Motorola V300 - opinie
Telefony Motorola Motorola V300 Opinie o Motorola V300

Motorola V300

w sumie: 60
  • 0

    1. ~Msgda20  2004-12-12 11:35:00  host: ahs199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest the best!! plusów ma całe mnóstwo!!! minus ma jak dla mnie jednego: bateria trzyma krótko - jakies 3 dni:(( ale co tam... i tak jest the best :)))

  • 0

    2. ~DJDJ  2005-01-18 00:48:00  host: byr202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik mam od jakiegoś roku i spisuje sie naprawdę dobrze. Bardzo solidna konstrukcja, jasne i przejżyste menu aparat robi naprawde super zdjęcia. Z czystym sumieniem polecam!!!

  • 0

    3. ~wsp  2005-01-27 19:47:00  host: chello083144091046.chello.pl

    czym sie roznią v300 od v500 poza przyciskami?? bo roznica w cenie to jakieś 150-200 zeta a z tego co widze to to takie same telefony

  • 0

    4. ~Motorolka  2005-02-14 12:29:00  host: bui75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Strasznie podoba mi się ten telefon i chciałabym sie dowiedzieć czy można go dostać w PLUSgsm-ie, bo w erze jest dostępny.

  • 0

    5. ~Trepson  2005-03-01 18:22:00  host: bwm123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od roku jest super odporny robi bardzo dobre fotki jest lepszy od SE t610 i simensów brakuje tylko portu podczerwieni ale bez tego da sie zyc jest super i polecam

  • 0

    6. ~V300 vs V500  2005-04-06 20:16:00  host: dof176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    V300 jest lepszy od V500... Różnią sie rozdzielczoscia z tego co widze, a reszta to nieistrotne...

  • 0

    7. ~  2005-04-07 12:28:00  host: akz158.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie go kupilam i mam nadzieje ze sie sprawdzi bo jak nie to ...nie wiem co bedzie! heh!zobaczymy!

  • 0

    8. ~jutynka  2005-04-09 10:37:00  host: ain27.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo dobry i ładny fonik na pewno lepszy od V500. ale na tej stronie jest błąd V300 ma system głośnomówiący

  • 0

    9. ~WitekT  2005-04-09 11:36:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    justynka: dzięki, poprawione! :)

  • 0

    10. ~Truteń  2005-04-16 16:32:00  host: 239-mia-7.acn.waw.pl

    Pół roku polowałem na V300. Opłacało się :) jestem bardzo zadowolony z telefonu.

    "bateria trzyma krótko - jakies 3 dni:(( "

    Trzeba umieć ładować telefon.. mój trzyma tydzień ponad...

  • 0

    11. ~Kalola  2005-05-11 11:28:00  host: dyr133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomożcie!! Jaki telefon jest lepiszy Motusia v300 czy samsung E330

  • 0

    12. ~Grzeszek  2005-05-18 21:38:00  host: nat1.dami.pl

    Właśnie kupiłem sobie V300 ale nie umiem jeszcze zgrywać zdjęć na komputer... Czy wystarczy zwykły kabelek na USB?

  • 0

    13. ~ziom  2005-05-23 20:34:00  host: ecz205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka czatuje od roku na v300 spyliłem 6610i i wkoncu bede miał !!!

  • 0

    14. ~Hoody  2005-06-10 16:28:00  host: dut244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prosze niech mi ktoś wymieni różnice miedzy v300,v600,v500 bo według mnie to tosamo :]

  • 0

    15. ~Hoody  2005-06-26 00:56:00  host: dul45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CO wybrac T630 czy V300?????? pomocy! :)
    pozdro.

  • 0

    16. ~Hoody  2005-06-26 01:02:00  host: dul45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to prawda ze z V300 niemożna przenosic zdjeć na kompa przez Kabel USB ??? prosze niech ktoś odpisze :]

  • 0

    17. ~mat  2005-07-03 21:29:00  host: c32-164.icpnet.pl

    no jasne że można! po to jest ten aparat!

  • 0

    18. ~  2005-07-09 20:40:00  host: ze60.internetdsl.tpnet.pl

    slaby jest ten fon ha ha

  • 0

    19. ~mario  2005-07-09 20:43:00  host: ze60.internetdsl.tpnet.pl

    slaby jest fon.Wiele lat uplynie nim noki dorówna

  • 0

    20. ~kml  2005-08-10 15:59:08  host: chello084010074133.chello.pl

    od v500-tki rozni sie tym, ze nie ma bluetootha ;]

  • 0

    21. ~Kasieńka  2005-09-25 16:08:18  host: 81.210.40.29

    Ten telefon jest the best! Robi super zdjęcia, ma fajne menu i w ogóle. Może jedynym minusem jest to, że bateria krótko trzyma, ale jak się nie robi zdjęć i za bardzo się z niego nie korzysta, to może nawet tydzień wytrzymać!Sprawdzałam! Aha, i jeszcze jak sie nagrywa na dyktafon , to potem cicho odtwarza. Ale i tak gorąco polecam!!!

  • 0

    22. ~mc wymiot  2005-09-26 08:21:33  host: dum249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorala v 300 the best

  • 0

    23. ~asia  2005-09-27 22:42:40  host: 80.50.253.90

    jest najgorszym telefonem jakiego w zyciu mialam.ma tysiąc minusów i jeden plus a plus to taki ze ma duza pojemnosc na zdjecia.mam go juz prawie 3 lata i jestem z niego okropnie niezadowolona i nie polecam nikomu

  • 0

    24. ~kris  2005-09-29 19:58:09  host: bhd235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik ludziska jest do bani nie kupujcie bo ja zrobilem juz ten blad

  • 0

    26. ~korek  2005-12-15 16:22:22  host: ej154.internetdsl.tpnet.pl

    Tel. jest spoko ale mógłby być lepszy jakgby bła podczerwień.

  • 0

    27. ~marcin  2006-01-19 11:59:28  host: bdf200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    używałem v300 przez 2 latka, prawie bez problemów,raz trzeba było wgrać od nowa oprogramowanie ( zawieszała sie ) ale to pomogło, jedyna wada to brak łączności bezprzewodowej,poza tym polecam,teraz zmnieniam na V3, to będzie trzecia motka w kolejności, T722i..V300..V3 na razie nie ma się do czego czepiać, ewentualnie do szybkości procesorów, ale można sie przyzwyczaić

  • 0

    28. ~sylweczka  2006-01-23 00:15:13  host: inet3-pr.piasta.pl

    v300 jest niezawodny boski poprostu nie ma nad czym rozkminiac sprzedalam go niedawno i kupilam v3 na abonament uwierzcie zrobilam blad mialam wiele telefonow ale v300 przebija wszytko dla mnie boski niezastapiony

  • 0

    29. ~  2006-01-23 00:20:17  host: inet3-pr.piasta.pl

    a i mala poprawka telefonik ma opcje glosnamowiaca i ma takze dzwonki mp3
    przy zakupie jesli jestescie osoba podrozojaca popatrzcie na zakres telefonu ten jest cztero zakresowy(GSM850, GSM 900, GSM1800, GSM1900) wszedzie gdzie podruzowalam byl niezawodny od naszych sasiadow po stany zjednoczone

  • 0

    30. ~krycha09  2006-01-24 19:18:29  host: ajw131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty telefon !!!!!! V300 górą !!!

  • 0

    31. ~  2006-01-30 11:14:53  host: cch18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon z wyglądu jest cool. właśnie nie wiem czy sobie go kupić??? ma fajne opisy ale boje sie zeby nie wpaść tak jak z motorola e 365!!!

  • 0

    32. ~Ala  2006-02-06 19:20:07  host: avx250.internetdsl.tpnet.pl

    heja! wiecie moze jak mozna właczyc raporty dostarczen smsów na ten telefonik:P
    ratujcie pliz narq

  • 0

    33. ~Klaudia  2006-02-10 23:46:46  host: 231-125.81-161.gts.tkb.net.pl

    Hej.Chce kupić taki telefonik powiedzcie mi czy warto??można z niego wysyłać mmsy??Pozdrawiam

  • 0

    34. ~ktoś mądry  2006-03-19 18:38:37  host: aje66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    v300 ma mp3... i jest gorszy od v500 :)

  • 0

    35. ~lukasm2  2006-03-27 14:28:45  host: home.wsb-nlu.edu.pl

    witam. czy nie mozna by dodac do danych technicznych telefonu w telepolis opisu czy jest potwierdzenie wyslania smsow? bylo by to duze usprawnienie dla co niektorych. ps. czy ten telefon ma taka opcje?

  • 0

    36. ~podoba mi sie motka c651  2006-03-31 17:10:51  host: abxf101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupujcie tego dziadostwa!!!!!!!!!!sypie sie po roku a bateria trzyma 2 dni!!!!mam go i zamierzam sie go pozbyc!!!!!!!

  • 0

    37. ~AnIa  2006-07-13 15:29:18  host: beu12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka powiedzcie mi czy warto kupic ten fon i ktory jest lepszy siemens c75 cze motorola v300 z gory dzieki:)

  • 0

    38. ~ddd  2006-08-17 14:40:59  host: bps121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie słuchajcie tych wszystkich lalusiów ja mam ten telefon od prawie trzech lat i chodzi cały czas jak nowy a zrobiłem nim conajmniej 20 tysięcy zdjęć. Telefon jest super i mimo iżnajnowszy nie jest to niewiele sięróżni od m.in. motoroli v3. Telefon jest bardzo dobry!!

  • 0

    39. ~prezenter  2006-08-18 14:15:02  host: abod150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem go i sprzedalem. Telefonik ten dziala elegancko jak jest nowy po jakis poltora roku zaczyna w nim wysiadac glosnik (nie pogadasz sobie juz tylko smsy bo nic nie slychac) pozniej siada tasma od czestego otwierania telefonu (czyli wyswietlacz zaczyna robic sie niewyrazny, plamy ..itd.) Ogolnie to polecam ten telefonik ale nowy i gora na rok

  • 0

    40. ~Luna  2006-08-20 21:22:54  host: szostka-nat.os1.kn.pl

    teelfon dobry, jestem zadowolona tylko potrzebna konfiguracja do wap i gprs jesli ma się w plusie.

  • 0

    41. ~Luk  2006-09-09 11:06:22  host: abor91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcęsię zamienić simensem c 65 na tą motke to dobry wybur

  • 0

    42. ~~ Bunia  2006-09-25 21:17:34  host: staticline10735.toya.net.pl

    telefonik ładny i w sumie nie najgorszy jedyny mój problem to konfiguracja wap i gprs za cholere nie umiem tego zrobić poza tym tel. jest dobry

  • 0

    43. ~A_da_M  2007-01-30 22:45:35  host: cpw238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Kupiłem sobie do tej motki zestaw słuchawkowy firmy forever :D taki co się na ucho zakłada i ma się mikr. przy buzi i za nic w świecie nie chce mi działać przycisk odbierania i kończenia rozmowy! muszę robić to na klawiaturze. I teraz nie wiem czy to wina telefonu czy słuchawek. Jeśli ktoś wie co jest przyczyną proszę o pomoc i w razie informacje jak to ustawić. Z góry dziękuje

  • 0

    44. ~ktos  2007-02-16 20:46:53  host: xdsl-1563.walbrzych.dialog.net.pl

    motka v300 jest podobna do motki e550

  • 0

    45. ~afrodyta  2007-05-22 19:47:54  host: fgx154.internetdsl.tpnet.pl

    wacham sie miedzy motorola v300 a samsung e500 jak myslicie co bedzie lepsze?

  • 0

    46. ~ktos  2007-05-29 23:06:02  host: xdsl-1563.walbrzych.dialog.net.pl

    co jest lepsze??motka v300 czy nokię 6020i??mówcie bo nie wiem którą sobie kupić!!z góry dzięki!!

  • 0

    47. ~kguio  2007-08-04 17:41:01  host: atj46.internetdsl.tpnet.pl

    Ten fon jest beznadziejny, nie działa dźwięk, ma małą pamięć i żadnych opcji!!!!!!

  • 0

    48. ~khesfiu  2007-09-20 15:32:48  host: dex120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest.. bynajmniej nie ciekawy.. po roku nie dziala mi aparat i przyciski boczne.. konfiguracja wap to istna historia, pomijajac fakt wysylania mmsów, ktore wogole nie dochodza ( w obydwie strony..) ogolnie rzecz biorąc nie polecam tego telefonu..

  • 0

    49. ~michael  2007-09-23 14:23:21  host: nat-dz2-1.aster.pl

    jest fajny nie słuchajcie sie ich mi sie on podaba.zrobiłem duzo zdięc i jest jak nowy ma realistyczną grafike ma ponad 3mil kolorów;pPPP on jest świetny.

  • 0

    50. ~paweł  2007-10-03 15:26:13  host: acyg224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem. niedawno kupiłem v300. czy ktoś sie może orientuje ile kosztuje wymiana głośnika w tym telefonie

  • 0

    51. ~>JA>  2007-10-15 12:13:37  host: aapc250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    julian sprzedaje kartofle lub wymianana

  • 0

    52. ~kari  2007-10-21 20:17:23  host: 213.192.70.254

    gówno jak kazda motka bo miałem juz 3 psuje sie wejscie do ładowania i trzeba sie co dzien nabawic zeby naladowac a bateria 2 dni góra

  • 0

    53. ~k8  2007-10-25 14:54:01  host: ablg51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon bardzo długo i uważam że jest świetny! jak ktoś może w ogóle mówić że jest beznadziejny... u mnie wszystko działa ;)

  • 0

    54. ~-.-  2007-11-19 19:48:51  host: aop2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bedzie pasowac od niego wyswietlacz do v360 motoroli?

  • 0

    55. ~best  2008-01-26 22:01:49  host: aou100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten tel jest niezniszczalny! Mam 2 letniego brata, który rzuca nim o podłogę 5 razy dziennie, tela mam od 3 lat, jest super!

  • 0

    56. ~papatka  2008-02-21 20:02:30  host: aca6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niesłuchaj cie ich oni gadaja bzdury skoro ktos cały czas gra na tych grac h lub słucha piosenek no to pewnie ze batera trzyma tylko 2 czy 3 dni ten yelefon jest fajny i extra ale jak ktos nie bawi sie telefonem to trzyma dłuzej.

  • 0

    57. ~  2008-03-05 17:07:19  host: ebg54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja z naprawe glosnika placilam 30 zl

  • 0

    58. ~V300 złOm !  2008-03-18 10:18:31  host: hgj115.internetdsl.tpnet.pl

    we we mam ten telefon od 3 miesięcy ....o lol kupa złomu.. dyktafon bardzo cichy w sumie nic nie słychać ... czasami nie działa system głośno mówiący ...klapka sie bardzo szybko rozwala ... fakt dużo pamięci na zdjęcia! ale i tak nie POLECAM nikomu ... zwykłe gówno z tej komy .:/

  • 0

    59. ~zgred  2008-05-17 21:12:57  host: mariuchamaniek.tys29.1000lecie.pl

    siemka moze ktos mi powie jak wlaczyc w v 300roporty dorenczen wiadomosci i co oznacza ikona trzy kwadraty

  • 0

    60. ~PhoeniX  2008-12-26 20:30:10  host: c15-89.icpnet.pl

    Telefon zleciał mi na beton dobre 40 razy jest jak adamant !!! Niezniszczalny ... Wpadł mi nawet do herbaty i działa ^^ Rewelacja ale szkoda że nie mam karty pamięci i blu.

  • 0

    61. ~B4  2009-05-19 21:47:01  host: 87-205-230-60.adsl.inetia.pl

    Do 58 Ta, ale to fon z 2003 roku ...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-120-181.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet