Nokia 1110 - opinie
Telefony Nokia Nokia 1110 Opinie o Nokia 1110

Nokia 1110

w sumie: 31
  • 0

    1. ~qbek  2005-06-02 18:21:00  host: krobia.pierun.net

    Wyświetlacz prawie identyczny jak w Alcatelu 525 - prawie te same wymiary i możliwość "odwrócenia kolorów"

  • -1

    2. ~gibasek  2005-06-02 19:38:00  host: bmy222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Coto za szajs cooni tu dali jakies nowe technologie czy co dali dzwonki mp3 w 20 głosach i myślą że podbiją rynek. Badziewie!!!

  • 0

    3. ~fazafm.com  2005-06-04 15:28:00  host: 212.244.168.131

    jesli ten telefon bedzie kosztowal nie wiecej niz 90-100zl to byc moze znajda sie osoby chetne do zakupu

  • 1

    4. ~lolek  2005-06-10 18:19:00  host: acq1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    k***a j****e p****y to jest telefon dla tych, którzy wiedzą, że telefony komórkowe są do dzwonienia, a nie dla zabawy! gry java i mnóstwo innych duperelków jest dla dzieci, aparat owszem jeszcze ujdzie, jeżeli jest wbudowany w telefon
    ... widzieliscie motorole a1000?

  • 1

    5. ~kacwro  2005-06-11 17:38:00  host: vo70.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon, lolek ma rację. Telefony sa do dzwonienia a nie do zabawy, do tego sa aparaty cyfrowe i komputery. Super telefon mam teraz 1100 jestem zadowolony a to będzie następny jakie kupie :)

  • 0

    6. ~bolek  2005-06-12 22:34:00  host: host-ip194-106.crowley.pl

    lolek-bardzo trafna opinia-podzielam!!!

  • 0

    7. ~kacwro  2005-06-13 08:55:00  host: vo70.internetdsl.tpnet.pl

    Zauwarzyłem jescze jedną rzecz. Wykończenie telefonu jest bardzo podobne do wykończenia w nokia 1100 te owalne boki w lewum i prawym dolnym rogu klawiszy, niemal, że identyczne

  • 0

    8. ~UWG_Rysiu  2005-06-13 23:50:00  host: gatetk.biezanow.net

    lolek masz racje, ale znając nokie pewnie będzie sporo kosztował bo to jest NOWOŚĆ

  • 0

    9. ~cherubim  2005-08-18 08:50:20  host: azr56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik do DZWONIENIA, dla mamy i taty :D

  • 0

    10. ~arch  2005-09-16 18:12:19  host: bmq26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak tylko do dzwonienia to po co mu mp3?

  • 0

    11. ~shogun  2005-09-19 23:51:34  host: cfy154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Żeby nie drażnić uszu piskliwymi odgłosami.

  • 0

    12. ~to jest to  2005-11-08 00:32:11  host: afi58.internetdsl.tpnet.pl

    telefon na poziomie !

  • 0

    13. ~lechuj  2005-12-05 16:08:34  host: qr46.internetdsl.tpnet.pl

    komputer jest do liczenia zadan zbyt skomplikowanych dla kalkulatora, a nie do grania czy jakis tam internetow; samochod do jezdzenia, wiec po co mu radio i klimatyzacja?; aparat fotograficzny do robienia zdjec, wiec po co mu opcja nagrywania filmow? itp itd, jak mozna miec wiecej, to czemu miec mniej? tylko dla tego, ze kiedys telefony byly tylko do dzwonienia?

  • 0

    14.  2005-12-05 17:03:45

    Telefon z wygladu nawet niezły ale moim zdaniem przydałby się większy wyświetlacz aby wygodniej było pisać eski. Telefon typowo dla tych co używać będą go do dzwonienia smsów i tym co na baterii zaleźy, no i przedewszystkim na ryneki smeryki środkowej i południowej oraz afrykii gdzie ludzie nie tak jak w polsce, nie kupują telefonów tylko na poziomie se w800i :)

  • 0

    15. ~Ramzess  2005-12-19 20:53:40  host: link.cn.net.pl

    Kupiłe, dzwonki spoczko, bateryjka ładnie trzyma, a jak jakiś kretyn kupuje telefon, zeby sluchac mp3, ogladac filmy, edytowac dokumenty i robic zdjecia, to wspolczuje.... co bedzie jak w telefonie bedzie wbudowany kibel ? ludzie beda srac na ulicy i sluchac przy okazji mp3 ?? a podcierac sie beda srajtasma, ktora bedzie sie wysowala kolo antenki ? AHA I WSZYSTKO BEDZIE STEROWANE GŁOSEM ?? Buahahaha, telefon jest do używania, badziewny Polski narodzie, mialem nokie 6600, 6510, 9110, 9210, 9300, handspring treo 180, motorola a925 i spv e-200, ale wreszcie trafiłem na to coś :) nokia 1110 - pierwszy telefon z ktorego da się tak naprawde dzwonić, a reszcie zycze niskich cen telefonow ze sraczami w jednym . Pozdro :)

  • 0

    16. ~aros  2005-12-20 19:22:33  host: chello084010083075.chello.pl

    ramzes popieram, ja tez pakupiłem i nie żałuje, dałem 179 zeta za nówke sztuke z gwarą firmowo bez simlocka, telefon spełnia wszystkie swoje funkcje jako telefon ma wymiary akurat, lekki, wyglad to kwestia gustu ale na pewno nie jest obciachowy jak ktos na to patrzy, no i bateria nieźle trzyma. Wole se kupic takiego fona a od operatora wziąć lepsze warunki przy umowie niż sie napalać na wypasiony telefon za złotówke a puźniej bulić kase co miesiąc bo abonament drogi

  • 0

    17.  2006-01-04 09:30:10

    Panowie: ja mam Nokie 1110, 2600, 6680 i SonyEriccsona K700i i najlepsza jest jednak 1110. Prosty, wygodny, lekki i najważniejsze to to, że bateria trzyma rewelacyjnie :)

  • 0

    18.  2006-01-04 09:31:55

    A nalepsze to jest to, że dałem za nią 80 zł i to nową z gwarancją i nie tykaną :)))

  • 0

    19.  2006-01-11 19:50:38

    czy moze mi ktoś napisać ile na oko trzyma bateria? czy mniej wiecej tak jak przy 1100?

  • 0

    20.  2006-01-18 09:43:23

    Jak narazie to bateria trzyma mi 7-9 dni. To zależy jak często dzwoni do mnie szfagier :))

  • 0

    21. ~RyH  2006-06-17 00:57:02  host: eug94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wypas, tzn. używam go tylko do dzwonienia. Nie potrzebuję zbędnych bajerów które tylko szybciej rozładowują baterię. Dzwonię często, rozmawiam przynajmniej 15 minut na dobę i bateria 3ma 7-10 dni. Ja jestem zadowolony,kto potrzebuje telefon tylko do rozwów i do smsowania to POLECAM !!!

  • 0

    22. ~  2006-06-24 20:03:19  host: dxe57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy nokia 1110 morze mieć polifonie??

  • 0

    23. ~xxx  2006-06-29 20:11:24  host: eov10.internetdsl.tpnet.pl

    Czym sie rozni nokia 1110i od 1110 ?

  • 0

    24. ~  2007-04-03 13:07:26  host: 87-205-217-177.adsl.inetia.pl

    Dla samej baterii bym go kupił. Niestety internet w telefonie jest za drogi dla mnie, by miało sens kupowanie czegoś lepszego.

  • 0

    25. ~orbit_86  2007-09-05 16:53:11  host: 217.96.23.2

    jestem jak najbardziej duchem ze wszystkimi osobami które uważają, że telefon to telefon. Ktoś wcześniej napisał, że kto będzie chciał to kupuić a więc powiem że np ja i to 3 sztuki dla ojca matki i dla siebie bo szlag mnie za przeproszeniem trafia, żę po napisaniu 15 tys smsów w 9 miesięcy siada joy w telefonach klawy SE w800i. Tak więc biore 1110 dla mamy (bo troche gorzej sobie radzi niż tata), 1110i dla taty (co by nie było że go nie szanuje, a ja sobie poszaleje i wezme 1112 co bym mógł sobie dokupić przejsciówke do bluteeuh hehehe

  • 0

    26. ~  2007-09-05 16:54:06  host: 217.96.23.2

    a i zapomniałem nie mam zamiaru wydć więcej niż 200zl za 3 :P

  • 0

    27.  2008-02-07 19:57:45

    Moje dziadzia ma ten telefon i jest bardzo zadowolony.Bateria trzyma 11-15 dni.POLECAM

  • 0

    28. ~1  2008-03-06 17:15:35  host: ip-89-174-126-159.multimo.gtsenergis.pl

    JAK WŁĄCZYĆ POKAZYWANIE STANU KONTA NA WYSWIETLACZU W TYM MODELU, W SAMI SWOI??? Czy jest wogole taka możliwość??

  • 0

    29. ~Petr  2008-12-19 00:32:37  host: aayb148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawostka: ja już dwa lata korzystam z Nokii 2310 i ostatnio wymieniliśmy się z koleżanką obudowami; ja jej dałem moją od 2310, ona mi od swej 1110. Fajnie wygląda z kolorowym ekranem. Polecam!;)

  • 0

    30. ~  2009-06-25 23:12:46  host: host-89-230-141-206.inowroclaw.mm.pl

    czym on się różni od 1110i

  • 0

    31. ~Piotr  2009-12-09 08:57:36  host: 93-96-36-173.zone4.bethere.co.uk

    Najlepszy telefon jaki kiedykolwiek mialem a mialem z 20 telefonow, czasami 10 razy drozsze. Najbardziej niezawodny, najlepiej przeznaczony do tego do czego przeznaczony jest telefon - do dzwonienia. Do zabawy w wyliczanie milionow kolorow itp glupot - najgorszy.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet