Nokia 1112 - opinie
Telefony Nokia Nokia 1112 Opinie o Nokia 1112

Nokia 1112

w sumie: 25
  • 0

    1.  2006-07-03 10:15:18

    Nie no brak mi słów!Nokia sie cofa w rozwoju!(nie licząc phonów n series)

  • 0

    2. ~  2006-08-08 00:07:19  host: cre129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czemu się cofa? Produkują telefony na potrzeby każdego użytkownika: cholernie drogie N-series i cholernie tanie (jak na Nokię) 1600.

  • 0

    3. ~s_e  2006-08-17 21:52:37  host: proxy.ilabs.pl

    nie lubię telefonów tej marki. Ale ten moim zdaniem to jest prawie 1100...czyli nic cie-ka-we-go!!>

  • 0

    4. ~damian  2006-09-15 19:55:14  host: sniezka.bmj.net.pl

    ładny telefon dobze wykonany dobra bateria

  • 0

    5. ~ewere  2006-10-14 09:06:43  host: aalk30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    idealny telefon dla pracowników w firmie - długi czas czuwania i brak zbędnych bajerów. do tego dobre wykonanie i bardzo przyjemne w obsłudze klawisze.

  • 0

    6. ~he men  2007-03-11 10:45:39  host: bem207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik, bateria z tydzien trzyma, dosyc głośne dzwonki, wygodnie pisze się smsy, czytelny wyświetlacz. W porównaniu do mojego poprzedniego telefonu SE j210i jest o kilka klas lepszy:P, mimo że na papierze gorzej wygląda. Jak komus niepotrzebne zabawki w telefonie to polecam.

  • 0

    7. ~kaska  2007-04-28 17:20:08  host: nat-mo3.aster.pl

    kupiłam sobie taki fon i jestem bardzo zadowolona ze wreszcie w sloneczny dzien wszystko widze na wyswietlaczu.Podstawowy model ale osobiscie niczego wiecej nie potrzebuje

  • 0

    8. ~obserwator  2007-05-06 10:55:00  host: dvp213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo przyjemny, czytelny i szybki telefonik do rozmów i SMS-ów.Kupiłem go ponieważ większość dodatków w telefonie zaczęła mi przeszkadzać oraz zauważyłem że bardziej rozbudowane telefony są znacznie wolniejsze.Biorę pod uwagę tylko Nokie.Zeszłem z serii N - 6... na jeden z najprostrzych i najtańszych telefonów i jestem z niego bardzo zadowolony.Bateria długo trzyma , budzik jest z powtarzanim , przypomnienia i szybkie wybieranie też posiada , wyświetlacz czytelny ładnie podświetloy , osobiście bardziej mi odpowiada niż kolorowe CSTN które mają wyyblakłe kolory a z boku i na słońcu są nieczytelne.

  • 0

    9. ~Mozzi  2007-05-28 14:44:21  host: 213.134.172.48

    kurcze dziś takiego ostaniego sprzedałem ... gdyby mial bluetooth to by mi wystarczył

  • 0

    10. ~-_-  2007-06-02 14:02:15  host: aciz119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hahahah i kto by ci cos wyslal na tego zloma bluetooth'em?

  • 0

    11. ~  2007-06-08 22:21:17  host: p09-10.opera-mini.net

    Do -_-: nie każdy potrzebuje przesyłać pozbierane panienki na tapete albo dzwonki. Niektórzy ludzie rozmawiała np przez bezprzewodowe słuchawki;)

  • 0

    12. ~jamnik  2007-08-01 16:20:12  host: acv7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon w swoim segmencie nie ma konkurencji. Jest idealny dla osob ktore komorki uzywaja przede wszystkim do dzwonienia i smsow. Jakos wykonania nie pozostawia zadnych zastrzezen. Pozbawiony bajerów. Dla mnie idealny.

  • 0

    13. ~pytek  2007-08-21 22:04:20  host: net132-11.4web.pl

    Ludzie, o co chodzi w tym modelu z tymi dzwonkami klasy mp3?

  • 0

    14. ~marishka  2007-09-09 23:28:47  host: host250.quarknet.pl

    powiedzcie porszę czy jest tam wibracja...:D no moze dlubie pytanie, ale w opisie nie ma, a to dosc wazne dla mnie, skoro telefon bez bajerow mam uslyszec/poczuc majac na uszach mp3 player;]

  • 0

    15. ~Andrzej  2007-10-24 10:13:23  host: ekn158.internetdsl.tpnet.pl

    Jest wibracja. Ten telefon jest pozbawiony bajerów. Dla mnie też jest idealny ponieważ potrzebuje dzwonienia i sms. Długo trzyma bateria. Dzwonie rzadko więc trzyma bateria zdecydowanie długo - 2 tygodni. Polecam.

  • 0

    16. ~*****  2008-01-06 17:13:43  host: host-81-190-215-186.wroclaw.mm.pl

    czyli raczej warto kupic??

  • 0

    17. ~york  2008-01-18 19:22:30  host: 87-205-255-155.adsl.inetia.pl

    telefon jest taki jak ma być. ma służyć do rozmówi sms-ów. czytelny wyświetlacz, łatwe i przejrzyste menu. nie posiada całej otoczki z tego co można to telefonu zmieścić łącznie z otwieraczem do butelek, ale dla mnie jest to jego podstawową zaletą, no i czytelny w każdych warunkach wyświetlacz. jest kontynuacją niezawodnych i praktycznych telefonów Nokii.

  • 0

    18. ~Dominik W.  2008-03-31 00:40:40  host: inet20909ni-0.eranet.pl

    A ja Wam powiem, że mnie po kilku telefonach bajery łącznie z kolorowymi wyświetlaczami zaczęły mnie nudzić i męczyć. Ostatecznie dzwonię i wysyłam sms (MMS mnie znudził). Chcę telefonu,m na którym zobaczę treść wyświetlacza w każdych warunkach bez konieczności uaktywniania podświetlania w dzień! Chyba po prostu wydoroślałem na tyle, że taki telefon mi wystarczy, a 1112 ma ta zaletę, że nie ma głęboko osadzonego wyświetlacza, co mnie czasami drażni...

  • 0

    19.  2008-05-25 14:27:40

    1110 ma lepszą baterię dlatego wybrałbym trochę starszy model. Takie telefony są naprawdę fajne, człowiek tęskni za prostotą i trwałością... im więcej zabawek w telefonie tym przestaje on przypominać telefon:D. Klawiatura na takim telefonie jest bardzo wygodna, miałem przyjemność nim się obsługiwać, dlatego jeśli ktoś tylko dzwoni i wysyła SMS-y to nie trzeba naprawdę nic lepszego. Bluetooth rzeczywiście mógłby się przydać do słuchawki bezprzewodowej, ale jak się da połączyć zwykły zestaw słuchawkowy to też obleci;). Parę lat temu jak używałem telefonów z wyświetlaczem monochromatycznym to pozostał sentyment... czytelność, i ten tekst jakoś tak fajnie wyświetlany.... ach....

  • 0

    20. ~BigFoot  2008-07-31 11:54:17  host: bdf125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam SE W900i i N1112 i zdecydowanie 1112 jest moim podstawowym telefonem a nie W900i!!

  • 0

    21. ~tomek  2008-11-24 23:50:28  host: mtan219.alfanet24.pl

    Miałem ten telefon przez 2 lata jako firmowy i muszę stwierdzić, że do rozmów i sporadycznych sms-ów był idealny. Dobre podświetlenie, czytelny wyświetlacz, łatwość obsługi i genialna bateria czynią zeń idealne narzędzie komunikacji. Przeżył kilka naprawdę poważnych upadków i działa dalej w najlepsze. Jednym słowem TO JEST TELEFON!!! Polecam.

  • 0

    22. ~gaultier  2009-05-02 15:22:36  host: user-89-108-236-3.mobile.playmobile.pl

    Doskonaly telefon do dzwonienia, praktycznie niezniszczalny, długo trzymajaca bateria i rewelacyjny tryb glosnomowiacy, w swojej klasie rewelacja. Polecam

  • 0

    23. ~JuStyNaa  2009-09-27 13:09:51  host: public-gprs53075.centertel.pl

    Mam dwa telefony. SE w900i oraz ten. Ten telefon mam już piąty rok. ;) Jeżeli komuś zależy na komunikacji, a nie na bajerach, to ten telefon jest idealny. Bateria w normalnych warunkach trzyma 5 dni, wibracje są, polifonia jest. Dzwonki są nawet głośne. Po tych 4 latach mam trochę pozdzieraną obudowę. To wszystko. :) Ogólnie jest w idealnym stanie - przejrzyste menu, w słoneczny dzień wszystko jest widoczne. Bardzo szybko można znaleźć różne opcje w menu. Ja mam menu po angielsku, ale i tak wszystko można zaczaić już w 1 tygodniu użytkowania.. W menu każda (prawie) opcja ma pod spodem ilustrację.. :D Jak dla mnie jest idealny pod względem telefonów bez bajerów. Polecam go wszystkim zabieganym ludziom, dla których telefon nie musi mieć takich rzeczy jak aparat, wideorozmowa, itp. :)

  • 0

    24. ~Akira  2010-07-15 22:33:27  host: chello089078125105.chello.pl

    Absolutnie rewelacyjny telefon, Również w 2010r. nie znalazłem lepszego. Jak napisał "nicram" kilka postów wyżej - "człowiek tęskni za prostotą" a ten aparat jest jej spełnieniem. Używałem wcześniej N 1110i i też była świetna, jednak przeszkadzało trochę zielone podświetlenie ekranu. Tutaj jest szare i jest rewelacyjnie. Miałem różne telefony od 1998r. łącznie z palmtopem z Windows Mobile i naprawdę z całą odpowiedzialnością mogę potwierdzić, że te wszystkie "bajery" i "niezbędne funkcje" na co dzień okazują się mało praktyczne i szybko się nudzą. Ponadto oczywiście "multimedialne" telefony są wolne jak woły i baterię wysysają błyskawicznie. ZDECYDOWANIE POLECAM!

  • 0

    25. ~Jack  2015-03-27 07:44:22  host: agit238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go do dziś - wzorowo praktyczny telefon do dzwonienia. Niezawodne i szybkie urządzenie do kontaktu głosowego.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-234-233-48.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet