Motorola V557 - opinie
Telefony Motorola Motorola V557 Opinie o Motorola V557

Motorola V557

w sumie: 7
  • 0

    1. ~USER  2005-05-07 12:12:00  host: adv238.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten model nie ma numeru v547 !!!! ech zycie

  • 0

    2. ~za  2005-05-15 12:33:00  host: eer205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma bo te telefony wyglądają taksamo tylko mają inne funkcje

  • 0

    3. ~  2005-06-01 14:08:00  host: ecp110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie, nie ma numeru v547 bo ma 256k kolorów wyswietlacza, mp3 i video (inne niż w v547) i jeszcze jakieś dwie funkcje o których nie pamietam teraz, dlatego ma numer v557... ech zycie...

  • 0

    4. ~pmp  2005-06-16 00:58:00  host: amp88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    V547 takze ma mp3 oraz video wiec roznice to chyba tylko waga i wieksza ilosc kolorow wyswietlacza...:>

  • 0

    5. ~Musashi  2005-07-05 14:08:00  host: host-ip9-114.crowley.pl

    Ale jest różnica pomiędzy mieć mp3 jako dzwonek i mieć mp3 jako do słuchania w odtwarzaczu.

  • 0

    6. ~gienek  2005-08-24 20:08:42  host: dial-2180.elblag.dialog.net.pl

    taka ze jedno masz jako dzwonek a drugie sluchasz jako muze normalnie :D czy ktos wie ile te cudo jest warte ? moja v300 juz mi sie znudzila ;]

  • 0

    7. ~  2007-02-08 18:52:59  host: nat-klon-207-23.globalconnect.pl

    Hej czy ktoś może wie ile kosztuje ten telefon mniej więcej ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-29-208.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Gdzie znajduje się Twój telefon, gdy idziesz spać?

Co dziesiąty Polak przyznaje, że śpi ze smartfonem w łóżku

 

Zobacz wynik | Opinie (10)

Archiwum Ankiet