Motorola V547 - opinie
Telefony Motorola Motorola V547 Opinie o Motorola V547

Motorola V547

w sumie: 213
  • 0

    1. ~jajajaja  2004-11-17 22:54:00  host: 213.199.219.131

    byloby cacy jesli ta koma bylaby tania w abonamencie z miejsca bylaby moja-to to czego poszukuje-kiedy bedzie dostepna na rynq??

  • 0

    2. ~Radek  2005-01-11 00:32:00  host: cmu52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam V547 od grudnia 2004. Bardzo udany model. Super telefon. Na razie dostępny tylko na rynku w Wielkiej Bryt., we Włoszech i Rosjii. Ja mam Motorolę V547 z Włoch. W sklepach operatora TIM kosztuje ok.280 Euro.

  • 0

    3. ~hehehehehehe  2005-02-23 22:21:00  host: 217.153.32.42

    w jaki sposób ten telefon może miec odtwarzacz mp3 - skoro ma tylko 5mb. pamięci???tak wogóle to z tym odtwarzaczem mp3 to prawda - tzn.że go mam???bo różnie jest napisane na różnych stronkach, a na głównej stronce motki nic nie mam na ten temat...pzdr

  • 0

    4. ~kupiłbym  2005-03-25 12:27:00  host: 217.153.32.42

    no właśnie - pojawiła sie ten telefon juz w Polsce - jak to jest z tymi mp3, a raczej odtwarzaczem...prawda to...pzdr...
    a

  • 0

    5. ~Ktosia  2005-03-29 14:03:00  host: bvv27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Juppppiii!!!!!!Nareszcie ten yelefon dostępny jest w plusgsm!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    6. ~ZbocQ  2005-04-06 14:18:00  host: eden.tu.kielce.pl

    hehe juz jest w ideii:))) PS:a tak dokladnie to czym ona sie rozni np od:V500, V600 itp??

  • 0

    7. ~aaaaa  2005-04-23 18:25:00  host: dial-285.elblag.dialog.net.pl

    Mozna na niej nagrywac filmy wiem bo mam :)....

  • 0

    8. ~  2005-05-01 16:59:00  host: ejv120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakiej max długości nagrywa wideo

  • 0

    9. ~JoT_JoT  2005-05-09 15:01:00  host: proxy4.kom-net.pl

    Długość nagrywania Wideo w moim V547 to 30 sek pamięc według teco co podaje telefon do wolnej do dyspozycji na dzień dobry esjt 6MB (mało) mp3 obsługje jako dzwonki od V500 różni się właśnie głównie tym że ma możliwośc nagrywania filmów i obsługije technologie EDGE

  • 0

    10. ~MIKI  2005-05-09 16:16:00  host: pa164.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl

    ILE JEST WART TEN TELEFON?

  • 0

    11. ~:P  2005-05-11 20:43:00  host: xdsl-2371.lubin.dialog.net.pl

    jak myślicie który telefon jest lepszy?? sony ericsson k700i czy motorola v547?? plisss pomóżcie bo nie wiem który wybrać...

  • 0

    12. ~aaaaaa  2005-05-11 21:54:00  host: ciz195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę poradźcie co zrobić mam z baterią do tej motki-trzyma 48h!!! 780 mAh, czy opłaca się ją wymienić na taką o większej pojemności?

  • 0

    13. ~magda  2005-05-13 12:16:00  host: ip-81-210-82-78.netia.com.pl

    Hejka, mam pytanie co trzeba zrobić aby wyświetlała się data w na głównym wyświetlaczu????

  • 0

    14. ~edix  2005-05-28 18:35:00  host: dxg23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja starsz ma go jest the best

  • 0

    15. ~martaa  2005-05-28 18:38:00  host: pb88.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl

    czy ten telefon ma te cale dzwonki real??? czy tylko polifonie?

  • 0

    16. ~emi  2005-05-31 17:05:00  host: qz210.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie znajduje sie dyktafon jezeli wogole jest??

  • 0

    17. ~  2005-06-01 15:16:00  host: ciz233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten sam problem-bateria, również trzyma mi 48h!!!! Co można z tym zrobić? Wymienić na drugą, czy lepiej wymienić telefon, jeśli tak, to jaki radzicie?

  • 0

    18. ~Druto  2005-06-04 15:18:00  host: pa145.kokanin.sdi.tpnet.pl

    jest świetna, ale z tym mp3 to jakiś bajer!!!

  • 0

    19. ~szczesliwa posiadaczka :D  2005-06-05 14:09:00  host: xdsl-2371.lubin.dialog.net.pl

    mam ten phonik :D bateria mi trzyma okolo 5-7 dni :| nie wiem czemu wam tak krotko wytrzymuje :/ a tak poza tym ten telefon jest super! :) polecam! :)

  • 0

    20. ~monia  2005-06-06 19:57:00  host: c4-204.icpnet.pl

    Jest super!!!Troche szkoda,że nie na każdą kieszeń i nie dla każdego dostępny (za zeta tylko w firmowych abonamentach), ale naprawdę jakośc zdjęć i ekran i fotofunpic - super zabawa jak się nudzi na wykładach.Bateria trzyma ok. 3 dni, przy bardzo intensywnym manipulowaniu kamerka i aparatem.

  • 0

    21. ~Neo  2005-06-07 19:02:00  host: dul104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wcale telefon nie jest drogi... kosztuje np na allegro okolo 550zl nowy. Czyli moim zdaniem duzo telefonu za mala kase...

  • 0

    22. ~Qameleon  2005-06-11 09:35:00  host: te34.internetdsl.tpnet.pl

    Ogólnie telefon jest dobry i nie ma co się rozpisywać. Ale wady ma takie że przy takim telefoniku powinna być zdecydowanie lepsza bateria bo wystarczy zrobic kilka zdjec i nadaje sie do ładowania, a druga to taka że przy wysyłaniu smsa nie zobaczy się numeru osoby do której chcemy smsa wysłać bo tylko pokazuje wpis z ksiązki (problem jest wtedy gdy mamy wpisana tę sama osobę o dwoch numerach komórkowych) - te uwagi ja zauważyłem ale może jeszcze nie do końca umiem operować tym tel. :) Ogólnie polecam !

  • 0

    23. ~pablo  2005-06-11 11:10:00  host: nat.udn.pl

    moim zdaniem w konkurencji telefonow typu clamshell i tak z motorola wygrywa samsung...porownajcie sobie samsunga E300 z ta motorola :) 85g to 114g na korzysc samsunga...troche duze te motorole

  • 0

    24. ~  2005-06-11 15:32:00  host: bje173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niech ktos mi powie gdzie moge sciagnac program do telefonu motorola v547

  • 0

    25. ~chris23  2005-06-12 16:08:00  host: aio186.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanko czy ma ktos do tego telefonku program do zgrywania dzwonkow jak i zdjec Jak tak to prosze o podanie stronki

  • 0

    26. ~Druto  2005-06-13 19:16:00  host: pa145.kokanin.sdi.tpnet.pl

    Ten fonik jest super, no tylko te mp3- niema!! ale tak to jest super jakosc zdiec idealna!! i filmiki tez niezle!!

  • 0

    27. ~Mili  2005-06-20 18:39:00  host: 82.177.65.195

    Czy pamiec 5 MB wam wystarcza? Bo ja chce ja kupic i nie wiem czy mi starczy.. a filmy mozna nagrywac tylko 30 sek??? Malutko...

  • 0

    28. ~stefun  2005-06-23 21:33:00  host: aeq154.internetdsl.tpnet.pl

    niech mnie ktoś oświeci dlaczego ta motka V547 jest tańsza poza promocją niż V500? proszę spojrzec na aktualny cennik idei, bo wydaje mi się że V547 powinna być droższa ze względu chociaż tego że posiada EDGE. nawed sprzedawca w salonie nie ma pojęcia dlaczego tak jest.

  • 0

    29. ~krew  2005-06-26 11:52:00  host: 83.238.71.2

    od wczoraj jestem jego posiadaczka :) wydałam na niego całe moje oszczednosci i sie teraz zastanawiam czy nie lepiej bylo kupic LG 3310 4 razy taniej.. cholerka.. ale telefon jest super :) tylko cos mi USB nie laczy :/ i bateria tez sie załamałam, bo rpzedwczoraj ladowalalm i dzis musze znowu :/ ale jaki ekranik! w ogole sliczny jest :)

  • 0

    30. ~czarna  2005-06-28 11:18:00  host: pa119.warszawa.sdi.tpnet.pl

    wlasnie mam zamiar kupic sobie ten aparacik w idei no i widze ze sporo osob go poleca, tylko zastanawiam sie jaka jest polifonia w tym tel?

  • 0

    31. ~Gib  2005-07-18 15:39:00  host: cny99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik.jestem z niego bardzo zadowolony.choc jestem przyzwyczajony do nokii menu v547 tez jest dla mnie przejzyste.polecam wszystkim

  • 0

    32. ~mlv  2005-08-03 22:44:00  host: dpj157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie gdzie znajduje sie radio w tej motorolce?? szukam i nie moge znalezc nigdzie :P

  • 0

    33.  2005-08-07 20:13:35

    super telefonik!!! :D tylko mam problem z smsami przychodzacymi :( nie wiem co zrobic by zamiast na karcie zapisywaly sie na telefonie :(:(:(

  • 0

    34. ~Celion  2005-08-10 01:50:52  host: dxs98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ta motak ma raporty doreczen?

  • 0

    35. ~Nelcia  2005-08-10 11:03:39  host: aqb84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motke mam i jestem baaaaaardzo zadowolona. Telefon jest naprawde super. Mp mozna na nia zgrac, bo w telefonie jest mniejszy rozmiar niz na dysku. ja mam obecnie 3 mp3, pelno dzwonkow i kilka filmikow i mam jeszcze sporo wolnego miejsca.

  • 0

    36. ~Do Celion  2005-08-14 12:00:00  host: dwz237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ta motka (uwielbiam ją) ma raporty :) Każdy porządny fonik je ma a ta motka takak jest ;)

  • 0

    37. ~M@d  2005-08-16 23:25:47  host: staticline13815.toya.net.pl

    od paru dni mam motorolke v547 jednym slowem jestem z niej tak zadowolona jak nigdy z innego telefonu. Jedna negatywna cecha jest to ze duzo kosztuje niestety..:(( pozdrawiam goraco

  • 0

    38. ~Peter  2005-08-25 18:44:05  host: dqt145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie go nabyłem, ok, wymieniłem w programie lojalnościowym, ale, no cóż walczę z tą "Hello moto". - najpierw wibruje bez dzwonka, a dopiero potem dzwoni, ale bez wibracji (ha ha ha) - raport doręczenia SMS'ów - brak - zmiana wielkości liter w SMS'ach - brak - zapisywanie SMS'ów w pamięci tel. a nie karty - brak - wyświetlanie informacji o sieci - brak - szybkie wybieranie numerów - tzw. 1 przyciskowe - brak możliwości wyłączenia, tzn można oszukać ustawiając na wybieranie ustalone i nie ustalać, ale i tak zawsze pod "1" będzie poczta głosowa - i tego nie daje się usunąć - i na koniec - kasowanie zegara całkowitego połączeń - brak Jeśli ktoś wie jak powyższe zmienić niech proszę napisze. A jak z tymi "drobiazgami" sobie nie poradzę -> wracam do wysłużonej Nokii 6310i a hellomoto podaruję Teściowej. Pozdrawiam wszystkich. Peter

  • 0

    39. ~Ghostyworld  2005-08-31 21:57:59  host: 80.51.187.122

    z dzwonkami i vibra mam ten sam problem, no i bateria mnie przeraza wytrzymuje w nowym telefonie wytrzymuje okolo 1,5 dnia(w tym czasie rozmawialem okolo 2h), no i ten software do pc jakis malo przyjazny(problemy z wykrywaniem i identyfikacja telefonu)

  • 0

    40. ~MARKK PRosze odpiszcie!!!!!!!!!  2005-08-31 22:39:00  host: ako137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli ktoś ma ten telefon, prosze odpiszcie!!
    1. Ile miejsca jest na karcie pamieci?
    2. Czy do zestawu sa dolaczone sluchawki do sluchania mp3 czy to jakas lipa i sa tlyko dzwonki mp3?
    Powiedzcie czy warto wydawac 600zl na ten telefon na allegro

  • 0

    41. ~bozo77  2005-09-05 22:12:39  host: ccs15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam chciałem sie dowiedzieć ile ten telefon trzyma?????? Z góry dzieki za odp.

  • 0

    42. ~Piotr  2005-09-06 08:21:00  host: ecl253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakiej klasy jest EDGE ??? w tej motce

  • 0

    43. ~johnny  2005-09-10 14:14:03  host: chello062179058161.chello.pl

    ponowie pytanie poprzednika kilka linijek wyzej:
    jak to jest z tym odtwarzaczem mp3? czy telefon rzeczywiscie go ma? jesli tak to jak tam zgrywac muze skoro ma tylko 5mb pamieci?

  • 0

    44. ~dorsch  2005-09-12 18:53:58  host: bmr124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy na V547 można przesłać przez USBdzwonki i obrazki z kompa ? Pomocy !

  • 0

    45. ~  2005-09-14 21:02:41  host: 195.117.68.140

    jak tu jest z baterią ? ile wytrzymuje? tylko mi nie mówcie że dwa dni bo to porażka ...

  • 0

    46. ~yhy  2005-09-15 16:00:05  host: yp26.internetdsl.tpnet.pl

    jak wyglada sprawa z odtwarzaczem mp3 w tej motorolce ?:>

  • 0

    47. ~toosiu  2005-09-15 19:11:04  host: bpz136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mp3 jest, można odtwarzac tylko ze za duzo piosenek nie wsadzisz (jak nie masz zdjec to ok. 8 3minutowych) bo w tej komorce jest 8mb pamieci... I przez to ze mp3 te sa skompresowane (do 32kb/s) to jakosc pozostawia wiele do zyczenia ale jako dzwonki sa super =)

  • 0

    48. ~angelus  2005-09-19 22:39:00  host: bxk74.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie jest w nim mp3 player czy to tylko siema?

  • 0

    49. ~darkan  2005-09-30 20:31:32  host: cfu224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam małe pytanko.. czy w tym fonie mozna rozszerzyc pamięć? I czy naprawde ma mp3? Pytam bo chce taki kupić.

  • 0

    50. ~olqa  2005-10-01 15:55:10  host: host155-193-27-91.limes.com.pl

    nie wiem czy kupować tę motkę...mam na nią ochotę od pół roku...ale nie wiem czy jest warta 650 zł?kupować czy nie?i mam pytanko,ile zdjęćsięmieści na tej motce?z góry dzięki za odpowiedź,pozdrawiam wszystkich właścicieli tego fajnefo foniku :)

  • 0

    51. ~kmh  2005-10-06 12:21:32  host: anu1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mmmm

  • 0

    52. ~CZACHA  2005-10-06 12:23:44  host: anu1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEL SUPER BATERJA TRZYMA DWA DNI.

  • 0

    53. ~madziuuunia :*  2005-10-08 15:20:54  host: cih72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh mam ja 2 dni i jest zajebista wypasik totalny :D sliczna :D i ma wszystko co jest potrzebne :) tylko dzwonki mogłyby byc bardziej przybajezone :) ale spoko loozik :DD

  • 0

    54. ~BAST  2005-10-11 22:35:12  host: agx210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta komorka jest super!! nie wierzcie w kłamstwa o rzekomej slabej baterii bo to bzdura!!! jezeli komus krotko bateria trzyma to chyba non stop gra w gry na tel albo kupil tel z niepewnego źródla (aukcje internetowe?) przy normalnym uzytkowaniu tel tzn strzaki do znajomych krotkie rozmowy tel. wysylanie smsow itp bateria trzuma min. 4 dni wiec nie jest chyba tak zle? a jezeli ktos juz kupil tel ze zla bateria to radze zainwestowac w nowa oryginalna baterie :P POZDRAWIAM I POLECAM P.S. w tej motce sa super dzwonki :D

  • 0

    55. ~Pati  2005-10-18 21:18:16  host: ckh70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomóżcie co lepiej jest kupić motorolę v547 czy motorolę v600.Wizualnie v600 jest ładniejsza ale to v547 ma więcej ulepszeń.Powiedzcie co wybrać?!Please!!

  • 0

    56. ~kamil  2005-10-31 07:52:23  host: un238.generacja.pl

    Nie wiem czy mi się opłaca zmienić v600 na v547.v600 mam i wiem że nie ma nagrywania video i odtwarzacza mp3.Opłaca się zmieniać?

  • 0

    57. ~blink  2005-11-11 11:31:43  host: host-ip130-85.crowley.pl

    Fonik mam od tygodnia jesssssssssst super mozna samemu robic dzwonki mp3 pOLECAMMMMMMMMM

  • 0

    58. ~madziaD  2005-11-19 19:30:20  host: bos179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w ogole to mam zamiar kupic ten fonik...tylko czy on ma odtw. mp3??i jak długie filmiki mozna nagrywac???.....:)wyglada zaje***e...:P

  • 0

    59. ~ewesko  2005-11-25 16:55:45  host: prosie12-1.aster.pl

    z tym mp3 to jest taka sprawa, że możesz sobie wyciąć 30 sek jakiejś swojej piosenki na kompie i władować ją na telefon na dzwonek.

  • 0

    60. ~kamil  2005-11-28 22:54:57  host: nat-be2.aster.pl

    tel jak najbardzie wporzadku !! a reszta niech czyta poprzednie wpisy a nie zasmieca forum pyt ktore powtarzaja sie po 100 razy !!! pzdr dla posiadaczy smacznego telefoniku !!!

  • 0

    61. ~heyah_pozytywny  2005-12-06 09:48:26  host: 80.51.191.178

    świetna sprawa! polecam ten telefon, jedyną wadą jest problem z kablem usb i tylko 5 mega na dzwonki. Zdjęcia są swietne, jest bluetooth, rejestr wideo, moto mixer, foto fun pack. POLECAM! WARTO KUPIĆ!

  • 0

    62. ~Qiwi  2005-12-12 20:04:28  host: bnn8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostane go pod choinkę :) nie mogę się już doczekać :)

  • 0

    63. ~werta  2005-12-13 12:59:53  host: atj173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez prawdopodobnie dostane go pod choinke, ale mam jedno male pytanie! Ile kosztuje taki telefonik w simplusie?
    Z gory dziex za odp. :D
    papa

  • 0

    64. ~zoffek  2005-12-16 17:35:34  host: dey11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przeczytalam wszystkie opinie i nadal nie wiem co myslec duoz jest problemow ze zsylaniem fotek na kompa.. a ja sama mam dylemat ktory telefon polecacie moto v547 czy samsunga x640?????

  • 0

    65. ~Lukasz  2005-12-17 21:50:56  host: dxh22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bede miec ta komorke na świeta!! Yeah

  • 0

    66. ~jusia  2005-12-19 19:52:22  host: 213-238-94-78.adsl.inetia.pl

    hej mam problem wlasnie z motkav547 jak otwieram klapke to przez dobre 10 sekund miga mi wyswietlacz:/co mam zrobic??

  • 0

    67. ~Doniu  2005-12-23 20:28:55  host: 213-238-97-119.adsl.inetia.pl

    nie mam pojęcia! ja mam tą mote jest suuuuper. fakt faktem 5Mg pamieci ale dla mnie wystarczajaco!! super fon!

  • 0

    68. ~kejti  2005-12-25 19:48:24  host: host132-30.crowley.pl

    mam motke od kilku dni ale nie wiem czy sie cieszyc czy smucic.bateia trzymała 2 dni a telefon nie był czesto uzywany.ostatnio miałam nokie 3100 i było znacznie lepiej , nawet jesli chodzi o obsługe:(

  • 0

    69. ~agata  2005-12-28 20:15:12  host: pb178.bialystok.sdi.tpnet.pl

    mam pytanie do ludzi którzy juz posiadają ten telefonik :)
    czy rzeczywiście ten telefonik obsluguje dzwonki w formacie mp3??

  • 0

    70. ~szyszynka  2005-12-28 20:20:23  host: 62.233.231.58

    mam ten telefonik i mysle ze jest ok ale faktycznie bateria jest beznadziejna trzyma 3 gora 4 dni tragedia robi bardzo ladne fotki ale filmiki nagrywa troszke krotkie pozdrowionka

  • 0

    71. ~Dawid  2006-01-02 14:46:41  host: deh46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. Czy moze ktos wie jak zgrac gierki do motki za pomoca kabla? mam program, ale przez niego nie chca sie wgrac. Z gory dzieki!

  • 0

    72. ~Krzycho  2006-01-14 19:36:40  host: biy119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam nadzieje że go wygram!!!!

  • 0

    73. ~Marlena  2006-01-22 19:29:28  host: dfk205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest zajeffajny..!!! sama mam ta komorke..i jestem bardzo zadowoona

  • 0

    74. ~niezła jest  2006-01-23 20:25:56  host: 213-238-113-24.adsl.inetia.pl

    według mnie jest zarombista, tylko troche droga . Mam nadzieję że ztanieje do 2006 :}pozdro. łuki

  • 0

    75. ~Doniu!  2006-01-26 18:47:59  host: 213-238-104-37.adsl.inetia.pl

    Mam tego koma 3 miechy jest świetny! właśnie wyrywam mp3 przez kabelek USB (jest w standarcie!) świetny fon!

  • 0

    76. ~Dana  2006-01-27 17:59:05  host: acgf233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem dlaczego tak narzekacie?? Ten telefon jest wyjebany w kosmos wy sie przejmujecie bateria?? WEWEWE nie zalamujcie nie umiecie ziwekszac pojemnosci baterii?? To jestescie cieniasy ja wiem o niej wszystko!!

  • 0

    77. ~ktoś  2006-01-30 21:40:07  host: xdsl-4244.lubin.dialog.net.pl

    kuffde ale ze mnie d...miałam ten telefon ale uznałam że jest gupi bo nie ma mp3,dyktafonu.. i sie zamieniłam na jeszcze gorszy.. ale ze mnie placek.. musze to jakoś odkrecic....

  • 0

    78. ~me  2006-01-31 00:49:50  host: aawh32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to w koncu jest ten dyktafon czy go nie ma???

  • 0

    79. ~Natalcia  2006-02-05 13:44:05  host: host-ip130-80.crowley.pl

    ja mam ten telefonik juz jakieś 2 miesiące ogólem nie narzekam podoba mi się :)ale jakos nadal nie moge znaleźć dyktafonu i szczerze to nie wiem co z tymi mp3..?? moze ktoś wie...??

  • 0

    80. ~Darek  2006-02-07 23:00:37  host: aot2.internetdsl.tpnet.pl

    Cześć! Właśnie sprzedałem siemensa c75 i zastanawiam sie nad tą motorolka! nie wiem czy dobrze wybieram dlatego prosze was o pomoc! a dobrze chociaz ona działa, fajne opcje? pomocy!
    z góry dzieki!:)

  • 0

    81. ~Strichu  2006-02-10 16:40:02  host: aoy90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A wiecie moze jaka jest rozdzielczosc filmow jak je widac na telefonie (jakosc) i czy przy ogladaniu zdiec jest opcja powiekszenia? Ogolnie to telefonik chyba fajny, pozdro :D

  • 0

    82. ~blind  2006-02-13 09:17:37  host: pod2.uml.lodz.pl

    jak włączyć Bluetooth w V547???

  • 0

    83. ~julka  2006-02-19 09:38:41  host: biz242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie nie wiecie gdzie jest dyktafon to ja wam powiem tzreba wejsc w narzedzie biuroowe potem notatki glosowe a potem trzeba nacisnac ten przycisk glog ale nie ten co sa dwa tylko tego samotniaka :)

  • 0

    84. ~pacuska!!  2006-02-20 18:25:04  host: auj18.internetdsl.tpnet.pl

    siemka!! telefon jest wyjebany w kosnos ale jest jedna sprawa czy jest w niej dyktafon i gdzie on jestprosze o dp bo to dla mnie wazne :

  • 0

    85. ~moniusia  2006-02-25 22:45:57  host: abrl33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel. jest najlepszy:)) mam juz prawie 5miesięcy, zdjęcia b.dobrej jakości, mozna przesyłac jako mms-ki, dzwonki troche kiczowate, ale po podłączeniu do kompa, wgraniu programu z płytki, mozna ustawiac za dzwonki, dowolne fragmenty[sami wycinacie na kompie] mp3 z kompa :D ...eh mówie wam, wypas nie koma:)))

  • 0

    86. ~Paulinka  2006-02-27 21:37:54  host: 83-145-176-65.cable-modem.tkk.net.pl

    telefonik najlepszy na swiecie:)

  • 0

    87. ~laleczka  2006-03-04 15:40:10  host: efv104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie patrzy sie ile mam jeszcze na koncie???

  • 0

    88. ~Seba  2006-03-10 19:28:13  host: f116.osiedle.net.pl

    za mało pamięci ma ten o to telefon jak na mp3 przystalo albo powinien mniec złącze kart pamieci SD/MMC !!!

  • 0

    89. ~psypsiaczek  2006-03-13 09:38:45  host: cck16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon, jest super tylko ja dzwonie do kogoś to nie słysze sygnałków

  • 0

    90. ~Edyta  2006-03-15 17:49:14  host: chello062179050003.chello.pl

    czy w ten telefon mozna wlozyc karte pamieci??

  • 0

    91. ~BR  2006-03-21 17:36:04  host: apn-99-84.gprspla.plusgsm.pl

    Na allegro można go dostać za 300 zł, bardzo tani jak na swoje możliwości...

  • 0

    92. ~Martyna Skc  2006-03-25 20:42:29  host: acld110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego modelu albo motoroli L6 ...i nie wiem co zrobić! doradzcie, plisss ... z góry thx

  • 0

    93. ~dawcio  2006-03-27 15:22:24  host: bkx34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej komórka jest spoko

  • 0

    94. ~DEMIX  2006-04-01 17:22:31  host: w3cache.dialog.net.pl

    Jak by ktoś nie wiedział to Motorola V547 odtwarza mp3 sprawdzałem na 44 100Hz 129kbps a do dzwonków najlepiej zrobić konwersje w programie WaveLab lub Sound Forge wczytując mp3 np. wybierając ulubiony fragmęt utworu i zapisując go na format mp3. 64kbps 44 100Hz dlatego ze dość w miare ładnie słychac z głosnika dzwięk i mniej miejsca zajmuje w pamięci telefonu a pamięci ma troche mało tylko 5 mega jak na taki telefon. Miłej zabawy pozdrawiam.

  • 0

    95. ~  2006-04-01 17:35:43  host: w3cache.dialog.net.pl

    Jak by ktoś nie wiedział to Motorola V547 odtwarza mp3 sprawdzałem na 44 100Hz 129kbps a do dzwonków najlepiej zrobić konwersje w programie WaveLab lub Sound Forge wczytując mp3 np. wybierając ulubiony fragmęt utworu i zapisując go na format mp3. 64kbps 44 100Hz dlatego ze dość w miare ładnie słychac z głosnika dzwięk i mniej miejsca zajmuje w pamięci telefonu a pamięci ma troche mało tylko 5 mega jak na taki telefon. Miłej zabawy pozdrawiam.

  • 0

    96. ~Pin  2006-04-04 22:46:04  host: aex106.internetdsl.tpnet.pl

    a to ze SMS ow nie mozna zapisywac na telefoni to prawda?
    Jezeli tak to motorola sie chyba wrocila do epoki sredniowiecza...

  • 0

    97. ~Wioleczka  2006-04-07 22:25:40  host: 195.136.186.14

    Dzis nabylam ten telefon...i tez sie tak zastanawialam co do tych mp3;) W takim razie gdzie beda one zapisane jak cos zgram??

  • 0

    98. ~damian  2006-04-15 08:43:35  host: zat.osk.enformatic.pl

    Siemka mam ten telefonik i ma odwarzcza Mp3 !! ik na kazdej stornie nawet pisza ze ma !! HEH POZDRO FOR ALL

  • 0

    99. ~Dagna  2006-04-25 14:52:57  host: chello087207024068.chello.pl

    Hej posiadam ten telefon i jest naprawde wspaniały. On w sumie jest dla człowieka ktory lubi bajery. Moze mu brakuje czegos ale co anjwazniejsze mozna dzwonic wysyłac smsy itp. Ogólnie jestem z niego zadowolona i polecam go ... :)))

  • 0

    100. ~piotruś  2006-04-25 16:45:30  host: 80.72.40.122

    Telefonik jest niegłupi.Ma solidną obudowę i dobrze leży w dłoni. Jeśli ktoś chce wysyłać sms-y ,dzwonić to ten telefon jest dla niego. Mnie to nie wystarcza dlatego zamieniam na nokie n70...

  • 0

    101. ~DaNIeK  2006-04-27 00:04:37  host: klienci-alfasky.pai.net.pl

    A czy ta motka ma zlacze kart pamieci?

  • 0

    102. ~Pajdka  2006-04-27 23:05:09  host: emz203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam motorole v547 i niełapie ona zasiegu.Jak to naprawić??

  • 0

    103. ~pako  2006-04-28 16:57:24  host: bangow.comvid.pl

    mam pytanie... czy ten telefon odtwarza format pliku wav ? Bo pisalo mi ze nieobslugiwany format ... :/ prosze o odpowiedz

  • 0

    104. ~Kamil  2006-05-02 09:58:18  host: abzz24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon w 2005 roku.Jest SUPERANCKI .Bateria trzyma okolo 5-6 dni_-_Polecam go w 100%.

  • 0

    105. ~Pysia_  2006-05-04 17:05:31  host: boi216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od roku i sie mi juz znudzil :/ wkurz mnie jego wielkosc (jest strasznie gruby) i ogolna budowa. Wcale nie jest takie rewelacyjny. znam lepsze telefony

  • 0

    106. ~bonus  2006-05-06 22:36:59  host: cvk162.internetdsl.tpnet.pl

    hej, ten tel jest tylko na abonament?

  • 0

    107. ~Wiwiura  2006-05-16 23:07:01  host: dsn177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jak instaluje USB to mi wyskakuje że użadzenie przenośne nie zostało zainstalowane biore ok znowu instal i to samo.
    jak to ZROBIĆ? żeby działało...?

  • 0

    108. ~Wiwiura  2006-05-16 23:19:36  host: dsn177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jak instaluje USB to mi wyskakuje że użadzenie przenośne nie zostało zainstalowane biore ok znowu instal i to samo.
    jak to ZROBIĆ? żeby działało...?

  • 0

    109. ~Frącek  2006-05-25 22:12:58  host: aad138.internetdsl.tpnet.pl

    jak uruchomic dyktafon??

  • 0

    110. ~macag  2006-05-28 02:08:43  host: host-n3-83-227.telpol.net.pl

    ten telefon jest do dupy! mam go od roku, od niedawna sam przerywa rozmowy (ostatnio 7 razy, wcale nie jest bajerandzki i stanowczo odradzam jego kupowanie!!!

  • 0

    111. ~mktiger  2006-05-28 22:15:15  host: r1.sinus.one.pl

    300 to tani?? za takie pieniadze to juz wole neca e616v

  • 0

    112. ~MMM  2006-06-06 09:53:38  host: ahu59.internetdsl.tpnet.pl

    Uważam ze telefonikmoze byc i kupuje go ze sklepu za 799zł:P! rok potrzymam i zmienie! jedyde jego minusy: brak podczerwieni i mała pamięć (5 megA)

  • 0

    113. ~Gumiś  2006-06-11 19:21:17  host: bwr128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zanienie motorole V547 na Sony Erikson k700i

  • 0

    114. ~bacioszek  2006-06-21 21:01:25  host: ejk249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie dziala mi kabelek usb... co mam zrobic??

  • 0

    115. ~DeViL  2006-06-25 18:57:21  host: acib102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zeby nagrac notatke glosowa (dyktafon) trzeba nacisnac prawy przycisk z boku telefonu ;];]a tak na marginesie to telefon jest dla ludzi ktorzy duzo sms-uja i dzwonia polecam!!

  • 0

    116. ~Wernow_13_jani  2006-07-02 17:02:45  host: 82.177.36.1

    niewiem jak mozna w tym telefonie nagrac notatke głóosowa...moze ktos wie...napiszcie...:)a tak w nawiasie to telefonika zeje......pozrawiam

  • 0

    117. ~natika87  2006-07-09 20:06:05  host: pl31.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl

    ludzie powiedzcie mi skąd mam wziąć program do motoroli v547?

  • 0

    118. ~gilop  2006-07-11 22:09:07  host: adaq31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem ktury mam wybrać V600 czy V547 pomurz

  • 0

    119. ~:((  2006-07-14 17:36:30  host: 80.54.90.56

    ja chcem ten telefon:(

  • 0

    120. ~aRtuR  2006-07-14 18:41:16  host: chq142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ma pojemnosci ten tel???

  • 0

    121. ~Bad Girl  2006-07-21 15:51:22  host: 125-tar-3.acn.waw.pl

    Ta koma jest super ma wszystko co dusza zapragnie mp3, aparat, kamere, mój w przeciwieństwie do innych ma nawet radio.Do tego jest przepiękny i jak posługuje się nim normalnie to nic mu się nie stanie.

  • 0

    122. ~wd40  2006-07-31 12:01:06  host: eon141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka długa moze byc mp3 w tym telu?

  • 0

    123. ~zapasnik  2006-08-03 07:23:23  host: pf.epsa.pl

    ta koma jest zajebista tylko ma zamalo pqamieci

  • 0

    124. ~;>> AnKa  2006-08-10 11:35:36  host: acxm251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile moze kosztowac ta koma na umowe a ile bez umowy ?
    pls...odp... =>

  • 0

    125. ~Lola  2006-08-11 20:17:37  host: 125-tar-3.acn.waw.pl

    Ten fonik jest boski mi bateria trzyma ponad tydzien przy bawieniu sie nią ale bez przesady.Jeszcze nie mam kabla USB i nie mogę sprawdzić czy ma mp3 ale chyba ma. Mozna nagrywać filmiki więcej niż 30sek(ktoś po prostu przesadził). Jeżeli ktoś ma jakies wątpliwości czy jest wart takiej sumy i czy jest lepszy od jakiś tam modeli to ja odpowiadam TAK. Niej jest wcale taki delikatny mi juz pare razy spadłi i nic mu sie nie stało. Jest bardzo ładny i prosty w obsłudze. Robi bardzo ładne zjęci, ma dobry zoom. Bardzo wygodnie pisze sie smsy. Bardzo polecam jest poprostu cudowny i spełnia wszystkie zachcianki!!!!!!!!!

  • 0

    126. ~qub  2006-08-17 14:12:19  host: chello087207093045.chello.pl

    gowno prawda telefon do dupy!!! malo pamieci problemy z instalacja sterownikow do kabla i te filmiki 30 s sa zalosne...:...wogole ten tel jest zalosny mam go i zaluje ze go mam!!!

  • 0

    127. ~Adam  2006-08-23 19:41:14  host: inet20907-1.eranet.pl

    Świetny telefon. Niestety to prawda że są problemy z instalacją sterowników. Pamięć 6mb wystarcza o ile ma się możliwość przegrywania przez kabel usb bądź bluetooth. Niestety ale w moim telefonie utworzyło się pęknięcie na przednim panelu. Bateria trzyma wystarczająco długo. Niestety ale producent nie zastosował klapki na obiektyw aparatu (np. tak jak w se k500i) przez co mocno brudzi się w kieszeni.

  • 0

    128. ~Gieniu  2006-08-31 21:57:31  host: dwi250.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest sucks mialem go ale wolalem si zamienic za nokie 3310 i flaszeczke finlandi gorszego badziewia nie widzialem jak zyjeee porazka nie teleofn juz moj domowy jest lepszy pozdro

  • 0

    129. ~Mati  2006-09-01 20:59:33  host: ckc158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Uwielbiam ten telefon. Jestem w nim zakochana od ponad roku. Nie oddam go za żaden inny. Może nie jest zbytnio wypasiony, ale coś w sobie ma. A nie istnieje telefon, na którym lepiej pisałoby się SMS-y. Polecam goąco i serdecznie. Jak dla mnie jest idealny, mimo kilku niewielkich wad :)

  • 0

    130. ~DeViL  2006-09-01 23:58:00  host: achr104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie nie przesadzajcie !! telefon jest zarabisty odrazu mowie odtwarza mp3 nagrywa dluzsze filmy niz 30 sec. tylko trzeba miec wiecej wolnego miejsca :P co tu wiecej mowic fonik ma wszystko czego trzeba a po co komu mp-trojki na telefonie ktore trwaja po 5 min ;/ wystarczy zwykly dzwonek mp3 np. 1 minutowy :] Pozdro!

  • 0

    131. ~Pomocy!!!  2006-09-07 22:43:57  host: dxs244.internetdsl.tpnet.pl

    hej,
    mam sobie kupic ten telefon ale nie wiem czy warto bo jest pare komentarzy które mnie denerwują i sie jeszcze zastanawiem
    ewentualnie moge jeszcze kupi neca e616v tą motke lub sagema my-x 6-2 który sie polaca najbardziej oplaca pomocy!!!

  • 0

    132. ~maniek  2006-09-08 20:48:10  host: absr115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    filmiki mozna nagrywac nawet ponad 3 minuty łosie a mp3 miesci sie spoko cala piosenka jesli nie macie za duzo fotek czy filmikow tel ma 5mb a wy nawet nie wiecie ile zajmuje srednia mp3!!! mam kabelek i program do przerabiania teledyskow i sie mieszcza

  • 0

    133. ~kamilia  2006-09-14 15:24:49  host: 82.177.9.71

    wcale nie jest taki boski.mam go od roku.ciągłe problemy z wysyłaniem i odbieraniem sms, co nie jest na pewno winą sieci.masakra.co jakiś czas trzeba go wyłączyć, żeby prawidłowo odbierał wiadomości.jest spoko,ale nie ma się czym zachwycać.i jaki odtwarzacz mp3.no chyba,że jako dzwonek,ale to żadna nowość..no ale kocha się pomimo, a nie za:P
    może rok temu v547 to było coś,dzisiaj jest mnóstwo ciekawszych ofert.

  • 0

    134. ~tais  2006-09-16 15:27:37  host: ip-108-136.ib.tcz.pl

    niemoge wgrac javy przez kabel czy jest potrzebny do tego jakis specjalny program POMORZCIE /???????!!!!!!!!!

  • 0

    135. ~Hate'jka  2006-09-16 22:41:05  host: 125-tar-3.acn.waw.pl

    Telefonik zajefajny.Mój jest teraz bardzo czysty bo przez przypadek go wyprałam i jak sprawdzałam to działało na poczatku tylko podswietlenie przycisków a po 2 godz. gdzy jush wychodziłam z nim do naprawy to sprawdziłam jeszcze raz i wszystko działało nawet nić się nie zwaliło z Aparatem

  • 0

    136. ~Hate'jka  2006-09-16 23:58:39  host: 125-tar-3.acn.waw.pl

    Telefonik zajefajny.Mój jest teraz bardzo czysty bo przez przypadek go wyprałam i jak sprawdzałam to działało na poczatku tylko podswietlenie przycisków a po 2 godz. gdzy jush wychodziłam z nim do naprawy to sprawdziłam jeszcze raz i wszystko działało nawet nić się nie zwaliło z Aparatem

  • 0

    137. ~sosen  2006-09-21 13:10:09  host: abee140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. telefonik jest super. i bardzo praktyczny i niezawodny. Naprawdę polecam. Możliwość przeglądania stron internetowych łatwość w wysyłanie e-maili, prosty i logiczny w obsłudze. A wy to się lepiej zdecydujcie czy szukacie aparetu cyfrowego albo odtwarzacza mp3. Bo jeżeli szukacie odtwarzacza mp3 to nie kupujcie telefonu. Odtwarzacz będzie miał napewno więcej pamięci:-))))

  • 0

    138. ~brazzo  2006-10-03 22:31:47  host: c131-164.icpnet.pl

    mam ten telefon tydzień i jestem z niego zadowolony... choć ma jedną wadę, zresztą tą wadę ma chyba większość motoroli.. mianowicie nie można ustawić by wibracje były razem z dzwonkiem... mnie to denerwuje prawdę mówiąc

  • 0

    139. ~Monisia  2006-10-04 18:55:15  host: drv221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ejj gdzie w tym telefonie jest MP3??pomóżcie plisss:)

  • 0

    140. ~Kaśka  2006-10-10 15:46:23  host: bzt18.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny fon.. miałam go przeszło rok a potem ..hmm.. sie zepsół;/ Pod zadnym pozorem nie dawajcie na niego chodz kropelki wody..:/ PzDr.. 5MB to troche mało.. Ale coż.. to w koncu Motorola..:/ Więc co sie dziwic..

  • 0

    141. ~dzidej  2006-10-22 22:52:46  host: ip-97-165.ib.tcz.pl

    polecam telefon! funkcjonalny, niewielki, wytrzymały...

  • 0

    142. ~daniel  2006-10-26 18:37:05  host: 80.50.228.214

    jakie mp3 z pamiecia 5 mega ??? ten telefon jest poprostu pojebany mam go niecaly rok klapka juz nie dziala z reszta nie ma blokady klawiatury i przycisk z boku tel gdy sie go nosi w kieszeni wszystko sie przełącza dzwieki moze sie wyciszyc wogole ten telefon jest na maxa do d!! gubi zasieg Ludzie nie kupujcie tego bo wspomniceie moje slowa a tak wogole to te mmp3 to mozna wgrywac z jakoscia slabego radia i to w mono :)

  • 0

    143. ~  2006-10-29 15:37:17  host: ewi123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to poprostu szajs

  • 0

    144. ~toldi0305  2006-11-01 10:12:13  host: abed200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchajcie mam pytanie, mam mozliwosc kupna bardzo tanio tej motki ale mowi ze nie ma odtwarzacza MP3, jak to jest?? ile ma pamieci ??

  • 0

    145. ~milka  2006-11-12 13:13:11  host: 82.139.37.195

    ja telefon kupilam wczoraj wiec nie mogejeszcze o nim nic powiedziec ale ma nadzieje ze bede z niego zadowolona!

  • 0

    146. ~mala  2006-11-12 22:12:30  host: 213.25.189.50

    super telefonik.mam go juz rok i jestem z niego bardzo zadowolona :)

  • 0

    147. ~Łukasz  2006-11-25 22:34:30  host: bzd240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten model od roku! i w sumie to z funkcjami nawet sie trzyma, 5 MB to malutko i musze usuwac dzwonki zeby zgrac jakies nowki, aparat robi z zjecia z jakoością raczej średniawka tak jak ifilmy, ale w sumie to jestem zadowolony I podoba mi sie!!! bardzo mnie denerwuje ze ten kabel do kompa to lekka ściema (żadko kiedy komputer wykrywa telefon) bo na tym bardzo mi zależało. No i najwieksza wada to niszczenie sie aparatu zdzieranie farby, rysy, zgrzytajaca klapka no i ten brak możliwości wymiany obudowy!!! No cóż V547 ma kilka wad ale to ją lubie! i jak ktoś kto ceni konfort wacha sie nad jej wyborem to ZACHĘCAM ale trzeba liczyć sie z kilkoma ustepstwami (ja z moim modelem rozstane sie najwczesniej za roczek) :))

  • 0

    148. ~michas  2006-12-07 13:14:01  host: evy28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel ok 2 miesiecy i jestem zniego zadowolony nienazekam na pamiec bo zrobilem maly tiuning i mam duzo wiecej;d narazie niema zamiaru go wymieniac

  • 0

    149. ~teylor666  2006-12-07 16:57:38  host: nat-241-42.man.bydgoszcz.pl

    motorolke dostane jutro akurat ten model dostaje go w spadku po siostrze.siostra nie narzekala a i ja mialem okazje z niego czesto korzystac i byl naparwde w pyte!POPIERAM W 100% WYPOWIEDZ SUSLA-SZUKACIE LUDZIE MIODU W DUPIE-OCZEKUJECIE OD TELEFONU ZEBY BYL APARATEM ODTWARZACZEM MP3 I NALEPOIEJ ZEBY ZA WAS DZIECI WYCHOWAL.ZASTANOWCIE SIE CZEGO OCZEKUJECIE TAK NAPARWDE OD TELEFONU-CZY MA DZWONIC I WYSYLAC SMSY CZY SPELNIAC WASZE NAJSKRYTSZE MARZENIA!!!POZDRO 600!!!!

  • 0

    150. ~angel 911  2006-12-16 17:34:09  host: bga98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemanko ja mam zamiar kupić sobie ten fonik ale nie jestem juz pewna czy go kupowac po waszych komentarzach . nie wiem jaki kupić czy v5oo czy v550 czy v547 pomóżcie mi pliss

  • 0

    151. ~Brayek  2006-12-24 20:07:48  host: ip-83-238-214-80.netia.com.pl

    Ja mam ten telefon przeszło dwa miesiące i jak na niego patrzę to mi się chce żygać najlepiej jak bym nim rzucił o ścianę te 5MB pamięci -istna klapa no ale cóż za pół roku będę szczęśliwym posiadaczem K800i ten telefon naprawdę polecam.

  • 0

    152. ~masmix  2006-12-25 17:37:56  host: epj193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od około miesiaca i jestem z niego w 100% zadowolony jest niezawodny i praktyczny a pozatym nie mam z nim zadnych problemow co do mp3 to miesci sie dosyc duzo i moj telefon posiada ok 6.5 mb pamieci

  • 0

    153. ~Zdesperowana  2007-01-02 17:53:26  host: nat-krl.karolin.pl

    ee ten telefon jest masakrą,po pierwsze to jak pousuwac te dźwieki milion ich tu tak jak tapet, wideo na co mi skoro nie mam miejsca na filmik chociaz jeden no bez jaj,fajny jest ale no co mam poczac...ratujcie ludzie!!

  • 0

    154. ~uHol  2007-01-03 19:08:09  host: rejon102.ztpnet.pl

    gowno, gowno, gowno, telefon nie chce sie ladowac, wysiada sluchawka(nie slysze co ludzie do mnie mowia) odtwarzacz mp3? loool 5 mega to se mozna w dp wsadzic:) aparat, kamera - poraaaaaaaaazka jakosc sredniowieczna ps;) antenka gniecie w jajeczka jak sie siedzi z nia w spodniach;p

  • 0

    155. ~Lina  2007-01-06 21:29:26  host: dse254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon juz ponad rok, jestem z niego raczej zadowolona, nieraz mi sie zawiesza tak bez powodu,ale tak to nie mam żadnych do niego ale, a i krótko trzyma,ale to pewnie dlatego,ze ja dużo gadam. teraz przerzucę się na Nokie 6103 zobaczymy jaki tamten bedzie . pozdrawiam

  • 0

    156. ~Lina  2007-01-06 23:01:28  host: dse254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon juz ponad rok, jestem z niego raczej zadowolona, nieraz mi sie zawiesza tak bez powodu,ale tak to nie mam żadnych do niego ale, a i krótko trzyma,ale to pewnie dlatego,ze ja dużo gadam. teraz przerzucę się na Nokie 6103 zobaczymy jaki tamten bedzie . pozdrawiam

  • 0

    157. ~sumo455644  2007-01-21 17:12:25  host: ajz147.internetdsl.tpnet.pl

    ta motka ma emp3 jak ktosi sie niezna to ma pecha ale szkoda że taka mała pamienici chociasz jak by była karta pamieci to super

  • 0

    158. ~Darek07  2007-01-23 15:17:20  host: aclz230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś wie jak można rozbudować pamięc????

  • 0

    159. ~Martyna  2007-01-28 10:54:35  host: aalv200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest do tej komorki karta pamieci????

  • 0

    161. ~andzia  2007-02-07 23:48:38  host: acpq44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludziska mam ten fonik i jest zajebioza.przerobilam juz tylke modeli telefonow ze sie w dupie maci,ale z moto v547 zadowolona jestem na maxa,polecam

  • 0

    162. ~  2007-02-09 22:35:50  host: bpl26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie znajduje sie dyktafon bo nie moge znalezc plisssss pomozcie;))

  • 0

    163. ~mielon  2007-02-10 14:51:41  host: ccn70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem cz w tej motce da sie wymienic softa bo mam okazje kupic ale cos szwankuje aparat jest taka możliwośc ??????

  • 0

    164. ~mania925  2007-02-10 21:09:06  host: daa64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka wszystkim co zrobic jezeli niechce mi sie nagrywac na dyktafon?? I co zrobic zeby przegraj z fonika na kompa lub na odwrot?? Tak w ogogle to motka v547 jest super:)

  • 0

    165. ~kucia  2007-02-12 19:45:14  host: area64.static.kutno68.tnp.pl

    siemka mam zamiar od kumpla kupic ten tel ale on chce ode mnie wziasc za niego 280zl ile on tak naprawde kosztuje oplaca mi sie RATUJCIE zebym lipy nie odwalila z gory dziekuje

  • 0

    166. ~kucia  2007-02-12 20:13:15  host: area64.static.kutno68.tnp.pl

    witam mam zamiar od kumpla kupic ten tel ale sie zastanawiam on chce mi go sprzedac za 280 i nie wiem czy mi sie bardziej by opłacalo go kupic w sklepie wiecie ile on u w salonie kosztuje RATUJCIE z gory dziekuje

  • 0

    167. ~maly  2007-02-19 21:24:23  host: ehg70.internetdsl.tpnet.pl

    nie oplaca sie!

  • 0

    168. ~barteziczek21  2007-02-19 22:56:52  host: user-87-248-64-217.promax.media.pl

    powiedzcie mi czy ten telefon ma wymienny panel i przyciski????? dzieki z gory

  • 0

    169. ~kasieńka  2007-02-22 18:07:45  host: ha2rtr.agh.edu.pl

    Słuchajcie czy fonik jest fajny??? I czy jest taka opcja że kiedy robisz zdjęcie to zamykasz klapkę i możesz robić zdjęcie sobie, że tak jak mamy otwarty fon to widzimy co wyjdżie na zdjęciu na głównym ekranie,a kiedy zamknimy to widzimy co wyjdźie na tej malutkiej przodniej???

  • 0

    170. ~ramzi84  2007-02-28 08:18:36  host: ebx230.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem z sygnalem sms na tej motce ciagle sa tylko wibracje bez zadnego dzwieku,a wibruje az sie klapke otworzy tragedia pomozcie jak to zmienic choc w ustawieniach wiadomosci mam wlaczony sygnal sms....

  • 0

    171. ~Kiwi  2007-03-03 17:03:11  host: host-217-172-245-132.lodz.mm.pl

    Witam mam te motkę juz od dłuższaego czasu i w 1000% nie polecam. klapka jest ochydna a sam telefon nie jest lekki. Poprostu ten telefon to wielki szmelc... Polecam natomiast Sony Ericssony miałem już kilka i postanowiłem do nich wrócić gdzieś za dwa miesiące W850i ---> Gorąco polecam

  • 0

    172. ~kucia  2007-03-09 14:59:58  host: staticline23340.toya.net.pl

    ja jestem zadowolona z tego tel jest swietny tylko0 dyktafonu nie moge znalesc hehe pomozcie

  • 0

    173. ~Paulciaaa  2007-03-09 15:03:30  host: staticline23340.toya.net.pl

    telefonik swietny ja nie nazekam zalezy od GUSTU,,,,, jak kazdy telefon zawsze ma jakies wady hehe

  • 0

    174. ~Maja  2007-03-09 15:05:18  host: staticline23340.toya.net.pl

    po cholere go kupujecie jak wam sie nie podoba dowidzcie sie najpierw jakie tel ma funkcje i dopieroo a nie tera nazekacie gdzie macie glowee hehe

  • 0

    175. ~lalalal  2007-03-17 12:50:03  host: 83.2.116.20

    czy ten tel ma wymienna karte pamieci??

  • 0

    176. ~iwona  2007-04-02 15:05:20  host: abse147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SUPER TELEFONIK polecam.

  • 0

    177. ~daroo  2007-04-09 16:03:54  host: acte103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel zenada kit i szmelc do kwadratu wiesza sie bateria siada po 3/4 dniach,syf

  • 0

    178.  2007-04-12 20:10:58

    Cześć!! Ten telefon jest ok... mam problem dotyczy on instalacji USB. Instalując USB wyskakuje, że użadzenie przenośne nie zostało zainstalowane gdy dam ok wyskakuje znowu instaluj i tak na okrągło. Jak to zrobić żeby działało?? POMOCY!!!

  • 0

    179. ~gegol  2007-04-12 21:53:40  host: w3cache.modelina.net

    potrzebuje sie dowiedziec jak uruchomic bluetooth w tym telrfonie v 547

  • 0

    180. ~  2007-04-12 22:06:04  host: w3cache.modelina.net

    talefon spoko tylko nie wiem jak bluetootha wlaczyc robie tak jak w instrukcji i nic...nie moze sie polaczyc z innym tel. probowalam juz na kilku telefonach i nic i tak samo nie wiem jak ja moge wyslac przez bluetootha nigdzie nic nie pisze??!!!jesli wiecie to piszcie jak

  • 0

    181. ~MIRON  2007-04-28 12:48:06  host: apn-100-187.gprsbal.plusgsm.pl

    Niemoge połaczyć blutu telefonu V547 motorola z komputerem żeby przesłać jakieś zdiecia niech ktoś mi pomorze jak to zrobić. Za pomoc bardz dziekuje

  • 0

    182. ~MIRON  2007-04-28 13:04:44  host: apn-100-187.gprsbal.plusgsm.pl

    Niemoge połaczyć blutu telefonu V547 motorola z komputerem żeby przesłać jakieś zdiecia niech ktoś mi pomorze jak to zrobić. Za pomoc bardz dziekuje

  • 0

    183. ~jacky  2007-05-18 20:42:54  host: fas54.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry telefon, swietny wyswietlacz, wygodna klawiatura, elegancki design. W trakcie uzytkownia nie wystapily zadne problemy. Polecam !!!

  • 0

    184. ~szymon  2007-06-01 22:50:39  host: 87-205-93-170.adsl.inetia.pl

    ile ten telefon ma pamnieci??

  • 0

    185. ~szatek  2007-06-04 17:58:30  host: 111-166.echostar.pl

    ten telefon jest 100 razy lepszy od np. simensa cx 65 ktorego razjeb... w 2 tygodnie. polecam dla kazdego. pozdro ps ma tylko troche trudne do opanowania menu ale to jest pikus

  • 0

    186. ~sosen  2007-06-05 15:01:52  host: umcs.vl727.renfri.lubman.net.pl

    blutu włącza się w batdzo łatwy sposób. menu --> ustawienia --> połączenmie i tam go znajdziesz. a jeżeli chcesz coś wysłać do bierzesz (jeśli jesteś akyrat na danym zdjęciu) ten środkowy przycsk i wybierasz opcję wyślij (na dole dole. samo wyślij a nie wyślij wiadomość). lub możnba wybrać opcję przenieś wtdy dany plik zniknie z telefonu:-))) a telefonik polecam. mam go dwa lata i jest niezawodny.

  • 0

    187. ~mateo214  2007-06-08 07:47:55  host: agq115.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem ile ma ten telefon pamięci ale podobno można powiększyć

  • 0

    188. ~niePeter  2007-06-14 20:33:13  host: bws20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO PETER. Motka ma wszystko o czym piszesz że nie ma, duże lub małe litery "robi się" dłuższym trzymaniem klawisza z żadaną litera,a wibra tak ma,trzeba się przyzwyczaić. Bateria jak w każdym fonie trzyma w zależności od używania. Mam zakupiony w UK,jest bez zarzutu!Polecam

  • 0

    189. ~peti  2007-06-17 22:14:50  host: dew244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pamiec ponad 7mb usb nie dziala bo tel ma mala pamiec

  • 0

    190. ~Tomeq  2007-06-18 18:50:14  host: tania.kolornet.pl

    ten fonik jest spoko mam go od 2-óch dni i już obczaiłem gdzie co jest.pamięć 5 MG może nie jest olbrzymia ale kom ładnie się prezentuje no i ma MP3 i blut oraz niezły aparat...:)polecam

  • 0

    191. ~OLo  2007-06-20 23:03:03  host: 87-205-52-202.adsl.inetia.pl

    tel wporzo ale za MAŁO pamięci !!!!!

  • 0

    192. ~Miśka  2007-06-23 17:57:41  host: mtan45.alfanet24.pl

    Gdzie w tym telefonie jest dyktafon??? prosze o pomoc!!! z góry dziękuję:*

  • 0

    193. ~kate  2007-06-28 18:39:42  host: gnc114.internetdsl.tpnet.pl

    w jakiej cenie jest na karte??

  • 0

    194. ~ziomek  2007-07-01 20:22:36  host: feg2.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefon mam juz go 2 lata i smiga mi jak nowy

  • 0

    195. ~kam  2007-08-02 20:05:42  host: ksm.net.pl

    jak przeslac przez usb gre bo niemam zadnego folderu inne i nieumiem utworzyc

  • 0

    196. ~piotrek  2007-08-07 18:09:39  host: aclr119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon 1,5 roku i wszystko ok. Bateria trzyma 6-7 dni!!! przy słuchaniu MP33 troche krócej. ale jak każdy telefon ma ona wady. Mianowicie panel przedni peka po roku użytkowania. i ma mało pamięci chyba 10mg.

  • 0

    197. ~Nasidius  2007-08-10 20:22:58  host: 50.183.54.80.sta.gaja.net.pl

    Dno. Miałem różne telefony ale ten jest najgorszy, panel przedni pęka po roku w kilku miejscach, mało pamięći, dobry aparat.

  • 0

    198. ~moniffusia  2007-08-10 22:22:44  host: czc141.internetdsl.tpnet.pl

    Słuchajcie nie moge odbierac dzwonkow przez bluetooth ani kabel usb..: a obrazki moge..: da sie to jakos naprawic..:*(:* PROSZE O POMOC to moj e-mail: nisssssska@wp.pl

  • 0

    199. ~KiKi  2007-08-13 14:16:48  host: user21.27.udn.pl

    telefon dobry. Ma co trzeba. Niestety mój byłjakiś felerny i po pewnej burzy całkowicie stracił zasięg, więc jak chciałam zazdzwonić, bądź wysłać sms-a muiałam wyjść na zewnątrz, bo nawet w domu nie miałam sieci...

  • 0

    200. ~  2007-08-18 14:34:34  host: p04-10.opera-mini.net

    prosze napiszcie mi krok po kroku, tak dla blondynki, jak zmienic rozmiar robionego zdjecia na najwiekszy czyli 640x480 tak? z gory pieknie dziekuje za instrukcje

  • 0

    201. ~Kaś.  2007-08-19 23:22:46  host: kol18-13.kolornet.pl

    mam pytanie. telefon mam już od hm.. nie całego roku. trochę się psuje, ale to nic ^^, ale chciałam spytać, czy ktoś wie czy można do niego podpiąć słuchawki, i od czego jest ta taka dziurka u góry ( są dwie, jedna na antenkę, a druga?)

  • 0

    202. ~Moni  2007-08-25 16:08:15  host: adr7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam pytanie. Próbuję podlaczyc fon pod mobile PhoneTools i za cholere nie może wynalzec mi nowego sprzetu i nic nie moge zrobic. poratuje ktos?

  • 0

    203. ~piter  2007-09-01 13:04:19  host: systemy51.toya.net.pl

    ta druga dziurka jest własnie na słuchawki ,

  • 0

    204. ~sosen  2007-09-20 11:52:05  host: ebo22.internetdsl.tpnet.pl

    a podłączałeś go w tym momencie kiedy pisze żeby go podłączyć czy wczęsnej??? Bo żeby go wykryło to dpoero trzeba go podłączyć po uruchomieniu programu. Ale u mnie na poczatku te porblemy też występowały ale nie mam pjęcia z kąd one się brały, natomiast teraz jest ok - dlaczego nie wiem:-))))spróbuj dokladnie podłączyć kabel jeśli podłączasz go przez kabel bo czsami może nie łączyć tak jak powinno i pewnie dlatego tak się działo.

  • 0

    205. ~agata  2008-01-24 12:30:34  host: cvs82.internetdsl.tpnet.pl

    dla mnie jest taki sobie,ale ja chce sie go pozbyć bo chce sobie kupić inny :)

  • 0

    206. ~nikka  2008-02-08 14:45:45  host: nat7.ekspres.net.pl

    zalezy jak gdzie go ktos kupi... ja mam a raczej mialam z komisu i juz nigdy wiecej nie chce miec zadnej MOTOROLI!!!!!

  • 0

    207. ~kampek  2008-02-24 00:11:40  host: aboo253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no tak telefonik ladny wszystko fajnie oprócz łaczności głośnika aparatu no i pamięci no dla mlodej osoby ten telefon sie nie nadaje !! jak już to dla dyr. jakiejs firmy to jeszcze ujdzie no pozdrówka dla "jeleni" (w tym ja :() którzy ja kupili. aha no i motorola to *** (nic ciekawego :P)

  • 0

    208. ~speedy  2008-03-25 18:58:16  host: dwn70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jak mam zrobic zeby miec wiecej pamieci na tym fonie co ? z gory dzieki za odpowiedz ;]

  • 0

    209. ~Wero  2008-04-14 23:59:01  host: acei68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    używam tej motoroli jakieś 3 lata jak nie więcej. fakt, mało pamięci, a z tym dyktafonem to przesadzili... Bluetoth działa bez zarzutu. aparat też nie najgorszy. koma jest elegancka... i kurcze, no wytrzymała bardzo! bo jak się niezliczoną ilość razy zleci z biurka czy wyleci z kieszonki na schodach na wys 2 metrów i dalej działa bez problemu to nic tylko podziwiać ;P na technicznych sprawach się nie znam za bardzo... ale mogę powiedzieć, że tel bardzo ładnie działa z kompem przez USB. przesłać zdjęcia w tą czy w drugą stronę, to nie ma z tym problemu. można pisać polskie znaki. jestem zadowolona z tego telefonu. :) pozdrawiam :)

  • 0

    210. ~Psycholog  2008-05-27 13:08:24  host: dmo6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezniszczalna.

  • 0

    211. ~zawiedziony  2008-08-31 13:50:25  host: 77-254-161-116.adsl.inetia.pl

    Szajs! Po pótora roku baterie nie trzymają, wysiadła końcówka mocy a to jeż jest dla tego typu telfonu DOBRANOC !!!

  • 0

    212. ~lily  2009-01-19 21:01:30  host: host-213-25-175-15.instalnet.com.pl

    gdzie ustawia się w nim godzine? zegar mi źle chodzi, nie wiem gdzie się zmienia czas pomóżcie!

  • 0

    213. ~eloelo  2009-05-27 11:46:58  host: gof154.internetdsl.tpnet.pl

    godzine zmienia sie w ustawieniach początkowych

  • 0

    214. ~Putek  2012-07-18 13:38:16  host: pluton.pwpw.pl

    Zepsuła mi się Nokia, z szuflady wygrzebałem V547 i działa, bateria działa 4 dni :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet