Nec e313 - opinie
Telefony Nec Nec e313 Opinie o Nec e313

Nec e313

w sumie: 27
  • 0

    1. ~michas  2005-01-16 18:39:00  host: cgy86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon !!!!!!!!!!

  • 0

    2. ~ThOrN  2005-02-17 11:07:00  host: aye40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no telefonik spoko tylko te wymiary..
    mialem i bylm bardzo zadowolony z tego aparatu lecze 3ba duzo zachodu zeby go poprawnie skonfigurowac (np odblokowac APNy itp)

  • 0

    3. ~TUBUS  2005-03-08 07:06:00  host: aphel.ltd.pl

    czy odtwarzacz mp3 to chodzi ze normalnie odtwarza czy raczej dzwonki mp3 ??

  • 0

    4. ~aw  2005-03-15 14:23:00  host: gw1.heron.pl

    mam e228 i wydawało mi się że duży jest...ale 146 mm?? to już przegięcie...to już naprawde cegła...

  • 0

    5. ~mupitka  2005-03-29 17:18:00  host: bwg107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli ktoś wie jak skonfigurować mmsy i wap w sieci idea to bardzo proszę o kontakt, będę bardzo wdzięczna.

  • 0

    6. ~(_ _BaNny_ _)  2005-04-04 16:51:00  host: gate.olnet.com.pl

    Mam ten telefon juz od dluzszego czasu i jestem z niego bardzo zadowolony. Fakt ze jest duzy ale z jakimi funkcjami!!!!!!!!

  • 0

    7. ~  2005-06-08 23:02:00  host: xdsl-1348.lubin.dialog.net.pl

    Mialem doczynienia z tym telefonem i to jest prawdziwa cegla. Funkcej ktore posiada to jest duzy wypas ale teraz takie funkcje posiadaja telefony o polowe mniejsze

  • 0

    8. ~  2005-07-21 14:27:00  host: ab50.internetdsl.tpnet.pl

    ehhh wielka cegla wole SN k300i nie ma newet irdy i BT

  • 0

    9. ~kilgor  2005-07-31 14:27:00  host: chello084010016118.chello.pl

    no cóż...funkcji sporo za śmieszną cenę , robi dobre zdjęcia , filmy 20 sekundowe, ale.. brak polskiego t9 , lubi się wylączać często bez powodu , wymiary , układ przycisków do d... ogólnie raczej nie polecam . chodziaż dziecko będzie miało frajdę :)

  • 0

    10. ~netmaniak  2005-08-12 14:59:16  host: ebo216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    + taki sam jak moj pilot od telewizora

  • 0

    11. ~kamil  2005-08-17 19:34:50  host: bmd26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA UWAzam jest to telefon godny uwagi chociaz jest duzy ale da sie przyzwyczaic

  • 0

    12. ~mariusz  2005-09-20 17:09:59  host: ags138.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie nie znacie sie na tym telefonie jest bardzo fajny i dobry a wyglad tak naprawde nie gra duzej roli!

  • 0

    13. ~>tornado  2005-09-28 08:52:25  host: WebAccelerator.kolnet.com.pl

    Mialem ten telefon,spoko a aparat naprawde super.Sopoko funkcje i za taka cene szkoda tylko,ze jest taki duzy ale telefony z tymi funkcjami o malych rozmiarach kosztuja 700zl a ten 350zl.Dlatego polecam go wszystki ktorzy nie maja za duzo kasy a chca fajny telefo!!!

  • 0

    14. ~michałek  2005-10-14 14:18:35  host: anw214.internetdsl.tpnet.pl

    czesc. mam ten telefon... prosze o linka do polskiej instrukcji jezeli ktos ma...

  • 0

    15.  2005-10-16 11:42:05

    witam, potrzebuję polską instrukcję do tego telefoniku. ma ktoś?

  • 0

    16. ~Marcin  2005-11-23 10:44:19  host: CMPC177-003.Astral.Lodz.PL

    witam czy ... bez karty pamieci mozna cos wgrywac ? na telefon czy nie ? czekam na odp

  • 0

    17.  2006-01-12 15:06:18

    To siemens U15 tyle że bez irdy i BT

  • 0

    18.  2006-05-08 12:27:10

    Straaaaasznie duży, ale pozatym niezły.Mój ojciec go ma i jest raczej zadowolony.Niewiem czy można go skonfigurować w Erze, bo przydałyby sie jakieś dzwonki i tapetki bo standard to lipa.Ojciec ściągnoł gre, pokazał się tylko link na wyświetlaczy i na tym ściąganie się skończyło.

  • 0

    19. ~blink  2006-06-01 15:23:06  host: dxz82.internetdsl.tpnet.pl

    pokazal sie tylko link, poniewaz nec e313 jak kazdy nec nie ma wapa tylko xhtml. Przegladarke wap trzeba sciagnac. Ja uzywam jBrowser i dziala znakomicie. Ponadto malo gierek z gazet dziala ne necach. Ogolnie telefon jest super i nie wymieniłbym go na żaden inny.

  • 0

    20. ~Neo  2006-08-06 12:43:38  host: host-550b7918.sileman.net.pl

    witam mam neca e 313 od ponad roku i jestem z niego zadowolony jesli ktos chce ustawienia mms na ere idee i plusa niech napisze wragers@vp.pl napewno pomoge narka

  • 0

    21. ~andi  2006-10-06 22:08:25  host: pa13.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    za duży, za głupi poprostu zły!

  • 0

    22. ~yo  2006-10-16 12:55:26  host: NAT-A.bsk.vectranet.pl

    czy mozna coś zgrać na karte pamięci i będzie to chidzić w fonie czy nie

  • 0

    23. ~mich  2006-12-13 20:40:16  host: 85-31-228-212.marsoft.net

    proszę pilnie o pomoc jak włączyć w nec e313 gprs!!

  • 0

    24. ~  2007-02-18 17:56:58  host: bua234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon krytykują ludzie któży sie nim poslugiwać nie umią !!

  • 0

    25. ~IVO283  2007-04-21 19:46:24  host: staticline684.toya.net.pl

    KTO MI POWIE JAKIE USTAWIENIA SA DLA PLAYA W NECU E 313 BY MIEC POLACZENIE BO MI WYSKAKUJE TAKIE COSUNABLE TO CONECT THIS TIME

  • 0

    26. ~Aras  2007-11-17 22:35:33  host: aaxw68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos wie czemu nie chce mi dzialac karta pamieci

  • 0

    27. ~kamil  2008-01-29 14:39:41  host: host-50.21.pl

    i za taka cene szkoda tylko,ze jest taki duzy ale telefony z tymi funkcjami o malych rozmiarach kosztuja 700zl a ten 350zl.Dlatego polecam go wszystki ktorzy nie maja za duzo kasy a chca fajny telefo!!! 23. ~mich 2006-12-13 20:40 85-31-228-212.marsoft.net proszę pilnie o pomoc jak włączyć w nec e313 gprs!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet