Motorola Z9 - opinie
Telefony Motorola Motorola Z9 Opinie o Motorola Z9

Motorola Z9

w sumie: 17
  • 0

    1.  2008-04-06 22:22:17

    Fajny telefonik;(.Taki aparat w saam raz ilość kolorów no...taka średnia,ale ogulnie super tylko w jakiej sieci wyjdzie???????????????

  • 0

    2. ~Tisek (15l.)  2008-04-07 12:03:10  host: acde108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolejna krzyżówka V8 i Z3 :) Jedna V3 odniiosła sukces a teraz motorola na siłe ciągnie ten desing, no ludzie! Więcej orginalności

  • 0

    3. ~Moloh  2008-04-08 10:29:47  host: aes235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do zwykłej z6 dodali GPS (chociaż mam wrazenie ze to błąd w opisie jest. GPS w motoroli jeszcze chyb nie było.) większy wyświetlacz i powiększyli maksymalny rozmiar karty pamięci jaki można wsadzić... W sumie to tyle ulepszyli, za to wygląd popsuli... Ta klawiatura jest okropna, kolor też nieciekawy. Fakt ze to wszystko kwestia gustu, ale mi zwykła "czerwona" Z6 sie bardziej podoba.

  • 0

    4. ~vija  2008-04-08 17:48:43  host: 80.51.253.97

    Ładne to jest , naprawdę ładne

  • 0

    5. ~  2008-04-10 08:07:23  host: cdo12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moto z8 już lepsza jest

  • 0

    6. ~RyChU  2008-04-15 17:42:19  host: adn227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wydaje mi sie ze te male klawisze nie sprawdza sie na naszym rynku a za chwile beda komentarze wlasnie co do nich

  • 0

    7. ~m  2008-04-20 11:31:44  host: chello089077097021.chello.pl

    jeśli te małe punkty widoczne na zdjęciu na klawiaturze to klawisze to ten telefon jest masakryczny pod względem ergonomii!

  • 0

    8. ~afen111  2008-04-30 12:09:06  host: bvd216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za ciężki biorąc pod uwage brak wifi... v8 jest duzo poręczniejsza

  • 0

    9. ~bb  2008-05-01 22:08:01  host: dbr250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli trzeba trafic w te kropeczki to zenada

  • 0

    10. ~xXx  2008-05-02 23:14:25  host: adae218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klawisze są za pewne dotykowe, tylko Sony Ericsson jest na tyle głupi, żeby pakować do swoich telefonów mikroskopijne przyciski. Tak mi się chociaż wydaje, ponieważ wygląda to jak klawiatura w E8 (ona co jak co też ma takie wypustki czułe na dotyk przy odpowiednich klawiszach). Co do samego wyglądu, raczej Z6 telefon nie przypomina, no chyba, że ja mam coś z oczami... Telefon tylko w niektórych miejscach kontynuuje linię Z3 i Z6 a poza tym to jest całkiem inny teleofn. Piękny telefon moim zdaniem. Nie wiem zego czepiacie się wyglądu telefonów Motoroli.. Czego nikt nie czepia się Samsunga np.? Ludziom się to podoba, więc Moto robi to, co się im podoba. Miło mieć w ręku coś małego, płaskiego i do tego metalowo szklanego. Napewno milej, niż plastik, który przy naciśnięciu jakiegokolwiek przycisku czy obudowy trzeszczy... Co do funkcji - to standard. Szkoda tylko, że bez Linuksa, chociaż P2K też potrafi nieźle zaskoczyć ;) Pozdrawiam!

  • 0

    11. ~  2008-06-20 21:45:12  host: np-16-152.prenet.pl

    no niezle widze ze jestes fanem motoroli , ja sam posiadam juz rok moto k1 i jestem srednio zadowolony . motorola robi raczej telefony dpoasowane do uzytkownikow ktorzy nie patrza na funkcje lecz na wyglad. w motoroli wszystko jest ladne piekne i swiecace , coz takie telefony tez sa potrzebne

  • 0

    12. ~  2008-06-27 19:31:15  host: 87-205-249-119.adsl.inetia.pl

    własnie!!! wszystko jest ładne ale troszke do dupy]

  • 0

    13. ~probant  2008-07-11 11:20:38  host: 87-205-249-84.adsl.inetia.pl

    Nie doczytałem w jakim systemie pracuje ten telefonik. w takim razie GPS pracuje tylko pod progsem w Javie?

  • 0

    14. ~hwoarang  2008-07-24 10:41:10  host: aef38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo piękna motka naprawde bardzo ładna a klawisze bardzo wygodne choć szczerze nic lepsza od z8 jedyny wygląd ładniejszy

  • 0

    15. ~  2008-08-17 21:59:41  host: 77-254-130-23.adsl.inetia.pl

    ad.3. ~Moloh - GPS to Motka jako jedna z pierwszych miała kolego - Model A835 ok 5 lat temu miałem z GPS. Później było A925.

  • 0

    16. ~maniek  2009-02-16 21:34:29  host: actd12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą motke z9 i jest zarbista. ma bardzo dobry aparat

  • 0

    17. ~lukasz  2011-05-28 19:42:08  host: host-89-229-34-61.torun.mm.pl

    mam ten telefon i ma on bardzo duzo minusów. Praktycznie wszystko do niego trzeba dokupic, nawet gry są tylko demówkami. Nie ma kalkulatora. Bateria trzyma max 3 dni. GPS jest, ale trzeba za niego płacić. Dzwonki max 300KB.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-196-37.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet