myPhone Luna - opinie
Telefony myPhone myPhone Luna Opinie o myPhone Luna

myPhone Luna

w sumie: 15
  • 0

    1. ~Michał  2014-12-09 13:20:11  host: user-164-126-121-103.play-internet.pl

    Telefon jest rewelacyjny. Kupiłem za 700zł miesiąc temu i dla mnie jak za tą cenę to jest mega okazja. Telefon jest pod każdym względem gigantem. Filmy nagrywa jak kamera cyfrowa rozdzielczość super. Zdjęcia też mega zarąbiste. Mam pełno aplikacji i nic się nie zawiesza a używam dwóch kart sim. Nawigacja znakomicie działa używam automapy najnowszej.
    Bateria przy normalnym użytkowaniu dzwonienie smsy i troche neta 3dni a jak sporo korzystam z neta i aparatu to itak 2 dni wytrzyma więc super.

    starter mobile viking który był gratis naprawdę się w tym telefonie przydaje bo dostajcecie na start 2000sms do wszystkich 2gb internet i 19zł na koncie do wygadania

    po 30 dniach doładowuje konto za 19zł i znowu wszystko mam smsy gadanie i internet.

    polecam telefon bo naprawdę przy zakupie trochę się obawiałem marki myphone ale jest naprawdę super koleżanka ma myphone cube i też rewlacja!!!!

    polecam bo naprawdę za tą cenę to sie nie znajdzie lepszego
    samsung z tymi parametrami albo inny znany badziew bedzie kosztował 1500zł albo i więcej więc nie ma po co pchać tyle kasy lepiej kupić myphone a po roku kupić następny chyba że kogoś stać żeby bulić kupe kasy- mnie nie stać

  • 0

    2. ~Tracjusz44  2014-12-09 14:44:13  host: 79.141.162.21

    Myślę że to na prawdę dobra propozycja w swojej kategorii cenowej. Ma dobry procesor i działa bardzo płynnie, mógłby mieć lepszy aparat i baterię, ale byłby wtedy droższy. Ogólnie jestem na tak. Jedynie czego mi brakuje, to chociaż 2GB ram.

  • 0

    3. ~Mirek  2014-12-12 14:19:40  host: 95.141.20.210

    Phablet z dual simem w rozsądnej cenie. Ma całkiem dobry, szcześciordzeniowy procesor i dobry wyświetlacz. Aparat przeciętny, ale daje radę. Jakby miał więcej ram, to byłby hit.

  • 0

    4. ~Michał Kamiński  2014-12-17 06:32:10  host: ip-37-248-255-128.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Koleżanka kupiła dwa miesiące temu. Trzeba przyznać że jak za taką cenę smartfon jest rewelacyjny. Wszystko działa błyskawicznie, a jakość wykonania jest niejednokrotnie lepsza od renomowanych producentów. Dość intensywnie go używa i nic się nie dzieje. Wszystko jest dobrze spasowane i nic nie skrzypi. Nie zawiesza się. Wygląd także robi wrażenie a jedyną wadą jest beznadziejny ekran IPS który teraz wszędzie montują - pomimo że jest krokiem wstecz w porównaniu do Super LCD, a dwa kroki do tyłu w stosunku do Super Amoled. Ma to odzwierciedlenie w wyświetlaniu zieleni - jest stonowana i nie ma żywego czystego koloru zielonego, a tłumaczenie producentów o szerokich kątach widzenia jak dla mnie nadaje się do kosza. Nie chcę żeby całe otoczenie dookoła w autobusie widziało co mam na ekranie. Ale ogólnie sam sprzęt za taką kasę jest wprost rewelacyjny i mam zamiar w najbliższym czasie także go zakupić.

  • 0

    5. ~Add  2014-12-19 01:27:11  host: 89-71-53-174.dynamic.chello.pl

    Posiadam ten telefon od ponad dwóch tygodni. Poszukiwania telefonu w przedziale do 600zł trwały od pewnego czasu po tym jak poprzedni kupiony na krótki czas Prestigio PAP3350 Duo zamordowałem w kieszeni drzwiami od samochodu, decyzja padła, że następnym telefonem będzie również Prestigio ( swoją drogą bardzo udane telefony), nie mniej jednak pierwszy kontakt z Luną jaki miałem w Biedronce sporo namieszał w moich postanowieniach, W końcu dotychczas MyPhone słynął z telefonów, które nie robiły szału na salonach a z drugiej strony telefon tak wyłamujący się z dotychczasowych ram...
    Kupiłem ją i żałuję tylko tego, że tak późno. Imponujący ekran z dużą gamą kolorów, ostrością i jasnością sprawia, że użytkowanie jest czystą przyjemnością, na ogromny plus muszę uznać, że obudowa telefonu wykonana jest wzorowo i bardzo nowocześnie, telefony innych marek z tego przedziału cenowego wyglądają przy Lunie żałośnie. Akumulator jak na współczesne telefony przy intensywnym użytkowaniu trzyma jeden dzień dokładniej po 13 godzinach od odłączenia ładowarki jest 50% ( chyba nie zaryzykował bym niedoładowania go przez noc), Dźwięki z zbudowanych głośniczków Stereo jest wyraźny i przypomina ten wydawany z laptopa, dołączone słuchawki zaskakująco ładnie podbijają basy i przyjemne się z nich słucha. Jak wiadomo nic nie może być do końca wspaniałe i piękne mianowicie : Otwór wejścia usb, który jest wycięty od dołu w aluminiowej wstawce jest bardzo łatwo porysować wtyczką ładowarki, aparat robi dobre zdjęcia, bardzo ładnie radzi sobie z fotografią dokumentów czy wręcz macro , to samo tyczy się nagrywanych przez telefon filmów niestety, gdy robi się trochę ciemniej, auto focus gubi się.
    Podsumowując, wcześniejsze telefony jakie posiadałem HTC, Sony, Prestigio, mogą delikatnie mówiąc schować się w cieniu Luny. Życzę też firmie MyPhone więcej tak udanych zakupów ( w końcu

  • 0

    6. ~Rafał  2014-12-22 21:04:22  host: host-178.219.117.79-c3.net.pl

    dziwne posiadam ten telefon od dzisiaj powiem że jestem szczęśliwy i zażenowany jednocześnie ponieważ nie wiem czy to akurat ja trafiłem na felerny egzemplarz czy coś ma takiego w sobie specjalnie żeby nie katować baterii bo nie przyglądałem się w sumie tak na to w każdym bądź razie mam 2 karty sim włożone ok działa pobierałem grę pod wifi wszystko pięknie z tym że spojrzałem na procenty baterii w trakcie pobierania gry i moim oczom ukazał się wielki spadek energii w telefonie... mianowicie 1% spadał co ja wiem 7-8 sekund ? wnioskując przy 100 procentowej baterii w telefonie wytrzyma mi 13 minut ?... nie wiem zobaczę naładuję go i zobaczymy jeśli tak będzie jak mówię to gwarancja od razu... Co jeszcze mnie zdziwiło nawet to BARDZO to jest to iż na pudełku piszę wyraźnie że telefon posiada aparat 8mpx tył i 2mpx przód całkiem okej ale wchodząc w ustawienia aparatu telefon mnie zaskoczył bardziej niż na pudełku mianowicie znalazłem tam ustawienie aparatu na 13mpx tył a przód na 3mpx chyba że Polacy jak i Chińczycy mają swoje dziwne że tak powiem obliczenia mpx w aparatach (przykładowo chodzi mi że Chińczyki pisząc że telefon ma 13 mpx w rzeczywistości ma 1.3mpx czy tam 1.2mpx)

  • 0

    7. ~Michał Kamiński  2014-12-24 05:25:26  host: ip-37-152-18-36.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Koleżanka ma od 2 miesięcy, a ja od 2 dni. Jak za tą cenę telefon jest rewelacyjny. Jakość wykonania oraz parametry dorównują flagowcom za 2000zł znanych firm. Telefon działa szybko i płynnie, nie zawiesza się (koleżanka męczy go od 2 miesięcy używając służbowego numeru w pracy i prywatnego) i ani razu się nie zawiesił. Jedyna wada to ekran IPS gdyż nie ma tak żywych kolorów jak amoled - lecz i tak odwzorowanie kolorów i ich nasycenie jest bardzo dobre. Dźwięk z głośników bardzo dobry, a słuchawek jeszcze nie używałem tak więc nie wiem.

  • 0

    8. ~wisnia  2014-12-25 18:39:17  host: s09-14.opera-mini.net

    w lunie jest microsim :)

  • 0

    10. ~po  2015-01-05 11:55:29  host: 178-213-125-96.eia.pl

    Wszystkomający,zajefajny.

  • 0

    11. ~tysia tysiula  2015-03-30 18:23:32  host: 85.219.163.130

    Mam pytanie -- czy pojawi się w sieci PLAY lub PLUS?? ?? ??

  • 0

    12.  2015-04-08 00:44:47

    raczej nie, nie bylo takich glosów, predzej liczylbym ze Infinity bedzie w play

  • 0

    13. ~lol  2015-04-09 18:57:16  host: piechowice.box3.pl

    ooo! chętnie , chętnie, mogłaby być w obu i to szybko szybko;]

  • 0

    14. ~Jaguar  2015-04-13 14:03:50  host: 79.141.173.55

    Luna jest naprawdę świetnym phabletem w tej cenie. Ma wszystko czego trzeba + naprawdę dobry wyświetlacz, więc sprawdza się też jako konsolka czy podróżny tv. Multimedia śmigają świetnie, przydałaby się większa pojemność baterii, ale mam powerbank także daję sobie radę. Polecam każdemu kto szuka dużego, wydajnego, dobrze leżącego w dłoni i taniego smartfona :)

  • 0

    15. ~Zdziwiony  2015-04-30 09:58:28  host: r2.cirow.pl

    Luna nie ma HD Voice, co przy tym sprzęcie jest już pewną wadą. Poza tym dość delikatny. Czasami podbieram go synowi kiedy gra na kompie a mnie się nie chce odpalać lapka.

  • 0

    16. ~Gwarancja  2015-06-15 13:29:56  host: 5.60.168.44

    W 7. miesiącu użytkowania ładowarka przestała działać. Gwarancja tylko 6 m-cy więc mogę sobie kupić nową za 40 + przesyłka. Zaczynam się obawiać, że Luna padnie tydzień po gwarancji. Planowe postarzanie produktu działa.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet