Nec e313 - opinie
Telefony Nec Nec e313 Opinie o Nec e313

Nec e313

w sumie: 27
  • 0

    1. ~michas  2005-01-16 18:39:00  host: cgy86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon !!!!!!!!!!

  • 0

    2. ~ThOrN  2005-02-17 11:07:00  host: aye40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no telefonik spoko tylko te wymiary..
    mialem i bylm bardzo zadowolony z tego aparatu lecze 3ba duzo zachodu zeby go poprawnie skonfigurowac (np odblokowac APNy itp)

  • 0

    3. ~TUBUS  2005-03-08 07:06:00  host: aphel.ltd.pl

    czy odtwarzacz mp3 to chodzi ze normalnie odtwarza czy raczej dzwonki mp3 ??

  • 0

    4. ~aw  2005-03-15 14:23:00  host: gw1.heron.pl

    mam e228 i wydawało mi się że duży jest...ale 146 mm?? to już przegięcie...to już naprawde cegła...

  • 0

    5. ~mupitka  2005-03-29 17:18:00  host: bwg107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli ktoś wie jak skonfigurować mmsy i wap w sieci idea to bardzo proszę o kontakt, będę bardzo wdzięczna.

  • 0

    6. ~(_ _BaNny_ _)  2005-04-04 16:51:00  host: gate.olnet.com.pl

    Mam ten telefon juz od dluzszego czasu i jestem z niego bardzo zadowolony. Fakt ze jest duzy ale z jakimi funkcjami!!!!!!!!

  • 0

    7. ~  2005-06-08 23:02:00  host: xdsl-1348.lubin.dialog.net.pl

    Mialem doczynienia z tym telefonem i to jest prawdziwa cegla. Funkcej ktore posiada to jest duzy wypas ale teraz takie funkcje posiadaja telefony o polowe mniejsze

  • 0

    8. ~  2005-07-21 14:27:00  host: ab50.internetdsl.tpnet.pl

    ehhh wielka cegla wole SN k300i nie ma newet irdy i BT

  • 0

    9. ~kilgor  2005-07-31 14:27:00  host: chello084010016118.chello.pl

    no cóż...funkcji sporo za śmieszną cenę , robi dobre zdjęcia , filmy 20 sekundowe, ale.. brak polskiego t9 , lubi się wylączać często bez powodu , wymiary , układ przycisków do d... ogólnie raczej nie polecam . chodziaż dziecko będzie miało frajdę :)

  • 0

    10. ~netmaniak  2005-08-12 14:59:16  host: ebo216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    + taki sam jak moj pilot od telewizora

  • 0

    11. ~kamil  2005-08-17 19:34:50  host: bmd26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA UWAzam jest to telefon godny uwagi chociaz jest duzy ale da sie przyzwyczaic

  • 0

    12. ~mariusz  2005-09-20 17:09:59  host: ags138.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie nie znacie sie na tym telefonie jest bardzo fajny i dobry a wyglad tak naprawde nie gra duzej roli!

  • 0

    13. ~>tornado  2005-09-28 08:52:25  host: WebAccelerator.kolnet.com.pl

    Mialem ten telefon,spoko a aparat naprawde super.Sopoko funkcje i za taka cene szkoda tylko,ze jest taki duzy ale telefony z tymi funkcjami o malych rozmiarach kosztuja 700zl a ten 350zl.Dlatego polecam go wszystki ktorzy nie maja za duzo kasy a chca fajny telefo!!!

  • 0

    14. ~michałek  2005-10-14 14:18:35  host: anw214.internetdsl.tpnet.pl

    czesc. mam ten telefon... prosze o linka do polskiej instrukcji jezeli ktos ma...

  • 0

    15.  2005-10-16 11:42:05

    witam, potrzebuję polską instrukcję do tego telefoniku. ma ktoś?

  • 0

    16. ~Marcin  2005-11-23 10:44:19  host: CMPC177-003.Astral.Lodz.PL

    witam czy ... bez karty pamieci mozna cos wgrywac ? na telefon czy nie ? czekam na odp

  • 0

    17.  2006-01-12 15:06:18

    To siemens U15 tyle że bez irdy i BT

  • 0

    18.  2006-05-08 12:27:10

    Straaaaasznie duży, ale pozatym niezły.Mój ojciec go ma i jest raczej zadowolony.Niewiem czy można go skonfigurować w Erze, bo przydałyby sie jakieś dzwonki i tapetki bo standard to lipa.Ojciec ściągnoł gre, pokazał się tylko link na wyświetlaczy i na tym ściąganie się skończyło.

  • 0

    19. ~blink  2006-06-01 15:23:06  host: dxz82.internetdsl.tpnet.pl

    pokazal sie tylko link, poniewaz nec e313 jak kazdy nec nie ma wapa tylko xhtml. Przegladarke wap trzeba sciagnac. Ja uzywam jBrowser i dziala znakomicie. Ponadto malo gierek z gazet dziala ne necach. Ogolnie telefon jest super i nie wymieniłbym go na żaden inny.

  • 0

    20. ~Neo  2006-08-06 12:43:38  host: host-550b7918.sileman.net.pl

    witam mam neca e 313 od ponad roku i jestem z niego zadowolony jesli ktos chce ustawienia mms na ere idee i plusa niech napisze wragers@vp.pl napewno pomoge narka

  • 0

    21. ~andi  2006-10-06 22:08:25  host: pa13.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    za duży, za głupi poprostu zły!

  • 0

    22. ~yo  2006-10-16 12:55:26  host: NAT-A.bsk.vectranet.pl

    czy mozna coś zgrać na karte pamięci i będzie to chidzić w fonie czy nie

  • 0

    23. ~mich  2006-12-13 20:40:16  host: 85-31-228-212.marsoft.net

    proszę pilnie o pomoc jak włączyć w nec e313 gprs!!

  • 0

    24. ~  2007-02-18 17:56:58  host: bua234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon krytykują ludzie któży sie nim poslugiwać nie umią !!

  • 0

    25. ~IVO283  2007-04-21 19:46:24  host: staticline684.toya.net.pl

    KTO MI POWIE JAKIE USTAWIENIA SA DLA PLAYA W NECU E 313 BY MIEC POLACZENIE BO MI WYSKAKUJE TAKIE COSUNABLE TO CONECT THIS TIME

  • 0

    26. ~Aras  2007-11-17 22:35:33  host: aaxw68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos wie czemu nie chce mi dzialac karta pamieci

  • 0

    27. ~kamil  2008-01-29 14:39:41  host: host-50.21.pl

    i za taka cene szkoda tylko,ze jest taki duzy ale telefony z tymi funkcjami o malych rozmiarach kosztuja 700zl a ten 350zl.Dlatego polecam go wszystki ktorzy nie maja za duzo kasy a chca fajny telefo!!! 23. ~mich 2006-12-13 20:40 85-31-228-212.marsoft.net proszę pilnie o pomoc jak włączyć w nec e313 gprs!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-144-73-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Red Bull Mobile?

Red Bull Mobile zaprezentował nową energetyczną ofertę

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet