Motorola Z6w - opinie
Telefony Motorola Motorola Z6w Opinie o Motorola Z6w

Motorola Z6w

w sumie: 37
  • 0

    1. ~Moloh  2008-02-12 23:41:49  host: adgf30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super. Akurat jak kupiłem sobie zwykła Z6 to musiala sie pojawic nowa lepsza wersja... No cóż. Zwykła z6 jest świetna to ta bedzie juz kompletnym cudenkiem

  • 0

    2. ~lol  2008-02-13 18:14:17  host: bzv50.internetdsl.tpnet.pl

    czym to sie różni od z6? bo z wyglądu(kolory) jest gorsze

  • 0

    3. ~shade  2008-02-17 20:38:51  host: acyr78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z poczatku niezbyt mi sie podobał ten tel. ,ale po tym jak zobaczylem ze ma LINUXA odrazu zmieniłem zdanie :D Telefon jedynie troche estetycznie mi sie nie podoba, ale poza wyglądem wszytko THe BEST, WiFI, Edge, micro SD, 2 cale, 2 Mpix (wystarczający!)i USB (!!!). Moze telefon okaze sie leszpy od Motoroli seri Razor, które są bardzo wadliwe . Moja ocena 9/10

  • 0

    4. ~brzdek  2008-02-21 18:34:37  host: 10-204-149-91.cpe.marton.net.pl

    no cos mi sie wydaje ze to tylko ulepszenie zwyklej motki Z6 i ma ona z tym ulepszeniem WiFI moze przyjdzie tez czas na Motke Z8 i ona tez bedzie miala WiFI

  • 0

    5. ~zaba  2008-05-17 17:08:47  host: abv190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile stoi, musze go miec! sa inne kolorki? ;D

  • 0

    6. ~1  2008-07-02 13:12:12  host: adtt231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jedyną różnicą w stosunku do Motoroli Z6 jest Wi-Fi.

  • 0

    7.  2008-07-24 15:31:21

    "Z poczatku niezbyt mi sie podobał ten tel. ,ale po tym jak zobaczylem ze ma LINUXA odrazu zmieniłem zdanie" - ten linux to pic na wodę - to żaden smartfon tak jak V8. Tam telefon potrafi zamulić a dodtkowo można dograć oprogramowanie... w javie - TO ŻADEN PDA!

  • 0

    8.  2008-07-24 15:33:36

    Jeśli już ekscytować się tym telefon to ze zwględu na UMA czyli "(Unlicensed Mobile Access), która umożliwia korzystanie z jednego telefonu zarówno w sieciach Wi-Fi, jak i komórkowych"

  • 0

    9. ~  2008-08-03 17:53:00  host: alpha.earth.pl

    nowy ok. 500-600 w orange od 1 zł

  • 0

    10. ~aaaaaaaa  2008-08-11 20:39:36  host: ehh82.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten tel jest ze słuchawkami?

  • 0

    11. ~motoroila  2008-08-16 18:26:29  host: aaxm100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co??500-600 zl. nowka w orange??? to chyba cie poje******* kolo 800zl... kupilem to wiem...

  • 0

    12. ~crazy  2008-09-02 15:10:46  host: host-81-190-113-184.gdynia.mm.pl

    hej, mam takie pytanie,pytam bo cięzko taka moką gdzies dorwać zeby sie pobawic, jak tam jakosc dzwieku?? bo mi głównie na tym zależy, a no i czy ma equalizer?

  • 0

    13. ~miecho  2008-09-03 18:44:46  host: abry15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przepłaciłeś po prostu;p w sklepach są po 550 a na alegro od 450:D

  • 0

    14.  2008-09-04 10:50:44

    pyt: czy nie ma problemów ze sparowaniem tel z routerem? kompatybilność z pseudo linuxem mnie trochę dystansuje

  • 0

    15.  2008-09-27 15:41:59

    LUDZIE O CZYM WY MóWICIE!? Największą zaletą tego fonu jest technologia UMA, która umożliwia wykonywanie połączeń przez INTERNET. Mówiąc któtko: jestem za granicą i dzwoniąc nie ponoszę kosztów ROAMINGU!

  • 0

    16. ~Mem  2008-09-30 18:42:20  host: ckc41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam małe pytanie bo gdzieś mnie doszły słuchy że można skonfigurować w niej odbiornika Wifi...??? jeżeli macie tą Motkę to dajcie znać czy wam wszystko działa gdziekolwiek jesteście tak jak powinno....

  • 0

    17. ~A taki Gość  2008-10-10 07:49:03  host: bgx235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam pytanko. Zamierzam kupić owego fona, lecz zastanawiam sie czy dalbym rade napisac nim posta na forum. Mam w domu bramkę dzieki której z wifi moglbym korzystac. A więc pytam jak to bedzie w jej przypadku. PS. Moja mama ma iPhona, ale z niego nie moge skorzystac w srodku nocy np. :P

  • 0

    18. ~K3  2008-10-24 17:52:33  host: ip-62.111.200.202.static.crowley.pl

    Do "A taki Gość" Odpowiedź jest prosta - nie będziesz mógł bo wifi w tym telefonie po prostu nie działa ;]

  • 0

    19. ~mariusz  2008-10-31 18:42:17  host: 78-159-93-9.net.pbthawe.eu

    niech nikt nie kupuje tego telefonu, bo nie dziala wi-fi, a orange i motorola umywaja rece i odsylaja klienta miedzy soba; telefon jest dosc wolny i niestety zdarzylo mi sie, ze sie zawiesil; jak na taki telefon to aparat jest bardzo przecietny, a odtwarzacz wrecz kiepski, ogromnie zaluje, ze go kupilem

  • 0

    20. ~SRQ  2008-12-11 17:35:53  host: 77-254-192-69.adsl.inetia.pl

    Sytuacja jest taka jak W A910. WIFI bylo ale dzialalo tylko przy usludze UMA. u nas zaden operator UMA nie oferuje. W wielkiej brytani oferuje British telecom. W A910i czyli nieobrandowanej przez BT wersji A910 WIFI smiga normalnie. Innymi slowy trzeba zapewne zdobyc soft od wersji nieobrandowanej przez Orange, badz tez z odblokowanym wifi i tyle. Orange nie oferuje UMA, wiec i WIFI zablokowali w swojej wersji.

  • 0

    21. ~rzuber  2008-12-30 22:20:57  host: gwx-sub17-20.tvgawex.pl

    thx mariusz i SRQ - o takie opinie właśnie chodzi - konkret, demaskowanie komercyjnego, bełkotliwego kłamstwa (czyli po naszemu chamstwa) - zostaję przy swoim SEryku W910i - nie ma może PDAhaha (nie mylić z PDA;), ani Linuxahaha, ale poco mi coś, co nie działa, lub z czego nie skorzystam.

  • 0

    22. ~mackpro  2009-01-04 17:56:29  host: inet20909ni-2.eranet.pl

    To WiFi, sieci widzi ale nie mozna się podłączyć, gdzie można dostać oprogramowanie do tej motki?

  • 0

    23. ~aaa  2009-01-04 21:23:33  host: chello089079178072.chello.pl

    a jakby zaktualizować softa przez brytyjską stronę motoroli?

  • 0

    24. ~orange  2009-01-04 21:35:41  host: chello089079178072.chello.pl

    przecież orange ma usługę uma nazywa się unifon

  • 0

    25. ~kasia  2009-01-23 14:48:43  host: gki22.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam tego fona od dzisiaj i jeszcze nic w nim nie umiem xd ogólnie jest całkiem fajny, mp3, aparat i wgl da sie żyć :D

  • 0

    26. ~pikus  2009-02-11 23:09:27  host: aanl234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    włąśnie "~SRQ" jak nie wiemsz to nie wprowadzaj ludzi w błąd .W Orange jest unifon. Po to właśnie kupuje ten telefon. za 10 zł masz dodane 80 minut i taryfikacje po 10 gr i 1 gr za sms w sieci,poza tym pełny zasięg w domu i brak roamingu za granicą

  • 0

    27. ~tak tak  2009-02-23 21:34:04  host: eux218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam tą kome i nie jestem z niej zadowolony ma cienki aparat i nie ma w nim nic ciekawego ale jak komus sie podoba to niech szpanuje

  • 0

    28. ~Patol  2009-08-20 15:38:51  host: ip-88-199-191-175.tczew.net.pl

    używam tego phone'a od kilku miesięcy, i uważam że jest swietny. dobrze leży w dłoni, dość przejżyste menu (co u motorolek jest rzadkością). jedyną wadą jest to, że kupiłem go od razu po wejściu na rynek, czyli podstawowy soft ma kilka wad. daje mu 8pkt

  • 0

    29. ~Jack  2009-10-01 08:41:11  host: ip-83-246.mofnet.gov.pl

    Co do Wi-Fi to ponoć ustanawiając połączenie prywatne można ominąć założone na prośbę Orange.

  • 0

    30. ~ilos  2009-11-13 19:47:06  host: chello089076086244.chello.pl

    jak podłączyć ten telefon do komputera?:D

  • 0

    31. ~Fala  2010-01-08 20:05:36  host: pc55-154.kopnet.pl

    co wybrać: motorola z6w czy motorola u9 (ta sama cena)

  • 0

    32. ~Ania  2010-02-12 17:13:29  host: acrh145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wybierz motorola z6w bo u9 jest stara:D

  • 0

    33. ~raku  2010-03-14 22:12:16  host: 77-255-158-233.adsl.inetia.pl

    Witam chcialem podlaczyc telefon przez usb z komputerem kablem z aparatu ale cpu go nie widzi potrzebne sa jakies sterowniki? prosze o pomoc:)

  • 0

    34. ~SEBA  2010-05-17 15:23:19  host: apn-77-115-59-106.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam pytanie,do czego służy Wi-Fi?

  • 0

    35. ~SEBA  2010-05-17 15:32:59  host: apn-77-115-59-106.dynamic.gprs.plus.pl

    ...I jeszcze jedno czy jak się ściągnie gre z neta(z neta w kompie)i prześle się na telefon gra będzie działać, albo inaczej czy telefon obsługuje formaty jar. jad.

  • 0

    36. ~Fidelio  2010-07-05 09:24:20  host: public-gprs37688.centertel.pl

    Kompletny szajs... Mam go 1,5 roku, dbam o telefony a ta Motorola wygląda jakby ją pies wszamał i wyrzygał. Pseudo chrom z obudowy schodzi przy drapnięciu paznokciem, telefon się wiesza i zamula. Odtwarzacz mp3 jest w nim ok, ale bez rewelacji, aparat podobnie. Fatalne wykonanie obudowy, fatalny soft... Telefon niewspółmiernie drogi do jakości jaką prezentuje.

  • 0

    37. ~ruch  2010-08-04 16:45:44  host: 088156123198.stk.vectranet.pl

    witam. Ten telefon mi sie na poczatek nie podobal kupilem go w orange przez inta z 1zl. polecam. Pozdrawiam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-202-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet