Motorola Wilder - opinie
Telefony Motorola Motorola Wilder Opinie o Motorola Wilder

Motorola Wilder

w sumie: 8
  • 0

    1. ~boarder  2011-08-23 12:37:55  host: 82.177.194.33

    mam ten telefon od szwagra z USA. W sumie całkiem fajny tylko że mi się nie za bardzo podoba.

  • 0

    2. ~nancy  2011-10-08 21:24:09  host: 095160073130.kielce.vectranet.pl

    telefon kupilam na poczatku wrzesnia 2011 i co? lipa. jest maaaasa rzeczy, ktore denerwuja, masa błędów, niedociągnięć...

  • 0

    3. ~  2011-10-11 20:43:26  host: z20-05.opera-mini.net

    Czy ten telefon może nagrywać rozmowy telefoniczne np. zamówienia klientów ?

  • 0

    4.  2011-11-11 13:55:40

    Telefon może nagrywać właśnie tylko zamówienia klt, inne treści rozmów są wykrywane i automatycznie nie nagrywane.

  • 0

    5. ~nancy  2012-02-21 21:49:07  host: 078088220110.kielce.vectranet.pl

    niecałe pół roku po zakupie w telefonie: 1) głośnik trzeszczy przy odtwarzaniu video 2) przycisk odblokowywania telefonu raz dziala, raz nie (bardzo często trzeba wcisnac po 10 razy, aż w końcu te 10 razy dociera do telefonu na raz - i mamy pieknie migający ekran) 3) bateria niby trzyma długo, ale ma fazy, że w ciągu nocy sama się rozładowuje do zera (przy niemal całkowitym poziomie baterii wieczorem) więc czasem ładowac trzeba co 1-2 dni. 4) dziś wysiadł dźwięk dzwonka połączenia przychodzacego i sygnału sms (przy odtwarzaniu muzyki jest ok). W tym tygodniu oddaję do serwisu. Ja wiem, że telefon tani, ale ...bez przesady... nie ma nawet 6 miesięcy.

  • 0

    6. ~grzes  2012-03-28 19:02:00  host: ksm.net.pl

    Bardzo słaby dźwięk, ja i rozmówca słyszą dźwięk jak ze studni z wyraźnym pogłosem. Normalnie nie da się rozmawiać. Brak szczegółowej instrukcji, większości funkcji trzeba się domyślać. Aparat fotograficzny słaby. Nie polecam

  • 0

    7. ~ocenaniebzdury  2012-08-04 09:43:30  host: nat208-246.lexell.com.pl

    Kupiłem córce ten telefon za 200 pln w necie. Telefon fajny, wyświetlacz podświetlany w technologii Led - co widać. Dość poręczna obudowa - nie za duży nie za mały. Jak za 200 pln telefon dotykowy dla dzieci i młodzieży - to jest bardzo dobry wybór.

  • 0

    8. ~Marek  2013-02-16 17:48:38  host: 89-79-68-183.dynamic.chello.pl

    Kupiłem ten fonik w grudniu 2011 roku za 250 zł. Wszystko jest generanie ok. .poza cichym odtwarzaniem radia fm na słuchawkach.Dlatego to ten telefon całkowicie dyskwalifikuje i czyni nędznym!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet