myPhone 8810TV - opinie
Telefony myPhone myPhone 8810TV Opinie o myPhone 8810TV

myPhone 8810TV

w sumie: 29
  • 0

    1. ~zuuuk  2009-03-25 10:58:57  host: afjs238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2 cale, dotykowy ekran, ale VGA? to chyba jakiś żart, plus: 2 karty sim no i ciekawy układ guzików, ale z tym aparatem to pożeźnili......

  • 0

    2.  2009-06-17 23:50:24

    aparat faktycznie jest bardzo kiepski w tym telefonie, ale z drugiej strony - tak samo kiepski jak w "cudownej" nokii E65 Bardzo przyjemne menu z efektami 3d. Dotykowy wyświetlacz całkiem dobrze się sprawdza. Obsługa jest całkiem przyjazna. Oprócz aparatu denerwującyą wadą jest brak słownika PL, i przełączanie "klawiatur" w edycji SMS - za dużo języków, a lawirowanie pomiedzy dużymi, małymi literami a cyframi to makabra. Mozna co prawda pisac z virtualnej klawiatury dotykowej - ale do niej potrzebny jest rysik, a zazwyczaj jednak sie pisze jedna reka. Brak mozliwości wyciszenia dzwonka gdy telefon dzwoni przy rozmowie przychodzącej. Trzeba odrzucić rozmowę. Poza tym więcej wad nie ma - w skali od 0 do 10 dałbym mu 8.

  • 0

    3. ~ram01  2009-07-05 09:42:47  host: 213.199.242.98

    telefon ciekawy... Wziąłbym go, gdyby nie jeden mankament - brak obsługi javy -.-

  • 0

    4. ~kapparo  2009-07-24 03:25:21  host: 193-200-121-1.w-ig.pl

    jesli chodzi o pisanie smsow - tak jak pisal neco faktycznie jest troszke klopotu, mnie osobiscie to nie przeszkadza bo uzywam rysika do ich pisania i jest ok. brak oprogramowania na PC uwazam na minus. jesli chodzi o muzyke...jest ok. generalnie krotko mowiac: nie polecam - jesli jestes zwolennikiem gier - brak mozliwosci wgrania. polecam - jesli po tygodniu bawienia sie telefon sluzy Ci juz do dzwonienia i do organizacji czasu (kalendarz,notatki itp) kupilem nowy telefon za 300zl. jesli chodzi o porownanie ceny do funkcjonalnosci...szczerze powiem ze gdybym mial jeszcze raz kupowac - kupilbym. polecam

  • 0

    5. ~gusiaaa  2009-08-06 23:02:43  host: chello213047064094.6.14.vie.surfer.at

    Nie do wiary ... same narzekanie to tel z serii "low" za 299 pln i tak posiada sporo funkcji, a nie kazdy potrzebuje javy i aparatu 8mpix zeby sie lansowac. 2 karty sim i tuner to rzecz najwazniejsza i dodajmy na deser dotykowy wyswietlacz.

  • 0

    6.  2009-08-07 11:43:09

    witam wszystkich zamierzam kupić ten telefonik ale niewiem jak to chodzi przy kompie chodzi mi o sterowniki czy da się go sterować z kompa??? z góry dziękuje za odpowiedz:) pozdro

  • 0

    7.  2009-08-09 17:29:38

    Super telefon, TV dobrze odbiera ale wiadomo że nie będzie odtwarzał jak jakaś plazma z HD, daję 8/10.

  • 0

    8. ~Bartass  2009-08-09 19:12:31  host: aot105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W biedronce ten telefon chodzi po 299 zl, zastanawialem sie czy go nie kupic... zainteresowała mnie mozliwosc kozystania z telewizji ;ppp

  • 0

    9. ~  2009-10-29 16:40:13  host: ip-93-179-208-145.ssnet.pl

    morgan165 - nie ma oprogramowania na PC. Jak dla mnie super telefon. Dotykowy wyświetlacz i tradycyjne klawisze posiada bardzo niewiele aparatów. Jest to dobre rozwiązanie. Minusem jest to że nie posiada słownika T9. neco- jezyk jest jeden. przelaczasz się pomiędzy zwykłym ABC a wpisywaniem z literkami z polskimi znakami oraz cyfry. bawiłem się telefonem tydzien. Teraz z niego dzwonie i pisze smsy. Obawiałem się trochę zakupu. Nigdy nie słyszałem o Myphonie, ale teraz mogę go szczerze polecać. Zwłaszcza jeśli ktoś używa 2 kart SIM. Trochę słaba bateria. Co do aparatu to praktycznie nie używam, więc nie przeszkadza mi jego rozdzielczość. W dodatku telefon jest bardzo tani, ale nie mam z nim problemów typu zawieszek czy złego odbioru. Ja szczerze polecam. Dałem 9, gdyby był T9 byłby full.

  • 0

    10. ~  2009-11-06 15:11:54  host: aayw142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamiast T9 jest opcja pisania rysikiem tak jak długopisem w zeszycie! :D

  • 0

    11. ~Pawel  2009-11-06 15:12:58  host: aayw142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zamiast T9 jest opcja pisania sms-ów rysikiem - tak jak długopisem w zeszycie ale po jednej literce, a nie ciągiem. (0,5-1 sec przerwy) :)

  • 0

    12. ~karol  2009-11-15 19:50:09  host: dvm153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos wie ile ma pamieci wewnetrznej???

  • 0

    13. ~olo  2009-11-15 22:24:40  host: xdsl-9126.zgora.dialog.net.pl

    Mam zamiar kupić ten telefon i zkażdą opinią na jego temat chcę go coraz bardziej. T9 nie korzystam. Aparat też nie jest problemem. Lecz szczerze zdziwił mnie brak javy. W zasadzie w moim telefonie nie korzystam z gier, ale mam w javie np. rozkład jazdy autobusów. Jest jakiś sposób żeby pliki tejstowe javy wgrać na ten telefon by działały??

  • 0

    14. ~Arti  2009-11-24 19:23:24  host: 095160122233.warszawa.vectranet.pl

    Mam pytanko:czy w tym telefonie można przypisać dzwonki do osób dzwoniących? Czy są wiadomości sieciowe i jak odbiera TV? Oraz czy rozmówcę słychać wyraźnie np. podczas rozmowy na ulicy? Z góry dziękuję za odpowiedź.

  • 0

    15.  2009-12-03 23:17:06

    a od dziś w TuBiedronce jest ponownie za 299.

  • 0

    16. ~regal  2009-12-06 13:04:00  host: staticline627.toya.net.pl

    kupiłem ten telefon i powiem tak: plusy to 2 karty sim,tv i modulator głosu minusy to brak javy i oczywiscie aparat w biedronce nie dodali tez karty pamieci co mnie wnerwiło wolałem swojego starego se k750i ktory miał o wiele lepsze radio . gdybym mial jeszcze raz kupowac to bym tego nie kupił ale nie jest tak bardzo żle. moja ocena to 6/10

  • 0

    17. ~  2009-12-08 19:52:23  host: c115-224.icpnet.pl

    nie jest zły ale bawiąc się nim baterie codzień trzeba ładować np.TV starcza na 3-4 godz.

  • 0

    18. ~Grzes  2009-12-22 13:42:27  host: 88-199-98-70.tktelekom.pl

    Witam. Ja mam takie pytanie. Może zabrzmi głupio ale się upewnię... Można oczywiście w tym telefonie pisać np. sms z tej klawiatury normalnej (niedotykowej)??

  • 0

    19. ~hools  2009-12-23 16:06:54  host: chello089078239033.chello.pl

    ile ma wbudowanej pamieci?

  • 0

    20. ~hools  2009-12-26 11:08:55  host: chello089078239033.chello.pl

    ile ma wbudowanej pamieci?

  • 0

    21. ~m3  2010-01-02 00:09:04  host: chello089074048209.chello.pl

    czy ten telefon posiada jakie kolwiek odczytywanie takstu ? doc. itd.. ?

  • 0

    22. ~Speditione  2010-01-03 13:19:23  host: asl32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i jak za ta kase jest super! Pamiec wewnetrzna to 750kb! SmS mozna pisac zarwno z klawiatury dotykowej jak i normalnej.

  • 0

    23. ~DSV  2010-01-08 13:39:02  host: asr222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma 760 kb pamieci wbudowanej smsy można pisać na klawiaturze i na wyswietlaczu. tak telefon odczytuje napewno notatnik

  • 0

    24. ~  2010-02-23 23:37:46  host: dynamic-87-105-238-84.ssp.dialog.net.pl

    notatnik Windowsa? (.txt)

  • 0

    25. ~pumbo  2010-05-18 20:41:13  host: public38344.xdsl.centertel.pl

    a mozna do niego dokupic ladowarke samochodowa? i jaki rodzaj karty tam wchodzi? i jak to jest z tym przełączaniem miedzy abc, ABC,123?

  • 0

    26. ~  2010-05-20 15:29:02  host: drc-03.skanska.pl

    Kupiłem 8815 TV i niestety mimo, że nie spodziewałem się większych rewelacji, to na drugi dzień oddałem go do salonu! Na pytanie o powód zwrotu odpowiedziałem, że nie spełnia moich podstawowych wymogów a poziom zaawansowania technologicznego jest na poziomie komórek, których używałem 4-5 lat temu! Nie chodzi mi nawet o brak słownika T9, bo mozna bez tego przezyć, ale np. ten telefon nie wyświetla zdjęć, które są zrobione w pionie!!!!! A wiekszość aktualnie sprzedawanych nokii ma taki tryb zapisywania zdjęć, przez co zrobienie zdjęcia nokią (np. 6300) i przesłanie go na tego myphona czy to bluetoothem, czy mmsem jest niewykonalne (tzn. przesłac je można, ale myphone go nie wyświetli). A to już dla mnie było deklasacją, bo chcąc przełożyć karte pamięci z dotychczas używanej nokii nie mogłem w zasadzie skorzystać z niczego, co na niej miałem... Jakość wykonania też niestety nienajlepsza, telefon już przy pierwszym dotyku trzeszczał. Ogólnie jestem mocno zniesmaczony...

  • 0

    27. ~RoBeeK  2010-08-24 16:23:47  host: c29-88.icpnet.pl

    z gier nie korzystam więc Java mi nie potrzebna pisze dotykowo palcem więc T9 nie potrzebny bardzo głośno odtwarza muzykę bateria to 1300mAh Li-ion więc dosyć dobra minus to aparat ale jak można łatwo zauważyć na allegro to większość podobnych tel ma tak sam aparat i ogromny plus to TV wyobraźcie sobie że siedząc na WC odpalacie sobie wiadomości :D polecam 8/10

  • 0

    28. ~aga  2010-09-25 03:12:46  host: aeip1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak się sprawuje przy słabym zasięgu?

  • 0

    29. ~biedronek  2014-02-02 13:15:37  host: staticline-31-182-86-7.toya.net.pl

    jakość wykonania obudowy pozostawia wiele do życzenia, zawiesza się i często trzeba wyjmować baterię aby ponownie włączyć, jedyna korzyść to 2 sim za niedużą cenę.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet