Motorola W180 - opinie
Telefony Motorola Motorola W180 Opinie o Motorola W180

Motorola W180

w sumie: 9
  • 0

    1.  2008-02-18 13:25:09

    napiszę o wadach: 1.Gdy bateria jest słaba pika i pika co kilka minut i w żaden sposób nie można tego wyłaczyć, nawet gdy wezmę aparat na "milczy" to on i tak pika :/// 2. Słwonik iTap (T9) jest nie do użycia, bo nie ma możliwości dopisywania w nim nowych słów, np. gdy chcę napisać Pawel muszę wyłaczyć iTap :// 3. Gdy zmienisz ustawiania budzika i zapiszesz, aparat się restartuje i nie zapamiętuje zmian :o, trzeba usunąć stare ustawienia i wprowadzić nowe żeby było OK 4. Nędzne dzwonki, na chwilę obecną brak możliwości wgrania nowych 5. Czas czuwania przy około 10-15min dziennie gadania bez słuchania radia to około 5 dni. Poza tym aparat raczej spoko.

  • 0

    2. ~QWERTY  2008-06-26 15:34:45  host: nat-n-172.tsi.tychy.pl

    Jak dla mnie to telefon super, cały zeszły miesiąc byłem w Niemczech i kupiłem sobie taki na karte z vodafone. Cały zestaw kosztował 30euro (w tym 10 euro na rozmowy). Jak na telefon w tej kategorii cenowej to bateria trzyma dosyć długo, dodatkowy plus to radio umilające prace. Możliwość podłączenia do komputera też sie przydaje np. gdy niema innego dostępu do internetu służy za modem GPRS.

  • 0

    3. ~~Slav  2008-08-10 22:37:28  host: dynamic-78-8-7-26.ssp.dialog.net.pl

    nie umiem wlaczyc radia, kupilem przejsciowke z 2.5mm na normalne sluchawki podlaczylem i tak nie mam opcji radia w menu, jakas wskazowka?

  • 0

    4. ~LuisBenuel  2008-08-20 19:47:27  host: 77-254-9-74.adsl.inetia.pl

    Niestety, za modem nie posłuży bo nie obsługuje nawet gprs :)

  • 0

    5. ~N.o.o.N  2008-09-02 10:24:44  host: acyo6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a co byscie chcieli na 70zl !!!! przeciez i tak duzo lepszy od F3 a tanszy !!!

  • 0

    6. ~POMÓŻCIE  2008-10-22 19:10:09  host: 195.117.8.116

    Telefon świetny,tylko jest maly problem...Nie potrafie włączyć radio mimo iż posiadam sprawne słuchawki...Proszę o pomoc,z góry dziękuję.

  • 0

    7.  2008-12-18 18:48:29

    ~2 to on w końcu ma GPRS czy nie ma ? Bo w opisie piszą co innego

  • 0

    8. ~ted  2009-02-14 19:07:35  host: host-89-228-131-118.gorzow.mm.pl

    Ogólnie OK.Tylko te zmiany w menu robiące się same -głośność dzwonka,jego rodzaj itp.Jak się przestawi na 1 to dzwonka nie słychać !Bardzo dobre radio.Szkoda że w zestawie słuchawkowym brak przycisku przy mikrofonie dla zmiany stacji(Nokie to mają).Wart swej ceny...

  • 0

    9. ~rafal  2010-04-05 14:44:21  host: 088156215147.radom.vectranet.pl

    jak zmienic na T9???

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet