myPhone 6200 - opinie
Telefony myPhone myPhone 6200 Opinie o myPhone 6200

myPhone 6200

w sumie: 11
  • 0

    1. ~Quter  2015-07-02 09:10:57  host: user-109-243-126-185.play-internet.pl

    Prosty telefon do dzwonienia, głośna słuchawka i wytrzymała bateria, w końcu coś co nie próbuje za mnie myśleć :D

  • 0

    2. ~kamil  2015-07-03 01:07:00  host: gate.wi.net.pl

    Rozumiem, że to telefon "do dzwonienia", ale w roku 2015 powinni wsadzić chociaż IPS na słoneczne dni, nie wspomnę o VGA o brak HD Voice...

  • 0

    3. ~HQWORHJQ  2015-07-03 17:56:13  host: 78.133.137.186

    NO I GIT KURDE 100ZŁ I MASZ TEL. DOBRZE

  • 0

    4. ~jrger  2015-07-05 14:19:38  host: nsithb23.blokowe.pl

    Według "Instrukcji użytkowania telefonu ..."
    Pamięć wbudowana - nie podano, ale nic niemożna zapisać w tej pamięci poza SMSami i kontaktami (z jednym numerem telefonu)
    GPRS - wg odpowiedzina facebooku brak [http://tlp.is/6t4
    Brak możliwości zrobienia nagrania video
    Wymiary: 117 x 50 x 10,5 mm;
    Tryb głośnomówiący;
    Pojemność baterii: 1000 mAh;
    Waga: 88 g
    Specyfikacja techniczna ładowarki:
    - Wejście: 100-240 V~, 50/60 Hz 200 mA
    - Wyjście: 5.0 V=, 500 mA;
    Książka telefoniczna: 300 kontaktów;
    Wiadomości tekstowe: do 100;
    Do zdjęć i własnych dzwonków konieczna karta SD
    Aparat z fleszem, balansem bieli i samowyzwalaczem
    Możliwość połączenia z komputerem
    Brak słownika; Tryby: ABC, abc, Abc, Cyfry, PL, pl, Pl
    Radio działa bez podłączenia słuchawek
    SAR 0,629 W/kg

  • 0

    5. ~Xavi  2015-07-07 14:53:22  host: 89-77-106-88.dynamic.chello.pl

    jak na cenę 89 złoty w stonce to ok.

  • 0

    6. ~jrgr  2015-07-12 19:57:37  host: nsithb23.blokowe.pl

    gdzie te nagrywanie filmów - nie ma, sprawdziłem, na jednej stronie piszą ze jest tylko odtwarzanie, ale tego nie sprawdzałem

  • 0

    7. ~gotu  2015-07-14 01:08:32  host: 90-156-25-6.internetia.net.pl

    daje rade, dobry jako awaryjny, albo dla mniej wymagajacych, ciezko znalezc teraz cos nowego ponizej 100zl

  • 0

    8. ~Alik  2015-07-17 13:50:37  host: 79.141.164.4

    Kupiłem w Biedronce, bo chciałem mieć drugi telefon. Przyznaje, że podchodziłem ostrożnie, ale za 89 zł dostałem dobrze wykonany klasyczny telefon, który spokojnie trochę mi posłuży. Jestem bardzo zadowolony.

  • 0

    9. ~bob  2015-10-01 19:21:15  host: bmt203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Git jest polecam
    polecam

  • 0

    10. ~hens  2015-11-21 17:58:12  host: 46.238.221.17

    Telefonik do rozmowy i do tego dwa sloty na karty SIM. Slot kart pamięci na muzykę. Dzwięk przyzwoity i do tego radio FM.
    Za 89zł w biedronce telefonik na urlop lub do pracy jak znalazł.
    @jger........a ty chciałeś za 89zł funkcjonalność ogryzka za 3,500zł , czy możliwości telefonu na dwie karty ze slotem mikro sdhc, którego zniszczenie nie boli !

  • 0

    11. ~sławek425  2016-02-05 18:54:59  host: 213-238-69-186.adsl.inetia.pl

    Telefonu nie polecam. Zawsze kupuję tanie telefony i do tej pory zawsze miałem Nokię. Tym razem skusiłem się na Myphona 6200. Wielkie rozczarowanie. Wyglądu nie oceniam . Widzą gały co biorą. Bateria trzyma w zależności od rozmów od 3 do 5 dni. Jak w telefonach Myphone porażką jest oprogramowanie. Poniżej zauważone błędy oprogramowania.
    1. Po zablokowaniu klawiatury nadal działają dźwięki klawiszy. Kiedyś jak miałem telefon i słyszałem dźwięk klawisza oznaczało to że klawiatura jest niezablokowana. Obecnie ciągle sprawdzam czy klawiatura jest zablokowana. Jest to upierdliwe z powodu błędu nr2
    2. Po zakończeniu rozmowy i przyciśnięciu klawisza z czerwoną słuchawką telefon się nie rozłącza! Trzeba przycisnąć minimum 2 razy. Za pierwszym razem zostanie uruchomione podświetlenie klawiatury. Za drugim razem rozłączona rozmowa, ale niekoniecznie. Z tego powodu miałem już kilkugodzinne połączenia! Zdarza mi się to dopiero w tym modelu telefonu. Dobrze, że obecnie mam taryfę non stop, czyli bez limitu czasu rozmów.
    3. Często włącza mi się latarka. Można ją włączyć mimo zablokowanej klawiatury przytrzymując klawisz "0" Można tego punktu nie uznać za wadę. Dla niektórych może to być zaleta.
    Inne wady to:
    4. Cichy dzwonek
    5. Bardzo mały wybór dzwonków i dźwięków. Praktycznie brak wyboru
    6. OSOBY KTÓRE DO MNIE DZWONIĄ OTRZYMUJĄ KOMUNIKAT O BRAKU MOZLIWOŚCI POŁACZENIA MIMO ,ŻE JESTEM W ZASIĘGU SIECI!!! Ja otrzymuję komunikat smsem o próbie połączenia. Wystarczy wykonać prostą czynność z telefonem np. odczytać smsa i problem znika. Znów można się ze mną połączyć. Z tego powodu zamierzam oddać telefon do serwisu.
    7. Użytkuję telefon około 2 miesięcy. Zepsuła się ładowarka, oraz obecnie zaczyna mi „charczeć” głośnik.
    8 Podejrzewam, że wkrótce ulegną zatarciu napisy na klawiaturze. Wtedy telefon będzie do wyrzucenia.
    9.Słaby aparat. Przy t

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet