Motorola V50 - opinie
Telefony Motorola Motorola V50 Opinie o Motorola V50

Motorola V50

w sumie: 27
  • 0

    1. ~basia  2004-10-17 00:42:00  host: awe176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gowno nie telefon
    moze inne modele motoroli sa dobre ale te z klapkami szybko sie psuja
    a naprawa kosztuje prawie tyle co telefon
    nie posluzy dluzej niz rok
    nie tylko ja sie na nim przejechalam

  • 0

    2. ~xenia  2004-10-25 10:49:00  host: router.cku.bytom.pl

    telefom bardzi ładny ale trudno znależć do niego dzwonki szk0oda :( no i dosyc dziwny w obsludze nie ma jak siemens

  • 0

    3. ~Daro  2005-01-06 13:43:00  host: wa1.supernet.pl

    Mam ten telefon 3 lata nie miałem z nim kłopotów upadł już kilkanaście razy działa nic nie lata i jest OK.

  • 0

    4. ~Żuras  2005-03-29 20:40:00  host: arx106.internetdsl.tpnet.pl

    większych gówien w rękach nie miałem jeszcze nigdy to nawet simens s6 był lepszy dno kompletne pozdro a najlepsze i tak są NOKIE

  • 0

    5. ~Mendus  2005-07-04 12:33:00  host: saturn.czajen.pl

    Tu pisze, ze telefon nie ma budzika a go posiada (mam teraz taki model w domu). Blad sie wkradl... ;-)

  • 0

    6. ~WitekT  2005-07-04 15:24:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Mendus: dzięki za uwagę, już poprawione! :)

  • 0

    7. ~Ja  2005-08-23 18:36:47  host: proxy7.star.net.pl

    chce jakis telefon z klapka i zastanawiam sie na motorola v50..warto ?

  • 0

    8. ~robi  2005-08-25 00:26:53  host: host101.wlan.pl

    Witam!
    chce rozebrac moja motorolke v50 i wymienic cala obudowe ale nie wiem w jaki sposob zdjac klapke laczaca panel glowny z klapka gdzie znajduje sie wyswietlacz pomozcie!!!gdzie znajde jakies info na ten temat z jakimis obrazkami albo opisem.Czekam i pozdrawiam

  • 0

    9. ~zgredek  2006-08-03 15:55:53  host: nat4.mnc.pl

    mam ten telefon 3 rok i sie anirazu nie zepsul !! jezeli ktos umie sie obslugiwac to sie niezepsuje nikomu jesli sie nie umiew to poco takiej osobie telefon

  • 0

    10. ~mefik  2006-08-11 09:45:43  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    Ja ten telefon mam po swoim tacie, ma on już dobre 5 lat i ciągle działa i wszystko jest w porządku. Całkiem fajny, chociaż trochę na początku trudny w obsłudze.

  • 0

    11. ~wwwojtas  2006-09-17 17:53:55  host: evi59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta motorola to poracha!!! po kilku miesiącach popsuło sie gniazdo ładowarki, zawias popsuł połączenie do wyświetlacza... farba z obudowy schodziła... do tego trudna obsługa... niepolecam go ;

  • 0

    12. ~c  2006-10-11 20:54:41  host: enk229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdybym nie zasnął z rozłożonym "podkowką" pewnie do dzis by chodziła:) jej opcje to "dzwoń i pisz" ale 1.taniocha 2.malutki i ładniutki 3.z dobrą baterią!! 4.i obce mu zawieszki czy blędy! 5...... miło wspominam;)

  • 0

    13. ~idzia  2006-12-17 15:41:36  host: aala203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    muszę napisać,ze miałam kiedyś ten telefon,nic nadzwyczajnego,mało funkcji,ale baterie długo trzymają,nie psuje się(a miałam go długo)i byłam z niego bardzo zadowolona,służył mi głownie do rozmów.poza tym jest malutki i ładny

  • 0

    14. ~tele  2007-01-11 00:32:36  host: abto169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon chyba z 6 lat. mało funkcji posiada i wogole trudno sie porusza po menu to prawda ale dlugo trzyma baterie to + i teraz uzywam go jako gps do auta:)

  • 0

    15. ~Kayo  2007-01-18 09:53:40  host: 195.150.224.81

    Mam ten telefon od bardzo wielu lat i wciaz go uzywam. Nigdy nie nie zepsul, nigdy sie nie zawiesil. Menu jest wyjątkowo toporne ale mozna sie przyzwyczaic i naprawde bardzo szybko i sprawnie poruszac sie po menu. Pisanie SMSa jest prawdziwa przygoda dla czlowieka przyzwyczajonego do wygodnych telefonow. Ale telefon jest maly, nikt sie na niego nie polasi, baterie sa tanie ( trzeba wymieniac co jakies 2 lata ) Idealny jako 2 telefon. Moim zdaniem telefon niezniszczalny. Polecam szczegolnie fanom starych telefonow.

  • 0

    16. ~ssuucchhyy  2007-02-20 08:14:18  host: fhw130.internetdsl.tpnet.pl

    miałem ten fon pół roku i jak spadł z 5 metrów klapka się urwała :-)

  • 0

    17. ~4434307  2007-06-30 12:01:28  host: host892513728.3s.pl

    halooo mam wielki problme. nie bede sie rozpisywac ale ile za ten telefon mozna dac w dzisiejszych czasach? prosze odp. pozdroo

  • 0

    18.  2007-07-26 11:43:54

    Miałam ten telefon chyba w epoce kamienia łupanego ;p dostałam go od brata w prezencie. Kiedyś był i ładny i fajny, ale teraz to prehistoria ;p

  • 0

    19. ~gugu2305  2007-08-13 10:38:39  host: elv14.internetdsl.tpnet.pl

    miałem ten telefon 3 lata temu i nie bylo z nim wiekszych problemow, sprzedalem go by kupic sobie nowszy. teraz zas wracam do starszych modeli. zna moze ktos takie modele telefonow z klapka lecz bez kolorowego wyswietlacza w rodzaju motorola v51 v51? nie koniecznie musi byc to motorola. sugestie prosze kierowac na gugu1990 wp pl

  • 0

    20. ~  2007-11-17 16:40:15  host: chello087207091247.chello.pl

    telefon jest zaje*isty :D mama mialo go 5 lat ja mialam 3 lata i musialam sprzedac bo..dostalam nowy:D to znaczy to bylo ze 2 lata temu:D nei zebym caly czas ze starociem ganiala:P ale naprawde poklony dla niego:D

  • 0

    21. ~pawcio  2008-03-04 17:59:20  host: cpz78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wiecie gdzie mozna kupic wyswietlacz do niej? Najlepiej W-wa

  • 0

    22. ~waki  2008-06-08 09:19:44  host: abqc59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do pani Basi (1) ty wiesz kobieto co ty mówisz? Ten telefon jest świetny ! Mam go od 3 lat i nie ma z nim żadnych problemów... Ja rozumiem, jeżeli ty nie szanujesz rzeczy..

  • 0

    23. ~waki  2008-06-08 09:21:20  host: abqc59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    (sorry od 5 lat) heh

  • 0

    24. ~kolod  2010-04-21 13:05:29  host: host-89-228-203-63.kalisz.mm.pl

    ja mam ten telefon od ok 8-9 lat i caly czas dziala i sie swietnie sprawuje,maly prosty w obsludze i bateria nawet niezle trzyma . polecam

  • 0

    25. ~EndriuElbląg  2010-08-02 22:43:06  host: 078088180114.elblag.vectranet.pl

    Mój pierwszy telefon hmm masakra 2003 rok ile wtedy był wart masakra Dostałem od brata ale był wyświetlacz popsuty za wymianę dałem prawie 100 zł ehh to były czasy :-)

  • 0

    26. ~kenezz  2011-07-30 20:23:56  host: 89-73-247-5.dynamic.chello.pl

    Powiem wam że szwagier to na nim hulal do 2010 roku i jeszcze dziala,klapka lata ale działa-- chyba trafił mu sie ruski model .......

  • 0

    27. ~simer  2012-08-05 11:24:09  host: 195.116.41.2

    Lipny telefon bardzo delikatny i menu ciezkie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-196-145-24.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Gdzie znajduje się Twój telefon, gdy idziesz spać?

Co dziesiąty Polak przyznaje, że śpi ze smartfonem w łóżku

 

Zobacz wynik | Opinie (10)

Archiwum Ankiet