Motorola V50 - opinie
Telefony Motorola Motorola V50 Opinie o Motorola V50

Motorola V50

w sumie: 27
  • 0

    1. ~basia  2004-10-17 00:42:00  host: awe176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gowno nie telefon
    moze inne modele motoroli sa dobre ale te z klapkami szybko sie psuja
    a naprawa kosztuje prawie tyle co telefon
    nie posluzy dluzej niz rok
    nie tylko ja sie na nim przejechalam

  • 0

    2. ~xenia  2004-10-25 10:49:00  host: router.cku.bytom.pl

    telefom bardzi ładny ale trudno znależć do niego dzwonki szk0oda :( no i dosyc dziwny w obsludze nie ma jak siemens

  • 0

    3. ~Daro  2005-01-06 13:43:00  host: wa1.supernet.pl

    Mam ten telefon 3 lata nie miałem z nim kłopotów upadł już kilkanaście razy działa nic nie lata i jest OK.

  • 0

    4. ~Żuras  2005-03-29 20:40:00  host: arx106.internetdsl.tpnet.pl

    większych gówien w rękach nie miałem jeszcze nigdy to nawet simens s6 był lepszy dno kompletne pozdro a najlepsze i tak są NOKIE

  • 0

    5. ~Mendus  2005-07-04 12:33:00  host: saturn.czajen.pl

    Tu pisze, ze telefon nie ma budzika a go posiada (mam teraz taki model w domu). Blad sie wkradl... ;-)

  • 0

    6. ~WitekT  2005-07-04 15:24:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Mendus: dzięki za uwagę, już poprawione! :)

  • 0

    7. ~Ja  2005-08-23 18:36:47  host: proxy7.star.net.pl

    chce jakis telefon z klapka i zastanawiam sie na motorola v50..warto ?

  • 0

    8. ~robi  2005-08-25 00:26:53  host: host101.wlan.pl

    Witam!
    chce rozebrac moja motorolke v50 i wymienic cala obudowe ale nie wiem w jaki sposob zdjac klapke laczaca panel glowny z klapka gdzie znajduje sie wyswietlacz pomozcie!!!gdzie znajde jakies info na ten temat z jakimis obrazkami albo opisem.Czekam i pozdrawiam

  • 0

    9. ~zgredek  2006-08-03 15:55:53  host: nat4.mnc.pl

    mam ten telefon 3 rok i sie anirazu nie zepsul !! jezeli ktos umie sie obslugiwac to sie niezepsuje nikomu jesli sie nie umiew to poco takiej osobie telefon

  • 0

    10. ~mefik  2006-08-11 09:45:43  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    Ja ten telefon mam po swoim tacie, ma on już dobre 5 lat i ciągle działa i wszystko jest w porządku. Całkiem fajny, chociaż trochę na początku trudny w obsłudze.

  • 0

    11. ~wwwojtas  2006-09-17 17:53:55  host: evi59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta motorola to poracha!!! po kilku miesiącach popsuło sie gniazdo ładowarki, zawias popsuł połączenie do wyświetlacza... farba z obudowy schodziła... do tego trudna obsługa... niepolecam go ;

  • 0

    12. ~c  2006-10-11 20:54:41  host: enk229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdybym nie zasnął z rozłożonym "podkowką" pewnie do dzis by chodziła:) jej opcje to "dzwoń i pisz" ale 1.taniocha 2.malutki i ładniutki 3.z dobrą baterią!! 4.i obce mu zawieszki czy blędy! 5...... miło wspominam;)

  • 0

    13. ~idzia  2006-12-17 15:41:36  host: aala203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    muszę napisać,ze miałam kiedyś ten telefon,nic nadzwyczajnego,mało funkcji,ale baterie długo trzymają,nie psuje się(a miałam go długo)i byłam z niego bardzo zadowolona,służył mi głownie do rozmów.poza tym jest malutki i ładny

  • 0

    14. ~tele  2007-01-11 00:32:36  host: abto169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon chyba z 6 lat. mało funkcji posiada i wogole trudno sie porusza po menu to prawda ale dlugo trzyma baterie to + i teraz uzywam go jako gps do auta:)

  • 0

    15. ~Kayo  2007-01-18 09:53:40  host: 195.150.224.81

    Mam ten telefon od bardzo wielu lat i wciaz go uzywam. Nigdy nie nie zepsul, nigdy sie nie zawiesil. Menu jest wyjątkowo toporne ale mozna sie przyzwyczaic i naprawde bardzo szybko i sprawnie poruszac sie po menu. Pisanie SMSa jest prawdziwa przygoda dla czlowieka przyzwyczajonego do wygodnych telefonow. Ale telefon jest maly, nikt sie na niego nie polasi, baterie sa tanie ( trzeba wymieniac co jakies 2 lata ) Idealny jako 2 telefon. Moim zdaniem telefon niezniszczalny. Polecam szczegolnie fanom starych telefonow.

  • 0

    16. ~ssuucchhyy  2007-02-20 08:14:18  host: fhw130.internetdsl.tpnet.pl

    miałem ten fon pół roku i jak spadł z 5 metrów klapka się urwała :-)

  • 0

    17. ~4434307  2007-06-30 12:01:28  host: host892513728.3s.pl

    halooo mam wielki problme. nie bede sie rozpisywac ale ile za ten telefon mozna dac w dzisiejszych czasach? prosze odp. pozdroo

  • 0

    18.  2007-07-26 11:43:54

    Miałam ten telefon chyba w epoce kamienia łupanego ;p dostałam go od brata w prezencie. Kiedyś był i ładny i fajny, ale teraz to prehistoria ;p

  • 0

    19. ~gugu2305  2007-08-13 10:38:39  host: elv14.internetdsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon 3 lata temu i nie bylo z nim wiekszych problemow, sprzedalem go by kupic sobie nowszy. teraz zas wracam do starszych modeli. zna moze ktos takie modele telefonow z klapka lecz bez kolorowego wyswietlacza w rodzaju motorola v51 v51? nie koniecznie musi byc to motorola. sugestie prosze kierowac na gugu1990 wp pl

  • 0

    20. ~  2007-11-17 16:40:15  host: chello087207091247.chello.pl

    telefon jest zaje*isty :D mama mialo go 5 lat ja mialam 3 lata i musialam sprzedac bo..dostalam nowy:D to znaczy to bylo ze 2 lata temu:D nei zebym caly czas ze starociem ganiala:P ale naprawde poklony dla niego:D

  • 0

    21. ~pawcio  2008-03-04 17:59:20  host: cpz78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wiecie gdzie mozna kupic wyswietlacz do niej? Najlepiej W-wa

  • 0

    22. ~waki  2008-06-08 09:19:44  host: abqc59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do pani Basi (1) ty wiesz kobieto co ty mówisz? Ten telefon jest świetny ! Mam go od 3 lat i nie ma z nim żadnych problemów... Ja rozumiem, jeżeli ty nie szanujesz rzeczy..

  • 0

    23. ~waki  2008-06-08 09:21:20  host: abqc59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    (sorry od 5 lat) heh

  • 0

    24. ~kolod  2010-04-21 13:05:29  host: host-89-228-203-63.kalisz.mm.pl

    ja mam ten telefon od ok 8-9 lat i caly czas dziala i sie swietnie sprawuje,maly prosty w obsludze i bateria nawet niezle trzyma . polecam

  • 0

    25. ~EndriuElbląg  2010-08-02 22:43:06  host: 078088180114.elblag.vectranet.pl

    Mój pierwszy telefon hmm masakra 2003 rok ile wtedy był wart masakra Dostałem od brata ale był wyświetlacz popsuty za wymianę dałem prawie 100 zł ehh to były czasy :-)

  • 0

    26. ~kenezz  2011-07-30 20:23:56  host: 89-73-247-5.dynamic.chello.pl

    Powiem wam że szwagier to na nim hulal do 2010 roku i jeszcze dziala,klapka lata ale działa-- chyba trafił mu sie ruski model .......

  • 0

    27. ~simer  2012-08-05 11:24:09  host: 195.116.41.2

    Lipny telefon bardzo delikatny i menu ciezkie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet