Motorola W208 - opinie
Telefony Motorola Motorola W208 Opinie o Motorola W208

Motorola W208

w sumie: 55
  • 0

    1.  2006-07-11 00:13:28

    wyglad naprawde fenialny... ale funkcje :P
    juz minimum GPRS i MMS powinny byc

  • 0

    2.  2006-07-11 03:33:54

    to chyba jakis zart..:P
    do tego jeszcze iTap bleee...

  • 0

    3. ~k  2006-07-11 09:16:30  host: luxgw.thiel-logistik.com

    motorola c550 w nowej obudowie, i jeszcze bez aparatu

  • 0

    4.  2006-07-11 11:54:42

    Ale iTap jest naprawde dobry - trzeba sie przyzwyczajic to wtedy sie pisze szybciej niz na t9

  • 0

    5. ~kamil  2006-07-11 12:35:40  host: wlan0-4.srem.net

    do iTap-u przez pol roku nie moglem sie przyzwyczaic bo pisanie tym slownikiem to meka... a co do tego tel to porazka bo gprs i mmsy by juz mogly byc... chyba mamy 2006 rok a te funkcje miala juz nawet 3510i... porazka

  • 0

    6. ~mAt  2006-07-11 18:02:45  host: bmi71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest?? zgadzam się z poprzednikami

  • 0

    7.  2006-07-11 22:30:28

    tylko poli motorla zchodi na psy

  • 0

    8. ~cinek  2006-07-12 14:03:18  host: aia49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przecież to jakaś paranoja!!!

  • 0

    9. ~kaziu  2006-07-12 16:23:37  host: bkz248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon dla... oszczędnych..

  • 0

    10.  2006-07-12 17:32:02

    Z zewnątrz wygląda jak bezprzewodowy telefon stacjonarny i dorównuje mu funkcjami :-)

  • 0

    11.  2006-07-13 13:33:53

    Tutaj wyglad to olbrzymi atut... idealny dla mniej wymagajacych pan

  • 0

    12.  2006-07-19 00:09:41

    Idealnie bedzie komponował sie z dreami, polifiniczny dzonek mozna zapodac. GPRS, WAP i MMS - jeszcze trzeba by sie uczyć obsługi

  • 0

    13.  2006-07-24 11:56:16

    Po co Motka wporowadza taki tel?
    Niby do kogo to jest kierowane?
    Wytlumaczenie,ze do klientow z skromnym budzetem nie jest argumentem gdyz za 1zl mozna kupic chociazby k300i czy N6020(VGA+IRDA).
    Paranoja jakas...!!!

  • 0

    14.  2006-10-13 17:23:15

    iTap jest bajerancki ja się go na mojej c550-tce nauczyłem w 2 dni i pisze się zajefajnie pomimo kiepskiej klawiatury.Ale te mmsy i gprs mogliby dać...:/moim zdaniem to bardzo odchudzona c168x/

  • 0

    15. ~Ana  2006-11-26 19:48:31  host: 88-199-51-249.tktelekom.pl

    najnowszy sprzęt?? ten telefon tutaj nie pasuje!!

  • 0

    16. ~llll  2007-04-06 12:22:28  host: proxy.tpspark.com

    Ej co sie czepiacie tego telefonu, korzystacie tak czesto z gprs i mms? Cos mi sie wydaje ze nie, telefon przynajmniej ma ladny wyglad i nie ma sensu porownywac go do 3510i

  • 0

    17. ~ahan  2007-04-06 13:33:09  host: apn-99-42.gprspla.plusgsm.pl

    oj puściutki ... jak miałbym go brać, to chyba jednak wybrałbym motke f3, tańsza a funkcje podobne; po co mi kolorowy wyświetlacz skoro i tak nie będę miał gprsu żeby ściągnąć tapetkę ;p

  • 0

    18.  2007-04-13 20:31:19

    Nie wime czemu Orange ma go ww swojej ofercie.?.. Naprrrrrrawdę tak ubogo wyposażony telefonn jest po prostu-nie dla mnie . :-((

  • 0

    19. ~robert  2007-04-19 09:47:52  host: aaym181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajna sprawa, dobra bateria i dlugi czas rozmow! mysle ze to poprostu w zalozeniu mial byc.... telefon!:P

  • 0

    20. ~karol  2007-04-28 11:44:25  host: 80.50.152.162

    mam ten tel ale za bardzo sie z niego nie ciesze nic nie ma !!!!!

  • 0

    21. ~  2007-05-08 23:24:24  host: iq194.internetdsl.tpnet.pl

    lepszy od f3 - mozna pisac sms-y. a tylko tego potrzebuje od tel. tylko ta cena... za 80zl wzialbym

  • 0

    22. ~ja  2007-07-01 16:11:31  host: pallas.t-n.pl

    z wygladu jest fajny i glosnosc radia przyzwoita.. ale kurwa... zeby dzwonaka zadnego na to sie sciaganac nie dalo!!!

  • 0

    23.  2007-07-04 09:15:13

    mam go od tygodnia dalem 1zł w orange i powiem tak "Nie telefon i nie pieniadze" inaczej to jest telefon tylko do dzwonienia i tu nalezy sie 10 na 10 bo 1)bateria nie do zajechania 2) zasieg zawsze i wszedzie 3) sms pisze sie bosko lepiej niz w noki 4) bogaty slownik sms 5) wyraziste i piekne kolory wyswietlacza 6) lekki jak piorko 7) obudowa solidna i nie skrzypi jak nokie 8) gumowe przyciski i spoks podswietlany na niebiesko 9) muzyka gra glosno i wyraznie tak na sluchawkach jak i na glosniku 10) jest glosnomowiacy i ma fajne jak na ta klase dzwonki WADA brak przesylania danych i to ta jedna jedyna ale mi to zbyt nie potrzebne wiec jest ok aha mozna go zawiesci na smyczce glowa do gory a nie jak w SE czy noki do gory nogami ;)

  • 0

    24. ~fnek  2007-07-10 13:05:33  host: 116.1.rev.vline.pl

    truelove celowo wykonuje sie mocowanie u spodu telefonu i jest to praktyczne przyklad odbieranie telefonu wystarczy ze go podniesiesz i rozmawiasz w innym przypadku gdzies ta cholerna smycz Ci sie placze a czasem moze jej braknac jak jest krotka :) a telefon kupa jedyny plus to to ze ma radio ale jak za taka kaze to syf po kiego daja kolorowy wyswietlacz ? tego nie pojme bo mmsa nie wysle po necie nie pochodze plikow nie przesle wlasciwie mozna by dac wyswietlacz mono i jeszcze bardziej by to poprawilo czas pracy telefonu :D hehe

  • 0

    25. ~Lukasz  2007-07-13 16:10:17  host: nat-01-036.rtk.net.pl

    Brawa dla Motki za to ze dostrzega ludzi którzy posługuja sie telefon jako urzadzeniem do komunikacji... a nie jako zabawka do zbijania czasu... chcecie zabawki kupcie iPod'a!!!!

  • 0

    26. ~maciek  2007-08-04 20:26:59  host: ath226.internetdsl.tpnet.pl

    mam 15 lat kupilem sobie ten telefon i mi wystarczy, nie potrzebuje gprs ani tych roznych rzeczy bo nic nie sciagam sobie na telefon, aparat mi nie potrzebny, bateria trzyma dlugo, telefon jest do dzwonienia i smsowania, po cholere mi w telefonie jakies bajery? nie naleze do tego typu nastolatkow , co maja komorke tylko po to aby poszpanowac:)

  • 0

    27. ~Fafik  2007-08-12 17:40:34  host: brz232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    debilny tel. Mam Nokie 2610 i jest duzo lepsza

  • 0

    28. ~renia  2007-08-23 10:02:53  host: abam154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam ten tel w zetafonie obólnie jest fajny taki kobiecy szkoda tylko że nie ma mms a może ma tylko tylko ja o tym nie wiem bo dane w necie są sprzeczne mi telefon potrzebny jest do dzwonienia i wrazie czego wysłać sms ni poza tym

  • 0

    29. ~asia94  2007-08-23 11:58:09  host: kal9-wolb-r1.bater.net.pl

    myślałam, że sobie kupię ten telefonik, ale jak przeczytałam, że ma tylko tyle funkcji zrezygnowałam. pozory mylą...

  • 0

    30. ~asiulka  2007-08-25 21:21:19  host: abju250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wam tez nie dochodza cale smsy tylko uciete w polowie;/;/;/;/od czego to zalezy??mozna to jakos naprawic??

  • 0

    31. ~matik  2007-09-03 19:58:35  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    mam zamiar kupic ten telefon i takze jak tutaj niektorzy mowia nie potrzebny mi jest telefon do poszpanowania...spoko telefon...

  • 0

    32. ~  2007-09-12 11:04:48  host: acwa64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go hm tydzien telefon jest mi potrzebny do dzwonienia i smsowania, wazne by zajmował nalomiejsca w kieszeni(wygodnie sie nosil)a jak do tego wygląda fajnie to jest git zastanawiałem sie wczesniej nad super cienkim F3 ale jak zobaczylem 16 znakowy wyswietlacz to zwatpilem a z w208 jestem bardzo zadowolony, troche mnietylko zaskoczyl slownik bo mega skromny (itak pisze bez slownika)

  • 0

    33. ~Robson27  2007-10-04 20:03:23  host: 212-160-229-112.tsm.tarnobrzeg.pl

    Ile Wam trzyma ten telefon

  • 0

    34. ~oko  2007-10-10 22:39:11  host: 078088127081.wol.vectranet.pl

    ja uważam że to spoko telefon wystarczy jak do sms-ów i dzwonienia a jak potrzebuje sie zabawić to wyciągam moja nokie n73 i po kłopocie

  • 0

    35. ~Globi  2007-10-22 18:25:50  host: 141.41.97.207

    Pozatym, że beznadziejnie pisze sięna nim smsy, bo klawiatura jest nie wygodna fonik jest całkiem ok. Kupiłem go za 20 Euro z 5 € na rozmowy - czyli mam telefon za niecałe 60 zł. na nasze... Radio odbiera świetnie, bateria trzyma długo - nie wiem ile kosztuje w polsce ale w Niemczech nie ma tańszego - za te pieniądze poprostu bajka hehe

  • 0

    36. ~aleksey  2007-10-25 23:38:20  host: ecc180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam motke w208 od kilku dni i jestem z niej zadowolony, to jest telefon a nie wodotrysk i na tym wlasnie mi zalezy. polecam i pozdrawiam.

  • 0

    37. ~nhesterr  2007-10-28 15:59:43  host: w3cache.dialog.net.pl

    telefon bardzo fajny, ma wiele zalet (lekki, ładny i... prosty). denerwują mnie tylko dwie rzeczy - żeby nastawić zegar, trzeba wyjąć baterię (bo nie ma takiej opcji w ustawieniach, a zegar resetuje się przy każdym rozładowaniu baterii), oraz klawiatura, w której łatwo nacisnąć dwa przyciski na raz. poza tym jest super "telefonikiem".

  • 0

    38. ~sonia  2007-11-01 16:35:23  host: dyg9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super mam taki:)))))

  • 0

    39. ~waligrucha  2007-12-04 19:13:08  host: w3cache.sistbg.net

    phiii taki telefon liniasty:!!! wolalbym nokie 33-10 bo jest do tej pory ok:)

  • 0

    40. ~Konrad  2007-12-11 18:16:11  host: 90-156-34-164.as.kn.pl

    Czy ten telefon ma funkcje pisania i odbierania długich smsów ? I czy to prawda, że aby zresetować budzik trzeba wyciągnąć baterię ? :o

  • 0

    41. ~Tomek  2007-12-21 23:51:41  host: chello084010115254.chello.pl

    Co za glupote ktos pisal z tym wylaczaniem telefonu by ustawic godzine, wszystko znajduje sie w ustawieniach poczatkowych, wiec w kazdej chwili mozna to zmienic :O

  • 0

    42. ~M@ły  2007-12-27 18:55:04  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    bez kitu ten telefon to naprawde porazka moja siostrzenica go ma i nic nie da sie na nim zrobic a kolorowy wyswietlacz i niska cena sa tylko po to zeby schwytac niezorientowanych klientow, chociaz zeby mmsy mozna bylo wysylac

  • 0

    43. ~kulus  2008-01-14 22:04:15  host: acay39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak w tym telefonie zmienić w sms-ie małą literę na wielką?

  • 0

    44. ~m.  2008-01-18 12:39:26  host: 91-193-208-106.eimperium.pl

    ~kulus - klawiszem zero- jest tam strzalka do gory i tak zmieniasz wielkosc liter. mozna pisac i odbierac dlugie smsy, ustawienia zegara jest w opcjach... jak widac o telefonie wypowiadaja sie ludzie ktorzy nie maja o nim zielonego a nawet bladego pojecia. byloby dobrze aby zamilkli bo noz sie w kieszeni otwiera. placa wam za wypisywanie takich bzdur czy sami z siebie jestescie tak glupi?

  • 0

    45. ~paulinka  2008-03-03 19:53:22  host: 91-90-63-159.sttb.pl

    Czy ten telefon ma opcję jednoczesnego ustawienia dzwonka i wibracji?( mam na mysli gdy ktos do mnie dzwoni) Ładnie proszę o odpowiedz :)

  • 0

    46. ~Anć  2008-03-26 14:31:50  host: achu195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam prośbę do "m" jak odbierać i pisać długie sms? Bo mi ucina jeżeli ktoś wyśle więcej niż zmieści się w znakach przeznaczonych na 1 smsa :/

  • 0

    47. ~zombek  2008-06-13 20:58:37  host: azuro.erydan.net

    ja jestem zadowolona ! nienarzekam moze niejest jakis super itp ale mi sie podoba.. niepotzrebne mi te wszytskie funkcje chociaz mogly by byc ! nienarzekam i cenię !

  • 0

    48. ~pasztetowa  2008-06-30 00:00:03  host: abym172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja również dołączam się do prośby o wytłumaczenie (jak krowie na rowie :D) w jaki to sposób poradzić sobie z ucinanymi SMSami. Nijak nie mogę dojść, jak odebrać dłuższe niż 1 SMS wiadomości, a dodatkowym utrudnieniem jest angielskie menu (za bardzo nie znam fachowego słownictwa :p)Będę zobowiązana, gdy ktoś pomoże ;)

  • 0

    49. ~tir-man  2008-08-11 17:38:04  host: 194.budinet.info

    Orange daje w swojej ofercie, ale trudno dokupić ładowarkę czy to sieciową, czy samochodową.

  • 0

    50. ~aligator  2008-10-30 19:38:46  host: 62-61-62-072.static.hnet.pl

    NIEZŁY ZABYTEK TECHNOLOGII Z TAK 80-TYCH :)

  • 0

    51. ~loksu  2009-01-06 08:49:54  host: dyr246.internetdsl.tpnet.pl

    najgorszy syf jaki w zyciu mialem w rece! juz lepsza byla nokia 3210. przynajmniej dalo sie odczytac i napisac smsa.

  • 0

    52. ~dark  2009-02-13 17:03:40  host: jsl-catv-user-247-29.streamnet.pl

    nareszcie coś bez tych wszystkich zbędnych dupereli

  • 0

    53. ~L.  2010-01-19 15:30:22  host: host-n2-78-231.telpol.net.pl

    Klawiatura faktycznie kijowa ale sam telefonik OK. Wizualnie spoko, najbardziej podoba mi się w nim jakość dźwięków dzwonka, super jest. Sms można pisać i bez iTapu, ja tak wolę. dzwonków dużo, wygaszaczy kilka, ogólnie 5- mu daję w skali 1-6.

  • 0

    54. ~Patryczq  2010-01-19 17:43:13  host: host-86-111-104-32.tvk.torun.pl

    Mialem ten fonik rok. Ale zdarzyła sie straszna rzecz. Bateria napuchla na jakieś 3 cm . Nie polecam Go!!

  • 0

    55. ~L.  2010-01-20 10:39:29  host: host-n2-78-231.telpol.net.pl

    Mnie się on podoba. Ma fajne brzmienie dzwonków (w sensie, że ładny dźwięk), niby miałąm telefony o tych samych parametrach polifonii, ale tu słychać dzwonki zdecydowanie fajniej. Rozmówcę słychać dobrze, klawiatura sprawia trochę kłopotów (głównie strzałki do przewijania), iTap można używać albo i nie, dzwonków jest wgranych dużo, melodie fajne, tapet trochę mało (5) i nieco ciężki telefon ale jest b. solidnie wykonany i jestem zadowolona.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-23-50-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet