Nokia 1112 - opinie
Telefony Nokia Nokia 1112 Opinie o Nokia 1112

Nokia 1112

w sumie: 25
  • 0

    1.  2006-07-03 10:15:18

    Nie no brak mi słów!Nokia sie cofa w rozwoju!(nie licząc phonów n series)

  • 0

    2. ~  2006-08-08 00:07:19  host: cre129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czemu się cofa? Produkują telefony na potrzeby każdego użytkownika: cholernie drogie N-series i cholernie tanie (jak na Nokię) 1600.

  • 0

    3. ~s_e  2006-08-17 21:52:37  host: proxy.ilabs.pl

    nie lubię telefonów tej marki. Ale ten moim zdaniem to jest prawie 1100...czyli nic cie-ka-we-go!!>

  • 0

    4. ~damian  2006-09-15 19:55:14  host: sniezka.bmj.net.pl

    ładny telefon dobze wykonany dobra bateria

  • 0

    5. ~ewere  2006-10-14 09:06:43  host: aalk30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    idealny telefon dla pracowników w firmie - długi czas czuwania i brak zbędnych bajerów. do tego dobre wykonanie i bardzo przyjemne w obsłudze klawisze.

  • 0

    6. ~he men  2007-03-11 10:45:39  host: bem207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik, bateria z tydzien trzyma, dosyc głośne dzwonki, wygodnie pisze się smsy, czytelny wyświetlacz. W porównaniu do mojego poprzedniego telefonu SE j210i jest o kilka klas lepszy:P, mimo że na papierze gorzej wygląda. Jak komus niepotrzebne zabawki w telefonie to polecam.

  • 0

    7. ~kaska  2007-04-28 17:20:08  host: nat-mo3.aster.pl

    kupiłam sobie taki fon i jestem bardzo zadowolona ze wreszcie w sloneczny dzien wszystko widze na wyswietlaczu.Podstawowy model ale osobiscie niczego wiecej nie potrzebuje

  • 0

    8. ~obserwator  2007-05-06 10:55:00  host: dvp213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo przyjemny, czytelny i szybki telefonik do rozmów i SMS-ów.Kupiłem go ponieważ większość dodatków w telefonie zaczęła mi przeszkadzać oraz zauważyłem że bardziej rozbudowane telefony są znacznie wolniejsze.Biorę pod uwagę tylko Nokie.Zeszłem z serii N - 6... na jeden z najprostrzych i najtańszych telefonów i jestem z niego bardzo zadowolony.Bateria długo trzyma , budzik jest z powtarzanim , przypomnienia i szybkie wybieranie też posiada , wyświetlacz czytelny ładnie podświetloy , osobiście bardziej mi odpowiada niż kolorowe CSTN które mają wyyblakłe kolory a z boku i na słońcu są nieczytelne.

  • 0

    9. ~Mozzi  2007-05-28 14:44:21  host: 213.134.172.48

    kurcze dziś takiego ostaniego sprzedałem ... gdyby mial bluetooth to by mi wystarczył

  • 0

    10. ~-_-  2007-06-02 14:02:15  host: aciz119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hahahah i kto by ci cos wyslal na tego zloma bluetooth'em?

  • 0

    11. ~  2007-06-08 22:21:17  host: p09-10.opera-mini.net

    Do -_-: nie każdy potrzebuje przesyłać pozbierane panienki na tapete albo dzwonki. Niektórzy ludzie rozmawiała np przez bezprzewodowe słuchawki;)

  • 0

    12. ~jamnik  2007-08-01 16:20:12  host: acv7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon w swoim segmencie nie ma konkurencji. Jest idealny dla osob ktore komorki uzywaja przede wszystkim do dzwonienia i smsow. Jakos wykonania nie pozostawia zadnych zastrzezen. Pozbawiony bajerów. Dla mnie idealny.

  • 0

    13. ~pytek  2007-08-21 22:04:20  host: net132-11.4web.pl

    Ludzie, o co chodzi w tym modelu z tymi dzwonkami klasy mp3?

  • 0

    14. ~marishka  2007-09-09 23:28:47  host: host250.quarknet.pl

    powiedzcie porszę czy jest tam wibracja...:D no moze dlubie pytanie, ale w opisie nie ma, a to dosc wazne dla mnie, skoro telefon bez bajerow mam uslyszec/poczuc majac na uszach mp3 player;]

  • 0

    15. ~Andrzej  2007-10-24 10:13:23  host: ekn158.internetdsl.tpnet.pl

    Jest wibracja. Ten telefon jest pozbawiony bajerów. Dla mnie też jest idealny ponieważ potrzebuje dzwonienia i sms. Długo trzyma bateria. Dzwonie rzadko więc trzyma bateria zdecydowanie długo - 2 tygodni. Polecam.

  • 0

    16. ~*****  2008-01-06 17:13:43  host: host-81-190-215-186.wroclaw.mm.pl

    czyli raczej warto kupic??

  • 0

    17. ~york  2008-01-18 19:22:30  host: 87-205-255-155.adsl.inetia.pl

    telefon jest taki jak ma być. ma służyć do rozmówi sms-ów. czytelny wyświetlacz, łatwe i przejrzyste menu. nie posiada całej otoczki z tego co można to telefonu zmieścić łącznie z otwieraczem do butelek, ale dla mnie jest to jego podstawową zaletą, no i czytelny w każdych warunkach wyświetlacz. jest kontynuacją niezawodnych i praktycznych telefonów Nokii.

  • 0

    18. ~Dominik W.  2008-03-31 00:40:40  host: inet20909ni-0.eranet.pl

    A ja Wam powiem, że mnie po kilku telefonach bajery łącznie z kolorowymi wyświetlaczami zaczęły mnie nudzić i męczyć. Ostatecznie dzwonię i wysyłam sms (MMS mnie znudził). Chcę telefonu,m na którym zobaczę treść wyświetlacza w każdych warunkach bez konieczności uaktywniania podświetlania w dzień! Chyba po prostu wydoroślałem na tyle, że taki telefon mi wystarczy, a 1112 ma ta zaletę, że nie ma głęboko osadzonego wyświetlacza, co mnie czasami drażni...

  • 0

    19.  2008-05-25 14:27:40

    1110 ma lepszą baterię dlatego wybrałbym trochę starszy model. Takie telefony są naprawdę fajne, człowiek tęskni za prostotą i trwałością... im więcej zabawek w telefonie tym przestaje on przypominać telefon:D. Klawiatura na takim telefonie jest bardzo wygodna, miałem przyjemność nim się obsługiwać, dlatego jeśli ktoś tylko dzwoni i wysyła SMS-y to nie trzeba naprawdę nic lepszego. Bluetooth rzeczywiście mógłby się przydać do słuchawki bezprzewodowej, ale jak się da połączyć zwykły zestaw słuchawkowy to też obleci;). Parę lat temu jak używałem telefonów z wyświetlaczem monochromatycznym to pozostał sentyment... czytelność, i ten tekst jakoś tak fajnie wyświetlany.... ach....

  • 0

    20. ~BigFoot  2008-07-31 11:54:17  host: bdf125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam SE W900i i N1112 i zdecydowanie 1112 jest moim podstawowym telefonem a nie W900i!!

  • 0

    21. ~tomek  2008-11-24 23:50:28  host: mtan219.alfanet24.pl

    Miałem ten telefon przez 2 lata jako firmowy i muszę stwierdzić, że do rozmów i sporadycznych sms-ów był idealny. Dobre podświetlenie, czytelny wyświetlacz, łatwość obsługi i genialna bateria czynią zeń idealne narzędzie komunikacji. Przeżył kilka naprawdę poważnych upadków i działa dalej w najlepsze. Jednym słowem TO JEST TELEFON!!! Polecam.

  • 0

    22. ~gaultier  2009-05-02 15:22:36  host: user-89-108-236-3.mobile.playmobile.pl

    Doskonaly telefon do dzwonienia, praktycznie niezniszczalny, długo trzymajaca bateria i rewelacyjny tryb glosnomowiacy, w swojej klasie rewelacja. Polecam

  • 0

    23. ~JuStyNaa  2009-09-27 13:09:51  host: public-gprs53075.centertel.pl

    Mam dwa telefony. SE w900i oraz ten. Ten telefon mam już piąty rok. ;) Jeżeli komuś zależy na komunikacji, a nie na bajerach, to ten telefon jest idealny. Bateria w normalnych warunkach trzyma 5 dni, wibracje są, polifonia jest. Dzwonki są nawet głośne. Po tych 4 latach mam trochę pozdzieraną obudowę. To wszystko. :) Ogólnie jest w idealnym stanie - przejrzyste menu, w słoneczny dzień wszystko jest widoczne. Bardzo szybko można znaleźć różne opcje w menu. Ja mam menu po angielsku, ale i tak wszystko można zaczaić już w 1 tygodniu użytkowania.. W menu każda (prawie) opcja ma pod spodem ilustrację.. :D Jak dla mnie jest idealny pod względem telefonów bez bajerów. Polecam go wszystkim zabieganym ludziom, dla których telefon nie musi mieć takich rzeczy jak aparat, wideorozmowa, itp. :)

  • 0

    24. ~Akira  2010-07-15 22:33:27  host: chello089078125105.chello.pl

    Absolutnie rewelacyjny telefon, Również w 2010r. nie znalazłem lepszego. Jak napisał "nicram" kilka postów wyżej - "człowiek tęskni za prostotą" a ten aparat jest jej spełnieniem. Używałem wcześniej N 1110i i też była świetna, jednak przeszkadzało trochę zielone podświetlenie ekranu. Tutaj jest szare i jest rewelacyjnie. Miałem różne telefony od 1998r. łącznie z palmtopem z Windows Mobile i naprawdę z całą odpowiedzialnością mogę potwierdzić, że te wszystkie "bajery" i "niezbędne funkcje" na co dzień okazują się mało praktyczne i szybko się nudzą. Ponadto oczywiście "multimedialne" telefony są wolne jak woły i baterię wysysają błyskawicznie. ZDECYDOWANIE POLECAM!

  • 0

    25. ~Jack  2015-03-27 07:44:22  host: agit238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go do dziś - wzorowo praktyczny telefon do dzwonienia. Niezawodne i szybkie urządzenie do kontaktu głosowego.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-129-169.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet