Motorola V525 - opinie
Telefony Motorola Motorola V525 Opinie o Motorola V525

Motorola V525

w sumie: 36
  • 0

    1. ~MooN  2005-06-14 14:11:00  host: ebp183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i jest naprawde swietny! Male sprostowanie do tego co jest tutaj podane:
    + odtwarzacz mp3 jest i kazda mp3 moze byc dzwonkiem

    + sytem glośnomówiący jest i dziala rewalacyjnie

    Polecam wszytskim !

  • 0

    2. ~WitekT  2005-06-15 19:25:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    MooN: dzięki za uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    3. ~:(  2005-07-05 09:05:00  host: cnh31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi nie grają dzwonki mp3:|

  • 0

    4. ~maniek  2005-08-04 21:47:08  host: APuteaux-153-1-34-112.w82-124.abo.wanadoo.fr

    mam ten telefonik i polecam bo wychodza wypasione zdjecia jak w aparacie ale mam pytanie czy moge nrmalnie sluchac mp3 i ile sie nutek zmiesci aha i ile kosztuje polskie menu bo mam angielskie
    pozdrawiam

  • 0

    5. ~madziula  2005-11-03 15:21:59  host: bax156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest spoko tylko potrzebuje oprogramowania do usb

  • 0

    6. ~SK1982  2006-01-02 12:41:31  host: bxj170.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie, czy ma ktoś motorolę v525 z której można wysyłać i odbierać mms-y w sieci heyah? jeśli tak to proszę o dokładną instrukcję jak to zrobić, tylko prosze nie pisac, żebym sobie zobaczył konfigurator heyah bo jest kiepski i nic mi nie działa i wiele razy juz próbowałem

  • 0

    7.  2006-01-10 11:54:40

    Pomocy!!! telefonik jest extra, ale nigdzie nie moge znaleźć dyktafonu ;( prosze pomóżcie!!

  • 0

    8. ~masciany  2006-02-06 22:00:19  host: awq90.internetdsl.tpnet.pl

    jest super, jutro go kupuje:)

  • 0

    9. ~masciany  2006-02-11 17:42:51  host: awq90.internetdsl.tpnet.pl

    ale on jest fajny!! mam go dopiero dwa dni, ale uwazamm ze jest zajefajny!!! tylko ze troche slaba bateria...ale mimo to goraco polecam

  • 0

    10. ~=)  2006-03-20 18:00:34  host: emu62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i jest naprawde super ;).
    Polecam go wszystkim ;*

  • 0

    11.  2006-03-23 11:04:55

    Gdzie jest mp3

  • 0

    12. ~tusia  2006-04-05 11:39:00  host: bdb164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest subcio mam juz go b dlugo i jestem zadowolaona...tylko malusia pamięć:-(

  • 0

    13. ~Ozi  2006-05-22 01:10:48  host: dgc160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem z dzwonkiem. Jak go przestawic z zestawu sluchawkowego na zwykly-zewnetrzny?

  • 0

    14. ~  2006-07-14 22:59:30  host: td82.internetdsl.tpnet.pl

    ile mozna przechowywac sms w skrzynce odbiorczej, bo na V600 tylko 10 na karcie sim ?

  • 0

    15. ~Qbek  2006-07-15 09:08:17  host: acpe205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny telefonik

  • 0

    16. ~joleczka  2006-07-27 14:49:10  host: abrr38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny,tylko gdybym jeszcze cokolwiek mogla z nim zrobic a nie tylko zwykle sms,gadanie i zdjecia...:(

  • 0

    17. ~zainteresowany  2006-08-10 14:12:46  host: boguchwala1.root.com.pl

    mam pytanie na temat motoroli v525: czy ma ona wymienną kartę pamięci????

  • 0

    18. ~Emi  2006-09-27 15:05:33  host: ejw149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko...czy przez Bluetooth mozna normalnie przesylac zdjecia?czy tylko ksiazke tel i wizytowki?bo w niektorych tel jest tak wlasnie ze nie mozna zdjec przesylac...a i jeszcze jedno czy moze od kazdego tel otrzymywac mms'y??bo moj sony ericsson np o sagema nie moze....

  • 0

    19. ~pawooooo  2006-10-01 21:15:06  host: drw121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon mam go 4 miesioce jet wytrzymały wszystlo działa mp3, bluetooth spoko telefonik tylko moze wysylac gry przez blotooth?

  • 0

    20. ~NIKA  2006-10-04 17:22:17  host: akt174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ILE SMSÓW SIE MIESCI??

  • 0

    21. ~ja a kto by inny :)  2006-10-29 02:22:51  host: aakn9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie odnośnie dyktafonu bo nagrywam ale potem jak dam na odtwórz to nie gra...czemu?:( i nie wiem jak odebrac mms ...posłano mi zdjecie a w mms pisze tylko rozmiar i nazwa itp daje pobierz i nic:(

  • 0

    22. ~jinger  2006-11-06 13:52:08  host: dzv106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel super tylko ma za mało miejsca.!!!!!!!

  • 0

    23. ~pit  2006-12-22 18:48:34  host: egb4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Pytanie:Czym on sie rozni od V547??

  • 0

    24. ~widoczki  2006-12-28 20:19:26  host: eoo170.internetdsl.tpnet.pl

    PIT-wydaje mi się ,że tym iż wymieniona przez ciebie motorola może nagrywać filmy a ta (chyba)nie. Hej a kto wie gdzie jest dyktafon..(bo ja nie wiem)

  • 0

    25. ~POMOC  2007-02-07 21:25:01  host: aaum203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dyktafon to notatki glosowe!!!!!!

  • 0

    26. ~...  2007-03-01 16:28:37  host: 212.160.172.70

    badziewie totalne lipny aparat , mala pamiec , bateria porazka ogolnie katasrofa

  • 0

    27. ~damina  2007-04-19 10:07:12  host: z-krosno.mt.pl

    siema mam taka sprawe telefonik jest spoko mam go dopiero 1dzien szwagier przyslal mi go z angi i nie wiem jak sie ustawia date i godzine i jak ktos do mnie dzwoni to on mnie slyszy a ja go nie

  • 0

    28. ~mieso  2007-05-28 10:47:06  host: chello087207052176.chello.pl

    Mam takie pytanie, a mianowicie ile piosenek mp3 mieści się na tym telefonie???

  • 0

    29. ~intermrowa  2007-06-20 16:13:33  host: abzw32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wystarczy policzyc. 5MB pamieci podziel na wielkosc piosenki i wyjdzie Ci wynik. Mi sie miesci jedna :)

  • 0

    30. ~  2007-07-03 15:21:42  host: aakd47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak moge przesłac innej osobie cos przez blutucza ? Ja tez mam Motorolle V525 i jestem z niej bardzo zadowolona :)) Polecam goroaco i mysle ze ktos mi pomoze z moim problemem :) :*

  • 0

    31. ~Karolina ;*  2007-07-03 15:23:17  host: aakd47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak moge przesłac innej osobe jakis obrazek lub dzwonek przez blutucza ? Prosze o rade ! Telefon jest cool polecam goroaACO :))

  • 0

    32. ~Mimek  2007-07-13 15:04:34  host: eit223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wiecie moze czy, rozni sie motorola v525m od v525?? ~Karolina ;* musisz kliknac srodkowy gorny guzik wybrac "kopiuj" chyba ze chcesz sie go pozbyc z tel to "przenies" i poszukac akcesoriow. tam znajdzie ci ten inny tel na ktory chcesz przeslac plik:*

  • 0

    33. ~mIrAs  2007-10-27 20:17:12  host: 89.174.70.2

    jak na dzień dzisiejszy telefonik działa wytrzymały robie na budowie i kurz mu nie przeszkadza, pojawiły sie problemy z ładowaniem prawdopodobnie końcówki do wymiany ogólnie daje 6/10

  • 0

    34. ~kabel511702315  2008-01-02 18:07:04  host: pc210.zb.osi.pl

    moto V525 jest spoko

  • 0

    35. ~Sylwu$ka  2008-04-10 11:28:06  host: chello089076016057.chello.pl

    Telefonik bardzo fajny... Ale czy ktoś wie czy ma moze wymienną kartę pamięci??? proszę bardzo o pomoc!!!!!!;)

  • 0

    36. ~  2008-06-24 15:01:24  host: alpha.earth.pl

    pamięć zaje__sta

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-154-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet