Motorola V66i - opinie
Telefony Motorola Motorola V66i Opinie o Motorola V66i

Motorola V66i

w sumie: 6
  • 0

    1. ~klisz  2005-04-28 22:14:00  host: dial-536.wroclaw.dialog.net.pl

    Są długie wiadomości (do 16 smsów jako 1). Wiem, bo mam i mnie to wkurza, bo nie pokazuje tego przy pisaniu wiadomości. Odtwarzacz mp3 też ma(jak się go podłączy - w opcjach telefonu jest napisane MP3- gotowe).Notatnik też jest, kontakty w telefonie - 1000 (500 bylo w v66). Poza tym - super telefon. Polecam.

  • 0

    2. ~WitekT  2005-04-29 19:40:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    klisz: dzięki, poprawione! :) mp3 dalej jest "Nie" - bo jest zewnętrzne, a my piszemy "Tak" tylko w wypadku wewnętrznych. :)

  • 0

    3. ~FunWorld  2005-08-18 21:32:11  host: cfx220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I jeszcze jesdna pomyłka - telefon posiada bluetouch - w standardzie - nie dopinany :-)

  • 0

    4.  2005-10-21 19:21:22

    FunWorld: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    5. ~T80  2006-06-07 13:03:20  host: 31.85-237-187.tkchopin.pl

    Mialem ten telefon przez 3 lata i zmainilem na nowy tylko dlatego ze potrzebowalem kilku funkcj ktorych nie ma ta pancerna Motorolka.Jesli chodzi o wytrzymalosc nie ma sobie rownych(nawet z obecnie posiadana Nokia 5140i).Rewelacyjny telefon!!

  • 0

    6. ~The Perriz  2006-06-15 17:58:46  host: eiy70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    T80: jeśli chodzi o wytrzymałość to bym trochę spekulował. Mi samoistnie pękła szybka od wyświetlacza a pokrywka karty sim rozkleiła. Poza tym wysiadł mi port do ładowarki przez co byłem zmuszony go wymienić na inny (szkoda było kasy na rozklekotańca). Owszem ilość opcji jest spora ale dostęp do nich (menu-tragedia) zagmatwany. Ogólnie słabo

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet