Neonode N1m - opinie
Telefony Neonode Neonode N1m Opinie o Neonode N1m

Neonode N1m

w sumie: 17
  • 0

    1. ~KravDaro  2005-05-03 14:12:00  host: 83-145-179-55.cable-modem.tkk.net.pl

    Co to ku...jest? wyświetlacz ma za mało kolorów :((

  • 0

    2. ~hmmm  2005-05-09 08:50:00  host: azt120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wymien chociaz polowe z nich! przy rozdzielczosciach jakie oferuja telefony nie ma roznicy czy jest to 262tys czy 65tys... sprawdz sobie na PC na paskach o rozdzielczosci ekranu telefonu w tych paletach...

  • 0

    3. ~makoban  2005-05-10 12:28:00  host: 80.48.115.2

    kravDaro: mało kolorów to ty masz w swojej 3310!

  • 0

    4. ~  2005-05-15 15:30:00  host: ecw235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hyy no fon to jest bajerandzki ale przyznam ze wolę ,,elegantsze "modele

  • 0

    5. ~chmielek007  2005-05-21 21:02:00  host: edd93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POPROSTU ZAJEBISTY TELEFON, WIDZIALEM GO NA ZYWO I O INNYM JUZ NIEMAZE !!!!

  • 0

    6. ~Lookash  2005-05-27 11:53:00  host: bpy140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ma on Jave?

  • 0

    7. ~lukash  2005-05-29 12:17:00  host: asm130.internetdsl.tpnet.pl

    No fajny... ale gdzie takie coś mozna dostać i w jakiej cenie:> ??

  • 0

    8. ~Jd  2005-06-01 16:35:00  host: bmy13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma zypasiony aparat 1024x1024pix, video, w takim małym telefonie

  • 0

    9. ~Rupert  2005-06-06 21:43:00  host: aip22.internetdsl.tpnet.pl

    Kto powiedział że to chamski telefon?!Ten kto tak uważa to chyba na łeb upadł!!!Kto wie ile on kosztuje?

  • 0

    10. ~me  2005-06-09 08:58:00  host: inet1-pr-b.piasta.pl

    że jak, telefonik ... , rozdzielka slaba jak na takie cos, u mnie w komie 640X480, malo kolorow( u mnie 260tys) itp itd co tu wymieniac, dno i pewnie cholernie drogie;p

  • 0

    11. ~Krzysiek  2005-07-11 14:08:00  host: prosie5.aster.pl

    Za....sty, tylko ile to kosztuje?

  • 0

    12. ~m0rth  2005-08-23 21:04:33  host: staticline875.toya.net.pl

    na stornei producenta kosztuje 400 Euro ale tkaie mozliwosci jakie ma ten telefon sa warte tej kasy. www.Neonode.com polecam
    lekturke

  • 0

    13.  2005-10-04 18:09:03

    fajny fonik ale jak sie gada przez niego to trzeba odwrocic ekran od siebie i przylozyc tylnia czesc do ucha... :D te nowoczesne wymysly :D

  • 0

    14.  2006-01-26 17:42:43

    Mi sie podoba.Jak dla mnie bardzo fajny model i zwierze wam sie ze nawet nie wiedzialem ze jest taki telefon...sorki poprawka...FAJNY TELEFON :))

  • 0

    15. ~Jacek  2006-03-27 16:55:19  host: host-81-190-43-95.szczecin.mm.pl

    poile stoja takie telefony odpiszcie

  • 0

    16. ~pazuzu  2006-08-04 22:04:02  host: dys2.internetdsl.tpnet.pl

    do Jacek: zazwyczaj to leza, albo wisza na smyczy, a jak juz sie uda je postawic to conajmniejsz po 2 sztuki, tak zeby sie opieraly o siebie i nie przewracaly. mam nadzieje ze odpowiedzialem CI na pytanie. post sponsorowany przez www.google.pl

  • 0

    17. ~  2006-10-31 09:40:52  host: cvt186.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem go w tamtym roku i został sprzedany za 1500zł do katowic.Naprawde fajna zabawka.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-142-229.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet