myPhone 6650 - opinie
Telefony myPhone myPhone 6650 Opinie o myPhone 6650

myPhone 6650

w sumie: 6
  • 0

    1. ~Maestro  2009-03-22 18:13:21  host: 95.160.220.114

    Zobaczymy co to jest i z czym to można zjeść a dokładniej mówiąc w środę będę miał go na stanie podobno nie najgorszy wiec się okaże

  • 0

    2. ~MMM  2009-05-06 18:11:07  host: 3-to2-6.acn.waw.pl

    No i jak tam Maestro?Jak telefon?Działa?

  • 0

    3. ~waldiiii  2009-06-10 16:36:44  host: 87-205-92-59.adsl.inetia.pl

    Używam MyPhone 6650 około pół roku, muszę przyznać że kupując go miałem mieszane uczucia, myślałem że trafię na jakąś chińską zabawkę a tu zaskoczenie. Dzisiaj mogę z czystym sumieniem polecić Wam ten telefon. Podstawowa zaleta to obsługa dwóch kart sim, dzięki osobnym modułom GSM obie są aktywne, genialna sprawa (mam drugi służbowy i nie muszę targać dodatkowych klamotów). Bateria w moim modelu to 5 dni normalnego użytkowania (to samo co Nokia BL-4C). Wyświetlacz dobrej jakości tylko nie potrzebnie przyciemniony przez szybkę obudowy, menu wymaga małego przyzwyczajenia ale nie jest to jakiś problem. Obudowa wykonana solidnie, bez fajerwrków. Aparat foto VGA jako dodatek i tak należy go traktować a nie jak wypasioną cyfrówkę. MP3,MP4, AVI,3Gp to tylko nie które z wielu dodatków. Minus za brak klienta poczty e-mail. Cena producenta 299zł jest zdecydowanie za wysoka, ja kupiłem z drugiej ręki za 120zł i tyle faktycznie jest wart.

  • 0

    4. ~MacRob  2009-09-26 20:49:16  host: chello087206024030.chello.pl

    Telefon jest FATALNYM nieporozumieniem ... używam od 3 miesięcy bo myślałem że starczy do smsowania i rozmów ... I SROGO SIĘ ZAWIODŁEM, ale do rzeczy, zarzuty: - dziecinne ikony informacyjne rodem z ChRL; - brak możliwości wyboru KRÓTKIEGO sygnału sms; - słabo i mało komunikatywny interfejs oraz nielogicznie ułożone menu funkcjonalne. Podsumowanie: Nokia to to nie jest i nie będzie NIGDY, nawet Sagemom nie dorównuje; przed zakupem ZASTANÓW się 1000 razy, atut tego telefonu to ... w zasadzie brak, ale na upartego cena

  • 0

    5. ~Maestro  2011-01-05 02:48:35  host: 093105159032.bialapodlaska.vectranet.pl

    Telefon generalnie działał git do dziś ale serwis mają konkretny szybko zwięźle i na temat no co do ceny się zgodzę jest za wysoka ale ogólnie daje rade no mi generalnie służył do smsowania i dzwonienia w tym sprawiał się nieźle no niestety dzwonki na smsa są tragiczne ale idzie się przyzwyczaić atut to te dwie aktywne karty to mi się bardzo podoba i działa genialnie bo nie gubi zasięgu i takie tam

  • 0

    6. ~Jo  2011-09-17 19:25:30  host: jelonki.robbo.pl

    Telefon używam od ponad 2 lat. Kupiłem go był na 2 karty sim - i był duużo tańszy (wtedy) od innych producentów (dual sim). Spodziewałem się badziewia - zastanawiałem się ile to cudo "pochodzi", i po ponad 2 latach "ciorania" telefonu na wszystkie sposoby (średnio około 20 godz. gadania miesięcznie), powiem wam tak. dla osoby używającej telefonu do dzwonienia a nie do pierdół którymi są zawalone teraz telefony - telefon ten sprawdził się rewelacyjnie i sprawdza się dalej. Jest nie do zajeżdżenia po prostu. Wady: (po 2 latach - mogę coś o tym powiedzieć), 1.Przyciemniana szybka wyświetlacza - jak jesteś w słońcu, ciężko coś zobaczyć na ekranie - ja wklepałem sobie jasną tapetkę i jest wtedy w miarę ok. 2.Szybka - niestety nie najtwardsza (a jak ją porysujesz - to za pierona już nic nie zobaczysz - pokrowiec 10 zeta ze smyczą, załatwiło w moim wypadku sprawe. Miałem już kupę różnych telefonów Nokii, SonyEricson,Siemens, etc.etc. Już nie będę płacił za nazwę - ten niby polsko-czeski telefon, tak naprawdę produkowany w chinach (hehe - z ciekawości się do tego dokopałem na necie), całkowicie zdał egzamin jako telefon. A telefonami z pierdołami niech się bawią dzieci i ci którzy tych pierdół potrzebują.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-119-171.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet