Nokia 1100 - opinie
Telefony Nokia Nokia 1100 Opinie o Nokia 1100

Nokia 1100

w sumie: 55
  • 0

    1. ~nali  2004-12-17 10:23:00  host: dial-2987.wroclaw.dialog.net.pl

    coz to za syf - ludzie czy takie telefony jeszcze sa produkowane??!!

  • 0

    2. ~M.Piech  2005-01-09 22:47:00  host: net1.chomiczowka.net.pl

    fajny kalkulator..:|

  • 0

    3. ~montagu  2005-02-11 00:22:00  host: staticline2530.toya.net.pl

    IMO całkiem fajny telefon, nieza duzy, dzwoni, wysyła SMSy. wczoraj go kupiłem dla rodziców. mam nadzieje ze sie sprawdzi, szukałem prostego w obsludze, z w miarę dobrze wyczuwalnymi klawiszami i TANIEGO. Spróbujcie kupić tańszy telefon bez simloka nowy w salonie...

  • 0

    4. ~matej122  2005-02-20 19:58:00  host: fl26.internetdsl.tpnet.pl

    Co za badziewie ehh szkoda słów:)

  • 0

    5. ~Polan  2005-03-30 11:06:00  host: proxy.toya.net.pl

    ale opinia montagu jest bardzo mądra, zgadzam się z nim

  • 0

    6. ~kacper  2005-04-03 11:40:00  host: vo70.internetdsl.tpnet.pl

    Widze że dla was liczy się jedynie bajer. koloryowy wyświetlacz polifonia java itp żeby tylko pokazać znajomym i udowaodnić o swoim statusie społecznym... Tyle tylko że telefo nnie jest do bajeru a do rozmawiana. Gdyby opisywać wady i zalety to jedyną wadą był by brak portu IRDA a poza tym dobrze wyczówalne klawisze nie to co w nokia np 3200 przejrzyste menu.

  • 0

    7. ~ROBERT-AW  2005-06-23 18:45:00  host: bgk125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pozwole sobie dodac ze jesli ma dzwonic i wysylac sms-y to kupcie sobie sagem myx-1 tez dzwoni i wysyla sms-y a do tego ma bardzo szybkie oprogramowanie czyli np nie zastanawia sie 1 sekunde po nacisnieciu klawisza podczas pisania sms-a jest tanszy o okolo 100zl a ma nawet polifonie!!
    ta nokia to totalny syf i mysle ze swiat sie rozwija a tan model nokii stanal w miejscu jakies 5 alt temu
    pozdrawiam

  • 0

    8. ~Karolinka-G-K  2005-07-13 20:08:00  host: 80.51.244.14

    Super komóra !!! Kupiłam ją 2 miesące temu! Łatwa w obsłudze . Możecie ją spokojnie kupić. Polecam !!!

    Pozdrawiam tych co ją mają !!!

  • 0

    9. ~Ali  2005-07-18 00:41:00  host: 213-238-68-3.adsl.inetia.pl

    Bardzo dobry telefon.Wytrzymaly czas pracy baterii,podobny do znakomitej noki 6310i.Jest nieduży,dobże leży w dlonii...co najważniejsze dzwoni wysyla sms-y itp.Tylko debil napisze ,że jest to zly teefon dlatego ,że brak mu kolorowego wyświetlaca lub coś podobnego.A ludzie którzy wyrażają opinje w stylu:matej122 lub nali to zapewne dzieci w wieku 15 lat,dla których liczy się jedynie najnowszy gadżet.

  • 0

    10. ~kwas  2005-07-20 12:25:00  host: 81.186.239.6

    popieram ALI !!!!!!!!!!

    tani dobry tel.

  • -1

    11. ~...  2005-10-28 19:07:04  host: 82-160-153-106.ols.vectranet.pl

    Skoro telefon sluzy tylko do dzwonienia, to samochod tylko do jezdzenia, a wiec jezdzijmy syrenkami, trabantami! Ole! :)

  • 0

    12. ~żbiku  2005-11-03 08:22:16  host: 120-167.espol.com.pl

    kupiłem ten telefon wczoraj mamie, prawda jest taka ze ten teefon to jest "shit" ale dla osoby któej nie zależy na wyglądzie tylko na odbieraniu,dzwonieniu i prostocie obsługi to on jest poprostu najlepszy :-)

  • 0

    13. ~Alicja  2005-12-15 22:15:39  host: 213-238-75-15.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od jakiegoś roku i musze powiedzieć ,że ma bardzo dobrą baterie 8-10 dni mi wytrzymuje.Rozmawiam po 10 minut dziennie i wysylam 2 smsy,używam tez dosyć często zainstalowanej latarki.

  • 0

    14. ~kniewiak  2006-01-22 19:40:14  host: gk3.eranet.pl

    telefon całkiem całkiem tylko simlocka poprzez generowane kody nie można usunąć!może ktoś zna stronę z oprogramowaniem aby zdjąć kablem?

  • 0

    15. ~simplusowiczka  2006-01-24 15:54:45  host: c192-227.icpnet.pl

    Ali masz absolutną rację, bateria najdłużej trzymała mi 16 dni przy optymalnym dzwonieniu, grunt to dobrze ją sformatować. Prosty w obsłudze poczciwy i zgrabniutki :)) polecam

  • 0

    16. ~annek:P  2006-02-23 19:00:03  host: 80.51.167.166

    ostatnio z kolezanka sie smiałysmy z tego telefonu... tylko ze ja jeszcze nie wiedzialam jaki to:P teraz zmieniam co do niego zdanie bo z tego co ona mowila to myslalam ze to zwykle padło a tak nie jest:) papa

  • 0

    17. ~kamil  2006-02-24 14:06:05  host: btp229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moze by rzec... 3310 Na wypasie..

  • 0

    18. ~ananion  2006-03-13 14:58:04  host: actp238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce tego fona kupić dziadkowi ;d // Ma nawet spore klawisze(a to jest ważne) i dobrą baterie, a dzidek w sumie tylko by dzwonił to po co mu jakiś bajer...Ktoś ma coś przeciw:P np. "zacina się co 5 minut" albo jakiś mankament... Pytam tych co mają ;] Dzięks,

  • 0

    19. ~Kopytko  2006-04-03 20:32:16  host: user-87-248-66-136.promax.media.pl

    Moja sąsiadka ma takiego dzisiaj kupila w orange w mixie i uwazam ze dla osoby ktora od telefonu wymaga dzwonienia i wysylania sms jest to super fonik!!! obsluga niemozliwie prosta i ergonomiczna no i latarka to fajny gadzet w sytuacji kiedynp. szuka sie czegos w torepce w ciemnosciach :D:D Naprawde telefon bardzo fajny, zgrabny, wesoly i w ogole sympatyczny:D:D

  • 0

    20. ~wroytek  2006-04-04 12:33:35  host: gprs10.orange.pl

    doskonały telefon dla pani po 50. kupiłem mamie. polecam

  • 0

    21. ~tysjja  2006-04-26 10:27:10  host: dup34.internetdsl.tpnet.pl

    Moja kolezanka ma taki, jak dla mnie badziewie, ale wiadomo że dla osób starszych jest wystarczający.

  • 0

    22. ~baa@inbox.com  2006-05-13 21:57:29  host: dqh102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak na razie nie realizują zleceń. Zamówiłem najtańszy z tych telefonów oferówanych w E-sklepie Orange, minęło 20 dni i dupa. Pobrali punkty Profit a kuriera jak nie było tak nie ma. Regulaminowo mają 10 dni. Obsuwa jest zatem już dwukrotna. W oferice Orange pogorszyło się prawie wszystko. Kiedy nazywali się jeszcze Idea standardem było, że kupując w e-sklepie jakikolwiek produkt płaci się 20 zł mniej a dostwa była gratis.
    Takie były zachęty. Teraz jak opuszczą 10 zł to robią wielkie "haaaallo!" a za dostawę płaci się dodatkowe 20 zł. Kompletnie bez sensu. Za 20 zł taką pczuszkę można dostarczyć zwykła pocztą w ciagu tygodnia. I to nie na terenie kraju ale do ... Londynu. Wysłałem w ten sposób. Oni nie potrafią w ciągu 20 dni dostarczyć z Wawrszawy do Warszawy. Takie są smutne realia :-( W Orange polepszył się tylko i wyłącznie marketing. Rekalmują się jako profesjonalna europejska firma. Przy pierwszej możliwej okazji wyfruwam z tej sieci. I życzę im by zajeła się wreszcie tym przebrandowaniem jakaś komisja śledcza ( PiS złożył taki wniosek i trzymam kciuki by doprowadzili sprawę do końca) "W Orange wszystko jest możliwe" ...ale tylko w reklamie. Ja uważam ich za totalnie niesolidną firmę, którą Francuzi ( mają większościowe udziały) dymają na wszelkie sposoby.

  • 0

    23. ~baa@inbox.com  2006-05-13 21:59:06  host: dqh102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jak jest w tym telefonie z ksiązką telefoniczną? Ile numerów można zapisać w telefonie? N ie na karcie, ale w telefonie.

  • 0

    24.  2006-07-16 14:03:10

    fajny telefon ale nie ma bajerów (szkoda)

  • 0

    25. ~pancho  2006-07-29 17:55:06  host: axx153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty fon :D kupilem go po raz 6 i juz go nie chce zmieniac :] pozdrawiam posiadaczy

  • 0

    26. ~Alan.M  2006-08-01 18:17:00  host: avj87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nic szkoda gadać ja osobiście wolę 3100 do której przynajmniej można doczepić aparat pozdro dla posiadzaczy 3100:-)

  • 0

    28. ~Seba  2006-09-02 00:19:03  host: ip-89.171.49.150.crowley.pl

    bardzo fajny telefon. miała go kiedyś moja mama a ja zawsze się nim bawiłem, najlepsza była latarka.

  • 0

    29.  2006-09-09 09:12:01

    tjaa... latarka:P full wypas:P a tak serio to ten fonik dla bardzo NIE wymagajacych uzytkownikow:D czytaj: starych ludzi:PP ale takie telefony powinny byc, bo dzieki temu ze nie ma tych wodotryskow bateria wytrzymuje galancie czasu:)

  • 0

    30. ~pan łoli  2006-09-10 15:47:42  host: xdsl-350.bielsko.dialog.net.pl

    super telefon ale gonie mam.taki fajowy poluje na niego iczas go miec.

  • 0

    31. ~  2006-09-15 14:20:27  host: evi98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam 25lat, telefonu uzywam do pracy (ok 3h rozmow dziennie), 6310 nie osiagalna lub za droga (800zl za nowa? w zyciu!) Znajdzcie mi NOWY, lepszy niz ten :)

  • 0

    32. ~dusty  2006-09-22 17:47:14  host: dcg225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie zamówiłem ten fon na allegro i myslę że będę zadowolony,jak się sprawuje napiszę za jakiś czas. do tych wszystkic lanserów co to twierdzą że ten fon jest dla starych - macie nieźle naj...ne w głowach. Fon prosty i funkcjonalny ztego co wiem bez zbędnych bajerów. Ja mam 25 lat i przeżucam się na niego z Motoroli Razr V3i bo jest shit z bajerami których i tak nigdy nie używam. Od robienia zdjęć mam zajebisty aparat,od słuchania muzy i przenoszenia danych iPODA i wszystko a tel ma słuzyć do rozmów i smsów a nie szpanowania jaką to ja mam zajebistą komóre.Poza tym dość często mi się zdarza że tel mi wypadnie ponieważ uprawiam sport intensywnie a tela muszę mieć zawszze pod ręką więc już buliłem na serwisie 300 zł za naprawę jakiegoś pier...go modułu. Tak więc myślę że im prościej i funkconalniej tym lepiej.Pozdrwawiam

  • 0

    33. ~marti  2006-10-25 10:45:13  host: ack150.internetdsl.tpnet.pl

    Potwierdzam. Telefonik jest super. Fatem jest,ze nie ma bajerow ale to nie o to chodzi. Bateria trzyma naprawde bardzo dlugo, swietny odbior sygnalu oraz bardzo czysto i glosno slychac rozmowce no i ta latarka. Poprostu w swej prostocie idealny telefon. Polecam wszystkim ktorzy nie potrzebuja szpanerskiego fona. Pzrd...

  • 0

    34. ~Lukasek  2006-12-03 17:31:44  host: 195.116.35.2

    FAJNY DOBRY TANI TEL.MAM GO JAKO MOJ DRUGI TELEFON OBOK NOKI 6230i NIEZłA PARA CO WY NA TO :)

  • 0

    35. ~wowes  2007-01-18 05:31:16  host: cou192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon niezawodny i długa bateria.komórami z bajerami bawią się szczyle przy trzepaku. moja 11-tka wpadła do wody na Mazurach, wyschła i działa. zdjęcia robi się dobrą cyfrówką,gra sie w brydża i bawi z dziewczynkami. a jak się naciąga babcię na telefon co ma fontannę to babcia cały miesiąc je dżem.

  • 0

    36. ~max  2007-03-06 19:12:27  host: 79-dzi-1.acn.waw.pl

    bardzo dobry na telefon domowy .teraz sa takie oferty np.Era domowa dziala to na gsm .Taki telefon musi długo chodzic bez czestego ładowania

  • 0

    37. ~duncan17  2007-03-15 19:19:22  host: bgp238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go już rok, sprawuje sie świetnie, bateria trzyma długo, prosty w obsłudze,lux torpeda ;]

  • 0

    38. ~katja14  2007-03-24 16:13:47  host: xdsl-9677.elblag.dialog.net.pl

    Ja mam go od poltora roku i jestem z niego zadowolona. Spodobal mi sie bardzo ze względu na klawiature-->Jest fajna:)

  • 0

    39. ~bodi  2007-04-14 05:50:05  host: zo86.internetdsl.tpnet.pl

    mam go juz 2 lata, przez ten czas mialem pare lepszych modeli (np samsung D600, X820, SE K700i itp) ale najczesciej po 2-3 miesiacach wracalem do mojej poczciwej 11:) teraz uzywan go od 4 miesiecy nonstop, bateria wytrzymuje do 8 dni bez ladowania, super sprawa. juz 3 osoby przekonalem do tego modelu i sa bardzo zadowolone ze daly sie namowic. Latarka mistrzostwo swiata. do chodzenia w nocy po domu (do kibelka) wprost idealna:)))) chyba kupie sobie jeszcze jedna na zapas. nie wiem czy ja jeszcze produkuja i boje sie ze za pare lat jak obecna sie rozleci to nie kupie juz takiej nówki. :)) pozdrawiam wlascicieli 1100:)) ps. mam 26 lat, nie jestem staruszkiem:) i uwazam ze telefon jest do dzwonienia a nie do podniecania sie dzwoneczkami i marnymi zdjątkami:)

  • 0

    40.  2007-05-09 15:58:06

    Telefon bomba, bateria super. Zawsze usłyszę jak dzwoni, nawet w łódzkim tramwaju. :P Mam go w parze z Nokią 3410 i tych telefonów nie zamienię na nic już... Aż wstyd że miałem ROKR. :/

  • 0

    41. ~snjdasj  2007-06-28 15:43:39  host: chello089076215160.chello.pl

    A ja mam nokia n95 hehe i co??

  • 0

    42. ~patryk  2007-08-22 17:27:59  host: bxb60.internetdsl.tpnet.pl

    mam go i nawet spoko telefon nokia 1100 polecam

  • 0

    43. ~pablo  2007-10-19 13:45:56  host: c137-38.icpnet.pl

    kiedys widzialem ten tel. niezła kupa a zwłaszcza te dzwonki :(

  • 0

    44. ~Lukash1410  2007-12-27 19:53:31  host: eby101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy są produkowane? :) One niedawno wyszły tylko fajny bo ma latareczke :P u gory taka mala :P

  • 0

    45.  2008-01-15 20:23:49

    Prawda jest taka że ile osób tyle opinii. Każdy z nas czegoś innego oczekuje od telefonu i w innych kategoriach go ocenia. Osobiście uważam iż nie powinno się porównywać telefon w takich kategoriach jak ilość kolorów czy rozdzielczość ale spasowanie materiału, jego jakość, ile trzyma bateria, ergonomia itp... pamięć telefonu, wyświetlacz itp to coś podobnego do prawa moore'a - za dwa lata kupisz 2x lepszy za tą samą cenę. A dlaczego 6310i nadal nowa kosztuje prawie 700 zł??? Bo spełnia wymagania uniwersalne - super spasowanie, elegancki smukły kształt, nienaganne materiały, wspaniała bateria... Porównaj powyższy telefon do 6310i.

  • 0

    46. ~lukaszbb  2008-01-17 16:26:14  host: aamd100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem go przez dwa lata byłem z niego zadowolony szczególnie z baterii która raz trzymała mi ponad 3 tygodnie i klawiatury ;] polecam go tym którzy chcą mieć prosty telefon do wysyłania smsów i dzwonienia

  • 0

    47. ~biauy03  2008-07-30 17:42:18  host: acc45.internetdsl.tpnet.pl

    powiem tyle ze mialem do tej pory nokie 5300 z ktorej bylem bardzo niezadowolony, z powodu koniecznosci ladowania baterii codziennie 2 razy a poza tym kiedy sobie kupilem PSP doszedlem do wniosku ze po co mi telefon z bajerami? byle by mial latarke i mozliwosc kontaktowania sie z innymi... :) polecam gorąco mam 2 tygodnie juz

  • 0

    48. ~kayla  2008-08-01 15:25:35  host: public-gprs98121.centertel.pl

    To by mój pierwszy telefon (w pomnarańczowej obudowie)...ach bardzo miło go wspominam :) prosty w obsłudze wygodna klawiaturka ;) Polecam niewymagającym dla których telefon ma dzwonić i wysyłać SMS.

  • 0

    49. ~darek  2008-08-28 02:22:46  host: auk168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Orange jeszcze chce za niego kasę...powinni rozdawać je za darmo "w prezencie"

  • 0

    50. ~  2008-08-30 03:00:32  host: f142-049.opera-mini.net

    No ja mam nokie n95 8gb do zabawy i jakas stara do dzwonienia i eskow. I wcale sie tego nie wstydze, hehe. Kondolencje dla burakow myslacych ze jak maja jakas tam n95 8gb, to juz sa kolesie. Proste fony sa tez super, zalezy kto czego uzywa...

  • 0

    51. ~veida  2008-09-08 15:43:07  host: gpg26.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem krótko. Chcę kupić nowy telefon i jak dotąd nie mogę znaleźć NOKII która ma tak dobrą jakość dźwięku jak ten telefon. Dziwne prawda ? A ponoć mamy XXI wiek...polecam go wszystkim, którzy chcą pisać i dzwonić a przede wszystkim słyszeć dzwoniących nawet po kilku latach użytkowania tego telefonu stojąc na środku ruchliwego skrzyżowania. POLECAM!!!

  • 0

    52. ~Mag gajwer  2008-11-10 10:41:27  host: ari135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam telefon sony ericson k850i i nokie 1100 i jak się komu nie podoba to że ja ma 29 lat i mam taki stary model i taki nowy model to nich sie pocałuje w .... mi to lata jeden do pisanie sms i dzwonienia drugi do bajerowania latareczka w noki spoko a w se 4 giga spoź proste nie

  • 0

    53. ~Ka$Ś  2009-04-24 20:45:58  host: dbx222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten tel. jest warty 25 000 euro ale tylko te modele, które były wyprodukowane w Niemczech, Dusseldorfie. Jest on warty tyle ponieważ kopiuje on karty kredytowe. Pozdr. :)

  • 0

    54.  2009-05-14 18:54:49

    racja a do tego ma gps i aparat 129mpixeli który jest pod baterią

  • 0

    55. ~jack  2010-05-14 14:19:13  host: aceg49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BARDZO DOBRA JAKOŚĆ ROZMÓW. Świetnie słychać rozmówcę w słuchawce ~veida masz 100% racji.

  • 0

    56. ~gość  2011-08-15 00:13:26  host: aop53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie, dla niektórych telefon jest tylko po to, żeby zadzwonić. Znam ludzi, którzy teraz (2011r.) mają jeszcze starsze modele telefonów, ale nie z braku kasy, tylko dlatego, że telefonów używają do dzwonienia, a np. do robienia fotek mają cyfrówkę czy lustrzankę itp. Jedni wolą mieć komórkę z bajerami, których nieraz nawet nie używają, a inni wolą prosty telefon, tylko do dzwonienia

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet