Motorola W377 - opinie
Telefony Motorola Motorola W377 Opinie o Motorola W377

Motorola W377

w sumie: 47
  • 0

    1.  2007-11-12 20:23:14

    W375 z gorszym ekranem i większą pamięcią.

  • 0

    2. ~xxx  2007-11-12 23:00:43  host: 88-199-134-2.tktelekom.pl

    no zaj ... tel roznica miedzy w 375 to jedynie pamiec 10mb mozna juz bedzie wgrac caly refren utworu mp3 hahahahaah

  • 0

    3. ~kkkg  2007-12-05 16:17:55  host: proxy2.tkdami.net

    a wie ktos moze gdzie mozna znalesc sterowniki do tej motoroli zeby dane przesylac?

  • 0

    4. ~srq  2007-12-17 14:35:34  host: 87-205-221-233.adsl.inetia.pl

    bardzo fajny telefonik, dla osób, które dzwonią i chca mieć ładny sprzęcik ;)

  • 0

    5. ~adam001  2008-01-12 11:06:04  host: wlan3-2.srem.net

    bardzo dobry telefon. odtwarza mp3, posiada bluetooth, aparat 320x640, radio FM, latarkę, stoper, budzik, kalendarz, 3 gry, itp. Polecam

  • 0

    6. ~gosiak  2008-01-18 22:13:24  host: 195.117.211.77

    a mi on nie pasuje.. kupiłam go w czoraj, i nie moge dodawać słów do słownika, nie ma javy. Ogolnie jest ładny i wygodny. Ale dla mnie ma więcej wad niż zalet, non stop wchodzi mi w internet i dziwne są połaczenia ...=/ ale widze ze wam, pasuje... heh pozdro :|

  • 0

    7. ~Iwka  2008-04-12 09:41:32  host: adpf65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no właśnie ja nie moge tego sterownika znaleźć i nic nie mogę przesłać..ratuuunku

  • 0

    8. ~Anulka  2008-04-26 11:00:46  host: ifz250.internetdsl.tpnet.pl

    A ja właśnie się zastanawiam czy mam go kupić bo zdania na jego temat są podzielone... :|

  • 0

    9. ~Seth  2008-05-04 13:35:05  host: 82.146.248.68

    Jeśli chodzi o podłączenie koma przez USB pod Windowsem, to też długo się z tym męczyłem. Cały czas pokazywało mi "nieznane urządzenie USB". Rozwiązanie okazało się jednak banalne :) Po podpięciu włączonej motoroli pod USB, pojawi się na ekranie telefonu mniej więcej taki komunikat: "Czy podłączyć aparat jako dodatkowe urządzenie pamięci?". Należy go oczywiście zatwierdzić, po czym na w "Mój komputer" zobaczymy dodatkowy dysk, który oznacza naszą motorolę :)

  • 0

    10. ~  2008-05-07 22:56:29  host: f143-056.opera-mini.net

    Hej, ona ma itap a nie t9, zapamiętuje wprowadzane wyrazy automatycznie..

  • 0

    11. ~PIO  2008-05-08 18:28:09  host: aiu147.internetdsl.tpnet.pl

    Droga Iwko. Jeżeli to nowy aparat, to sterownik jest w nim na wewnętrznym dysku. Otwórz aparat, włączy sie, podłącza kabel USB i czekaj - w aparacie pojawi się pytane o to czy chcesz żeby telefon stał się twoim nowym dyskiem TAK. i juz go masz w Mój Komputer.

  • 0

    12. ~PIOT2  2008-05-08 18:31:10  host: aiu147.internetdsl.tpnet.pl

    A jeśli to uzywka i ktoś sformatował dysk wewn., to ma sz to link do do pliku inf. http://www.studio22.eu/DRIVER/USB_DRIVER.INF

  • 0

    13. ~karola  2008-05-20 05:57:05  host: acek134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co z baterią? Mam go od niedawna i bateria trzyma 1 dzień. czy to jakaś wada i mogę wymienić tel.?

  • 0

    14. ~greluchon  2008-05-26 17:11:33  host: staticline23455.toya.net.pl

    wada, mnie trzyma 5 dni, no chyba ze caly czas na nim siedzisz :)

  • 0

    15. ~SPENCER__1970  2008-06-12 18:53:54  host: fcw90.internetdsl.tpnet.pl

    POCZEBUJE OPROGRAMOWANIE motorola W377

  • 0

    16. ~Kate  2008-06-28 17:27:10  host: bky205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem komórka jest dobra i ładna. Co prawda ma mało pamięci,ale ja i tak nie dodaje dzwonków itp.(no chybaże tapety). Ogólnie fajna ma bluetootha i 3 gry. Jak dla mnie w sam raz :D

  • 0

    17. ~anecia  2008-08-13 17:32:34  host: eax82.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam takie pytanko...czy na wiadomość sms można ustawić jakiś dźwięk mp3. aha i jeszcze jedno..czy ma lampe błyskową???

  • 0

    18. ~mirwa  2008-08-17 22:43:03  host: 78.152.25.106

    wszystko ok , tylko dupa z SMS-strasznie wolny

  • 0

    19. ~filiphg  2008-08-31 10:25:25  host: 078088176103.elb.vectranet.pl

    jak przesłac zzdjecia z motoroli w377 do kompa

  • 0

    20. ~katrina  2008-09-18 16:24:14  host: dsb170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba go kupie jest ładny tylko ze nie złacza karty pamięci

  • 0

    21. ~taka jedna  2008-10-05 13:01:50  host: 77-252-50-138.ip.netia.com.pl

    a czy motorola w377 ma mp3 ile ma pamięci ????????

  • 0

    22. ~ ;pp  2008-10-16 12:06:16  host: dynamic-78-8-87-35.ssp.dialog.net.pl

    Kupiłam go wczoraj .! Exstra

  • 0

    23. ~  2008-10-18 16:40:26  host: cyu154.internetdsl.tpnet.pl

    ej czy ten telefon ma płyte ???

  • 0

    24. ~Paja  2008-10-19 18:41:33  host: host-89-229-27-181.torun.mm.pl

    mam dylemat. Chcę kupić ten telefon.. ale zdania są podzielone. Na jednych stronach pisze że nie ma MP3 .. a gdzie indziej że ma. Proszę o wasze opinie. Czekam na szybką odpooiwedź.

  • 0

    25. ~xyz  2008-11-02 22:07:08  host: 77-254-203-99.adsl.inetia.pl

    ten telefon ma dzwobki mp3 ;) jednak piosenki o mniejszej pojemności możesz spokojnie nagrać kilka ;) przynajmniej tak jest u mnie. Można też podłączyć telefon do komputera przez bluetooth ;) Ja jestem z tego telefonu zadowolona ;) Szkoda tylko, że nie można pamięci poszerzyć ;) Bless! ;)

  • 0

    26. ~niunius666  2009-01-19 13:50:00  host: ip-77-223-225-237.atol.com.pl

    Mam go od tygodnia i jest Super :) I do tego śliczniutki :) mam rozowa :)

  • 0

    27. ~karolinka:)  2009-01-25 19:16:41  host: b14.idd.net.pl

    ten telefon to padło nie kupujcie go

  • 0

    28. ~muk  2009-02-05 23:26:44  host: adgh226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taaaaa. Telefon jest bardzo ładny, podobają mi się te ikonki gdy dostanę smsa albo ktoś do mnie dzwoni :D Uwielbiam telefony z klapką dlatego jest to dla mnie plusem bo nie muszę go ciągle otwierać. NIE MA ODTWARZACZA MP3, są dzwonki mp3. Byłby dla mnie idealny gdyby nie mulił tak przy pisaniu esek, jednak da się wytrzymać.

  • 0

    29. ~gosiaczek  2009-02-08 16:51:04  host: public61183.xdsl.centertel.pl

    pomozcie nie chce mi dzialac bluetooh piszcie co zrobic zeby dzilalo

  • 0

    30. ~barabara  2009-02-14 02:38:26  host: nat4-0.elomza.pl

    gdzie mozna kupic konektor antenowy dotego posranego cacka.bezpolaczenia z antena zewnetrzna nie mam zygnalu a gniazdona antene jest.

  • 0

    31. ~ziomed  2009-02-15 17:47:32  host: public64625.xdsl.centertel.pl

    Wi-Fi ma zaje***ty, aparat 5mpX, GPS, wyswietlacz, karty pamieci 8gb WYPAS FON POLECAM

  • 0

    32. ~ania  2009-03-14 18:50:20  host: abep3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie w motoroli jest slownik t9? jak go wlaczyc?pisaaacccc

  • 0

    33. ~SPIDERMAN-  2009-04-30 14:29:40  host: addp138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciiekawe gdzie jest ten bluthut ; /

  • 0

    34. ~muk  2009-05-13 19:40:02  host: adhn241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spiderman. wchodzisz w menu , ustawienia , zjezdzasz na sam dół i masz bluu :D

  • 0

    35. ~tygrys86  2009-06-05 19:12:19  host: dse199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od dwóch dni.Bardzo ładny ale strasznie zamulony. dla osób które mało smsuja polecam.

  • 0

    36. ~Ona  2009-06-19 15:38:21  host: aayz139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam sobie dzisiaj telefonik i jednem z niego bardzo zadowolona ... Telefonik jest bardzo ładny ,młodziezowy, wyrazisty wyswietlacz :) Jedyną jego wadą jest mała pamięc, ale mozna za to słuchać radia ,które dobrze odbiera :)

  • 0

    37. ~  2009-06-19 22:02:06  host: client-86-25-197-132.cht-bng-011.adsl.virginmedia.net

    Ja swojego po tygodniu potraktowałem o scianę. Przecież żeby nim napisać eska trzeba zażyć wiadro relanium albo być anemikiem! Badziewie jak nic.

  • 0

    38. ~choleryczka  2009-06-25 20:11:44  host: 77-253-222-29.ip.netia.com.pl

    mam od ponad półtora roku - pancerny! choć nie wygląda. Wiele razy bawiło się nim ekstremalnie dziecko - często rzucałam nim ze złości o terakotę czy na dywan - i nic - parę rysek - czasami wypadła bateria i tyle. Zero uszkodzeń. Minus - bateria trzyma baaaardzooo krótko. Teraz góra 2 dni. Przy uzywaniu tylko do rozmow. Ale gierki ma ok - tetris i sudoku i jakas pilke na nudna podroz. Mam zmienic telefon - ale SE 910i i tym podobne kruchutkie a nokię juz nie te co kiedys.

  • 0

    39. ~kasikkkkk  2009-09-11 22:36:31  host: ip-77-223-225-210.atol.com.pl

    Kompletne DNO ! Masakra.... W ogole nie da sie npisac esa... Zamulony literki tak powoli przeskakuja ze ehh jestem przyzwyczajona pisac szybko a tutaj szkoda slow poza tym wszystko ok ale te smsy grrrrr

  • 0

    40. ~;-)  2009-10-05 19:56:57  host: 77-254-222-81.adsl.inetia.pl

    Jest super ;-) Szkoda, że nie można wgrać tematów

  • 0

    41. ~ilona91  2009-10-17 20:25:40  host: 87-205-244-105.adsl.inetia.pl

    hej a ta motorolka to ma gnaizdo na karte pamięci ? wlasnie zamierzam sobie go kupic ale teraz nie wiem xD

  • 0

    42. ~oll  2009-11-04 15:50:29  host: aefm120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie polecam! po 1,5roku telefon siadl ;] bateria słaba, mialam go prosto z salonu na poczatku tez bylam zadowolona ale po pewnym czasie zaczełam żalowac swojej decyzji :/

  • 0

    43. ~***sIę ; //  2010-02-26 22:07:46  host: bng230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezafany ten fon ... nie ma wejścia na kartę pamięci, słabo ze słownikiem w sms-ach, słabe gry, bateria słabo trzyma :// ja juz sobie telefon zmieniłam na samsunga corby ;))

  • 0

    44. ~Ewell.  2010-04-06 10:00:04  host: np-16-115.prenet.pl

    Hej.! Tak jak już wcześniej zostało napisane, ja to potwierdzam. Też nie wiedziałam jak przenieść piosenki z kompa na komórkę motorola W377 ,ale na szczęście udało mi się, choć nie ukrywam ,że mało piosenek się mieści na pamięci telefonu. Ja zmniejszam sobie rozmiar piosenek to jakoś więcej wejdzie. :)) Wystarczy zajrzeć do telefonu po podłączeniu do usb a tam zapytają cię czy podłączyć jako dodatkowe urządzenie.? Macie oczywiście zatwierdzić i na kompie wykryje ci nowe urządzenie. Trzeba wejść w mój komputer i będzie tam nowy dysk i już.! Przenosicie sobie i jest git.! ;)

  • 0

    45. ~pablo  2010-07-30 17:01:35  host: evdo-78-30-102-221.subscribers.sferia.net

    telefon do bani, miałem 2 miesiące, bardzo szybko obudowa się zniszczyła i aparat robił zdjęcia za mgłą. Mam w nim dużo kontaktów ale ekran nie uruchamia się tak jak by się wylał. Jakieś sterowniki może ma ten cud techniki?

  • 0

    46. ~Milena  2010-07-31 16:14:29  host: evdo-78-30-81-107.subscribers.sferia.net

    Masakra z smsami, cięzko się pisze, słaba bateria, mało pamięci

  • 0

    47. ~alfabezomegi  2013-09-20 13:49:56  host: gw.casus.com.pl

    Od 6 lat posiadam I cignie bez awarii od tamtego czasu :D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-119-171.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet