host: 10.142.citypartner.pl

    Czy słychać rozmówcę przez zewnętrzny głośnik ? Miałam kiedys inny model Nokii z tak samo umieszczonym głosnikiem (u góry) i ... masakra, lepiej nie rozmawiać w miejscu publicznym , przy ludziach, bo wszystko było słychać przez ten głośniczek. Czy ta Nokia 112 aby nie miała tak samo ??

  • 0

    32. ~Monika  2013-02-14 21:24:11  host: staticline-31-182-153-90.toya.net.pl

    Witam. Chciałabym kupić ten telefon, ale zastanawia mnie jedna rzecz- czy w tym modelu jest możliwość zablokowania telefonu hasłem?

  • 0

    33. ~A  2013-02-18 20:15:26  host: 109241034214.olsztyn.vectranet.pl

    Mam ten telefon naprawde jest SUPER POLECAM Wszystkim

  • 0

    34. ~  2013-06-25 07:00:44  host: abeg62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od października 2012 roku. kupiłem go za 156zl, z mysla o tym ze będzie szedł na przetyranie. pracuje w zadladze betoniarskim tak wiec będzie tam woda piach cement. na dzień dzisiejszy ekran porysowany. pare razy upadl mi na kostke wiec wgnioty w obudowie ale nic nie peklo i działa jak dzialal. przyciski dzialaja jak dzialaly. tak wiec do ciężkich robot nadaje się. lepszego telefonu byłoby mi szkoda. na stepna zaleta jest długo trzymajaca bateria. przy normalnym gadaniu i smsowaniu tydzień. ma port na 2 karty sim. nie używam mam pamięć 4gb ale nie wykorzystuje. mam dwie piosenki i pare zdjęć z netu. aparat jest cienki ale cos tam widać. ale od tego mam po prostu fujifilma. wada jest to ze jak mamy kolo 300 wiadomości w odbiorczej i nadawczej pojawiają się wiadomości które sa obcinane. wystepuje brak części tekstu. po tygodniu dochodze one gdizes w srodku.uzupeniaja się. wiec trzeba wszystko usunąć i wylaczyc i wlaczyc telefon. ogolnie jestem zadowolony bo takiego telefonu szukałem do takiej roboty żeby mi nie było zal. bo klapka by się już dawno zaciela a joystick stanal. a ladny tez jest bo czarny. pozdrawiam

  • 0

    35. ~roman  2013-06-28 11:35:31  host: 84-10-170-159.dynamic.chello.pl

    Jeśli nagrywa rozmowy telefoniczne to czy jest wysyłany sygnał dla rozmówcy w postaci tzw "pipania'

  • 0

    36. ~Andrew  2013-09-13 21:36:51  host: 37.31.24.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Czy ten telefon można połączyć z słuchawką beprzewodową bluetooth??

  • 0

    37. ~pimp  2013-12-08 20:45:55  host: PC-77-46-5-16.euro-net.pl

    czy w tym telefonie można przypisać różne dzwonki dla wybranych kontaktów ?

  • 0

    38. ~azbest  2014-05-20 21:51:35  host: user-94-254-131-158.play-internet.pl

    mega knot,bateria to porazka nie jak tutaj jest napisane 1400mAh a jedynie 800mAh, poza tym gubi zasieg,nie tyle nie polecam co odradzam!

  • 0

    39. ~zbig80  2014-07-05 13:27:27  host: host-81-190-217-230.wroclaw.mm.pl

    czy ma tryb samolotowy?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet