Nokia 1110i - opinie
Telefony Nokia Nokia 1110i Opinie o Nokia 1110i

Nokia 1110i

w sumie: 43
  • 0

    1.  2006-06-19 12:38:19

    Czym on się różni od 1110??

  • 0

    2. ~dilukii  2006-06-19 13:35:15  host: bol112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to ma mp3??? lol :)

  • 0

    3. ~K@mil  2006-06-19 13:49:39  host: cbs20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dilukii: To nie ma MP3!!! Tylko dzwonki jakości MP3

  • 0

    4. ~szpiegu86  2006-06-19 13:50:21  host: bdl167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba się cofamy... Monochromatyczny wyświetlacz, ale dzwonki mp3 ma! He He...

  • 0

    5.  2006-06-19 14:49:12

    To dla osób które chcą telefon do dzwonienia. A do wyświetlacza to ma odwrócone kolory - to co jest czarne jest bursztynowe, a co bursztynowe czarne, fajne nie ;)

  • 0

    6. ~recha90  2006-06-19 15:28:15  host: een250.internetdsl.tpnet.pl

    Zarąbisty fon i ta bateria.Jak dla mnie bomba

  • 0

    7. ~  2006-06-20 00:02:22  host: dlk229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mp3 na polifoni 20 tonowej - brzmi nieźle nokia buchach

  • 0

    8. ~  2006-07-01 19:59:34  host: acpy199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanów się co ma mp3 z wbudowanym syntezatorem wspólnego... ehhh...

  • 0

    9. ~Patryk  2006-07-07 01:08:11  host: xdsl-3470.jgora.dialog.net.pl

    Od Noki 1110 różni się tym że na końcu dodali literkę i więc jest to nowość. Widać że Nokię olśniło i załadowała na ten wehikuł dzwonki mp3. Pewnie zastosowali jakąś kosmiczną technologię za sprawą której przy 20 tonowej polifoni mp3 nie brzmi jak katarynka.

  • 0

    10. ~  2006-08-08 00:21:23  host: cre129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałbym takiego 1110i ale trójzakresowego i z pamięcią USB, coby możnabyło dane przenosić :)

  • 0

    11. ~rafi  2006-10-04 21:49:11  host: xdsl-10988.zgora.dialog.net.pl

    wszystko na "nie" nokia sie osmieszyła tym telefonem jak mozna zrobić taki telefon w tych czasach przeciesz nikt go nie bedzie chcial

  • 0

    12. ~mrooz  2006-10-14 11:18:58  host: ens79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy 1110i ma w koncu ten kalendarz czy nie?? jedni pisza, ze ma, a drudzy, ze nie...

  • 0

    13. ~tweedy  2007-02-06 10:54:05  host: btg108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GENIALNA. Super mówiący zegar, super dzwonki i super miekka klawiatura.

  • 0

    14. ~dante  2007-02-14 12:37:45  host: ets173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kochani zrozumcie ze do zdjęć to jest cyfrówka, do sluchania muzy odtwarzacz mp3 a telefon jest z reguły do gadania.jak dla mnie to spoko telefon.juz go zamówilem

  • 0

    15. ~Biały  2007-03-21 20:22:35  host: byv29.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon może i słaby ale w Legnicy nóweczka kosztuje 9 PLN

  • 0

    16. ~Jacek  2007-03-21 20:54:37  host: host-89-228-255-212.kalisz.mm.pl

    Jeśli można skożystać z pomocy Białego to proszę o namiary gdzie dokładnie to jutro go kupię i dam sprzedawcy całą dychę.

  • 0

    17. ~KAMIL  2007-03-27 18:19:48  host: 212.160.172.70

    hej.tak telefoni nowke mozna miec za 99zł w NEONET a dzwonik są jakości mp.3 nie posiada mp.3 POZDRO

  • 0

    18. ~KAMIL  2007-03-27 18:20:55  host: 212.160.172.70

    Telefo posiada SMARTMESSAGING dobra fnkcja

  • 0

    19. ~Martha  2007-04-11 15:44:14  host: 83.2.53.127

    a ja posiadam taki telefon tylko,że po angielsku[w pracy dostałam] i zdał egzamin jako roboczy. Mówiący zegar,fajna gra WĄŻ[inna taka] klawisze bajeranckie ogólnie łatwy w obsłudze [; popieram tych,którzy mówią,że do zdjęć są apraty a do muzyki mp3,mp4 itd.

  • 0

    20. ~wojciechu  2007-04-30 13:37:30  host: gst10.internetdsl.tpnet.pl

    hej powie mi ktos jak odwrocic kolor w tym modelu czy to nie w kazdym dziala bo u mnie wyglada tak jak w 3310 :( a bym chcial miec odwrocony i nie moge tej opcji znalezc prosze o pomoc

  • 0

    21. ~mAcIeJoKs  2007-05-09 12:56:27  host: che6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to za bzdury ma EXTRA MP3!

  • 0

    22. ~Rufi  2007-06-27 20:05:58  host: aue210.internetdsl.tpnet.pl

    Biały jak można to podeślij jedem dam nawet 20 zł :)

  • 0

    23. ~ania  2007-07-31 17:28:09  host: gfz242.internetdsl.tpnet.pl

    ja uważam że jest to świetny telefon, prosty w obsłudze. również popieram tych, którzy mówią, że do robienia zdjęć jest aparat:) pozdrawiam

  • 0

    24. ~PIT  2007-08-27 23:01:57  host: 217.153.241.203

    mam :), b. fajny, wcześniej miałem k800i jak i kilka (naście) z tych "fajnych wszystkomających, (w sumie ponad 30), a zdjecia ... robie cyfrówka (k800 robił dobre ale nie dorasta do pięt najtańszej z nich), mp3 player creative też dobra rzecz,.... 1110i - bardzo fajny fon, a Ci którzy nie wierzą .... kiedys też dorosną...

  • 0

    25. ~  2007-09-05 15:44:54  host: 213-238-71-115.adsl.inetia.pl

    super telefon, pieknie leży obok mojego mp3, super wychodzi na zdjęciach i bardzo ładnie komponuje się z moim modemem do łacza szerokopasmowego.

  • 0

    26. ~IwonaEwa  2007-10-12 12:08:42  host: m141.net81-67-255.noos.fr

    Mam to w Paryzu. Zadna rewelacja: prawie to samo, co 3401. Dzwonki ladne, ale ladowarka jak chinska, impulsowa. Cena w Paris 29€. RAZEM Z KARTA SIM. Za te cene dobry telefon.

  • 0

    27. ~GIZI  2007-10-17 21:57:14  host: 195.116.98.49

    siemka to ile ma ten fon pamieci

  • 0

    28. ~xavi  2007-10-21 22:02:19  host: public-gprs42414.centertel.pl

    dziś dostałem ten telefon i przyznam że jest całkiem niezły... ale nie ma kalendaża ma za to bajer taki jak mówiący zegar i jest koszmarnie lekki i do tego mały. Nieźle pisze się smski i dres go nie buchnie bo to taki mały śmieć. heh..teraz mam dwa fony...w850 i 1110i :)

  • 0

    29. ~Lukasz  2007-10-22 07:49:38  host: h82-143-128-162-static.e-wro.net.pl

    Wczoraj kupiłem te komórke ojcu. Jest bardzo zadowolony. Prosty w obsłudze, albo dzwonisz albo smsujesz. Spodobał mu się głośnomówiacy, bo brakowało mu tego w poprzednim telefonie podczas jazdy samochodem. Ludzie zrozumcie, że sa ludzie, którym takie telefony wystarczaja w zupełnosci...

  • 0

    30. ~serwis  2007-11-27 11:15:29  host: aadq128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pit chyba mialeś k800 z dubaju jak Ci foty z niego niepasują - ja uzywam k750 i k800 i foty na komie wychodzą dobrze.A jak chcesz coś super kup sobie minolte za 5000 zeta

  • 0

    31. ~costello  2007-12-02 13:21:15  host: erq188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytanko do tych którzy maja ten telefon od 1,5 roku lub dłużej. Jak długo po tych 1,5 roku trzyma bateraia (co jaki czas ja ładujecie)?? chodzi mi o normalna eksploatacje telefonu, a nie jakieś szaleńcze dzwonienie i wysyłanie smsów 24ha

  • 0

    32. ~pawelek  2007-12-05 22:27:53  host: 79.124.167.158

    witam kupilem ten tel w lwowie bateria dlugo trzyma kosztowal na polskie 150zl ale jestem z niego bardzo zadowolony ma vibracje fajne dzwonki brak kalendarza troszke doskwiera ale rekompensuje to gadający zegar polecam

  • 0

    33. ~gigi  2007-12-06 12:47:52  host: 195.117.208.112

    mój służbowy telefonik ;] na 50-100 wykonanych dziennie połączeń trzyma jakies 4-5 dni ! konkretny sprzęt.

  • 0

    34. ~ola  2007-12-09 12:32:04  host: ebd27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce kupić ten telefon ale chcialabym mieć zielone tło a nie czarne czy mozna to ustawic w tym modelu??????Odpowiedzcie:))

  • 0

    35. ~waldi  2007-12-28 15:09:16  host: dth135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ola, poprostu kup model 1112

  • 0

    36. ~oleta  2008-02-10 11:39:42  host: ebg57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam ten telefon mamie.Baterię dodali nie 900 a 700mAh :(((.Poza tym trzeszczy obudowa.I jeszcze jeden problem:na stronie simplusa podają,że powinien wyświetlać pozostałą kwotę -a nie wyświetla!!!Dlaczego???

  • 0

    37. ~Molder40  2008-05-06 22:17:42  host: accf208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie idealny.Ĺťadnych dupereli tylko normalny telefon. Do robienia zdjec mam 4 (cztery) aparaty foto.

  • 0

    38. ~;d  2008-06-22 13:37:01  host: apn-77-112-135-52.gprs.plus.pl

    Ktos wie po co sa ta druga wtyczka?

  • 0

    39. ~asia asi  2009-04-28 10:18:41  host: public-gprs4975.centertel.pl

    mam od dwoch lat.nic nie zuzyl sie.Bateria dlugo trzyma,fajnie pisye sie smsy,miekka klawiaturka,ma fajny dzwiek,wibracje,gadajacy zegar.za takie grosze warta

  • 0

    40. ~TrzyKa  2009-05-24 07:04:39  host: aqm162.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem go właśnie za 20zł może być jak za ta cenę będę miał do pracy

  • 0

    41.  2010-02-09 09:59:05

    ja go sobie tylko rozbieram xD biore klawiaturke zdejmuje a potem se podwadzam i telefonik goly xDDD

  • 0

    42. ~Dzulian  2010-04-02 21:57:16  host: chello084010046101.chello.pl

    JA za niego niedal bym nawet 2.50zl. HA HA HA! wolal bym budke telefoniczna urwac ze sciany ; D

  • 0

    43. ~Adam  2011-12-07 16:31:13  host: z54-12.opera-mini.net

    To jest telefon cegła miałem kiedyś go w celu samoobrony ale zabrali mi go policja bo gościu nie przeżył uderzenia w łeb

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet