Motorola VE66 - opinie
Telefony Motorola Motorola VE66 Opinie o Motorola VE66

Motorola VE66

w sumie: 60
  • 0

    1. ~jago  2009-05-22 16:55:19  host: cpc2-linc10-0-0-cust506.nott.cable.ntl.com

    telefonik boski ale drogi .. chociaz warto bo funkce nie pozostawiaja do zyczenia w skutecznosci tylko ta bateria... :( polecam

  • 0

    2. ~Poli  2009-07-02 19:03:58  host: egn81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Linux znaczy Android?

  • 0

    3. ~Ch. Norris  2009-07-02 19:26:59  host: chello087207067053.chello.pl

    Telefon ma WiFi, ale nie ma nawet UMTS, czyli do wideo rozmów się nie nada.

  • 0

    4. ~lol  2009-07-02 20:31:04  host: 78.133.210.185

    buuu... dlaczego nie dali dotykowego ekranu.. nawet kosztem tej klawiatury i auto-focusa.... buuu

  • 0

    5. ~Pasta  2009-07-02 22:21:29  host: ip-88-220-130-66.unregistered.net.exatel.pl

    Litowo-jonowy 810mAh? WTF? W jednej kwestii to oni chyba nigdy nie zauważą swojego błędu - baterie w niemal każdej motoroli to DNO. Może telefony piękne, śliczne, lśniące i elegankie... ale z takimi bateriami nie przejdą, przynajmniej u mnie.

  • 0

    6. ~plusik  2009-07-31 18:19:36  host: eeh30.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo fajna zabaweczka. ciekawy design, funkcjanalny, może się podobać!!! szkoda że cena nieadekwatna do zawartości!!!

  • 0

    7. ~  2009-11-06 12:01:49  host: ip-62-69-216-222.globalconnect.pl

    co do ceny. W plusie dla firm jest za 60 zł w abonamencie 35.

  • 0

    8. ~Pan A  2009-11-13 21:43:50  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    cena ładnie spadła, a abonamencie za 40 blach jest w plusie za symboliczną złotówe, tylko dość trudno go dostać. No i ta bateria...

  • 0

    9. ~kev  2009-11-17 13:08:28  host: fgy190.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo szybkie menu. WiFi! Za cenę do 50 zł nie udało mi się znaleźć lepszego telefonu w Mixplusie. Jestem bardzo zadowolony. Gniazdko ładowania/USB jest standardowe jak w aparatach foto, więc jeśli masz oba te urządzenia, to do połączenia z PC wystarczy jeden kabel. Głośne dzwonki, radio gra bez słuchawek, dobre brzmienie muzyki przez głośnik. Jak dotąd jedyny minus to niekompatybilność z GGPlus. Polecam!

  • 0

    10. ~kev  2009-11-17 13:10:43  host: fgy190.internetdsl.tpnet.pl

    Niektórzy marudzą na brak dotykowego ekranu, ale przecież jest to totalnie niefunkcjonalne, bo nawet jedną ręką połączenia nie można odebrać. A wideorozmowy? - Kogo na to stać i po co?

  • 0

    12. ~  2009-12-02 23:09:35  host: inet20909nr-3s.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    siema.. chciałem zapyta czy na tej motorol pociągną te słuchawki motorokr s9..?

  • 0

    13. ~derter  2009-12-03 09:48:26  host: 088156194168.slupsk.vectranet.pl

    Mam ten fon od 2 tygodni naprawde fajny, dobre fotki głośna i czysta muzyka czas na bateri zależy czy bawie sie nim czy nie jest dopuszczalny. A poza tym za 1 zeta przy doładowaniu 30 zł lepszego z WiFi próżno szukać. No i radio z RDS działające bez słuchawek.

  • 0

    14. ~  2009-12-11 09:35:32  host: ip-62-69-216-222.globalconnect.pl

    w plusie dla firm w abonamencie 35zł jest za 1zł!

  • 0

    15. ~ciekawy  2009-12-11 14:14:24  host: tkl10.sanok.biz

    Ten telefon ma wejscie na sluchawki jack 3,5 mm czy jakies inne?, pozdrawiam

  • 0

    16. ~ciekawy  2009-12-11 15:17:46  host: tkl10.sanok.biz

    Ten telefon ma wejscie na sluchawki jack 3,5 mm czy jakies inne?, pozdrawiam

  • 0

    17. ~  2009-12-12 18:02:43  host: cl-8720423221.speedway.lublin.pl

    a to że ta motorolka ma w sobie Linuxa to znaczy że nie można do niej wsadzać nie orginalnych gier, mp3 itp. ????

  • 0

    18. ~Monia  2009-12-14 14:12:28  host: ewi236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak przez wifi wejśc na neta? jak wchodze to wlacza mi sie edge mimo ze wifi jest polaczone i ciagnie kase

  • 0

    19. ~achilllles  2009-12-15 13:51:59  host: ipb122.internetdsl.tpnet.pl

    Wcale nie drogi w porównaniu z nokia z takimi parametrami to cena promocyjna :) ma fajnego PDA na linukie i mozna wgrywac ciekawe programy. Bardzo fajny i funkcjonalny.

  • 0

    20. ~Karol  2009-12-15 14:51:12  host: droid.ds10.agh.edu.pl

    wejscie na sluchawki jest jack 3,5 mm czy jakies inne?

  • 0

    21. ~Przemek17  2009-12-20 18:50:51  host: dva100.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefonik za 1 zł po 30 zł na doładnowania, ale na jaki okres umowy ??

  • 0

    22. ~Adek1213  2009-12-23 13:02:31  host: acnp45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Karola: ma inne wejście. Mam go bardzo fajny telefon polecam.

  • 0

    23.  2009-12-26 23:38:31

    od 2 dni jestem posiadaczem owej Motki i jak na razie jest świetnie ;) tylko się lekko wkurzyłem, bo mój brat już zdążył mi ją zrzucić na podłogę :/ mam nadzieje, że nic to nie zaszkodzi, bo znając Motki to delikatne są :/ działanie oceniam nieźle, obsługuje się ją bardzo fajnie :)

  • 0

    24. ~Kaptur  2009-12-29 19:33:07  host: dynamic-87-105-239-116.ssp.dialog.net.pl

    Posiadam telefonik od 5 dni. Bateria po drugim ladowaniu na 3 kreskach już 2gi dzień. Aparat przy słabym świetle (domowym wieczornym) szałowych zdjęć nie robi, lecz przy dobrym oświetleniu są super! Wifi działa bez problemu. Po przesiadce z e50 jestem bardzo zadowolony! Dobra alternatywa dla znacznie droższej konkurencji. Polecam

  • 0

    26. ~shilla  2009-12-31 15:48:54  host: 095160150143.rudaslaska.vectranet.pl

    A ja mam taki dziwny problem, ze wczoraj(30.12) kupiłam wlasnie tą motorole, ogólem super telefon, tylko bateria mi slabo trzyma;/ Nie bawie sie na nim dlugo, zeby nie było, ale nie spotkałam sie jeszcze z telefonem, zeby podłączać go 5 razy dziennie do ladowania-.-'pomocy, bo nie wiem co robic, serio.....wszystkie aplikacje mam wyłączone, blokuje klawiature, posprawdzalam wszystkie opcje jakie są mozliwe, ylączonego mam bluetooth'a itd. Błagam kogoś o pomoc, bylabym bardzo wdzieczna

  • 0

    27. ~Karol  2010-01-03 21:31:12  host: droid.ds10.agh.edu.pl

    A jak sprawa z baterią wygląda, bardzo kiepsko?

  • 0

    28. ~me  2010-01-04 13:21:08  host: r8ds.p.lodz.pl

    w plusie za 1zl na 42 doladowania po 30zl

  • 0

    29. ~Didi0128  2010-01-05 13:02:26  host: 83-2-105-200.chojnet.pl

    Witam Czy ta Motka odczytuje taki Pliki jak Wor czy też Exel. Proszę o odpowiedź

  • 0

    30. ~  2010-01-07 18:18:10  host: kats.giment.net

    witam czy ktos sie orientuje jaką największa karte pamięci obsługuje ten telefonik?? poniewaz włozyłem do niego karte 8gb i nie czyta mi jej ;/ tazke do konca nie wiem co jest

  • 0

    31.  2010-01-10 01:14:21

    Mam takie pytanie, czy ten telefon ma funkcję nagrywania rozmów? Z góry dzięki;)

  • 0

    32. ~czeslaw  2010-01-11 13:45:15  host: host-89-229-132-204.chelm.mm.pl

    Czy działają na tej motoroli aplikacje z wersji linuxa instalowanych na PC a jeśli nie to czy jest sporo aplikacji przeznaczonych specjalnie na tą wersję systemu.

  • 0

    33. ~  2010-01-12 09:18:48  host: bwr66.internetdsl.tpnet.pl

    shilla problem tkwi w karcie pamięci tylko sandiski niepowodują komplikacji

  • 0

    34.  2010-01-12 21:49:17

    Mam takie pytanie czy ten telefon ma funkcję nagrywania rozmów?

  • 0

    35. ~  2010-01-14 12:52:28  host: static-228-121-170-79.piotrkow.pilicka.pl

    bardzo ładny telefon

  • 0

    36. ~Ra-V  2010-01-14 13:22:41  host: acpa243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak korzytsać w owej motce z Internetu przez WiFi bo ciągnie kase przy odiwedzaniu stron.

  • 0

    37. ~żal  2010-01-14 15:06:01  host: atl46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słownik jest do dupy... Nie ma niczego i ciężko się wprowadza nowe słowa, masakra... Nokie są idiotoodporne, a to gówno raczej nie

  • 0

    38. ~  2010-01-19 18:16:38  host: droid.ds10.agh.edu.pl

    Do Ra-V najpierw włączasz WiFi (w ustawieniach) wybierasz dostępną sieć a potem wchodzisz w przeglądarkę i się bawisz:) 32GB to "największa" karta pamięci jaka obsługuje ten telefon (preferowane są przez producenta karty SD)

  • 0

    39. ~x  2010-01-24 11:51:09  host: host-87-99-0-244.lanet.net.pl

    @36 - musisz utworzyć profil transmisji danych używający wyłącznie wi-fi i ustawić go w przeglądarce jako domyślny. @37 - Nokie są dla idiotów, Motorola nie.

  • 0

    40. ~Kacha  2010-01-25 21:12:32  host: cea138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik CUDO ja kupiłam go w plusie dla firm za 1zł :)

  • 0

    41. ~s  2010-02-05 13:51:33  host: net-14-173.tpn.ceron.pl

    mam ta motke od paru tygodni i powiem tak :) wifi dziala fajnie (aby dzialalo wpisz w google konfiguracja wifi w moto ve 66) sa dokladne instrukcje :) aplikacji na nia narazie nie ma;/ ani zadnych gier jak juz zainstalujesz gry to dwa gorne klawisze wyboru nie dzialaja.. aparat robi zdjecia warte 1.3 mpx nie ma motywow na nia .. karte mozna wlozyc do 32gb! a funkcja szybkiego przewijania jest beznadziejna:( (fast scorl) jezeli komus odpowiadaja standardy to polecam lecz ja wole troche dodatkow a nic nie ma:/

  • 0

    42. ~k  2010-02-14 12:11:35  host: 80.51.83.39

    s powyżej wypowiedział się kolejny dziad, posiadacz g.ównianej Nokii. Nokia to badziewie produkowane w Chinach. Motorola to klasa. Zawistni ludzie dowartościujcie swoje stare telefony i krytykujcie nowości, w końcu to co wy macie, dla was jest najlepsze.

  • 0

    43. ~Kaziu  2010-02-21 14:31:57  host: 80.51.83.39

    Witam. Kupiłem tą Motkę z Allegro i jutro wybieram się z nią do serwisu. Przeczytajcie, jakie wykryłem usterki i powiedzcie, czy to jest norma, czy usterka. 1)Uszkodzony aparat foto, kamera ( w każdych warunkach oświetleniowych zdjęcia, nagranie rozmazane/nieostre/rozmyte); zdjecia, nagranie wyglądają inaczej po zapisaniu (zmiana kontrastu) - problem nasila sie przy zapisie zdjęć, nagrań na karcie pamięci. 2) Martwy pixel na wyświetlaczu 3) Słaby dźwięk z głośnika przy słuchaniu MP3 (przy max. głośnosci) 4) Wada materiałowa - czarna kropka pod diodą LED Przyznam, że zawiodłem się trochę na tej marce, a szczególnie po tym, jak zobaczyłem, ze wyprodukowano w Chinach. Proszę odnieście sie do mojej wypowiedzi. Kazik

  • 0

    44. ~robi  2010-02-21 18:42:33  host: 89.191.147.124

    Telefonik poza fajnym wyglądem i wi-fi które całkiem ładnie śmiga nie robi żadnej furory,baterie sformatowałem własciwie i trzyma tylko maksymalnie do 2 dni a nieraz 1 dzień aparat robi w dzień fotki całkiem dobre natomiast jak jest pchmurno to tragedia karte mam 8 giga do bez problemu na niej smiga.No i cena też całkiem dobra na allegro kupiłem go zupełnie nowego fabrycznie zapakowanego za 280złoty z przesyłką niecałe 300zł.

  • 0

    45. ~  2010-03-12 19:05:48  host: 62.152.132.155.dsl.dynamic.eranet.pl

    szału nima :P ale śmiga rewelka :D

  • 0

    46. ~Savel  2010-03-20 10:51:09  host: 78.133.227.130

    witam all :) mam telefon od polowy roku :) Nooi bateria dno ;/ alee nadrabia wifi smiga pieknie Slider solidnie wykonany nie ma mowy o luzach czy tarciu... wyk perfekcyjne :) a aplikacje na ten telefon mozna dostac!!!! bawilem sie 4 miechy i znalazlem sa na stronie GetJar.com pod adresem telefonu V66 {ich bald} apl jest tam duzo.. co do gier trzeba bawic sie z sys. Java gdyz jest duzy problem pewnie kazdemu nie dzialaja gorne przyciski wyboru w grach trezba wgrac lepsza wersje java i tyle :) GLosnik cudenko nie za glosno ale bardzo czysto :) aparat pisza ze zly jak na 5mpx ALE MPX TO NIE JAKOSC TYLKO ROZDZIELCZOSC!!! a zdjecia potrafi robic przyzwoite :) Polecam!!

  • 0

    47. ~  2010-03-24 21:45:20  host: 62.152.132.46.dsl.dynamic.eranet.pl

    najlepsza rzecz, to to, że nie potrzeba żadnych kabli, żeby radyja posłuchać :P świetnie nadaje się do słuchania radia na słuchawkach bluethoot, szybki interfejs, extra zdjęcia, polecam :)

  • 0

    48. ~Ewelinka  2010-04-06 12:40:41  host: chello089079192093.chello.pl

    Używam tego telefonu od około 1 miesiąca. Bateria rzy dzwonieniu i smsowaniu i słuchaniu radia wytrzymuje około 7-8dni. Z aparatu 5.0 MP + auto focus. Telefonik bardzo fajny obsługa w miarę prosta WiFi działa idealnie. Jestem z niego zadowolona pamięc w telefonie bardzo duża ok. 130 MB :) Polecam ten telefonik.

  • 0

    49. ~franc  2010-04-12 16:32:56  host: nat-3.interq.pl

    do sevel: jak wgrać tą lepsza jave? i czy to nie łamie praw do serwisu?

  • 0

    50. ~qwerty  2010-04-19 13:02:11  host: host892516788.3s.pl

    @ ~shilla: !!! UWAGA !!! jeśli ktoś ma problem z szybko rozładowującą się baterią (tzn ok 5 godzin nawet przy nic nierobieniu) to jest to kwestia wadliwego oprogramowania. bateria przestaje trzymać po podłączeniu telefonu do komputera. wyjścia są dwa. restart (z wyjęciem baterii) lub wyjście trwałe - aktualizacja oprogramowania (z oficjalnej strony). Po aktualizacji, problem znika.

  • 0

    52. ~Ania  2010-05-23 10:54:00  host: 1357.biznesklasa.lisek.pl

    Powiem tak kupiłam ten telefon naprawdę jest elegancki :) Lecz jedna duża wada BATERIA ! Ostatnio wysłałam 2 sms i miałam wyczerpaną :/

  • 0

    53. ~Pr0ph3t  2010-07-17 11:08:05  host: aalz70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem wam co i jak z tym telefonem. Baterie wystarczy dobrze sformatowac i trzyma minimum 2 dni. Jesli chodzi o gry - problem nie dzialajacych 2 gornych przyciskow... wystarczy sciagnac gre (rozdzielczosc 240x320) dac ja pod adapter java ustawic tak jak trzeba i dzalaja wszystkie klawisze.

  • 0

    54. ~Ja bateria ;p  2010-08-17 16:03:13  host: gl98-39.master.pl

    Jak macie problem z baterią to kupcie lepsza mocniejszą.A poza tym telefon nie jest do gier tylko komputer.Telefon jest do sms-ów,dzwonienia i słuchania muzy(ale też nie za bardzo).

  • 0

    55. ~ooooo  2010-11-19 19:24:37  host: inet20909nc-3s.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    telefon super, mam go z 3 tygodnie i bateria mi działa nawet i 3dni przy zróżnicowanym używaniu. WiFi jak skonfigurować, jest napisane w internecie. 5+ , lepszy niż nokia x2

  • 0

    56. ~posiadacz...  2010-12-28 20:13:00  host: adcu218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pozisadam ten tel od roku ... Chce go zmienić ... telefon dobry tylko do pisania i rozmów. WIFI słabo łapie i jest trudne do uruchomienia... Telefon również nie jest łatwy do obsługi. Ma wiele funkcji które są nie przydatne. Ciężko na niego znaleźć aplikacje. Łatwo się psuje i czasem się zawiesza.

  • 0

    57. ~  2011-02-03 16:38:06  host: client-flynet-4.walbrzych.dialog.net.pl

    Pr0ph3t skad sciagnac ten adapter

  • 0

    58. ~hello moto  2011-03-06 17:10:53  host: static-78-8-177-82.ssp.dialog.net.pl

    "Posiadaczu" ja również posiadam ten telefon od roku. I mam nieco inne zdanie na jego temat ;> Jest bardzo prosty w obsłudze... Myślę że jego parametry za taką cenę jak kosztuje używany do 300zl nowy około 450zl to jest super! NAPRAWDĘ GORĄCO POLECAM ! :>

  • 0

    59. ~telepolisdekle  2011-11-11 13:14:36  host: public27814.xdsl.centertel.pl

    wielkość pamięci wbudowanej 1 GB 256 MB ROM telepolis to buractwo

  • 0

    60. ~lll  2011-11-30 16:57:45  host: public21647.xdsl.centertel.pl

    youtube nie działa na wifi złommmmm

  • 0

    61. ~maciek  2012-03-31 20:16:49  host: cyberfox.pl

    Nie słyszałem o tym telefonie wogóle, a tym bardziej nie słyszałem o Linuxie w telefonach :D

  • 0

    62. ~maciek  2012-03-31 20:17:31  host: cyberfox.pl

    Ale słaby aparat, mimo że 5 Mpix, ale słaby.

  • 0

    63. ~insane  2012-08-15 16:26:15  host: ip-37-209-140-187.free.aero2.net.pl

    do ~maciek, to po co się źrubie odzywasz !? Tutaj pisze się recenzje na temat tego telefonu, a nie o swojej ciemnocie kretynie !! Ja mam ten tel od ok. roku, przyznaje że to moja najgorsza Motorola. Funkcja Crystal Talk II działa chyba za mocno, bo jak odchyli się od ust tel. dalej jak na 2 cm to już nic nie słychać, pomimo że ustawiłem na "normalne". Ogólnie wykonany jest dobrze, ale przyciski za ciężko chodzą, no i aparat "Kodak" ale zdjęcia bez rewelacji, lepsze robiła V6 Maxx z aparatem 2 Mpix. Dźwięki z niego są dobrej jakości i największy PLUS za radio bez słuchawek !

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet