Motorola V80 - opinie
Telefony Motorola Motorola V80 Opinie o Motorola V80

Motorola V80

w sumie: 13
  • 0

    1. ~usper_electric  2005-01-22 19:21:00  host: cache.ilabs.pl

    Nie miałem go nigdy w ręce,ale twierdzę że to telefon pannienkowy-po co na wierzchu aż tak duży wyświetlacz??? I te kolorowe diody po bokach??? troche to zwalone z siemensam55.Nie podoba mi sie... Odradzam..;!

  • 0

    2. ~dido  2005-04-05 15:13:00  host: out1.bphpbk.pl

    hehehehe ejno ejno ma odtwarzacz mp3 .... wejdzie moze ze dwie piosenki w najniższym bitracie ale jest :)))))))
    poza tym mam go od tygodnia i jest słodki :>> troche faktycznie zbajerzony ... ale równocześnie oryginalny i niepowtarzalny ;PP robi bardzo ładne zdięcia :)

  • 0

    3. ~psikus  2005-04-08 16:54:00  host: ans50.internetdsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje ten telefon bez promocji ?

  • 0

    4. ~marcela  2005-11-07 21:48:58  host: 80.51.242.238

    własnie ile kosztuje wkurza mnie że nikt nigdy nie podaje ceny!!!!

  • 0

    5.  2006-01-03 18:50:04

    w specjalnej ofercie ery "telefon bez umowy" jest po 549zl:P to chyba rozsądna cena jak za takiego fona ;)

  • 0

    6. ~Lesio  2006-01-26 17:09:09  host: edc205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest zajebisty - w 100% polecam - bajeranckie robi fotki noo i ma odtwarzacz Mp3. Co prawda ma malo pamieci alke i tak wszystkim go polecam. A te diody po bokach telefonu to sa zajebiscie kosmiczne ale i tak mi sie ten fonik zajebiscie podoba;d

  • 0

    7. ~mir  2006-04-30 17:34:46  host: 82.177.24.137

    co tu gadac super telefonik ,polecam wszystkim

  • 0

    8. ~mir  2006-04-30 17:35:27  host: 82.177.24.137

    co tu gadac super telefonik ,polecam wszystkim

  • 0

    9. ~lopez  2006-05-12 08:54:08  host: atv68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od dwoch dni i nie wiem gdzie jest dyktafon

  • 0

    10. ~malinka  2006-07-11 12:06:03  host: eiq119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czyli ten kom wart jest kupienia??bo starzy kupili mi go na urodziny i pytają sie czy go chcem więc pytam się włascicieli tych foników jest dobry??i na pewno ma mp3??bo w różnych źródłach różnie piszą opd plis!!!!

  • 0

    11. ~aśka  2006-09-01 11:36:56  host: w3.wicom.pl

    ma mp3...ma suuper diody..ja go mam i strasznie mi sie podoba..typowo dziewczęcy to fakt...troche mi sie klawiaturka nie podoba ale to szczegól..aparat jest okej...nie zacina sie tak jak w innych..no i to tyle..pozdro..pa:]

  • 0

    12. ~  2007-05-09 16:52:32  host: 81-86-46-29.dsl.pipex.com

    Hej:) Ja wlasnie jestem na kupnie telefonu...ale nie wiem jaki wybrac czy Samsung D500 czy ten telefon...pozmozcie mi;) Widze ze sa dobre komentarze i nikt wsumie nie narzeka..to dobrze;) Pozdr;)

  • 0

    13. ~monia  2008-02-11 12:39:15  host: gw.blich.krakow.pl

    chcialam sie dowiedziec w jakich cenach jest motorolla v80

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet