myPhone 1050 - opinie
Telefony myPhone myPhone 1050 Opinie o myPhone 1050

myPhone 1050

w sumie: 94
  • -1

    1. ~123  2009-07-21 17:56:56  host: 87-205-234-83.adsl.inetia.pl

    czas czuwania tylko 168 h ? i bateria 1150mAh??

  • -1

    2. ~r  2009-07-21 18:13:42  host: beb185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to jest? :)

  • 1

    3.  2009-07-21 19:26:28

    Zajebisty. Chyba se go kupie :)

  • -2

    4. ~  2009-07-21 19:42:55  host: 212.160.172.70

    o w morde prawdziwy telefon dla oddziałów mocherowych beretów

  • -1

    5. ~xxx  2009-07-21 20:12:54  host: eab175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jakiś żart?

  • 1

    6. ~Le  2009-07-21 20:36:14  host: user-89-108-250-222.mobile.playmobile.pl

    No i niech ktoś powie, że Ojciec Dyrektor nie jest he-man. Któż jeszcze może robić takie genialne interesy? Sprzedawać prosty w obsłudze telefon z radiem działającym bez zestawu słuchawkowego? Super pomysł jeśli się jest właścicielem radia. Poza tym to działanie to poszerzanie rynku, to tak biznesowo rzecz biorąc, a społecznie walka z wykluczeniem technologicznym. Gratuluję zmysłu do robienia pieniędzy.

  • -1

    7. ~p  2009-07-21 21:20:36  host: ns.cnow.pl

    kalkulator

  • 0

    8. ~  2009-07-21 23:13:27  host: 195.116.80.1

    kalkulator? i z taką baterią to powinien z 2 miesiące działać :P

  • -1

    10. ~  2009-07-22 09:20:39  host: unused-077079210222.atman.pl

    telefon chyba z przeznaczeniem dla starszych osób bądź tych ze słabym wzrokiem ;| (tylko i wyłącznie)

  • 1

    11. ~  2009-07-22 22:31:18  host: exodus-25.core.ynet.pl

    No niecodzienne rozwiązanie ale kto to wie może to przełom ^^

  • -1

    12. ~blii  2009-07-23 10:29:52  host: bn54.osiedle.net.pl

    co to jest?

  • 2

    13.  2009-07-23 16:49:34

    Fajna sluchawka dla starszych osob, ktore nie mialy wczesniej nic wspolnego z komorkami. Operatrzy inni niz o. Rydzyk tez powinni zaopatrzec sie w aparaty przystosowane dla osob starszych i zrobic dla nich jakis oferty :)

  • 1

    14. ~uther  2009-07-23 17:19:41  host: 87-205-0-37.ip.netia.com.pl

    moze i kalkulator, ale bateria 1150 o.O z takim ekranem to bedzie trzymac ze 2 tyg jak nie lepiej...

  • -2

    15. ~Cezary  2009-07-23 21:18:19  host: chello087207067053.chello.pl

    Telefon "nicniemający".

  • -1

    16. ~BoBocS  2009-07-23 21:36:49  host: aeei31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem jak na tym można czytac sms ;D

  • -1

    17. ~norbertw11  2009-07-24 09:39:54  host: aih234.internetdsl.tpnet.pl

    Ciekawe kto kupi taki badziew...

  • 1

    18. ~Prozak  2009-07-24 17:08:09  host: 188.33.9.166

    dobra alternatywa dla starszych osób, choć nie wiem czy sie to przyjmie w tych czasach ;]

  • 0

    19. ~pietruszka  2009-07-24 18:45:54  host: rea.ipt.com.pl

    że niby co to ma być? kalkulator?

  • 0

    20. ~Rydzyk  2009-07-27 18:30:33  host: 86-17-n1.aster.pl

    hahahaha śmiech na sali:P.. ojciec rydzyk rulez hahahaha

  • 0

    21. ~Pietro  2009-07-27 23:27:06  host: adca194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Toż to rydzykofon-rzygofon. Ten kto to kupi jest fanatykiem tego sekciarza. Za taką cenę można mieć o wiele lepszy telefon.

  • 0

    22. ~gundis  2009-07-28 14:26:43  host: pineska.nat.student.pw.edu.pl

    no najważniejszą funkcją tego telefonu jest chyba jednak radio działające bez słuchawek :D

  • 0

    23. ~ewelinka  2009-07-28 14:47:48  host: rea.ipt.com.pl

    wydaje mi sie ze to idealny telefon dla ludzi starszych...wydaje sie być prosty i nieskomplikowany...typowy telefon do wykonywania połączeń

  • 0

    24.  2009-07-30 00:56:16

    ten telefon jak na niego patrzę to porażka..ja rozumiem prostotę ale nie skrajny minimalizm...ten telefon powinien przy tym wyświetlaczu mieć baterię, którą trzeba ładować raz na miesiąc.

  • 0

    25.  2009-07-30 16:11:11

    fajny jak dla starszych :) no i duza bateria, ciekawe ile trzyma...

  • 0

    26. ~krys  2009-07-31 09:19:53  host: bcb44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm, przez chwilę myślałem że ktoś wrzucił zdjęcie kalkulatora. TO MA RADIO! Telefon marzeń każdej babci słuchającej jedynego słusznego radia.

  • 0

    27. ~seba  2009-07-31 09:20:05  host: adsa34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wreszcie telefon do telefonowania

  • 0

    28. ~...  2009-07-31 16:13:33  host: output.katedra.net.pl

    nie no bateria to w nim chyb bedzie trzymac miesiac.. jak taka pojemna a ekran taki maly.. i Radio ktore dziala bez sluchawek.. to jest bardzo dobry pomysl

  • 0

    29.  2009-08-01 12:14:16

    Czyli w skrócie, sms/radio/budzik... no wypas. Ciekawe czy ma korbkę do uruchamiania silnika spalinowego który go napędza...

  • 0

    30. ~Ja  2009-08-01 12:50:01  host: azp76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jak telefon, pomysł nawet fajny ale cena to z kosmosu. OPt jak to chińczyk może zarobić bo nokii się nie chce i olewa klienta.

  • 0

    31. ~ myPhone 1050 :-)  2009-08-02 14:42:55  host: gpl194.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ani dla młodych bo bajerów ani dla osób starszych bo ma strasznie mały wyświetlacz !! dla jakiej grupy ludzi jest ten telefon kierowany??... to ja nie wiem !. tyle z mojej strony narQa

  • 0

    32. ~molenda  2009-08-04 10:29:46  host: mail.evergreen-shipping.de

    + genialny!!!

  • 0

    33. ~paul090  2009-08-04 14:21:53  host: abdw132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon maksymalnie uproszczony, widać że grupą docelową są starsze osoby. Jest też jednym z proponowanych modeli w telefonii Rydzyka za horredalną kwotę, mianowicie 300 zł... Wg mnie dużo lepszym wyborem jeśli chodzi o proste telefony jest Motorola F3, albo leciwa Nokia 3310 lub jej podobne, jakościowo przewyższają ten chiński sprzęt, no i kosztują zdecydowanie mniej.

  • 0

    34. ~omg  2009-08-04 21:05:28  host: 77-254-206-237.adsl.inetia.pl

    takiego telefonu bym nawet za darmo nie chcial... -.-

  • 0

    35. ~Grobla  2009-08-04 21:32:36  host: bsz172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hahahahahah !!! CO TO WÓGLE JEST ??

  • 0

    36. ~Pawels  2009-08-05 17:04:47  host: ip-88-220-130-66.unregistered.net.exatel.pl

    Idealny jako dodatek do ekwipunku ratunkowego dla katapultujących się pilotów samolotów odrzutowych na terenie wroga, lub do "niezbędnika rozbitka".

  • 0

    37. ~  2009-08-05 19:21:56  host: rea.ipt.com.pl

    Kalkulator :)

  • 0

    38. ~XXX  2009-08-06 14:54:42  host: valiant.aster.com.pl

    Idealny dla starszych osób

  • 0

    39. ~dxtr  2009-08-06 16:39:50  host: rea.ipt.com.pl

    Taka ocena dla takiego gniota to jakiś żart chyba?

  • 0

    40. ~Tez mam kalkulator  2009-08-06 21:34:01  host: aalf185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma on 8gb wbudowane? a i jeszcze 1 pyt. czy ma on wi-fi i ile ma ramu , Prosze o szybka odpowiec

  • 0

    41. ~oo  2009-08-07 15:16:11  host: ti146.internetdsl.tpnet.pl

    ja rozumiem - telefon bez bajerów, dla starszych osób, ale to to jest lekka przesada... i to za 300zł(!) paradoks jakiś... a dla starszych osób to dobre są nokie typu 3210, 6310 itp...

  • 0

    42. ~marx75  2009-08-07 22:39:10  host: chello089077050229.chello.pl

    zajebisty telefon na imprezę. Jak się ostro sponiewieram, to nawet gdy będę widział podwójnie i tak trafie w klawisze, aby wezwać "holownik". Ale hitem jest guzik SOS można go użyć przy totalnym zrzucie jak człowiek przestaje kontaktować. Rydzykofon to hit dla imprezowiczów.

  • 0

    43. ~  2009-08-08 11:59:35  host: 195-205-94-12.pub.krusz-lan.pl

    bardzo dobry pomysł dla starszych osób - telefon prosty, nad którym nie trzeba godzinami rozmyslac gdzie kliknąc... Czy starszej osobie przyda sie taki SE który ma przyciski mniejsze od łebka szpilki, a po napisaniu kilku sms palce bolą tak ze chce sie takie "cudo" wyrzucic przez okno? A co do radia bez zestawu - przeciez fora telefonowe są zasypywane pretensjami, czemu radio nie działa bez zestawu i jak to rozwiazac.. to kto tam to pisze? dziadki? Pozatym nie wiem kto jest gorszy, dziadek słuchajacy sobie radia maryja, czy gównażeria terroryzujaca autobusy swoimi trzeszczadłami z hip-klopem I zgadzam sie z przedmmówcami - taki telefon powinien byc w ofercie kazdego opa.

  • 0

    44.  2009-08-08 14:48:23

    Oo.. kalkulator wygląda nowocześniej > Przeznaczony na proste umysły. strach się bać! Za tą cenę można mieć Samsung D900i albo LG Shine.

  • 0

    45. ~  2009-08-09 22:11:54  host: 77-253-18-145.adsl.inetia.pl

    dla przedszkola i emerytów chyba powinien wystarzyć.

  • 0

    46.  2009-08-11 10:05:40

    chciałem kupic dziadkom na rocznice, jednak cena znacznie na wysoka

  • 0

    47. ~  2009-08-11 17:33:53  host: adsx188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria 1150mah, aparata 5 mpx, wyswietlacz dotykowy o rozdzielczosci 240x320 2,5 cala z paletą kolorów 16 milionów kolorów system operacyjny symbian v5, gps z funkcja agps, wifi, akcelerometr kurde co to jest za kombajn ze trzyma tylko 160 godzin przy takiej bateri czy moze ten telefon posiada funkcje ktore powyzej opisalem :D haha lol :)

  • 0

    49. ~kukulka85  2009-08-12 19:00:14  host: egt64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oczywiscie radio tego fona odbiera tylko i wylacznie Radio Maryja.

  • 0

    50. ~piotras  2009-08-13 21:45:44  host: host32-189.tvk.torun.pl

    Powinien zrobić karierę w instalacjach alarmowych. Fajna sprawa... na dole są klawisze szybkiego wybierania, można się połaczyć z siostrą albo z księdzem. A poważnie to dla starszych ludzi dobre urządzenie.

  • 0

    51. ~piotras  2009-08-13 21:50:00  host: host32-189.tvk.torun.pl

    Mogli by pomysleć o wymiennych obudowach. Przydała by się jakaś odmiana w okresie adwentu.

  • 0

    52. ~puba  2009-08-17 12:04:21  host: chaos.tpnet.pl

    swoją droga mogliby zrobić telefon tylko do dzwonienia ;) Niektórym naprawdę więcej nie potrzeba, a starsze osoby niekoniecznie pasjonujący się audycjami rydzyka pewnie powiedzą, że nareszcie jest telefon dla nich :)

  • 0

    53. ~Nokia6310i-cudeńko:*  2009-08-18 07:05:43  host: public27067.xdsl.centertel.pl

    MAŁOLATY DO NAUKI! przecież wy dzieciaki-gadżeciaki w ogóle nie czaicie bazy! ten telefon nie jest do mms i nagrywania obmacywania się pod ławkami w gimnazjum. GDYBYŚCIE czytali ze zrozumieniem czytanego tekstu to wiedzielibyście, czego nie ma - po co wam te wyliczanki o mpix GB wi-fi itp? Ma lepsze klawisze niż 6310i którą rok temu pogrzebałem:( wyświetlacz też od niej czytelniejszy. Poważny kwas to cena zbyt wysoka!

  • 0

    54. ~dxtr  2009-08-18 16:41:15  host: rea.ipt.com.pl

    śmiejemy się, śmiejemy a telefon ma rewelacyjna ocene. cholera, zachodzę w głowę dlaczego. radyjko sięga nawet na telepolis.

  • 0

    55. ~dxtr  2009-08-18 19:10:23  host: rea.ipt.com.pl

    śmiejemy się, śmiejemy a telefon ma rewelacyjna ocene. cholera, zachodzę w głowę dlaczego. radyjko sięga nawet na telepolis.

  • 0

    56. ~dxtr  2009-08-18 19:13:52  host: rea.ipt.com.pl

    A tam odmiana, wygląda już prawe jak lampion, doklejasz krzyżyk z tyłu (miejsca od cholery i ciut ciut) i jazda na parafię. Telefon dla osoby staraszej gitara, ale jego możliwości, wyświetlacz i cena to jest żart. Bateria 1150mAh na 160 pare godzin czuwania? 6303 ma 1050mAh na 450h. Zart zart zart.

  • 0

    57. ~kamiru  2009-08-19 13:09:55  host: 217.153.80.34

    do czego służy przycisk SOS? do mierzenia ciśnienia ? czy cukrzycy ? a może cholesterolu

  • 0

    58. ~SirPL  2009-08-21 08:32:51  host: 90.156.117.114.vz.pl

    Czy ktoś może mi powiedzieć, co oznaczać mają te symbole przy * i #?

  • 0

    59. ~grzechu  2009-08-25 12:31:47  host: ip-93-94-188-215.uznam.net.pl

    I pomyśleć, że kosztuje on ok. 200 zł : o

  • 0

    60. ~angiee  2009-08-25 14:24:37  host: 212.160.172.70

    nawet ma latarke xD

  • 0

    61.  2009-08-25 19:31:52

    @58 - telefon niby dla idiotów, a jednak trochę inteligencji obsługującemu się przyda jak znalazł - symbole oznaczają mama (lewy) i tata (prawy). Toż to widać.

  • 0

    62.  2009-09-02 14:30:21

    słyszałem, że teraz mają je rozprowadzać z vobisu. Swoją drogą ta firma wydaje się dziwna...;)

  • 0

    63. ~  2009-09-03 21:58:21  host: host-89-229-92-31.szczecin.mm.pl

    szkoda mi was naprawdę... to telefon przeznaczony dla osób starszych a nie dla takich 8-10 letnich dzieciaczkóff które siedzą na takich serwisach jak ten i spamują, ktoś tam napisał ze już lepiej lg shine... daj swojemu dziadkowi do ręki ten a potem lg shine i zapytaj się go, który mu było wygodniej obsługiwać...

  • 0

    64. ~rookie  2009-09-18 16:11:23  host: 167.202.222.228

    MyPhone rządzi! Wyrzucimy Szajsfony, LG i Sony i kupmy MyPhona!!!

  • 0

    65. ~dxtr  2009-09-18 19:11:37  host: rea.ipt.com.pl

    Ad 63 to daj mu nokie 3120 albo innego klocka z minionej epoki za 10-20zl na allegro i ten za ponad dwie stowki i zobacz, ktory bedzie mu latwiej obslugiwac...

  • 0

    66. ~Elche  2009-09-19 08:20:30  host: net-93-159-132-57.connected.pl

    Idealny telefon do słuchania Radia Maryja. Mogliby jeszcze dorzucić moherowe etui.

  • 0

    67. ~niestały bywalec  2009-09-20 13:16:40  host: 195.116.7.45

    szkoda czasu na czytanie tych komentarzy...

  • 0

    68. ~wiernysłuchacz  2009-09-29 20:59:33  host: 9-133-251-94.net.stream.pl

    mam to cudo od tygodnia i musze powiedziec ze jest zajebisty super klawisze i duzy wyswietlacz a zdjecia robi ze inne telefony sie umywaja polecam

  • 0

    69. ~prawie stały bywalec  2009-10-04 12:32:26  host: public31722.xdsl.centertel.pl

    zgadzam się z komentarzem #67. Nic dodać nic ująć, ktoś tu naprawdę ma uprany mózg i nie mówię tu o mocherach... Gadżety zamiast książek - nowa myśl przewodnia na najbliższe pokolenia. I pomyśleć że ci co tu jadą po majfołnie kiedyś będą mieć dzieci, czego oni będą mogli nauczyć swoje brzdące... normalnie NK i fotkaPL rules.

  • 0

    70. ~646,38  2009-10-06 23:06:26  host: nat2.giganet.biz.pl

    telefon fajny - podoba mi się - funkcjonalny i naprawdę taki design retro - przypomina kieszonkowy komputer lub kalkulator z lat 70. Mam Samsunga SGH 900 i, ale kupie ten telefon jako drugi - do mojego drugiego TAK-TAK'a. Do dzwonienia i pisania SMS - idealny. Nareszcie porządna klawiatura! Widziałem w rzeczywistości - podoba mi się! Co do głupich komentarzy - mam 3 inne tel., nie słucham RM, mam

  • 0

    71. ~646,38  2009-10-06 23:12:46  host: nat2.giganet.biz.pl

    wzornictwo bardzo oryginalne - szkoda, że cena jest jednak kosmicznie wysoka :- .Świetny telefon do używania podczas jazdy!

  • 0

    72.  2009-11-02 17:51:30

    Pytanko: czy za lat X głuchy od nadmiaru decybeli z "empecza",ślepy od stroboskopów i telepiący się od hektolitrów wlanych w siebie za młodu "enegry drinków" (zakładam optymistycznie,że nos mu od węgorzy nie odpadnie i płuc od preparatów homeopatycznych nie wypluje) dzisiejszy małolat opanuje swoim nagnitym móżdżkiem choćby taki telefon? Śmiem wątpić... Proszę mi wybaczyć ten cynizm,ale pantha rei i myślę,że mając lat "dziesiąt" stwierdzę (o ile,daj Losie,dożyję),że to,co mnie fascynowało,gdy miałem lat 31,jest mi ptrzebne jak (za przeproszeniem) świni podkowy... Pozdrawiam i życzę stu lat szydercom!

  • 0

    73. ~qulima1  2009-11-02 18:54:40  host: amz233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tylko dlaczego czas czuwania na baterii 1150 mAh jest tak archaicznie krótki? Ktoś tu pisał o miesiącu, że tyle powinien wytrzymać. Według mnie dobrze byłoby gdyby to było 10 - 14 dni. W tym czasie ktoś tego staruszka odwiedzi, wykasuje zbędne SMSy i naładuje komórkę. Czas czuwania, to - według mnie - największa porażka w parametrach tego telefonu.

  • 0

    74. ~simba  2009-11-15 09:57:14  host: c156-95.icpnet.pl

    telefonik dla seniora, był by hitem z 10 lat temu xDD i ma polifonie wow xD wymiata ;]

  • 0

    75. ~Kasi  2009-12-03 21:01:54  host: 188.33.92.129

    A myśleliście kiedyś o takiej grupie społecznej jak niedowidzący? U mnie w szkole jest dziewczyna z takim telefonem, jest zadowolona bo ma duże cyfry. Nie przyda się jej pewnie ten przycisk SOS, ale duże cyfry na klawiaturze i duże znaki na wyświetlaczu znacznie ułatwiają jej życie. Falnie że myPhone wypuścił takie cuś.

  • 0

    76.  2009-12-03 23:21:45

    Podobno niebawem ma byc w TuBiedronce..

  • 0

    77. ~pawełeczek  2009-12-13 16:49:54  host: 77-253-156-243.adsl.inetia.pl

    Mój kalkulator jest sto razy ładniejszy)))

  • 0

    78. ~rtgt  2009-12-17 21:05:41  host: 80.51.153.184

    telefon zaczepisty poptostu go u wielbiam hahahah kur*** co on na paluszki jest wyglad tewz fajny kalkulator hahahah ;D po co takie cos weszlo na rynek??

  • 0

    79. ~  2009-12-19 21:12:18  host: 212-102-17-208.adsl.inetia.pl

    @76 Juz jest w tuBiedronce. Telefon jest reklamowany na okladce swiatecznej gazetki.

  • 1

    80. ~hmm  2009-12-21 06:28:41  host: mp14-14.speed-net.pl

    Wypowiadacie sie tak widac ze nie macie stycznosci z ludzmi ktorzy maja problemy z widzeniem. Moim zdaniem bardzo dobrze ze taki tel zrobili ile jest ludzi niedowidzacych lub majacych niesprawne rece ktorzy nie maja szansy obsługi normalnego telefonu i nie musza to byc wcale dziadki słuchajace radja maryja. Im nie zalezy na wygladzie tylko na mozliwosci obsługi wiec bardzo sie ciesze ze taki tel zrobili i nie wazne jakie cudo za taka cene mozna miec jesli nie mozna z niego korzystac.

  • 2

    81.  2009-12-21 14:10:39

    Od wczoraj używa go moja babcia i już zdążyła się nauczyć jego obsługi co wydaje mi się sporym sukcesem. Telefon jest genialny w swojej prostocie jeśli chodzi o jego podstawowe zadanie tj. dzwonienie. Nie rozumiem krytyki skoro z góry jest założone dla jakiej grupy ten telefon został stworzony. Zobaczymy jak się będzie sprawować z upływem czasu, ale jak na razie nie mogę o nim nic złego powiedzieć.

  • 1

    82. ~acidrain84  2010-01-07 19:43:22  host: pc146a133.pogodanet.pl

    Zęby bolą od czytania, to jest telefon którego się używa, nie jakaś błyszcząca zabawka. Moja Nokia9500 wygląda jakby ją coś pogryzło i wypluło, a dalej działa i nie mam na razie zamiaru zmieniać, bo ma wszystko, czego potrzebuję. Ten telefon jest przeznaczony dla osób, którym obsługa innych sprawiłaby problemy (klawisze, wyświetlacz, menu), nie dla dzieciaków, którym potrzeba pierdyliona Mpix do fotek na NK i odtwarzania empietruchy głośniej od diesla w starym Ikarusie...

  • 1

    83. ~Phyton  2010-01-22 17:46:32  host: 77-255-155-10.adsl.inetia.pl

    jak go zobaczyłem pierwszy raz to sobie myślę "o fajny kalkulator" Patrze a to telefon. Ale z tą ceną rzeczywiście lekka przesada

  • -1

    84. ~hehe  2010-02-03 16:45:18  host: serwer27-218.zbaszynek.net

    Myslalem ze to kalkulator

  • 1

    85. ~kono  2010-02-08 16:27:35  host: 77-254-245-242.adsl.inetia.pl

    wiem, ż ezostanę zlinczowany, ale chociaż miałem już kilka telefonów a najczęściej używałem nokię e51 to postanowiłem sobie go kupić niby dla żartu i tak na prawdę zobacyzłem, ze cała reszta poza dzwonieniem to strata czasu a taki telefon jest super bo nie ma wszystkich tych zbędnych pierdół

  • 1

    86. ~Pulsar  2010-02-08 20:28:12  host: am096.netis.net.pl

    Telefon raczej dla starszych, ale szczerze, w tamtych czasach gdyby była ta komórka, to by wszyscy się o nią bili xD

  • 0

    87. ~  2010-02-20 14:21:38  host: chello089077218148.chello.pl

    Telefon może i dla starszych osób tylko ksoztuje 1/4 renty. Ogólnie rzecz biorąc *** To już lepiej kupić domowy przenośny.

  • -2

    88. ~lilek  2010-04-06 12:42:11  host: aps133.internetdsl.tpnet.pl

    Kochane Dzieciaki! Mam 73 lata, a mój mąż 10 lat więcej.... Ja mam małą, zgrabną komóreczkę, ale jemu kupilam własnie tego obśmianego przez Was myfona 1050. Rewelacja! Nauczyl sie w jeden dzień nadawać sms-y.A radio odbierać można rownież na słuchawkach i kilka stacji, a nkie RM (ktorego wogóle nie sluchamy).Natomiast przycisk SOS jest bardzo potrzebny ludziom np. chorym na serce..Taki przycisk może uratować życie..Też kiedyś bedziecie starzy i niedołężni i kpiny w tej sytuacji są zupełnie nie na miejscu!

  • 0

    89.  2010-07-22 11:56:27

    @ 88 lilek - Już to widzę. Masz 23 lata i pewnie chcesz nakręcić ludzi na ten telefon. Czy ten komentarz jest sponsorowany?

  • 0

    91. ~Yoshko  2010-08-14 20:45:50  host: dgb96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie ma ciekawych opinii na temat tego tel :/ Telefon ma być do dziadków, bo obecna Nokia zepsuła się :/

  • 1

    92. ~  2010-09-21 18:41:33  host: bmb23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesteście chorzy. Tyle powiem wszystkim, którzy piszą tu negatywne komentarze na temat tego telefonu. Dla chorego człowieka, np po udarze jest to idealne rozwiązanie. Duże czytelne klawisze to podstawa. Leczcie się. Mało życia znacie. Domniemam, że macie max po 16 lat stąd ten chwilowy idiotyzm. Nie obrażając ludzi młodych, którzy bez względu na wiek potrafią się zachować.

  • 0

    94. ~lisnot  2010-09-25 18:55:08  host: 88-199-120-49.tktelekom.pl

    DOBRA WSZYSTKO FAJNIE ALE DLA CZEGO TEN TELEFON JEST TAKI DROGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 200 PLN ZA TAKI KALKULATOR TO DUŻA PRZESADA!!!!!!! POWINIEN BYC CONAJMNIEJ O POŁOWĘ TAŃSZY TO I BY GO LUDZIE WIĘCEJ BRALI

  • 0

    95. ~  2011-06-21 08:02:49  host: z40-06.opera-mini.net

    Przydałaby się duża klawiatura QWERTY z dużymi klawiszami/przyciskami, tylko jak by to wtedy wyglądało...

  • 0

    96. ~hard-core  2011-11-26 13:49:11  host: aaal62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o ja smsy na kalkulatorze. nieźle. byle tak dalej xD

  • 0

    97. ~  2012-09-28 18:52:17  host: user-46-112-206-97.play-internet.pl

    do wszystkich którzy się śmieją z tego telefonu: wy też będziecie kiedyś starzy i musieli używać jeszcze gorszego badziewia

  • 0

    98. ~Rafał  2012-11-24 19:27:46  host: 94-240-27-70.lukman.pl

    a tu was zaskocze lemingi...korzystałem do tej pory z telefonów z górnej półki -ostatnio z Galaxy S2...sprzedałem na allegro i nie mogac się doczekać ciekawej oferty z Plusa przeszedłem do Play na karte bez fona...czekam na SGS3 w ludzkiej cenie w abonamencie....a na zastępstwo kupiłem tego klocuszka by Biedronka za 99 zeta...pózniej pójdzie na prezent dla teściowej...swoją drogą idealny fon dla starszych osób a gimbusy nie mają pojęcia że żyją w realu...jak czytam te komentarze...czysty debilizm...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-110-104.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet