Motorola W208 - opinie
Telefony Motorola Motorola W208 Opinie o Motorola W208

Motorola W208

w sumie: 55
  • 0

    1.  2006-07-11 00:13:28

    wyglad naprawde fenialny... ale funkcje :P
    juz minimum GPRS i MMS powinny byc

  • 0

    2.  2006-07-11 03:33:54

    to chyba jakis zart..:P
    do tego jeszcze iTap bleee...

  • 0

    3. ~k  2006-07-11 09:16:30  host: luxgw.thiel-logistik.com

    motorola c550 w nowej obudowie, i jeszcze bez aparatu

  • 0

    4.  2006-07-11 11:54:42

    Ale iTap jest naprawde dobry - trzeba sie przyzwyczajic to wtedy sie pisze szybciej niz na t9

  • 0

    5. ~kamil  2006-07-11 12:35:40  host: wlan0-4.srem.net

    do iTap-u przez pol roku nie moglem sie przyzwyczaic bo pisanie tym slownikiem to meka... a co do tego tel to porazka bo gprs i mmsy by juz mogly byc... chyba mamy 2006 rok a te funkcje miala juz nawet 3510i... porazka

  • 0

    6. ~mAt  2006-07-11 18:02:45  host: bmi71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest?? zgadzam się z poprzednikami

  • 0

    7.  2006-07-11 22:30:28

    tylko poli motorla zchodi na psy

  • 0

    8. ~cinek  2006-07-12 14:03:18  host: aia49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przecież to jakaś paranoja!!!

  • 0

    9. ~kaziu  2006-07-12 16:23:37  host: bkz248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dla... oszczędnych..

  • 0

    10.  2006-07-12 17:32:02

    Z zewnątrz wygląda jak bezprzewodowy telefon stacjonarny i dorównuje mu funkcjami :-)

  • 0

    11.  2006-07-13 13:33:53

    Tutaj wyglad to olbrzymi atut... idealny dla mniej wymagajacych pan

  • 0

    12.  2006-07-19 00:09:41

    Idealnie bedzie komponował sie z dreami, polifiniczny dzonek mozna zapodac. GPRS, WAP i MMS - jeszcze trzeba by sie uczyć obsługi

  • 0

    13.  2006-07-24 11:56:16

    Po co Motka wporowadza taki tel?
    Niby do kogo to jest kierowane?
    Wytlumaczenie,ze do klientow z skromnym budzetem nie jest argumentem gdyz za 1zl mozna kupic chociazby k300i czy N6020(VGA+IRDA).
    Paranoja jakas...!!!

  • 0

    14.  2006-10-13 17:23:15

    iTap jest bajerancki ja się go na mojej c550-tce nauczyłem w 2 dni i pisze się zajefajnie pomimo kiepskiej klawiatury.Ale te mmsy i gprs mogliby dać...:/moim zdaniem to bardzo odchudzona c168x/

  • 0

    15. ~Ana  2006-11-26 19:48:31  host: 88-199-51-249.tktelekom.pl

    najnowszy sprzęt?? ten telefon tutaj nie pasuje!!

  • 0

    16. ~llll  2007-04-06 12:22:28  host: proxy.tpspark.com

    Ej co sie czepiacie tego telefonu, korzystacie tak czesto z gprs i mms? Cos mi sie wydaje ze nie, telefon przynajmniej ma ladny wyglad i nie ma sensu porownywac go do 3510i

  • 0

    17. ~ahan  2007-04-06 13:33:09  host: apn-99-42.gprspla.plusgsm.pl

    oj puściutki ... jak miałbym go brać, to chyba jednak wybrałbym motke f3, tańsza a funkcje podobne; po co mi kolorowy wyświetlacz skoro i tak nie będę miał gprsu żeby ściągnąć tapetkę ;p

  • 0

    18.  2007-04-13 20:31:19

    Nie wime czemu Orange ma go ww swojej ofercie.?.. Naprrrrrrawdę tak ubogo wyposażony telefonn jest po prostu-nie dla mnie . :-((

  • 0

    19. ~robert  2007-04-19 09:47:52  host: aaym181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajna sprawa, dobra bateria i dlugi czas rozmow! mysle ze to poprostu w zalozeniu mial byc.... telefon!:P

  • 0

    20. ~karol  2007-04-28 11:44:25  host: 80.50.152.162

    mam ten tel ale za bardzo sie z niego nie ciesze nic nie ma !!!!!

  • 0

    21. ~  2007-05-08 23:24:24  host: iq194.internetdsl.tpnet.pl

    lepszy od f3 - mozna pisac sms-y. a tylko tego potrzebuje od tel. tylko ta cena... za 80zl wzialbym

  • 0

    22. ~ja  2007-07-01 16:11:31  host: pallas.t-n.pl

    z wygladu jest fajny i glosnosc radia przyzwoita.. ale kurwa... zeby dzwonaka zadnego na to sie sciaganac nie dalo!!!

  • 0

    23.  2007-07-04 09:15:13

    mam go od tygodnia dalem 1zł w orange i powiem tak "Nie telefon i nie pieniadze" inaczej to jest telefon tylko do dzwonienia i tu nalezy sie 10 na 10 bo 1)bateria nie do zajechania 2) zasieg zawsze i wszedzie 3) sms pisze sie bosko lepiej niz w noki 4) bogaty slownik sms 5) wyraziste i piekne kolory wyswietlacza 6) lekki jak piorko 7) obudowa solidna i nie skrzypi jak nokie 8) gumowe przyciski i spoks podswietlany na niebiesko 9) muzyka gra glosno i wyraznie tak na sluchawkach jak i na glosniku 10) jest glosnomowiacy i ma fajne jak na ta klase dzwonki WADA brak przesylania danych i to ta jedna jedyna ale mi to zbyt nie potrzebne wiec jest ok aha mozna go zawiesci na smyczce glowa do gory a nie jak w SE czy noki do gory nogami ;)

  • 0

    24. ~fnek  2007-07-10 13:05:33  host: 116.1.rev.vline.pl

    truelove celowo wykonuje sie mocowanie u spodu telefonu i jest to praktyczne przyklad odbieranie telefonu wystarczy ze go podniesiesz i rozmawiasz w innym przypadku gdzies ta cholerna smycz Ci sie placze a czasem moze jej braknac jak jest krotka :) a telefon kupa jedyny plus to to ze ma radio ale jak za taka kaze to syf po kiego daja kolorowy wyswietlacz ? tego nie pojme bo mmsa nie wysle po necie nie pochodze plikow nie przesle wlasciwie mozna by dac wyswietlacz mono i jeszcze bardziej by to poprawilo czas pracy telefonu :D hehe

  • 0

    25. ~Lukasz  2007-07-13 16:10:17  host: nat-01-036.rtk.net.pl

    Brawa dla Motki za to ze dostrzega ludzi którzy posługuja sie telefon jako urzadzeniem do komunikacji... a nie jako zabawka do zbijania czasu... chcecie zabawki kupcie iPod'a!!!!

  • 0

    26. ~maciek  2007-08-04 20:26:59  host: ath226.internetdsl.tpnet.pl

    mam 15 lat kupilem sobie ten telefon i mi wystarczy, nie potrzebuje gprs ani tych roznych rzeczy bo nic nie sciagam sobie na telefon, aparat mi nie potrzebny, bateria trzyma dlugo, telefon jest do dzwonienia i smsowania, po cholere mi w telefonie jakies bajery? nie naleze do tego typu nastolatkow , co maja komorke tylko po to aby poszpanowac:)

  • 0

    27. ~Fafik  2007-08-12 17:40:34  host: brz232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    debilny tel. Mam Nokie 2610 i jest duzo lepsza

  • 0

    28. ~renia  2007-08-23 10:02:53  host: abam154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam ten tel w zetafonie obólnie jest fajny taki kobiecy szkoda tylko że nie ma mms a może ma tylko tylko ja o tym nie wiem bo dane w necie są sprzeczne mi telefon potrzebny jest do dzwonienia i wrazie czego wysłać sms ni poza tym

  • 0

    29. ~asia94  2007-08-23 11:58:09  host: kal9-wolb-r1.bater.net.pl

    myślałam, że sobie kupię ten telefonik, ale jak przeczytałam, że ma tylko tyle funkcji zrezygnowałam. pozory mylą...

  • 0

    30. ~asiulka  2007-08-25 21:21:19  host: abju250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wam tez nie dochodza cale smsy tylko uciete w polowie;/;/;/;/od czego to zalezy??mozna to jakos naprawic??

  • 0

    31. ~matik  2007-09-03 19:58:35  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    mam zamiar kupic ten telefon i takze jak tutaj niektorzy mowia nie potrzebny mi jest telefon do poszpanowania...spoko telefon...

  • 0

    32. ~  2007-09-12 11:04:48  host: acwa64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go hm tydzien telefon jest mi potrzebny do dzwonienia i smsowania, wazne by zajmował nalomiejsca w kieszeni(wygodnie sie nosil)a jak do tego wygląda fajnie to jest git zastanawiałem sie wczesniej nad super cienkim F3 ale jak zobaczylem 16 znakowy wyswietlacz to zwatpilem a z w208 jestem bardzo zadowolony, troche mnietylko zaskoczyl slownik bo mega skromny (itak pisze bez slownika)

  • 0

    33. ~Robson27  2007-10-04 20:03:23  host: 212-160-229-112.tsm.tarnobrzeg.pl

    Ile Wam trzyma ten telefon

  • 0

    34. ~oko  2007-10-10 22:39:11  host: 078088127081.wol.vectranet.pl

    ja uważam że to spoko telefon wystarczy jak do sms-ów i dzwonienia a jak potrzebuje sie zabawić to wyciągam moja nokie n73 i po kłopocie

  • 0

    35. ~Globi  2007-10-22 18:25:50  host: 141.41.97.207

    Pozatym, że beznadziejnie pisze sięna nim smsy, bo klawiatura jest nie wygodna fonik jest całkiem ok. Kupiłem go za 20 Euro z 5 € na rozmowy - czyli mam telefon za niecałe 60 zł. na nasze... Radio odbiera świetnie, bateria trzyma długo - nie wiem ile kosztuje w polsce ale w Niemczech nie ma tańszego - za te pieniądze poprostu bajka hehe

  • 0

    36. ~aleksey  2007-10-25 23:38:20  host: ecc180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam motke w208 od kilku dni i jestem z niej zadowolony, to jest telefon a nie wodotrysk i na tym wlasnie mi zalezy. polecam i pozdrawiam.

  • 0

    37. ~nhesterr  2007-10-28 15:59:43  host: w3cache.dialog.net.pl

    telefon bardzo fajny, ma wiele zalet (lekki, ładny i... prosty). denerwują mnie tylko dwie rzeczy - żeby nastawić zegar, trzeba wyjąć baterię (bo nie ma takiej opcji w ustawieniach, a zegar resetuje się przy każdym rozładowaniu baterii), oraz klawiatura, w której łatwo nacisnąć dwa przyciski na raz. poza tym jest super "telefonikiem".

  • 0

    38. ~sonia  2007-11-01 16:35:23  host: dyg9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super mam taki:)))))

  • 0

    39. ~waligrucha  2007-12-04 19:13:08  host: w3cache.sistbg.net

    phiii taki telefon liniasty:!!! wolalbym nokie 33-10 bo jest do tej pory ok:)

  • 0

    40. ~Konrad  2007-12-11 18:16:11  host: 90-156-34-164.as.kn.pl

    Czy ten telefon ma funkcje pisania i odbierania długich smsów ? I czy to prawda, że aby zresetować budzik trzeba wyciągnąć baterię ? :o

  • 0

    41. ~Tomek  2007-12-21 23:51:41  host: chello084010115254.chello.pl

    Co za glupote ktos pisal z tym wylaczaniem telefonu by ustawic godzine, wszystko znajduje sie w ustawieniach poczatkowych, wiec w kazdej chwili mozna to zmienic :O

  • 0

    42. ~M@ły  2007-12-27 18:55:04  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    bez kitu ten telefon to naprawde porazka moja siostrzenica go ma i nic nie da sie na nim zrobic a kolorowy wyswietlacz i niska cena sa tylko po to zeby schwytac niezorientowanych klientow, chociaz zeby mmsy mozna bylo wysylac

  • 0

    43. ~kulus  2008-01-14 22:04:15  host: acay39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w tym telefonie zmienić w sms-ie małą literę na wielką?

  • 0

    44. ~m.  2008-01-18 12:39:26  host: 91-193-208-106.eimperium.pl

    ~kulus - klawiszem zero- jest tam strzalka do gory i tak zmieniasz wielkosc liter. mozna pisac i odbierac dlugie smsy, ustawienia zegara jest w opcjach... jak widac o telefonie wypowiadaja sie ludzie ktorzy nie maja o nim zielonego a nawet bladego pojecia. byloby dobrze aby zamilkli bo noz sie w kieszeni otwiera. placa wam za wypisywanie takich bzdur czy sami z siebie jestescie tak glupi?

  • 0

    45. ~paulinka  2008-03-03 19:53:22  host: 91-90-63-159.sttb.pl

    Czy ten telefon ma opcję jednoczesnego ustawienia dzwonka i wibracji?( mam na mysli gdy ktos do mnie dzwoni) Ładnie proszę o odpowiedz :)

  • 0

    46. ~Anć  2008-03-26 14:31:50  host: achu195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam prośbę do "m" jak odbierać i pisać długie sms? Bo mi ucina jeżeli ktoś wyśle więcej niż zmieści się w znakach przeznaczonych na 1 smsa :/

  • 0

    47. ~zombek  2008-06-13 20:58:37  host: azuro.erydan.net

    ja jestem zadowolona ! nienarzekam moze niejest jakis super itp ale mi sie podoba.. niepotzrebne mi te wszytskie funkcje chociaz mogly by byc ! nienarzekam i cenię !

  • 0

    48. ~pasztetowa  2008-06-30 00:00:03  host: abym172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja również dołączam się do prośby o wytłumaczenie (jak krowie na rowie :D) w jaki to sposób poradzić sobie z ucinanymi SMSami. Nijak nie mogę dojść, jak odebrać dłuższe niż 1 SMS wiadomości, a dodatkowym utrudnieniem jest angielskie menu (za bardzo nie znam fachowego słownictwa :p)Będę zobowiązana, gdy ktoś pomoże ;)

  • 0

    49. ~tir-man  2008-08-11 17:38:04  host: 194.budinet.info

    Orange daje w swojej ofercie, ale trudno dokupić ładowarkę czy to sieciową, czy samochodową.

  • 0

    50. ~aligator  2008-10-30 19:38:46  host: 62-61-62-072.static.hnet.pl

    NIEZŁY ZABYTEK TECHNOLOGII Z TAK 80-TYCH :)

  • 0

    51. ~loksu  2009-01-06 08:49:54  host: dyr246.internetdsl.tpnet.pl

    najgorszy syf jaki w zyciu mialem w rece! juz lepsza byla nokia 3210. przynajmniej dalo sie odczytac i napisac smsa.

  • 0

    52. ~dark  2009-02-13 17:03:40  host: jsl-catv-user-247-29.streamnet.pl

    nareszcie coś bez tych wszystkich zbędnych dupereli

  • 0

    53. ~L.  2010-01-19 15:30:22  host: host-n2-78-231.telpol.net.pl

    Klawiatura faktycznie kijowa ale sam telefonik OK. Wizualnie spoko, najbardziej podoba mi się w nim jakość dźwięków dzwonka, super jest. Sms można pisać i bez iTapu, ja tak wolę. dzwonków dużo, wygaszaczy kilka, ogólnie 5- mu daję w skali 1-6.

  • 0

    54. ~Patryczq  2010-01-19 17:43:13  host: host-86-111-104-32.tvk.torun.pl

    Mialem ten fonik rok. Ale zdarzyła sie straszna rzecz. Bateria napuchla na jakieś 3 cm . Nie polecam Go!!

  • 0

    55. ~L.  2010-01-20 10:39:29  host: host-n2-78-231.telpol.net.pl

    Mnie się on podoba. Ma fajne brzmienie dzwonków (w sensie, że ładny dźwięk), niby miałąm telefony o tych samych parametrach polifonii, ale tu słychać dzwonki zdecydowanie fajniej. Rozmówcę słychać dobrze, klawiatura sprawia trochę kłopotów (głównie strzałki do przewijania), iTap można używać albo i nie, dzwonków jest wgranych dużo, melodie fajne, tapet trochę mało (5) i nieco ciężki telefon ale jest b. solidnie wykonany i jestem zadowolona.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-83-233.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Gdzie znajduje się Twój telefon, gdy idziesz spać?

Co dziesiąty Polak przyznaje, że śpi ze smartfonem w łóżku

 

Zobacz wynik | Opinie (10)

Archiwum Ankiet