Motorola V600 - opinie
Telefony Motorola Motorola V600 Opinie o Motorola V600

Motorola V600

w sumie: 56
  • 0

    1. ~Figer  2005-01-06 21:57:00  host: cnd185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uwazam, ze ten telefon jest EXTRA

  • 0

    2. ~MICHAł 15  2005-01-12 22:12:00  host: cqd37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema mi sie podoba ten telefonik . Czy ktos wie czy można dograc do niego funkcje nagrywania filmów????

  • 0

    3. ~hej  2005-01-19 16:30:00  host: hq162.internetdsl.tpnet.pl

    Motorola V600 tak samo jak V500 nie ma odtwarzacza mp3 jako takiego, tylko ma dzwonki mp3.

  • 0

    4. ~WitekT  2005-01-19 18:46:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    hej: po raz drugi masz racje. :) Dzięki, już poprawione.

  • 0

    5. ~malcycy  2005-01-26 20:35:00  host: alr191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak chce ktoś odtwarzać mp3 to nie ma żadnych przeszkód, jedynie dosyć mała pamięć

  • 0

    6. ~zbok  2005-02-04 14:37:00  host: eden.tu.kielce.pl

    Czy ten telefon bedzie dostepny w ideii? bo co jak co ale w ideii maja kiepski wybor fonw Motorolki:(

  • 0

    7. ~henio  2005-02-05 17:17:00  host: rdzaweoko.pl

    Telefom miałem kilka dni kiedy zauwarzyłem na wyświetlaczu zewnętrznym brak kilku linii wyświetlania, nie wiem czy to problem tylko tej sztuki czy wszystkich. Oddałem do serwisu i czekam zobaczę co zrobią. Poza tym telefon OK aczkolwiek brakuje odtwarzacza MP3 i ma za małą pamięc, jakość zdjęc super

  • 0

    8. ~PAVEŁ25  2005-02-26 13:47:00  host: 80.48.227.115

    czesc zamierzam kupic telefon tylko nie moge sie zdecydowac czy kupic motorole v600 czy samsunga e300. Jak myslicie ktory jest lepszy ?

  • 0

    9. ~WitekT  2005-02-26 14:11:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    PAVEŁ25: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    10. ~Dżony  2005-03-09 17:38:00  host: dnr36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z kopiowaniem zdjeć na kompa z tej motki..a dzwieki i reszta beż problemów..co jest??.....jak ktoś ma sterowniki do kabla usb to PROSZE na mejla...pozdro

  • 0

    11. ~WitekT  2005-03-09 18:16:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    Dżony: z takimi pytaniami to raczej na forum. :)

  • 0

    12. ~you_lo  2005-03-13 12:27:00  host: xz226.internetdsl.tpnet.pl

    WitekT:
    W V600 jest notatnik i mozna robic notatki, mianowicie w menu > wiadomosci > szybkie notatki.

  • 0

    13. ~WitekT  2005-03-15 14:15:00  host: cc-presse.inet2.messe.de

    you_lo: dzieki, poprawione! :)

  • 0

    14. ~sony1989  2005-03-28 12:18:00  host: pg171.boleslawiec.sdi.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem w 100% usatysfakcjonowany. to jest naprawdę udany model motoroli. jest wg. mnie 100 razy lepszy od samsunga e700, którego też miałem
    ZDJĘCIA ROBI JAK Z CYFRÓWKI
    !!! P O L E C A M !!!

  • 0

    15. ~CZAKI  2005-04-18 17:57:00  host: arf158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanko czy V600 mozna nagrywac filmy ?? jak tak to ile minutowe ?? prosze odpowiedz na mail ..BŁAGAM !!!

  • 0

    16. ~WM  2005-05-03 20:07:00  host: cam248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak w Motoroli można zwiększyć napisy Odczytywanie SMS książka telefoniczna czy jest taka funkcja

  • 0

    17. ~Hoody  2005-05-26 14:09:00  host: duw91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czym sie różni V500 od V600 ??

  • 0

    18. ~Iver  2005-07-29 17:27:00  host: 217.153.84.66

    Polecam ten telefon!!!! Mam go 2 dzien> Jak na razie jest super!!!

  • 0

    19. ~  2005-09-04 15:36:06  host: ip-81-210-114-242.netia.com.pl

    Po 10 miesiącach używania, telefon stracił czułość. Po około 1 minucie zanika polaczenie. Naprawa (gwarancyjna trwala 4 misiace))przez service Motorola nie przyniosła poprawy.

  • 0

    20.  2005-09-05 18:25:59

    Miałeś pecha:)

  • 0

    21. ~  2005-09-15 09:50:47  host: dgv246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie ile ten telefonik kosztuje!!!

  • 0

    22. ~adriano  2005-09-25 15:02:15  host: xdsl-7790.wroclaw.dialog.net.pl

    jest cyniarski spoko foto,używam rok i miałem 1 awarie błachostka zwarcie... spada mi z róznych wysokości i tylko sie gnie i hula jak żrebak. jestem bardzo zadowolony ale czas na nowy...

  • 0

    23. ~Pati  2005-10-18 14:56:52  host: clu238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomóżcie co lepiej jest wybrać,motorolę v 600 czy v547 :((???

  • 0

    24. ~zbok  2005-11-09 12:33:38  host: eden.tu.kielce.pl

    hehehe pewnie dostane zje..bke od WitekT ;) ale moze mi ktos powiedziec ile ten telefon miesci SMSow w skrzynce odbiorczej???? tzn zapisuje tylko na karcie SIM czy zapisuje tez w panieci telefonu?

  • 0

    25. ~Olcia  2005-11-12 10:21:36  host: unas.com.pl

    mógłby ktos owiedziec mi jakie zdjecia robi motorola v600??

  • 0

    26. ~Grabara  2005-11-13 15:27:00  host: aze226.internetdsl.tpnet.pl

    chowa sie do k700i nie radze gokupowac jest to najgorszy telefon jaki miałem

  • 0

    27. ~DAX  2005-12-30 23:07:23  host: zv162.internetdsl.tpnet.pl

    tel nie jest zły ale przy motorolach wkurwiają mnie te antenki!!! szkoda że niema odt. MP3 (wole NOKIE) pozdro

  • 0

    28. ~gjanikONE  2006-01-07 10:57:47  host: ppp134133.ostnet.pl

    ludzie prosze o informacje jak nagrac film na tej motoroli.........blagam.........

  • 0

    29. ~jarek  2006-02-14 07:47:40  host: baw147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam kupić ten tel. dziewczynie. Mam jednak pytanie: ile trzyma bateria i czy warto go kupywać? mam do wydania 400 zł..może polecicie coś innego..z klapką :) elo

  • 0

    30. ~MOTOROLA  2006-03-18 13:38:37  host: dzc189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko ile sie zmiesci zdjec ?? ?? na tym telefoniku !! ??

  • 0

    31. ~Aleks  2006-03-31 19:19:15  host: abrs98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon tylko powinni dopisać w opisie, że V600 obsługuje dzwonki mp3

  • 0

    32. ~Ekstazjon  2006-04-06 15:46:24  host: pc-121.ha.tuniv.szczecin.pl

    Mam tego telefonika ponad rok i POLECAM GO bardzo :) Troszke mi sie porysowal i z checia wymienilbym obudowe na nowa (ale nie na plastik, tylko jak mam w oryginale na metalowa...) :)

  • 0

    33. ~Meski  2006-04-13 10:48:49  host: aczv195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem te motke rok temu, była jednym z najlepszych i najdroższych telefonów na rynku. Po 3 miesiącach popsuł sie aparat, naprawa nie przyniosła efektu. Ten telefon to szpan ale jak sie zepsuje to mozna go juz wyrzucić.

  • 0

    34. ~Gość  2006-04-18 08:20:34  host: enz201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam małe pytanie a mianowicie czy ten telefon jest lepszy od motoroliV980?

  • 0

    35. ~cinkoo  2006-05-25 13:08:17  host: dur155.internetdsl.tpnet.pl

    siema. mam pytanko: jak sie włącza dyktafon w v600??? odp. please

  • 0

    36. ~  2006-07-31 15:13:38  host: 213-238-93-245.adsl.inetia.pl

    czy ten telefon jest lepszy od sony ericssona z520i....?

  • 0

    37. ~;>>aNKa  2006-08-10 11:36:42  host: acxm251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ta koma kosztuje na umowe a ile NIe na umowe =>

    odp...

  • 0

    38. ~BrUnEr  2006-08-18 20:30:20  host: gw.kolonianet.pl

    Wie ktos moze gdzie jest dyktafon w tym telefoniEEEEE ????

  • 0

    39. ~JUDYTa  2006-09-16 18:54:09  host: if131078.ostdsl.pl

    PROSZE POWIEDZCIE MI:
    ILE KOSZTUJETEN TELEFON ??
    ILE MIEśCI SIE AN NIM ZDJęć ??
    MOżNA NAGRYWAC FILMY ??

    jak wecie chociaz an jedno pytanko odp. to piszcie mi na gg prosze: 5535046

  • 0

    40. ~  2006-09-16 18:58:53  host: if131078.ostdsl.pl

    ELO ..MAM KILKA PYTANEK I PROśBE ABYSCIE MI NA NIE BARDZO SZYBCIUTKO ODPOWIEDZIELI...
    1. ILE TA KOMKA KOSZTUJE ??
    2.ILE SIE MIESCI AN NIEJ MAX. ZDJęC ??
    3. CZY MOZNA NAGRYWAC NIą FILMY ??
    PROSZE O INFO SZYBKO..KOCHANI =**

  • 0

    41. ~aneta  2006-10-11 15:43:25  host: avf131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ona kosztuje?

  • 0

    42. ~kazek  2007-02-06 15:05:41  host: fcj34.internetdsl.tpnet.pl

    dlaczego ten fonik nie ma wymiennej karty pamieci??? da sie ja jakos rozszerzyc????????????

  • 0

    43. ~agusia  2007-02-08 19:38:36  host: 169-net.anfa.pl

    czy w tej motorolce sa dzwonki mp3 i true ton czy koles ktory mi ja chce sprzedac wciska kity

  • 0

    44. ~grześ  2007-02-22 12:28:20  host: abgt232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma mp3 ani true ton... kity ci wciskaja! ogólnie telefon do bani, bateria do dupy, tasma się czesto psuje i trzeba wymieniac... koszt ok 80zł. dla mnie do bani. obecnie mam p990i i jestem strasznie zadowlony!!

  • 0

    45. ~martyna!!!  2007-03-22 18:08:05  host: tkp1-36.rybnet.pl

    Ej przez ile maksymalnie czasu można w tym telefonie nagrywać filmy?

  • 0

    46. ~Ł.  2007-04-19 01:23:54  host: host-ip18-94.crowley.pl

    Ogólnie telefon jest ok - nie wiesza się, nie wyłącza, nie fiksuje. po ok. 1,5 roku wciąż działa bezproblemowo. Jedyny (duży) minus za sposób rozwiązania ładowarki - dwie blaszki we wtyczce które muszą dotknąć do innych dwóch w telefonie. Jest to co najmniej beznadziejne i czasem naprawdę trzeba cuda z kablem robić żeby załapało... Dzwonki oczywiście można wgrać i ustawić mp3 choć z pamięcią rzędu 5MB się nie poszaleje... Bluetooth działa ok, bateria normalnie spokojnie używając trzyma tydzień czasu. Bardzo odporna na wytarcia obudowa (aluminium), klawisze trochę mniej. Całokształt - 5 z minusem za ładowarkę i trwałość klawiszy (acz bardzo wygodnych i przyjemnych w dotyku, o rewelacyjnym działaniu).

  • 0

    47. ~  2007-04-21 13:16:27  host: ajd130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do ~grześ - ale z Ciebie wzdęty kopeć - nie miałes go w reku to na hooj sie wypowiadasz - owszem ma mp3 i owszem ma true tone ;/;/ ma bo mialem tenfon przez pol roku i wiem co mówie.mozna sobie powiekszyc pamiec do okolo 6,6 mb ale trzeba powywalac zbedna rzeczy takie jak pliki video czy inne standardowe badziewie.

  • 0

    48. ~DJ Gumiś  2007-05-18 22:03:29  host: ip81-15-250-161.isp.tvkg.net

    Telefonik sprawuje mi się nieźle. Jest super polecam!!!

  • 0

    49. ~QoT  2007-06-05 09:53:31  host: ckb8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niedziała mi bluetooth i bateria trzyma kilka godzin po roku urzytkowania.

  • 0

    50. ~DJ Gumiś  2007-06-21 10:40:45  host: ip88-220-144-167.isp.tvkg.net

    nie chce mi się słuchać waszych kłamstw: "grześ" powiedział:nie ma mp3 ani true ton...; taki jesteś madry to powiedz właśnie kto tobie taki kit wcisnął ona ma mp3 i true tone powiedz skad to wiesz masz ją ze tak piszesz??

  • 0

    51. ~Toldo  2007-08-04 15:01:00  host: fhu234.internetdsl.tpnet.pl

    Miałem go sobie kiedyś kupić ale kumpel mi odradził kupna tego tel. Motorola to bardzo pożądna firma. mysle ze ten fon jest spoko. tylko ze nie wiem dokładnie jakie ma funkcje.

  • 0

    52. ~krzychu  2007-09-26 09:29:32  host: aln12.alfanet24.pl

    mam ten telefonik od 3 lat. I musze przyznać, że jest bardzo dobry. Ani razu mi sie nie zepsuł, chociaż upadł kilka(kilkanaście razy) na ziemię. Denerwująca jest tylko tam mała pamięć. Mp3 odtwarza, ale nie odtwarzacza mp3, można ustawić jako dzwonek, a zresztą przy troche ponad 5 mega to raczej nie wiele sie wgra :) Ładowarka jest też do kitu. W prawdzie działa mi cały czas orginalna, ale sposób połączenia z komurką jest zwalony. Te głupie blaszki się złużyły i czasami trzeba się pomęczyć kabelkiem, zanim zacznie łądować. Bateria po trzech latach mi nadal ładnie trzyma - ok 5 dni. Oczywiście jak ktoś się zacznie bawić i grać, to ten czas będzie krótszy, ale przy normalnym urzytkowaniu jest spoko. Aparat - na tamte czasy, jak ją wypuścili to był ful wypas. No ale do robienia zdjęć to są takie specjalne przyrządy, a nie komurka ;p Mimo, takich drobnych minusów, mogę ze spokojnym sumieniem ją polecić. Sprawuje się ona doskonale. ...a teraz sprzedaje butelki żeby uzbierać na v8 :P

  • 0

    53. ~mati  2007-10-19 16:55:29  host: 87-205-174-212.adsl.inetia.pl

    a ja mialem ten telefon przez rok i jestem z niego bardzo zadawolony szkoda tylko ze nie ma mp3 ale ma bluetootha i jest fajny

  • 0

    54. ~  2008-05-17 12:51:51  host: acks148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest super tylko ma mala pamiec i aparat tragiczny

  • 0

    55. ~adi  2008-05-19 14:50:37  host: acjd162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super mala pamiec ale ma mp3 fajnym bajerkiem jest swiecace sie kolko na obudowie aparat sredni szkoda ze nie ma kamery

  • 0

    56. ~michalinka  2008-06-26 11:41:52  host: bjo176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super, wytrzymaly co najwazniejsze, nie zacina się. odtwarza mp3 no i prosty w obsłudze ! polecaaam ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-125-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet