Nec e525 - opinie
Telefony Nec Nec e525 Opinie o Nec e525

Nec e525

w sumie: 6
  • 0

    1. ~Syku  2005-03-24 10:11:00  host: afr38.internetdsl.tpnet.pl

    Mam jedno pytanie! Co to znaczy ze ma 100k pixeli?? zawsze pisze że mają zoom 3x a tu jakieś sam niewiem co!!? może to jest błąd w opisie... odpiszcie na Maila lub tutaj w komentach... z góry dzięki!!

  • 0

    2. ~WitekT  2005-03-24 11:26:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Syku: 100k pikseli = 0,1 Mpix. :) Zdjecia szacuje na... 150 x 150 pikseli. ;)

  • 0

    3. ~nawigator4  2005-08-03 23:22:00  host: dzc29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest kosmiczny !! warto go kupic bo jest tani !! :P:P

  • 0

    4. ~Zool  2006-10-17 17:29:42  host: system8589174242.ptvk.pl

    Mam...I nie polecam...Kompletny SZAJS! NIE KUPOWAC, NIE KUPOWAC i jezcze raz NIE KUPOWAC!

  • 0

    5. ~syniu  2008-08-15 12:44:40  host: 193-34-3-1.chelmnet.pl

    Jeśli chcesz sie odróżniać to telefon jest dla ciebie. Duży wyświetlać i przede wszystkim niezawodność. Mam go ponad 5 lat i nigdy nie było z nim najmniejszych problemów. Który telefon wytrzyma tyle czasu bez usterki? Mimo angielskiego menu jest bardzo fajny w obsłudze.

  • 0

    6.  2014-06-14 11:53:46

    To badziewie :/ ale lepsze od X450 na tamte czasy bo ma zewnętrzny wyświetlacz, ale polifonie ma gorszą ma to badziewie od neca...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet