Motorola W395 - opinie
Telefony Motorola Motorola W395 Opinie o Motorola W395

Motorola W395

w sumie: 11
  • 0

    1.  2007-03-29 09:06:13

    Jeedyne co fajne w tym telefonie to wygląd zewnętrzny. Fajnie sie błyszczy to "coś" czarnego ;D

  • 0

    2. ~zbok  2007-03-29 10:51:03  host: acoo130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to przedewszystkim ma byc tani telefon! a jak na tani to calkiem przyzwoicie wyposarzony :) kwestia ile tylko polscy operatorzy sobie zazycza za niego...jesli w ogole bedzie w polsce sprzedawany:p

  • 0

    3.  2007-03-29 16:13:50

    Fonik ok, ale czemu taki skiepany wyswietlacz ?? ;>

  • 0

    4. ~zzz  2007-03-29 17:22:32  host: xdsl-3883.lubin.dialog.net.pl

    motka wprowadzila kolejno 4 beznadziejne fony. rzygac sie chce jak sie widzi takie gowno, pewnie ma nawet takie samo menu jak inne, wszystkie motki sa takie same!!!wyswietlacz 128x160 poraszka, mam nadzieje ze nie wprowadza tego na polski rynek!!!

  • 0

    5. ~zzz  2007-03-29 17:45:42  host: xdsl-3883.lubin.dialog.net.pl

    motka wprowadzila kolejno 4 beznadziejne fony. rzygac sie chce jak sie widzi takie gowno, pewnie ma nawet takie samo menu jak inne, wszystkie motki sa takie same!!!wyswietlacz 128x160 poraszka, mam nadzieje ze nie wprowadza tego na polski rynek!!!

  • 0

    6.  2007-03-29 20:45:18

    v3 dla indyjskich studentów

  • 0

    7. ~Tila  2007-04-05 19:00:36  host: 80.51.16.2

    ~zzz właśnie że będzie w polsce bo to jest pozycja do mixów itp. Ogólnie telefon słaby ale dal ludzi którym to obojętne i tak go wezmą za złotówę.

  • 0

    8.  2007-04-18 15:18:31

    kolejna kopia v3 - to staje sie monotonne i nudne

  • 0

    9. ~Niepowiem po mnie skrytykujesz  2007-08-06 13:16:15  host: auw122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO DUPY TA SERIA V3MOTOROLA NIE ZMĄDRZEJE POWALONY PRODUCENT V3 V3 V3 V3!!!!!!!!!!!!!!!!! Porąbało czy jak to jest głupie,chamskie,brzydkie,i naciągane w dodatku, FAKAJ SIĘ MOTOROLA.

  • 0

    10. ~mIMA  2007-09-17 19:55:31  host: abpy1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MI SIE BARDZO PODOBA ! TO NIC ZE KLON V3,TROCHE INNA I ŁADNA. FUNKCJE TEZ W PORZO,KARTE PAMIĘCI MOZNA DOKUPIC,A TO NAJWAZNIEJSZE:)APARAT 1,3 MPx A MI TO WYSTARCZA PZDR :)

  • 0

    11. ~~~aga~~  2008-06-30 09:56:47  host: public30984.xdsl.centertel.pl

    Nawet fajna ta motorola.Ale ile ona kosztuje???? niech ktoś mi napisze!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet