myPhone Cube - opinie
Telefony myPhone myPhone Cube Opinie o myPhone Cube

myPhone Cube

w sumie: 35
  • 2

    1.  2014-05-24 10:36:34

    Zajebisty. I co najważniejsze - wreszcie jakaś POLSKA produkcja.

  • 0

    2. ~travis1  2014-05-24 10:57:37  host: 85.219.163.130

    1800 bateria do 5 cali...

  • 0

    4. ~pafi  2014-05-28 20:16:03  host: 93-181-165-64.internetia.net.pl

    cena o 200 zł niższa niż zapowiadana, to spory plus.

  • -1

    5. ~hhh  2014-05-30 15:16:00  host: 85.219.163.130

    dostałem w abonamencie ten telefon przy przedłużeniu umowy z play i jestem rozczarowany, często- gęsto dzieje się tak, że telefon nie widzi drugiej SIMki z Orange i bateria to jakaś porażka- max 2 dni przy kilku- max kilkunastu rozmowach i godzinie internetu, odradzam

  • 0

    6. ~  2014-06-03 09:39:12  host: public-gprs31644.centertel.pl

    Rozdzielczość przypadkiem nie za mała jak na 5 cali? Bateria przypadkiem nie za mała jak na dual sim 5 cali?

  • 0

    7. ~all  2014-06-04 01:28:05  host: 90-156-25-6.internetia.net.pl

    wg mnie ciekawy model, jesli jakosciowo jest dobry tak jak s-line, to git, a parametrami to ulepszony myhone next w mniejszej cenie

  • 0

    8. ~Adrien  2014-06-10 15:37:40  host: 78.133.137.186

    Są plusy i minusy, jak sami zauważacie. Dla mnie wymiata, mam to cudeńko od parunastu godzin. Największy minus - trudno o dobre etui. Polecicie coś?

  • 0

    9. ~nethar  2014-06-11 10:39:55  host: proxy30.messagelabs.net

    @hhh
    Kupujesz telefon za 600 zł znasz specyfikacje i wiesz, że bateria do super wytrzymałych nienależy i na tej podstawie wystawiasz negatyw? Nawet ewentualnie jak Ci ten telefon wcisneli, to tylko i wyłącznie wskazuje, że słaby jesteś. Nie zwalaj teraz winy na telefon.

  • 0

    10. ~Adrien  2014-06-17 12:27:02  host: 78.133.137.186

    Prawie zajebisty. Po kontakcie z obsługą techniczną dowiedziałem się, że nie da się ściąganych aplikacji zapisywać na karcie micro sd. Trochę strzał w stopę ta dodawana w standarcie karta 8gb...

  • 0

    11. ~tysia  2014-06-20 10:43:18  host: 85.219.163.130

    Do hhh -- przecież to jest normalne przy smartfonach , że wytrzymują maksymalnie 2 doby na baterii..
    uważam, że jak na używanie internetu i kilkanaście rozmów i tak trzyma bardzo ładnie. Ja go zamówiłam właśnie, ma bardzo fajny aparat !! i do tego idealnie leży w dłoni. Android Kit Kat - fajny !
    polecam . moim zdaniem fajny.

  • 1

    12. ~Jędrzej  2014-06-27 12:29:13  host: user-188-33-85-76.play-internet.pl

    Mam Cuba od 10 dni . Aktualizacja 1.0.4 likwiduje brak polskich znaków diaktrycznych w smsach i umożliwia zapisywanie niektórych programów na karcie SD. Bardzo udany produkt. Benchmark antutu ok. 18.000 pkt. Dobrze spasowany , szybki. Jedyną wadą pozostaje złe umieszczenie głośnika, który tłumi dźwięki, gdy kom. leży na pleckach. W tej cenie aktualnie nic lepszego się nie znajdzie. Na + dobra obsługa serwisu we Wrocławiu. Bateria 1 dzień intensywnego używania. 2 dni spokojnego, czyli w normie.

  • 0

    13. ~Dave  2014-07-16 20:30:16  host: ip-37-248-255-133.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Nie mam tego tel i nie chciał bym go mieć, a głównie za bardzo słabą baterie. Od nie dawna posiadam Lg G2 gdzie bateria jest dużo lepsza nie wspominając o samej jej budowie, a czas jej wytrzymałości przy maksymalnym wykorzystaniu to kwesta kilkunastu godzin, więc jeśli ktoś pisze że bateria w tym modelu trzyma aż jeden dzień to tylko można pogratulować wyobraźni. Nie jest to możliwe przy ustawieniach jakich używam w moim lg daje max kilka godzin, więc zabawa tym tel uzależniona jest od ładowarki, nie ma co się oszukiwać, wiadomo każdy chwali swoje chodź by było najgorsze.

  • 0

    14. ~  2014-07-25 10:59:20  host: public-gprs517366.centertel.pl

    Ludzie kto ma problem to niech kipi sobie S5, co dla niektórych to i w niej znajdą jakies wady... czego Wy oczekujecie??

  • 0

    15. ~reval  2014-07-30 13:59:57  host: rtr-5-55.interkar.pl

    Wielu moich przedmówców niestety nie zna pojęcia: "ergonomia" Ludzkie oko nie widzi różnicy np. między 720 a 1080 na tak małym ekranie jak 5". Tak samo, po co kupować telewizor 600 Hz, skoro powyżej 200 już nie widać różnicy. Moim zdaniem szkoda kasy na coś, czego i tak nie widać. Różnice w rozdziałce widać dopiero na dużych, naprawdę dużych ekranach. Chyba, że ktoś ma stuningowany wzrok, który widzi od podczerwieni do ultrafioletu i ma szybką migawkę :-P

  • 0

    16. ~Makapaka  2014-08-15 14:38:29  host: user-94-254-209-6.play-internet.pl

    Telefon OP kupuję go jest świetny :)

  • 0

    18. ~justyna  2014-10-01 17:16:59  host: 85.219.163.130

    powiem tak, brakuje mi juz cierpliwosci na to jak beznadziejny glosnik przy rozmowach ma ten smartfon Mam go od 4 msc. nie wiesza sie. jest fajny. aparat bardzo fajny. ale ten glosnik - porazka

  • 0

    19. ~sxuwarekb  2014-10-23 10:01:16  host: 80-94-24-3.asterisc.pl

    Mam z nim problem nie dziala mi czujnik zblizeniowy po odebraniu rizmowy przytykam do ucha i wszystko mi sie wlacza jest gdzies sposub aby go wlaczyc pozdrawiam

  • 0

    20. ~pietka  2014-10-24 21:35:25  host: host-n2-78-23.telpol.net.pl

    mam ten tel aparat spoko tylko ta niby stabilizaca obrazu pomylka,faktycznie bateria do d....,

  • -1

    21. ~Gambit  2014-11-08 14:20:44  host: google-proxy-66-249-81-216.google.com

    Ten telefon to porażka. Dostałem go przy przedłużeniu umowy z PLAY. Bardzo często nie widzi drugiej karty SIM (też PLAY). Bateria, jak było wymienione wcześniej, 2dni, max 2,5 dnia jeśli telefon leży bezczynnie do ok 1h gdy używa się internetu lub gra. Pomimo dosyć dobrych parametrów ten telefon to szmelc i kupa złomu. Żeby użyć Nakła godnie uszy ch epitetów

  • 0

    22. ~Dolarider  2014-11-10 13:02:36  host: user-31-174-253-227.play-internet.pl

    Telefon mam od 2,5 msc.i jestem bardzo zadowolony.Chodzi płynnie,wygląda bardzo ładnie,smukły,robi super zdjęcia.Jedynymi minisami telefonu są bateria (niby tylko lekko odstaje od innych smartfonów ale czasem jest to dość odczuwalne) oraz jakość wykonania-po tym krótkim okresie jedna z klapek trzeszczy, ale po kupnie etui (drogiego niestety) jest już ok. Naprawdę Polecam.!

  • 0

    23. ~wuadek  2014-11-11 09:31:48  host: bfe85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 2 tygodnie i jestem mega zadowolony nie tylko ze wsparlem polski rynek ale i dlatego ze nie zaluje. Ani razu sie nie zawiesilo nie ma apki ktora by nie odpalila a co najwazniejsze ekran przez caly dzien nie gasnie non stop w cos gram jak nie w nfs to w jakis rpg i lekko sie grzeje nie trzeba do ladowarki wciskac a gdy klade sie spac mam jakiej 20% pradu zatem uwazam za strzal w 10 ten telefon. Zastanawia mnie jednak jak sobie poradzi matryca po roku jak bedzie wygladala czy nie zezre jej zab czasu jak moja stara S2 . AVE polski rynek i kupujcie jablka hehe

  • 0

    24. ~  2014-11-14 23:47:22  host: staticline-31-182-74-38.toya.net.pl

    Co z grami ktore maja 650mb

    np need for speed asphalt itp

  • 0

    26. ~arko  2014-11-21 18:57:12  host: 89-70-192-251.dynamic.chello.pl

    Stosunek ceny do wydajności jest dobry ale na tym chyba plusy tego telefonu się kończą. Ekran jest ok, w słoneczne dni czytelny, ale rysuje się bardzo nawet mimo folii ochronnej i noszenia głównie w etui ryski niestety się pojawiają. Szybka jest cieniutka, więc wolę nie wiedzieć co byłoby gdyby mi upadł ;) Bateria, to jakieś nieporozumienie. Dla kogoś kto mało korzysta z telefonu ( a są tacy? ), to nie problem ale jeśli ktoś rozmawia, pisze, odbiera i wysyła pocztę oraz przegląda internet, to wytrzymałość baterii będzie dużym rozczarowaniem. Generalnie może wytrzymać 1,5 dnia, ale w moim przypadku często bywa tak, że rano odepnę z ładowarki, a wieczorem z powrotem muszę ładować. I nie chodzi tu o granie w gry, po prostu używam telefonu do rozmów, sms, maili czy przejrzenia wiadomości. Kolejny minus, to błędy oprogramowania. Po ostatniej aktualizacji od PLAY jest lepiej, ale dalej bywa tak, że aplikacje na karcie SD ot tak sobie ulegają uszkodzeniu i trzeba instalować na nowo. Próbowałem 3 karty SD i to samo na każdej, a w innym telefonie żadnego problemu z tymi samymi SD nie było. Zdarzają się zatrzymania aplikacji i trzeba restartować telefon z nadzieją, że zaskoczy ;) Zauważyłem też problem z nagrywanymi filmami. Nagrałem kilka w 720p i na początku było ok, ale po kilku dniach filmy ulegały uszkodzeniu, ot tak. Nie dało się ich odtworzyć, bo nagłe telefon nie mógł odtworzyć formatu, który sam nagrał... Aparat robi przyzwoite zdjęcia ale fajerwerków i przy przybliżaniu / powiekszaniu trzeba liczyć sie z ziarnistością.

    Niestety wpakowałem się w 2 letnią umowę w PLAY ale teraz jestem mądrzejszy i wyleczony z firmy myPhone.

  • 0

    27. ~gotu  2014-11-25 00:25:13  host: 90-156-25-6.internetia.net.pl

    cube wersja z 16GB dostepna w podobnej cenie, dobry ruch marketingowy, i znacznie ulepszenie dla smartphone, super

  • 0

    28. ~maciek  2014-11-26 11:26:17  host: apn-77-112-38-92.dynamic.gprs.plus.pl

    Nieźle, nieźle. Ale właśnie, bateria będzie nikła w oczach.

  • 0

    29. ~sigi123  2014-12-04 11:48:52  host: 193-59-17-5.fast-net.pl

    chcieli mi to w PLAY na przedłużenie wcisnąć na 24m-c i dopłata 99zł to ich wyśmiałem , to zaproponowali galaxy core następny szajs ! więc zostałem przy starym samsungu S5610 bateria trzyma do tygodnia , aparat 5mpx ale fotki ładne sadzi a jak pierdzielnie na beton to jest się po co schylać

  • 0

    30. ~Kubaz  2014-12-27 15:10:33  host: 89-72-48-133.dynamic.chello.pl

    A ja mogę polecić ten smartfon. Bateria trzyma około 2 dni. Gta san andreas i inne wymagające gry chodzą świetnie. Polecam :)

  • 0

    31. ~Kuba  2015-01-29 10:09:10  host: irn130.internetdsl.tpnet.pl

    Polecam cube 16gb fakt baterja malizna mogł być troche grubszy z większą baterją

  • 0

    32. ~mala  2015-02-07 00:52:24  host: d242-31.icpnet.pl

    Ja mam Cuba juz od paru miesięcy i bateria trzyma mi ok 1,5 dbia . normalnie rozmawiać i slucham muzyki ok 20 min dziennie. Jestem zadowolona z niego uzywam na jedna SIM wiec nie wiem jak jest z dwoma SIM. Polecilabym go i nie żałuje ze go na byłam.

  • 0

    33. ~gotu  2015-02-16 23:42:32  host: 90-156-25-6.internetia.net.pl

    obecnie to zdecydowanie wersja 16GB, w stosunku do poliftingowego s-line to w cube w liftingu nie wiele zmieniono, ale tez wiele nie wymagalo zmian, zwiekszenie pamieci wystarcza, cena spoko

    >>reval>>
    swiete slowa, 720p w smartphonach do 5 cali jest w zupelnosci wystarczajace, tym samym niezastosowanie wiekszej rozdzielczosci wplywa na nizsza cene, co w produktach typu myphone jest zdecydowanei na korzysc kupujacego

  • -1

    34. ~  2015-03-28 14:05:41  host: user-94-254-209-5.play-internet.pl

    Badziewie po dwoch godzinach bateroa padla i nie widzi jednej sim

  • 0

    35. ~  2015-05-29 17:37:51  host: host892518950.static.3s.pl

    Nie funkcjpnuje aparat przedni Omni Vision OV 8835 co jest tego powodem

  • 0

    36. ~Andrii  2015-07-04 13:07:13  host: host-213-5-215-4.wtvk.pl

    Uwaga! Na oficjalnej stronie Myphone moderatorzy nie dodali mojego komentarza gdyż dodają tylko te 100% pozytywne więc dodaję go tutaj. Telefon PRAWIE idealny. Z wyglądu śliczny, dobre parametry w stosunku do ceny nie zacina się i nie miałem z nim żadnych problemów. Napisałem prawie ponieważ bateria 1800 mAh dla "pięciocalowca" to trochę żart ze strony producenta. Dodam, że telefon, a raczej to wina procesora, ma problemy z przechodzeniem w Deep Sleep gdy telefon leży nieużywany. Problem rozwiązuje aplikacja MTKnoLED jednak producent uchylał się od pomocy. Gdy telefon jest w tym trybie to wytrzyma długo jednak jak już zaczniemy z niego korzystać to poziom baterii spada szybko. Co więcej, gdy spadnie do 30% to rozpoczyna się coś jak odliczanie, bateria spada w oczach 29, 28, 27... i w ciągu kilku minut bez kabla telefon umiera. Podsumowując - przy normalnym użytkowaniu bateria wytrzymuje mi 1,5 dnia, czyli ni w pięć ni w dziewięć bo nie mogę ładować go w środku dnia dlatego musi być na kabelku codziennie. Pozdrawiam

  • 0

    37. ~Pawius  2015-07-17 13:07:08  host: 85.219.163.130

    Poszła mi szybka w tym szmelcu. Ktoś wie jaka cena nowej? Wyświetlacz cały

  • 0

    38. ~  2015-09-01 18:02:14  host: d239-29.icpnet.pl

    wymiana digitizera około200zł z robocizną

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet