myPhone 6670 - opinie
Telefony myPhone myPhone 6670 Opinie o myPhone 6670

myPhone 6670

w sumie: 6
  • 0

    1. ~Noru  2010-01-18 11:30:58  host: abhq194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik rewelacja,wszystko działa sprawnie. Drobne minusy to brak możliwości tworzenia playlist, słownika T9, ale bez tego da się żyć;)

  • 0

    2. ~  2010-02-22 15:07:23  host: jum178.internetdsl.tpnet.pl

    Jak najbardziej polecam ten telefon dla użytkownikow ktorzy chca miec w jednym telefonie 2 numery. Dziala to naprade dobrze. Wykonanie telefonu naprawdę zasługuje na pochwale. Jednak aparacik moglbyc troche lepszy, ale za to cena telefon warty uwagi

  • 0

    3. ~wra  2010-02-24 08:52:17  host: bwq78.internetdsl.tpnet.pl

    telefon rewelacja moim zdaniem jeden z najlepszych tel na dwie karty sim prosty w obsłudze i sie nie zacina

  • 0

    4. ~rafalos  2010-03-30 21:36:53  host: host-89-231-52-71.wroclaw.mm.pl

    Jak z aparatem?? pisze że nie ma, na obudowie widać obiektyw i napis DIGITAL CAMERA. To po co ta camera?

  • 0

    5. ~xtrem666  2010-04-17 14:26:11  host: bad145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma słownik t9????bo to dla mnie dość ważne

  • 0

    6. ~kinio  2010-06-07 19:05:22  host: 45-173-124-188.rev.pro-internet.pl

    Ma aparat ale słaaaaby i ma też radio co tu nie jest napisane. Super jest to że obudowa jest metalowa, telefonik zgrabny. Brak T9 to jednak duży minus:/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet