Motorola W220 - opinie
Telefony Motorola Motorola W220 Opinie o Motorola W220

Motorola W220

w sumie: 60
  • 0

    1. ~Dawid  2006-02-21 11:28:51  host: 80.51.206.166

    Czy to jest żart??

  • 0

    2. ~max  2006-02-21 13:35:29  host: abzz195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bez żadnych bajerów ale nawet ładny z wygladu.Dobrze że chociaż ma polifonie.

  • 0

    3. ~:D  2006-02-21 14:43:34  host: abbt192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest V3 dla ubogich :D

  • 0

    4. ~wiciu  2006-02-21 19:32:28  host: aik250.internetdsl.tpnet.pl

    dla mnie ten telefon bylbu idealny! Mam odtwarzacz mp3, mam cyfrowke, niczego mi wiecej nie potrzeba do zycia

  • 0

    5. ~misiekk  2006-02-25 22:15:47  host: abzn21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    totalny żart 4096 kolorów???

  • 0

    6. ~zajac  2006-02-27 10:48:32  host: emw187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do tych kolorów to po cco wiecej jezli wyswietlacz jest dobrze zrobiony to nie trzeba wiecej, ja mam Nokie 3650 i wyswietlacz ma wlasnie 4096 kolorow, i moge powiedziec ze jest lepszy niz w coniektorych tel z 65k kolorów....

  • 0

    7. ~Maciek  2006-02-28 14:14:54  host: 86-63-96-40.asta-net.com.pl

    To wygląda na podróbkę Alcatela E256 - te lampki na klapie :)

  • 0

    8.  2006-03-29 13:38:34

    podobna do v3 szkoda ze niema aparatu

  • 0

    9. ~moo  2006-04-04 11:21:58  host: chello087206211130.chello.pl

    prosty amerykanski telefonik, ciekawe czy dobry

  • 0

    10. ~nickel  2006-06-22 13:30:14  host: xdsl-11323.wroclaw.dialog.net.pl

    Uważam,że nowa seria Motoroli "w" jest ofertą bardzo ciekawą.. nie jest to seria "uboga" o czym świadczy nowy model w375 zaopatrzony w aparat i radio FM. Stylizacja jest podobna do w220 jak i v3 dzięki czemu utrzymuje najwyższy styl w swojej klasie. Oto link do poszerzenia informacji na temat Motoroli w375...
    http://www.phonedaily.com/mobile/phone/?prod_id=2369

  • 0

    11. ~Paszkiew  2006-10-15 16:13:52  host: user-514fa0b0.l2.c4.dsl.pol.co.uk

    Ja mam ten tel i jest swietny:) dla osob ktore potrzebuja telefonu tylko do dzwonienia i dostawania sms i mms jest swietnjy:) jest lekkii:) co najwazniejsze i poreczny:) polecam go:) a tel kupilem w Anglii.

  • 0

    12. ~XXXXXXXXXXXXXXXX  2006-11-26 21:31:23  host: host-89-229-60-209.wabrzezno.mm.pl

    ODLOTOWY TELEFON

  • 0

    13. ~nnnnnssssssss  2006-11-27 15:42:01  host: dzk90.internetdsl.tpnet.pl

    mam takiego i jest do dupy oprócz wyglądu nie ma nic

  • 0

    14. ~matrix  2006-11-27 15:43:19  host: dzk90.internetdsl.tpnet.pl

    mam takiego i to nie jest nic specjalnego

  • 0

    15. ~Capsel  2006-12-17 11:25:41  host: 87.250.174.20

    Mam go i jest ok. fajny wyglad wygodny w uzytkowaniu, a co najwazniejsze dzwoni i wysyla sms, czyli robi to co telefon powinien robic.

  • 0

    16. ~Capsel  2006-12-17 11:30:26  host: 87.250.174.20

    Mam go i jest ok. fajny wyglad wygodny w uzytkowaniu, a co najwazniejsze dzwoni i wysyla sms, czyli robi to co telefon powinien robic.

  • 0

    17. ~Capsel  2006-12-17 11:45:46  host: 87.250.174.20

    Mam go i jest ok. fajny wyglad wygodny w uzytkowaniu, a co najwazniejsze dzwoni i wysyla sms, czyli robi to co telefon powinien robic.

  • 0

    18. ~Capsel  2006-12-17 11:47:17  host: 87.250.174.20

    Mam go i jest ok. fajny wyglad wygodny w uzytkowaniu, a co najwazniejsze dzwoni i wysyla sms, czyli robi to co telefon powinien robic.

  • 0

    19. ~pytalski  2006-12-19 19:48:27  host: mail2.instytut.com.pl

    czy ktoś wie czy w tym telefonie można zmienić wielkość czcionki w menu!?

  • 0

    20. ~Łuxi  2007-01-14 11:10:00  host: dht204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TO JEST V3 DLA UBOGICH!!

  • 0

    21. ~playboyka  2007-01-24 14:30:12  host: 82-47-187-146.stb.ubr03.hali.blueyonder.co.uk

    ludzie nawet niestac was na ten telefon i dlatego tak piszecie hahaha

  • 0

    22. ~AgAaaaa  2007-02-03 22:36:52  host: 81.210.24.26

    jak skonfigurowac ten tek w orange?

  • 0

    23. ~ania  2007-03-01 00:05:42  host: dde241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten tel ma dzwonki mp3 nie chodzi mi o otwarzacz ale o dzwieki

  • 0

    24. ~kamil  2007-03-07 21:36:37  host: wlan3-250.srem.net

    czy motorola zrezygnowala z iTAP a wpraowadzila w koncu t9?

  • 0

    25. ~vader  2007-03-19 13:13:22  host: 83-145-179-58.cable-modem.tkk.net.pl

    jak ktos woli wydac 2000zl na tel co za miecha bedzie wart 200zl to prosze bardzo, telefon jest do dzwonienia a nie gry i zabawy od tego jest komputer, wole wydac 5000 na porzadny sprzet do domu niz telefon zeby pograc w bombermana, ten tel jest dobry, poreczny i robi to co powinien

  • 0

    26. ~daniel  2007-03-27 19:15:55  host: host133.stimo.net

    czy oplaca mi się wymienis samsunga x160 na tą motke?? czy ona odtwarza dzwonki mp3?

  • 0

    27. ~daniel  2007-03-27 19:20:27  host: host133.stimo.net

    a wyświetlacz jaki jest?? kolory w miare?? a wielkośc?

  • 0

    28. ~przemo  2007-04-05 08:44:32  host: dip193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy moze mi ktos powiedziec ile on ma pamięci ?? bardzo prosze o pomoc

  • 0

    29. ~krotka  2007-04-06 22:50:12  host: cii132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go kupiłam sobie jako drugi telefon. Głowna jest v3x (za 1,5 tyg. zamieniam na N73) czekam z nieukrywaną ciekawością na paczkę z allegro. Nie spodziewam się wiele po tym telefonie, ale nie potrzebuję nic poza dzwonieniem i smsami. Od multimediów mam abonament w Play i multimedialny telefon ;) Przez ostatni tydzień rolę telefonu "do dzwonienia" pełniły Nokia 6610 i Moto Fone F3. Ani jedna ani druga mi nie podpasowały ;) Dam znać jak wypada W220 na tle tych telefonów tuż po świętach ;)i chętnie odpowiem na pytania :) Ale już teraz mogę powiedzieć jak wygląda wyświetlacz - kiepsko i cegiełkowato. Technologia CSTN stosowana była w starych Nokiach i np zewnętrznych wyświetlaczach v3, v3i, v3x, v3xx. Już od czasów V300/500/600 motorola dawała wyświetlacze TFT, ale tu mamy typowy telefon taniego segmentu niestety. Nie ma mp3, a na mobile-review.com przeczytałam, że ten model ma ok 500Kb pamięci nie rozszerzalnej kartami.... mało, ale w sumie dzwonki mid i tapetki 128x128 mało zajmują :)

  • 0

    30. ~gosia  2007-04-11 14:26:01  host: qpost2.pct.pl

    kupiłam niedawno ale nie umiem ustawić na mms-y,pomóżcie!!!

  • 0

    31. ~jaro  2007-05-03 20:58:01  host: abde183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo przyzwoity telefon dla tych którzy potrzebuja go do dwonienia i smsów a nie gier i innych pierdół. Do tego przyzwoite radio z niezłymi słuchawkami. Bateria trzyma cztery pięć dni.

  • 0

    32. ~XXX  2007-05-04 21:05:09  host: epb227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak narazie tio ten telefon mi sie podoba choć nawet chce go mieć !!doradzcie czy mam sobie go kupić czy cioś lepzego/!!!czekam na wasze odpowiedzi??!!

  • 0

    33. ~XXx  2007-05-04 21:08:14  host: epb227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiesz cio daniel ja jeszcze raczej niee miałam ten motoroli ale raczej wydaje sie fajna tylko jak masz tego samsubga dobrego to poco go wymieniać ,chyba że ci sie znudził!!

  • 0

    34. ~Pu94  2007-05-25 11:43:03  host: ein4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go zamiar kupic widze ze ma jave 2.0 wiec gg ery powinno isc testowal ktos moze to ? albo jakies aplikacje na nim ?

  • 0

    35. ~szogun  2007-06-07 16:01:38  host: gw.in.lublin.pl

    co oznacza ikona chmurka z 3 kropkami w srodku? i jak sie tego pozbyc pozdrawiam

  • 0

    36. ~maleszi  2007-06-08 21:58:38  host: ejw211.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłam go dzisiaj jest spoko;] szkoda że nie ma 'idry' :/ jest lekki i mały, radio jest nie złe. chociaż motorole nie są takie trfałe ale zobaczymy.

  • 0

    37. ~daniel  2007-06-21 10:14:07  host: bmp50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie jest fajny. Nieda się z niego wysyłać i odbierać MMS-ów, bo ja byłem go skonfigurować, a konfiguracja nic nie dała! Nie warto go mieć!

  • 0

    38. ~Paidy  2007-07-02 13:28:26  host: alnide.vlan371.corcoran.lubman.net.pl

    A ma on mp3?

  • 0

    39. ~Kuba  2007-07-05 08:41:10  host: dickensa.compi.net.pl

    co byście woleli motorole W220 czy samsunga C300 ???

  • 0

    40. ~lisiu  2007-08-09 23:51:23  host: apn-100-120.gprsbal.plusgsm.pl

    500 KB user memory 250 smsow w pamieci telefonu wystarczajaco ;]

  • 0

    41. ~lisiu  2007-08-10 08:10:48  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    500 KB user memory 250 smsow w pamieci telefonu wystarczajaco ;]

  • 0

    42.  2007-08-31 18:23:27

    Przyzwoity tel do sms'ów i dzwonienia;)

  • 0

    43. ~bassia  2007-09-18 14:15:58  host: dwo66.internetdsl.tpnet.pl

    a jak z dźwiękiem? jest głośny, czysty, jeśli chodzi o słuchanie radia?

  • 0

    44. ~igla29  2007-10-31 16:29:22  host: gup125.internetdsl.tpnet.pl

    jestem posiadaczką takiego modelu tel szczerze nie jestem zadowolona z jego posiadania

  • 0

    45.  2007-11-06 18:15:23

    Jak pisze się na nim sms? Czy może szybo i wygodnie pisać?

  • 0

    46. ~glimer  2007-12-02 15:26:25  host: bmr47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej! co to jest w tym tel. takie gumowe u gory?? otworzylam to na sile i tam jest taka dziura no to z popwrotem zatkalam, a le co to jest??

  • 0

    47. ~nieprawdopodobny  2007-12-13 23:32:38  host: 213.25.48.22

    jestem w posiadaniu tego telefonu od paru dni . Jestem bardzo zadowolony . Moge dzwonic, sms-owac. Mam nawet calkiem przyzwoite gry . - niby bez zadnych bajerow, ale chyba zapominamy do czego sluzy taki telefon . + radio ; )

  • 0

    48. ~goo  2007-12-19 20:25:34  host: 52-221-149-91.cpe.marton.net.pl

    jakie gówno nawet nie ma wapu dla tego fonu w Orange ;/ AŁA!!

  • 0

    49. ~D0minika77  2007-12-30 16:59:57  host: abjx42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm.... Ja uważam że ten telefon jest spoko niby niema aparatu i tych różnych bajerów choć kilka ma... To jest Zajebis** polecan go .. Ale niewiem jak włączyć zestaw głośno mówiący.. Jeżeli telefon go posiada

  • 0

    50. ~ala  2008-02-14 17:40:34  host: ache105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super dla niewymagajacych uzytkownikow, dla tktorych telefon sluzy do wysylania smsow i rozmow. bo po co sa telefony? do robienia zdjec sa aparaty cyfrowe, dla sluchania muzyki radia, mp3... :) wedlug mnie telefon super

  • 0

    51. ~misia  2008-03-25 13:34:59  host: fci90.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefonik mam osobiscie polecam nic wiecej nie potrzeba....... radio ma i wszystko okdzwoni,eski sa ado tegoładny wygląd.... zamiast bajerów w tel mozna miec bajery w domu

  • 0

    52. ~Marta 15  2008-03-29 00:24:21  host: 088156096021.stk.vectranet.pl

    Co to za telefon , bez mp3 , aparatu , dziękuje za taki fon .....

  • 0

    53. ~Sebek  2008-03-29 17:44:21  host: ear175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go rok ale jest dobry ma mmsy itp. ale male wymagania niema aparatu ale jest ok :P :)

  • 0

    54. ~lukasz1593  2008-04-09 15:41:25  host: bbu75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i nie narzekam na nie go. Tak jak misia uważam że po co w telefonie bajery jeżeli je można mieć w domu i lepsze niż w telefonie.

  • 0

    55. ~daria  2008-07-21 18:43:33  host: acqs143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupuje sobie ten telefon za 80 zł

  • 0

    56. ~d  2008-08-10 14:17:03  host: system858917593.mtvk.pl

    Bardzo ladna motka ale ma malo funkcji ;P Nie takiego telefonu szukam.

  • 0

    57. ~  2008-09-14 16:55:34  host: 80.54.48.8

    mam go rok... własnie zmieniam go na sony ericssona k770i jest ładny ma nawet cos w stylu lusterka;) koleżanki mi tego zazdrosciły;) najbardziej żałuję za nie ma bluetooth...

  • 0

    58. ~  2008-09-14 17:59:40  host: gw.artronik.net

    jest bardzo dobry .

  • 0

    59. ~w220  2011-06-01 14:02:05  host: user-188-33-90-7.play-internet.pl

    mam problemw tym tel nie pokazuje mi napisu z menu i innych takich jak ustawienia i tp

  • 0

    60. ~m  2013-02-16 18:04:49  host: pub-116.164.rewolucja-net.pl

    mam go i najbardziej przeszkadza mi to ze nie ma tu T9 a tak to poza tym to dzwoni i wysyła sms wiec jest ok

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet