myPhone Hammer - opinie
Telefony myPhone myPhone Hammer Opinie o myPhone Hammer

myPhone Hammer

w sumie: 35
  • 1

    2. ~romcio  2014-01-09 17:25:57  host: 217.153.182.70

    super telefon dla rozbijania głów!!!0

  • 1

    3. ~JanosiQ  2014-01-09 20:51:14  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Zapowiada sie ciekawy telefon :D

  • -1

    4. ~BetonZbig  2014-01-10 13:40:00  host: 5-226-111-202.ip.netia.com.pl

    Czy telefon jest odporny na zalanie materiałami budowlanymi? Ostatnio niunia z orange powiedziała i jak żem zalał sonówkę Z betonem, to już jej nie mom jakby nie patrzeć. Ten to wytrzyma to, czy nie? Sam już nie wiem, bo nie napisali.

  • 0

    5. ~leon  2014-01-11 17:53:04  host: abkk158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakim trzeba być tłukiem, żeby zalewać telefon betonem....zrób sobie kolego betonowe buty i zrób przysługę dla ludzkości...

  • 0

    7. ~rudi49  2014-01-12 10:05:45  host: 89-78-140-48.dynamic.chello.pl

    Jutro w biedronce w promocji za 179 zł

  • 0

    8. ~mac  2014-01-12 20:50:27  host: 89-79-25-222.dynamic.chello.pl

    Niestety ale ze specyfikacji wyraznie wynika, ze to cos nie umywa sie do np Samsung B2710 Solid ...

  • 0

    9.  2014-01-13 10:07:25

    W opisie można dodać, że ma gniazdo słuchawkowe jack, USB, latarkę.

  • 0

    10.  2014-01-13 21:01:22

    Dzisiaj w Biedronce kupiłem 4 sztuki (tyle prawdopodobnie dostępnych jest w każdym dyskoncie tej sieci). Pracuję w ciężkich warunkach, więc wydaje mi się że to dobry wybór. Pierwsze wrażenia bardzo dobre, telefon dobrze zrobiony może jakość materiałów trochę gorsza od Solida, wyświetlacz ok, jest możliwość regulacji jasności, dzwonki bardzo głośne, rozmowa na wysokim (nie najwyższym) poziomie, też bardzo głośno. Zasięg łapie dobrze. Latarka świeci przyzwoicie.Posiada bardzo fajną funkcję, nie spotkaną przeze mnie wcześniej, a mianowicie możliwość ustawienia automatycznego wyłączenia i włączenia telefonu (np. w nocy), tak aby jeszcze wydłużyć żywotność baterii. Zobaczymy jak będzie zachowywał się dalej.

  • 0

    11. ~pawel  2014-01-14 00:18:43  host: 90-156-25-6.internetia.net.pl

    >>>~BetonZbig 2014-01-10 13:40:00 host: 5-226-111-202.ip.netia.com.pl >> to troche ekstemalny test, ale mysle jesli szybko wyciagniesz z betonu i oczyscisz to powinien dzialac, dla mnie ten telefon sie prezentuje calkiem niezle, jak solid, tylko ze tanszy jest

  • 0

    12. ~Rąbnięty Zenon  2014-01-14 06:28:29  host: apn-31-1-156-255.dynamic.gprs.plus.pl

    Niezła podróbka starego Szajsunga B2700/B2710, betonowanie wytrzymie, byleś go młoteczkiem udarowym przy wyciunganiu nie przyp...rzył bo szybka nie wytrzymie

  • 0

    13. ~Staszi  2014-01-15 12:15:31  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Jest w Biedronce za 179 zł.

  • 0

    14. ~NORB  2014-01-15 22:24:38  host: 89-79-42-248.dynamic.chello.pl

    Telefon ma liczne niedoróby , np zrobisz zdjęcie i nie mozesz go od razu wysłac mmsem tylko po zapisaniu , ale jak zapiszesz to nie ma miniaturki tylko musisz se zapamiętac nazwe i znaleźć w katalogu po numerze , jak masz 30 fotek to powodzenia... poza tym fotki do niczego sie nie nadają , menu działa dziwnie , szkoda że to telefon z 10cio letnim opóźnieniem... miałem i oddałem na 2 dzień bo tylko sie człowiek wku.. zamiast go używać .. lipa choć wygląda nie tuzinkowo...

  • 0

    15. ~Nick  2014-01-17 02:08:39  host: 89-67-117-190.dynamic.chello.pl

    Dodali by kompas i GPS z przeglądarką google maps, a byłby konkurencją dla solida 2710

  • 0

    16. ~  2014-01-18 21:02:17  host: 80-48-126-13.smsiarkowiec.pl

    jak w tym telefonie można wyłączyć sygnał przy przy przychodzeniu sms i czy jest możliwość pisania sms w T9

  • 0

    17. ~dave  2014-01-22 12:02:17  host: 81.219.84.18

    Paweł, oczywiście, że jak wyciągniesz z betonu dopóki nie zastygnie to będzie działać - beton ma większą gęstość niż woda - jeżeli on jest odporny na wpadnięcie do kałuży to ma nie być odporny w wypadku wpadnięcie w ciecz o większej gęstości?

  • 0

    18. ~franek  2014-01-29 10:39:02  host: 93-181-165-64.internetia.net.pl

    IP-67 wytrzyma zanurzenie do jednego m w wodzie.

  • 0

    19. ~L  2014-01-29 22:11:32  host: public-gprs27708.centertel.pl

    już jeden myPhone kupiłem przed dwoma laty, o jeden za dużo - ilość wad nad tym co dobre doprowadza do nerwicy

  • 0

    20. ~pawel  2014-01-30 00:45:37  host: 90-156-25-6.internetia.net.pl

    sprytne, wyobraz sobie ze nie o to chodzilo, jakos nie wpadlem nawet na to ze moze beton sie dostac pod uszczelke, znam oznaczniea IP-xy wiec jestem spokojny, beton jak tężeje to się rozszerza nieznacznie, czyli telefon zabetonowany moze zostac po prostu zgnieciony, ale mysle ze jak hammer wytrzymuje przejazd 1,5 tonowego pojazdu po nim to da rade i z betonem

  • 0

    21. ~z_wrocka  2014-02-01 19:43:52  host: 93-181-165-64.internetia.net.pl

    jaki model kupiłeś wtedy i jak jest podobny do tego?

  • 0

    22. ~smiechu warte  2014-02-04 16:38:16  host: acr70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko 380h na baterii w trybie czuwania?? telefon nic nie posiada a baterie zree

  • 0

    23. ~frajer  2014-02-06 02:05:14  host: 89-70-85-217.dynamic.chello.pl

    ta promocja przydała się na tyle, że teraz wszędzie ten telefon jest taniej :)

  • 0

    24. ~jzdw  2014-03-25 18:32:55  host: user-164-127-123-80.play-internet.pl

    Nietypowy 'pancerniak".Obudowa mocna lecz przy delikatnym potarciu np.paznokciem pozostają ślady.Klawisze->trzeba się przyzwyczaić.Aparat jak na ten typ telefonu wystarczający.Oprogramowanie trochę dziwne,proste.Ale podobne modele innych firm są dużo droższe więc chyba jest wart swojej ceny.Przydałaby się lepsza przeglądarka-jeżeli jest dobra,to nie trzeba żadnych aplikacji czy klienta e-mail,wszędzie można dotrzeć!Brak notatnika zastąpić można zapisywaniem notatek w wiadomości-> szkice.Przez MMS jest możliwość wysłania maila.Lecz adres ten trzeba zapamiętać lub mieć zapisany właśnie np. w szkicach,ponieważ nie można go dodać z kontaktów:nie ma możliwości zapisania w nich niczego prócz cyfr.Jest głośny,więc każdy powinien ustawić głośność w/g własnych upodobań.Zalecane w profilu wyłączenie opcji "Alert Systemu".Ładnie podświetlana klawiatura na niebiesko.Podłączjąc go przez USB bardzo dobrze współpracuje z komputerem.Czas rozmów/czuwania w normie.

  • 0

    25. ~  2014-05-03 12:58:12  host: 89-75-160-215.dynamic.chello.pl

    14. ~NORB 2014-01-15 22:24:38 host: 89-79-42-248.dynamic.chello.pl

    "Telefon ma liczne niedoróby , np zrobisz zdjęcie i nie mozesz go od razu wysłac mmsem tylko po zapisaniu , ale jak zapiszesz to nie ma miniaturki tylko musisz se zapamiętac nazwe i znaleźć w katalogu po numerze , jak masz 30 fotek to powodzenia... poza tym fotki do niczego sie nie nadają , menu działa dziwnie , szkoda że to telefon z 10cio letnim opóźnieniem... miałem i oddałem na 2 dzień bo tylko sie człowiek wku.. zamiast go używać .. lipa choć wygląda nie tuzinkowo..."
    Jakim trzeba być kołkiem żeby od telefonu 0.3 megapiksela wymagać bardzo dobrych zdjęć.Tak jak fotograf profesjonalista miałby używać iphona albo samsunga galaxy do pracy. Przecież do są padaczki bez obiektywu , a tyle ludzi się podnieca tymi tak samo chińskimi jak ta cegła telefonami. Co za głąb.

  • 0

    26. ~pawel  2014-05-08 00:32:24  host: 90-156-25-6.internetia.net.pl

    22 . w trybie czuwania hammer przetrzymuje nawet ponad 2 tygodnie, to bardzo dobry wynik

  • 0

    27. ~pawel  2014-05-08 00:34:07  host: 90-156-25-6.internetia.net.pl

    24. >>.Ale podobne modele innych firm są dużo droższe więc chyba jest wart swojej ceny>> to podstawowa zaleta hammera, i w wielu testach podkreslana, ma moc i wytrzymalosc jak konkurencyjne solid czy evolveo, ale jest znacznie tanszy, a przeciez chodzi o cene i o to zeby nie zawiodl w terenie

  • 0

    28. ~bennyben  2014-08-07 10:52:28  host: 213-5-43-209.bestgo.pl

    i jak zwykle piszecie o zdjęciach . telefon służy do dzwonienia i wysyłania wiadomości sms i ten telefon to spełnia. nawigacje , kamery , i inne pierdoły jak chcenie to kupcie delikatnego smart-fona. Facetowi który siedzi na dźwigu lub pracuje na budowie i naraża tel na upadek nie jest potrzebny gps tylko mocny telefon. który kiedy mu wypadnie wpadnie w wodę , do betonu :) to go wyciągnie i będzie dalej miał kontakt a nie biegał za szefem panie daj drugi telefon :). dlatego nie piszcie o pierdołach nawigacjach i rozdzielczościach bo to niczemu nie służy w tym przypadku. po prostu pancerny tel i działa spełnia swoje zadanie

  • 0

    29. ~Piotr  2014-09-01 15:06:59  host: sub242-156.elpos.net

    Każdy z nas oczekuje czego innego od telefonu . Jeden oczekuje komputera w smartfonie a drugi oczekuje niezawodności i długiej pracy na jednym ładowaniu .Telefon z założenia ma przede wszystkim dzwonić i ew. wysyłać sms . Komputer w telefonie to bzdura , ja wolę laptopa za te pieniądze . Oczywiście niektórzy okrzykną ja wziąłem za złotówkę (a w praktyce to kilkaset zł.) a to g.....o prawda . policz abonament od początku do końca umowy to zobaczysz ile cię ten smartfon kosztował. Taniej wyjdzie wziąść w sklepie na raty bez simlocka . A HAMMER to zwykły telefon do dzwonienia . To telefon dla ludzi aktywnych którzy oczekują połączeń tel. , kontaktu z innymi a nie zabawki . Oglądając filmiki testów HAMMERA widzę że testują go ludzie którzy nic wspólnego z tym telefonem nie mają i nie takiego oczekują . Telefon ma być telefonem a nie zabawką czy konsolą do gier i dla takich osób jest ten telefon.

  • 0

    30. ~ziomek  2014-09-30 20:32:52  host: n12-02-04.opera-mini.net

    w skali od 1.do 10 .nie zasługuje nawet na 0.. na XX1 .wiek robic takie g.nie mające połonczenia z internetem .nie mozna ustalić własnego dzwonka sms .zamiast tego bezwartościowe dźwięki .brak połączenia z komputerem .brak połonczeń wideo ,brak wygaszacza ekranu ,brak wifi .jednym słowem wstyd i.hańba !!!! .porażka 100%.

  • 0

    31. ~Gregor213  2015-02-23 10:48:46  host: monitor.cyberghostvpn.com

    Mam ten telefon o ponad roku i nie raz miał okazję się sprawdzić. Jak ktoś potrzebuje pancerny model to Hammer od myphone jest dobrym wyborem.

  • 0

    32. ~Kazu  2015-04-15 11:11:33  host: no-rdns-yet.ohtele.com

    Jeśli szukasz telefonu, który jest tani, dzwoni, wysyła smsy, a do tego jest odporny na wszystko, to to jest model dla Ciebie :) Zdecydowanie też dla mnie!

  • 0

    33. ~zolow  2015-09-06 20:03:12  host: 188.146.131.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Kupiłem go, ale nie mogę odblokować. Jak to zrobić?

  • 0

    34. ~Grzesiek  2015-09-11 13:11:20  host: n21.lasypanstwowe.gov.pl

    Nie polecam!!!
    Telefon nie jest tak odporny jak zapewnia producent. Telefon reklamowany - przy normalnym użytkowaniu pękł wyświetlacz (obudowa w stanie idealnym) a producent stwierdza uszkodzenie mechaniczne i nie przyjmuje roszczeń naprawy sprzętu. Możliwa jest odpłatna naprawa 80zł + koszt wysyłki 14zł. Proszę uważać na polskiego producenta myPhone gdyż wciska "kit". Widać, że popiera działania producentów z chin i sprzedaje buble. A gdzie zasada pozytywnego kreowania marki??? Wystarczyło przyjąć reklamację a nie tracić rzesze klientów. Piękne dbanie o wizerunek firmy.

  • 0

    35. ~jurek2564  2016-02-10 12:08:26  host: user-94-254-129-213.play-internet.pl

    rzeczywiście ekran delikatny, szybko rysuje się przy normalnym noszeniu w kieszeni razem z kluczami.Sama obudowa solidna i bateria trzyma dłużej od innych telefonów

  • 0

    36. ~piotrus  2016-05-12 02:50:09  host: apn-46-169-11-102.dynamic.gprs.plus.pl

    Ma ten tel. IPV67 ?

  • 0

    37. ~gość85  2016-06-13 10:00:47  host: n28-03-02.opera-mini.net

    Witam właścicieli tego telefonu. Mam pytanie. Czy ten telefon obsługuje strony google? Nieraz potrzebuję coś znaleźć na internecie np. rozkład jazdy. Proszę o odpowiedź.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet