Motorola V360 - opinie
Telefony Motorola Motorola V360 Opinie o Motorola V360

Motorola V360

w sumie: 492
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2005-10-13 20:30:04

    fajny telefon... prawie wszędzie brak danych... radze wziąć się za uzupełnianie danych telefonów... :wink:

  • 0

    2. ~zbok  2005-10-14 10:39:30  host: eden.tu.kielce.pl

    orjetuje sie ktos ile kosztuje ten fonek? bo jest on juz dostepny w Polsce (jest na polskiej stronie Motoroli) ale jak narazie nie ma go w zadnej sieci:(

  • 0

    3.  2005-11-10 18:23:04

    faktycznie danych troszke brakuje szkoda ze w wielu opisach

  • 0

    4. ~  2005-11-23 22:26:29  host: apa14.internetdsl.tpnet.pl

    jak to nie ma qrde...!!
    dyć je w orange hihihi trza szukac tam kaj należy :D NARA

  • 0

    5. ~zbok  2005-12-01 20:50:10  host: eden.tu.kielce.pl

    hehe nio teraz to wiem ze juz jest w Orange:P

  • 0

    6.  2005-12-02 12:34:24

    aha i pisze ze 262 tys. kol. !!

  • 0

    7. ~Covall  2005-12-23 12:12:17  host: nat2.compi.net.pl

    jest napisane a nie pisze:P napisze o tym telefonie za kilka dni, jutro bede go mial;p

  • 0

    8. ~  2005-12-23 17:38:16  host: terok.osk.enformatic.pl

    hehh wlasnie trzymam ten telefonik w rece:/ Wizualnie fajny...Tylko musez zdjac simlocka bo kupilam gow anglii:/ Ale

  • 0

    9. ~???  2006-01-05 20:07:18  host: prosie12.aster.pl

    nie działa mi usb co mam zrobic?, komp nie widzi telefonu :/

  • 0

    10. ~speed  2006-01-11 21:01:35  host: host-81-190-55-15.lublin.mm.pl

    w mediamarkt 800zł

  • 0

    11. ~Terselof  2006-01-13 20:27:44  host: 213-238-103-211.adsl.inetia.pl

    Jestem posiadaczem V360 dobry extra :)))

  • 0

    12. ~ZOSSKA  2006-01-14 16:24:55  host: dgd149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JEST JUZ W ORANGE TEN FON
    !! W PUDELKU DOSTANIESZ LADOWARKE SLUCHAWKI KARTE PAMIECI 64 MEGA INSTRUKCJE I OPROGRAMOWANIE.. :d TELEFON PRZY CIAGLEJ ZABAWIE TRZYMA 4 DNI A PRZY PISANIU I DZWONIENIU MOZE NAWET 6 DNI TRZYMAC!! JEST ZAJEBISTY LEPSZTY ZNACZNIE OD SAMSUNGA!!! SWIETNY WYSWIETLACZ I W OGOLE THE BEST!!!! JA ZA NIEGO PLACILAM W ORANGE PRZY MIXIE 547,78 :d

  • 0

    13. ~venom  2006-01-15 21:09:37  host: jarzyna.elektrosat.pl

    fajniutki fon tylko wady ma jedną pisenke mp3 mogłem wstawić jako dzwonek jak się zapisze na karcie muze nie mozna ustawić jej jako dzwonek :(( szkoda tylkotrzeba zapisywać muzyke na telefon

  • 0

    14. ~  2006-01-17 12:30:32  host: aym34.internetdsl.tpnet.pl

    telefon super! Chcę dokupić przewód do komputera. Powiedzcie gdzie i za ile?

  • 0

    15. ~agnieszka  2006-01-17 12:31:48  host: aym34.internetdsl.tpnet.pl

    super fonik! Chciałabym kupić kabelek do komputera. Powiedzcie gdzie i za ile.

  • 0

    16. ~hans7  2006-01-17 23:12:07  host: bcd92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! planuje zakup tego fona w orange, tylko zastanawia mnie jak brzmi w nim polifonia, bo napisano że ma tylko 24 tony w porównaniu z innymi telefonami to troche słabo

  • 0

    17. ~ewa  2006-01-22 18:42:42  host: nat-pra.aster.pl

    czy ten fonik ma dyktafon?

  • 0

    18. ~camel  2006-01-23 11:09:17  host: aaz66.internetdsl.tpnet.pl

    wiecie moze czy mozna wlaczyc w nim raporty przyjec smsow????

  • 0

    19. ~sylv  2006-01-23 19:57:02  host: aawu21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanko: jesli ten telefon jest dostepny w mixie to czemu nie ma go w cenniku;( byl w cenniku z listopada a w obecnym nie ma;( - jest dostepny w mixie? ja mam mix 75 i zastanawiam sie ile bede musiala na niego wybulic???
    ZOSSKA - jaki masz mis ze zaplacilas za niego 547,78???

  • 0

    20. ~gajes358  2006-01-25 18:06:30  host: absm72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zamowilem se takiego!! czy ktos mi powie czy w zestawie jest kabelek do pc??

  • 0

    21. ~szaman  2006-01-25 20:31:15  host: bno185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fonik jest w ORANGE cena jego w abonamencie 50 zł około 198zł czy coś takiego;) troche danych na stronie tego operatora znajdziecie no i na stronie motoroli. chciałbym sie dowiedzieć od posiadacza jaki jest zas czuwania?? mam zamiar kupic ten fon i prosze o informacje

  • 0

    22. ~LoneyTunes  2006-01-25 23:23:00  host: unicorn.laczpol.net.pl

    Telofonik jest elegancki tylko lipne jest to ze niemoge do slownika dopisac dodatkowych wyrazow wec niepisze smsow :/ Kupilem go w orange i dostalem ful zestaw do niego ale ajkos jeszce niepotrafie poadzic sobie z bluetooth

  • 0

    23. ~R4ptor  2006-01-26 22:59:04  host: chello084010033049.chello.pl

    Fone właśnie do mnie jedzie za pare dni powinienem go dostaćjest zajebisty a co do polifoni jest dobra a po za tym jest odtwarzacz mp3 więc będzie mi wisiało czy polifonia jest dobra ;p W orange jest dostapny a kabel usb ma dołączony do zestawu ;] pozdro

  • 0

    24. ~kiss  2006-01-27 14:03:15  host: aawp166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ktoś może mi powiedzieć czy w orangu ten tel. jest dostępny w 3 kolorach do wyboru (srebrny, czarny, granatowy)?
    bo interesuje mnie czarny a np na allegro jest ich 10 i wszystkie srebrne:/

  • 0

    25. ~gajes358  2006-01-27 16:59:59  host: abre253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    R4ptor- wielkie wielkie wielkie dzia!!!! ktos narescie napisal o tym kabelku do pc

  • 0

    26. ~DziurASS  2006-01-27 17:14:14  host: 82.139.62.84

    Zaj**** tel ;-) ...moja rada ;-)..w zestawie jest kabel USB, karta pamieci 64, zestaw słuchawkowy no i ja jeszcze dostałem zestaw bluetooth. Mp3 co prawda troszki gorzej odtwarza niż inne modele ale to nie dużo...OGóLNIE SUPER !!! POLECAM !!!

  • 0

    27. ~zelek  2006-01-28 00:33:12  host: bff188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ktos wie ile trzeba czekac az go z tej wawy przysla kurierem?? bo mnie juz szlag trafia:/;/

  • 0

    28. ~gajes358  2006-01-28 12:49:44  host: abrd217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja czekalem na k300i tydzien, teraz czekam na ta motoralke. pewnie tez po tygodniu przywioza, ale najpierw wysla esa ze paczka zostala wyslana,a nastepnego dnia pojawi sie kurier z fakturka i fonem.

  • 0

    29. ~siekier01  2006-01-28 14:41:58  host: asv206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefo super meni troszke denne ole wszystko ok polecam

  • 0

    30. ~patra  2006-01-29 12:51:34  host: 87.207.53.134

    a moj telefonik po tym jak wzielam go z salonu orange, rozladowalam i zaczelam ladowac, to po 7 godzinach ladowania zaczal sam wibrowac. i wibruje sobie caly czas przy włączony i wyłączonym telefonie dopóki nie wyjmę baterii.. nowiutki telefon i juz bedzie reklamacja :(

  • 0

    31. ~  2006-01-29 13:27:09  host: dle110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe . fajny telefonik!!!! chyba sobie go kupie bo nie dlugo mam wymiane!!!

  • 0

    32. ~  2006-01-29 22:14:13  host: prosie12-1.aster.pl

    czy ktos wie jak usunac menu orange ???

  • 0

    33. ~sylwia  2006-01-31 15:14:30  host: pola.zax.pl

    :) ej nie wiecie czy jak sciagne sopbie piosenki z mp3 !! to moge dac to na dzowonek ??

  • 0

    34.  2006-01-31 18:11:55

    suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    35. ~Ulcia  2006-02-01 19:35:52  host: aatn209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zbok....Ten fonek jest dostepny juz w orange zalezy jaki masz abonement ale w komisie dasz za niego 900zł.:/ja go kupiłam ijest giitt...:))polecem..

  • 0

    36. ~Ciacho4  2006-02-01 21:43:12  host: abmv108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja zapłaciłem za niego 110zł w Orange abonament za 50 zł i dzwonie i sms-uje za free z jednym numerem. Telefon jest super ale brakuje mu kiklu rzeczy.

  • 0

    37. ~Ciacho4  2006-02-01 21:45:55  host: abmv108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja zapłaciłem za niego 110zł w Orange abonament za 50 zł i dzwonie i sms-uje za free z jednym numerem. Telefon jest super ale brakuje mu kiklu rzeczy.

  • 0

    38. ~aga01  2006-02-02 16:38:05  host: eng210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie, jak usunąć ten boczny pasek menu na wyświetlaczu głównym???

  • 0

    39. ~jess  2006-02-03 14:08:38  host: aaxo179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w orangu jest dostepny granatowy i czarny czy tylko srebrny?

  • 0

    40. ~rura  2006-02-03 15:35:37  host: hp22.internetdsl.tpnet.pl

    MAM PYTANKO!! CZY JEZELI ZAMOWILAM TEN FONIK PRZEZ KURIERA TEZ OTRZYMAM W ZESTAWIE KARTE 64MB, ZESTAW SLUCHAWKOWY I BLUDA?? BO PANI Z ORANGE, KTORA DO MNIE DZWONILA NIC NIE WSPOMINALA O TAK BOGATYM WYPOSAZENIU ZESTAWU... PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!!!

  • 0

    41. ~zdesperowana....  2006-02-03 18:28:36  host: dvu87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłam sobie ten telefon ale za cholerę nie wiem jak wyjąć baterię - HELP :,(( jest tu jakiś przycisk??

  • 0

    42. ~mario32  2006-02-03 20:27:39  host: 250.246.jawnet.pl

    Co jeszcze oferuje orenge w pudełku jak brał bym twuj plan 50???

  • 0

    43.  2006-02-04 13:22:32

    rura- w zestawie jest: kabel usb, karta 64mb, sluchawki, dwie slabe instrukcje, no i sam telefon oczywiscie. ci konsultanci co dzwonia maja informacje ze strony orange czyli slabe. lepiej kupowac w salonach zawsze mozna dostac co dodatkowego (wieksza karte, Bluetootha)

  • 0

    44. ~adam36  2006-02-05 10:54:15  host: tb114.internetdsl.tpnet.pl

    czesc ja mam ten telefon i powiem ze ma pare dosc istotnych wad 1 wideo nagrywasz tylko sekwencje 2 brak kalkulatorabrak irdy brak dyktafonu i batreria slaba nawet bardzo slaba

  • 0

    45.  2006-02-05 15:23:52

    adam36!! ty wiesz o jakim telefonie piszesz? kalkulator jest (w dodatkach) bateria jest bardzo dobra, a co do IrDY to mysle ze duzo lepsza i nowoczesniejsza sprawa jest Bluetooth. fakt szkoda tego dyktafonu i kamerki co tylko sekwencje nagrywa, ale to tylko telefon!

  • 0

    46. ~rura  2006-02-06 15:46:39  host: hp22.internetdsl.tpnet.pl

    gajes358 dzieki ci bardzo za informacje!! Niestety już ją zamówiłam więc do salonu juz nie mam po co isc... a są jakieś inne kolry obudowy? czy tylko ten szaro-srebrny?

  • 0

    47. ~leszek_2121  2006-02-06 21:11:01  host: host-81-190-120-254.gdynia.mm.pl

    Cześć wszystkim!Ja już mam ten telefon i jest swietny jeśli ktoś ma jakies pytania to chętnie odpowiem!A niechce mi sie opisywać całego telefonu!narka

  • 0

    48. ~leszek_2121  2006-02-06 21:12:43  host: host-81-190-120-254.gdynia.mm.pl

    Cześć wszystkim!Ja już mam ten telefon i jest swietny jeśli ktoś ma jakies pytania to chętnie odpowiem!A niechce mi sie opisywać całego telefonu!narka

  • 0

    49. ~leszek_2121  2006-02-06 21:17:13  host: host-81-190-120-254.gdynia.mm.pl

    ten telefon w zestawie ma kabel;ek do kompa i cd z oprogramowaniem, karte dodatkowa pamięci 64 MB jest zarabisty.Aha można nagrywać dłuższe filmiki tylko trzeba zmienic w ustawieniach.pozdrawiam

  • 0

    50. ~Pirat  2006-02-08 16:39:51  host: w3cache.daminet.pl

    Witam mam pytanie znalaz ktos juz jakis patent na to zeby zdjecia lub filmy mozna bylo ogladac na calym keranie a nie na polowie???

  • 0

    51. ~stingah  2006-02-08 21:40:53  host: aboe205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po co ci polifonia jak masz dzwonki mp3???

  • 0

    52. ~a..........  2006-02-09 13:17:24  host: 80.51.239.38

    czy ktoś mi powie jak z wyświetlacza głównego usunąć te ikonki z widokiem menu lub listy tekstowej? czy to się wogóle da usunąć.v360 jest spoko jedyny minus to te ikonki.!!!

  • 0

    53. ~  2006-02-11 22:42:51  host: gprs1.plusgsm.pl

    Ale się w Plusie rozczarowałem :/ albo mnie chcieli oszukać :-) albo sprzedają ją gołą :) tzn owszem kabel usb i plyta jest ale nie ma wogóle karty pamięci i zestawu słuchawkowego :/

  • 0

    54. ~nikt  2006-02-12 14:29:26  host: acoe239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy wiecie moze ile kosztuje motorola V360?

  • 0

    55. ~andzia  2006-02-14 14:47:36  host: abbj205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu, ale zalezy mi na dobrej jakosci zdjec!!!czy mozecie sie wypowiedziec na ten temat????

  • 0

    56.  2006-02-14 15:10:23

    witam zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu, ale zalezy mi na dobrej jakosci zdjec!!!czy mozecie sie wypowiedziec na ten temat????

  • 0

    57. ~bienia  2006-02-14 15:27:31  host: zdnet.azartsat.pl

    telefon fajny wygląda lepiej jak na zdjęciu mp3 -ki odtważa znośnie pomimo ,że nie ma eqalizera (ja nie znalazłem)wyświetlacz całkiem niezł ogulnie polecam wszystkim

  • 0

    58.  2006-02-14 19:39:38

    andziapower- zdjecia na telefonie wygladaja bardzo, bardzo ok! ale gdy chcesz je na kapa sa raczej slabe. max rozdzielczosc 640x480, a przy najwiekszym zoomie rozdzielczosc spada do 160x120.

  • 0

    59. ~karolina  2006-02-17 10:23:55  host: bpz66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Ile wytrzymuje bateria w tej motoroli? Jeśli możecie wymieńcie jego wady i zalety. Proszę o odpowiedź.

  • 0

    60. ~DJ MHz  2006-02-17 13:11:15  host: xdsl-4366.lubin.dialog.net.pl

    dzisiaj ide kupic ten telefonik w opcje wymiany z T610 na ten super V360 :P. za 199zl w orange :P. Starego T610 dam tacie a tej bedzie moj na zawsze (wreszcie bede mogl nagrywac video :P :P :P ).

  • 0

    61. ~Oxygene  2006-02-18 11:04:57  host: host-81-190-35-32.szczecin.mm.pl

    Czy wam delikatnie snuży ekran? Chodzi mi ze widac odswieżanie ekranu...

  • 0

    62. ~Oxygene  2006-02-18 11:31:13  host: host-81-190-35-32.szczecin.mm.pl

    Czy wam delikatnie snuży ekran? Chodzi mi ze widac odswieżanie ekranu...

  • 0

    63. ~Siatkareczka  2006-02-18 14:10:20  host: aragorn.abp.pl

    Mam problem z oprogramowaniem mobile Phone Tools, gdy naciskam na instalkę pokazuje się: "PROGRAM WYKONAŁ NIEPRAWIDŁOWĄ OPERACJĘ I NASTĄPI JEGO ZAMKNIĘCIE" a gdy próbuję podłączyć telefon przez USB to wogóle nie wykrywa telefonu i pokazuje się komunikat:"MOBILE PHONE TOOLS NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ PRAWIDŁOWO BEZ ZAINSTALOWANEGO URZĄDZENIA PRZENOŚNEGO. CZY CHCESZ ZAINSTALOWAĆ JE TERAZ?" Mimo prób instalki nic nie chodzi. :( Pozdrawiam i proszę o pomoc.

  • 0

    64. ~klinol  2006-02-19 07:57:02  host: 82-160-152-230.ols.vectranet.pl

    Witam mam kilka odpowiedzi na powyzsze pytania.Telefon nie ma dyktafonu, 24 tonowa polifonia daje sobie rade wysmienicie, i dla czego niebylo go w cenniku bo to orange dala ciala i niewstawili go.Aha kabelek jesli kupisz sluchawke w orange dostaniesz za darmo wraz z oprogramowaniem i karta pamieci 64mb + sluchawki.

  • 0

    65. ~j23  2006-02-19 22:44:19  host: host-81-190-148-184.olsztyn.mm.pl

    Witam, mam pytanko, jak wyłączyć sygnał ostrzegawczy o rozładowywaniu się baterii? W nokii jest taka możliwość.

  • 0

    66. ~shy  2006-02-24 11:04:40  host: dpy53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można ustawic raporty doreczenia tylko niestety trzeba to robic przy pisaniu kazdego smsa...Jak jush pishecie to menu->opcje wiadomosci->rap. o dostarcz. =)
    nice fonn... menu oranga na maxa do bani->pan z orange poradził aby oddać do serwisu pod pretekstem zawieszania sie, wtedy wgrywaja nowe oprogramowanie bez tego menu =)

  • 0

    67. ~Monisia  2006-02-25 10:36:46  host: host-81-190-34-125.szczecin.mm.pl

    Mam wybor miedzy dwoma fonami sony ericsson z520i i wlasnie ta motorlke. Ten soniak jest ladniejszy ale motorolka chyba ma lepsze parametry nie wiem ktorego wyrac

  • 0

    68. ~V360  2006-03-04 01:11:51  host: 62.233.185.138

    jest kabelek, zasilacz, słuchawki i karta pamięci

  • 0

    69. ~  2006-03-08 14:18:16  host: Dawid.macrosoft.pl

    Ja sie powtoze. Czy wie ktos czy w trakcie rozmowy mozna nagrywac rozmowe (np. zapisac na dyktafon podawany przez rozmowce nr telefonu)

  • 0

    70. ~roman311  2006-03-08 22:12:18  host: ub166.internetdsl.tpnet.pl

    kurcze,z moim chyba jest cos nie tak,wgralem sobie ostatnio troche mp3 zeby sprwdzic jak dziala odtwarzacz i ustawilem glosnosc w Digital Audio Player i kur... gra tak glosno ze nie da sie tego sluchac a sciszyc nie ma jak,moze ktos mial juz taki problem z tym sprzetem.Prosze o odpowiedz

  • 0

    71. ~djordii  2006-03-09 18:13:08  host: go114.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie ten telefonik jest super!!!!
    Lepszy od k700i kupiłem go w plusie w przedłużeniu umowy za 200zł w maxprofit i powiem ze nieżałuje! Dokupiłem karte 512 i mam bardzo dobry otwarzacz i tylko znajde łatke która nagrywa maksymalnie filmy i bedzie to drugi k750i oczywiscie bez irdy i flasha!
    Ale TELEFON WARTY TEJ CENY LEPSZY OD k700!

  • 0

    72. ~sylwia  2006-03-10 07:44:44  host: olimp.top.net.pl

    mam taki telefon.jest fajny , ale ten opis nie wszedzie brak danych

  • 0

    73. ~v  2006-03-10 10:42:06  host: aaxg191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aq za ile dokupiłeś karte 512MB? i gdzie - w plusie ci zaoferowali czy jak?

  • 0

    74. ~Quattrox  2006-03-11 15:32:00  host: chello084010223005.chello.pl

    genialny telefon :D mam go 3 dni i ciesze sie jka dziecko ;)

  • 0

    75. ~suonko  2006-03-12 17:13:03  host: svmeda10.it-net.pl

    a ja mam pytanie czy kabelek z v3 pasuje do tego modelu bo ja mam v360v i nie moge znalezc kabelka:(

  • 0

    76. ~RoNo  2006-03-13 19:07:49  host: hsiproxy.astra-net.com

    Chcecie dyktafon? Poszukajcie w necie programik java: "Dictaphone" :-)
    Działa idealnie!!!

  • 0

    77. ~BAbok123  2006-03-15 14:15:54  host: gw-3-2.xcore.pl

    odp:Mam taki telefonik przy sobie ma on raporty doręczen tyylko mam głupiego softa Vodafone i niewiem jak go mam zwalczyc moze mam isc do servisu zeby mi go usuneli albo gdzies indziej a i w zestawie ja niedostałem kabla ani kary bo on jest sprowadzany ale jest zajefajny i nie pier ze ma kiepski aparat bez przesady szczeze go polecam sagem-x2 sie chowa pzy nim

  • 0

    78. ~aneczka  2006-03-17 09:11:53  host: ayt208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    własnie kupiłam tekn tel i musze bardzo go pochawalic naprawde strasznie fajny i wart swojej ceny:)

  • 0

    79. ~Doda69  2006-03-19 11:21:18  host: bdu13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w orange w zestawie dostalam kabelek, program, zestaw sluchawkowy i 2 karty pamieci (duza i mala. nie ma wymiennych obodow, nie ma irdy, wiadomosci chyba na 460 znakow,kalendarz jest, nie ma stopera, ani minutnika, jest budzik, dyktafonu nie ma, radia tez nie. problemy z wysyłaniem mms do sonny ericssona (przychodzi jako szablon. polifonia ujdzie-lepsza niz w nokii 6610 jesli ktos sie orientuje

  • 0

    80. ~czarek  2006-03-20 16:47:18  host: host-81-190-144-180.olsztyn.mm.pl

    czesc poda mi ktos ile ten telefon kosztuje motorola v36

  • 0

    81. ~isia  2006-03-21 10:03:40  host: bfi189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro ok 600 zl

  • 0

    82. ~ArturBW  2006-03-25 19:37:50  host: sobieszow.clk.pl

    Siemka mam pytanko jaki tu jest odtwarzacz mp3 jeżeli pamięc jest 5mb????

  • 0

    83. ~lerek6  2006-03-26 21:36:30  host: pb164.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl

    telefon jest poprostu rewelka mam go w rece kupujcie bo warto :)

  • 0

    84. ~funny  2006-03-31 21:08:11  host: dpd136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam i jest fajny :D

  • 0

    85. ~  2006-04-01 10:32:37  host: bdv207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorola jednak moglaby sie bardziej postarac- w srodku wypasiony z funkcji, ale beznadziejny jesli chodzi o wytrzymalosc-szbko sie zdziera i rysuje...

  • 0

    86. ~  2006-04-01 23:20:01  host: aok51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny nie powiem dostałem kabel do kompa i inne bajery...jest tylko jedna strasznie irytujaca wada motorola nie popisała sie oprogramowaniem do telefonu...zawiesza sie STRASZNIE!!!!!

  • 0

    87. ~pafciu  2006-04-06 10:17:37  host: x.sejm.gov.pl

    czy budzik działa przy wyłączonym fonie??

  • 0

    88.  2006-04-08 15:49:21

    neee ma kabelka

  • 0

    89.  2006-04-08 22:05:28

    do ArturBWten telefon ma jeszcze w podstawowym wyposarzeniu TransFlash 64MB

  • 0

    90.  2006-04-08 22:10:11

    do roman311: moze przyciskami z lewej strony telefonu??

  • 0

    91. ~Kylek  2006-04-12 22:47:12  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    Mam pewną sugestię odnośnie tego telefonu. Otóż zdarzają się z nim różne problemy i aby je wyeliminować proponowałbym oddać telefon na zabieg wgrania nowego softu. Jeżeli macie V360 na gwarancji to w autoryzowanym serwisie nic nie będzie to kosztowało. Ja swoje cacko oddałem na 4 dni do Tele RR Office w Radomiu. Po powrocie moja V360 pozbyła się wszystkich wcześniejszych dolegliwości:
    - nie restartuje się
    - wszystkie funkcje prawidłowo działają
    - poprawione zostały niektóre błędy w tłumaczeniu funkcji
    - w czasie robienia zdjęć wszystkie są nasycone kolorami na podglądzie (po zrobieniu zresztą też)
    - zniknęły problemy z transferem plików
    - pojawiła się opcja automatycznej aktualizacji oprogramowania

  • 0

    92. ~osa91  2006-04-15 15:35:32  host: lebork-Exatel.leb.vectranet.pl

    mam pytanie doposuadaczy tego telefonu: czy ten telefon ma radio???

  • 0

    93. ~  2006-04-21 14:38:31  host: alpha324.server4you.de

    a ja czekam na ten telefonik i zobaczymy co to bedzie i dostalem go za 1zł

  • 0

    94. ~  2006-04-22 20:27:20  host: 195.136.42.66

    sa w orange granatowe v360ki?

  • 0

    95. ~Pita  2006-04-26 08:35:50  host: 212.244.129.129

    Mam pytanie: jak ustawic dzwonek mp3? Mam kontakt w pamięci telefonu (nie na SIM). Mam mp3 wgrane na telefon, ale w liscie dzwonkow ktora sie pokazuje gdy chce zmienic domyslny dzwonek dla kontaktu nie pojawiaja sie wgrane utwory (sa krociotkie 20-30s, 64kbs). Moge je odtwarzac jako piosenki ale nie moge ich przypisac do dzwonka. Acha, nie dziala zarowno kiedy sa w pamieci telefonu, jak i w pamieci zewnetrznej. W instrukcji nie ma o tym slowa.
    Szukalem informacji w necie w jakim formacie w jakim katalogu powinny znajdowac sie mp3 zeby mozna bylo ich uzyc jako dzwonek (przypominam ze wgrywalem mp3 softem motoroli, zarowno na pamiec zewnetrzna i jak i pamiec telefonu). Niestety ani na stronie orange, ani na stronie motoroli nie ma informacji, albo chociaz instrukcji jak to zrobic. W necie takze takiej informacji nie znalazlem.
    Zawiedziony poszedlem do salonu Orange gdzie telefon kupilem, nikt tam nie wiedzial jak to zrobic. Zadzwonilem do obslugi technicznej (15m melodyjki) gdzie pan (po kolejnych 15 minutach) przyznal sie tez ze nie wie jak to zrobic. Ale lagodnym glosem podyktowal mi numer na infolinie motoroli. PARANOJA!!! Takze nadal nie wiem jak to zrobic, bede musial zadzwonic do producenta!
    Telefon ogolnie spox, 20zl - tak jak ja - mozna za niego dac. Natomiast kto lubi/musi zapisywac informacje na komorce i pisac SMSy, EMAILe niech o tym telefonie zapomni. Wpisywanie czegokolwiek to makabra czy to ze slownikiem czy bez. Tylko do rozmow. Aparat - jak to VGA. Filmy - ok 2 klatki na sekunde. Telefon nowka o baterii nie ma wiec co mowic. Dobre jest to ze jak ew. padnie mozna go podladowac z USB z dowolnego kompa, laptopa. Podsumowywujac dzieki instrukcji w pudelku, kompetecji ludzi w salonie, wsparacia technicznego ORANGE eufemistycznie mowiac wrazenie niezbyt dobre. (Pita)

  • 0

    96. ~lol  2006-04-28 23:57:41  host: 213-238-82-159.adsl.inetia.pl

    Jutro go bede mial :] tylko teraz po przeczyatniu tych postow mam mieszane uczucia ...; / ile mozna najdluzej nagrac film i czy da sie mp3 na dzwonek ustawic ? odpiszcie plz !

  • 0

    97. ~pomooooooocy!!!!!!!!!!!  2006-05-02 19:55:25  host: 87.207.71.197

    Mam problem z oprogramowaniem mobile Phone Tools, gdy naciskam na instalkę pokazuje się: "PROGRAM WYKONAŁ NIEPRAWIDŁOWĄ OPERACJĘ I NASTĄPI JEGO ZAMKNIĘCIE" a gdy próbuję podłączyć telefon przez USB to wogóle nie wykrywa telefonu i pokazuje się komunikat:"MOBILE PHONE TOOLS NIE BĘDZIE DZIAŁAĆ PRAWIDŁOWO BEZ ZAINSTALOWANEGO URZĄDZENIA PRZENOŚNEGO. CZY CHCESZ ZAINSTALOWAĆ JE TERAZ?" Mimo prób instalki nic nie chodzi. Pozdrawiam i proszę o pomoc.

  • 0

    98. ~  2006-05-07 00:15:35  host: c104-213.icpnet.pl

    jak ustawić w tym fonie zegar analogowy (czyt.) wskazówkowy ??!!

  • 0

    99. ~pawlo716  2006-05-07 11:47:13  host: r3-r2-rtr.provider.pl

    czy sa tu dzwonki mp3 (real music) i jaka karta najwieksza wejdzie do niego (chodzi o MB) i co jest lepsze ta motka czy nokia 6230 prosze o odp

  • 0

    100. ~jędrek  2006-05-07 17:12:29  host: cyx10.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak włączyć podświetlenie klawiatury ?

  • 0

    101. ~Joker  2006-05-09 15:25:59  host: NAT-4.autocom.pl

    do Pita.Zeby miec dzwonek mp3 trzeba go najpierw przeniesc do pamieci tel. z karty.! Mam małe pytanie -czy da sie usunac to tandetne menu z lewej strony ekranu??? Hellp my !

  • 0

    102. ~Pita  2006-05-11 16:13:25  host: 212.244.129.129

    Thx Joker :) ale to nie to :) zamieszczam ciag dalszy opowiesci:
    Cd. Po wyslaniu emaila do Motoroli Poland i Orange z opisem problemu (i z pytaniami o format mp3 i sposob jego wgrania) uzyskalem odpowiedz (2 dni), ze wszystko co robie, robie poprawnie i jezeli dzwonka mp3 nie da sie ustawic, to oznacza ze wadliwy jest telefon i musze zglosic sie do serwisu. W dlugi weekend nie mialem czasu na serwis ale mialem czas na "zabawe". DZWONKI MP3 DZIALAJA ALE MUSZA BYC MONO. Ot, kompetencja fachowcow z Orange (bo Motorola Poland w ogole nawet nie odpowiedziala). Jak tylko to odkrylem, zapytalem sie BOK Orange czy mp3-ki przeznaczone na dzwonki musza byc MONO, innymi slowy czy moj telefon pracuje poprawnie (stereo nie moze, mono moze). Odpowiedz byla taka ze serwis techniczny Orange nie obejmuje takich funkcji telefonu jak mp3 :) Milo wiedziec, ze nawet nie chce im sie dowiedziec/sprawdzic czy telefon jest sprawny czy nie i czy kwalifikuje sie do serwisu.
    LUDZIE, WGRYWACIE DZWONKI MP3 MONO CZY MOZECIE UZYWAC TAKZE DZWONKOW MP3 STEREO? Bede chyba jednak dzwonil do Motoroli. Zalosny ten Orange.

  • 0

    103. ~Pita  2006-05-11 16:23:27  host: 212.244.129.129

    Phone Tools nie bedzie dzial poprawnie jezeli nie masz zainstalowanych sterownikow w systemie, to raz, a dwa, ze aplikacja musi byc uruchomiona z prawami administratora (!!!badziew!!!) - mi inaczej nie dziala. Zaloguj sie jako administrator, podlacz telefon (domyslny tryb USB: transmisje/modem/fax czy cos takiego), wloz plytke do napedu i klikaj next :). Nie pamietam czy potrzebny byl restart. I potem odpal Phone Tools i powinno byc ok (za pierwszym razem mi strasznie dlugo cos sie laczyl, pozniej juz bylo ok). I pamietaj o prawach administratora (jezeli korzystasz z innego uzytkownika w codziennym uzytkowaniu najprosciej korzystac z komendy "RunAs /user:Administrator c:bleeephonetools.exe" (masz ja tez po klikniecu prawym klawiszem na plik wykonywalny). Pozdro. Zobaczymy czy tez bedziesz miec jazdy z Mp3, albo Orange :)

  • 0

    104. ~Pita  2006-05-11 16:33:01  host: 212.244.129.129

    Jeszcze do Jokera :) cytuje z mojej wczesniejszej wypowiedzi: "przypominam ze wgrywalem mp3 softem motoroli, zarowno na pamiec zewnetrzna i jak i pamiec telefonu". A to menu to nie wiem jak usunac i tez mnie denerwuje, a w niczym nie pomaga i niczego nie przyspiesza. Totalnie bez sensu. Trzeba by chyba wgrac oryginalny soft, nie Orangowy.
    A do pawlo716 powiem tylko ze 6230 jest lepsza. I to zdecydowanie. Co do odpowiedzi to 1. dzwonki mp3 tak, ale na dobranoc mozesz sobie poczytac moje wypociny na tym forum 2. W instrikcji albo gdzies mignelo mi 512MB ze max. To sa pewnie ograniczenia softu, bo w tym formacie chyba juz nawet sa karty 2GB. Pozdro.

  • 0

    105. ~Pita  2006-05-11 16:33:56  host: 212.244.129.129

    Jedrek :) ja nie wiem jak wylaczyc :)

  • 0

    106. ~amnesia  2006-05-13 13:43:27  host: sofnet.gl.digi.pl

    do tego telefonu daja karte pamieci -w zestawie- 64 MB, dopiszcie bo to wązne;-)

  • 0

    107. ~grzech  2006-05-17 12:44:38  host: acsa221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Napiszcie prosze czy ma dyktafon?

  • 0

    108. ~Łukasz  2006-05-19 22:04:12  host: ayi118.internetdsl.tpnet.pl

    siema!!!mam pytanie co lepiej kupić w orange przy przedłużeniu umowy motorolke v360(za 199zł) czy sony ericssona z520i(za 1zł)Piszczie!!! Z góry dziękuje za opowiedzi!!! PzDr:)

  • 0

    109. ~nowack  2006-05-20 23:39:16  host: router.jmdi.pl

    hej ! mam problem z motorolką v360 :/ i to jest strasznie dziwne :/ wszystko działa mi poprawnie ale jak chce napisać smsa to kom mi sie zawiesza i musze wyjąc baterie żeby go zresetować :/ czy wiecie może coś o tym problemie i potraficie mi pomóc ?? a w serwisie naprawa będzie bezpłatna czy muszę coś zabulić ?? z góry dzięki Pozdroffki dla Was :)

  • 0

    110.  2006-05-21 21:51:52

    gdzie znajduje się menu "naciśnij i mów", bo na stronie producenta jest informacja, że obsługuje tą usługę, ale już nie pisze jak ją konfigurować

  • 0

    111. ~agusia_x  2006-05-24 13:37:52  host: magenta.artdruk.pl

    Mam ten telefon od jakiegoś czas i mam jedno pytanie. Zauważyłam to narazie tylko przy jednym numerze. A mianowice jak dostaje smsa to na początku tekstu widnieje kwadracik ze znakiem zapytania. Czy toś wie co on oznacza??

  • 0

    112. ~dorota  2006-05-24 16:15:51  host: dxj177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik i jest poprostu swietny.. nic mi nie szwankuje..:] tylko mam pytanko jak ja mam sciagnac na fona wiecej piosenek.. gdzie jest ta karta pamieci(transFlesh) bo nie wiem nie wiem nawet jak to wyglada..;/ odp. szybko:*

  • 0

    113. ~ewamac_42  2006-05-25 23:18:37  host: aclr70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego nie mogę ściągnąć aplikacji java gadu-gadu ...

  • 0

    114. ~Eva  2006-05-27 23:00:57  host: bwh161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej jestem nowyn użytkownikiem v i mam pytanka
    z prawej strony jest przycisk pisze głosowa książka adresowa.jak sie to obsł.....

  • 0

    115. ~Eva  2006-05-27 23:02:16  host: bwh161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej jestem nowyn użytkownikiem v i mam pytanka
    z prawej strony jest przycisk pisze głosowa książka adresowa.jak sie to obsł.....

  • 0

    116. ~thenat17  2006-05-30 14:58:45  host: 213-238-77-164.adsl.inetia.pl

    naprawdę do dupy telefon, nie ma jak dobry samsung X100 !! :D

  • 0

    117. ~WESTWOOD  2006-05-31 11:34:38  host: rtr-101.core.lanet.net.pl

    nie mozesz sciągnąc gygy ani javy bo mosz orange menu :D apel do wiekszosci ! Nie ma to jak instrukcja obsługi :)

  • 0

    118. ~lukash  2006-06-05 18:45:25  host: nat-242-33.man.bydgoszcz.pl

    Z orange Menu nie da rady zmienic rodzaju zegara... A karty to max 512MB. A propos Orange Menu... Wiem ze to kaszana. Rozumiem ze w kazdym serwisie wgrają mi oryginalny soft? Jezeli ktos ma z tmy doswiadczenia to prosze o pomoc, gdyz chce kupic ten telefon. Pozdrawiam!

  • 0

    119. ~kamcio  2006-06-08 16:40:29  host: proxy1.tkdami.net

    ja tez nie wiem jaka wchodzi tu największa karta pamięci i czy w plusie dostawaliście do tego fona karte?A tak ogólnie telefon bardzo fajny!!!Odpiszcie

  • 0

    120. ~.......  2006-06-08 18:13:07  host: ayi118.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam te motke z orange menu i własnie da sie zmienic zegar z cyfrowego na wskazówkowy!!! wystarczy odrazu po włączeniu telefonu wejsc w ustawienia>personalizacja>menu główne>i na samym dole znajduje sie zmiana zegara

  • 0

    121. ~benek88  2006-06-10 11:17:25  host: host-81-190-182-58.gorzow.mm.pl

    zarąbisty telefon mam go z orange i nie narzekam :] full wypas

  • 0

    122. ~godi  2006-06-14 14:20:01  host: byg120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny tel :) mnie jeszcze nie zawiodl ;) widze ze nikt tu jeszcze nie napisal ze to cos ma czujnik swiatla dla oszczednosci baterii :D:D:D bardzo fajna sprawa ;D jeszcze cos dla tego co napisal jak sie zmienia na zegar analogowy wg nie ma tam tego przynajmnie nie na moim fonie pozdro

  • 0

    123. ~godi  2006-06-14 14:21:06  host: byg120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny tel :) mnie jeszcze nie zawiodl ;) widze ze nikt tu jeszcze nie napisal ze to cos ma czujnik swiatla dla oszczednosci baterii :D:D:D bardzo fajna sprawa ;D jeszcze cos dla tego co napisal jak sie zmienia na zegar analogowy wg nie ma tam tego przynajmnie nie na moim fonie pozdro

  • 0

    124. ~  2006-06-14 21:21:46  host: svjagi24.it-net.pl

    chciałem kupic K600i, ale okazał sie za drogi. Chyba zdecyduje się na tą motorolke.:-)

  • 0

    125. ~JEyu  2006-06-14 21:50:21  host: svjagi24.it-net.pl

    Ale w tej motoroli to ktoś ma nasrane w glowie. Po co oni nadal stosują ten idiotyczny słownik iTap..... T9 rządzi

  • 0

    126. ~paweł  2006-06-18 15:22:55  host: eni228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go 3 dni jest zajebisty i wymiata

  • 0

    127. ~koval  2006-06-18 17:40:24  host: gv126.internetdsl.tpnet.pl

    phone jest niezly, max karta to chyba 512 MB, jak zwykle w motorol. kiepskie menu, ale ogolnie tip top, pozdrawiam

  • 0

    128. ~Gore  2006-06-21 21:28:43  host: w3cache-2.tsi.tychy.pl

    bierz v360 masz w niej jeszcze zlacze kart pamieci co jest bardzo przydatne (bynajmniej dla mnie)

  • 0

    129. ~Loon  2006-06-22 18:29:50  host: ckp118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie kupiłem - jak na razie pozytywne odczucia. Bardzo estetyczny wyglad, swietny wyswietlacz, duzo dobrych funkcji. Troche slabo wyglada pisanie sms'ow w porownaniu z Nokią i Siemensem, ale poza tym świetnie :).

  • 0

    130.  2006-06-25 11:40:53

    Fakt, w Plusie nie dają ani karty pamięci ani zestawu słuchawkowego. Trzeba sobie samemu dokupić. Niestety gwarancja telefonu nie obejmuje wymiany oprogramowania z Orange Menu na oryginalne. W autoryzowanym serwisie Motoroli kosztuje taka wymiana ok. 70 zł.

  • 0

    131. ~Kina  2006-06-29 13:06:07  host: cji182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie- jak zapisuje się zdjęcia w Motorola Phone Tools to one mi na kompie wychodzą takie małe... Jak je zapisac aby były duże? Napiszcie pliska :)

  • 0

    132. ~Ksys  2006-07-05 13:07:24  host: aaln37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema. Mam pytanie co do tego JAK mam ustawic aby otrzymywac raporty po dostarczonym smsie??????

  • 0

    133. ~mistryk  2006-07-05 17:45:22  host: fac194.internetdsl.tpnet.pl

    Kupa jeza! Beznadziejna baterie ma to urządzenie. z deklarowanych 240h raptem 48 pociagnoł na czówaniu.

  • 0

    134. ~god  2006-07-06 22:17:59  host: bxs116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    133 mi bateria wytrzymuje 4 - 5 dni przy sluchaniu muzyki :P nie wiem co ty to masz za tela pewnie gdzies na lewo kupiles :PP
    132 jak piszesz sms to dajesz opcje wiadomosci i tam mozesz nadac temat wiadomosci i wlaczyc raport tylko to jest aktywne dla tego sms-sa nie dla wszystkich :/ pozdro

  • 0

    135. ~23  2006-07-07 12:11:56  host: cji137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry ale nie ma to jak nokia

  • 0

    136. ~Siwy  2006-07-08 10:59:40  host: d83-176-17-245.cust.tele2.it

    ja kupilem tele we wloszech i bede musial zmienic oprogramowanie.. ile moze kosztowac?????? i jakie sa zdjecia jak sie sciagnie na kompa??

  • 0

    137. ~sephora  2006-07-11 09:29:17  host: cmd164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Myślę że to zwykłe gówno a karty pamięci i wyś. 256 tyś.kolorów to jedyne co on w sobie ma. Ja murem staję za nokią a za 6630 szczegulnie.

  • 0

    138. ~  2006-07-13 13:28:35  host: ad.wolapark.com

    Telefonik jest super mam go juz pol roku i jestem z niego bardzo zadowolona mp3 sa w idealnej formie.goraco polecam

  • 0

    139. ~Kamcia  2006-07-16 20:21:33  host: host85146452.galileusz.3s.pl

    Poratujcie!!Mam telefonik od 3 dni wszystko byłoby super ale podczas pierwszego ładowania kochana mama wyłonczyła mi komórke po7h żeby nie marnowac prądu (ehh szkoda gadać) no i niestety bateria trzyma mi 10h, może znacie jakiś sposób żeby coś jeszcze zrobic żeby chociaz z 3 dni pociagneła....

  • 0

    140. ~  2006-07-18 14:39:35  host: byr126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    idz tam gdzie kupilas tela moze ci cos pomoga (tylo nie mow ze ci mama go z pradu wylaczyla) :P jesli masz go na gwarancji to wezma ci tel i oddadza na serwis jesli wykryja ze bateria jest za slaba dadza ci nowa w przeciwnym wypadku kup sobie nowa i mocnejsza od razu

  • 0

    141. ~rudy  2006-07-21 14:14:21  host: ejr137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon, kupilem gog sobie pol roku temu mowie wam zajebisty

  • 0

    142. ~dr.Klejarz  2006-07-21 22:51:44  host: public-gprs20931.centertel.pl

    Mam tą motke juz z 5 miesiecy i polecam szczegolnie dla osob ktorym nudza sie szybko telefony i dla lubiacych "grzebanie" w soft'cie(?). Telefonik wbrew pozorom posiada wielkie mozliwosci. Jesli ktos sie jeszcze zastanawia zapraszam na forum www.forum.matrax.net
    Pozdrawiam

  • 0

    143. ~adi  2006-07-23 16:29:06  host: dlo130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile Pixeli ma ten aparat ?

  • 0

    144. ~=^_^=  2006-08-01 13:43:12  host: bme211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może się mylę ale wydaje mi się że bateri litowo jonowej nie trzeba formatować
    w innym przypadku sprzedawali by telefony z pustą baterią a nie do połowy naładowaną (w istrukcjii do tyelefonów z tego typu bateriami nie widziałem zaleceń dotyczących formatowania)Z tego co wyczytałem i dowiedziałem się z różnych źródeł uważam,że baterii krotkie ladowanie nie szkodzi. W v360 mamy baterie litowo-jonowe, które są pozbawione tzw. "efektu pamięciowego" i dlatego można je ładować ile się chce i kiedy się chce.

  • 0

    145. ~Tasior  2006-08-01 20:04:59  host: host-ip134-101.crowley.pl

    czy ta motka jest lepsza waszym zdaniem od k700i bo mam K700 i chce go wymieniec na V360?? prosze o szybką odpowiedz!!

  • 0

    146. ~Rogas  2006-08-03 14:45:08  host: czr18.internetdsl.tpnet.pl

    jest lepsza

  • 0

    147. ~owieczka94  2006-08-09 16:35:10  host: chello083144084079.chello.pl

    phone bardzo ładny i .... ogółem jest super :D

  • 0

    148. ~skierka  2006-08-11 12:04:59  host: acoh247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no jasne że jest lepsza, choćby dla tego że w Motoroli v360 masz wymienną pamięć czego nie ma w K700. Też miałam dylemat z takim wyborem ale ostatecznie wybrałam V360 i nie żałuję

  • 0

    149. ~adi  2006-08-12 15:12:27  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    ten telefon jest swietny.tylko nie miem czy sie da wymienic obudowe i klawiaturke. bo mi sie obudowa lekko sie porysowala ekraniki tez. mam do was pytanie czy da sie cala obudowe wymienic wraz z klawiaturka i dwoma ekranikami i ile kosztuje taka obudowa i jak sie ja wymienia. prosze oszybka odpowiedz gg9251024 i e-mail adi000@op.pl z gory dziekuje

  • 0

    150. ~anucha  2006-08-13 10:34:46  host: absr9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak zfotkami? ldne zdjecia wychodzA???

  • 0

    151. ~aniusia  2006-08-13 10:35:20  host: absr9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a zdjecia robi wporzadku czy nie?

  • 0

    152. ~Kotleś  2006-08-13 21:26:37  host: abbs241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    V360 czy e398

  • 0

    153. ~sda  2006-08-16 12:01:36  host: azn189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jezeli nieraz pisze sms, ktory skalda sie ogolnie z 4, bede mogl na teh motce pozwolic sobie tez na cos takiego??bardzo prosze o odp..

  • 0

    154. ~daniel  2006-08-16 13:29:19  host: eff34.internetdsl.tpnet.pl

    ile taki telefon kosztuje w niemczech??:)

  • 0

    155. ~  2006-08-18 11:06:17  host: bxr119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    80 - 120 euro ;) ale widzialem nawet za 180 eu :D:D:D wiec nie wiem czy sie nie lepiej w polsce oplaca :P

  • 0

    156. ~falkorn  2006-08-18 13:25:47  host: 80.54.39.2

    telefon the best mam juz go 1 miesiac bateryjka tzyma 4 dni conajmniej good menu dozo dolanczana pamiec mp3 niezle zdjecia czego wiecej chciec:)

  • 0

    157. ~siudu  2006-08-22 01:01:55  host: chello087206250161.chello.pl

    mam fona od dzis i kurcze jest ok tylko mam pytanie jesli oczywiscie ktos by wiedzial jak sie zmienia na przednim wyswietlaczu by byl zegar analogowy nie cyfrowy ??????? dzieki z gory jak by kto wiedzial a tak poza tym to telefon jest ok i zarabiscie mi sie podoba
    : )!!!!!! polecam ten telefon wart swojej ceny : )

  • 0

    158. ~siudu  2006-08-22 01:03:17  host: chello087206250161.chello.pl

    mam fona od dzis i kurcze jest ok tylko mam pytanie jesli oczywiscie ktos by wiedzial jak sie zmienia na przednim wyswietlaczu by byl zegar analogowy nie cyfrowy ??????? dzieki z gory jak by kto wiedzial a tak poza tym to telefon jest ok i zarabiscie mi sie podoba
    : )!!!!!! polecam ten telefon wart swojej ceny : )

  • 0

    159. ~aqa  2006-08-24 17:52:22  host: proxy.uznam.net.pl

    pytanko jaki jest max. czas nagrywania video na kamerze?? czy mp3 ładnie odbiera?? czy ładne zdjęcia wychodzą?? no i to co poprzednio: te phony są w 2 kolorach? granatowy i szary czy czymś sie różnią i czy jest w nim dyktafon(ile czasu?) i motywy??? wiem że to dużo ale to dla mnie ważne i bardzo was prosze o szybką odp.:)

  • 0

    160. ~aqa  2006-08-24 17:53:51  host: proxy.uznam.net.pl

    Jeszcze jedno pytanko jaki jest max. czas nagrywania video na kamerze?? czy mp3 ładnie odbiera?? czy ładne zdjęcia wychodzą?? no i to co poprzednio: te phony są w 2 kolorach? granatowy i szary czy czymś sie różnią i czy jest w nim dyktafon(ile czasu?) i motywy??? wiem że to dużo ale to dla mnie ważne i bardzo was prosze o szybką odp.:)

  • 0

    161. ~pytanko  2006-08-25 13:53:06  host: epf206.internetdsl.tpnet.pl

    mam motorole v360 i czesc mp3 mi nie dziala. czy jest jakis soft do telefonu dzieki ktoremu bedzie dzialalo wiecej mp3? a moze to kwestia karty pamieci? alboistnieje specjalny konwerter do mp3 bydzialalyna tym telefonie? prosze, pomozcie!!

  • 0

    162. ~Alan.M  2006-08-26 20:59:38  host: auz136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój kuzyn ją ma i jest super stanowxzo jestem przeciwnikiem motorol zamiast nich wolęnokie ale ta to wyjątek przydażyła mi się historyjka z nokią i motką i bodobała mi się motka V3 ale dowiedziałem się że robi zdjęcia do dupy i ma tak głupią klawiaturę że po klku minutach się ciapie i ma dolny mikrofonik tak gruby a klawiatura jest niżej od tego mikrogonu na górze więc to wkurza.pozdro.:-)

  • 0

    163. ~Silber  2006-08-27 19:06:44  host: ewg213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telfon od dziś i ogólnie stwierdzam że jest zajebisty, świetne fotki, czysto odtwarza MP3,bardzo ładny kontast i kolor wyświetlacza polecam:]

  • 0

    164. ~ulusienka  2006-08-27 20:57:01  host: 80.54.36.253

    hej a mam takie pytanie czy mozna ustawic jako jako dzwonek mp3?

  • 0

    165. ~Marta  2006-08-29 14:21:34  host: abqe244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miesiąc temu kupiłam tą motorole w londynie i mam angielskie menu i nie wiem jaki mam ściągnąć program do kabla usb bo większość nie działa...pomocy!! moje gg 9636948 proszę pomóżcie

  • 0

    166. ~  2006-08-31 14:35:46  host: tepsanet.k.szeptel.net.pl

    zamówiłam tą motorolke ale nie wiem czy dobrze zrobiłam.. jeśli ktoś mógłby mi coś o niej powiedzieć niech sie skontaktuje na moje gg 1176648 ... po przeczytaniu tych komentarzy mam mieszane uczucia jak ktoś to wcześniej napisał...

  • 0

    167. ~darasek  2006-09-01 15:26:37  host: euc177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można ustawić mp3 jako dzwonek... tylko jeśli masz daną piosenke mp3 zapisaną na karcie pamięci musisz ją skopiować na telefon... inaczej nie da się tego ustawić.. ;) pozdrawiam ;)

  • 0

    168. ~Cibas  2006-09-02 17:46:31  host: apn-100-181.gprsbal.plusgsm.pl

    mam pytanko jak w tym telefonie uruchomić mp3 bo nie mogę znaleźć w nim takiej zakładki

  • 0

    169. ~qba  2006-09-02 23:23:10  host: bop95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Motorola V360 czy SE W300i???

  • 0

    170. ~Ewelina  2006-09-03 12:27:04  host: nespo.zax.pl

    czy ktoś sie orientuje jak mozna ustawic raporty dostarczen smskow? z gory bardzo dziekuje za inf :)

  • 0

    171. ~gregor  2006-09-05 13:09:59  host: zx179.internetdsl.tpnet.pl

    raporty sa tylko Musisz je wlączyc za kazdym razem przed wyslaniem SMSa jak napiszesz tekst wcisnij te kreseczki a potem wybierz rapory tylko to jest jednorazowe Musisz to robić przed wyslaniem kazdego SMSa

  • 0

    172. ~mariusz  2006-09-09 13:58:15  host: bartoszyce-TPNet-1.brt.vectranet.pl

    moze mi ktos powiedziec do czego sluzy adapter wsadza sie go do telefonu czy co ??

  • 0

    173. ~kisiel  2006-09-09 21:35:10  host: gw2.tczew.net.pl

    nie przeszkadza wam ze ta motka jest taka gruba po zlozeni-

  • 0

    174. ~  2006-09-09 22:10:59  host: eaz194.internetdsl.tpnet.pl

    mariusz ten fon jest za madry dla ciebie a wogole umiesz czytac instrukcje:/

  • 0

    175. ~darunia1001  2006-09-10 23:09:06  host: ada204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurcze ten telefon jest poprostu good;] mam go od miesiaca... i przeczyl upadek do oceanu.. i jakos zyje nadal:) Polecam:) zajebisty aparat... i MP3... :) Warty swojej ceny:)

  • 0

    176. ~darunia1001  2006-09-10 23:10:25  host: ada204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aaa i nie wiem jak w polsce.. ale za granica sa takze inne kolorki.. ja mam naprzyklad Seledynowy:)

  • 0

    177. ~ola  2006-09-15 21:21:38  host: 83.68.92.217.mielec92.tnp.pl

    hmm... w tym telefonie jest odtwarzacz mp3 a jak nagrac pisenki odtworzyc czy cos w tym stylu prosze odpiszcie jak wiecie bo nie wiem co zrobie z gory dzienki P>S polecam ten fon jest suuper suuperowski wypasiony i wogule

  • 0

    178. ~danus2602  2006-09-15 22:36:30  host: ery167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej czy ktoś wie jak na tym przednim ekraniku ustawia się zegar wskazówkowy??;]

  • 0

    179. ~DJ_HC  2006-09-18 09:48:17  host: acgw68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem qpilem telefonik ten wlasnie Motorola V360 spoko telefonik tylko ze mam go od 2 tyg. i zaczuna mi sie cos psuc w kamerze i aparacie z gory do dolu ida take paski i sadze ze niema co qpywac tego telefonu ze wzgedu na ta wade, a jesli chodzi o jakosc zdjec to jest bez bledna, dzwonki take sobie ale jest plus ze ma mp3, slon na karte pamieci to ze w zestawie ma sie karte pamieci 64MB, sluchawki i takie same wejscie do ladowarki i do portu USB. Jak kto woli niech qpuje ale ja odrazu rezygnuje z tego telefoniq i mam zamiar se qpywac Nokie a wiadomo jak to Nokia is the best, niema lepshego telefoniq od Nokii PozdrawiaM! :( :)

  • 0

    180. ~jaaa  2006-09-18 17:12:40  host: bmy50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos wie jak zrobic zeby w skrzynce odbiorczej miescilo sie wiecej niz 20 sms-ow.mam karte pamiecie ale nie wiem czy to cos pomoze.

  • 0

    181. ~znawca  2006-09-20 18:07:45  host: dik158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie po co wam to gówno ?? kupujcie d750i jest dokładnie taki sam jak k750 czy w 800 , swietny dzwiek radio filmy karta pam, lampa błyskowa no i aparat 2 Mpix przy podkreceniu oprogramowania nawet do 5 , no i cena niewielka , najlepszy tel na rynku z takim aparatem i w takiej cenie

  • 0

    182. ~  2006-09-24 17:17:22  host: 195.116.35.56

    jak w tej w tej komurce wgrac film?jak zgrywam film w formacie avi czy 3gp to itak po zgraniu sie nie wyswietla w folderze...pomużcie plx

  • 0

    183. ~mati  2006-10-02 10:05:25  host: bpz141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefonik, mam zamiar go kupić

  • 0

    184. ~lukasz  2006-10-11 08:43:30  host: aaws63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak mozna zmieniac mp3ujki przy zamknietej klapce?? czy za kazdym razem trzeba ja otwierac zeby właczyc kolejna??ogolnie tel spoksik

  • 0

    185. ~syla  2006-10-12 20:00:17  host: apy132.internetdsl.tpnet.pl

    jak przeslac z kompa na ten cholerny telefon jakieś żeczy przez kabelek USB bardzo prosze o pomoc

  • 0

    186. ~ewa  2006-10-15 20:17:37  host: dwo147.internetdsl.tpnet.pl

    można ustawić mp3 który jest na karcie pamięci i wcale nie trzeba kopiować go do pamięci telefonu, wystarczy w opcji rodzaj pamięci mieć ustawioną "kartę" a nie telefon i cała filozofia, po co kopiować do pamięci telefonu??? Minusem tego telefonu jest to że chcąc mieć raporty doręczeń trzeba je ustawiać przy każdym sms-ie, na stałe nie da się tego ustawić,

  • 0

    187. ~marta  2006-10-16 19:47:51  host: host-89-228-196-214.kalisz.mm.pl

    czy ten telefon ma polskie menu?

  • 0

    188. ~tytus  2006-10-18 13:05:27  host: terminal-1-240.retsat1.com.pl

    mam pytanko chce sobie wgrać nową gierke ściągniętą na kompa i jakoś mi nie idzie może ktoś pomoże:))?

  • 0

    189. ~Sylwuska  2006-10-18 22:08:41  host: pola.zax.pl

    czy w tym telefoniku mozna zmeinic OBUDOWE...?? mam strasznie porysowana co jest do mnie nie podobne.. wiec pytam prosze odpiszcie bardzo wazne ??... a jesli nie mozna to co mam zrobic z taka porysowana chodzic ??..:(

  • 0

    190. ~Sylwuska  2006-10-18 22:11:48  host: pola.zax.pl

    czy mozna zmienic obudowe??... mam strasznie zrysowana a jak nie mozna zmienic to co mam zrobic zeby nie była tak strasznie zrysowana nie podobne to do mnie :(

  • 0

    191. ~lysy  2006-10-23 17:26:12  host: 088156007240.ols.vectranet.pl

    usunolem odtwarzacz mp3 czy wie ktos gdzie moge znalesc taki odtwarzacz i go zainstalowac na tym telefonie

  • 0

    192. ~Karol  2006-10-24 16:38:31  host: aar99.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić jakie ma dobre strony a jakie złe ile ma ikonek na menu 9 czy 12

  • 0

    193. ~emka  2006-10-27 01:40:48  host: bbz85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy w tym telefonie mozna ustawic dzwonki mp3?

  • 0

    194. ~ewa  2006-10-29 21:05:33  host: dwo147.internetdsl.tpnet.pl

    do Pita: co do tego jak ustawić dzwonek lub kawałek mp3 będący np na karcie pamięci, wchodziiszw Media/Dźwięki wchodzisz na dany dzwonek, dajesz przycisk od menu i masz tam opcje do danego kawałka i jest tam opcja użyj jako dzwonek, działają dzwonki stereo bo przcież takie mam tylko prędkość musi być do 192 kb/s

  • 0

    195. ~I  2006-10-30 09:39:08  host: eba170.internetdsl.tpnet.pl

    odpowiedzi na wszystkie wasze pytania mozecie znalezc na forum www.matrax.net

  • 0

    196. ~Nikusia  2006-11-05 17:47:53  host: aanw161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten fonik od 3 dni i w szystko jest oki tylko szkoda ze nie ma dyktafonu na poczatku chcialam kupic Sony Ericsson z520i ale Pan powiedzial ze wycofali z produkcji i zaproponowal mi ten telefonik=)no i jestem zadowolona jak narazie:) Polecam Pozdro papa

  • 0

    197. ~Daniel  2006-11-07 19:38:17  host: eff34.internetdsl.tpnet.pl

    jaką "największą"(chodzi mi o pojemność:))kartę można do tej motki wpakowac??

  • 0

    198. ~Violet  2006-11-08 11:52:39  host: gw2.krus.gov.pl

    mam problem z przesyłaniem muzyczek do innych. Gdy przekarz znajomym przez bluetooth to muzyczka niknie mi z telefony

  • 0

    199. ~duszek  2006-11-08 17:30:50  host: 80.54.0.150

    hej co mam wybrac:motorole v360 benq-siemens c81 czy samsunga x700 z góry dzięki

  • 0

    200. ~Violet  2006-11-08 19:18:56  host: ehr66.internetdsl.tpnet.pl

    Mam problem z przesyłaniem przez bluetooth. Gdy przesyłam znajomym muzyczke to u mnie znika. Przez co mam przesyłac zeby muzyczka pozostała tez u mnie.

  • 0

    201. ~Violet  2006-11-09 09:59:55  host: gw2.krus.gov.pl

    Mam problem z przesyłaniem melodyjek do znajomych. Jak przesyłam melodyjke to u mnie ona znika.

  • 0

    202. ~  2006-11-09 20:49:34  host: aru2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to uzywaj w menu opcji kopiuj a nie prenies. ja mam te telefonon i jestem z niego zadowolony

  • 0

    203. ~Violet  2006-11-10 13:28:43  host: gw2.krus.gov.pl

    Dzieki za pomoc faktycznie jak skopiuje muzyczke pozostaje, ale melodyjek które sa na telefonie nie mozna kopiować tylko te które sa na karcie pamięci.

  • 0

    204. ~Kylo  2006-11-11 01:12:26  host: 82.139.40.174

    do lukasz. mozesz sobie utworzyc top list i beda Ci lecialy caly czas:D

  • 0

    205. ~ko  2006-11-17 15:02:52  host: 80.54.154.30

    a ja tam mam motke v3 :)

  • 0

    206. ~wi  2006-11-19 14:33:24  host: fiy162.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem do tego telefonu karte 1G ale telefom jej nie przyjmuj co mam zrobic

  • 0

    207.  2006-11-19 22:22:12

    Mam ten telefon juz od ponad miesiąca i jestem z niego bardzo zadowolona. Mam tylko jedno pytanie (bo jakoś sama nie mogę do tego dojść): jak przypisać dany numer telefonu lub funkcje do klawiszy szybkiego wybierania? Liczę na jakąś odpowiedź i pomoc. Z góry serdecznie dziękuję :)

  • 0

    208. ~ewa  2006-11-22 13:23:13  host: dwo147.internetdsl.tpnet.pl

    "Syla" jak chcesz przesłać przez usb coś bezpośrednio na tel to musisz zainstalować sobie np. Motorola Phone Tools płyta z oprogramowaniem jest sprzedawana razem z tel, jeśli chcesz przesłać coś na kartę to po prosty podłączasz tel ustawiasz w tel połączenie/usb/karta pamięci i tel jest wykrywany jako dysk wymienny ot cała filozofia a co do pytania "tytusa" jeśli chodzi o wgrywanie gier java to możesz je wrzucić tylko na kartę pamięci do folderu kjava a co do pytania "marty" czy ten tel ma polskie menu to moze ludzie darujcie sobie takie pytania logiczne że zależy w jakim kraju kupowany, chyba że ktoś sprzedaje do komisu z np angielskim menu ale w takim wypadku przeważnie w komisie zanim tel dopuszczą do sprzedaży zmieniają język na polski

  • 0

    209. ~ewa  2006-11-23 20:56:33  host: dwo147.internetdsl.tpnet.pl

    "wi" zależy jaką kartę bo ten tel. z tego co się orientuję bez problemu obsługuje karty 1 GB ale musi to być karta San Disk ewentualnie Kingston ale podobno z tymi kingstonami mogą być problemy

  • 0

    210. ~florek  2006-11-24 18:56:22  host: staticline792.toya.net.pl

    hej mam motke już pół roku jestem z niej zadowolony ale trawił mi sie lg 3generaci co byscie woleli motke czy lg

  • 0

    211. ~kaska  2006-11-25 20:31:00  host: abqx34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon 2 tygodnie jest super ma prwie wszystko jak dla mnie gites :) polecam

  • 0

    212. ~blazio13  2006-11-26 10:12:57  host: aoe43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka! na gwiazdke dostane(najprawdopodbniej)tą mote. polecacie ją czy ma jakieś wady?

  • 0

    213. ~ewelina  2006-11-26 11:21:56  host: orunia.multicon.pl

    wie ktoś może jak wgrać gry java na ten przez USB??

  • 0

    214. ~seba  2006-11-27 12:01:38  host: avs202.internetdsl.tpnet.pl

    zajebisty telefonik mam go od wczoraj siedzialem do 12.00 zeby 60 mb zapelnić mp3

  • 0

    215. ~Mayday  2006-11-27 16:10:01  host: bielsko.bsb.vectranet.pl

    Mam ten telefon w orange i mam pytanko jak usunoc menu z ekranu po lewej stronie.Fonik extra polecam.z gory thx.

  • 0

    216. ~ewa  2006-11-27 22:08:41  host: dwo147.internetdsl.tpnet.pl

    Wyłączenie orange menu (telefon musi być w trybie dane/fax) Do tego konieczny jest program Moto Midlets Manager v0.38 (a z tego względu musi być ta wersja że jeśli chodzi o wyłączenie orange menu a nie jego usunięcie ona sprawdza się najlepiej) 1. Otwieramy Moto Midlets Managera i podłączamy telefon do kabla USB, 2. Czekamy aż program się załaduje. 3. Otwieramy zakładkę Phone Memory 4. Dwa razy klikamy na aplikację SynerJ i odznaczamy CORELet, 5. Dajemy OK i Restart. Jeżeli będzie potrzeba przywrócenia orange menu , postępujemy analogicznie zaznaczając CORELet i potwierdzając zmiany. i jest to o tyle dobre że nie usuwasz go na dobre, bo akurat mi zależy na gwarancji więc w każdej chwili mogę je z powrotem włączyć

  • 0

    217. ~ewa  2006-11-27 22:10:52  host: dwo147.internetdsl.tpnet.pl

    Ewelina jakbyś czytała to co tu ludzie piszą to byś wiedziała że gry można wrzucić najprościej na kartę pamięci do folderu kjava, podłączasz tel jako dysk wymienny

  • 0

    218. ~Fo_Ox  2006-12-01 21:39:59  host: abry79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telegfon jest zarąbisty tylko trzeba lepszego softa wgrać ja sam wszyystko zrobiłem od usunięcia orange menu obrazka orange po zdjęcie simlock

  • 0

    219. ~alek  2006-12-02 19:31:35  host: gts9-27.rybnet.pl

    cześć. jesli macie ten telefonik to powiedzcie mi ile on kosztuje, bo on jest tak zajebisty, że muszę go sobie kupic. chcę ją kupić ponieważ 10 godzin temu spadł mi samsung d500 z 1 metra i co? telefonik w 2 częściach, a żeby go naprawić to potrzeba 1200 złotych. pozdrawiam

  • 0

    220. ~ewa  2006-12-03 11:52:06  host: 80.50.247.34

    Alek po co się pytasz ile kosztuje ten tel? chcesz go w jakiejś sieci to zajrzyj na stronę plusa lub orange, chcesz nowiutki ze sklepu to zajrzyj na ceneo, a używany to na allegro i tyle

  • 0

    221. ~piotr  2006-12-03 14:12:58  host: alq199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej co lepsze se w300i czy motorola v360

  • 0

    222. ~Loczek  2006-12-04 18:17:36  host: 80.244.153.167.debica153.tnp.pl

    dziwny problem nie moge przestawic godziny szukalem wszedzie hmm dziwne wie ktos jak mozna to zrobic?

  • 0

    223. ~brzoziolo  2006-12-06 13:15:28  host: mariushk.penkom.pl

    hejka mam problem z wgraniem na motke filmiku przez usb

  • 0

    224. ~diabeł  2006-12-06 13:59:00  host: abep133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ta motka ma iTunsa ?? czy mozna wgrac na niego mp3 playerka ??

  • 0

    225. ~scooby  2006-12-06 16:25:15  host: cqp47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Musze mame przekonac zeby mi kupila napraawde chce ten telefon pomuszcie jak przekonac

  • 0

    226. ~crimson  2006-12-07 10:57:35  host: bismarck.ydp.com.pl

    Obawiam się że Ci nie pomoszemy z Mamą...

  • 0

    227. ~  2006-12-08 10:54:14  host: chf3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja nie moge niczego wgrac na tel przez usb np.mp3.Czy ktos wie jak to zrobić??bo wszystko z tel na kompa sie przesyła a odwrotnie nie moze:/.pozdrawiam.

  • 0

    228. ~mikus2712  2006-12-08 12:03:56  host: cqq191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałbym zdjąć po lewej stronie orange menu.Ściągnąłem juz Moto Midlets Manager v0.38 .Jest problem bo nei chce mi się załadować.Mógłby mi ktos pomóc??

  • 0

    229. ~m_arta  2006-12-08 16:39:11  host: 200-89.is.net.pl

    Ciesze sie ze opinie na temat tego telefonu są pozytywne. Bede go miec za 2 tygodnie juz nie moge sie doczekac

  • 0

    230. ~rozilla  2006-12-08 20:26:46  host: adn18.internetdsl.tpnet.pl

    hej!mam maly problem.Zainstalowalam to oprogramowanie do motoroli v 360 podlaczam kabel usb i nic sie nie dzieje w ogole nie wykrywa mi telefonu. Mam tel z orange menu i moze to jest caly problem?Gdyz postepuje zgodnie z instrukcja i nie ma efektu.Help!!!!!!!!!!!Jesli ktos wie co jest grane niech odp w miare mozliwosci szybko. Czekam.Pozdrawiam.

  • 0

    231. ~Rado  2006-12-09 18:59:49  host: ns2.instalnet.pl

    Skąd mozna pobrac program Motorola Phone Tools ??????

  • 0

    232. ~Karol  2006-12-09 19:39:37  host: gei194.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie, mam pytanie. Na wielu stronkach pisze, że do tego telefonu można dokupić karty pamięci, a na wielu stronkach pisze, że nie... więc zapytam się was ludzie czy mozna dokuppic do nich kartę pamięci i jak można to powiedzcie jaki rodzaj tych kart... czy SD czy miniSD czy moża microSD Dziekuje !!!

  • 0

    233. ~Rado  2006-12-10 13:51:35  host: ns2.instalnet.pl

    Do >Karol< mozna kupic karte microSD nawet 1GB

  • 0

    234. ~Kamlot  2006-12-12 17:19:07  host: 86-63-94-29.asta-net.com.pl

    mam pytanko :D ile mniej wiecej kosztuje karta pamieci 1Gb do tej motki ?

  • 0

    235. ~ewa  2006-12-13 11:59:59  host: 80.51.225.2

    rozilla a dlaczego w twoim problemie jakąkolwiek rolę miałoby odgrywać to że masz tel z orange? raz ktoś rzucił hasło orange menu jest jest do dupy i każdy za najmniejszy swój błąd wini właśnie je(ono blokuje tylko parę funkcji personalizacji tel a nie wpłwa na połączenie USB), Rozilla odinstaluj i spróbuj zainstalować jeszcze raz, MIKUS2712 a sterowniki P2K zainstalowałeś???

  • 0

    236. ~gulson  2006-12-14 17:37:38  host: user15.231.udn.pl

    witam jak zainstalowac gre czy wystarczy wrzucic do kjawa? aten folder jest tam juz stwozony czy trzeba samemu go zrobic?Skąd pobrac jakies oprogramowanie do niej jakies softy?

  • 0

    237. ~krystian  2006-12-14 18:32:50  host: bhr68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanie ile wam bateria 3ma bez pisania esow itd ?? Oraz z pisaniem ? Bo ja to ładowałem jak należy gdy sie rozladuje to 2x po 12h ale jakos nie tak :/ No to zaczolem ladować w nocy i tak lepiej :] A tak propo to telefon jest OK !! Z Nokii sie przerzuciłem na niego :]

  • 0

    238. ~Daniel  2006-12-14 18:46:43  host: aayg29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z tą motką ponieważ gdy zakupiłem ten tel.to nie mam w pudełku żadnej płytki z oprogramowaniem! czy można go ściągnąć z jakiejś stronki? nie chce kupywać oprogramowania w sklepie bo to jest koszt ok 100zł

  • 0

    239. ~scoobus  2006-12-15 15:25:08  host: cpg129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chce kupic ale nie wim co z tą klapką ludzie móówią że się poluzowwywuje Help Me~!!!:)

  • 0

    240. ~scoobus  2006-12-15 15:26:29  host: cpg129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i jak z bayteryjką jak trzyma?:) mam okazje kupić nowy za 420 zł..:) Znajomosci :)

  • 0

    241. ~michalll  2006-12-16 22:28:53  host: smok.dragon.kielce.pl

    wie ktoś może czy jest jakiś sposób żeby zmienić obudowe w tym telefonie

  • 0

    242. ~ewa  2006-12-18 16:45:18  host: 80.51.225.2

    żeby zmienić obudowę w tym tel to tylko w autoryzowanym serwisie jeśli zależy komu sna gwarancji,mi bateria trzyma 3-4 dni, scoobos mi się klapka nie luzuje

  • 0

    243. ~FreeStyle  2006-12-19 23:49:53  host: emr106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam na wszystkich was wyjebane bo mam telefonik Sony Ericson W810i...a ta motka o której kazdy cos pieprzy to mozna wrzucic na nia wszystko, włożyc karte pamięci, klapka jak sie luzuje to daj do naprawy, jak nie mozesz wymienic obudowy to ja wyłam, a jak nie potraficie podłączyc fona do kompa to wasza sprawa...pozdro.....Ekipa Wielkie YO...!!!

  • 0

    244. ~suchy  2006-12-21 14:13:48  host: bhj35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko.z parametrów wynika że ma 9cm wys. i 4,7cm wys. troche duża nie???????????

  • 0

    245. ~yyy  2006-12-22 07:56:48  host: 82.139.11.4

    do FreeStyle- wiesz co, szkoda mi takich jak Ty. Ja nie lubie alcatela to nie wchodze na strony alcatela i tym bardziej nie obrazam ich uzytkownikow! A Ty co, to Twoje hobby?! Wejsc i powrzucac wlascicielom motoroli? Dziwny jestes

  • 0

    246. ~benny  2006-12-26 11:19:13  host: limbo.altec.pl

    yyy - on dres ma nie markowy, więc się musi inaczej dowartościowywać.. Zaś w temacie - v360 mam od tygodnia i pierwszy raz jestem w pełni zadowolony z telefonu kupionego w orange (kupiony za ~9zł w abonamencie 40zł) - polecam wszystkim! A z pytań: jak ustawić analogowy zegar na zewnętrznym wyświetlaczu, a także usunąć (z lewej strony ekranu wewnętrznego) pasek menu orange? Wie ktoś może i pomoże? Pozdro! B. ;-)

  • 0

    247. ~ewa  2006-12-28 13:19:34  host: gnc58.internetdsl.tpnet.pl

    benny jeśli masz Orange menu to zegar analogowy możesz ustawić tylko w taki sposób wył./wł. tel i zanim tel zaloguje się do sieci wchodzisz w Ustawienia/Personalizacja/Ekran główny/Zegar i tam masz do wyboru cyfrowy lub analogowy ale musisz to zrobić szybko właśnie zanim tel się zaloguje bo Orange menu wtedy jeszcze nie działa a ono właśnie blokuje zmianę zegara, co do wyłączenia Orange Menu zagadaj do mnie kiedyś na gg 8751066

  • 0

    248. ~Lol:d  2006-12-30 20:55:37  host: nat1.daminet.pl

    mam pytanko... jak wysłac cokolwiek przez bluetooth... ?

  • 0

    249. ~bierny  2006-12-31 18:15:58  host: aakk242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma en telefon ograniczenie na karte pamieci?????? odpiszczie ludzie szybko :)

  • 0

    250. ~siugob  2007-01-02 21:16:45  host: actz52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten tel. od dzisiaj i juz wiem jak uzywac bluetootha, zgrywac na niego z kompa... itp. jak dla mnie jest super, ful wypas....

  • 0

    251. ~WhiteOwl  2007-01-04 12:54:59  host: aoa138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Elo. Mam takie pytanko. Może się ktoś orientuje. Czy można z tej Motoroli jakoś wyłowić sms-y? Kurcze, wydaje mi się, że postawowe oprogramowanie nie ma takiej funkcjonalności, ale może się mylę. Czy ktoś się bawił z czymś takim? Potrzebuję przetransportować te wiadomości do SE k750i. Jest taka opcja - "umieść sms-y na karcie SIM", ale chyba nie działa tak, jak byłoby to pożądane... Z góry dzięki Siemka.

  • 0

    252. ~wisnia  2007-01-06 14:44:05  host: een194.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko można na ten telefon wgrywać teledyski??I czy wogóle można zainstalować jakieś proramy typu Realpleyer??Błagam szybko odpiszcie!!

  • 0

    253. ~Katrina  2007-01-08 12:22:05  host: ech69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tk, ma ograniczenie pamięci. Przenośna karta o pojemnosci 1 GB nie jest obsługiwana przez ten model, ale polecam 512 MB ja mam i wszystko jest okey ... POzdrawiam :) p.s telefon sie sprawdza w 100 % :)

  • 0

    254. ~ewa  2007-01-08 16:02:08  host: gnc58.internetdsl.tpnet.pl

    Katrina karta pamięci 1 GB jest obsługiwana poszukaj na forach dotyczących motki i sama zobaczysz że wiele osób pisze że 1 Gb obsługuje, do Lol:d żeby przesłać coś przez bluetooth to wchodzisz np. w obrazki klawiszem menu otwierasz dostepne opcje dajesz kopiuj bo jak dasz przenieś to nie będziesz miał już tego w tel i po daniu kopiuj masz do wyboru tel albo bluetooth i tyle

  • 0

    255. ~Adi  2007-01-10 14:49:50  host: proxy.leczna.enterpol.pl

    CZe wszystkim ma ktos nowa lub uzywana klawiaturk do tej motki V360 bo rozwalila i potrzebna mi jest tylko zeby byla sprawna i jak ktos moze sprzedac to prosze pisac na adi000@op.pl. Prosze o szybka odpowiedz PILNE

  • 0

    256. ~Junior  2007-01-10 15:50:06  host: ewr113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszyscy Tak pochwalacie ta kome wiec ja bedzie trzeba kupic i wytestowac. Mowiecie ze tel. jest bardzo dobry ????? Ja juz tyle tel. wymienilem ze to masakra teraz bedzie trzeba wytestowac V360 podobno bardzo dobra ???? :)

  • 0

    257. ~  2007-01-12 00:06:00  host: host-89-228-72-103.olsztyn.mm.pl

    jak sie robi na wyswietlaczu zewnetrznym zeby nie bylo zegara cyfrowego tylko taki ze wskazówkami???

  • 0

    258. ~ewa  2007-01-13 10:44:36  host: gnc58.internetdsl.tpnet.pl

    do osoby z numerem postu 257 zamiast zadawać takie pytanie przeczytaj moją wypowiedź spod numery 247 parę postów wyżej i uzyskasz na swoje pytanie odpowiedź, najpierw czytaj a później zadawaj pytania

  • 0

    259. ~agata_r21  2007-01-16 21:59:33  host: bab107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy zewnetrzny wyswietlacz jest czarno-bialy? jesli tak to glupio nie? a mozna na nim ustawiac jakies swoje tapety?odp prosze szybko bo niedlugo wymieniam tel w orange i nie wiem czy ten wziac bo wydaje sie fajny, napiszczie jakie ma wady

  • 0

    260. ~marcin  2007-01-20 17:21:58  host: kwnet.azartsat.pl

    jak zapisywac pliki z kompa na karcie pamieci prosze odp bo musze wiedziec

  • 0

    261. ~juzefino  2007-01-20 17:29:34  host: kwnet.azartsat.pl

    jak przesylac pliki z kompa na v360 zeby pliki zapisywaly sie za karcie pamieci w fonie

  • 0

    262. ~ewa  2007-01-24 13:53:40  host: gnc114.internetdsl.tpnet.pl

    żeby pliki zapisywały się na karcie pamięci to najpierw w tel ustawiasz Ustawienia/Połączenie/Ustawienia USB/ z trybu modem/faks przestawiasz na tryb karta pamięci podłączasz tel do kompa i jest on wykrywany jako dysk wymienny i już można zapisywać pliki na kartę ps. wystarczy poczytać instrukcję

  • 0

    263. ~udziec  2007-01-24 21:34:27  host: dji131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! czy ten telefon obsluguje jakies formaty video?

  • 0

    264. ~gulson  2007-01-24 23:52:58  host: user15.231.udn.pl

    obsługuje 3gp

  • 0

    265. ~patryk  2007-01-26 14:25:36  host: gg69.internetdsl.tpnet.pl

    supeeeeeeeeeeeeerrrrrrr telefon mam i dałem 500 zł i mysle ze kupiłem za darmo

  • 0

    266. ~lenio  2007-01-29 22:20:59  host: cit194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    500 zł to za darmo?? hehe jak on w komisie 460 kosztuje ja mam go za 240 :)

  • 0

    267. ~Silo  2007-01-30 14:15:37  host: ehost-35.mtm-info.pl

    kupilem miesieczna v360 mysle sobie fajny teleonik podoba mi sie ale odrazu problem nie da sie wejsc w skrzynke odbiorcza i z wielo godzinnym opoznienim dochodzily do mnie smsy no i niestety trzeba bylo zaniesc tel. na drugi dzien do serwisu i juz tydzien tam jest ciekawe jak sie bedzie sprawowa po usunieciu usterki mam nadzieje ze juz bez awaryjnie 14 dni roboczych jakie sobie zastrzega serwis na usuniecie usterek to naprawde wiecznosc...

  • 0

    268. ~Biśka  2007-02-01 19:27:21  host: euz142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiarka slchajcie ile ten fon kosztuje mniej wiecej??

  • 0

    269. ~Radol  2007-02-03 17:23:03  host: chello062179027045.chello.pl

    prosze o pilny kontak w sprawie tego telefoniku bo chcial bym sie o nim paru żeczy dowiedzieć prosze piszcie na numerek gg 1596065 Czekam Pozdrawiam i z góry Dzienkuje

  • 0

    270. ~r  2007-02-03 17:33:39  host: chello062179027045.chello.pl

    prosze o pilny kontak w sprawie tego telefoniku bo chcial bym sie o nim paru żeczy dowiedzieć prosze piszcie na numerek gg 1596065 Czekam Pozdrawiam i z góry Dzienkuje

  • 0

    271. ~r  2007-02-03 17:35:20  host: chello062179027045.chello.pl

    prosze o pilny kontak w sprawie tego telefoniku bo chcial bym sie o nim paru żeczy dowiedzieć prosze piszcie na numerek gg 1596065 Czekam Pozdrawiam i z góry Dzienkuje

  • 0

    272. ~  2007-02-03 23:21:55  host: eoa192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANKO! CZY MOZNA W TEJ KOMORCE USTAWIC NA SYGNAL SMSA MP3?? PROSZE O ODPOWIEDZ TO DLA MNIE WAZNE!!

  • 0

    273. ~wiewior  2007-02-04 17:55:31  host: abnh253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to hanba ja to wszystko pierdole..... brzydko mowiac ja mam nokie 6288 i jest suuper motorola to pi..............

  • 0

    274. ~ewa  2007-02-06 12:29:55  host: gnc114.internetdsl.tpnet.pl

    wiewior ale z ciebie palant, do pytania spod nr 272 da się ustawić plik mp3 jako dźwięk sms

  • 0

    275. ~Helcia  2007-02-06 14:35:55  host: xdsl-11890.zgora.dialog.net.pl

    nie mogę w tym telefonie skonfigurować bluetootha z inną motorolą v500 inne telefony bez problemu.Czemu?{niewidzą się}.

  • 0

    276. ~P..  2007-02-09 21:14:09  host: 212.160.111.2

    musisz w Łącze Bluetooth wejsc w ustawieniach nacisnąc "Znajdz mnie" i gotowe;)

  • 0

    277. ~sikora  2007-02-10 13:23:56  host: aawa58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest dobry. Jednak posiada kilka wad. Najgorsza z nich to ORANGE MENU. Blokuje wiele funkcji tego telefonu. Warto go kupićbo dosyć łatwo go zmodyfikować

  • 0

    278. ~  2007-02-10 21:01:40  host: nat.sie.vectranet.pl

    wie ktoś może czy da się odblokować jakoś czas nagrywania filmów żeby trwały dłużej bo moge nagrywać tylko kilka sekund

  • 0

    279. ~  2007-02-10 21:04:57  host: nat.sie.vectranet.pl

    wie ktoś może czy da się odblokować jakoś czas nagrywania filmów żeby trwały dłużej bo moge nagrywać tylko kilka sekund

  • 0

    280. ~ewa  2007-02-11 08:49:58  host: gnc114.internetdsl.tpnet.pl

    sikora orange menu nie blokuje nie wiadomo ilu funkcji tel bez przesady, blokuje dosłownie parę jeśli chodzi o presonalizację tel

  • 0

    281. ~  2007-02-14 08:17:25  host: chello089078062047.chello.pl

    Superrrr.... telefon !! Bez gadania ja kupiłem go za 380 i sie ciesze ! :)

  • 0

    282. ~klaudia  2007-02-14 09:52:36  host: acrn145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój kochany telefon. niewymienie go na żaden inny... no dopiero za rok ;) nie wiem jaki sobie kupie... najlepiej to bym sobie wziela taki sam ... ocena to 10 10 10 10 10

  • 0

    283. ~zjarana ścierka  2007-02-14 11:12:05  host: 195.116.35.56

    eughm...mam pytanie może głupie, ale czy jest możliwość przesłania aplikacji do innego telefonu przez łącze bluetooth, np: gry, bo ja nie mogę, może to przer soft orange, nie wiem, jeżeli można to proszę o odp na gg 9279747, a jeżeli chodzi o sam telefon jest spoko tylko po jakimś czasie przy robieniu zdjęcia pokazują sie takie czarne paski, zależy, ja dużo zdjęć nie robię tak więc mnie to nie denerwuje, ogólnie motki rlz(tylko 3d nie ma, ale to taki mały szczególik) pozdrawiam...BLESS

  • 0

    284. ~zjarana ścierka  2007-02-14 12:23:10  host: 195.116.35.56

    eughm...mam pytanie może głupie, ale czy jest możliwość przesłania aplikacji do innego telefonu przez łącze bluetooth, np: gry, bo ja nie mogę, może to przer soft orange, nie wiem, jeżeli można to proszę o odp na gg 9279747, a jeżeli chodzi o sam telefon jest spoko tylko po jakimś czasie przy robieniu zdjęcia pokazują sie takie czarne paski, zależy, ja dużo zdjęć nie robię tak więc mnie to nie denerwuje, ogólnie motki rlz(tylko 3d nie ma, ale to taki mały szczególik) pozdrawiam...BLESS

  • 0

    285. ~bart  2007-02-15 22:18:34  host: abgh100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zeby nagrywac dluzsze filmiki to musisz zmienic dlugosc w opcjach-ustawic na "maksimum" a nie na "MMS"(uruchamiasz kamere i naciskasz ustawienia..a dalej,to juz sobie rade raczej dasz..) z tym,ze nei wiem o co chodzi bo pomimo tego,ze mam ustawione na maksimum,to raz nagrywa dluzsze a raz krotsze filmiki..

  • 0

    286. ~ewa  2007-02-17 14:50:13  host: gnc114.internetdsl.tpnet.pl

    do "zjarana scierka" nie ma możliwości przesłania javy przez blueotooth, i to nie przez soft orange, bo co on ma do tego, nie jestem pewna ale chyba jest aplikacja w javie umożliwiająca coś takiego tylko wtedy trzeba tez chyba zmienić rozszerzenie pliku itp, wydaje mi się właśnie, że o tym gdzieś czytałam ale na 100% Ci nie powiem

  • 0

    287. ~paula  2007-02-19 12:28:50  host: dvk22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko ile smsow mozna miec w skzynce odbiorczej ??

  • 0

    288. ~Kate  2007-02-20 21:36:00  host: aagd106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hm jaką maksymalną kartę pamięci można wrzucić do tej komy? Jedni mi gadają że max 512 inni że z 1Gb też się nie bedzie "gryźć"? Proszę o odpowiedż

  • 0

    289. ~ewa  2007-02-21 13:11:29  host: gnc114.internetdsl.tpnet.pl

    do paula w pamięci tel można zapisać do ok 100 sms, Kate to nie jest tak że karta to max 512, po prostu motorola daje Ci taką gwarancję, że tyle na pewno będzie działać, działają 1 GB ale jak masz kartę bardzo zapełnioną, to może się ciąć ale nie musi, jest różnie

  • 0

    290. ~olcia  2007-02-21 18:54:09  host: ejk127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak wychodzą zdjęcia??

  • 0

    291. ~ewa  2007-02-21 22:45:35  host: gnc58.internetdsl.tpnet.pl

    do olcia: zdjęcia wychodzą różne,, niektóre kiepskie, niektóre nawet ok

  • 0

    292.  2007-02-22 14:55:31

    hejka:) mam pytanko mam ten fonik od niedawna , czasem sam się wyłącza chociaż bateria naładowana itp , jak pisze eski to klawiatura sie nie swieci a za chwile zaczyna znowu być podświetlona , czy coś z nim nie takl? a moze mam coś w ustawieniach źle:( prosze o odp

  • 0

    293. ~stevo  2007-02-22 17:52:46  host: dkb212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam od niedawna z klawiatura tez tak mam ale moj sie niewylancza cos masz zjebane mnie to tylko denerwuje w tym telefonie ze jest troche za cichy :( a tak to niemam do niego zastrzezen

  • 0

    294. ~  2007-02-22 19:35:46  host: em213136228157.teleton.pl

    polecam przejscie sie do serwisu:) zdarzaja sie takie smaczki...Dosyc czesto nawet

  • 0

    295. ~marti  2007-02-23 21:21:05  host: chello084010040204.chello.pl

    Mam pytanko a mianowicie czy da sie wgrac do tego telefonu dyktafon?

  • 0

    296.  2007-02-24 12:13:45

    Za ta cene bardzo dobry tel na chwile obecna zmienilem v360 na nokie 6680 ktora jest nieukrywajmy jednak leprza aczkolwiek v360 za ta cene ma takze duzo dobrych rzeczy :) Minusem w motce jest aparat 0,3mp oraz jest bez flesza mi ten tel zepsul sie 3 razy a kupilem go jako nowy z salonu orange w przeciagu 4 miesiecy odwiedzil 3 razy serwis :( aczkolwiek jesli chodzi o latwosc w obsludze to jest bardzo dobry mp-3 slucha sie bardzo dobrze minusem jest to ze mozna sluchac tylko 1 piosenke nastepnie trzeba przelaczyc na nastepna bo inaczej bedzie w kolko leciala :( nie mozna sluchac na raz pare :( i nie ma wybierania losowego mp-3 :( ale coz cos za cos blut laczy sie z tel i kompem bez najmniejszego problemu tu jest bardzo duzym plusem gry sa ogolnie dostepne wiec takze jest to wielki plus ogolnie aparat latwy w obsludze nie ma tu jakis niespodzianek negatywnych :)tel jest maly i bardzo poreczny :) ogolnie jeszce raz podkreslam w tej cenie jest to bardzo dobry aparat jesli ktos ma podstawowe wymagania co do tel to moze go spokojnie kupowac :)

  • 0

    297. ~kutoch  2007-02-25 15:33:25  host: inet20908nb-0.eranet.pl

    spoko telefonik tylko mugł by mieć dyktafon i irde ale tak to wporzo

  • 0

    298. ~ewa  2007-02-26 16:11:27  host: gnc58.internetdsl.tpnet.pl

    do Nelka i Stevo to że klawitaura się nie podświetla za każdym razem to kwestia czujnika światła czyli jeśli jest wystarczające to wyłącza się podświetlenie klawiatury, Pajda CO TY PISZESZ??? od kiedy w tej motce słuchając muzyki trzeba za każdym razem piosenkę samemu zmieniać, haha dobre a nie słyszałeś o czymś takim jak playlista albo w plikach dźwiękowych albo w odtwarzaczu w javie??? Wybieranie losowe też jest w odtwarzaczu w javie, od kiedy ten tel spełnia tylko podstawowe wymagania??? człowieku jak możesz wypowiadać się na jego temat skoro nie wiesz nawet co w nim miałeś???

  • 0

    299. ~adzia  2007-02-27 22:43:22  host: eau85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze o porade mam do wyboru 2 tel :Motorolę V360 i LG U8210 i nie wiem ktory wybrac. prosze o porade :) i jakies argumenty za lub przeciw ( do tej pory mialam nokie 6230 i chcialabym cos lepszego.)

  • 0

    300.  2007-03-01 16:12:15

    moim zdaniem wybież motorole v360

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet