Motorola ZN5 - opinie
Telefony Motorola Motorola ZN5 Opinie o Motorola ZN5

Motorola ZN5

w sumie: 35
  • 0

    1. ~hmm  2008-06-30 19:52:16  host: 213.25.189.50

    wszystko mi sie w nim podoba poza designem :x mam nadzieje ze w RL lepiej sie prezentuje...

  • 0

    2. ~Daniszek  2008-06-30 20:24:32  host: bwl218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    omg, co klawisze... :/ Przecież na tym telefonie się nie będzie dało pisać sms'ów... :/

  • 0

    3. ~djunia  2008-06-30 22:07:55  host: net1.esko.pl

    wie ktoś może kiedy ten telefon będzie dostępny w Polsce?

  • 0

    4. ~  2008-07-01 09:44:46  host: pion.internet.radom.pl

    a gdzie wszystko majaca motorola? Brak GPS brak WIFI brak otwieracza do piwa. Motorola sie stacza

  • 0

    5. ~Moloh  2008-07-01 10:18:57  host: adga99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No, jako fan motoroli nie moge przejść obojętnie obok tego telefonu... Wygląda dobrze, ale osobiście wole slidery, niz jednobryłowe, ale to kwestia gustu... Technicznie napewno jest postępowy, w końcu pierwsze 5mpx w Motce, tylko ten kształt, a mianowicie wybrzuszenie z tylu moze przeszkadzać, bo juz na zdjęciach mi sie nie podoba... Cała reszta jest wyjebana, wiec jak tylko telefon sie pojawi w dobrej cenie, a ja będe zmieniał fona, to ta motka napewno będzie mocnym kandydatem na nowy model

  • 0

    6. ~Aspyr  2008-07-01 10:53:13  host: staticline13438.toya.net.pl

    Brawo dla noki zrobiła świetny telefon przy czym ratuje marke kodak :D wydaje mi się to świetnym połończeniem +10 ta tego telefonu

  • 0

    7. ~kama_g  2008-07-01 16:00:03  host: 213.25.189.50

    hmm...dość ciekawy modelik wypuścili :)

  • 0

    8. ~bartii  2008-07-01 16:02:39  host: xdsl.149.c77.petrotel.pl

    ostro 5 mpix w końcu, ;D jak sie ciesze ze n95 i k850i będą mialy konkurencję ;D wielkie fanatyki se i noki bedą zaraz pisać jaki to szit ta motka głupie to dzieci prl-u nie mają a piszą przestrzegam przed takimi dziećmi neo co to miały w zyciu tylko k750i na abonament

  • 0

    9. ~JJ  2008-07-01 22:16:35  host: bmb154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...no w samą pore wypuścili ten telefon:P za nim Nokia lub SonyEricsson wyprodukuja tel z 5mln pixeli to minie pewnie rok albo i wiecej:D:D:D:D:D:D:D: buachahahahahah

  • 0

    10. ~lol  2008-07-03 23:05:27  host: bnt11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no no motorola robi postepy robi i to cieszy

  • 0

    11.  2008-07-04 19:55:52

    telefon zapowida sie calkiem niezle :)

  • 0

    12. ~ktoś tam taki  2008-07-05 16:09:29  host: bhy53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak na Motorolę, to bardzo fajny fonik. Niezłe wrażenie robi aparat, z optyką Kodaka, czasy rozmów i czuwania też dziwacznie wysokie i pewnie mające niewiele wspólnego z rzeczywistością. Jeszcze przydałoby się więcej barw na wyświetlaczu, czyli te 16mln., choć sądząc po SE, którego nawet najnowsze modele, ciągle mają standardowe 256k. kolorów, widocznie to wystarcza i podobno różnica w stosunku do 16mln. jest niezauważalna.

  • 0

    13. ~Faz  2008-07-06 15:56:33  host: adsz129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brak WiFi, brak UMTS Jedynie co to pewnie wyswietlacz bedzie zachwycal jakoscia ale co do tego aparatu kodaka to nieoczekiwalbym wiele, kodaki robia marne zdjecia :/ szkoda motoroli kiedys byla pierwsza w dziedzinie innowacji w telefonach komorkowych. Teraz słony Ericssony wyprzedzaja ja o cale wieki :P

  • 0

    14. ~kener  2008-07-07 11:54:28  host: gec114.internetdsl.tpnet.pl

    Ciekawy telefon. Widać, że Motorola robi równie dobre telefony ta jak inni producenci. Szkoda tylko że w ich ofercie nie ma za wiele telefonów z symbianem.

  • 0

    15. ~kondziu  2008-07-09 12:59:19  host: 183-205-149-91.cpe.marton.net.pl

    ja mialbym takie pytanie jezeli ktos juz bedzie mial ten telefon czy on ma zoom ?? bo troche glupio miec tak mocny (pod kazdym prawie wzgledem) tel bez zoom

  • 0

    16. ~Sebo0o  2008-07-10 13:50:52  host: nat1.daminet.pl

    O widzę że się robi konkurencja dla Sony Ericssonów :)

  • 0

    17. ~waher  2008-07-11 14:48:17  host: fgu82.internetdsl.tpnet.pl

    po za 5 mpx z ksenonem nic ciekawego nie prezentuje...

  • 0

    18. ~...noniewiem...  2008-07-12 15:49:06  host: 078088101011.lom.vectranet.pl

    * procesor500 MHz, * wyjście TV, * odtwarzacz audio i wideo, * Bluetooth 2.0 z EDR, * 3.5 mm audio jack, * 2.4-calowy ekran QVGA (240 x 320), * system operacyjny Montavista Linux 2.6.1, * GSM (900 / 1800 / 1900 MHz), * GPRS/EDGE, * przeglądarka HTML, * 5-megapikselowy aparat fotograficzny firmy Kodak z lampką ksenonową, * Kodak’s Perfect Touch Technology. szkoda tylko że 256 tys. kolorów:( mogli dać te 16 milionów i by było gyt:D

  • 0

    19. ~  2008-07-15 11:45:22  host: 89.174.116.113

    ad 4. Z tego ci piszesz to akurat wynika że chyba nie do końca przykładasz się do czytania tabelek. Ja w pozycji Wi-Fi widzę ewidentne TAK. Brak GPS, wydaje mi się normalny, telefon nie ma dotykowego ekranu to GPS raczej jest pomyłką. A fotki robi akurat o wiele lepsze niż k800i i N82. Widziałem testy na mobile-review.

  • 0

    20. ~nikt ważny  2008-07-15 15:57:07  host: hso14.internetdsl.tpnet.pl

    @12 zdaje mi się że po prostu więcej kolorów żre więcej baterii a różnica faktycznie jest niezauważalna dla ludzi niewybrednych więc po co ładować i obciążać dodatkowo baterię ;)

  • 0

    21. ~bartii  2008-07-15 17:45:59  host: xdsl.236.c88.petrotel.pl

    no nie moge co wy macie z tym symbianem przeciez to jest gówno ze tak powiem windows mobile to jest cos tak samo linux a symbian to jest nic niewart

  • 0

    22. ~Krzysiek  2008-07-16 16:22:24  host: 87-205-240-49.adsl.inetia.pl

    do tych co nie umieją czytać tabelek, telefon MA WIFI!!!

  • 0

    23. ~...  2008-07-18 10:46:02  host: w42-50.md4.pl

    ludzie jeśli ktoś z was wskazałby mi róznice miedzy tymi paletami BARW! (k..wa! barw idioci, nie kolorów) to mu szczerze pogratuluje. jestescie jak dzieci które niczego nie miały i nie widziały. 16mln barw nokii to wybieg dla "gadzeciarzy"! popatrzcie, porównajcie przeliczcie ile to bitów kodowania - pomyślcie, później piszcie...

  • 0

    24. ~VITO  2008-07-22 15:46:08  host: public1030.xdsl.centertel.pl

    TO a mam pytania: 1. Kiedy premiera w Polsce 2. Dobry jest ten Linux?

  • 0

    25. ~hwoarang  2008-07-23 22:31:08  host: acw97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sprowadziłem fona z angli do mojego salonu i powiem tak motorola bardzo i to bardzo sie wyśiliła guziki są bardzo wygodne i zupewnie tak jak juz wiecie inne napewno niekturzy sie będą bardzo długo przyzwyczajać ale są bardzo czułe więc dobrze i ale aparat mnie rozczarował oczywiście robi zdięcia jak prawdziwy aparat fotograficzna mam w domu aparat ktury ma 5 mpx i w aparacie są tylko bardzie wyraźne litery włośy itp ( praktycznie nie zauwarzalne ślady ) ale rozczarowało mnie w tym aparacie mały zoom zaledwie 2.25 niestety telefon idealny nie zawsze takim jest ale telefon fantastyczny polecam

  • 0

    26. ~  2008-07-30 20:21:48  host: dns.dew.pl

    TEN TELEFON MA APARAT KODAKA

  • 0

    27. ~  2008-12-21 19:48:34  host: pi1-210.blast.pl

    jest mam go kupiłem w czwartek na allegro za 750 zł TELEFON ZAJEBISTY!!! Wszystko super chodzi

  • 0

    28.  2009-01-21 22:40:47

    A więc w życiu miałem tylko Motorolę V, a bawiłem się V600, e398, A925, V360 i K1. Osobiście kupuję od jakiegoś czasu tylko Nokie z Symbianem. Zaraz za Nokiami, które lubię najbardziej, znalazłyby się Motorole. Ten nowy model jest spoko. Aparat Kodaka... cóż... poczekamy i zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce. Niech jeszcze tylko dadzą normalne klawisze i będzie cudeńko :). PS. Pozdro dla wszystkich fanów SE, którzy chyba telefonów innych firm nigdy nie mieli w ręku...

  • 0

    29. ~Jaman  2009-02-05 13:28:12  host: 54.121.225.195.static.bait.pl

    Aparat robi lepsze zdjęcia niż w LG KC910 (8mpx) i tym pixonie czy jak mu tam - brawo kodak jak wzmiecie sobie zdjęcie z tych 8 pixelowych telefonów i zrobicie zblizenie zauważycie czarne kropki - to sa pixele który matryca nie jest w stanie objac ze tak powiem:P Przy aparacie kodaka wyglada to nieco inaczej. 8mpx - Chłyt marketiowy:P to samo jest z HSDPA (orange free i reszta bardziewia tez) 7,6 mbit/s osiagane jest tylko w warunkach laboratoryjnych realnie mamy cos około 0,7 mbit/s. Jeszcze jest sporo innych sztuczek:P

  • 0

    30. ~JAAA  2009-03-04 11:42:03  host: 195.94.215.34

    DO:OJCIEC_bOGA ODNOSNIE SE Nie nrzucaj ludziom co maja kupowac, ja uzywam se od 3 lat i jestem zadowolony bo to ma sluzyc do dzwonienia a nie szpanowania w piaskownicy przed kolezkami... dzieci neo i ich 8gb nokie htc bije te wasze nokie 3x jezeli juz ktos jest gadzeciazem...

  • 0

    31.  2009-03-15 02:42:55

    byl test tego fona n82 lepsze fotki robi

  • 0

    32. ~  2009-04-01 14:01:38  host: ebk109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do tych co nie umieją czytać tabelek, telefon MA WIFI!!! Standard B,G,I dupy wołowe na str. Motoroli jest cały opis

  • 0

    33. ~chaber  2009-07-20 11:34:40  host: public38267.xdsl.centertel.pl

    a mi sie wydaje ze bardzo dobrze iż motorola wsadziła do niego aparat kodaka. kodak jest renomowaną marką wśród aparatów i głupoty piszą ci którzy twierdzą inaczej mój ojciec ma zakład fotograficzny i wiem co mówie. poza tym motorola zawsze wybiera coś innego i mi sie to podoba a nie wszystkie inne marki uparły sie na szkła zeissa.. W ogóle to smiech te aparaty po 8 - 12 mln pix matryca wewnetrzna jest o wiele ważniejsza od zewnętrznej i liczy sie tak naprawde rozmiar wewnętrznej a w telefonie komórkowym nie da rady wstawic dużej matrycy gdyż telefon by był ogromny.. Troche zbiegłem z tematu.. Uważam ten telefon za całkiem dobry tylko wygląd pozostawia wiele do życzenia mógłby wyglądać jak z10.. :P

  • 0

    34. ~maciek  2012-09-19 22:27:04  host: cyberfox.pl

    No w końcu jakaś Motka z apkiem 5 Mpix i lampą xenonową! Ale co ma do tego ten napis KODAK na obudowie, niby że aparat ta Motorola ma Kodaka? Szkoda że jeszcze nie ma zoomu optycznego jak Samsung SGH-G810, on chyba jako jedyny ze wszystkich telefonów ma zoom optyczny! FAZ, widziałem raz zdjęcie zrobione kodakiem i innym aparatem jednocześnie w tym samym miejscu, nie wiem czy to był samsung czy jakiś inny, z kodaka wyszło ładniejsze, jasniejsze i wyraźniejsze. Ty nie krytykuj kodaków :P

  • 0

    35.  2012-11-09 12:53:35

    Telefon super :) Wyświetlacz 2,4", mogłoby być ze 2,6", wifi, wejście jack, system, aparat 5 mpix kodak,lampa xenon, tylko brakuje jeszcze HSDPA, a GPS byłby zbędny.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet