Motorola V975 - opinie
Telefony Motorola Motorola V975 Opinie o Motorola V975

Motorola V975

w sumie: 50
  • 0

    1. ~adam17  2006-01-04 21:43:09  host: gigant.artvox.pl

    ten fon to badziewie nie kupujcie go nigdy (wolał bym 3310)

  • 0

    2. ~rafi  2006-01-14 14:36:53  host: proxy.btk.net.pl

    ty sam jestes jak badziewie ten telefon jest wporzo sam taki mam to wim

  • 0

    3. ~Karol17  2006-01-18 20:58:56  host: aqh78.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest super !!! posiada niezla pamiec bo 18,4mb rozszerzenie an karte super wyswietlacz niezla obudowe klawisze sa wygodne i super wygladaja lampa blyskowa mp3 filmy wychodza super... wprawdzie ma 1wade nieposiada bluetootha ani irdy :/ ale jesli sie ma kabelek :) ja mam to jest super mp3 dobrze graja przez glosnomowiacy :] jest naprawde spoko ;) Polecam

  • 0

    4. ~marty is london  2006-01-19 15:56:33  host: chd106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon is a cool .Lubie go een wporzo nie ma wad .It is e cool.

  • 0

    5. ~Suchy  2006-01-24 22:20:36  host: beg140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik mam grubo ponad miesiąc, jest zajefajny! dobre opcje, prosta obsługa, fajne 2 camery =) dobrej jakości fotki, mp3, tylko cichy głośnik! ale najwazniejsze, ze da rade powiększyć pamięc =P

  • 0

    6. ~Mehmet  2006-02-15 10:42:16  host: dvl224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy da się w nim ustawić mp3 jako dzwonek ?

  • 0

    7. ~Mehmet  2006-02-15 11:17:33  host: dvl224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy da się w nim ustawić mp3 jako dzwonek ?

  • 0

    8. ~Master  2006-05-13 20:58:13  host: abrx139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ten telefonik ma GPRS? Bo nie ma podane w opcjach.

  • 0

    9. ~maLink@  2006-06-28 15:15:58  host: static-host-195.225.121.1.bait.pl

    Mój stary chce kupic ten fonik i se k750i!!!Jedem na być dla niego drógi dla mnie....:)ktory wybrać blagam o rade...

  • 0

    10. ~hip hop  2006-07-08 21:09:08  host: bjg236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mehmet jasne ze mozesz

  • 0

    11. ~Miśka  2006-07-27 22:56:03  host: cut86.internetdsl.tpnet.pl

    Powiedzcie mi jak się nazywa oprogramowanie które mogę sobie ściągnąć z neta żeby móc podłączyć kabel i spokojnie zgrywać sobie zdjęcia na kompa....proszę!!

  • 0

    12. ~Matis  2006-07-28 14:44:54  host: pd120.sanok.sdi.tpnet.pl

    maLinka@ ja bym wolał k750i :)

  • 0

    13.  2006-08-07 17:03:32

    to oprogramowanie to mobile phone tools, a ktoś wie jak moge sobie przez kabel z kompa zrzucac jawę?

  • 0

    14.  2006-08-07 17:06:01

    jasne, że ma gprs. umts ma a gprs by nie byłó?!

  • 0

    15. ~yar  2006-09-25 14:24:01  host: w3cache.n4u.krakow.pl

    ile wam trzyma bateria w tym telefonie ?

  • 0

    16. ~sledz  2006-10-10 19:11:10  host: 80.48.239.98

    siemka.pobralem gre javaz gazety (10.98) z kompa nie wzucalem bo motorolka ma zablokowana jave przez kabelek czy jakos tak wiec nawet nie probowalem. tylko jest jeden problem! niewiem jak wlaczyc GPRS moze ktos wie? prosze o pomoc bo juz mi skasowalo 2.69 za polaczenie wap bez GPRS a poza tym to fonik jest spoko z gory thx narq!

  • 0

    17. ~mati  2006-10-10 22:58:50  host: 212.244.79.115

    POMOcy coi zrobic gdy jak sie laduje telefon to sie wylacza?????

  • 0

    18. ~sla  2006-10-16 12:40:58  host: bxb202.internetdsl.tpnet.pl

    ma gprs??

  • 0

    19. ~Roxi777  2006-10-21 11:58:14  host: efa194.internetdsl.tpnet.pl

    siema!ma wszystko czego mozna chciec od fona tylko jest troche ciezki,szeroki no i sie szybko rysuje a to wada bo strasznie niszcze telefony chcialam sobie kupic V3 ale slyszalam ze jest z nia duzo problemow i nie wiem czy mozna na niej nagrywac filmiki odp.

  • 0

    20. ~karolina_88  2006-10-23 13:07:55  host: efn65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co oznacza w tym telefonie opcja: połączeniesynchronizacja

  • 0

    21. ~WASYL  2006-10-28 09:36:22  host: ejs156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefonik ma GPSa bo nie jestem pwien do końca?

  • 0

    22. ~d  2006-11-26 23:36:52  host: static-62-233-163-198.devs.futuro.pl

    czemu sie grzeje klawiatura i bateria

  • 0

    23. ~kamil  2006-12-11 18:01:08  host: xd78.internetdsl.tpnet.pl

    przez ten program mobile phone tools mi nie wykrywa nawet telefonu:(

  • 0

    24. ~  2006-12-19 20:46:42  host: dtr33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zapomniałem jak się go podłącza przez mobile phone tools-siedziałem nad tym z 1,5godziny:)))))))) jak ktoś wie to proszę niech napisze:)pozdro4all igoretto

  • 0

    25. ~chestervil  2007-02-28 18:12:22  host: 217.153.82.242

    ma GPRS i UMTS

  • 0

    26. ~jebaqa  2007-03-04 09:34:47  host: dsd24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest lepszy od v980 - ma wiecej standartowej pamieci -ma bluetotha

  • 0

    27. ~TOMEN  2007-03-05 19:46:32  host: feg2.internetdsl.tpnet.pl

    JAK USTAWIC GPRS WAP itp.??

  • 0

    28. ~zuku  2007-03-07 08:18:38  host: xdsl-6128.jgora.dialog.net.pl

    mam problem !!! mam w tej motce karte pamieci i jak podłaczam ją do kompa to nie wyswietla sie dodatkowy dysk !!!!! a w innych motkach wyswietla ... co mam robić zeby sie wyswietlał prosze o pomoc !!! (motorola phone tools wykrywa telefon)

  • 0

    29. ~marcin  2007-03-22 13:18:38  host: abvs17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam wlasnie taka motorole i dobrze sie sprawuje mamw niej karte 512mb i jak narazie moge na nia wrzucac wszystko tylko mam malyproblem jak podlanczam lasowarke to ona sie wylancza powiedzcie mi co morze byc nie tak?????

  • 0

    30. ~orzech  2007-03-26 18:09:11  host: adap58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny !!!!! tylko cicho dzwoni ?? czy jest możliwość zmiany oprogramowania na głośniejsze dzwonienie ??? jaki to program ..

  • 0

    31. ~Lidzia  2007-05-02 18:27:31  host: enm211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej a czy można przez oprogramowanie zainstalować jakoś Bluetootha?

  • 0

    32. ~bobo  2007-06-03 18:55:13  host: dwy61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zdoby instrukcjie obsługi

  • 0

    33. ~ipo  2007-06-23 23:04:50  host: bxn163.internetdsl.tpnet.pl

    Przedewszystkim niema blotootha. Polskiej instrukcji również nie ma. Możecie pobrać angielską do V980. Kupiłem oryginał w niemczech i otrzymałem takową. Przez MobilEdit wgrywałem gierki, ale pamiętam że też się namęczyłem z podłączaniem, lecz jest to wykonalne. Dosyć szybko się rysuje, a także zewnętrzny ekran zaczyna szwankować. Bateria przy minimalnym urzytkowania wystarcza na jakieś 3 dni, czy max na 1 dzień. Mam w niej Kingstona 512mb i nie ma z nią problemów. Ma gpsa. Opcja synchronizuj jest do zsynchronizowania koma z kompem. Nie mam problemów przy ładowaniu. Gprs wap należy ustawiać ręcznie, a dane do tego potrzebne znajdują się na stronie operatora. Telefonik nie dostępny na Polskim rynku, aczkolwiek w komisach się dostanie, jednak za 4razy drożej niż w Niemczech ;)

  • 0

    34. ~JELCZ69  2007-07-17 14:39:59  host: 217.117.137.1

    zamienilem sie z kumplem z sony ericssona k750i na v975+200zl,usb,kingstona 1gb i dwie ladowarki, tylko jedyna wada to oprogramowanie po angielsku,mysle ze dobrze na tym wyszlem, jak narazie telefon sie spisuje

  • 0

    35. ~JELCZ69  2007-07-17 14:46:03  host: 217.117.137.1

    Co zrobic zeby gps zadzialal, wiem ze jakies oprogramowanie, czy aplikacje trzeba miec, ale nie wiem co i jak, prosze o pomoc

  • 0

    36. ~katy  2007-08-06 19:44:40  host: eax68.internetdsl.tpnet.pl

    jejku gdzie w tym tel zmienia sie kolory.. :(

  • 0

    37. ~Pikulator  2007-08-26 10:28:37  host: eav60.internetdsl.tpnet.pl

    moja motorola jest najlepsza kupilem za 70 zl wlozylem karte 1giga i smiga jak niewiem mp3 energy i teledyski i te sprawy polecam klawiatura sie topi i bateria swiecio na czerwono czemu tak????????

  • 0

    38. ~daniel  2007-08-28 09:31:53  host: ecw50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomocy!!!podajcie jakoms stronke co mozna sciongnonc softa do motki v975

  • 0

    39. ~lukas  2007-09-05 20:30:29  host: aacq75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem wkładam karte 512mb z wgranymi na nią mp3 i on odczytuje mi kare ale nie odczytuje zawartości pomocy

  • 0

    40. ~bvb  2007-11-27 14:18:05  host: 87-205-74-160.adsl.inetia.pl

    można ja mam mp3 jako dzwonek a telefon mam jużrok i wszystko wporzo

  • 0

    41. ~Milesek  2007-12-17 20:13:20  host: abse243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem właścicielem tej motorolki od 6 miesiecy. Ktos powiedzial ze dzwonki mp3 przez sytem glosnomowiacy ladnie graja...Jak to zrobic?

  • 0

    42. ~lolo  2008-02-13 21:21:48  host: bot123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3310 jest tez fajna komorka bo nigdy sie nie zepsuje na przyklad moj kuzyn wyrzucil jom z 4 pientra tylko przez 2 dni nie dzialal mu wiswietlacz

  • 0

    43. ~mody  2008-04-24 14:55:35  host: dxr230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam tom komure ale niewiem jak skonfigurować gprs reszra jest ok

  • 0

    44. ~paweł  2008-05-04 11:57:43  host: 87-205-248-117.adsl.inetia.pl

    kto mi powie jak ustawić mmsy w motoroli V975

  • 0

    45. ~mlody  2008-07-04 08:41:36  host: cbz141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik tylko, szkoda że nie mam do niego kabla a najbardziej podoba mi sie odbudowa w kolorze kameleon

  • 0

    46. ~peter =]  2008-08-03 14:45:11  host: dbo123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    yo. mam pytanie czy jest na necie jakis program zeby na karcie bylo mozna tez wgrac jakies gierki? bo niestety na mojej karcie sa tylko foldery ze zdjeciami filmami i audio :P Jeśli wiecie czy jest cos takiego w necie to bardzo bym prosil o pomoc.

  • 0

    47. ~avion  2009-01-03 19:46:59  host: public29189.xdsl.centertel.pl

    peter, ja tez mialam ten problem. folder jest tylko go nie widać. Ja sformatowałam swoją kartę, i gdy potem podłączyłam ją do kompa był folder o nazwie kjava, zrobilam do niego skrot. po ponownym odlaczeniu i podlaczeniu karty, folderu nie bylo ale byl skrot i tam umieszczalam gry.. i mi slicznie chodzly. pa

  • 0

    48. ~kamilosolos  2009-09-05 20:25:57  host: 195.205.76.226

    jasne ze k750

  • 0

    49. ~karambaa  2010-03-01 17:36:54  host: 77-253-108-163.adsl.inetia.pl

    miałem w tej motoroli fajną piosenkę ruską ale komka mi wpadła do wody i zdechła,może mi ktoś napisać tytuł tej piosenki jak ją ma w telefonie ?plizzzz

  • 0

    50. ~m  2010-03-05 13:58:04  host: afiw125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest zarąbisty bo sam go kupiłem

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-110-104.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet