myPhone NEXT - opinie
Telefony myPhone myPhone NEXT Opinie o myPhone NEXT

myPhone NEXT

w sumie: 8
  • 0

    1.  2014-01-13 10:37:03

    Mam ten telefon od 1,5 miesiąca. Podchodziłem z rezerwą i obawami (przesiadka z iPhone), ale w rzeczywistości mile mnie zaskoczył. Wydajność bez zarzutu, bardzo ładny ekran, dobrze wykonana obudowa. Bateria mogłaby zasilać go trochę dłużej, bo jednak wymaga conocnego ładowania.

  • 0

    2. ~  2014-01-14 17:14:05  host: ip-93-154-250-20.free.aero2.net.pl

    1080p@5fps, jaki jest sens dawać funkcje w telefonie do nagrywania filmów full hd jeśli robi to w 5fps ?

  • 0

    3. ~frajer  2014-02-06 02:07:09  host: 89-70-85-217.dynamic.chello.pl

    a co w nim jest złego?

  • 0

    4. ~  2014-02-19 20:24:48  host: host-31-6-148-82.dynamic.mm.pl

    2. nie ma sensu bo ten telefon nie nagrywa w zadnym 1080p 5 klatek. Te dane sa nie wiadomo skąd....

  • 0

    5. ~gotu  2014-05-08 00:30:13  host: 90-156-25-6.internetia.net.pl

    dla mnie swietny model, dobra cena do jakosci, mocny i plynny praca, a jego lepsza kontynuacja jest model s-line

  • 0

    6. ~JanosiQ  2014-05-09 14:51:39  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Nie no dobry :D

  • 0

    7. ~kowalski  2014-09-08 04:06:14  host: 89-66-173-139.dynamic.chello.pl

    uwzględniając aktualne ceny choćby w popularnym serwisie aukcyjnym to można powiedziedzieć tylko jedno o tym smartfonie - O matko ola boga co za SZAJS!
    Dokładając mniej niż 30zł mamy markowy i lepszy pod każdym względem model L od pewnego japońskiego producenta... ;)
    Pozdrawiam troszke bardziej rozgarniętych :)

  • 0

    8.  2017-02-01 13:37:15

    Kupiony w 2013 za 605 zł był wtedy całkiem rozsądnym zakupem pod względem stosunku cena/jakość. Korzystam do dziś. Wiele razy mi upadł, również na chodnik i nic się nie stało (oczywiście w żelowej oprawce - wiadomo, o telefon trzeba dbać). Do dziś wszystkie funkcje działają i nigdy nie był w serwisie. Uważam, że na tamten czas to były dobrze wydane pieniądze. Nawet dziś jest dla niektórych wystarczający i może konkurować z nowymi w zakresie do 250-300 zł. Jedyny mankament to brak poprawek, nawet bezpieczeństwa. Ale te mają tylko drogie flagowce, poza tym i tak miliony ludzi na świecie korzystających z Androida się nimi w ogóle nie przejmuje. Na uwagę zasługuje dobry układ dźwiękowy Yamaha. W odpowiednich słuchawkach Spotify na Aero2 uprzyjemnia czas. Po jakimś czasie Android zamula, ale to taka cecha Androida. Wystarczy przywrócić do ustawień fabrycznych. Bez problemu można zrootować.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-59-49.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy Twój numer Play ma nadal dostęp do nadajników T-Mobile?

Play dementuje plotki o zniesieniu roamingu krajowego w T-Mobile i Orange

 

Zobacz wynik | Opinie (26)

Archiwum Ankiet