Nec e228 - opinie
Telefony Nec Nec e228 Opinie o Nec e228

Nec e228

w sumie: 45
  • 0

    1. ~Slaw  2004-11-19 17:02:00  host: 83.30.236.200

    czy ma ktoś polskie oprogramowanie?

  • 0

    2. ~Spk  2005-02-05 18:00:00  host: supersonic.kom.pl

    do tego telefonu jeszcze nie ma polskiego menu itp bo nie jest on przeznaczony na polski rynek.. moze za pare lat ;)

  • 0

    3. ~Arek  2005-03-15 14:20:00  host: gw1.heron.pl

    oczywiście że jest polskie oprogramowanie..ja mam tego fona z polskim menu. Coprawda jest kilka strasznych bledow ortograficznych (niestety ludziki w salonach do inteligentów nie należą) ale jest po polsku...nie wiem jak ten telefon ocenić...mam siemensa s35 i tego neca...ma niewygodne klawisze..troszkę za małe, jest dużawy..nie ma polskiego T9 (największa wada) plus ta współpraca dorobiona na siłe do operatora 3...bateria trzyma koło 2 dni jeśli zamęczamy go filmami i mp3...ale poza tym fajny...można sobie pocztę sprawdzać na nim, dość estetyczne menu...nie wiesza się...mi chodzi w simplusie i wszystko ok...dam mu 8

  • 0

    4. ~Arek  2005-03-15 14:21:00  host: gw1.heron.pl

    oczywiście że jest polskie oprogramowanie..ja mam tego fona z polskim menu. Coprawda jest kilka strasznych bledow ortograficznych (niestety ludziki w salonach do inteligentów nie należą) ale jest po polsku...nie wiem jak ten telefon ocenić...mam siemensa s35 i tego neca...ma niewygodne klawisze..troszkę za małe, jest dużawy..nie ma polskiego T9 (największa wada) plus ta współpraca dorobiona na siłe do operatora 3...bateria trzyma koło 2 dni jeśli zamęczamy go filmami i mp3...ale poza tym fajny...można sobie pocztę sprawdzać na nim, dość estetyczne menu...nie wiesza się...mi chodzi w simplusie i wszystko ok...dam mu 8

  • 0

    5. ~Przemo  2005-04-05 12:32:00  host: mariusz11.net.autocom.pl

    Czesc Arek.Jestem na kupnie takiego Neca.Powiedz mi ile kosztuje wgranie do niego oprogramowania??:)

  • 0

    6. ~Arek  2005-04-12 11:02:00  host: gw1.heron.pl

    Wgranie z tego co wiem kosztuje około 50 zł w salonach..pozdrawiam..właśnie go opchłem;) i już nie kupuje nowych phonów:) wole s35:)

  • 0

    7. ~Przemo  2005-04-12 19:20:00  host: mariusz11.net.autocom.pl

    Hmm dzieki.Mozna tez tak.Nie ma jak stara poczciwa S35:)Pozdrawiam.

  • 0

    8. ~manfred  2005-05-14 21:53:00  host: aut167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da sie ustawić mp3 na dzwonek??

  • 0

    9. ~manfred  2005-06-12 13:18:00  host: aum91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nec ten nie ma radia, nie ma wybierania głosowego, minutnika, stopera, wymiennych obudów ani dodatkowego wyświetlacza.
    Natomiast posiada profile, klienta e-mail, długie wiadomosci, ma przegladarke xhtml i pozwala nagrywać wideo obydwoma obiektywami, z czego tylni max. 640x480(vga) a przedni 352x288(cif), dostępne są równiez liczne efekty przy robieniu zdjęć. Akumuulator litowo-jonowy o pojemności 1100mAh

  • 0

    10. ~WitekT  2005-06-13 23:43:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    manfred: dzięki za uwagi, poprawiłem. :)

  • 0

    11. ~ManfreD  2005-06-16 21:04:00  host: auj244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zoom to ten fon ma nawet x3,3.
    W zestawie jest karta pamięci o pojemnosci 2mb(troche to niepowazne:P) a obsługuje standard Memory STick DUO

  • 0

    12. ~bimbo  2005-07-16 15:57:00  host: netgate.devs.futuro.pl

    moj szwagier ma polskie menu w nec-u i ma telefon do typa ktory wgrywa polskie menu

  • 0

    13. ~skibus  2005-10-20 11:53:02  host: 82.160.91.78

    ten telefon ma na pewno MP3?

  • 0

    14. ~Grabol  2005-10-23 17:24:28  host: pc194a37.interpc.pl

    dzis go kupilem i jak na razie jest swietny, zoom ma 3,3 tylko szkoda ze w filmikach jest taka mala rozdzielczos, menu mam w jez PL, ale nie jest one w 100% dobrze przetlumaczone...

  • 0

    15.  2005-12-27 18:16:35

    czy wie ktoś gdzie można kupic baterie do tego telefonu bo na allegro nie ma?????????????

  • 0

    16. ~r3mik  2006-01-17 21:08:57  host: ayw237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy mp3 można na dzwonek ustawić i czy e228 może głośno odtwarzać mp3?
    Pzdr

  • 0

    17. ~sp1ke  2006-01-28 22:17:54  host: 80.51.239.38

    Miałem ten telefon.Uważam,że to jest największy szajs,jedyne co dobre to aparat!A po za tym to cegła nieziemska:)Nie radze go kupowac!

  • 0

    18. ~Pitek  2006-04-11 13:21:18  host: bhk206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mam tego fona i chce konfiguracje neta na te fonik jesli macie to piszcie

  • 0

    19. ~symon  2006-04-13 21:52:18  host: pb126.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    jak sie blokuje klawiature w necu e228

  • 0

    20. ~sebo......  2006-04-16 04:08:42  host: dwz106.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie nie macie pojecia o tym necu!!! Co wy za bzdury wypisujecie!!! Polskie menu mozna sciagnac z neta! Ma wbudowane 20MB pamieci i karty Sony Memory Stick Duo do 128MB. Dwie kamery (przod 352x258 cif i 640x480 vga). Ponadto mp3 (opcja WOW Surround), klient email, wypasiona przegladarka xhtml, UMTS (jak nie wiecie co to to sobie sprawdzcie), poza tym pelno roznych bajerow. Jest poprostu wypasiony nie wiesza sie, nie muli (mozna spokojnie sluchac mp3 i pisac smsa. Naprawde polecam ten fonik jest na cud!!! Jedynym jego mankamentem moze byc jego wielkosc 125mm, ale jest za to dosyc plaski i dobrze lezy w dloni, jest tez bardzo lekki. POLECAM. PEACE

  • 0

    21. ~plopek  2006-04-16 04:11:00  host: dwz106.internetdsl.tpnet.pl

    symon>>> heheheeheheh klawiature sie blokuje "MENU+*" kumasz jak w nokii

  • 0

    22. ~ADI  2006-04-27 15:49:51  host: bwp186.internetdsl.tpnet.pl

    mam go w tej chili i jest do bani nie radze go kupowac nie chce go nawet za free a ty sebo.. widac mash slaby gust....beznadzieja wielki i nic pozatym ....

  • 0

    23. ~alf1979  2006-05-27 10:10:35  host: bfy178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potrzebuje polskiej instrukcji znacie jakos strone

  • 0

    24.  2006-07-18 07:55:06

    mialem go w tamtym roku 4 miechy sprzedalem bo siec zaczela zanikac -

  • 0

    25. ~barr  2006-08-05 15:49:47  host: dxh115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potrzebuje instrukcje obslugitego fona zna ktos jakas stronke

  • 0

    26. ~siwyyyyy  2006-08-20 16:50:11  host: ddi229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka wszystkim mam tego neca jestem z niego zadowolony itd....... ale mam pytanie niech ktos mi wysle meila na adres elostyle@Interi.pl jak sie wgrywa i zgrywa bo niekminie hehe mam kabel sterowniki i niewiem co dalej z Góry dziękówka i Pozdro @LLL

  • 0

    27. ~Popek  2006-08-21 11:35:12  host: czk18.internetdsl.tpnet.pl

    Ej mam Wielka Prosbe!! Prosze Pomozcie nie wiem jak mozna miec polskie menu w Necu Poniewaz Kupilem go i byl z Angielskim Menu..;/ i ciezgo go mi jest rozszyfrowac Pomozcie piszcie szybko Prosze..:((

  • 0

    28. ~  2006-10-05 16:56:05  host: abxj214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka mam ten fonik juz ze 3 miesiace i uwazam ze to jest bardzo dobra decyja ze go kupilem tel jest naprawde fajny:) ma mp3 na glosnik:) jego jedyna wada jest to ze pamiec do jakiej mozna go rozszezyc to tylko 128mb:(

  • 0

    29. ~pablo  2006-10-11 13:55:14  host: 15-pra-7.acn.waw.pl

    ja mam tel od dzis i chcialbym zapytac czy nie mieliscie nigdy problemu z wysylaniem smsów? po wyslaniu wysyla dlugo, bardzo dlugo.

  • 0

    30. ~SlataN.666  2006-11-16 23:13:13  host: aaog159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam takiego neca,jestem zadowolony w 100% z tego telefonu!nie ma usterek po 3 letach i gorraco polecam!

  • 0

    31. ~xds  2006-12-13 19:36:14  host: gcl138.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon wygląda jak sprasowane gów** za przeproszeniem, to jest śmieć... wole nokię 3310

  • 0

    32. ~gwiazda  2006-12-16 12:05:46  host: c6-kucx1-002.tosa.pl

    Cześć posiadam nec-a od paru dni i to jest super telefonik!!!!!! Troche duży prawie wiekszy od mojej dłoni ale to nie przeszkadza;) pozdrawiam wszystkich posiadaczy NEC-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*

  • 0

    33. ~arecki  2007-01-09 00:06:42  host: chello087207205123.chello.pl

    ja mialem tensam problem smsami trzeba mu poprostu skasowac pamiec sms wejdz do menu i w ikone sms a pozniej wcisnij srodkowy przycisk z trema kropami a pozniej settings i reset settings to wszystko

  • 0

    34. ~kamil  2007-01-09 15:38:51  host: 195.136.180.15

    ludzie niemacie oprogramowania do tego neca bo nie moge znalesc do niego oprogramowania

  • 0

    35. ~rysiu  2007-01-29 14:50:53  host: dul203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie powiedzcie mi czy 128 mb karta pamieci to jest ostatecznosc?? cyz da rade msproduo wlozyc???

  • 0

    36. ~pol18  2007-01-30 15:11:22  host: efz74.internetdsl.tpnet.pl

    potrzebuje oprogramowanie do neca e228

  • 0

    37. ~NUNO  2007-02-12 07:38:57  host: dvg178.internetdsl.tpnet.pl

    POPIERAM ~sebo......; telefon jest świetny, bardzo funkcjonalny i miły w obsłudze! tylko bluetooth jest beznadziejny:/ pozdrawiam i polecam ten telefonik!!

  • 0

    38. ~Qbix  2007-02-17 20:12:40  host: host-81-190-161-184.gorzow.mm.pl

    mam pytanie `wiem ze niemoge ustawiac sobie mp3 na dzwonki ale czy istnieje mozliwosc zebyustawic pliki amr na dzwonki jesli tak to w jaki sposob bo jak je wgrywam to moge je tylko odsluchwiac jak mp3 z gory thx ps. telefonik wypasiony

  • 0

    39. ~beata  2007-03-01 15:40:41  host: abds193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik spoko tylko mam problem z uaktywnieniem funkcji mms proszę o pilną pomoc

  • 0

    40. ~  2007-04-29 18:35:43  host: apn-100-186.gprsbal.plusgsm.pl

    LUDZIE JAK TO NIE MA NIC:IRDY ANI bluetooth

  • 0

    41. ~Janko  2007-06-12 15:59:22  host: aawo241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh sformatowalem koma... i zmienil sie rosyjski język.... jak to zmienic???? ma ktos instrukcje?? odwdziencze sie

  • 0

    42. ~Termi  2007-07-06 20:18:25  host: host-81-190-43-33.szczecin.mm.pl

    Mam tego phona nie cały dzień i jest bardzo fajny normalnie is the best ale szkoda że nie ma Bluetooth bo ja się bawie w blue jacking www.Bluejacking.pl fajna zabawa a i mała jest u sterka jest w tym phonie a dokładniej że szybko się zdrapuje .PZDR KTÓRZY SĄDZĄ ŻE NEC E228 IS THE BEST

  • 0

    43. ~kris  2007-08-07 15:54:18  host: host86-153-127-214.range86-153.btcentralplus.com

    ten telefon to szrot najwiekszy jes ogromnych rozmiarow a nie ma praktycznie zadnych ciekawych funkcji.ma bluetooth ale tylko do kompa.Nie polecam mailem go ponad rok:zdjecia sa do d..y!!

  • 0

    44. ~  2007-08-26 13:55:34  host: abfy22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak można gorować na polską sieć plus bo nie odbieram wiadomości mms prosze o kontakt pod adresem grzesio84lbn@wp.pl

  • 0

    45. ~NettManek  2010-03-12 13:20:17  host: 190-132-251-94.net.stream.pl

    Miałem ten telefon prawie rok:) Powiem wam tak : Doprowadzał mnie do szału ale szkoda było mi sie go pozbyć ;p po prostu pasował mi... wkoncu z żalem go sprzedałem i przerzuciłem sie na SE w200i ale mam miłe wspomniania o tym telefonie :) Telefon jak najbardziej OK... jednakże nie polecam jeśli masz numer w sieci ERA/HEYACH :) Zdjęcia całkiem całkiem... Jednakże ten telefon bardziej przypomina mi prototyp ktory czasem nawala ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet