Motorola V635 - opinie
Telefony Motorola Motorola V635 Opinie o Motorola V635

Motorola V635

w sumie: 41
  • 0

    1. ~MagdaLENKA  2005-02-15 21:45:00  host: bvg208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN FONIK MNIE OCZAROWAŁ!!!!Już nie mogę się doczekać kiedy będzie w sprzedaży!!!!

  • 0

    2. ~v-maniak  2005-02-18 21:39:00  host: host-81-15-140-67.kalisz.mm.pl

    słyszałem o tym telefonie już wcześniej w telewizji i stwierdzilem że będę tak długo zbierał kase dopóki doputy nie będzie mi na nią starczyło ma wszystko czego ja oczekuje od telefonu

  • 0

    3. ~asa  2005-03-08 10:00:00  host: zx66.internetdsl.tpnet.pl

    chcialam sie zapytac ile kosztuje to cacko bo bede go miala

  • 0

    4. ~za ciezki  2005-04-09 15:20:00  host: doe129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z ołowiu go chyba zrobili, 134g co to ma byc :/

  • 0

    5. ~zbok  2005-06-13 21:35:00  host: eden.tu.kielce.pl

    eee...tam za ciezki;) ja tam 134g uniose bez problemu hehe:) zajefajny fonek:)

  • 0

    6. ~Musashi  2005-07-14 21:46:00  host: host-ip9-114.crowley.pl

    Hmm cena najniższa to 250 $ w USA, wiec u nas pewnie będzie za 1400 - 1600

  • 0

    7. ~zbok  2005-10-14 10:36:04  host: eden.tu.kielce.pl

    bardzo fajniutki telefonek:) szkoda tylko ze nadal nie dostepny w Polsce:( chociaz na allegro mozna juz kupic:P Pozatym to troszke nie dokladne sa tu dane: bo telefon ma wbudowane 10-12MB pamieci a nie 5MB

  • 0

    8. ~sikor  2005-11-26 15:28:19  host: nat0.gress.com.pl

    A ja musz mam ten telefonik i jestem z niego zadowolony ma wszystko co potrzebowałwm

  • 0

    9. ~zozol  2005-12-08 15:57:31  host: nat1.gress.com.pl

    widzialem ten telefonik od sikora bardzo ładny, wszystko co sie chce miec to ma, lepszego nie widzialem ;)

  • 0

    10. ~zozol  2006-01-14 12:51:26  host: nat1.gress.com.pl

    polecam gorąco !! ale ja wole nokie

  • 0

    11. ~zozol  2006-03-24 21:26:51  host: nat7.gress.com.pl

    nokia 6101 górą :D

  • 0

    12. ~BeMeK  2006-05-24 20:03:40  host: aky242.internetdsl.tpnet.pl

    Ja bardzo lubie telefony noki ale chyba zaczne lubic motorole.Jak zobaczylem ten fonik to odrazu stwierdzielm je musze go miec i mam

  • 0

    13. ~KOKS  2006-08-01 10:15:01  host: 80.244.152.103.debica152.tnp.pl

    Mam tego fona juz od 2 miesięcy jestem z niego zadowolony!!!Wie ktoś gdzie można kupić do niego obudowy??Nigdzie nie ma;-(

  • 0

    14. ~kolo  2006-08-18 12:51:13  host: evq181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest do niego kabelek i słóchawki

  • 0

    15. ~PeTePL  2006-08-27 20:09:40  host: adam11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja nie wiem gdzie jest dyktafon kto pomoze?bo sprawdzalem juz wszedzie w i nic...

  • 0

    16. ~KoRn  2006-09-09 16:29:01  host: public-gprs864.centertel.pl

    Powiem szczeze ze oczekiwalem na ten telefon i mowilem sobie ze motorola wreszcie zrobila cos dobrego ale mam go tydzien i juz pare razy malo brakowalo ze bylby na scianie .Gowno sie zawiesza, ekranik w klapce padl po 2 miesiacach uzytkowania tego phona ;/ nie polecam pozdrawiam PS:nie dalbym mu ani jednej gwiazdki .i kosztuje 400zl nie wiem z jakiej paki;/

  • 0

    17. ~Zbok  2006-09-25 11:20:34  host: eden.tu.kielce.pl

    A ja ma ten telefonik ok po,roQ i wszystko jest OK :)) coprawda na poczatku mial stary soft ale wymienilem na 6FR i smiga smiga :)))
    PeTePL co do dyktafonu to jest on w "narzedziach biurowych" -notatki glosowe

  • 0

    18. ~rafi  2006-09-30 20:02:17  host: acia136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    opowiedzcie mi o sofcie 6fr.czym sie rozni od starego?czy ten fon ma slownik t9?

  • 0

    19. ~zbok  2006-11-24 20:41:00  host: eden.tu.kielce.pl

    6FR od starego? a jaki miales stary? 6FR jest stabilniejszy i nie ma limitu filmikow tzn nagryuwasz tyle ile masz wolnej pamieci czyli np 1GB bo w poprzednich softach byl limit 500kB. Co do innych zmioan jakos nie moge sobie przypomniec bo obecnie mam w swojej stuningowany soft 90R

  • 0

    20. ~kielon  2007-01-16 20:47:21  host: geg202.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik ciężki bo z aluminium obudowa mam ten fonik około 12 roku i jest zajebisty

  • 0

    21. ~  2007-02-10 22:24:22  host: nat-73.mikolow.net

    eloooo mam pytanie czy da sie na nim odtwarazc i nagrywac wideo??

  • 0

    22. ~  2007-02-14 14:57:16  host: blb111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wyjaśni co oznacza napis o2 AKTIVE w tym foniku

  • 0

    23. ~Kuleczka ;)  2007-02-19 20:56:14  host: pa95.dzialoszyn.sdi.tpnet.pl

    witam mam pytanie co do tego fonika : czy mozna ustawiac na nim dzwonki mp3? i ile moze miec najwieksza karte pamieci ;) to mnie ciekawi ;)

  • 0

    24. ~zajc  2007-03-04 23:50:38  host: r6.ists.pl

    mozna na nim ustawiac dzwonki mp3 ale dzialaja tylko na pamieci telefonu, tzn z karty transflash mozna odtwarzac dzwonki i pliki mp3 ale jak chcesz zeby mp3 gralo jak ktos dzwoni to tylko z pamieci wewnetrznej (a te 5mb to troche malo...) poza tym telefon bardzo fajny, mam go juz prawie rok i jeszcze nie mam ochoty wymieniac, zdjecia robi fajne, ogolnie wszystko dziala tylko czasem (rzadko) sie zwiesza, ale poza tym cudo :))

  • 0

    25. ~zbok  2007-03-13 19:09:14  host: dyu186.internetdsl.tpnet.pl

    witam. z tymi dzwonkami to fakt ze mozna tylko ustawic mp3 ktore sa w pamieci telefonu....chociaz nie jestem pewnien ale niektore softy chyba tez daja mozkliwosc ustawienia dzwonka zapisanego na karcie pamieci, ale nie dam sobie za to glowy uciac a tym bardziej "czegos" innego :) A co do pamieci wewnetrznej to telefonek ma 12MB a nie 5:) chociaz ja teraz mam soft ktory ogranicza ta pamiec do 7MB :( nio ale w zamian oferuje kupe innych funkcji takich jak np. w SMSach: 'nowy list' 'raport odczytu MMS'-oczywiscie zwykly raport dostarczenia tez jest:) Glowa roznica to 12 ikon w menu glownym i ikonki sa bodajze z nowszych Motorolek.... i takie tam;p ogolnie telefonek SUPER!!!

  • 0

    26. ~hjsdg  2007-06-14 16:10:03  host: 87-204-67-39.ip.netia.com.pl

    telefon wyjebisty mam go rok i nie zacina mi sie w ogole

  • 0

    27. ~  2007-06-14 16:11:40  host: 87-204-67-39.ip.netia.com.pl

    telefonik super mi sie wogle nie zacina a mam go juz rok!!co wy nim rzucanie o sciany czy co??

  • 0

    28. ~niock  2007-06-18 22:15:36  host: ip-89-200-165-110.system-net.pl

    siemka ma, pytanie po ile on jest w salonie?? czy od 1zl i ile sie placi miesiecznie odp

  • 0

    29. ~zbok  2007-06-24 10:57:47  host: acpo105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    #28 ten telefon nigdy nie był dostepny u zadnego z polskich operatorów: jedynie gdzie go mozesz kupic to albo allegro albo komisy

  • 0

    30. ~Skiner  2007-07-08 08:13:02  host: 195.116.80.1

    Ja mam telefonik przez tydzień ( nie jest nowy- ma już 1,5 roku) i wszystko działa jak nalezy... tez mam wgranego najnowszego softa;] ( polecam taka operacje wszystkim;] ) za taka cenę na 100 % nie znajdziecie lepszego telefonu !!

  • 0

    31. ~DUDIX  2007-08-02 18:23:54  host: aanh151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc. Mam ta motorolke od 3 dni. jest zajebisty, dobre zdjecia mp3

  • 0

    32. ~dud  2007-08-10 07:34:30  host: dui233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od 14dni. Zdjęcia ładne robi, mp3 tez fajnie gra jedyna jego wada jest to ze np jak sie sciagnie plik rar lub gre jar lub rar i wrzuca sie ten plik do teleofnu on tego nie widzi

  • 0

    33. ~VV663355  2007-08-16 21:49:33  host: host-ip196-206.crowley.pl

    Największa karta pamięci 1GB, MP3 jako dzwonek można ustawić jeśli się go skopiuje na telefon.

  • 0

    34. ~dud  2007-08-18 15:52:19  host: dvg82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo ciezki ten fon z ledwoscia go unosze na zlomie dostalbym z 10zl za te aluminium:P

  • 0

    35. ~kinia  2007-11-11 15:49:47  host: 87-205-251-116.adsl.inetia.pl

    ja nic nie moge powiedzic o tej komorce bo donbiero zalicytowalam za 150zł i sie zobaczy czy jeste dobra czy nie a ja nie to ...... ale miejmy nadzieje ze sie sprawdzi :) pozdrawiamz zamoscia

  • 0

    36. ~matek  2007-11-26 14:55:21  host: dwo78.internetdsl.tpnet.pl

    podobno telefon bardzo dobry mozna go kupic za 200-300zl ma wszystko czego potrzebuje POLECAM

  • 0

    37. ~MegaMenagerMotorola  2008-01-05 19:59:00  host: host-ip196-206.crowley.pl

    Niegadajcie że się wiesza, bo wystarczy wgrać porządnego softa i będzie idealnie, a T-Flash to 1GB starczy!!!

  • 0

    38. ~matimm  2008-03-22 10:28:59  host: ip31-c27.gl.digi.pl

    swietny fonik i cena dobra, dla kogos kto lubi klapki idealny, wyswietlacz super, mp3 wporzadkufajna klawiatura aczkolwiek nie wiem czy benq siemens ef81 nie bylby lepszym wyborem ;)

  • 0

    39. ~czekam  2008-04-16 12:20:17  host: adhv223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kopilem ten telefon

  • 0

    40. ~Sai  2008-08-05 12:07:02  host: 078088049009.bsk.vectranet.pl

    Do ~dud wystarczy ze wrzucisz na karte pamieci gre jar. i w aplikacjach wejdziesz w "instaluj aplikacje" moge sie mylic co do nazwy, ale to bylo cos w ten desen. I wlasnie tam bedziesz mial ta gre i po zainstalowaniu jej powinna normalnie wyswietlac sie w folderze z aplikacjami

  • 0

    41. ~blocha  2009-01-20 22:44:28  host: chello089077061162.chello.pl

    witam, telefon kupilem jakies rok temu jak nie wiecej, ogolnie telefon jest spoko, wnerwia zamulanie komy podczas przesuwania listy np. dzwiekow, koma zamula i sama leci na dol. nie ma oficjalnego programu do kompa, trzeba sie kaleczyc zeby polaczyc sie z kompem... z wyswieetlaczem itp. wszystko spoko.. nie odtwarza niektorzych filmow, ktore wyslali mi kumple przez blootha...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet