Nokia 109 - opinie
Telefony Nokia Nokia 109 Opinie o Nokia 109

Nokia 109

w sumie: 18
  • 0

    1. ~.  2012-11-02 20:47:04  host: 093105114225.siedlce.vectranet.pl

    mocny telefon hit murowany

  • -1

    2. ~britney  2012-11-03 19:08:20  host: 81.219.84.18

    po co nokia tyle takich slabych telefonow wypuszcza na rynek?

  • 1

    3.  2012-11-04 01:34:38

    ~britney, bo nie każdy chce mieć kombajny multimedialne zamiast telefonów. Mi osobiście takie telefony najbardziej się podobają.

  • 0

    5. ~omena  2012-11-04 13:29:06  host: ip-37-209-142-228.free.aero2.net.pl

    @2 bo ludzie oczekują? dorośniesz, zrozumiesz. nie każdy potrzebuje miliarda funkcji, widzę codziennie radio+zestaw słuchawkowy koniec..

  • 0

    6. ~maniek025  2012-11-04 21:28:53  host: asu75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon może odniósł by sukces rynkowy, ale... 10 lat temu

  • 0

    7. ~marek  2012-11-04 21:30:04  host: ip-151-248-40-220.free.aero2.net.pl

    o co chodzi z tym telefon ....przeciez to jest nokia 113

  • 0

    8. ~marek  2012-11-05 08:43:11  host: ip-151-248-34-214.free.aero2.net.pl

    przeciez to jest gorszy model 113 ,bezsensu .Powinni zrobic nastepce E52 , telefon na przyciski z dobra bateria WIFI,BT itd.

  • 0

    9. ~Matt  2012-11-06 00:05:26  host: host-193-107-35-235.pwsz.elblag.pl

    To są telefony do dzwonienia i smsowania. Koszt nowego to mniej więcej 180 zł (później stanieje bardziej). Nie każdy chce mieć smartfona którego bateria trzyma max 2 dni.

  • 0

    10. ~hehej  2012-11-06 10:53:46  host: exit2.ipredator.se

    128x160pz i social media na ekran(iku) :)

  • 0

    11. ~  2012-11-07 08:31:15  host: V32-10.opera-mini.net

    Dla kogo słaby dla tego słaby. Ja mam dotykowy i jakoś dwa dni bateria trzyma co mnie denerwuje i następny wezmę typu nokia 109. Telefon powinien być telefonem czyli dzwonić pisać smsy i długo bez baterii trzymać.

  • 0

    12. ~san  2012-11-07 14:37:28  host: iwk106.internetdsl.tpnet.pl

    coś dla osób niepotrzebujących smartfonów, twierdzących, że "telefon jest do dzwonienia" wygląda przyzwoicie

  • 1

    13. ~Dema  2012-11-07 15:22:57  host: 178.183.133.44.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    A ma NFC?:)

  • 0

    14. ~ado  2012-11-10 12:53:03  host: ip-89-161-94-188.tel.tkb.net.pl

    bo zaczyna upadać i z odpadów tworzą plastikowy bubel starając się ograniczać straty

  • 1

    15. ~bvmnbMXV  2012-11-11 02:01:07  host: bzc250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bo poza naszym kontynentem jest wiele nienasyconych rynków np indyjski czy chiński, na tyle biedny, że i to będzie hitem a zysk jakiś wpłynie

  • 0

    16.  2012-11-12 08:11:39

    @britney Być może jest na nie popyt? W erze smartfonów, tabletów, czy hybryd między smartfonami i tabletami, takimi jak Samsung Galaxy Note I i II, na których można robić prawie wszystko, są jeszcze ludzie, którzy potrzebują, estetycznego, telefonu do... dzwonienia. Tak, tak. Są jeszcze tacy ludzie na świecie. Osobiście po przetestowaniu kilku smartfonów posprzedawałem wszystkiem i kupiłem sobie Samsunga E2370, bo po prostu potrzebuje dzwonić i nie lubie codziennie ładować baterii albo panikować podczas rozmów czy baterii mi przypadkiem nie siądzie.

  • 0

    17. ~  2013-07-23 16:44:00  host: ayx112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie jest zły

  • 0

    18. ~JanosiQ  2014-04-03 23:31:57  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    na co mu karty pamięci i MP3 skoro nie ma bluetootha i kabla usb ?

  • 0

    19. ~zbig80  2014-07-05 13:28:26  host: host-81-190-217-230.wroclaw.mm.pl

    czy ma tryb samolotowy?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-81-197-24.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że Play zdąży pokryć własnym zasięgiem całą Polskę do 2020 roku?

Play ma 6000 stacji BTS

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet