myPhone Fun 2 - opinie
Telefony myPhone myPhone Fun 2 Opinie o myPhone Fun 2

myPhone Fun 2

w sumie: 7
  • 0

    1. ~Ujot  2014-05-12 11:07:58  host: 89-70-100-11.dynamic.chello.pl

    Dobra słuchawka się zapowiada

  • 0

    3. ~traubennuss  2014-05-15 00:55:23  host: apn-31-2-78-251.dynamic.gprs.plus.pl

    cena dobra jak na dual sim, mało ramu ale i tak poniżej 400 zł nie ma telefonu z dual sim, który tego ramu ma więcej, poza tym jest to niezauważalne w pracy samego telefonu.

  • 0

    4. ~dan7  2014-06-04 15:37:45  host: n13-06-01.opera-mini.net

    W Biedronce jest za 349 złociszów.

  • 0

    5. ~dan7  2014-06-05 21:50:27  host: n10-03-04.opera-mini.net

    Hej! Jak ktoś go kupi w Biedronce to niech napisze wrażenia z korzystania.

  • 0

    7. ~Marek85  2014-06-06 19:55:09  host: 89-78-106-52.dynamic.chello.pl

    Świetny telefon , gorąco polecam , kupiłem go 2 tygodnie temu , (miałem Samsunga Galaxy S3) , Samsung chodził bardzo dobrze ale MyPhone FUN2 o połowe tańszy chodzi tak samo! , w ogóle się nie ścina , dobry aparat , w słońcu trochę słabiej widać ale i tak wszystko widać dosyć wyraźnie , tylko słuchawki... są kiepskie, TELEFON POLECAM GORĄCO !!!, NAJLEPSZY MÓJ ZAKUP

  • 0

    8. ~jacia  2014-06-10 22:49:07  host: yarpen.multinet.net.pl

    telefon spoko kupilem w biedronce ale wszedzie pisze ze ma autofokus a ja nie mogge znalezc moze ktos napisze jak sie wlacza nawet z tylu jest tylko aparat nie ma żadnego led

  • 0

    9.  2014-09-14 16:47:30

    Słuchawka jak to na tani chiński telefon przystało, 4GB swojej pamięci z czego wolna to 2,5 i 512 RAM, ale za 3 czy 4 stówki na start lepiej nie będzie.
    Piszecie że kupiliście w Biedronce a ja z Biedronką jestem na bieżąco i u mnie nie było, nawet reklamy w tv nie widziałem.
    Gdzieś na jakiejś stronce była reklama jego, że jest odporny na warunki.
    Zauważyłem błąd, ekran to nie 4" a 4,5" źródło : strona producenta

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet