Motorola W375 - opinie
Telefony Motorola Motorola W375 Opinie o Motorola W375

Motorola W375

w sumie: 454
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-07-11 00:12:21

    wyglad nawet nawet - funkcje podstawowe... jak bedzie tani to kto wie??

  • 0

    2. ~  2006-07-11 09:17:53  host: luxgw.thiel-logistik.com

    jak zmieścić mp3 do 1,5 mb pamięci?

  • 0

    3.  2006-07-11 09:38:26

    coś poprzedzającego V500... tylko nie ma BT i ma mniej pamięci. ale jest ładny taki pomarńczowy :D

  • 0

    5.  2006-07-11 20:20:40

    calkiem calkiem jak na tel z raczej tej nizszej polki ;) ale ja i tak wole swoja SLVR L7 ;p ;p

  • 0

    6. ~123  2006-07-11 21:17:57  host: bei97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten teelefon nie ma mp3 tylko polifonie o jakosci mp3

  • 0

    7. ~Rafa  2006-07-12 11:40:10  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    ale badziew!! motorola to wogóle beznadziejna firma w wpuszczając na rynek coś takiego potwierdza moją teorie.Aparat foto,dzwonki mp3 i 1mb pamięci!! Tej firmie sie coś poprzewracało w głowach!! Albo robią telefon ładny albo funckjonalny a tu próbowali połączyć to i to ale jak widać z marnym skutkiem

  • 0

    8. ~  2006-07-12 11:42:59  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    to jest tylko moje zdanie ale wydaje mi się że inni mnie poprą.Ja osobiście nie lubie motoroli ale każdy ma inny gust

  • 0

    9.  2006-07-12 13:28:36

    boooze 1,5 Mb i brak mozliwosci dolozenia karty.. to mój sagem my400x jest lepszy ..

  • 0

    10. ~dilukii  2006-07-12 14:42:58  host: bou83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a to co to ma byc? motorola, zawiodlas mnie... lol

  • 0

    11. ~Rafa  2006-07-12 16:38:13  host: ald222.internetdsl.tpnet.pl

    no może troche przesadziłem że motorola robi złe telefony ale tym z pewnością nic nie pokazuje pozdr.

  • 0

    12.  2006-07-13 13:32:59

    Ale to nie ma byc telefon z wodotryskami.
    Ma być tani i to jego atut!!!
    Jezeli maksymalnie bedzie kosztowal 370 zł ludzie beda go kupywali bo jest tani, ladny i jak za ta cene to ma jeszcze ten aparacik na kilka fotek, dobry i duzy wyswietlacz jak na ta klase telefon - co wy chcecie od tego telefonu

  • 0

    13. ~D.K.system  2006-07-15 17:22:55  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Co wam powiem to wam powiem... mało pamięci i brak złącza!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    14. ~ghdhgdh  2006-07-19 13:02:57  host: 80.244.155.38.wifi155.tnp.pl

    taaaa napewno 370zl bedzie kosztowal ze 600zl u opow

  • 0

    15.  2006-07-24 11:58:36

    Hmmmm taki standard na miare Nokii 6020.
    W Polsce sie nie sprzeda bo Polacy bardziej ufaja innym firmom!

  • 0

    16. ~mattaj  2006-10-14 20:13:05  host: afh170.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefon z bajerami, mp3, karta pamieci, aparat 1,3px itd. ale szczerze mowiac nie uzywam tego wszystkiego a potrzebne jest tylko to co ma ten telefon ta motka, bo uwazam ze jest Super. i chetnie bym sprzedal mojego SE zeby miec taka motke bo juz nie jestem dzieckiem ktoremu potrzebna taka zabaweczka jak telefon z mp3 itd bo w praktyce sie to nie sprawdza

  • 0

    17. ~yyyy  2006-10-26 08:55:10  host: 82.139.11.4

    To jest pamiec????? 1,5???? tragedia!!!!!

  • 0

    18. ~słit pusi  2006-12-07 15:36:44  host: abtw64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jo hcem tego telefuna tera mniec!!! ino tylko rzeby pumaraniczowy byl i rzoden inszy ni!!!

  • 0

    19. ~Adamo  2006-12-10 09:10:23  host: dib78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tam wogole nie powinno byc MP3!ani aparatu!to ma byc telefon a nie "kombajn" jak to co niektorzy nazywaja :/ seria motoroli "w" czyli w220,w375,w170 i w208 charakteryzuja sie tym,ze maja wbudowane radio stereo.Pewnie "w" symbolizuje "walkmana" od SE.W375 to wzbogacony model w220-ma aparat i kilka innych drobnych funkcji (wiekszy LCD) kosztem czego jest wiekszy i krocej trzyma bateria.Od v3-ujek roznia je Radia FM.Ja polecam osobiscie w220-jest mniejsza,zgrabniejsza i naprawde dlugo 3ma bateria.Pozdrawiam

  • 0

    20. ~l-bug  2007-01-22 17:58:02  host: chello087207053196.chello.pl

    na Allegro nowe stoją po 499 zł.

  • 0

    21.  2007-02-04 20:29:35

    Od lutego w Orange'u będzie :) Dla mnie wygląda całkiem nieźle do póki się jej nie otworzy :)

  • 0

    22. ~maniek  2007-02-06 16:57:24  host: cnj128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mi się bardzo podoba i nie wazne ze nie ma mp3 bo mam juz mp3 wiec chyba sobie kupię..

  • 0

    23. ~Ala  2007-02-11 13:41:33  host: adu242.internetdsl.tpnet.pl

    ja go mam i uważam że jeżeli nie potrzebny komuś BT to telefon jest wporzadku . osobiście jestem zadowolona :))

  • 0

    24. ~Barteq  2007-02-13 15:25:25  host: bfx225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obecnie mam SE k750. Podoba mi sie ta Motorola, ladna, z klapką. Czy jest sens sprzedać mój obecny i kupic ta Motorolke?? Czy to dobry tel?

  • 0

    25. ~ascet  2007-02-19 21:24:14  host: p3ee26606.dip.t-dialin.net

    mnieszkam w niemczech mama zamuwiła mi ten telefon na urodziny kosztuje 88 euro a w innym katalogu była motorola V3 2 euro drorzsza jak to prawde że ta komurka ma 1 mega pamięci i nie ma łącza kart pamięci to się chyba rozpłacze

  • 0

    26. ~mylas  2007-03-12 18:52:29  host: dcv240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest naprawdę super. Polecam , dla ludzi , ktorzy chcą telefon a nie jakieś badziestwo, ktore "ma wszystko"

  • 0

    27. ~  2007-03-12 21:35:34  host: nat-sr-200-27.globalconnect.pl

    bosh kupilam tego fona i zadnej mp3 nawet po mega skroceniu do 10 sekund sie nie da wgrac!!!! NIE KUPUJCIE TEGO GUANA.jesli ktos chce moge odsprzedac:/

  • 0

    28. ~  2007-03-16 16:16:21  host: avu134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla ubogich 2 ZAKRESY

  • 0

    29. ~Ali  2007-03-16 18:28:54  host: ip-83-147-187-248.dub-3rk2.metro.digiweb.ie

    A ten zewnętrzny wyświetlacz pokazuje pokazuje kto dzwoni ?

  • 0

    30. ~kamcio  2007-03-19 19:54:37  host: 88-199-145-118.tktelekom.pl

    niech ktoś mi powie co mam kupić se k510i czy tą motorole

  • 0

    31. ~dorek  2007-03-29 17:35:08  host: bolek.awf-bp.edu.pl

    te3n telefon nie jest do zabawy tylko dzwonienia jak ktos chce miec zabawke to polecam sagem myx6-2 a jezeli jest napisane ze ta motorolka ma mp3 to chodzi pewnie o to ze mozna do niej wgrac mp3 i ustawic jako dzwonek jezeli ktos nie wie jak to zrobic to trzeba uzyc programu ktory nam wytnie jakis kawalek z mp3 np ze 20-30 sek ktore beda nam sluzyly jako dzwonek i wtedy je skompresowac beda zajmowac jakies 30kb wiec przeliczcie sobie ile tego wejdzie na 1,5 mb program do kompresacji audiocastyl

  • 0

    32. ~Jagoda  2007-03-31 15:48:54  host: abwj185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam od wczoraj ten telefon... I jeden mały problem... Chcę sobie wrzucić na ten phone kilka dzwonków z kompa podłączam kabel USB i na ekranie telefonu pojawia się komunikat... " Podłaćzyć telefon jako urządzenie pamięci" Wciskam tak i później nic się nie dzieje... Albo pkojawia się komunikat "telefon jest niekatywny" czy jakoś tak... Proszę o pomoc

  • 0

    33. ~Jagoda  2007-03-31 15:55:55  host: abwj185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam od wczoraj ten telefon... I jeden mały problem... Chcę sobie wrzucić na ten phone kilka dzwonków z kompa podłączam kabel USB i na ekranie telefonu pojawia się komunikat... " Podłaćzyć telefon jako urządzenie pamięci" Wciskam tak i później nic się nie dzieje... Albo pkojawia się komunikat "telefon jest niekatywny" czy jakoś tak... Proszę o pomoc

  • 0

    34. ~chuda  2007-03-31 16:36:04  host: host-62-141-242-77.tomaszow.mm.pl

    a ja dzisiaj kupilam ten telefon, zaplacilam za niego 99 zl (mix) i mam nadzieje ze bede z niego zadowolona:)

  • 0

    35.  2007-04-03 11:55:14

    jagoda najpierw telefon musi być wykryty przez kompa czyli zainstaluj poprawnie program motoroli, jak trzeba to i sterowniki do kabla i powinno ruszyć!

  • 0

    36. ~  2007-04-06 07:29:53  host: efr218.internetdsl.tpnet.pl

    Ta pamięć co ma ten tel. to po prostu załamka.Ja sobie kupuje sagema my401c może nie jest idealny ale ma większą pamięć :)

  • 0

    37. ~nana12 do jagoda  2007-04-06 12:37:57  host: fir130.internetdsl.tpnet.pl

    JAGODA-jak włączysz ten kabel USB to potem kliknij na telefonie tak-czyli chcesz podłączyc jako urządzenie pamięci.potem poczekaj chwile.jak ci sie wyswietli takie okienko to je wyłącz a potem na komputerze kliknij na MÓJ KOMPUTER i potem kliknij na taką ikonke na której pisze MS_DEVICE potem masz takie 2 teczki na jednej pisze picture-czyli obrazki a na 2 pisze sound-czyli piosenki .kliknij 2 razy na picture i tam se brzeciągaj obrazki jakie chcesz-tak normalnie przeciagaj myszką albo daj kopiuj wklej.na sound są piosenki i tak samo mozna jak z obrazkami,tylko piosenki ale tem telefon ma 1.5MB wiec tam nic z piosenek niezmiescisz.i to wszystko w razie pytan prosze napisac cos na tej stronce a ja odpisze:)

  • 0

    38. ~anonim  2007-04-08 15:14:02  host: bny150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    komorka hujowa bo ma mala pamiec jedna 16 sekundowa piosenka mi weszla

  • 0

    39. ~Michal gg: 2985872  2007-04-14 16:07:52  host: 227.grs-3.g1.pl

    Witam. Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu w mixie ery i mam do Was jedno pytanie. Czy ten telefon posiada jave w wersji 2.0? Czy wogóle nie posiada javy? Bo rozne sa wersje. Jedni mówią jedno inni co innego. Czy ktos z was próbował na tym telefonie odpalic Era gg w wersji java? (to za 1 zł tygodniowo - nie przez wap). Jezeli ktos kto ma ten telefon i to zrobil i mi odpowie byloby bardzo miło :P Dzieki.

  • 0

    40. ~ola  2007-04-16 18:06:27  host: 81.219.10.149

    boże jak czytam te niektore wypowiedzi to ręce mi opadaja...i tak zeby nie wiem co telefon nie zastapi dobrej cyfrówki czy odtwarzacza , on ma sluzyc do dzwonienia i smsowania a juz najbardziej zalamuja mnie teksty ze nie mozna ustawic sobie mp3 jako dzwonka...nie ma nic bardziej wiesniackiego niz dzwonek britny czy innej lali

  • 0

    41. ~wronqa  2007-04-17 18:06:35  host: adas48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skad wziasc sterowniki do usb bo mam kabel a nie mam sterownikow zeby zainstalowac

  • 0

    42. ~stefan  2007-04-18 15:07:12  host: cph93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uboga wersja v-ki.ciekawy design,atrakcyjna cena.w sam raz dla ludzi lubiacych funkcjonalne a zarazem ladne telefony.

  • 0

    43. ~liz  2007-04-20 23:54:40  host: aafu65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchajcie mam pyt. czy jak ktos dzwoni to na zewnetrznym wyswietlaczu wyswietla sie kto dzwoni czy musimy otwierac klapke???

  • 0

    44. ~kacper  2007-04-22 13:21:35  host: ejv183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde przeczytalem to wszystko, robilem tak jak jedni drugim radzili i nic. kiedy podlaczam telefon do kompa to sie nic nie dzieje tylko slychac dzwiek wyszukania nowego sprzetu. skad mam wziac sterowniki do kabla? jakie oprogramowanie do motoroli mam zainstalowac? instalowalem jakies gowna i nic nie dziala (mobile phon tools czy jakos tak)... pomocy!! [(nie dostalem zadnej plyty z instalkami do tego telefonu)]

  • 0

    45. ~schofield  2007-04-25 07:44:35  host: 81.15.148.3

    Jak sie nazywa ten sterownik do kabla usb do motoroli w375 i skąd go wziąśc?

  • 0

    46. ~DejmonPL  2007-04-25 08:15:04  host: ip-87-205-6-195.netia.com.pl

    Mam sprawe czy ten telefon ma mp3 i czy ladne robi zdjecia z aparatu?

  • 0

    47. ~madzia:)  2007-04-25 10:39:12  host: user-87-248-66-98.promax.media.pl

    hej wszytskim ja niedługo bede miala ta komorkr nie wiem jeszcze co 0o niej mysle ale wiem jedno za duzo ludzie wybrzydzaja po co wam mp3 mozesz posłychac w radiu czy cos :D ja was nie rozumiem moim zdaniem koorka słuzy do dzownienia a nie bawienia sie dzieki pozdrawiam:)

  • 0

    48. ~Karolina  2007-04-29 11:51:32  host: host-81-190-194-118.gizycko.mm.pl

    ja mam ten telefon i jestem kapitalnie z niego zadowolona. Jest baardzo efektowny itp. kupilam jego na karte czyli zaplacilam 450zl. Mam nadzieje ze sie wam on podoba. Moze pamieci nie wiadomo ile nie ma, ale to telefona a nie zabawka!

  • 0

    49. ~Kara  2007-04-29 11:52:48  host: host-81-190-194-118.gizycko.mm.pl

    A jave ta koma ma! 2 zakresowa! a ja mam ta kome ale zoom mam 4X a nie 3X ;/

  • 0

    50. ~Karolina:)  2007-05-01 13:25:05  host: host-81-190-194-118.gizycko.mm.pl

    zdjęcia robi bardzo ładne!

  • 0

    51. ~ola  2007-05-01 20:32:44  host: ag58.internetdsl.tpnet.pl

    słuchajcie a czy jest możliwość zwiększenia pamięci?

  • 0

    52. ~kasia_k_1993  2007-05-02 14:23:33  host: chello087207035163.chello.pl

    czesc!moglibyscie mi wytlumaczyc jak mozna wlaczyc GPRS ??:) z gory dzieki

  • 0

    53. ~natina  2007-05-03 08:20:11  host: acdm218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel. od jakiś 4 dni, i stwierdzam, że jest to ścierwo. Żeby on chociaż miał jakiś wygląd, a tu lyypa :D To jest moje zdanie na ten tel., ale wiadomo, każdy ma swoje zdanie :D

  • 0

    54. ~anek  2007-05-06 11:15:58  host: cgy57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    porównujecie ten telefon do jakiś kombajnów wymyślnych. Ja oprócz niego mam ROKR E1 i te dwa telefon są całkiem inne. A co do porównania z V3, W375 jest o wiele ładniejszy, zgrabniejszy i ma super radio

  • 0

    55. ~migacz  2007-05-08 18:34:08  host: 23.183.54.80.sta.gaja.net.pl

    skad moge wziasc dzwonki do tego telefonu prosze o pomoc

  • 0

    56. ~  2007-05-11 20:15:18  host: ip-83-142-114-140.enterpol.pl

    a ja mam pytanie,ile smsów przychodzących mieści się w tym telefonie?

  • 0

    57. ~alutka  2007-05-12 22:28:58  host: eez17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pyt. czy jak ktos dzwoni to na zewnetrznym wyswietlaczu sie to wyswietla, czy trzeba utwierac klapke?

  • 0

    58. ~welinka91  2007-05-14 18:38:26  host: caj183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej... ja was ludzie na rozumiem... czytając te wasze komentarze.... stwierdziłam że wy wszytscy chcecie miec jakąs superową, wypasioną koore.... tylko nie wiem dlaczego.... po co wam to wszytsko te mp3 itp. chcecie sie pochwalić czy co? ja komórka nie jest idealna... ale jest bardzo ładna, robi śliczne zdjęcia.... to o czym wy marzycie jest o wiele droższe od tej komórki... chcecie takie "piękno" to sobie kupcie.... ale wedłgu mnie to ona służy do komunikowania sie a nie do słuchania mp3 czy coś w tym stylu.... a zresztą róbcie jak chcecie... wasz wybór, wasza wola... ja ją mam i nie narzekam... kazdy ma inny gust... no ale jak chcecie takie cudo o czym tak piszecie.. to prosze bardzo wydajcie mnóstwo kasy na to... wasza decyzja... ja tylko się wypowiadam... moze pamięć ma za małą...ale jak dla mnie wystarczy ja nie potrzebuje dzwonków mp3 itp.. byle mam nową komórke.. fajną..z aparatem.. a reszta mi tam tita.... róbcie jak uważacie.. wegług mmnie jest cool... dobra koniec bo sie rozpisałam... papaa:*:*:*

  • 0

    59. ~szkot  2007-05-15 22:53:34  host: 088156038095.ols.vectranet.pl

    Jak to k... jest że na dźwięki MP3 i zdjęcia mam 500 KB a reszta jest na wiadomości, wrzuciłem dzwonek mp3 i podobny sygnał sms-a i jak włączam aparat to wyświetla mi się że juz 64 % zajete a mam jedno zdjęcie :( porażka i masakra, nawet dziewczynie zdjęć nie mogę zrobić bo zaraz miejsca braknie. Rozumiem że to nie jest żaden wypas ale żeby przy pustej karcie pamięci można było zrobić około 10-15 zdjęć to jest masakra. W sumie zaraz te bajery mi się znudzą co nie zmienia faktu że z tą pamiecią przesadzili. Nie wie ktoś czy można system w nim przeistalowac i w.... operatora bo to on przez swoje nakładki i duperele zapewne blokuje mi część funkcji i spowalnia telefon(wiadomości normalnie napisac nie mogę bo muszę czekać aż literki wyskoczą ;( Drugi raz bym go napewno nie kupił - nie polecam, wolę nokię bez kolorowego wyświetlacza, o wiele bardziej pożyteczna tylko z troszkę gorszym wyglądem....

  • 0

    60. ~Magda  2007-05-17 18:05:26  host: 89.200.144.225

    mam pytanko ;) zamierzam kupic tego fona, ale nie wiem CZY JEST MENU PO POLSKU???

  • 0

    61. ~  2007-05-17 22:58:28  host: vlan.efekt.net.pl

    Magda jesli kupisz ten telefon w polsce to bedzie napweno polskie menu :) No chyba ze kupisz go gdzies za granica wtedy bedziesz musiala sobie dograc polskie menu.

  • 0

    62. ~  2007-05-20 21:55:35  host: acom132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może mi ktoś powiedzięc jak zapisać dzwięk z wiadomości MMS? bo staram sie, a dzwonki trzeba przyznac, ze telefon ma beznadziejne;/

  • 0

    63. ~  2007-05-24 22:27:55  host: c167-171.icpnet.pl

    ja kupiłam ten telefon rozczarowałam sie nie chodzi mi juz o mp3 wogóle nie o to mi chodziło ja chialam porzadna wibracje bo nie uzywam dzwieków pani w salonie zapewniała mnie ze wibracja jest ciagle mi dawala to do zrozumienia dzwieki owszem super ale mi nie chodzi o dzwieki pozatym zdjecia okropne wychodza i nie ma lapy blyskowej tragedia ja oddam ten telefon lub go sprzedam to jest okropny telefon tylko dla ludzi którzy patrza na wyglad to nie jest telefon

  • 0

    64. ~Kwasiu  2007-05-26 12:56:26  host: babula3.mielec133.tnp.pl

    Kurcze też poszukuję sterowników bo dzwonki w tym telefonie są poprostu straszne ...

  • 0

    65. ~madziulqa  2007-05-30 11:31:07  host: w3cache1.swietochlowice.org

    Mam ten telefon od jakiegos tygodnia i moge stwierdzić ze ma on swoje wady i zalety.. fakt ma mało pamieci ale mozna wrzucic kilka krotkich dzownkow mp3 ponadto ma radio robi super fotki..jego najwieksza wada jest BRAK KAMERY..sadze ze jest to typowy tel dla kobiety wyglad swietnt;)

  • 0

    66. ~jasia  2007-05-31 11:41:36  host: dly14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon wydawał mi się fajny i w ogóle... on nawet nie ma mp3!!! LOOL!!

  • 0

    67. ~j  2007-06-02 14:50:01  host: dql144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile sms-ów przechowuje?

  • 0

    68. ~j  2007-06-02 14:51:43  host: dql144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile sms-ów przechowuje?

  • 0

    69. ~madzia  2007-06-03 21:57:16  host: aatu186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupić ten telefon ale się boje!!! nie wiem co jest prawdą czy robi fajne zdjęcia czy nie odp błagam

  • 0

    70. ~anka  2007-06-04 00:01:26  host: aaeb54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szok z wami! nie pasuja wam opcje to wydajcie 10 razy tyle kasy an tel z kamera mp3 i innymi bayerami. ja tam woel maly tel z klapka taki jak ten do dzwonienia i smsow tyle ze aparat ma i wole normalne mp3 i kamere czy aparat. bo jak ejst duzo funkcji to zadna poprawnie nei dziala

  • 0

    71. ~  2007-06-07 12:35:13  host: ag58.internetdsl.tpnet.pl

    w telefonie teoretycznie zmieścisz 100 smsów. ale ja miałam 110 i nic mi się nie wyświetlało :P

  • 0

    72. ~elwoo  2007-06-09 17:37:58  host: abbl91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czego sie spodziewaliście po takiej cenie jak chcecie mieć mp3 kamere aparat i jeszcze więcej wyłóżcie 1,5k na coś naprawde dobrwgo.aAle pamiętajcie że za jakieś 6 miesiecy ;/ wyjdzie coś jeszcze lepszego i wasza kasa pódzie sie topić ;p. pomyślcie nad tym...

  • 0

    73. ~Diax  2007-06-13 16:16:28  host: cut204.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam se k320i i jest super a ta motorola jest daremna: mało pamięci 1.5 a ja mam 15, kiepskie zdjęcia, brak bajerów no co tam jest fajne to radio ale grafika ciulata.

  • 0

    74. ~ANIA  2007-06-13 19:01:04  host: abmf235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon od niedawna i stwierdzam ze wygladem jest spoko,faktycznie jest zbyt małooooooo pamieci;/ i to jest jego wielki minus:( no ale cuz fon przeciez jest do komunikowania sie ....

  • 0

    75. ~  2007-06-14 20:47:20  host: emh154.internetdsl.tpnet.pl

    Hejo mam pytaneczko bo mam ten telefonik jest super ale nie wiem czy mozna jakies mmp3 dawac bo mi sie nie da z kabla usb bo psize ze za dluga piosenka czy ociksk.. z góry thx;*

  • 0

    76. ~Areos1  2007-06-14 22:16:38  host: abdh6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest zrąbana komórka, mój tata ją kupił dzisiaj i jest głupia. Najlepiej to go na śmietnik wyżucić

  • 0

    77. ~MARTA  2007-06-17 15:05:27  host: public-gprs85855.centertel.pl

    MI WASNIE MAMA ZAMÓWILA TEN TELEFON...I PO WASZYCH OCENACH JUZ SIE BOJE..ALE CÓZ NIE MAM DUZO KASY ABY KUPIC SOBIE JAKIES CACKO..ZALEZY MI NA TY ABY DZWONIC MOZNA BYLO I SMSA WYSLAC..

  • 0

    78. ~SWA  2007-06-18 19:13:46  host: abtz67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w ogóle mam wrzucic te dzwonki mp3 skoro wszedzie sa całe piosenki a na tą motorole sie całe nie mieszczą. nie wiem skąd mam brać chociaż tą 1/3 piosenki ??? please pomóżcie........

  • 0

    79. ~SWA  2007-06-18 19:19:31  host: abtz67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak mam ściagnąć dzwonki mp3 skoro nie zmiesci sie cała piosenka?? podobno mieści się 90 sek ale skąd mam wziasc taki dzwnek mp3 na ktorym jest tylkon 90 sek calej piosenki?? jak wy to ściagaliście?? please,pomóżcie

  • 0

    80. ~  2007-06-18 20:13:39  host: gaj50.internetdsl.tpnet.pl

    WIBRACJA JEST !!!!!!!!!!!tylko trzeba umiec włączyć:( sieroty

  • 0

    81. ~emilka  2007-06-19 21:49:15  host: rjarzabkowski.eth0.raptor-cl-ajarzabkowska.lubman.net.pl

    do ~SWA od tego jest program do ciecia piosenek np. Mp3DirectCut 2.02 wycinasz część która ci sie najbardziej podoba zapisujesz i na telefon wrzucasz

  • 0

    82. ~emilka  2007-06-19 21:50:47  host: rjarzabkowski.eth0.raptor-cl-ajarzabkowska.lubman.net.pl

    do ~SWA ten tez jest dobry Rzeźnik MPEGów 1.1.99

  • 0

    83. ~Roman1993  2007-06-19 22:04:04  host: cov184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik mi wystarcza , bo mi jest potrzebny do dzwonienia i esów pisania a nie do sluchania mp3 czy czegoś innego. telefon ma mało pamięci, no fakt, ale na taką cenę i tak jest dobry bo są droższe co mają połowę tego co ten... ja go oceniam pozytywnie :P

  • 0

    84. ~  2007-06-19 22:36:55  host: bks25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej pytanie:ma podczerwien??a i czy mozna wlozyc do niego karte pamieci??

  • 0

    85. ~aldonaa;p  2007-06-19 22:40:21  host: bks25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej a ma podczerwien??mozna do niego "Wlozyc":] karte pamieci???

  • 0

    86. ~daria  2007-06-20 11:43:42  host: acrz130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 miesięcy i jestem naprawdę rozczarowania. Podobno ten telefon posiada mp3 ale ja nie mogę wgrać na niego ani jednej piosenki, ma zdecydowanie zamało pamięci ( 1,5 MB wystarcza na zrobienie 10 zdieć) dodatkowo muszę przyznać że smsy pisze się na nim okropnie. Jedynie radio ma naprawdę dobre

  • 0

    87. ~  2007-06-21 08:07:42  host: 82.160.240.238

    beznadziejny telefon... niby am sysko a tak naprawde to tylko na opise fajnie wyglada nawet ie ma podczerwieni, i wcale prawie pamieci

  • 0

    88. ~mari ;)  2007-06-21 21:32:44  host: eks122.internetdsl.tpnet.pl

    komorka jest naprawde bardzo fajna. wachalam sie nad nia i nad nokia 5200. ale wzielam ja i nie zaluje! :) jest naprawde b.fajna. na telefonie mozna zapisac 100smsow i jeszcze na karcie sim tez cos okolo tego. naprawde jest ok :) bardzo ladnie sie prezentuje. co prawda mam ja tylko 2 dni ale jest co polecac :P

  • 0

    89. ~BigBrother  2007-06-22 16:16:32  host: chello084010196102.chello.pl

    ta motka jest cool.nie ma sie czego spodziewać po takiej pamieci,ale ten telefon ma nas zachwycić swoim wyglądem ,a nie bajerami.wkuża mnie to jak ludzie kupują telefon bez sprawdzenia danych technicznych.on jest stylizowany na motorole KRZR czyli K1.Mi sie bardzo podoba i chyba ją sobie kupie. tylko cena mnie troche przeraza jak za taki sprzet.

  • 0

    90. ~biedronka  2007-06-22 19:19:32  host: ejl159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie w danych napisane jest ze nie ma irdy i Bluetootha czy to prawda? moze mi ktos odpisac? bardzo prosze bo mysle nad tym fonkiem i chcialabym w poniedzialek kupic ale nie wiem co mam robic :/

  • 0

    91. ~0lcia:):*  2007-06-23 22:38:38  host: 212.87.241.113

    mam ten telefonik od jakiegoś miesiąca i jest naprawde bardzo fajny :) ma mało pamięci i to jedyny z jego minusów dla mnie,bo brak irdy czy Bluetootha zastąpiło USB. Nie można wrzucić całej mp3 ale piosenke można skrócić w programie Rzeźnik MPEGów 1.1.99Ogólnie telefonik bardzo ładny i zdjęcia z aparatu wychodzą super. A tak wogóle telefon ma służyć do dzwoninia i wysyłania sms. Pozdrawiam i polecam ten fonik;):*

  • 0

    92. ~lalalallala  2007-06-25 09:38:50  host: 83.2.62.242

    ten telefon jest zajefajny bo mam go od czoraj i nie arzekam tylko ze pamiei to ma jednak za malo.

  • 0

    93. ~da66er  2007-06-27 23:04:10  host: 2.76.classcom.pl

    Czym można zmniejszać mp3 na ten telefon aby działały? Bo lame-mp3 nie działa niestety :( Telefon jest bardzo fajny, świetnie się prezentuje ale: - niewygodnie pisze się smsy - 500 KB pamięci na swoje dane to chyba jakiś żart!!!!!! wię ktoś jak można się dostać do pozostałego 1 MB?

  • 0

    94. ~moj telfonik jest super  2007-06-28 11:41:57  host: system8589175112.mtvk.pl

    ten telefon jest swietny ale brak irdy i bluetocha ale zastepuje to kabel usb piosenki da sie wrzucic wystarczy troche obciac ogolnie to mam go juz miesiac bateria trzyma tydzien i jest zajebisty a pamiec srednia mozna ponoc zwiekszyc :):)polecam

  • 0

    95. ~headhunter  2007-06-28 17:15:15  host: aad190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystkie motorole są do doopy.....jednak chylę czoła przed V3........królowa i sexy wygląda, i kto powiedział,że wygląd się nei liczy;p

  • 0

    96. ~Paulinka  2007-06-28 17:43:02  host: cfv244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem .. ta Motorola jest bardzo fajna - polecam.Smsy pisze się dobrze i szybko,radio jest super,zdjęcia robi fajnie a do tego na klapce koperty i połączenia migają w 2 różnych kolorach dla odróżnienia znajomych i nieznajomych;)Prezentuję się elegancko :)

  • 0

    97. ~czolko  2007-06-29 10:35:28  host: enw41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy morzna ten telefon podłączyć do komputera kablem USB????

  • 0

    98. ~aga  2007-06-29 15:33:57  host: ace14.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam jedno pytanko. Bo w Zestawie nie ma sterownikow do kabla USB a windows nie potrafi zadnego sciagnac. Jest na to jakissposob? jak wy sie laczycie z kopmpem?

  • 0

    99. ~Adi 22  2007-06-29 16:27:08  host: ejy254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem co wy ludzie chcecie od tego fona to jest dobry telefon że zamało pamięci to sobie kupcie mp3 to wam sie zmieszczą całe piosenki

  • 0

    100. ~tom  2007-06-30 14:02:12  host: 80.244.156.42.ip4.tnp.pl

    Mam pytanie odnośnie słownika sms w tym telefonie... Jak można do niego dodać wyraz? Bo bardzo dużo wyrazów nie obsługuję a nie potrafie dodać słowa do słownika ( nie wiem jak). Może ktoś mi pomóc?

  • 0

    101. ~  2007-06-30 22:21:14  host: dlg200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przyciski ciezko sie wciska, trzeba albo miec pazury albo bardzo mocno cisnac.

  • 0

    102. ~Adam2222  2007-07-02 11:30:45  host: atk82.internetdsl.tpnet.pl

    cześć...mam ten telefon i nie mogę go na ładować z systemu windows xp... bo potrzebuje oprogramowania i nie moge go znalesc pomuszcie...

  • 0

    103. ~Ania  2007-07-03 13:20:18  host: ip-89.171.134.198.crowley.pl

    Czesc :-) Mam pytanko któty telefon byscie mi polecili czy motorola w 375 czy samsung x 510 ???Bardzo proszę o odpowiedz

  • 0

    104. ~karolina  2007-07-03 15:33:15  host: ac8d045d.ipt.aol.com

    mam pytanie: czy mozna z tego telefonu rzucic zdjecia na kompa ?;>

  • 0

    105. ~Rogata  2007-07-03 17:59:33  host: dwv209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tą motorole od około 2 tygodni i jest OK, Ludzie! narzekacie ze nie ma fajnych bajerów ale to do cholery jest telefon kupcie sobie jakis telefon wypasiony za 2 000 zł to będziecie miec wszystko! odczepcie sie od tego telefonu bo jest naprawde spoko!

  • 0

    106. ~Rogata  2007-07-03 18:04:56  host: byt61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tą motorole od około 2 tygodni i jest OK, Ludzie! narzekacie ze nie ma fajnych bajerów ale to do cholery jest telefon kupcie sobie jakis telefon wypasiony za 2 000 zł to będziecie miec wszystko! odczepcie sie od tego telefonu bo jest naprawde spoko!

  • 0

    107. ~wika  2007-07-03 18:33:24  host: ell122.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefo jest nawet fajy tlko ze sie jeszcze do niego nie przyzwyczaiłąm. Mam go dopiero tydzień. Wkurza mnie to ze nie można ściagać mp3 ale za to jego wyglad jest super. Polecam :)

  • 0

    108. ~MaarTynka  2007-07-03 19:50:01  host: host41.abaks.pl

    hm.... właśnie szykam opinii posiadaczy tej motoroli bo jutro azmierzam odebracja ...:) juz mam odłożoną... ale czy sie opłacaja wziąc ?? ani nie ma podczerwieni alni bloototh... troche mnie przeraza ze nie ma DYKTAFONU... a mp3? odtwarza cale piosenki?? pamięc z tego co wiem mała ... ale pomóżcie kupic ją.?

  • 0

    109. ~maagg  2007-07-03 20:03:01  host: adaa86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z deka choojowy..wgralam 2 foty z kompa, z piosenki wycielam refren (wyszlo 300kb) i pisze ze nie da sie wgrac bo za duzo zajmuje.nawet nie da sie usunąc tych beznadziejnych obrazków i dzwonkow ktore byly wgrane..=/ jak dla mnie porazka.Nawet irdy nie ma ://

  • 0

    110. ~ppp  2007-07-03 22:59:45  host: adaa86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    okropny.nigdy nie kupujcie.ja sie zaplątalam w umowe na 2 lata i chyba wyrzuce go zaraz przez okno,jest beznadziejny.. wgralam kilka fotek i juz pelna pamięć. TRAGEDIA. brak irdy i bluta... no brak słow. Nie moge na niego patrzec chociaz jest calkiem ladny... NIE POLECAM. od razu dalam "1" z czystym sumieniem.

  • 0

    111. ~AGA  2007-07-04 17:05:01  host: aqw222.internetdsl.tpnet.pl

    zajebiaszczy ten telefon:D:D:D:D Agata Reczek :D:*

  • 0

    112. ~M@rtysi@  2007-07-04 18:02:38  host: public-gprs26269.centertel.pl

    Hej mama go dopiero godzine jak na razie jest dobrze ale nie wiem dalej. Zmartwił mnie jednak jeden komentarz w którym było napisane ze nie mozna sciągnac piosenki a mi szczególnie o to chodzi. Szkoda ze nie ma Bloth . A ciekawe jak mozna sciągac tam muzyke ?? Narazie mi się podba oceniam go pozytywnie. Pozdro.

  • 0

    113. ~sharqi  2007-07-04 20:57:58  host: bpf100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @100 W motorolach słowa do słownika itap dodają się same.. wystarczy, że raz napiszesz coś czego nie ma w słowniku i itap się sam uczy...

  • 0

    114. ~Ann  2007-07-04 21:45:50  host: aadg176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam od dzisiaj ten telefon ale praktycznie nie mam mu prawie nic do zarzucenia.Jedynie to że ma mało pamięci.Poza tym wszystko jest ok.Polecam :)

  • 0

    115. ~talib  2007-07-05 14:42:53  host: 213-155-169-106.asternet.pl

    ludzie czytajcie dokładnie wszystko a nie zadajecie kretyńskie pytania...

  • 0

    116. ~bbbbb  2007-07-05 22:04:41  host: bah225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wiecie jak ją skonfigurowac zeby dochodzily mmsy (mam w erze)? przychodza tylko linki do neta :(

  • 0

    117. ~madziak14  2007-07-06 15:06:41  host: aawf9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    normalnie telefon full wypas mam go dopiero 1 dzien ale juz sie zakochalam . trocha brak irdy ale nadrabia reszta. do tego latwa w obsludze. goraca polecam

  • 0

    118. ~dobranocka  2007-07-06 15:30:56  host: 81.15.134.52

    jak można obciąć piosenkę, żeby się zmieściła? jest jakiś program do tego? jak sie nazywa?

  • 0

    119. ~ta od marchewkowej motoroli ^^  2007-07-07 13:40:12  host: aww125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie chcialam sobie wrzucic jakies piosenki chociaz jedna z kompa... i nie moge nawet jednej bo za malo miejsca.. cos da sie zorbic ?? piszcie . p.s motke mam od wczoraj i smieszna jest wiec juz ja lubie ;d

  • 0

    120. ~:-)  2007-07-07 13:56:59  host: 193.19.165.16.osk.enformatic.pl

    Faktycznie piosenek tu najeb.... ładnie tyle pamieci ,ze szok wogole Motorole sa do dupy i tylee

  • 0

    121. ~k...  2007-07-07 14:14:34  host: aaeh246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest łatwy do opanowania i zgadzam sie z powyzszymi wypowiedziami,jezeli ktos chce pełno bajerow od ktorych wali sie tel to niech kupi sobie sony ericssona. ta motorola miesci kilka fotek,ale lepiej sciagac je mms niz z kompa bo zajmuje duzo pamieci,ogolnie spoko. bardziej polecam płci żeńskiej niż męskiej...

  • 0

    122. ~help  2007-07-08 13:08:03  host: brq234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon sie podlacza jako pendrive(czyt.przenosny dysk)i normalnie kopiujesz co chcesz z dysku i tam zrzucasz do plikow sound albo picture.

  • 0

    123. ~sandraaaaaaa  2007-07-08 22:28:28  host: nat.bielszowice.net

    jest tam zestaw sluchawkowy do tego?i czy jest miejsce na smycz? odpiszcie ktos ;p

  • 0

    124. ~radocha  2007-07-09 19:21:02  host: cox-d4.telekros.pl

    telefon ogolnie na 5+ ... 6 bym mu nie dała bo chociaż mam go dzień już mnie drażni fakt, że mam problem z przesłaniem fot na kompa... chociaż z tego co widziałam po komentach to nie tylko ja mam problem z podlaczeniem USB... wie ktos moze jak temu zaradzić?

  • 0

    125. ~bolek  2007-07-09 19:55:38  host: edu186.internetdsl.tpnet.pl

    za tą kase to badziewie

  • 0

    126. ~sylwia  2007-07-09 21:26:40  host: cfy67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja jestem bardzo zadowolona z motoroliw375. jest malo pamieci, ale mi to jest niepotrzebne, jak komus zalezy na telefonie z pelnym wyposazeniem bajerow to niech kupuje fony za 1000zl, ale ten polecam..

  • 0

    127. ~kyoto  2007-07-10 16:17:05  host: 212.160.172.70

    podziwiam osoby, ktore wybraly tą motkę po to, zeby słuchać muzyki =/ ludzie, przecież ona ma tylko 1,5 MB PAMIĘCI!!! 1 mp3 o czasie 3 minuty skompresowana w jakosci 128kbps to okolo 3-4 MB... telefon jest dla osob, ktrore chca mies aparat i telefon, a nie mp3!

  • 0

    128. ~ewa  2007-07-11 14:18:40  host: aasp12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    strasznie kiepska bateria 2 dni i juz pada:/

  • 0

    129. ~MADZIX=)  2007-07-12 17:09:21  host: edu186.internetdsl.tpnet.pl

    ale wy macie problemy.!!! no mexyk!!!!! JA TEN TELEFON MAM JUZ 3 TYGODNIE I NAWET JEST SPOKO... KTO SIE ZASTANAWIA NAD KUPNEM TEJ MOTOROLI TO POLECAM... MOZE I MA MAŁO PAMIECI ALE JEST SPOKO. ROBI FAJNE FOTKI MA RADYJKO I BATERIA 3MA DŁUGO(W ZALEZNOSCI ILE SIE JEJ UZYWA) A TAK Z WYGLADU TO JEST ŁADNA. JA MAM CZARNĄ. JAK ZOBACZYŁAJ JA MOJA KUMPELA TO BARDZO JEJ SIE SPODOBAŁA I TAKA SAMA MA SOBIE KUPIC:) HE HE WIEC JAK BY JAKIES BYŁY PYTANIA TO PROSZE PISAC A JA BEDE ODPOWIADAC NA NIE:) POZDRAWIAM BARDZO SERDECZNIE WSZYSTKICH TYCH KTORZY MAJA TEN WŁASNIE TELEFONIK:):)

  • 0

    130. ~ foReVeR yhym :P  2007-07-12 18:45:34  host: cnw21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hyh ;/ mam ten foooon od 6 dni ale bieda ,niby z wyglądu luxusowy ale praktycznie nic w nim nie ma , pamięć pffffffff.....taki temat kilka fotosów i pamięć pełna. Do tego nawet mp3 nie ma!!Za taki hajs można kupić lepszy tel ,a nie taką puderniczkę ;P.A do tego te smsy yhhh ;/nie mogę się przyzwyczaić ,powolny jak nie wiem co ;D:D. Wrrrrr...... zła jestem że go wogóle kupiłam.....xD, chyba jakiegoś zaćmienia dostałam jak go kupowałam.....=)bywa i tak ;>

  • 0

    131. ~Olcia  2007-07-12 19:23:06  host: gen234.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon :P polecam go wszystkim:))

  • 0

    132. ~  2007-07-13 13:02:10  host: 80.54.88.100

    jak mozna piosenki zmiejszać zeby wlozyc na ten tel ?? mam go od wczoraj.w sklepie powidzialy mi ze dzwonki mp3 tu sa. g*&^( prawda ; / .

  • 0

    133. ~misiaaa  2007-07-13 16:31:53  host: host-89-230-137-194.inowroclaw.mm.pl

    pomozcie mi gdzie mozna znalezc obudowe do tego telefonu bo pies mi pogryzl;/

  • 0

    134. ~n.n.  2007-07-14 15:29:53  host: din188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny foon! mialam se go dzisiaj kupic ale nie bylo koloru pomaranczowego:-)ale sie tym nie martwie bo i tak sobie ja kupie to nic ze nie ma duzo pamieci mi nie potrzeba jest tylko jedno ale MP3 od czego sa mp3 najwyzej bede nosic to i to.goraco polecam wszystkom dziewczyna (tel bardziej dla dziewczyn)

  • 0

    135. ~aneczka18k3yn :)  2007-07-16 18:46:07  host: acfh152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam wszystkich! od dzisiaj jestem szczęśliwa posiadaczka motorolki. Osobiscie wolę samsunga ale ten tel. też jest spoko! polecam :) buzka

  • 0

    136. ~Ann  2007-07-17 08:54:32  host: bjz133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skąd wziąć sterowniki????pomóżcie

  • 0

    137. ~andziulek  2007-07-19 19:11:46  host: 88-199-125-248.tktelekom.pl

    ten fon jest beznadziejny malo pamieci nawet normalnego dzwonka nie moge sobie wrzucic:/

  • 0

    138. ~martusia motorolka...:))  2007-07-20 13:54:12  host: eat105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejo...:* od tygodnia mam motorole W375 i jestem z niej bardzo zadowolona ...:) bardzo ładnie sie prezentuje i jest idealna...:)) polecam ja wszystkim ktorzy o nie mysla...:)) pozdrawiam

  • 0

    139. ~1587  2007-07-20 16:06:04  host: cache-100.netpark.pl

    ej ludzie, to jest telefon, a nie mp3..

  • 0

    140. ~luki666(omen)  2007-07-21 19:37:44  host: 87-205-52-69.adsl.inetia.pl

    Wygrałem ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolony pateria trzyma spoko ponad tydzień. Jak coś się nie podoba to do wora! HAHAHAHAHAHAHA.

  • 0

    141. ~monika97  2007-07-22 21:09:32  host: tpnet-to-u3d.u3d.net

    z wyglądu ten telefon jest super ale chciałabym się dowiedzieć ile trzyma bateria?kto zna odpowiedz niech pisze

  • 0

    142. ~Karolcia  2007-07-23 17:12:57  host: edj109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W piątek idę kupić ten fonik i bardzo się z tego powodu cieszę...a co do MP3...jesli tak bardzo chcecie MP3 miec to sobie osobno kupcie...na pamięci też mi bardzo nie zalezy...

  • 0

    143. ~  2007-07-23 23:31:45  host: user-b-144.gb.net.pl

    Wie ktos moze czy mozna do niego włozyc wieksza karte pamieci??

  • 0

    144.  2007-07-24 15:01:14

    Mam ten telefon i jestem bardzo zadowolona, że się na niego zdecydowałam. Ma rewelacyjny wygląd i dobrą baterię. Moja Motorola jest w tym pomarańczowym kolorze, na górze jest zdjęcie, ale na żywo ten kolor wygląda o wiele lepiej. Każdy mówi mi, że ten telefon jest super, a i kolor extra. Niestety nie ma on dużo pamięci, ale mi wystarcza. Jeśli chcę wgrać dzwonek mp3, wycinam z piosenki fragment, który mi się podoba i przez kabel USB wgrywam na komórkę. Chcę powiedzieć, a raczej napisać do osób, które piszą, że mają ten telefon i jest on... no nie bede cytować. Jeżeli kupują telefon to powinny wiedzieć jakie ma funkcje i czy im odpowiada, a nie potem piszą, że są z niego niezadowolone. Informacje można znaleźć w Internecie, a jeśli ktoś nie ma Internetu to może iść do salonu i poprosić o informacje o danym telefonie. Przed zakupem towaru trzeba najpierw dobrze wszystko przemyśleć żeby potem nie żałować. Dla osób, które cenią w telefonie komórkowym dobry wygląd, a nie te wszystkie bajery - ten telefon jest idelany. Jeżeli ktoś chce mieć mp3 - prosze bardzo, kup sobie Mp3 Player, a jeśli chcesz mieć mega dużo pamięci to szukaj sprzętu, który spełnia twoje wymagania i potem nie narzekaj, że "eee... ma za mało pmaięci". Telefon jest po to, aby dzownić. A ta Motorola nie jest wcale taka bez bajerów. Ma aparat, radio, dzwonki mp3 i wiele wiele więcej tylko trzeba to chcieć zauważyć. Jednym słowem - POLECAM

  • 0

    145. ~Szczur  2007-07-24 17:26:55  host: aaom86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie po hu... wam mp3 to jets telefon do smsowania a nie do sluchania ..jak co to sobie puscie winampa i macie zarabiste mp3

  • 0

    146. ~AgateX  2007-07-24 17:47:11  host: esc51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam ten telefonik od dwóch dni;) w sumie to moze byc;p nie wymagam od telefonu wielkiej pamieci ale 500KB to za mało;/ wsadziłam sobie przez kabel USB dokladnie 6 tapet o rozmiarach ok 8KB...do tego refren z piosenki(404KB) i pamieć sie skończyła...dlaczego wprowadzają w bład pisząc ze ten telefon ma pamieć 1,5 MB skoro wykorzystać można tylko 500KB????;/ jak mogę wykorzystać pozostałą pamieć (ok 1MB)która jest na tym telefonie;p;p;] prosze o odpowiedz jezeli ktos wie;) pozdrawiam posiadaczki i posiadaczy motki^^.

  • 0

    147. ~Iza  2007-07-24 19:03:15  host: cjb35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witajcie. Mam pytanie odnośnie tego telefonu. Przeczytałam chyba wszystkie komentarze a odpowiedzi nie znalazłam. Mianowicie: czy można pisać długie smsy? Czy tylko do 160znaków? Telefon mam już zamówiony, nie szukam super połączenia mp3, aparatu z tel. Chciałam zmienić tel. Aktualnie używałam sony ericssona k300i. Niby ma więcej pamięci, aparat, mp3 (ale wejdzie cała jedna piosenka). Jednak w ogóle nie korzystam z tego wszystkiego. Dla mnie najważniejsze to by można było rozmawiać i pisać smsy. Mam dosyć wyglądu k300i. Dlatego chce zmienić na tel z klapką. Ta motorola strasznie mi się podoba dlatego dokonałam takiego wyboru. Moim zdaniem prezentuje się bardzo ładnie. Więc bardzo proszę o odpowiedź dotyczącą pisania tych długich smsów. Serdecznie pozdrawiam.

  • 0

    148. ~Katjana  2007-07-25 16:24:01  host: net41.tepsalan.pl

    Izo! Do napisania smsa z tej Motoroli można wykorzystać 765 znaków :) Pozdrawiam

  • 0

    149. ~Katjana  2007-07-25 20:11:34  host: net41.tepsalan.pl

    Izo! Do napisania smsa z tej Motoroli można wykorzystać 765 znaków :)

  • 0

    150. ~Katjana  2007-07-26 10:34:34  host: net41.tepsalan.pl

    Izo! Do napisania smsa z tej Motoroli można wykorzystać 765 znaków :)

  • 0

    151. ~~M  2007-07-26 11:11:53  host: h-213.61.59.235.host.de.colt.net

    Sterowników nie ma i nie potrzeba ludzie :] Dlaczego - napisałem już na przynajmniej dwóch forach, więc nie chce mi się po raz trzeci ;] (nie podam linka, ze względu na 'reklamę' innego serwisu w ten sposób) - google waszym przyjacielem. Telefon dla kobiet? Mam wersję 'czarną' i jest ona jak najbardziej pasująca dla faceta :] Pozdrawiam

  • 0

    152. ~?  2007-07-26 12:16:25  host: user20.70.udn.pl

    Od wczoraj mam ten telefon jest ogolnie spoko.Powiedzcie mi tylko czy moge sciagac dzwonki real music?Pisze ze ma dzwonki mp3 to dlaczego nie moge sciagnac dzwopnkow real??;/

  • 0

    153. ~  2007-07-26 17:43:08  host: aavv246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ma tego tela od ponad miesiaca i nie mam zadnych zastrzen i tylko jedno pyteanko . bo informacjach tecjhnicznych pisze ze ta motorola obsluguje jave ale nie jestem tego oewna . help !!

  • 0

    154. ~Izabela-Szczecin  2007-07-26 18:55:58  host: 195.136.49.148

    ja kupiłam dzisiaj różowa i jest wy....ana na maxa;) w dupie mam mp3 i inne śmieci ma słuzyć do dzownienia, odbieania, i smsowania ;) pozdro

  • 0

    155.  2007-07-27 16:38:02

    Izo! Do napisania smsa z tej Motoroli można wykorzystać 765 znaków :)

  • 0

    156. ~Paulinka  2007-07-28 10:16:46  host: acli115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    opisujac negatywnie ten telefon jestescie walnieci... motorolka jest zajebista... co z tego ze nie ma mp3!! ma radio i to jest good....! a po cholere wam kameta... macie aparat!! ten telefon jest zgrabny i typowy dla dziewczyny....! ja mam rozowa i jestem z niej zajebiscie zadowolnoa... nie oddala bym jej za zadna inna!!

  • 0

    157. ~posiadaczka  2007-07-28 23:24:35  host: abie150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fon od 2 miesiecy i nie nazekam jest spoko a co do pamieci to fakt tu jest maly blad ma ona niby to swoje 1,5 MB ale pamiec jest podzielona na dzwonki 500kb tapety tez 500 no i reszta tez 500kb wiec duzo w nia pakowac sie nie da ale poco miec w hu... tapet jak na wyswietlaczu mamy jedna tak samo i z dzwonkami jak mi sie nudzi to wrzucam cos nowego przez USB i gotowe nie ma MP3 ale po kij? jak w zamian ma radio a w nim tyle stacji ze zawsze znajdzie sie cos fajnego i nie koniecznie musimy sluchac go przez sluchawki bo wystarczy przelaczyc na glosnik ktory dobrze odbiera co mnie zaskoczylo pozytywnie w tym fonie posiada on latarke hehe ogolnie telefon lux !!!

  • 0

    158. ~Dorocia  2007-07-29 12:02:37  host: dhx68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W jakiej sieci jest dostepny ten telefon??

  • 0

    159. ~Karolina  2007-07-29 15:22:00  host: host-81-190-196-146.gizycko.mm.pl

    mam ta motorolke od 2 miesiecy i jest dla mnie po rpostu boska ciesze sie ze ja mam. Dtac mnie na najlepsze tel. ale po co mi to skoro i tak z tego nie bd kozystac?! To tak: aparat jest dosc dobrej jakosci a ci co chca lepsza i ''pluja'' na motorolke to niech se kupia aprat cyfrowy... mp? lol tez problem kupilam sobie program do ciecia muzyki ale mozna tez sciagnac np mp3directcut i juz a nie a komorka i tak nie zastapi mp3 czy 4 Ogolnie? POLECAM nie jest wcale droga kosztuje ok. 450zl wiec jak na nia to malo :)

  • 0

    160. ~  2007-07-29 20:09:44  host: public-gprs43166.centertel.pl

    czy w zestawie jest kabel usb, czy trzeba go dokupić?

  • 0

    161. ~Kasiul  2007-07-29 23:26:24  host: public-gprs33601.centertel.pl

    chce sobie kupic telefon... A mam pytanko... Czy on ma mp3??

  • 0

    162. ~Quanti  2007-07-30 14:42:06  host: 193.239.61.141

    Czyli ogólnie polecacie ten fonik? Ja sie zastanawiam własnie ;) Wiem że jest w Orange :)

  • 0

    163. ~k....  2007-07-30 17:47:07  host: aaei254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel mozna spotkac w Orange. ja mam go kilka tyg i sie ciesze=) przyznaje,miałam ochote na telefon z fajnusimi bajerami,ale w salonie zaproponowali mi to cacko i w sumie sie ciesze z niego,chociaz wczesniej nigdy nie chciałabym motorolki... moja ocenka jest pozytywna=)

  • 0

    164. ~Ja  2007-07-30 18:12:18  host: proxy3.tkdami.net

    Ten telefon mozna okreslic w 2 slowach "do dupy". Pierwsza rzecza jest to, ze ma beznadziejnie malo pamieci przy czym niepotrzebne jest nawet to mp3, ktore ma bo nic tam sie nie zmiesci :/ juz nawet na Sony Ericsonie T230, ktory ma juz pare lat miesci sie wiecej rzeczy nz w tym czyms :/ 2 rzecz to to, ze niema Bluetooth'a ani Irdy co przy nowych telefonach jest wrecz nierealne zeby nowy telefon nie mial Bluetooth ani Irdy... :/ i taka ilosc pamieci jak 1.3 mb z czego tylko 500 kb jest przeznaczone na dzwonki, tapety itp. i nie mowcie mi, ze telefon jest do rozmawiania bo jakby tak bylo, ze tentelefon jest to rozmawiania to bym juz wolal sobie kupic nokie 1600, w ktorej dluzej bateria trzyma!!! TEN TELEFON NIEMA ZADNYCH ZALET!!! Co aparat? Ktory kazdy telefon teraz ma.... :/ 3 rzecz to naprawde nie jest wogole odporny :/ ojejku beznadziejny... Moja siostra ma nokie 2610 i zgubila ja, po tygodniu ja znalazla i dzialala mimo to, ze lezala tydz. w mokrej trawie... Mojemu koledze nokia 6610i wpadla do kibla i sie z nia nic nie stalo, a Ja wystarczylo, ze w deszczu sie zmoczyla i dupa nie dziala... :| PODSUMOWUJAC SERDECZNIE I Z CALEGO DOBREGO SERCA NAPRAWDE NIE POLECAM BO SIE MOZEIE BAAAARDZO ZAWIESC NA NIM TAK JAK JA!!!

  • 0

    165. ~lisek111  2007-07-31 12:42:36  host: dm146.internetdsl.tpnet.pl

    Jam mam taki telefonik i jestem z niego bardzo zadowolona. Tylko jestem w kurzona na gostka ze sklepu bo powiedział że on ma mp3 a nie ma :( Ale mp3 mi w sumie nie jest potrzeba

  • 0

    166. ~Ana  2007-07-31 21:22:34  host: proxy2.zicom.pl

    doradzcie mi czy warto go kupowac prosze help me

  • 0

    167. ~Patrycja  2007-08-01 08:19:46  host: desire24.com

    Mam ten fonik od 3 dnich i jestem z niego bardzo zadowolona. Polecam!!

  • 0

    168. ~ja  2007-08-01 12:32:30  host: ip-83-238-23-214.netia.com.pl

    ja też mam ten tel od 1 dnia i jeszcze nie wiem jaki on jest:( a;e czytając wasze komentarze to podobno oki:) A CZY BAteria naprawde trzyna tydz??? bo ja najpierw muse go naładować 3 razy po 12 h

  • 0

    169. ~asiulkaaa91  2007-08-01 23:03:31  host: wschod-115.tp.unicity.pl

    Dzisiaj kupiłam ten telefon ;] Kolor-pomarańczowy. Choć zastanawiałam się nad różem. Pierwsze wrażenie: POZYTYWNE! Dobrze dopasowany do dłoni, kobiecy,szybko pisze się sms-y. Mi nie zależy na milionie funkcji. Ważne żeby dzwonił i wysyłał sms-y. No i żeby miał klapkę bo do takich mam słabość ;)

  • 0

    170. ~hermiona  2007-08-02 08:47:14  host: wschod-115.tp.unicity.pl

    Jak w tej motoroli dodawać słowa do słownika , kiedy pisze się metodą T9, proszę was o szybką odpowiedź :) z góry dziękuje

  • 0

    171. ~dora  2007-08-02 13:07:56  host: kameleon.stat.gov.pl

    telefon jest dostępny w orange

  • 0

    172. ~lola504~~  2007-08-02 15:12:01  host: host160.net83.citysat.com.pl

    słuchaj monika97 bateria trzyma 4 dni. komóreczka jest cool :):)

  • 0

    173. ~anonim  2007-08-02 17:36:52  host: nat9-1.elomza.pl

    nie wie może ktos z was czy ten telefon ma podczerwień ?? bo wiem ze bluetooth nie ma... a podczerwien to chyba cos innego nie ? prosze o odpowiedz !!

  • 0

    174. ~kamilka  2007-08-02 17:42:35  host: gew162.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo fajny fon ile trzyma bateria?

  • 0

    175. ~Aluśś  2007-08-02 23:23:53  host: pc056072.godula.net

    mam jedno pytanko... wyczytałam że na telefonie można zapisać zaledwie 100 numerów w książce telefonicznej. Faktycznie tak jest? Bo chciałam zmienić mój tel na tą właśnie motorolke ale potrzebuje około 2 razy więcej miejsca w spisie numerów:D (mam nadzieje ze odpowiedz bedzie pomyslna dla mnie ze mozna wiecej numerow zapisac) :D

  • 0

    176. ~A  2007-08-03 10:15:51  host: ip-217-98-5-207.static.xcore.pl

    Dzisiaj kupuje tą motorolę(różową)ale się boję bo kaądy mówi że to tandeta... np że bateria krótko trzyma czy że klawiatura się na wyświetlaczu odbija... czy to prawda???

  • 0

    177.  2007-08-03 12:48:30

    Witam w zestawie jest kabel usb!! Posiadam ten telefon jest naprawde swietny dla ludzi ktorzy dzwonia i pisza sms a nie uzywaja telefonu dla szpanu i zabawy. Telefon posiada wszystkie niezbedne funkcje nie wiesza sie jest wygodny w uzyciu i widac ze bardzo dobrze wykonany. Bardzo dobry zakup jak na tak niska cene. Wszystko w nim chodzi leciutko klawiaturka to poprostu mistrzostwo mieciutka i swietnie reaguje elefon wcale sie nie wiesza jak niektorzy tu pisza a bateria trzyma juz 6 dzien a dopiero byla raz formatowana w tym czasie wyslalem z 30sms i rozmawialem ok 15 minut a do tego sluchalem troszke radyjka i wogole sie nim bawilem. Goraco polecam!!!!!

  • 0

    178. ~  2007-08-04 13:08:34  host: cmx186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pisze ze ma mp3 a to jest nieprawda. a poza tym spoko :)

  • 0

    179. ~;p  2007-08-06 12:43:14  host: 80.54.5.172

    czy wam bateria dlugo trzyma?

  • 0

    180. ~rozia  2007-08-06 19:03:15  host: bec155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mnie bateria nie trzyma tygodnia tak jak niektórym szczęśliwym posiadaczom tego telefonu,jak na razie to ok.3,4 dni ale jeszcze jedno ładowanie 12 godz.przede mną gorzej bo dzis totalnie się zawiesił i nie mogę go włączyć ani nic z nim zrobić...nie wiem gdzie przyczyna mam nadzieje ze nie wyświetlacz...mam ten tel dopiero przez ok 3tygodnie

  • 0

    181. ~Mikusia=)  2007-08-07 16:46:52  host: 80.50.254.70

    Hmm... mam ten telefonik od miesiaca chyba i jest ok tylko szkoda ze nie mozna nic sciagac;( przynajmniej ja nie moge;(

  • 0

    182. ~aneska  2007-08-07 22:02:32  host: host-89-228-156-200.gorzow.mm.pl

    witam czy do tego telefoniku mozna wlazyc kartepamieci??

  • 0

    183. ~cotomabyc  2007-08-08 00:48:00  host: abxz46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon... z poczatku wsystko bylo cacy: robilem jakies fotki, troche gralem w football, wgrywalem sobie real music... Powiedzmy ze bylo fajnie. Ale w koncu mi sie zachcialo w cos pograc, a tu... ZONK! Telefon obsluguej tylko zainstalowane oryginalnie (3 nudne) gry. Probowalem jakos przez kabel wgrac, ale sie nie da. Mozna wgyrwac tylko mp3 (miniiii) i fotki. Obrazilem sie...

  • 0

    184. ~  2007-08-08 14:55:10  host: ceq141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klawiatura się odbija i uważam to za najgorsze w tym telefonie.

  • 0

    185. ~babka  2007-08-09 15:31:35  host: grc38.internetdsl.tpnet.pl

    minutkę teu zamówiłam en telefon i am nadxieje, zę będzie spoko i wogóle fajny..najbardziej boję się o baterię, bo moja poprzednia motoola to baterię iała bardzo słabą....jak bateria????

  • 0

    186. ~  2007-08-10 13:12:45  host: gfi50.internetdsl.tpnet.pl

    ja tez nic nie moge sciagnac. Ani podczerwienia.. taki niby funkcjonalny, ladny telefon ale praktycznie nic w nim nie ma.

  • 0

    187. ~Zla!  2007-08-10 14:57:07  host: acgn105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telofon to chyba najgorszy badziew ...,wogóel nie jestem zadowolona ,co to za tel bez mp3,no to tak jak w tych czasach telewizor czero-biały !! Nie kupujcie go !!Dobrze radze

  • 0

    188. ~Nelka  2007-08-11 09:39:20  host: bct34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon :D właśnie wziełam z orange fajny tylko szkoda że ep3 nie ma

  • 0

    189. ~ktosss  2007-08-11 11:16:26  host: c148-140.icpnet.pl

    ale telefon jest do dzwonienia i pisania smsow.. i wkurza mnie wiara ktora kupuje sobi najlepsze telefony tylko po to by miec duuuzo dzwonko i innych bajerow..po co wam to? I tak po jakims czasie wam sie to nudzi..wiec nie wybrzydzajcie.. pozdrawiam :))

  • 0

    190. ~Karcia  2007-08-11 11:37:20  host: 82.160.189.194

    Ja go mam od cioci tylko ze nie ma polskiego menu bo z Włoch jest ale mają mi wprowadzić.Tak jak dla MNIE to super! Ale niektórzy mają duże wymagania i dla niech jest nic nie wart.A jeśli chodzi o ściąganie to jak ktoś ma mieć dopiero jak ja polskie menu to niech nic nie ściąga bo mu tapety i zdjęcia wszystkie sie usuną.A jak tak już masz wszystko i nie możesz ściągać to coś nie tak jest, Mikusia.

  • 0

    191. ~PAULINKA  2007-08-11 14:59:33  host: 213-238-93-81.adsl.inetia.pl

    super telefonik~!!!! niewiem jak wy ale ja mam mp3!!!!!gorąco go polecam!!!!!

  • 0

    192. ~DOBRA RADA  2007-08-11 21:26:23  host: bsq158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolezanka kupila sobie tqa komorke wydala w orange 150 zl!!!! ludzie przyznajcie racje ze za takie dziadostwo ktore nie ma mp3, ani IRDY, bluetoofa ma malo pamieci bo zaledwie 1,2 MB jest wielka , brzydka ma maly ekran nie ma gier ani kabla USB to ak mam sobie dzwonki tapety i ewentualnie mp3 (jak sie tam zamiesci na ta kiepska pamiec) TO JAK MAM SOBIE FAJNE RZECZY PRZESLAC SMS- EM LUB MMS-EM?????!!!!! lUDZIE NIE KUPUJCIE TEGO SZMELCA !!!!!!! BLAGAM TO JEST DO NICZEGO

  • 0

    193. ~ale bzdury  2007-08-13 13:07:21  host: chello089079168125.chello.pl

    ktos tu napisal ze ten telefon nie ma gier ani kabla usb.fakt ma mało pamieci i to jest jego spoa wada ale mimo to to jest spoko kom i jestem z niego zadowolony

  • 0

    194. ~:)  2007-08-13 16:57:27  host: abpu37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co sie wyswietla na zewnetrznym wyswietlaczu?sms,i co jeszcze?

  • 0

    195. ~Annulka  2007-08-13 17:22:16  host: awh98.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik bardzo fajny. Aparacik, radio, kabel USB i w ogóle jest fajniutki. Dla mnie spoko. Nie tak jak inny maja wymagania. Po co mi telefon z MP3 jak mam swoja MP3. Polecam. Możecie spoko kupować;)

  • 0

    196. ~eddy  2007-08-13 20:38:18  host: gtr74.internetdsl.tpnet.pl

    czy komus udalo sie sciagnac gg na ten telefon. probowalam juz rpoznymi sposobami i sie nie udalo. pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    197. ~Malutka:*  2007-08-13 21:15:16  host: alv209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mama pytanko czy to prawda ze nie mozna wgrywac piosenak mp3?????????nie straszcie mnie bo pisalo ze ma.odpiscie:*:*:*

  • 0

    198. ~lol 1  2007-08-14 08:25:34  host: fcu195.internetdsl.tpnet.pl

    super koma tylko mała pamięć ma karte sd ?

  • 0

    199. ~ewelinka  2007-08-14 14:39:23  host: 119-054-007.adsl.szeptel.net.pl

    jak narazie bardzo podoba mi się ten telefon to prawda ze mozna wgrywac krótkie real music??????. ma kabel usb i wogule jest spoko jak dla mnie wystarczy

  • 0

    200. ~  2007-08-14 20:40:22  host: baa112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wie ktos jak zrobic,zeby nie bylo dlugich wiadomosci?jak zmienic te 762 znaki na 160?

  • 0

    201. ~ja  2007-08-15 12:29:38  host: renicom.eth0.raptor-cl-renicom-kawaleryjska.lubman.net.pl

    jak dla mnie telefonik super, aparat ma, radio ma, dzwonki mp3 tez ma, nie wiem co wy chcecie od tej moto, mi bateria trzyma tydzien, a karte pamieci mozna chyba dokupic, naprawde polecam

  • 0

    202. ~EDDY  2007-08-15 13:03:46  host: gtr74.internetdsl.tpnet.pl

    nie można. też próbowałam. dużo było napisane a nic nie ma oprócz wyglądu

  • 0

    203. ~aluss  2007-08-15 21:36:13  host: edt172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hallo:) mam tylko jedno pytanie... czy to prawda że w książce telefonicznej jest miejsce tylko na 100 wpisow??

  • 0

    204. ~mbaszysz  2007-08-16 10:41:36  host: w3cache1.tktelekom.pl

    Ludzie to TELEFON nie kombajn :/ funlcje telefonu spełnia a dodatki jak nazwa wskazuje to inna rzecz :) Fakt pamięć to jego największa i chyba jedyna wada

  • 0

    205. ~karinka92  2007-08-16 17:42:40  host: abrz108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niedawno kupiłam tego fona tak szczeże to on jest dobry bo można chociaż robić foty i ściągać dzwonki polifoniczne i tapety. moja wcześniejsza koma nie robiła fot nie mogłam ściągać i nie miała irdy. dlatego cieszę się tą bo chociasz mogę więcej zrobić pozdrawiam posiadaców tej motoroli;)

  • 0

    206. ~ewelinka  2007-08-17 16:25:58  host: 119-054-007.adsl.szeptel.net.pl

    chyba sami decydujecie sie na kupienie tego telefonu, nikt inny?? przeciez pisze co ten telefon posiada, a nie którzy marudzą, to po co go kupywali.. A i ten telefon odbiera mp3 tylko krótkie bo ma mało pamięci... wogule ten telefon jest extra przede wszystkim dla dziewczyn: polecam

  • 0

    207. ~Celka  2007-08-18 16:56:52  host: acyi112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomocy... :):) Proszę o szczerą odp posiadacza tej motorolki bo jedni pisza tak a inni znow inaczej :) Mam parę pyt co do tego phona bo chce go kupic. Czy dobrze sie pisze sms'y bo przeczytalam pare komentow ze sie zle klawisze wciska? Jak jest z baterią i czy fotki ładne? :):)Prosze o odpowiedz z góry dziękuje i pozdrawiam :*

  • 0

    208. ~globuss  2007-08-19 11:32:45  host: 62.148.78.182

    to w koncu ten tel. dziala zy nie

  • 0

    209. ~Aga  2007-08-20 11:05:25  host: dqa18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez mam ten telefon - od jakiegos tygodnia.Bateria, zaznaczam,że formatowana trzyma 2 i pół dnia co jest dla mnie dziwne -a i tak w tym czasie korzystam malo z telefonu,więc porażka! Piosenki mp3 to trzeba skrócić do minimum,żeby zmieściły sie na telefonie, a i menu mnie denerwuje!!! Ale aparat jest fajny i wyraźny z dobrym zoomem -miesci BAAAAAARDZO malo zdjec :( No,ale cóż - się wybrało - trzeba się przyzwuczaić :) ps.Czy to tylko ja mam taką zrypaną baterię?????

  • 0

    210. ~jaaaaaaa  2007-08-20 17:11:10  host: 119-054-007.adsl.szeptel.net.pl

    ten telefon ma mp3 jest zajefajny

  • 0

    211. ~violetmana  2007-08-20 17:48:00  host: apn-101-16.gprsbal.plusgsm.pl

    gdzie mogę kupic taki rozowy??

  • 0

    212. ~martyna  2007-08-21 21:34:48  host: aaib236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego ten telefon mi sie wyłancza prosze o szybki kontakt:(:(:(

  • 0

    213. ~  2007-08-22 09:39:26  host: con189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klaudia czy ten telefon jes fajny czy nie

  • 0

    214. ~lol  2007-08-22 11:07:21  host: abde39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem ten telefon jest super.a poza tym telefon nie służy do grania tylko do dzwonienia i wysyłania smsów.

  • 0

    215. ~  2007-08-24 11:30:24  host: 193.24.220.109

    ja nie jestem typem uzywania telefonu 24 na dobe ale bardzo czesto pisze na nim eski(bo nic ciekawszego nie mozna) to bateria starcza mi na jakies 2,3 dni :| ! ogolnie to beznadzieja.. wielgasny, okropnie smsy sie pisze(wszyscy zawsze na mnie sie wkurzaja ze tak dlugo odpisuje), i zadnych bajerow. jednym slowem telefon dla staruszek...

  • 0

    216. ~Karcia  2007-08-24 11:33:33  host: 193.24.220.109

    ja na tym telefonie pisze tylko(bo nic ciekawszego nie da sie robic) smsy i dzwonie, baterie mam na jakies 2,3 dni. Takze swietnie... Ogolnie to 'BEZNADZIEJA' duzy, zla klawiatura, smsy beznadziejnie sie pisze(wsyzscy zwasze sie wkurzaja ze dlugo odpisuje), zadnych funkcji.. jedyne co mi sie podoba to aparat.. ale i tak jest 'gigantyczna' pamiec ! Takze jednym slowem telefon dla staruszek !

  • 0

    217. ~Tomala  2007-08-24 15:21:17  host: dbd166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie posiada Java błąd w opisie!!!!

  • 0

    218. ~;P  2007-08-25 12:42:01  host: alg170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    u mnie wgrywają sie tylko skrocone piosenki np. 35 sekund ;) a bateria trzyma gora 3 dni. Miomo to jestem zadowolona z tego telefony ;)) AA KARY PAMIęCI WSADZIć CHYBA NIE MOZNA, przynajmnie u mnie nie ma gdzie jej wsadzić ;)

  • 0

    219. ~aga  2007-08-25 15:45:28  host: ecc42.internetdsl.tpnet.pl

    telefon prezentuje się ładnie.bateria mi trzyma max.5 dni. robi zdjęcia bardzo dobrej jakości.w prawdzie nie ma mp3 ale mi ono nie jest potrzebne bo mam inne :P. ale nie przeszkadzałoby mi, gdyby miał więcej pamięci. radzę nie upuszczać tego telefonu, bo potem będzie się sam wyłączał... :

  • 0

    220. ~karollciaaa_  2007-08-26 10:31:50  host: 81.219.111.1

    cotomabyc: hahah jak mogłeś wgrywać na ten telefon real music ?! przecierz ten telefon ma tak mało pamięci.... ;/ ja bylam zachwycona tym telefonem przy zakupie w pierwszy dzien. spodobal mi sie bo byl rozowy... xD ale teraz zaluje i to bardzo ! a kupilam go w salonie i nie moge go zamienic juz :( dobrze bedzie jak zrzuci sie na ten telefon chociaz dwie piosenki ale moga trwac tylko po 10 sekund. smiechu warte mowie wam! jesli macie okazje go kupic to niekorzystajcie z niej.

  • 0

    221. ~kuba363  2007-08-26 19:28:50  host: gniezno.serv-net.pl

    mam pytanie czy w tym telefonie jest mp3?

  • 0

    222. ~bogus  2007-08-28 14:27:07  host: terminal-1-137.retsat1.com.pl

    dzis kupiłem go w orange za 99 zeta w sumie jestem zadowolony aparat ma i to całkiem niezly , radio , mp3 no tylko pamięci troche mało... i różowy bo innych nie było xD

  • 0

    223. ~goga  2007-08-29 10:39:47  host: elg4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie czemu tak nazekacie sami go wybraliscie!!!! ja go mam jest fajny jego naj wieksza wada jest mala pamiec ale coz wazne ze dzwonic mozna i pisac sms:D:D:D a dzwonki sie sciagnie czy to poli czy mp3 jak to roznica:P:P

  • 0

    224. ~ANIA  2007-08-30 11:56:28  host: buh26.internetdsl.tpnet.pl

    hej wiecie moze jak się nagrywa na ta komórke Real music bo ja się nie moge połapac?

  • 0

    225. ~emilo  2007-08-30 13:58:08  host: eas195.internetdsl.tpnet.pl

    Mi bateria przy czestym uzytkowaniu czyma tydzien poprostu trzeba umiec ja sformatowac i tyle telefon jak dla mnie super sms sie pisze spoko a i rozmowy sa wyrazne nic tylko kupowac

  • 0

    226.  2007-08-30 18:30:19

    mam ten telefon kilka dni i jestem z niego bardzo zadowolony ma aparat, radio, mp3 i świetnie wygląda a to ze ma 1,5 mega pamieci nic nie przeszkadza, mam swoja mp3 a co do komentów... drogie dzieci żal mi was jak czytam "nie ma bt, irdy i 1,5 mb brrrr feee" przysłowiowy "kombajn" jest potrzebny tylko dzieciom które potrzebują zaszpanować w szkole telefonem bo inni maja takie same. Miałem rok taki kombajn (se k750i) miał wszystkie bajery ale po co to komu? No własnie dzieciom w podstawówce...

  • 0

    227. ~Kluseczka  2007-08-31 09:31:35  host: bkc216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o jejeu,ludzie skoro wam sie nie podoba ten telefon to po jakiego ch**a go kupowaliście?nie rozumeiem was,trzeba było wszystko sprawdzić,przeczytać,wypytać a nie teraz jakieś głupie pretensje.Mam ten telefonik,jak dla mnie jest śliczny.Trochę mało ma pamięci,ale to nic.Aparacik spoko,wogóle jak dla mnie pełen wypas :) a ty "dobra rado" walnij sie w łeb!! pozdrawiam posiadaczy tych telefonów (mądrych posiadaczy)

  • 0

    228. ~Ann  2007-08-31 11:41:15  host: bjy43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DOBRA RADO chyba coś sobie pomyliłaś...po 1.Ma 1,5 pamięci,nie 1,2 2.Po raz pierwszy słyszę że jest brzydka,a wszyscy myślą wręcz przeciwnie,bo jest śliczna 3.Ma gry 4.USB dostałam przy zakupie Podsumowując stwierdzam że jesteś albo niedowidząca,albo po prostu głupia :) pzdr dla debilów którzy myślą to samo co ta dziewczyna :) yo,dzieci specjalnej troski...

  • 0

    229. ~WhiteCherub  2007-08-31 14:50:56  host: dch90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to kompletna pomyłka ! Normalnie katastrofa, co to za telefon,który ma 1.5 Mb pomięci?!Już nokia 6070 ma 16Mb,albo 6230,która ma 32Mb i jeszcze można pamięć dokupić! =) Po co dali do kompletu kabel USB jak nie można nawet 1 piosenki wgrać?A jeśli chodzi o słuchawki to będą służyć napewno do słuchania radia,bo piosenek z kompa sobie nie posłuchacie =/ I jeszcze to coś na dole pod klawiaturą...przeszkadza w pisaniu sms-ów . Podobają mi się komórki z klapką i ten z wierzchu jest nawet całkiem ok :) Ale ogólnie jeśli już chce ktoś ten telefon-to napewno będzie z niego zadowolony jeśli będzie go używał tylko do celów dzwonienia-no i jeśli to jego 1 telefon i ma podniete ,że w ogóle go ma :) Pozdrawiam =)

  • 0

    230. ~Aśka  2007-08-31 21:36:14  host: axh106.internetdsl.tpnet.pl

    Czy jest wymienna obudowa w tej komurce....???

  • 0

    231. ~kara  2007-08-31 22:52:23  host: aob135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi bateria trzyma jeden dzień hehe!!!

  • 0

    232. ~Damian  2007-09-01 22:00:00  host: aahi70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wczoraj sobie go sprawiłem co prawda nie umiem sie nim super obsługiwać ale jest zajefajny.

  • 0

    233. ~anek  2007-09-02 14:03:17  host: egc221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam ten tel od miesiąca może być ale nie można mieć dużych wymagań do tel za który zapłaciłam40 funtów w sklepie. Mam pytanko w kontaktach mam zapisane numery tel bez żadnego 0 czy +48 i jak któś do mnie dzwoni to wiem kto ale jak dostaję smsa to już nie jest podpisane od kogo tylko sam numer z początkiem+48. Można to jakoś zmienić? Pozdrawiam!

  • 0

    234. ~anek  2007-09-02 14:05:47  host: egc221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na zewnętrznym wyświetlaczu pokazują się ikonki wiadomości połączenia i baterii gdy jest pusta.

  • 0

    235. ~kasiunia  2007-09-02 21:27:20  host: nat-01-035.rtk.net.pl

    ja tez mam taka baterie...ale jest najlepszym fonem na swieice...

  • 0

    236. ~marta  2007-09-03 15:30:54  host: aapf46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie telefonik, dobry, chociaz czasem wkurzaja mnie pewne jego funkcje;) ale tak da rade go zniesc;)

  • 0

    237. ~  2007-09-03 19:06:04  host: rejon204.ztpnet.pl

    a ja neiwem fajny jest mam go od paru dni ale jak ma malo pamieci to ja sobie sciagne mp3? coa mi sie wydaje ze niema tej funkcji

  • 0

    238. ~  2007-09-04 16:54:23  host: eet194.internetdsl.tpnet.pl

    jak ustawic godzine w tej motorolce

  • 0

    239. ~MoToMaNiAk  2007-09-06 15:04:36  host: ags186.internetdsl.tpnet.pl

    Ten tel Wymiata...A Ci Co mysla inaczej niech Sie je*na W lep..Jak Chcecie sobioe sluchac muzyki to sobie kupcie Normalna Mp-truche:p Banda Dobili naprawde...Pozdrawiam...

  • 0

    240. ~MoToMaNiAk  2007-09-06 15:26:40  host: ags186.internetdsl.tpnet.pl

    Ten tel Wymiata...A Ci Co mysla inaczej niech Sie je*na W lep..Jak Chcecie sobioe sluchac muzyki to sobie kupcie Normalna Mp-truche:p Banda Dobili naprawde...Pozdrawiam...

  • 0

    241. ~  2007-09-06 16:54:48  host: rejon204.ztpnet.pl

    czy ktos wie jak sciagnac chociasz kawalek mp3??????

  • 0

    242. ~  2007-09-06 19:34:23  host: egh202.internetdsl.tpnet.pl

    222. ~bogus 2007-08-28 14:27 terminal-1-137.retsat1.com.pl dzis kupiłem go w orange za 99 zeta w sumie jestem zadowolony aparat ma i to całkiem niezly , radio , mp3 no tylko pamięci troche mało... i różowy bo innych nie było xD Ja też kupiłem go dziś w orange ale kolor też chcieli mi wcisnąć różowy ale znaleźli czarny

  • 0

    243. ~  2007-09-06 19:45:31  host: egh202.internetdsl.tpnet.pl

    Co wy chcecie od tej motki Jeśli chcecie zaszpanować ful wypasem(mp3 karty pamięci IrDA)Kupcie se tak jak ja smartphona spv c600 ale ta motka jest dla ludzi co tylko dzwonią i sms-ują

  • 0

    244. ~MonnisIa  2007-09-07 14:45:36  host: erv164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w tym tel mozna sciagnac mp3 plis napiszcie mi bo niewiem :) tel zajefajny tylko sie połapac nie moge mam go od dzisiaj

  • 0

    245. ~ie3  2007-09-07 22:56:30  host: nat1-2.elomza.pl

    baterii nie formatuje się ,a formuję !

  • 0

    246. ~serniczek  2007-09-08 16:50:59  host: staticline10715.toya.net.pl

    powiem tak fajny telefonik tylko dla mnie ma dwie wady nie ma opcji mp3 i idry:(:(:

  • 0

    247. ~m  2007-09-09 11:53:38  host: adf247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długo trzyma wam bateria? bo mi jakies 3 dni i wydaje mi sie, ze to strasznie krótko.. poza tym telefon bardzo fajny, nie moge narzekac:))

  • 0

    248. ~emilo  2007-09-10 16:28:51  host: afk178.internetdsl.tpnet.pl

    hej mi bateria trzyma 6-7 dni zaleze tez od tego ile sie niem bawie ale jestem zadowolony z tego ile to wytrzymuje ogolenie telefonik jest super zwlaszcza za ta cene ktora mnie kosztowal ok pozdro siostro

  • 0

    249. ~DOTHI  2007-09-11 20:10:53  host: nat253.skomur.pl

    Szajs i tylko tyle powiem, jestem zawiedziona i to konkretnie.Mam go od dzis i juz sie zastanawiam ze chyba go sprzedam.Nawet dzwonkow mp3 nie mozna ustawic za wiele, wchodza mi tylko 3 i to wszystko.Lipa....wysfietlacz malutki, niecyztelny...ehhh szkoda gadac...pozdrawiam

  • 0

    250. ~elia  2007-09-12 18:46:42  host: 82.160.29.3

    ja też w orange wczoraj za 99 zyla kupiłam ale mieli różowy, czarny i pomarańczowy... oczywiście czarny wziełam... ;P a telefon loozik... mi sie podoba, pzdr ;))

  • 0

    251. ~gosiek  2007-09-14 16:10:16  host: gmx194.internetdsl.tpnet.pl

    mi tam ten telefonik sie podoba i jest super co prawda ma troszke malo pamięci ale to nie przeszkadza, ogólnie zakup udany :))( szkoda że nie było różowych )

  • 0

    252. ~sylwinkas  2007-09-14 19:31:12  host: 83-238-239-11.adsl.inetia.pl

    telefon fajny niczego sobie ładny wygląd tylko żeby pamięci było więcej byłoby ok.

  • 0

    253. ~lulu  2007-09-14 20:35:41  host: pc194a195.interpc.pl

    ja mam ten telefon od dzis i juz mam z nim problem nie potrafie odczytac starych esemesow nie wiem czemu poprostu nie mam tam takiej opcji jak wchodze w skrzynke odbiorcza to ich tam poprostu nie mam nie wiem czemu tak jest... wy tez tak macie ? czy to ja mam zjebany tel

  • 0

    254. ~emas  2007-09-15 17:16:25  host: leszczyny.za.digi.pl

    czesc mam pytanko czy do kabla usb czeba miec sterowniki bo wszystko mam tylko chyba mi braklo sterownikuw zrobile tak jak pisala jagoda ale nie wyszlo chyba czeba miec sterowniki jak ktos by mugl odpisac to prosze dzieki i pozdrawiam

  • 0

    255. ~lola  2007-09-15 18:38:55  host: abdx76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    całkiem fajny fon dzisiaj g sobie zakupilam co prawda troszekkke obudowa jest zrąbana ale całkiem całkiem

  • 0

    256. ~jasna cholera  2007-09-16 20:03:09  host: chello084010196254.chello.pl

    no to jest w koncu to mp3 czy nie????????? bo juz mnie normalnie kurwica bierze.

  • 0

    257. ~Ann ~~  2007-09-17 15:01:18  host: cna127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest w tym telefonie opcja że by ustawiać sobie zdjęcie osoby która do nas dzwoni?? Prosze o odp.

  • 0

    258. ~help  2007-09-17 16:16:40  host: chello084010196254.chello.pl

    no to w koncu jest mp3 czy nie? sa chociaz dzwonki mp3? czyli real music jako dzwonek. ???????

  • 0

    259. ~marzyciel  2007-09-20 13:47:24  host: 80.50.247.110

    do WhiteCherub nokia 6070 nie ma 16 MB pamięci!!! ona ma tylko 3 MB!!!

  • 0

    260. ~Paulinka :*  2007-09-20 17:53:06  host: acld101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm w ogole sie nie zgadzam z tymi opiniami negatywnymi...;] kurde komorke kupujesz sobie zeby posluchac muzyki czy do dzwonienia i sms-owania....[?] totalna glupota... skoro chcecie posluchac muzyki to noscie ze soba mp3 i nie narzekajcie na ten telefon bo jest naprawde super...;) ja mam rozowa i jestem z niej zadowolona... ;) a co do baretii to tez trzyma mi tylko 3 dni... no ale wkoncu to motorola..;) ja jestem z niej dumna bo jest zgrabna i ma co trzeba;]

  • 0

    261. ~  2007-09-20 22:00:26  host: dbd19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie formaty obrazków obsługuje ta motka???bo wyświetla mi się,że jpg nie jest obsługiwany :/

  • 0

    262. ~Adik  2007-09-23 13:38:43  host: aach11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem to totalna puściocha

  • 0

    263. ~asiorki  2007-09-23 17:56:52  host: staticline10759.toya.net.pl

    buu wie ktos moze co zrobic gdy nie wyswietlaja sie ikonki ktore maja nas informowac np jak ktos dzwonil lub sms czy bateria jak jest slaba. ostatnio zauwazylam ze mi to wszytsko nie chodzi czy to mozna ustawic w ustwieniach czy niestety musze tel zareklamowac jesli ktos wie prosze o odp

  • 0

    264. ~JAMI  2007-09-23 18:32:22  host: doo99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA MAM MIEC NOWA KOME I NIE WIEM CZY TO WYBRAC CZY NIE ?

  • 0

    265. ~cathie  2007-09-23 22:00:40  host: h-240-19.elektron.com.pl

    chyba sobie kupię ten telefon, bardzo mi się podoba :) cieszę się ze ma radio :)

  • 0

    266. ~Kacha  2007-09-26 12:44:46  host: 6.180.54.80.sta.gaja.net.pl

    Wyładowała mi się bateria w mojej motorolce W375, telefon zgasł i nie umiem go ponownie uruchomić. Zaznaczam że bateria jest w trakcie ładowania drugą godzinę. Czy to normalne?

  • 0

    267. ~~Ja :D  2007-09-26 18:22:18  host: chello087206247046.chello.pl

    Moja babcia go ma... Jej bateria trzyma 2-3 dni, a ajk wiadomo bnabcie nie sluchaja radia na telefonie raczej, wiec to bardzo slabo. kiepski wyswietlacz i aparat... Jedyne atuty to niska cena i to, ze jest calkiem ladny. Jednak ja wole swoja Czekoladke (LG KU 800)To jest dopiero wypas! A nie!

  • 0

    268. ~master  2007-09-27 11:28:53  host: host-81-190-236-62.wroclaw.mm.pl

    banda banda kompletnych debili ktorzy musza miec w telefonie najlepiej 10 gb!po jakiego wam to do szczescia?wy nie rozumiecie ze do takiego wlasnie telefonu trzeba dorosnac? dzwonisz piszesz sms nastawiasz budzik i koniec..a jezeli chcesz miec podniete przed kumplami to znaczy ze jestes dzieciak i koniec. telefon jest dla wszystkich ktorzy maja dosc 100 pierdol z ktorych kazda z nich jest do dupy..

  • 0

    269. ~zła  2007-09-29 08:22:36  host: abkn237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przepraszam bardzo a gdzie to miejsce na mp3 ?? jak to dziala? bo do tej pory po zakupie nie wiem jak to sie robi :/ tle razy wgrywalam z kompa przesylalam MMS i nic :/ jak tak czytam wypowiedzi to chyba dokonalam zlego zakupu... HELP!!!! :(

  • 0

    270. ~uUuU  2007-09-29 21:01:32  host: dhu73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może mi ktoś powiedzieć, czy na zewnętrznym wyświetlaczu pokazuje się kto dzwoni??

  • 0

    271. ~agniecha  2007-09-30 14:24:25  host: abas226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    smsow sie w ogóle tą cegłą nie da pisać... jest zwalony, ceglasty i co najgorsze ma mało pamięci i nie da się wgrać przez USB MP3 ani żadnych obrazków! poszłam do orange i wcisnęli mi taki szajs za 99 zł. a mogłam sobie za to kupić fajny telefonik na allegro.. żałuje.. :( pozdrawiam!

  • 0

    272. ~....  2007-09-30 15:17:08  host: eom170.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefon jak na motorole...ale ja osobiście wolę sony ericssona W200i... pzdr.:*

  • 0

    273. ~  2007-10-01 22:07:48  host: gcc90.internetdsl.tpnet.pl

    czy w tym tel. można ustawić dźwięk klapki?

  • 0

    274. ~reniula83  2007-10-04 10:27:41  host: bhe56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie mam w tel dzwieku nie czaje co sie stało nie moge odtworzyc rzadnego dzwieku:( czy ktos wie jak to odblokowac???

  • 0

    275. ~....  2007-10-06 11:29:37  host: dynamic-87-105-112-254.ssp.dialog.net.pl

    eJ NO TO JAA JUZ NIE WIEM JEST WKONCU TO MP3 W TYM FONIE CZY NIE BO TO MNIE DOBIJA ZE NA JEDNEJ STRONCE PISZA ZE TAK A NA DRUGIEJ ZE NIE....CHOLERA DAJCIE MI ZNAC TO WAZNE CZEKAM POZDRAWIAM:p

  • 0

    276. ~  2007-10-06 21:42:37  host: nat247.skomur.pl

    Tak Tak to ejst dopiero telefon...:D mam go od poniedzialku.. i narazie mi sluzy.. tylko tak troche klawiatura wolno pisze.. no ale ladniusi jest.. pzdr..;*

  • 0

    277. ~paula  2007-10-06 21:45:41  host: cjg52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najgorszy telefon jaki w zyciu mialam! mam go okolo miescica, z czego okolo 2 tygoni spedzil w serwisie bo bateria trzyma 24 godziny! oddalam go juz 2 razy do serwisu i odpisuja mi, ze z nim siet wszystko w porzadku! jednym słowem MA WYJATKOWA SŁABA BATERIE!!!!!

  • 0

    278. ~pysia234  2007-10-08 16:01:30  host: 213-238-86-215.adsl.inetia.pl

    mam tą komórke już dosyć długo...i jestem zadowolna z niej jest praktyczna nie duza ładna,ma DZWONKI MP3,aparat,pamiec troche mało ale jakoś,,jakoś będzie...... po co mi tyle pamięci jAK MAM MP3 jesli chcecie na nią ściągać mp3 piosenki to duzo wam sie nie zmieśći, jak mskicie że telefon to mp3 to jesteście w błędzie....

  • 0

    279. ~KoZa  2007-10-10 14:15:29  host: host107.netia.citysat.com.pl

    Mam taki sam a raczej bede miala 17 (w czwartek) I jest super .... A najlepsze jest to, że niespodziewałam się aparatu i kolorowego wyświetlacza.... Jak narazie to mam SONY i to chyba pierwszy telefon z tej firmy .... Także się ciesze xD Mój będzie ten sweet różowy ... poZdRo dla firmy Motorolla i wszystkich qumpli z zoo ...

  • 0

    280. ~koza 6741733  2007-10-10 14:31:47  host: host107.netia.citysat.com.pl

    Siemka Ja ten fon mam miec i uwazam ze jest super ... o co wam buja?? mozecie kupic mp3 i tam miec muze a nie w telefonku . On jest spoko a poco wam niby stare sms-y??

  • 0

    281. ~Magda  2007-10-10 18:54:53  host: abfw109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Ja dostałam go dzisiaj od mamy .Jak na razie jestem prze szczęśliwa ,jest śliczna ,różowa ...jestem strasznie ciekawa ile będzie trzymała bateria....mam nadzieje ze nie dzień.Tylko jakaś pracownica telepunktu powiedziała mojej mamie ze ta motorola ma wideo rozmowy! Pozdrowienia dla pani z punktu sprzedaży ORANGE w Kozienicach.

  • 0

    282. ~  2007-10-11 14:16:08  host: 81.15.190.92

    W zupełności zgadzam się z masterem.....jeżeli komuś telefon służy do zabawy i chwalenia sie przed znajomymi to odradzam ten telefon, ale jezeli komus telefon służy do dzwonienia to będzie z niego bardzo, bardzo zadowolony. Mam różowy, obkleiłam go brylancikami i wygląda poprostu códnie....bateria trzyma mi juz 5 dni.....trzeba poprostu ją na początku poprawnie sformatować.....bez tego nici...duzy plus to radio bo przydaje sie...a jezeli ktoś chce miec duzo super zdjęcia to niech lepiej sobie kupi fajna cyfrówke a nie telefon...polecam...pozdrawiam

  • 0

    283. ~zyca  2007-10-12 09:36:40  host: egd154.internetdsl.tpnet.pl

    Mój telefon jest the Best,jest i zawsze będzie

  • 0

    284. ~Biał  2007-10-12 20:14:27  host: aawk145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie jutro zamieniam sie za sony eriscona k510i opłaca mi sie ....?

  • 0

    285. ~aga  2007-10-13 13:59:29  host: aer18.internetdsl.tpnet.pl

    JA BARDZO CIESZE SIĘ Z MOJEGO TELEONU.MOŻE MA MAŁĄ PAMIĘĆ.ALE JEST W PORZADKU.ZALEŻY,DO CZEGO ONA MA SŁUŻYĆ,JEŚLI DO SMS LUB DZWONIENIA JEST EXTRA.MOŻE TROCHE GORZEJ BĘDZE Z MP3,RADIEM.

  • 0

    286. ~Paula  2007-10-13 20:17:38  host: klient-75-217-90.petrus.com.pl

    Telefon ładny ale aparat slaby.Nie jestem z niego zadowolona.Mogło by być lepiej:{

  • 0

    287. ~Maksym  2007-10-13 20:34:51  host: acld122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon moze miec dzwonki MP3, ale MP3 raczej na nim nie posluchasz - w koncu tylko 1.3 mb pamieci. Na wyswietlaczu zewnetrznym NIE WYSWIETLA SIE KTO DZWONI. Miga tylko lampka jesli ktos dzwoni/dostaniemy smsa. Ogolnie telefon sam w sobie nie jest zly. Jego jedyna i najwieksza wada jest pisanie smsow - literki wchodza z bardzo duzym opoznieniem, co naprawde jest uciazliwe i utrudnia pisanie smsow. W dodatku slownik poczatkowo jest bardzo ubogi, na szczescie mozna sciagnac odpowiedni program i dodac slowa jakie chcemy.

  • 0

    288. ~  2007-10-13 21:10:33  host: 81.15.190.92

    Hej Biał....motorlolka super....ale w k510 i jest mp3 a w niej nie ma....nie wiem jak Ty ale niektórym odbija na punkcie mp3..i dzwonków,obrazków, dużej pamięci i takich tam zabaweczek...jeżeli Ty jesteś w tym gronie to nie polecam motoroli..ale ogólnie to ona jest super...i jak dla mnie to lepsza niz sony chociaz ma mniej bajerów. Mam nadzieję ze będziesz zadowolony ze swojego wyboru...pozdr.

  • 0

    289. ~tiesto9199  2007-10-13 22:22:34  host: cfy7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    opłaca sie wymieniaj k510i to wypas koma

  • 0

    290. ~Kicia  2007-10-14 17:14:14  host: awj26.internetdsl.tpnet.pl

    Chce się zapytać czy można dokupić do motoroli w375 kartę pamięci??? Czekam na odpowiedz

  • 0

    291. ~kesja  2007-10-14 19:50:26  host: ehx81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o niee... komórka nie jest taka zła ale ma strasznie mała pamię i esemesy trudno pisa ale jest radio i ladnie sie prezentuje pozdr

  • 0

    292. ~sara_s  2007-10-15 22:07:50  host: proxy5.tkdami.net

    hej! mam ten tel od jakis 2 tygodni i jest suupper :P ale mam jednen problem... ona ma podobno 1,3 mb pamieci? ale u mnie miesci sie tylko 500 mb :( jak to zrobic zeby bylo jej tyle ile powinno byc ?

  • 0

    293. ~Monia  2007-10-17 11:30:17  host: apn-100-188.gprsbal.plusgsm.pl

    Hey mam ten telefonik już drugi miesiąc. Jestem z niego mniej więcej zadowolona. mam takie pytanko Jak można zmienić obudowę??? czekam na odp

  • 0

    294. ~kamileczka  2007-10-17 16:45:17  host: abhr4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chcialam zapytac czy do tego tele mozna dokucpic karte pamieci i czy mozna go do kapa podlaczyc i czy ladniena nim mp3 slychac i czy robi ladne zdjecia?? mozecie pisac na meial kama_sl@tlen.pl

  • 0

    295. ~najki  2007-10-21 13:50:06  host: eav2.internetdsl.tpnet.pl

    to może wejść ta karta pmięci czy nie??

  • 0

    296. ~mania  2007-10-21 15:16:35  host: cvf206.internetdsl.tpnet.pl

    przepraszam mozecie mi powiedziec gdzie moge i jak sobie scignac ten program do slownika zeby bylo nogatsze slownictwo ?

  • 0

    297. ~meg  2007-10-22 11:01:58  host: epc170.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie!!!!!!!!! bylam w salonie orange i waham sie pomiedzy samsungiel m300 a ta motorola! i baba mi mowi ze w motoroli nie ma zewnetrznego wyswetlaczza!!!! to sie pytam, ze jak sie dostanie wiadomosc to pojawia sie koperta chyba na zewnetrznym?? ona ze NIE. prosze napiszcie jak to jest???????

  • 0

    298. ~Gabrysia  2007-10-22 15:50:56  host: djw102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Znalazłam stronę z kartą pamięci, ale czy w tym telefonie moze być dodatkowa karta? Ma on b.mało pamięci... Jeżeli ktoś może mi pomóc będę b. wdzięczna :) e-mail: gabrysia2208@poczta.onet.pl

  • 0

    299. ~betrisye  2007-10-22 22:01:49  host: dzj136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja już mam ten telefon i narazie jest ok ;PP

  • 0

    300. ~~anonimek  2007-10-23 16:30:26  host: rejon101.ztpnet.pl

    jak ściągnąć na ten telefon dzwonki MP3 przez kabel USB .... pilne plis odpowiedzcie ... pozdro

  • 0

    301. ~  2007-10-25 20:13:47  host: ebq90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ;) Telefon mam już od tygodnia, lecz po trzech dniach zepsół mi sie głośnik... Za bardzo to miłe nie było, kiedy jeszcze nie nacieszyłam się moją piękną motorolką- a juz musiałam oddać ją do serwisu aby ją naprawiono. _Podobno było to uszkodzenie fabryczne. Telefon jako telefon. EXTRA. Robi śliczne zdjęcia o dużym formacie. Eski pisze sie na nim bardzo fajnie lecz opóźnia wstawianie literek. Ta motorolka jest bardzo łądnym telefonem, i raczej jest on na pokaz zewnetrzny a nie na szpanowanie tym co ma w sobie, bo za dużo to on nie ma. Byłby to idealny telefon dla mnie jeżeli miał być chodź troche więcej pamięci. Jednak bardzo mi się podoba ;)). Polecam dla osób lubiuących wygode i prostote. pzdr;*

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet