myPhone 8830TV - opinie
Telefony myPhone myPhone 8830TV Opinie o myPhone 8830TV

myPhone 8830TV

w sumie: 20
  • 0

    2. ~oprych  2009-03-31 15:23:37  host: ip-62-69-216-222.globalconnect.pl

    cóż mogę powiedzieć? menu lekko niedopracowane, ale w sumie jestem na tak. bateria przy sporej ilości rozmów, cały czas dwie karty trzyma do 4 dni. troszkę toporny, słaby aparat, ale funkcja dual działa idealnie

  • 0

    3. ~  2009-04-01 12:29:38  host: chello089076084119.chello.pl

    telefon również chiński,obsługuje a karty sim oraz dwie karty pamięci (ale uwaga może jednocześnie obsłużyć 2 karty pamięci o pojemności max.1024MB),pamięć wbudowana nie wystarczy do wygodnego surfowania po sieci,"zapycha się" jedyny plus to televizja analogowa.pzdrlbn

  • 0

    4. ~345435  2009-04-06 19:28:31  host: px-fo.telsten.com

    700 kilo pamięci xD

  • 0

    5. ~hehe  2009-04-22 15:00:01  host: xdsl.067.c67.petrotel.pl

    raczej polszczyzna :P

  • 0

    6. ~sulfomaster  2009-05-20 13:42:33  host: px-fo.telsten.com

    heheheee kheiieei ale kicz... chiński badziew... i co chcecie?? 700 kilo pamięci to... to... to prawie pół dyskietki 1,44 MB ;D :D BIGLOL

  • 0

    7. ~Napster  2009-05-27 15:17:27  host: n04.satfilm.pl

    za nim cos napiszecie to sprawdzic jakiej to produkcji :)

  • 0

    8. ~res  2009-05-31 14:23:27  host: acoh135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie polszczyzna. Telefon jest w całości produkowany w Chinach.

  • 0

    9. ~alster  2009-06-17 10:10:34  host: aasr38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest projektowany przez polską firmę w Polsce, a produkcje zlecają chińczykom.

  • 0

    10. ~jc777  2009-06-17 20:27:29  host: pc4-81.digicom.net.pl

    telefon nie ma praktycznie wad

  • 0

    11. ~eco  2009-06-28 11:03:06  host: ip-79-175-230-157.cable.smsnet.pl

    ej czytam i w was ludzie nie wierze... chinszczyzna najlepszy telefon tani i dobry jak reszta swiata. na ktorym telefonie nie pisze "made in china"??? nokia? se? lg? inne?

  • 0

    12. ~boogi  2009-07-30 22:16:31  host: host-193-93-95-17.leon.com.pl

    mam ten telefon od 16:) hehehe fajny cały czas sie bawie.Ale jak sie zmienia dzwonek? dosc dziwne pytanie wiem ale na serio nieznalazlem tego.napiszcie mi pokolej jak sie to robi prosze

  • 0

    13. ~kiki  2009-08-04 16:24:30  host: 195.116.179.54

    tak to cińskie badziewie

  • 0

    14. ~myP: )  2009-08-20 08:48:03  host: c1.vattenfall.pl

    brak mu możliwości łączenia z kompem, synchronizacji z outlookiem, i fakt mała pamięc na internet, dzwonki mp3, na powietrzu w dzień kiepska widać na ekranie jak dopracują soft będzie oki

  • 0

    15. ~my phone  2009-08-23 23:24:26  host: arf28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon od lutego. I nie byłem z niego zadowolony dobrze ze go sprzedałem .Jedyny plus telefonu to dzwiek i telewizja, a pozatym lipa bateria słaba ,nie ma platformy java jednym słowem badziewko

  • 0

    16. ~marcin1488  2009-10-01 20:19:47  host: 212.160.172.70

    to jest polski telefon.polska firma i na polską kieszeń

  • 0

    17. ~andre  2009-10-29 15:21:05  host: dkz86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oglądał ktoś na nim, albo innym majfonie TV ? Bo jestem zainteresowany :-)

  • 0

    18. ~  2009-11-17 20:33:42  host: pc7-194.chomiczowka.waw.pl

    Świetni tani Polski telefon. Plusy + bardzo dobry dotykowy ekran + fajnie pomyślane menu + Telewizja analogawa (wysuwana antena) + Radio bodajże też jest + Śmieszna cena + duży wyświetlacz + porządnie zrobiona obudowa + dobre głośniki MP3 MP4 i coś tam jeszcze Minusy - Brak Javy przez co wgranie programu/gry odpada - Słaby aparat - Jedna gra - Brak słownika T9 Jeśli ktoś godzi się na minusy to będzie to świetny telefon. Jak ktoś nie potrzebuje wypas aparatu, miliona gier to śmiało za tą cene można go polecić. Jego oraz jego brata 8810

  • 0

    19. ~miki  2010-02-15 17:18:03  host: 194.152.50.33

    Ludzie dziwni jesteście, SE to też Made in China, to samo nokia. Telefon jest zaprojektowany przez polaków, produkcja zlecona w Chinach, to samo się dzieje w innych firmach.

  • 0

    21. ~Damiannnnnnn  2010-02-22 20:31:16  host: 87-205-233-154.adsl.inetia.pl

    Wszystko by było ok jak by mniał większą rozdzielczość ekranu aparat 2mpx chociaż i opsługiwał jave.

  • 0

    22.  2011-02-23 16:09:49

    to jest chińszczyzna na 100%! mam nokle n97 ( N97 PRO TV MOBILE ) I MAM IDENTYCZNE OPCJE W MULTIMEDIA itp - nawet takie same ikonki tylko oni mają lepiej spolszczonego softa... ale to jest tak czy siak chińszczyzna

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet