Motorola WX395 - opinie
Telefony Motorola Motorola WX395 Opinie o Motorola WX395

Motorola WX395

w sumie: 21
  • 0

    1. ~pierwszy  2010-01-30 17:14:31  host: nat-10.net-serwis.pl

    okrojone parametry. dobry dla osób starszych, ale bardziej ogarniętych niż ci co emporie kupuja ;)

  • 0

    2. ~Tomek  2010-01-30 17:44:54  host: 188.33.106.210

    a już myślałem że motka same zajefajne telefony bedzie robić, a tu taką pierdołe wypuścili

  • 0

    3. ~hubert123454  2010-02-22 20:49:22  host: public29988.xdsl.centertel.pl

    Telefon jest dla tych którzy lubią słuchać muzy i jestem ciekawy jak gra na głośniku jak gra głośniej od k750i to możliwe że zakupię ten telefon bo mi się ogólnie podoba ;)

  • 0

    4. ~mizzi  2010-02-23 19:59:46  host: ewc93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehh i to jeszce pod logiem rokr... coz dobre na pierwszy telefon dla dziecka z podstawowki ;]

  • 0

    6. ~  2010-04-06 09:34:28  host: 212.160.172.70

    Trzeba przyznać że z taką baterią to jako odtwarzacz mp3 nie poszalejemy.

  • 0

    7. ~  2010-04-21 22:05:21  host: nat1-143.ghnet.pl

    Bateria 650 mAh, nie mogę połączyć się przez Bluetooth z laptopem - pierwsze negatywne wrażenia. Pozytywne też są. Telefon przeciętny.

  • 0

    8. ~piecio  2010-04-22 09:21:20  host: 149.156.54.2

    No tak przypuszczałem - nadaje się tylko na oferty typu Zetafon, czyli dla kogoś, komu nie przeszkadza standard technologiczny sprzed dobrych kilku lat.

  • 0

    9. ~D@mi  2010-05-14 19:10:13  host: iym210.internetdsl.tpnet.pl

    Jak do niego ściągnąć gry z kompa

  • 0

    10. ~xxx  2010-06-05 18:43:35  host: 095160109022.warszawa.vectranet.pl

    Dno, zdjęcia i filmy są beznadziejne, wystarczy wspomnieć, że miałem wcześniej sony ericsson k510i z aparatem o takiej samej rozdzielczości, robił o niebo lepsze zdjęcia.

  • 0

    11. ~  2010-06-14 18:01:15  host: apn-77-114-238-228.dynamic.gprs.plus.pl

    telefon rozdawany za darmo powodzianom. No no maja gest.

  • 0

    12. ~bontyk  2010-06-17 14:03:42  host: bjo20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Eee telefonem się za długo nie pobawimy bo trzyma góra 3 dni x d . Aparat - da się przeżyć , Na początku miałam problemy z przestawieniem słownika T9 ;/ . ale tak po za tym łatwy w obsłudze .

  • 0

    13. ~gumiś  2010-06-30 15:12:48  host: 81-219-92-198.adsl.inetia.pl

    Mój pierwszy telefon( a mam 15 lat) może i jest nie zaspecialny, ale mi wystarczy żeby dzwonic , muzy słuchać i sms słać... co do zdjeć i filmów to rzeczywiście nie są najlepsze...

  • 0

    14. ~k0ondziu  2010-10-21 21:41:29  host: passat.interkam.pl

    ja do tego fonado odtwarzania muzy sie nadaje i całkiem nieźlenawet gra lepiej niż se w910i ale nie da sie wrzucić gier ale to tylko mój przejśćiowy fon ale da sie wytrzymać

  • 0

    15. ~Mała  2010-10-22 15:03:42  host: 212.160.172.70

    Nie dawno kupiłam sobie właśnie ten telefon. Może nie jest rewelacją na rynku, ale jestem z niego zadowolona. Podoba mi się wizualnie, jest łatwy w obsłudze i przede wszystkim, mój portfel nie zapłakał po jego zakupie. Szukałam telefonu, a nie odkurzacza, telewizora i nie wiadomo czego jeszcze w jednym. Ogólna opinia? Jest OK :) Polecam

  • 0

    16. ~pawel  2010-10-27 16:24:23  host: chello087206078112.chello.pl

    dlaczego nieodczytuje mi gier java na ty m telefonie???

  • 0

    17. ~czarekd  2010-11-07 14:25:35  host: bxw22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jutro kupuje ten telefon, bo jest tani. jak dla mnie to jest najlepszy ze wszystkich zetafonów za 1zł, zastanawiałem się wcześniej nad 6310 + jakiś odtwarzacz mp3 ale skoro moge mieć 2 w 1 za 1zł to czemu nie? wcześniej miałem n91, wiadomo że ta motka nie będzie tak dobra, ale może chociaż bateria będzie dobrze trzymać. Najbardziej mnie dołuje myśl o wyświetlaczu na poziomie SE t230 (technologia CSTN, gdzie wyświetlacz nie nadąża za prockiem) ale chyba jakoś przeżyje ;)

  • 0

    18. ~  2010-11-19 19:10:11  host: apn-77-114-197-241.dynamic.gprs.plus.pl

    Bateria może 650 mAh ale 3,7v mi dobrze służy jako telefon do pisania bo do bawienia się i słuchanie muzyki mam N 6300. Telefon fajny ogólnie

  • 0

    20. ~matysssssssssss  2011-02-14 23:16:36  host: 178.182.65.203.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    powiem wam tyle mam yten telefon i żadna rewelka przy większej ilości piosenek czyli około 100 strasznie zamula a głośnik wcale tak fajnie nie idzie ale powiem tak ten tel jest dla ludzi którzy lubią tylko słuchać muzyki na słuchawkach

  • 0

    21. ~kaska  2011-08-08 18:36:16  host: user-46-113-169-178.play-internet.pl

    ja wam powiem ze go mam,nie jest krytyczny,dokladniej to dla malo wymagajacych,ma bardzo wygodna klawiaturke,sluchaweczki bardzo dobre,i odtwarzacz.gry jak to gry nie ciekawe posiada tylko 2 jakiegos kurczaka;/i ufo;/.najlepsze co w nim jest to klawiatura i odtwarzacz.

  • 0

    22. ~krysztal  2011-10-03 20:01:30  host: eaf94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    matysssss, pieprzysz brednie! mam na nim ponad 200 sztuk muzyki i chodzi bardzo szybko :D

  • 0

    23. ~DJ Top  2012-12-27 16:40:47  host: 77.252.155.2

    ten tel mnie nie zadowolił, ponieważ jest wolny bluetooth masakra wolny gierek nie wrzuce bo (.jar)(.jad) nie odczytuje. Telefon tak jak pisali dla emeryta.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-142-229.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet