myPhone 6670 - opinie
Telefony myPhone myPhone 6670 Opinie o myPhone 6670

myPhone 6670

w sumie: 6
  • 0

    1. ~Noru  2010-01-18 11:30:58  host: abhq194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik rewelacja,wszystko działa sprawnie. Drobne minusy to brak możliwości tworzenia playlist, słownika T9, ale bez tego da się żyć;)

  • 0

    2. ~  2010-02-22 15:07:23  host: jum178.internetdsl.tpnet.pl

    Jak najbardziej polecam ten telefon dla użytkownikow ktorzy chca miec w jednym telefonie 2 numery. Dziala to naprade dobrze. Wykonanie telefonu naprawdę zasługuje na pochwale. Jednak aparacik moglbyc troche lepszy, ale za to cena telefon warty uwagi

  • 0

    3. ~wra  2010-02-24 08:52:17  host: bwq78.internetdsl.tpnet.pl

    telefon rewelacja moim zdaniem jeden z najlepszych tel na dwie karty sim prosty w obsłudze i sie nie zacina

  • 0

    4. ~rafalos  2010-03-30 21:36:53  host: host-89-231-52-71.wroclaw.mm.pl

    Jak z aparatem?? pisze że nie ma, na obudowie widać obiektyw i napis DIGITAL CAMERA. To po co ta camera?

  • 0

    5. ~xtrem666  2010-04-17 14:26:11  host: bad145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma słownik t9????bo to dla mnie dość ważne

  • 0

    6. ~kinio  2010-06-07 19:05:22  host: 45-173-124-188.rev.pro-internet.pl

    Ma aparat ale słaaaaby i ma też radio co tu nie jest napisane. Super jest to że obudowa jest metalowa, telefonik zgrabny. Brak T9 to jednak duży minus:/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-83-233.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób opłacania mandatów uważasz za najwygodniejszy?

Polacy lubią opłacać mandaty kartą lub telefonem

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet