Motorola W510 - opinie
Telefony Motorola Motorola W510 Opinie o Motorola W510

Motorola W510

w sumie: 151
  • 0

    1. ~LOBOsss  2007-02-15 08:51:15  host: axv11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prawie jak V3i :P:P hmm ciekawe

  • 0

    2. ~  2007-02-24 20:10:22  host: host-173-138.ds.tu.koszalin.pl

    Kolejny klon v3 ale udany... Stylistyka mi się osobiście podoba... Mogli by tylko dac aparat 2.0 Mpix

  • 0

    3. ~listek  2007-03-05 16:43:02  host: bpo43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest zapierdzisty telefon

  • 0

    4. ~  2007-05-11 12:22:10  host: 80.51.16.2

    Nie jest to super sprzęt ale akurat do promocji się nadaje. Może konkurować z SE k510i Widzę że Motorola chce wskoczyć na 3 miejsce w Polsce, jak zapowiadała na początku roku, bo wprowadza więcej tych lepszych słuchawek. Pozdrawiam.

  • 0

    5. ~phone  2007-05-11 12:49:30  host: chello087206092031.chello.pl

    ciekawe po ile bedzie chodził w orange.

  • 0

    6.  2007-05-11 16:05:03

    w wolnej sprzedazy ma kosztowac cos kolo 800

  • 0

    7. ~klusinska  2007-06-07 17:33:12  host: acs1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik.. ogólnie jest super... tylko cos sie dzeje z wiadomościami a mianowicie zawieszaja sie i nie zawsze moge w nie wejsc, i bateria trzyama 2 dni... telefonik jest zupełnie nowy mam go tydzien

  • 0

    8. ~misia  2007-06-12 15:04:58  host: eiu50.internetdsl.tpnet.pl

    WOW!! zajebisty fon!! czego tu więcej chcieć: fajny wygląd,Bluetooth,aparat 1.3 MPix karta pamięci ;) no normalnie CUDO!! Żyć nie umierać! kupię ją napewno! tylko nie wiem ceny tego cacka ..:?

  • 0

    9. ~vika  2007-06-14 23:08:00  host: pc182-148.asystent.ds.polsl.pl

    tel w cenie rynkowej około 800 zł, w orange, w zależności od wys. abonamentu dostępny jest w niższej cenie, np przy przedłużaniu umowy. z abonam około 60 zł nawet za 250 zł

  • 0

    10. ~Innowierca  2007-06-20 14:14:23  host: 87-205-37-119.adsl.inetia.pl

    A mi udało się go kupić na allegro za 370 zł :) Nowy z Orange :D

  • 0

    11. ~samsung e530  2007-06-22 20:50:46  host: bih200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ten telefon jest taki no.. brzydki z wyglądu.. niepodoba mi się ta jego dolna część. i ten wyświetlacz taki mały jest.. miałam go brać ale zdecydowałam się na samsunga e530 i ciesze się z tego.. ma wszystko to co.. a jest ładniejszy i zgrabniejszy.osobiście niepolecam. :

  • 0

    12.  2007-07-04 23:37:37

    Czy ja dobrze widze??? ma T9?? Czyżby Motorola dała sobie wreszcie spokój z iTapem?

  • 0

    13. ~Kon  2007-07-05 12:04:17  host: 89.174.214.53

    w orangu przy abonamęcie orange 80 kosztuje 1,22 zl wlasnie go zamowiłem

  • 0

    14. ~as  2007-07-10 14:19:42  host: 81.15.180.162

    A ja go już mam od 3 dni. Bateria trzyma bardzo dobrze pomimo ciągłego wklepywania wielu danych i zmieniania ustawień. Tak jest po pierwszym 12godzinnym ładowaniu. Dotychczas miałem Nokie. Ale i tutaj menu jest intuicyjne i łatwe do opanowania. Jedyne czego nie znalazłem to pokazywania nazwy stacji bazowej w zasięgu której akurat telefon się znajduje. A może jest tylko jeszcze do tego nie dotarłem. Jest kalendarz w którym można wpisywać przypomnienia. Można je ustawić by np. przypominanie było codziennie, co tydzień, co miesiąc. Nawet Orange menu jest czymś przydatnym. Troszeczkę brak możliwości przyporządkowywania większej ilości klawiszy własnych ustawień. Ekran jest bardzo wyraźny i wszystkie napisy także. Wpisywanie SMSów odbywa się za pomocą słownika T9 lub iTap. Komórka uczy się wpisywanych słów i później podpowiada. System wyciszania dźwięków jest chyba bardzo dobry bo znajomi do których dzwonię od razu zauważają że bardzo ostro i wyraźnie słychać. Do telefonu dołączono kabel USB, słuchawki stereo, kartę microSD 128MB, płytę z programem do komunikacji telefonu z komputerem. Mam tylko problem bo komputer mimo zainstalowania tego programu nie widzi telefonu. (Dotyczy to połączenia przez kabel USB). Zewnętrzny wyświetlacz mimo że mały to jednak bardzo wyraźny. Personalizacja danych bardzo dobra. Aparat 1,3Mpx też się sprawdza. Jak na telefon komórkowy to rewelacja. Jeszcze jedna bardzo ważna zaleta. Szerokość 46mm jest bardzo odpowiednia dla trzymania. Np. V3 jest bardzo szeroka. Ponad 50mm. A K1 jest wąska coś koło 40mm. Natomiast W510 jest bardzo proporcjonalna. Mimo tego że wydaje się z zewnątrz na cienką i kruchą to jak weźmie się ją do ręki to czuć to że wykonana jest z metalu i czuć jej wagę. Choć wcale nie jest za ciężka. Wiele osób narzeka na to co kupią. Więc po co to kupują. Ja czekałem na taki telefonik i w końcu on się pojawił. I wcale nie jestem zawiedziony. Polecam go bardzo gorąco.

  • 0

    15. ~as  2007-07-10 14:24:51  host: 81.15.180.162

    W czasach gdy Nokii brak wyrazistej stylistyki a telefony tej firmy są bardzo drogie Motorowa ostro wchodzi na rynek coraz to nowymi produktami które stawiają na elegancką klasykę i są po prostu stylistycznie ładne. A poza tym są wypasione. I nawet baterie trzymają się pewnych standartowych wartości. Dla ludzi umiejących dbać o własny telefon ta Motorowa będzie naprawdę dobrym wyborem.

  • 0

    16. ~as  2007-07-13 08:23:59  host: z-atman.bci.pl

    A ja go już mam od 3 dni. Bateria trzyma bardzo dobrze pomimo ciągłego wklepywania wielu danych i zmieniania ustawień. Tak jest po pierwszym 12godzinnym ładowaniu. Dotychczas miałem Nokie. Ale i tutaj menu jest intuicyjne i łatwe do opanowania. Jedyne czego nie znalazłem to pokazywania nazwy stacji bazowej w zasięgu której akurat telefon się znajduje. A może jest tylko jeszcze do tego nie dotarłem. Jest kalendarz w którym można wpisywać przypomnienia. Można je ustawić by np. przypominanie było codziennie, co tydzień, co miesiąc. Nawet Orange menu jest czymś przydatnym. Troszeczkę brak możliwości przyporządkowywania większej ilości klawiszy własnych ustawień. Ekran jest bardzo wyraźny i wszystkie napisy także. Wpisywanie SMSów odbywa się za pomocą słownika T9 lub iTap. Komórka uczy się wpisywanych słów i później podpowiada. System wyciszania dźwięków jest chyba bardzo dobry bo znajomi do których dzwonię od razu zauważają że bardzo ostro i wyraźnie słychać. Do telefonu dołączono kabel USB, słuchawki stereo, kartę microSD 128MB, płytę z programem do komunikacji telefonu z komputerem. Mam tylko problem bo komputer mimo zainstalowania tego programu nie widzi telefonu. (Dotyczy to połączenia przez kabel USB). Zewnętrzny wyświetlacz mimo że mały to jednak bardzo wyraźny. Personalizacja danych bardzo dobra. Aparat 1,3Mpx też się sprawdza. Jak na telefon komórkowy to rewelacja. Jeszcze jedna bardzo ważna zaleta. Szerokość 46mm jest bardzo odpowiednia dla trzymania. Np. V3 jest bardzo szeroka. Ponad 50mm. A K1 jest wąska coś koło 40mm. Natomiast W510 jest bardzo proporcjonalna. Mimo tego że wydaje się z zewnątrz na cienką i kruchą to jak weźmie się ją do ręki to czuć to że wykonana jest z metalu i czuć jej wagę. Choć wcale nie jest za ciężka. Wiele osób narzeka na to co kupią. Więc po co to kupują. Ja czekałem na taki telefonik i w końcu on się pojawił. I wcale nie jestem zawiedziony. Polecam go bardzo gorąco.

  • 0

    17. ~lol  2007-07-19 16:34:07  host: biq120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest poprostu zajefajny telefonik!!! nic dodać nic ująć...;p tylko isc do salonu i go kupić! ;p;p;p ciekawe il bedzie kosztował...

  • 0

    18. ~ala  2007-07-19 23:51:41  host: cvg98.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny telefon! Jest jeszcze lepszy niż w firmowym opisie, używam go już ponad tydzień, przy zapoznawaniu się z nim zaskakiwał mnie bardzo pozytywnie,obsługa intuicyjna, redukcja szumów jest perfekcyjna(sprawdzone w głośnym ciężarowym samochodzie osoba po drugiej stronie nie słyszała warkotu dochodzącego z kabiny, rozmówcę słyszała wyraźnie), przez słuchawki również rozmawia się znakomicie, zestaw głośnomówiący jest ok, sms pisze się łatwo, wyświetlacze czytelne, menu orange nie przeszkadza a nawet pomaga, personalizacja ok, nie tylko słyszę kto dzwoni, ale również widzę, ciesząc się jak dzwonią do mnie uśmiechnięte twarze znajomych, zdjęcia robi w normie, dostęp do aparatu foto na zewnątrz tel klawiszem inteligentnym (można przyporządkować dowolnie), wybieranie głosowe, przypominanie o nieodebranych połączeniach i sms to chyba jest w większości motoroli, z komputerem przez kabel USB połączyłam się bez problemu, dostępna pamięć wewnętrzna wolna to ponad 17MB łącznie ma 20MB wewnętrznej, a nie jak w opisach 15MB, pamięć można rozszerzyć według danych z instrukcji do 2GB kartami micro SD, natomiast gwarancja obsługi kart o pojemności powyżej 2GB dotyczy wyłącznie kart firmy SanDisk, organizer bardzo w porządku, kalkulator bardzo łatwy w obsłudze, odbiór dźwięku ok, cieszę się, że udało mi się trafić na taki właśnie tel, miałam przez jakiś czas K1 i W510 w niczym jej nie ustępuje, a nawet jest lepsza. Jestem z niej bardzo zadowolona i polecam wszystkim.

  • 0

    19. ~skaktus  2007-07-20 17:54:25  host: aaik70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie kolejny nieudany telefon od motki,kiepskie aparaty,słabe ekrany,mp3 pożal się boże...jednak wole SE albo Nokie...

  • 0

    20. ~eryk  2007-07-22 22:49:19  host: cvg98.internetdsl.tpnet.pl

    DO skaktus: na 100% nie miałeś tego fona w rękach

  • 0

    21. ~ancymon  2007-07-23 14:28:56  host: czp50.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie dostałem ją z orange. Musze powiedzieć, że nie spodziewałem się aż takiego fajnego telefonu :D mp3 super, aparat też. Wszystko solidnie wykonane ... Orange Premium, abonament 110 zł, telefon 1zł ;) Polecam ofertę dla rozgadanych :P

  • 0

    22. ~edyta  2007-07-23 21:46:40  host: enx146.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie się zastanawiam czy kupić ten telefon. sądząc po opiniach rewelacja, ale ile w tym prawdy??

  • 0

    23. ~edyta  2007-07-23 21:48:29  host: enx146.internetdsl.tpnet.pl

    właśnie się zastanawiam czy kupić ten telefon. sądząc po opiniach rewelacja, ale ile w tym prawdy??

  • 0

    24. ~mloda  2007-07-24 19:54:24  host: azn169.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten telefonik z tyłu ma taką samą kolorystykę i wykonany też jest z tego samego materiału co przód aparatu? Z góry dzieki za pomoc:)

  • 0

    25. ~ala  2007-07-25 10:34:13  host: cvg98.internetdsl.tpnet.pl

    przednia klapka jest z metalu, reszta obudowy z plastiku, całość kolor grafit, prezentuje się super, mam go 2 tygodnie, po 3 formatowaniu bateria dzisiaj działa 6 dzień i pokazała się 1 kreska, używam średnio, sporo rozmawiam, zrobiłam dużo zdjęć, kilka filmików, coś tam posłuchałam muzy ale niewiele, bateria jeszcze będzie nabierała mocy, na 1 kresce też trochę potrzyma, ciągle jestem bardzo zadowolona, mało tego mój mąż też go sobie kupił, jak się zapoznał z moim, teraz mamy dwa identyczne foniki :-)

  • 0

    26. ~AnDzI  2007-07-25 22:45:33  host: 104.85-237-176.tkchopin.pl

    Mam ten telefonik trzeci dzień.Jak nie patrzec naprawde jestem zadowolona z tego fonika, ale mam problem gdyz czasem sie zawiesza i nie moge wejsc w skrzynke odbiorcza, nadawcza, wiadomosci nie moge wyslac. Wiec mam pytanie czy ktos z was mial taki problem jesli tak to jak sobie znim poradzil. Z gory thx i pozdrawiam.

  • 0

    27. ~Milusiek  2007-07-31 12:23:22  host: dqy65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie to on wcale nie jest taki super. Mi bateria ledwo 3 dni wytrzymuje... Odradzam!

  • 0

    28.  2007-08-14 13:23:29

    Super telefon. Ja kupiłam w orange. Kosztował 155 zł , ale przez kuriera. Abonament 60 zł.

  • 0

    29. ~Kaacpru  2007-08-18 22:51:22  host: 5.fdk.airbites.pl

    mam do wyboru trzy telefony: Motorola w500, Sony Ericsson k750i oraz Nokia 5200. Poradźcie, który telefon wybrać, każdy ma swoje zalety i wady. POMOCY!!! :P :):D Pozdrawiam: Kacper

  • 0

    30. ~Anna  2007-08-20 15:35:31  host: 088156096008.stk.vectranet.pl

    Własnie jutro bedę miała ten fonik. Bardzo mi się podoba... Dla "Misiu" kosztuje 649 zł , wiem bo kupuje, jest tagze w ofercie zetafon za 100 zł i co 3 miesiące po 50 zł kartę doładowujaca:-)

  • 0

    31. ~sandman  2007-08-20 18:19:38  host: 104-165.espol.com.pl

    Witam. Czy może mi ktoś powiedzieć jak długo trzyma bateria? Czytałem na innych forach, że max 3 dni. Czy to prawda? Jakie są Wasze doświadczenia.

  • 0

    32. ~pysia  2007-08-21 23:19:34  host: chello089078005178.chello.pl

    Mam pytanko: czy w tym telefonie funkcjonuje coś takiego jak potwierdzenie dostarczenia wysłanych wiadomości? Mam ten telefon od wczoraj, gdzieś wsadziłam instrukcję obsługi i sama chyba do tego nie dojdę...

  • 0

    33. ~Marta  2007-08-25 13:13:37  host: chello089076235012.chello.pl

    do ~as w ustawieniach jest coś takiego jak ustawienia usb i tam trzeba mieć ustawione karta pamięci bo jest jeszcze opcja modem/fax jeżeli ta opcja jest zaznaczona to komputer nie znajdzie telefonu. A ja musze poczekać do grudna na ten tel. i nie moge się juz go doczekać :)))

  • 0

    34. ~ala  2007-08-28 18:43:32  host: cvg98.internetdsl.tpnet.pl

    w zetafonie jest ale nie ten model, a już napewno nie za taką kasę czyli 100zł

  • 0

    35. ~lema89  2007-09-02 11:29:31  host: aaoz69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad wyborem telefonu orange oferuje mi samsung SGH-E250 lub wlasnie motorole w510. osobiscie bardziej przypada mi motorolka ale zastanawiam sie nad ogolnymi korzysciami.. i chcialam zapyta jak z kontaktami w motoroli? ile miesci sie na telefonie?

  • 0

    36. ~asia  2007-09-04 14:55:49  host: cau33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon drugi tydzień ,bateria trzyma góra 3 dni , a jeszcze chyba jest felerny bo w najmniej oczekiwanym miejscu pojawia sie brak zasiegu

  • 0

    37. ~ala  2007-09-08 12:28:30  host: cvg98.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem ile ma kontaktów, ale jeszcze mi nie brakło,sms przychodzące zapisane w tej chwili 145, wychodzące około 50, ciągle zbędne kasuje, więc nie zrobiłam testu ile pomieści, co do porównania samsung e250,a M w510, motka ma więcej kolorów i lepszy aparat foto,natomiast motka ma zoom skokowy, samsung płynny i to chyba jedyna "przewaga"?samsunga, natomiast redukcji szumów w motce nic nie zastąpi, mam w domu oba tel, ja bym tej motki nie zamieniła na żaden inny tel, jak dla mnie najlepszy na rynku w ogóle, a już nie mówiąc za taką cenę:-), fakt bateria przy b.dużym używaniu trzyma ok 3 dni, ale samsung ma słabszą baterie

  • 0

    38. ~Gangsta  2007-09-09 04:06:13  host: chello087206234238.chello.pl

    no tez prawda ale ile ten fonik kosztuje??

  • 0

    39. ~hhhhh  2007-09-09 22:22:56  host: chello062179063208.chello.pl

    witam. powiedzcie mi prosze czy w telefonie motorola W510 sa tu raporty dostarczenia wiadomosci? z góry dzięki.

  • 0

    40.  2007-09-13 20:58:10

    Witam:) mam zamiar wziąsc ten telefon i mam pytanie do tych co juz go mają i co go miale w rekach. Oto moje pytania: Jaką tam moge włozyc karte pamieci(pojemnosc tej karty), czy ma profile(ogólny,milczy,itp) i czy klapka jest trwała i np. nie obluzuje sie i tego typu zeczy. Z góry dzieki za odpowiedz w tej sprawie.Pozdrawiam;)

  • 0

    41. ~anulka  2007-09-15 14:53:57  host: afa126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co z pisaniem sms'ow? sa problemy ze wzgledu na niedzielone klawisze? moje korzystanie z tele ogranicza sie wlasciwie do pisania bardzo duzej ilosci sms'ow dlatego ta informacja jest dla mnie wazna prosze o odp:)

  • 0

    42. ~aga  2007-09-19 18:03:46  host: dpj208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej który lepszy jest telefon Motorola W510 lub LG KG 800 Chocolate a który jest fajniejszy i który ma lepszą jakośc?

  • 0

    43. ~hej  2007-09-20 16:38:05  host: dop105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    który tel. lepszy motorola W510 czy LG KG 800 Chocolate? i kóra jest ciekawsza i która ma lepsze menu!

  • 0

    44. ~monia  2007-09-23 10:37:11  host: dam12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze o pomoc! orange mi proponuje takie telefony: ten,samsunga Z400 oraz E250, motorole K1 i sagema my411x. ktorego fona radzicie wziasc?

  • 0

    45. ~Mustafaa  2007-09-23 22:04:48  host: ablm107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Duzy postep Motoroli w porownaniu z poprzednimi modelami. Bardzo udany telefon. Super design. Funkcjonalny. Niczego mi nie brakuje. W koncu jestem bardzo zadowolony z telefonu.

  • 0

    46. ~GlooM  2007-09-29 10:47:54  host: abqb75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon co prawda dopiero od kilku dni ale moim zdaniem "daje rade" hehe

  • 0

    47. ~Drej  2007-09-30 14:38:10  host: gju97.internetdsl.tpnet.pl

    Nie mam instrukcji do tego telefonu i mam problem bo nie wiem jak wyciszyć klawisze oraz nie wiem jak dopisac dzwiek lub jego brak do jako sygnal wiadomości.Mozecie mi pomoc?Z gory dziękuje

  • 0

    48. ~jacek:)  2007-10-02 23:21:21  host: 078088246199.tcz.vectranet.pl

    Tez chce kupic ten aparat...napalilem sie na motke W510 ale mimo wszystko troche sie waham...czy naprawde warto...czy nie bede zalowac....np baterii, klapki czy innych rzeczy.Pozdrawiam....PS: bardzo mi sie podoba:)

  • 0

    49.  2007-10-03 15:39:57

    prosze o pomoc!! mam do wyboru 3 telefony i mam dylemat:P proponuja mi wlasnie ta motke w510, nokie 3110classic i samsunga e250. jestem w kropce i nie znam sie za bardzo na telefonach. z grory dziekuje za rade:*

  • 0

    50. ~Alice  2007-10-12 21:33:35  host: eqr85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefonik od tygodnia. Narazie super. Maly lekki i ladny.Klapka stabilna.Dobra jakośc dzwieku i za ta cene (w orange 1zl) to naprawde dobry telefon.Dla osob ktore cenia sobie estetyczny wyglad i proste w obsudze telefony.Klawisze-nie ma problemu z pisaniem sms-ow.Pozdrawiam

  • 0

    51. ~idea  2007-10-16 16:40:16  host: acgt75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie do ,,as,,-czy ten fon umożliwia zawieszanie sesji wap po wyjściu do menu(np multitasking w lg ku 250 to umożliwia)czyżby ten ,,inteligentny,, przycisk z boku to umożliwia??-dzięk za szybką odpowiedz

  • 0

    52. ~tixa  2007-10-27 18:13:02  host: static-ip-87-248-69-70.promax.media.pl

    telefon mam od dwóch dni, jak dla mnie super, przyjemny w obsłudze i mimo, że zawsze miałam nokie, to polecam baaaaaardzo :) i do tego ładny wygląd :)) super

  • 0

    53. ~bonq  2007-10-28 14:19:14  host: dyw188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem, mianowicie komputer niewykrywa mi telefonu, wiem ze marta podala dlaczego,ale czy moglabys podac dokladniejsze szczegoly ustawienia tego na karte pamieci, poniewaz probowalem i nic nie daje skutku

  • 0

    54. ~  2007-10-28 15:02:19  host: dyd13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon pare dni wszystko ladnie pieknie ale wał... komputer nie wykryje telefonu nie ma bata :/ a w ustawieniach jak pisala marta nie ma nic takiego jak ustawienia USB... i co mam teraz zrobic ? :/

  • 0

    55. ~technik  2007-10-28 17:41:30  host: bzk170.internetdsl.tpnet.pl

    do 50.Alice jeżeli uważasz,że jest prosta w obsłudze to jakie menu mają nokie z tego samego segmentu? Oczywiście wykonanie fona jest wzorowe ale menu? Poza tym ustawienia są tak zagmatwane, dobrze,że z nich korzysta się na początku używania słuchawki potem to już mniej.A to już tak ogólnie do wszystkich. On nie ma T9 tylko ITAP a to bardzo nie lubiany słownik przez większość użytkowników.Chyba (nie jestem pewien)nie da się ustawic wyglądu wyświetlacza zewnętrznego niezależnie od zmiany wyglądu wewnętrznego a to już jest "lipa". I na koniec co do ceny. Z tymi możliwościami telefon za ponad 400 złotych w abonamentach niskich, umowa 24 miechy to też przesada.

  • 0

    56. ~czarny  2007-10-29 21:33:29  host: 85.134.191.125

    siemka -mam pytanko ile moze kosztowac sciagniecie simlocka???z gory dzieki.

  • 0

    57. ~elter  2007-10-30 00:26:11  host: unregister113029239087.c29.msk.pl

    mam pytanko mam do wyboru 3 tel motka w510 , nokia 5300 , nokia 6630 pomużcie mi wybrać ktury jest lepszy i bardziej funkcjonalny ???? plx z góry dziękuje

  • 0

    58. ~efcia  2007-11-02 23:15:04  host: 124-4.espol.com.pl

    zy może komuś udało usunąć się logo operatora z tego telefonu??

  • 0

    59. ~Bettt  2007-11-06 15:16:33  host: pc250.zn.zamek.net.pl

    do dupy..bateria krótko trzyma,smsy sie pisze wolno pamięci ma takmało ze aż do przesady NIE WARTOOOOOOOOOOOOOOOO

  • 0

    60. ~iza  2007-11-06 18:16:01  host: h224004.net.pulawy.pl

    nie polecam tej motki. ładnie wygląda ale mi sie juz psuje

  • 0

    61. ~  2007-11-11 13:13:25  host: host-n3-83-214.telpol.net.pl

    hej:) mam pytanie, jakie rozszerzenia mają w tej motce motywy i skórki?

  • 0

    62. ~kolc  2007-11-12 21:15:56  host: dpb155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie jak ustawić dźwięki dzwonka inny na połączenie i inny na sms od tej samej osoby, chodzi o inny dzwonek niż ten ustawiony jako domyślny.

  • 0

    63. ~Piotrek  2007-11-14 15:49:03  host: cmpc012-070.cnet2.gawex.pl

    W510 nie ma wymienncyh obudów za to KG800 szybko się niszyczy i ma wymienne obudowy. Sama zdecyduj i bierz który Ci się podoba. Ja bym brał Motorolę.

  • 0

    64. ~Princess  2007-11-18 12:03:21  host: i202.integron.pl

    Hej.Telefon jest świetny. ;] Bateria długo trzyma, i w ogole git. tylko troche mnie denerwuje klawiatura, bo nie umiem nią esów pisać. Czy można zainstalować na tym Gg.?

  • 0

    65. ~Emilo  2007-11-22 23:19:47  host: aapr165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Kiedy przesyłam pliki muzyczne mp3 poprzez "studio melodii", automatycznie zmniejsza się jakość, a co za tym idzie rozmiar tego pliku. Jak próbuje za pomocą "studia przesyłania plików" to wyskakuje błąd o następującej treści : "żądanie odrzucone przez telefon ( żądana jednostka jest za duża. (0x4D)). Tu pojawia się moje pytanie. Czy da się zmienić ustawienia tak, żeby można było wysyłać pliki większych rozmiarów, poprzez "studio przesyłania plików"? Za pomoc z góry dziękuje.

  • 0

    66. ~iwa  2007-11-23 12:19:50  host: cvg98.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon od czerwca, jestem bardzo BARDZO BARDZO zadowolona, nic się nie psuje, kiedyś nie zapisywał mi połączeń przychodzących nieodebranych, wystarczyło go zresetować czyli wyłączyć na chwilę, wyjąć baterie, komputer też czasem trzeba zresetować:-) telefon działa bez zarzutu, sms pisze się bardzo łatwo, bardzo łatwa w obsłudze (mam porównanie z nokią) pamięć ma wystarczjącą a można przecież włożyć kartę o większej pamięci, bateria trzyma wystarczająco długo, pozdrawiam wszystkich którzy mają to cudo i mogą cieszyć się z użytkowania tej motki :-) a inni przecież nie muszą doświadczać tej frajdy!!!

  • 0

    67. ~Vikcza  2007-11-24 21:21:48  host: host-217-172-253-36.lodz.mm.pl

    Hej wszystkim. Mam tą motke, jestem zadowolona :) MAM PYTANIE, gdyż ustawiłam dzwonek na kogos z ksiazki tel. i fajnie, ten ktos dzwoni i gra muzyka ktora chcialam, ale jak dostaje od tej osoby smsa, tez gra ta sama muzyka... Czy da sie jakos zmienic ustawienia zeby muzyka wybrana na rozmowce byla tylko na polaczenia od niego? BARDZO PROSZĘ O POMOC, gdyż już szukalam w ustawieniach itp. i nic. Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ! Pozdrawiam wszystkich.

  • 0

    68. ~Adrian  2007-12-02 02:25:36  host: cai177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja wlasnie zamowilem sobie ten telefon na stronie orange w ofercie biznesowej za 1zl z umowa na 24 miesiace i jest to mix 50 do ktorego co miesiac bede dostawaj dodatkowo 25zl czyli razem 75 do wszystkich ! Fajna oferta ! Ludziska nie kupujcie go w salonie bo zaplacicie w tej samej ofercie 120zl i w dodatku nie bedziecie mieli tej promocji z dodatkowymi 25zl ! Wybieralem pomiedzy K1 i W510 ale wziolem W510 gdyz nie mieli w salonie K1 i nie widzialem jej na zywo a tu przynajmniej wiem co biore !!! Mam nadzieje ze bedzie tak jak mowicie czyli zajebiscie !!! Boje sie tylko bo ktos napisal ze mu sie zawiesza i tutaj moje pytanie ! Czy innym posiadaczom tez sie tak dzieje czy tylko tej jednej osobie??? Piszcie Ci co macie ten fon jak to wyglada !!! Juz nie moge sie doczekac !!! :))) Pozdro

  • 0

    69. ~Marta  2007-12-05 21:20:34  host: chello089076243233.chello.pl

    Własnie go dostałam narazie jestm zauroczona to moja 4 motorola wiec dobrze znam jej menu i dla mnie jest proste.Ma swietny odtwarzacz mp3 :)

  • 0

    70. ~j,.  2007-12-06 21:20:02  host: enc114.internetdsl.tpnet.pl

    witam wsztstkich serdecznie bardzo prosze o jakies informacje o tym telefonie ponieważ nie jestem jeszcze zdecydowan

  • 0

    71. ~medyk  2007-12-22 00:06:01  host: pozap1.lom.netster.pl

    Do Emilo. Ja przesyłam pliki poprzez czytnik kart i wtedy masz jakosc w 100%. A w instrukcji napisali ze nie obsługuje Plików muzycznych powyzej 120 kbps, to nie prawda u mnie chodza i 160. Telefon jak narazie super.

  • 0

    72. ~Tomek  2007-12-26 23:59:29  host: chello089078179152.chello.pl

    Mam ten telefon od jakiegos miesiaca i co do zawieszania sie musze to niestety potwierdzic:/ dzieje sie to przy sms'ach, czasem po napisaniu wychodzi na ekran glowny, a czasem nie chce wejsc do skrzynki z wiadomosciami... Rowniez, dosc krotko trzyma mi bateria (prawidlowo ja formatowalem), ale moze to po prostu ja bardzo duzo dzwonie. Mimo wszystko pozytywnie oceniam ten telefon, szczegolnie jak ktos wiecej dzwoni niz pisze SMS jak ja. Pozdrawiam.

  • 0

    73. ~izus  2007-12-27 01:14:18  host: data-04.subscribers.sferia.net

    WITAM! ja am ten tel od wrzesnia i to nie była inwestycja mojego życia! właśnie oddałam go na gwarancje bo to co się z nim działo to masakra. zaczeło się od tego, że nie mozna było wysyłać esów, dopiero po zresetowaniu coś dało się zdziałać, potem wiadomości ogólnie się zawieszały i nawet nie można było przeczytać wiadomości przychodzącej. MASAKRA! bateria też nie jest wspaniala, niby tak miała długo trzymać (rekord mojej to 4 dni). jeżeli moge coś poradzić to nie kupujcie tego tel to lipa! pozdrawiam!

  • 0

    74. ~milkaa  2008-01-01 17:07:49  host: public-gprs51512.centertel.pl

    dzieki za wasze rady bo sie wachalam nad tym tel a mot k1 i wybiore k1.jeszcze raz dzieki

  • 0

    75. ~niezadowolona  2008-01-15 17:46:15  host: 77-253-143-174.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon i od samego poczatku ciagle oddaje go do naprawy. Wiecznie sie zawiesza - glownie przy wiadomosciach, tak jak piszecie. Codziennie musze go resetowac zeby sie odblokowal. Dziala strasznie wolno. Jest naprawde kiczowaty - tzn nie telefon, po prostu system nawala. Juz mi kilka razy wgrywali nowy ale to nie pomoglo. Jest to po prostu wada tego systemu i tyle. Poza tym denerwuja mnie niektore opcje, jednak wole Nokie - jest po prostu user friendly! Choc slyszalam ze najnowsze Nokie tez sie zawieszaja... Ale tego telefonu NIE POLECAM chocby nie wiem co. Znajomi ktorzy go uzywaja tez narzekaja ze im sie zawiesza. Wkurzajace jest to ze niestety nie mozna oddac... mozna go wiecznie naprawiac, ale to nic nie daje :(

  • 0

    76. ~greg  2008-01-26 15:09:20  host: static-87-105-185-83.ssp.dialog.net.pl

    Świetny telefon! mam go od kilku dni i jestem zachwycony, w tej cenie ciężko o tak duzo funkcji w innych telefonach!

  • 0

    77. ~basia  2008-01-26 15:10:23  host: static-87-105-185-83.ssp.dialog.net.pl

    naprawde fajnie odtwarza mp3 :)

  • 0

    78. ~kaisa  2008-02-14 20:43:47  host: 212.244.210.66

    Witam mam problem! zainstalowalam program motorola phone tools i nie wiem co sie dzieje bo nie dam rady nic zrobic. a mianowicie pisze mi ze telefony nie jest podłaczony do USB ;/ wkurza mnie to bo chcialm sobie sciaganc muzyczke itd. Prosze pomozcie mi nie wiem co mam robic! pozdrawiam :)

  • 0

    79. ~Kasia  2008-03-06 09:55:06  host: btx244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sa raporty o dostarczeniu ale nalezy za kazdym razem ustawiac jak pisze sie smsa : opcje -> opcje wysylania ->raport o dostarczeniu

  • 0

    80. ~funny  2008-03-07 22:00:09  host: chello089078204232.chello.pl

    ja wlasnie planuje zakupic ten kom powiedzcie Ci co maja go dluzej niz pare dni czy tygodni ak sie sprawuje? bo jak narazie widze ze sa raczej negatywne opinie jesli chodzi o dluzsze uzywanie... bardzo wazne

  • 0

    81. ~|#babiarz#|  2008-03-13 19:21:17  host: absa37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześc.Mam sobie kupic nową kome czy ktos mogł by mi poradzic jakis model?? :P

  • 0

    82. ~Liban  2008-03-13 20:02:24  host: host-ip177-131.crowley.pl

    Jestem szczęśliwym posiadaczem tego telefonu bateria trzyma długo nawet jak się słucha muzyki na głośniku a dźwięki są naprawdę ładne polecam.

  • 0

    83. ~ktos  2008-03-17 23:11:31  host: 83.16.17.74

    czy tam telefon jest babski????

  • 0

    84. ~justyska  2008-03-19 21:42:12  host: ayy106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oj ludzie piszecie ze wam sie zawiesza a nawet nie napiszecie ile czasu juz go uzywacie to jak ja mam po waszych "pomocnych"opiniach wywnioskowac ze sie go oplaca lub nie kupowac :/

  • 0

    85. ~motomaniak  2008-03-22 14:40:43  host: mainframe.rene.com.pl

    mi się wydaje, ze on jest bardziej babski dl faceta to jakiś szerszy telefon typu v6 osobiście pisałem na nim sms i czasem zdarzyło sie wcisnąć inny guzik przez małą klawiaturę

  • 0

    86. ~marcin  2008-03-23 23:02:26  host: abgm204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajnie ze ten telefon dolaczyl do oferty plusa :) jak mi sie umowa skonczy to go sobie kupie ;]

  • 0

    87. ~  2008-03-24 11:25:16  host: 86-63-64-85.sta.asta-net.com.pl

    Zajebisty Telefonik ale troche kosztuje ale mam z mixplusa ale zmieniam i nie wiem czy sa raporty doręczen i stoper dopiero mam 2 dni

  • 0

    88. ~Pinek  2008-03-24 11:28:58  host: 86-63-64-85.sta.asta-net.com.pl

    a mysle ze super komka troche kosztuje ale mam z mixplusa i nie wiem czy jest raporty doręczeń i stoper bo mam go dopiero 2dni jak bedziecie wiedziec czy sa raprty do piszcie na numer Gadu-Gadu 1833674

  • 0

    89. ~ulf  2008-03-30 18:02:36  host: 87-205-174-179.adsl.inetia.pl

    mam pytanie. kupilam ten tel. jakis czas temu ale nie dostalam zadnego oprogramowania, kolega polecil mi zeby zgrywac muzyke przez total commandera i faktycznie wszystko bylo ok. od kilku dni nic nie moge nagrac bo wyskakuje komunikat "dysk jest pelny" a dostalam przeciez karte 1GB, da sie cos z tym zrobic???

  • 0

    90. ~maniu  2008-03-31 13:05:06  host: host-81-190-226-166.wroclaw.mm.pl

    witam mam pytanie jak wgrac na tego koma gry z neta bo ja mam ten fon od wczoraj i nie moge dac sobie z nim rady

  • 0

    91. ~eliza  2008-03-31 16:44:23  host: aauv187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam , mam ten telefon i chciałabym ustawić duże litery, tzn wogóle żeby wszystko było większymi literami, spis telefonów itp. jak to zrobić? dzieki

  • 0

    92. ~Zuza  2008-04-03 11:14:32  host: srv.lubawka.org

    powiedzcie mi czym różni się motorola W510 od Samsunga X700????

  • 0

    93. ~Zajac  2008-04-04 21:47:56  host: chello089076060095.chello.pl

    Czy wie ktoś czy w pluse dają oprogramowanie na CD??

  • 0

    94. ~beni  2008-04-05 15:47:36  host: 82.160.74.242.fuz.pl

    jak mam wylaczyc dzwieki klawiszy w tej motorolce....??

  • 0

    95. ~Oski  2008-04-06 17:30:38  host: user33-207.satfilm.net.pl

    do 93 w plusie nie daja nic a plycie :P:P:p Wlasnie wrocilem ze sklepu z tą motką jest po prostu zajefajna :P:P:P:P

  • 0

    96. ~kokaina  2008-04-09 19:59:54  host: bwd139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dźwięk klawiszy wyłącza się w ustawieniach profilu: ustawienia => style dzwonka => szczegóły => dźwięk klawiszy => 0 jakoś tak to będzie po kolei wyglądać, używam tela na angielskim menu i nie chce mi się zmieniać języka żeby sprawdzić po polsku dokładnie ;]

  • 0

    97. ~marta  2008-04-10 18:04:26  host: fcj194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie kupilam wczoraj ten telefon rozladaowalam baterie i ja naladowalam chcialam włozyc karte sim zeby zaczasc sie bawic nim. Wyciągłam baterie włożyłam karte a tam pisze rozładowana bateria jakim cudem przed chwila była pełna???

  • 0

    98. ~idduux  2008-04-11 22:20:34  host: dux22.internetdsl.tpnet.pl

    hej=] telefon mam 2dni i jestem strasznie zadowolona nie mam zadnych problemow jest boski i ten glosniczek taki fajny=D bardzo bardzo goraco polecam wszystkim

  • 0

    99. ~nie wiem  2008-04-15 12:07:32  host: public-gprs4677.centertel.pl

    mam pytanie czy z tego telefonu można dawać fotki na kompa.? ponoć jest USB tylko czy działa.? PISZCIE !

  • 0

    100. ~miśka  2008-04-21 14:13:13  host: 213.25.189.50

    Powiedzcie mi proszę czy warto kupić ten telefon czy lepiej wybrać motkę K1? Pomóżcie;-)

  • 0

    101. ~AveCXV  2008-04-23 12:56:49  host: host-89-230-49-33.konin.mm.pl

    Suppeer TELEFON. !! Super cena. Super możliwości. java, mp3, gry. :) suppeer. mi się podoba. prosta obsługa. dobra Bateria. :) Ta Motorola w510 ma więcej funkcji niż moja dziewczyna :D :) i nie marudzi mi :) chyba się zakochałem :D :) Ale będę Miał przesrane :) ,słonko przecież wiesz, że cię Kocham :D :* Ps: jedyna wada to brak szczegółowych informacji w instrukcji np. o zasięgu bluetooth. Ktoś wie do ilu metrów on działa ?:) proszę napisać.

  • 0

    102. ~Zajac  2008-04-25 23:59:04  host: chello089076060095.chello.pl

    Do 99. Zależy gdzie sązapisane zdięcia... Jeżeli na karcie pamięci to bez problemu. Wystarczy ze w ustawieniach polączenia zmienisz tryb na Kartę Pamięci.. A jeżeli na telefonie to edzie potrzebne specjalne oprogramowanie... Ogólnie telefon zajebisty !! Troche mało gier na nim działa ale wszystko inne OK !

  • 0

    103. ~kamil555  2008-04-27 10:53:01  host: acmq68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefo tydzień było pięknie ale teraz jak chce wysłac coś przez blutooth to mi się pokazuje że "łącze jest zajęte"

  • 0

    104. ~bajeer  2008-04-30 16:52:11  host: 83-145-183-4.cable-modem.tkk.net.pl

    telefon mam już trzeci dzień, jak dla mnie to jest świetny, wygląda bardzo ładnie i dobrze się 'prowadzi' w sms ;). Bateria jest wytrzymała (choć jest jeszcze niesformowana, po pierwszym ładowaniu słuchałem dziś od 7 rano aż do teraz muzyki i bateria jest na full). Tak mozna zrzucac fotki z telefonu na komputer i na odwrot, USB działa bez zarzutu. Co do tapety małego wyświetlacza : otóż jest zawsze taka jak na dużym ekranie tyle że w wersji 65tys kolorow :P, moze jest mozliwosc ustawienia 2 roznych tapet, ja jednak jeszcze nie dotarlem do tego i przystaje na taka sama tapete tu i tu xD

  • 0

    105. ~Melon  2008-05-01 15:12:50  host: ayy210.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy w tym modelu da sie wkładc motywy przez USB . Z góry Thx

  • 0

    106. ~grajas  2008-05-04 22:39:13  host: chello089076022241.chello.pl

    Mam tel. od 2 miesiecy i uwazam ze jest lipny.Zawiesza sie ,MP3 to tylko dodatek (strasznie w funkcje ubogi) menu zakrecone na maxa,potwierdzenie doreczenia smsa trzeba zaznaczac za kazdym razem,budzik wlaczac co dziennie i dluuuugo bym tak mogl.Jest zwykly!!!

  • 0

    107. ~damian  2008-05-09 17:16:40  host: 90-156-90-119.magma-net.pl

    wie ktos moze czy da sie zwiekszyc dlugosc sms a? gdy sie przekroczy 450 znakow to automatycznie przeskakuje na mms a tego nie chce

  • 0

    108. ~Karolinka  2008-05-17 12:30:27  host: adng107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY!!! Mam ten telefon od ok. 3-4 dni i nie mogę wysyłać sms-ów co się stało? Napisalam sms-a i nie chce sie on wyslac HELP ME !!:* ;* : (( ; ((((

  • 0

    109. ~kempi  2008-05-17 13:53:40  host: chello089077065023.chello.pl

    Telefonik bardzo fajny! Bateria trzyma dosc dlugo, bardzo fajne dzwieki, ladny wyswietlacz, klawiatura do przyzwyczajenia sie :) Aparat jest genialny robi super fotki i 8-krotny zoom! Troche zabawy przy kreceniu filmikow, ale ogolnie po przesiadce ze starej nokii to wrazenia pozytywne, nie zaluje :)

  • 0

    110. ~Dagili  2008-05-17 16:25:06  host: bcy84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tą motorole już od lutego xDD to już pare mieśięcy ;D troche wolno chodzi ;( przynajmniej ostatnia koma szybsza była ;D ale da się przyzywyczaić ;p i aparat słaby ;( bo 1.3 megapikseli.. ale też da się przeżyć bo fotki robie zwykłym aparatem a tym to jak coś koniecznie chce ;D a nie mam zwykłego ;bb ogólnie jest fajna ;D spoko otwarzacz mp3 i mp4 menu też luz xDD tylko szkoda że można tylko skórke ustawić taką jak jest w komie a nie pobrać z neta ;( Bateria trzyma tak 3/4 dni ;D chyba że przez cały dzień sucham muzy to jakoś 2 dni ;D a co do tego że jak np: napisał ktoś : "~Bettt 2007-11-06 15:16 pc250.zn.zamek.net.pl do dupy..bateria krótko trzyma,smsy sie pisze wolno pamięci ma takmało ze aż do przesady NIE WARTOOOOOOOOOOOOOOOO " to chyba nie miał tego tel ;/ bo do telefonu jest dodawana gratis karta pamięci [128mb] a jak dla kogoś to za mało to można dokupić przecież !? a sms to trzeba się przyzywczaić bo tu nie ma T9 tylko inny program ;) ale ja już po tygodniu umiałam pisać bez problemów bo dość dużo potrafie pisać sms np 80 na dzień ;) Pozdro

  • 0

    111. ~AnA  2008-05-26 21:44:43  host: acvp91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tą motke już jakieś 3 miesiące i jstem zadowolona, jak narazie jest super. Tylko mam jedno pytanie, bo właścicwie nie znam się na takich rzeczach: Czy w tej motce można czytać ebook'i?

  • 0

    112. ~dzigit  2008-06-08 15:07:20  host: acld75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego tela ~2 miechy i jak narazie gitara tylko raz coś mi tam z kartą pamięciochy nawaliło ale mu przeszło po formacie.

  • 0

    113. ~  2008-06-17 22:22:48  host: ip-85-198-253-117.broker.com.pl

    Witam.Czy ta motorola ma dotykowe klawisze?

  • 0

    114. ~boc  2008-06-26 18:35:23  host: comp48.tvkpieszyce.pl

    ja mam drugi dzien i coraz bardziej mi sie podoba:)

  • 0

    115. ~Karolcia Z  2008-06-30 13:36:16  host: aatf75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam sie czy kupić ten telefon

  • 0

    116. ~Agu  2008-07-28 16:49:45  host: abce253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć wszystkim... Mam ten telefon od roku i od pewnego czasu dzieje się z nim coś niedobrego...:/ gdy klapka nie jest zamknięta jest wszystko cacy, działa, normalnie chodzi, wszystko ok, ale gdy zamykam klapkę i chcę ją ponownie otworzyć wszystko się wali...:/ ekran robi się biały albo czerny, nie mam tapety nie działa, czasem sam się odblokuje, ale czasem muszę go wyłączyc i włączyć spowrotem...:/ jestem z nigo zadowolona ale to co się z nim dzieje ostatnio doprowadza mnie do szału...

  • 0

    117. ~Kylie  2008-08-10 21:25:15  host: awf75.internetdsl.tpnet.pl

    A ja mam takie pytanie: W jakim rozszerzeniu teledyski podejdą do tej Motorolki? Chciałabym parę przenieść... ale za każdym razem jak to zrobię i chcę później go obejrzeć to pisze, że plik uszkodzony, albo wcale go nie ma! Może ktoś zna jakąś metodę, nawet jeśli trzeba coś instalować. Jak ktoś jest w stanie mi pomóc to niech napisze

  • 0

    118. ~malgos  2008-08-22 16:27:54  host: abwj182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon beznadziejny.ciągle się zawiesza, nie można wysyłać esów, wyłącza się bez powodu a bateria do niczego.w ciągu 3 tygodni oddałam go 2 razy na gwarancję.odradzam zakup tej motoroli.

  • 0

    119. ~Dudix  2008-08-23 23:42:10  host: 193.59.255.244

    po 8 msc uzytkowania telefon nadaje sie na zlom w salonie go nie naprawia zawiesza sie wychodzi z menu i czasem nawetr sie nie wlacza nie polecam tego telefonu nieudany model jak dal mnie

  • 0

    120. ~nikita  2008-10-09 21:38:44  host: gate.firenet.com.pl

    Dla mnie tez nieudany model,mam telefon 6 miesiecy i mozna jedynie go wyrzycic na smietnik,nawet naprawic sie go nie da

  • 0

    121. ~kamil  2008-11-02 16:52:51  host: acmh52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od 8 miesięcy i śmiga że aż miło i co do esów to jeszcze mi sie nie zawiesił i szczerze go wszystkim polecam.

  • 0

    122. ~ola  2008-11-07 08:31:39  host: eps58.internetdsl.tpnet.pl

    ja mma ten telefon od roku i same problemy, teraz mi nie działa wyswietlacz, albo w ogóle się nie świeci albo świeci ale na biło :/ jak mam to naprawić w swoim zakresie?

  • 0

    123. ~sebastiano  2008-11-13 21:23:48  host: w3cache.tsi.tychy.pl

    dlaczego dzwonki przypisane do danych osób są również przypisane do dźwięków SMS?? :/ irytuje mnie to!!!! POMOCYYYY!!!!

  • 0

    124. ~mati0404  2008-11-15 18:29:16  host: 77-253-82-79.adsl.inetia.pl

    jak jntaluje sie motywy

  • 0

    125. ~  2008-11-17 16:40:45  host: azk71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś jak tutaj się ustawia gprsa?

  • 0

    126. ~Bambi  2008-11-24 14:08:39  host: cwp211.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefonik motorole w510 juz bardzo dlugo i nic sie nie dzieje:)) Jest Swietny poprostu!!!! Polecam go wszystkim:)))

  • 0

    127. ~:)  2009-01-12 17:14:12  host: host-81-190-200-167.gorzow.mm.pl

    cóż telefon jak telefon.a jak czytam te wasze komentarze to wkurza mnie toze nawet roku nie macie tych telefonow a sie wymondrzacie jak nie wiem co.wy najlepiej to byscie chcieli zeby telefon mial wszystko od blootofa po nie wiadomno co.>< ale nawet jak taki tel byscie mieli to zaraz tez byscie marudzili ze sie zacina bo ma za duzo bajerow.co do telefona jest spoko mialam go 1 rok i uwazam ze byl super,nie wiem co wy z nim robicie ze po kilku miesiacach juz macie zepsute.moj oprucz tego ze ma farbe obdrapana to na ogol jest jak nowy.mowicie ze to wina telefonow a moze wasza pomyslcie?to znaczy ze lepszych telefonow tez nie warto wam dawac bo nie umiecie dbac o nie.aha i nie znajdziecie telefonu ktory ma wszystko a jak sie komorki wam nie podobaja to SE KUPCIE TEL.STACJONARNY i sie cieszcie nie umiecie docenic pracy ludzi.jak sie wam nie podoba to se sami zluzcie komurki ktore beda mialy wszysciutenko.o i przyslijcie mi fotke ciekawe jak wam wyjda te telefony link dam jak skonczycie.A I Z GORY PRZEPRASZAM TYCH KTORYM TELEFON ZEPSUL SIE PRZEZ UPADEK ALBO COS W TYM STYLU GDYZ TE SLOWA NIE SA DO WAS POZDRO:)

  • 0

    128. ~ala  2009-01-21 08:54:33  host: chello089076169133.chello.pl

    używam tej komóreczki od półtora roku, bardzo,bardzo intensywnie, działa bez zarzutu, mamy dwa egzemplarze w rodzinie i jesteśmy niezwykle zadowoleni, zbliża się czas na wymianę na inną, ale myślę,że wymienimy baterię bo już jest słaba, ale komórki nie :-D jeśli blokuje się i nie można wysłać np. sms to jest przeważnie wina błędu na karcie sim, więc radzę sprawdzić w salonie kartę, naprawią błąd lub wydadzą nową kartę, a komórka jest naprawdę super, nie mamy z nią żadnych problemów :-D

  • 0

    129. ~  2009-01-31 19:06:59  host: chello087206235152.chello.pl

    Czy można go ładować poprzez podłączenie do komputera? Jest to usb, także ktoś sprawdzał?

  • 0

    130. ~RADU23  2009-02-04 21:05:20  host: 83-145-151-196.cable-modem.tkk.net.pl

    Jak dodawać słowa do T9?

  • 0

    131. ~ala  2009-02-23 14:00:51  host: chello089076169133.chello.pl

    Czy ktoś wymieniał już baterię? Jeśli tak, to na jaką? I jak się spisuje? Moja bateria za 3 mc będzie miała 2 lata, jest mocno eksploatowana, więc ma prawo już padać.

  • 0

    132. ~jagoda  2009-03-08 19:22:30  host: dbh76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu. i chcialabym wiedziec czy mozna zmieniac motywy? hm.

  • 0

    133. ~  2009-03-11 16:07:58  host: user23.18.udn.pl

    tak

  • 0

    134. ~zlosnica  2009-03-23 11:38:39  host: byk.onlinesc.net

    mam ten tel od maja i to jest najgorszy telefon jaki mialam 2 razy byl juz w naprawie klawiatura sie psuje bateria trzyma krutko karty pamieci mi nie odczytuje i komputer mi go nie wykrywa zbuk a nie telefon odradam go wszystkim..

  • 0

    135. ~  2009-03-26 22:13:41  host: chello089076169133.chello.pl

    i stało się zepsuła mi się po 20 mc użytkowania, czasem robił się biały ekran przy otwieraniu i ciął się ekran na części, oddałam do serwisu na gwarancji, naprawili terminowo, wymienili taśmę

  • 0

    136. ~Niki  2009-05-11 15:15:11  host: abyn158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajna sprawa. Polecam z czystym sumieniem :)

  • 0

    137. ~zloty  2009-05-25 11:23:58  host: byr202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no i mam maly problem po 40 msc zepsul mi sie glosniczek :) jak wszystkie telefony sie by psuly w ten sposob jak tam to firmy nie mialby co robic :) POLECAM WSZYSTKIM, coprawda ktos musi lubiec jego menu motoroli, trudno sie przesiada z noki

  • 0

    138. ~ANONIM  2009-06-30 09:17:43  host: 87-205-90-251.adsl.inetia.pl

    Do dagili. Aby wgrać motyw z internetu, potrzebny jest kabel USB i darmowy program SKIMAN.

  • 0

    139. ~  2009-07-10 22:38:28  host: 088156106085.stk.vectranet.pl

    totalna porażka, posiadam 2 aparaty przez ok 22 m-ce i kazdy z nich byl juz 4 razy w serwisie(pada tasma i soft).

  • 0

    140. ~anyway  2009-07-13 10:13:05  host: 87-205-231-158.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon od niedawna i nie mialam z nim zadnych problemow dopoki nie wlozylam karty pamieci ( karta byla juz uzywana przez inny telefon )telefon sie zawieszal i nie chcial wlaczyc..;(( jezeli ktos wie co jest nie tak to prosze odpisujcie..;]

  • 0

    141. ~wkurzona  2009-07-21 17:46:41  host: egc1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój egzemplarz to chodząca tragedia. W karcie gwarancyjnej nie starczyło mniejsca na wpisywanie napraw. Po czym panowie z serwisu umyli ręcę dopatrując się zalanej płyty głównej i odmówili napraw gwarancyjnych. A to Polska właśnie...

  • 0

    142. ~Furmi  2009-10-01 08:30:18  host: 83.2.21.9

    właśnie pożegnałem się z moją ukochaną motorolką... z telefonu byłem zadowolony chociaż kupiłem go jako używke to i tak służył mi przez 1,5 roku bez żadnego ale... bateryjka przy intensywnym użytkowaniu (100-200 sms na dzień, kilka minut rozmowy, włączona 24h/dobe plus muzyki troche) trzymała 3 dni wiem ze nie dużo ale nie wiem jak ktoś o niego dbał wcześniej... uszkodzeniu jedynie uległa taśma łącząca wyświetlacz z resztą przez co nie czytało mi kart sd i muzyczki już nie było... odpadła klapka wiec musialem ją przyczepić na naklejke z limitowanego desperadosa przez co telefonik nabrał kolorów:D ogólnie czasem mi upadał i nic mu nie było naprawde polecam fonik bo nic mu nigdy nie dolegało teraz sie przesiadam na samsung b2100 czyli coś bardziej pancernego

  • 0

    143. ~gość  2009-11-21 09:09:39  host: eqn24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam tę motorolę ze względu na cenę i jakości. Miałem ją 3 lata i jedynie jeden raz oddawałem do serwisu gdyż przy słuchaniu muzyki zamkneło się klapkę automatycznie wyłańczała się.

  • 0

    144. ~klaudia12343  2009-11-29 10:34:55  host: 83.1.92.9

    dziala usb tylko zeby podpiac tak to bedzie wyskakiwalo ze nie moze zainstalowac i tam trzeba w ustawieniach zmienic

  • 0

    145. ~edyta  2009-12-01 16:26:50  host: ds.pk.edu.pl

    Witam , mam pytanie i proszę o pomoc. Mam nowy telefon W510 ale ładowarka mi nie ładuje baterii , podłączam do komputera i tez mi nie ładuje :(( . Tzn. w przypadku kompa jest tak że podładuje 1 kreskę i dalej nie ładuje ;/ . Bateria wtedy wytrzymuje pół dnia. Czy to jest błąd nowego telefony ( w sensie baterii) czy po prostu te telefony są takie dupne ;/

  • 0

    146. ~tomi  2009-12-21 23:57:01  host: ayj87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wyswiettla nic ekran a na przednim pisze wprowadz kod odbl a ja go nieznam imei to 356474016224218 prosze o pomoc

  • 0

    147. ~qq  2009-12-31 11:40:52  host: 86-63-110-180.sta.asta-net.com.pl

    telefon ciagle zacina, nie chce robic zdjec, bateria trzyma kilka h, a wymienialam i baterie i ladowarke [ oryginalne ] , nie wykrywa karty pamieci, nie idzie zgrac np. muzyki, do wyboru 2 motywy, nie dziala na nim zadna gra ktora chcialam, telefon mam ponad rok a problemy zaczely sie po rownym roku uzywania.. NIE POLECAM ;/

  • 0

    148. ~mirinda k  2010-01-09 12:15:24  host: abmd186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam si czy go kupić bo jak tu piszecie to jaest wmiare fajny

  • 0

    149. ~Trans  2010-07-15 07:53:21  host: 82.160.71.30

    Telefon spisuje się świetnie. Mam go już od 2,5 roku (z salonu) i jednyne co padło to taśma (wymiana na oryginalną 60 pln). Parametry po 2 latach - 345h wychodzących, 45 godzin przychodzących, pewnie miliony esów. Wcześniej słuchałem dużo mp3, oraz pstrykałem fotki. Działa z kartą 1GB. W tym momencie bateria trzyma 2 dni (nie wymieniałem jej). Polecam wszystkim !

  • 0

    150. ~Ewa  2010-09-17 10:10:53  host: 82.177.4.230

    Mam motorolkę od grudnia i donie dawna bateria trzymała 1 tydzień teraz naagle tylko dwa dni nie wiem co jest. Jest to moja 2-ga motorolka, 1-sza V360 i jak się komuś nie podoba to niech nie kupuje. Moja nawet leżała na glebie i nic.

  • 0

    151. ~jędrek  2010-12-03 08:16:05  host: 83-238-147-8.ip.netia.com.pl

    bardzo fajny i mądry telefon,wytrzymała bateria,łatwy w użyciu,może troszkę długo "zastanawia się"co ma zrobić,ale widziałem wolniejsze.mam od 8 miesięcy,jest to moja 4 motorola i byłbym z niej bardzo zadowolony gdyby nie serwis gwarancyjny naprawiają od miesiąca teierdzą że mogą dłużej.i tak nieudaczny serwis może zniechęcić klienta do wyrobów firmy którą reprezentuje. poleciłem motorole kilku znajomym są na razie b,zadowoleni a ja martwię się kto mnie zwyzywa jak mu sprzęt padnie.ogólnie fajny sprzęt tylko firma powinna zdyscyplinować serwis jak nie chce tracić klientów.ja ich wyrobów z tego powodu więcej nie kupię

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet