Motorola V550 - opinie
Telefony Motorola Motorola V550 Opinie o Motorola V550

Motorola V550

w sumie: 39
  • 0

    1. ~BULA  2004-12-19 14:51:00  host: gc122.internetdsl.tpnet.pl

    świetny telefon poprostu totalny odjazd kamera jest tak szczegółowa jak w aparacie cyfrowym polecam go każdemu. kosztuje tylko 170 euro w tym 80 na wygadanie. Bardzo sie opłaca

  • 0

    2. ~Lethsepll  2005-01-07 13:59:00  host: 213.77.4.144

    Telefonik faktycznie fajny. Posiadam go już 2 tygodnie, ale nie ma polskiego softu i słownika iTap. Jak ktoś wie jak to zmienić to prosze o pomoc. Mam kabelek usb.

  • 0

    3. ~LePeK  2005-02-20 21:02:00  host: 80.240.164.4

    Telefon jest super. Mam go od 2 dni i naprawde jest super!! POLECAM go wszystkim, warto go miec :)

  • 0

    4. ~LePeK_ZioM  2005-08-02 15:25:00  host: 80.240.164.4

    Podaje brakujace dane:
    telefon ma alarm wibracyjny,
    nie ma zlacza kart,
    ma wymienne obudowy,
    nie ma stopera ani minutnika.

    Pozdrawiam

  • 0

    5.  2005-10-21 18:18:34

    LePeK_ZioM: dzięki za dane, już poprawione! :)

  • 0

    6. ~  2005-11-14 19:18:29  host: d-std.derbynet.pl

    jak myślicie warto go kupić bo się zastanawiam??

  • 0

    7. ~iskierka  2005-11-15 18:26:05  host: bbw11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik naprawde gitara!!!a dla tych co chca miec wiecej wiadomosci,a nie tylko 10 w pamieci i różne inne przydatne rzecz(np.raporty)podaje kody do odblokowania;) Aby zaczac wpisywac kody trzeba wejsc do menu ( uzyj klawisza nad gorna strzalka w joysticku kierunkowym, nie ten w srodku okragly)
    i w trakcie animacji ikonki szybko wcisnac sekwencje znakow: 048263* (ten ostatni znak to gwiazdka)
    Jesli zrobimy to odpowiednio szybko to pojawi sie napis OPCODE. Od tego momentu wpisujesz juz tylko te kody ,ktore Cie interesuja:
    Oto one:
    Aktywacja JAVY
    Opcode - 47
    Field1 - 50
    Field2 - 1
    Field3 - 67
    Field4 - 1
    Field5 - 247 (wyłączenie-246)
    Raport dostarczenia z licznikiem znaków od zera !
    Opcode - 47
    Field1 - 50
    Field2 - 1
    Field3 - 61
    Field4 - 1
    Field5 - 167
    Raport dostarczenia z licznikiem znaków od 450
    Opcode - 47
    Field1 - 50
    Field2 - 1
    Field3 - 61
    Field4 - 1
    Field5 - 175
    Wyłączenie raportu dostarczenia z licznikiem znaków od 450
    Opcode - 47
    Field1 - 50
    Field2 - 1
    Field3 - 61
    Field4 - 1
    Field5 - 175
    SMSy w telefonie z dodatk. tekstem operatora + 120 smsów w pamięci a nie jak dotychcasz 30
    Opcode - 47
    Field1 - 50
    Field2 - 1
    Field3 - 64
    Field4 - 1
    Field5 - 184
    SMSy na SIM z dodatk. tekstem operatora
    Opcode - 47
    Field1 - 50
    Field2 - 1
    Field3 - 64
    Field4 - 1
    Field5 - 248
    Jeśli wpiszemy wszystko dobrze to pojawia sie komunikat Results F1:0. Zeby wpisac inne kody nie musimy wylaczac telefonu,wystarczy wcisnac "wstecz"
    Telefon natomiast musimy wyłączyć, po wpisaniu wszystkich interesujacych nas kodów w celu zresetowania. Po włączeniu na nowo telefonu wszystko powinno prawidłowo dzialać.

  • 0

    8. ~wiola  2006-06-08 19:44:11  host: aqw236.internetdsl.tpnet.pl

    ja sie chciałam zapytac jak w motoroli v 550 dojsc do dyktafou i gdzie jest to ukryty bo ja nie wiem

  • 0

    9. ~wwwww  2006-06-08 19:51:36  host: aqw236.internetdsl.tpnet.pl

    jak wejsc zeby ustawic mp3

  • 0

    10. ~ulik10  2006-07-05 20:53:15  host: public-gprs15618.centertel.pl

    Mam pytanie czy ktos moze mi przeslac instrukcje obslugi po polsku motoroli v550,bo dostalem teleon z niemiec i nie umie odczytac po niemiecku.

  • 0

    11. ~~kosiu  2006-08-22 17:05:08  host: czh138.internetdsl.tpnet.pl

    postaram Ci sie w najblizszym czasie przeslac instrukcje jak znajde!! telefon warty zakupu

  • 0

    12. ~lips  2006-08-29 21:18:30  host: gate-witnet.volta.net.pl

    jak powiększyć skrzynkę odbiorczą

  • 0

    13. ~radek  2006-10-01 12:03:45  host: ewe57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zmienic obudowe przedniej klapki

  • 0

    14. ~klepus  2006-10-05 21:43:06  host: epj178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mampytanko czy mozna rozbudowac w niej pamiec jesli tak to ile moze kosztowac taki interes

  • 0

    15. ~kombinator  2006-10-28 23:31:10  host: p54AD2C06.dip0.t-ipconnect.de

    dyktafon jest ukryty pod prawym przyciskiem bocznym trzeba go dluzej przyczymac

  • 0

    16. ~kaniol  2006-10-29 13:18:01  host: bsd.stalowka.info

    jak w nim mozna dyktafon znalezc!!??

  • 0

    17. ~Malina  2006-11-28 21:04:51  host: bkk5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy moze wiecie gdzie mozna dostać obudowe nowa do tego tel??

  • 0

    18. ~maciek  2006-12-05 18:35:41  host: 62.233.189.70

    czy 5 mb to nie za mało????? napiszcie ile i czego tam sie zmieści!! pozdro

  • 0

    19. ~adzica  2006-12-16 13:49:01  host: bwd126.internetdsl.tpnet.pl

    MAM TEN TELEFON I JEST SPOKO :) BARDZO GO LUBIE :) TYLKO SZKODA ŻE NIE MA IRDY :( ALE BEZ TEGO SIE PRZEZYJE :) POLECAM GO KAŻDEMU :) PoZdRo :*

  • 0

    20. ~renata  2007-01-10 08:40:53  host: co74.internetdsl.tpnet.pl

    Poszukuje instrukcji obslugi po polsku motoroli V550. Czy moze ktos mi ja przeslac?

  • 0

    21. ~renata  2007-01-10 09:14:28  host: co74.internetdsl.tpnet.pl

    Poszukuje instrukcji obslugi po polsku motoroli V550. Czy moze ktos mi ja przeslac?

  • 0

    22. ~renata  2007-01-10 09:19:28  host: co74.internetdsl.tpnet.pl

    Poszukuje instrukcji obslugi po polsku motoroli V550. Czy moze ktos mi ja przeslac?

  • 0

    23. ~SZALONA  2007-01-15 12:26:14  host: gfe82.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten tel od 7 miesi?cy i jest naprawde super :) tylko jest jeden minus- ma ma?o pami?ci :( ale POLECAM go wszystkim!!

  • 0

    24. ~posiadacz221  2007-01-16 19:24:23  host: rud--fe--gw.henet.pl

    a z ta pamięcią chodzi mi o MOTOROLE V547 a nie V550 dzieki narazie:):D

  • 0

    25. ~tolinek_lord  2007-01-25 14:15:33  host: acga83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka czy ktos mi powie czzy ten telefon ma obsługe wideo.Czy mozna nim krecic filmy

  • 0

    26. ~justyna  2007-02-11 18:33:20  host: hr99.internetdsl.tpnet.pl

    Czy mozna w tym tel kupic karte pamieci?prosze pomuzcie

  • 0

    27. ~ADA  2007-02-20 10:13:07  host: gfe82.internetdsl.tpnet.pl

    siema :) moze mi ktoś powiedzieć jak sie ustawia mms-y ?? prosze :) pomozcie :)

  • 0

    28. ~anka  2007-02-21 13:45:30  host: cwb146.internetdsl.tpnet.pl

    ja chce sobie kupic ten telefonik ale opłaca sie?? dobry jest ten telefon prosze odp?

  • 0

    29. ~Patryk  2007-03-16 22:52:42  host: 088156253154.sta.vectranet.pl

    mam pytanie wlasnie dostalem z niemiec od mamy telefon motorola v550 ma 5 mb i czy da sie zwiekszyc ta pamiec pls prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    30. ~  2007-03-16 22:57:20  host: 088156253154.sta.vectranet.pl

    mam ten telefon dostalen go wlasnie od mamy ale ma tylko 5 mb pamieci czy da sie to zwiekszyc??

  • 0

    31. ~Monia  2007-04-10 17:17:41  host: 88.220.57.205

    jak mam sobie uruchomoic odbieranie raportow??

  • 0

    32. ~tony  2007-04-22 13:41:45  host: dij240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potrzebowałbym polskie oprogramowanie,ma ktoś?

  • 0

    33. ~Ania  2007-05-08 16:57:02  host: public-gprs78153.centertel.pl

    proszę aby ktoś odpisał dostałam ten tel od cioci z Niemiec niestety wszystko pisze po angielsku!!Jak pojadę gdzieś zmienić język to drogo wyjdzie??? ja nie orientuję się cenowo! Czy jakoś mogłabym zmienić to sama?? PROSZĘ ODPISZCIE TO MOJE GG 4071914

  • 0

    34. ~sylwia 27  2007-05-18 22:38:08  host: aabc152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potrzebowałabym polskie menu jeśli ktoś ma to poprosze o przesłanie

  • 0

    35. ~puchatek  2007-06-27 21:27:12  host: bbservice132.mmpnet205.tnp.pl

    jak zmienić dzwonek sms?? proszę odp

  • 0

    36. ~gosc  2008-01-17 09:28:04  host: ip-89-174-120-79.multimo.gtsenergis.pl

    witam czy wie moze ktos co trzeba zrobic jak jest za duzo wpisanych prób w zwiazku z konfiguracja tel w motorola v550.

  • 0

    37. ~paulina  2008-11-12 12:48:47  host: host84-38-94-117.tvkdiana.pl

    ten tel ma wejście na karte pamięci!

  • 0

    38. ~tomuslech  2009-03-27 21:06:40  host: public27589.xdsl.centertel.pl

    Najdurniejszy i najbardziej badziewny telefon, jaki w życiu widziałem. Nie chciałbym go używać nawet za dopłatą.

  • 0

    39. ~srebna  2009-03-31 14:49:37  host: 213.199.246.2

    zaje fajny

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-121-0.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet