Nokia 109 - opinie
Telefony Nokia Nokia 109 Opinie o Nokia 109

Nokia 109

w sumie: 18
  • 0

    1. ~.  2012-11-02 20:47:04  host: 093105114225.siedlce.vectranet.pl

    mocny telefon hit murowany

  • -1

    2. ~britney  2012-11-03 19:08:20  host: 81.219.84.18

    po co nokia tyle takich slabych telefonow wypuszcza na rynek?

  • 1

    3.  2012-11-04 01:34:38

    ~britney, bo nie każdy chce mieć kombajny multimedialne zamiast telefonów. Mi osobiście takie telefony najbardziej się podobają.

  • 0

    5. ~omena  2012-11-04 13:29:06  host: ip-37-209-142-228.free.aero2.net.pl

    @2 bo ludzie oczekują? dorośniesz, zrozumiesz. nie każdy potrzebuje miliarda funkcji, widzę codziennie radio+zestaw słuchawkowy koniec..

  • 0

    6. ~maniek025  2012-11-04 21:28:53  host: asu75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon może odniósł by sukces rynkowy, ale... 10 lat temu

  • 0

    7. ~marek  2012-11-04 21:30:04  host: ip-151-248-40-220.free.aero2.net.pl

    o co chodzi z tym telefon ....przeciez to jest nokia 113

  • 0

    8. ~marek  2012-11-05 08:43:11  host: ip-151-248-34-214.free.aero2.net.pl

    przeciez to jest gorszy model 113 ,bezsensu .Powinni zrobic nastepce E52 , telefon na przyciski z dobra bateria WIFI,BT itd.

  • 0

    9. ~Matt  2012-11-06 00:05:26  host: host-193-107-35-235.pwsz.elblag.pl

    To są telefony do dzwonienia i smsowania. Koszt nowego to mniej więcej 180 zł (później stanieje bardziej). Nie każdy chce mieć smartfona którego bateria trzyma max 2 dni.

  • 0

    10. ~hehej  2012-11-06 10:53:46  host: exit2.ipredator.se

    128x160pz i social media na ekran(iku) :)

  • 0

    11. ~  2012-11-07 08:31:15  host: V32-10.opera-mini.net

    Dla kogo słaby dla tego słaby. Ja mam dotykowy i jakoś dwa dni bateria trzyma co mnie denerwuje i następny wezmę typu nokia 109. Telefon powinien być telefonem czyli dzwonić pisać smsy i długo bez baterii trzymać.

  • 0

    12. ~san  2012-11-07 14:37:28  host: iwk106.internetdsl.tpnet.pl

    coś dla osób niepotrzebujących smartfonów, twierdzących, że "telefon jest do dzwonienia" wygląda przyzwoicie

  • 1

    13. ~Dema  2012-11-07 15:22:57  host: 178.183.133.44.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    A ma NFC?:)

  • 0

    14. ~ado  2012-11-10 12:53:03  host: ip-89-161-94-188.tel.tkb.net.pl

    bo zaczyna upadać i z odpadów tworzą plastikowy bubel starając się ograniczać straty

  • 1

    15. ~bvmnbMXV  2012-11-11 02:01:07  host: bzc250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bo poza naszym kontynentem jest wiele nienasyconych rynków np indyjski czy chiński, na tyle biedny, że i to będzie hitem a zysk jakiś wpłynie

  • 0

    16.  2012-11-12 08:11:39

    @britney Być może jest na nie popyt? W erze smartfonów, tabletów, czy hybryd między smartfonami i tabletami, takimi jak Samsung Galaxy Note I i II, na których można robić prawie wszystko, są jeszcze ludzie, którzy potrzebują, estetycznego, telefonu do... dzwonienia. Tak, tak. Są jeszcze tacy ludzie na świecie. Osobiście po przetestowaniu kilku smartfonów posprzedawałem wszystkiem i kupiłem sobie Samsunga E2370, bo po prostu potrzebuje dzwonić i nie lubie codziennie ładować baterii albo panikować podczas rozmów czy baterii mi przypadkiem nie siądzie.

  • 0

    17. ~  2013-07-23 16:44:00  host: ayx112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie jest zły

  • 0

    18. ~JanosiQ  2014-04-03 23:31:57  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    na co mu karty pamięci i MP3 skoro nie ma bluetootha i kabla usb ?

  • 0

    19. ~zbig80  2014-07-05 13:28:26  host: host-81-190-217-230.wroclaw.mm.pl

    czy ma tryb samolotowy?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet