Motorola V557 - opinie
Telefony Motorola Motorola V557 Opinie o Motorola V557

Motorola V557

w sumie: 7
  • 0

    1. ~USER  2005-05-07 12:12:00  host: adv238.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten model nie ma numeru v547 !!!! ech zycie

  • 0

    2. ~za  2005-05-15 12:33:00  host: eer205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma bo te telefony wyglądają taksamo tylko mają inne funkcje

  • 0

    3. ~  2005-06-01 14:08:00  host: ecp110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie, nie ma numeru v547 bo ma 256k kolorów wyswietlacza, mp3 i video (inne niż w v547) i jeszcze jakieś dwie funkcje o których nie pamietam teraz, dlatego ma numer v557... ech zycie...

  • 0

    4. ~pmp  2005-06-16 00:58:00  host: amp88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    V547 takze ma mp3 oraz video wiec roznice to chyba tylko waga i wieksza ilosc kolorow wyswietlacza...:>

  • 0

    5. ~Musashi  2005-07-05 14:08:00  host: host-ip9-114.crowley.pl

    Ale jest różnica pomiędzy mieć mp3 jako dzwonek i mieć mp3 jako do słuchania w odtwarzaczu.

  • 0

    6. ~gienek  2005-08-24 20:08:42  host: dial-2180.elblag.dialog.net.pl

    taka ze jedno masz jako dzwonek a drugie sluchasz jako muze normalnie :D czy ktos wie ile te cudo jest warte ? moja v300 juz mi sie znudzila ;]

  • 0

    7. ~  2007-02-08 18:52:59  host: nat-klon-207-23.globalconnect.pl

    Hej czy ktoś może wie ile kosztuje ten telefon mniej więcej ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet