Motorola V235 - opinie
Telefony Motorola Motorola V235 Opinie o Motorola V235

Motorola V235

w sumie: 421
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~cinek  2006-04-08 16:22:15  host: ahz205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda że tak mało danych. Wiem tylko tyle że ma aparat

  • 0

    2. ~anka  2006-05-07 20:25:14  host: proxy3.tkdami.net

    szkoda że tak mało danych

  • 0

    3. ~w07  2006-06-18 16:20:47  host: adwa-wylatowo1.mogilno.com.pl

    zainteresowal mnie bardzo ten fonik i staralam sie o nim dowiedziec jak najwiecej i musze pow. ze z tego co pisza na innych stronach wychodzi ze jest fajny! sprawdzcie na GSMonline.pl jezeli interesuje was ta koma...

  • 0

    4. ~wiki  2006-06-22 19:25:01  host: adwa-wylatowo1.mogilno.com.pl

    polecam ten phonik... jest bardzo dobry. zdjecia fajnie wychodza tak samo filmy... ladny wyglad i wogole:)

  • 0

    5. ~ilonka  2006-06-22 22:25:15  host: azq150.internetdsl.tpnet.pl

    hej, mam problem nie wiem czy wybrać ten telefon czy lg kg220/proszę o rade.zgóry dzięki

  • 0

    6. ~wiki  2006-06-23 12:09:27  host: adwa-wylatowo1.mogilno.com.pl

    ilonka: moim zdaniem powinnas wybrac ten telefon jest lepszy i wogole a poza tym motorola to bardzo dobra marka. i klapka sie nie rusza tak jak w innych phonach

  • 0

    7. ~idiota  2006-06-24 19:42:26  host: djq166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest w tej komórce radio ??

  • 0

    8. ~MiKO  2006-06-26 06:40:48  host: 82.139.59.155

    Radia nie spodziewałbym się. Mają go raczej fony na Linuxie - jeśli chodzi o Motorolę // mobiKAR.net - mobile KARAOKE

  • 0

    9. ~Foku  2006-06-27 10:51:21  host: donald.crsnet.pl

    nie ma mp3???? ma ma ma ma ma ma ma ma ma kto to podał że ni ma K...a

  • 0

    10. ~sylwan  2006-06-28 18:44:10  host: avx250.internetdsl.tpnet.pl

    naprawde ma MP3 bo jak tak to ja go biore jest zarąbisty z wyglada alewszedzie pisali ze niema MP3 a tu taka niespodzianka naprawde ma??

  • 0

    11. ~Dari  2006-06-29 18:15:37  host: eff166.internetdsl.tpnet.pl

    MiKo: Radio mają fony na linuxie ?? To zobacz sobie SE K750i (posiada radio i niema linuxa wiem bo mam :)) albo chociaż Nokie 6510i. One mają radio bez linuxa. haha

  • 0

    12. ~fryto  2006-07-04 09:27:03  host: 193.85-237-183.tkchopin.pl

    a 5510? ma linuxa? bo radio ma i nawet odtwarzacz mp3 ma*. *)po przekonwertowaniu przez nokia menagera

  • 0

    13. ~flinston  2006-07-05 17:16:31  host: abmn197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey!!! ludzie ta motorola jest bardzo słaba!!! po co kumu mp3 jak ma 7 mb pamięci i nie mozna dokupic!!!!!

  • 0

    14. ~kubus  2006-07-06 16:29:25  host: 80.54.90.56

    heh wacham sie między tym telefonem a se k508i:( kurde motka ma gorsze funkcje ale se ma jostic:( który zapewne szybko mi sie popsuje:( heh lol

  • 0

    15. ~kubus  2006-07-06 18:44:25  host: 80.54.90.56

    wogóle macie fajne problemy;p czy tel ma radio czy nie, nie no naprawde najważniejsza rzecz w telefonie

  • 0

    16. ~oktawiannek  2006-07-08 15:55:09  host: aboh113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem czy kupić ten fonik czy se K300i ten ma gorsze funkcje ale se ma jostick ktury pewnie zaraz się sypnie. pomórzcie mi!!!!!prosze co kupić!!!!!!

  • 0

    17. ~kubus  2006-07-08 18:01:05  host: 80.54.90.56

    hmm jakie podobieństwo wypowiedzi...

  • 0

    18. ~karolina  2006-07-10 10:31:02  host: acxe122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to jest EDGE?

  • 0

    19.  2006-07-10 11:01:12

    karolina: to taki szybki GPRS, czyli dość szybka transmisja danych.

  • 0

    20. ~arek  2006-07-12 18:36:29  host: dtf251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam się właśnie czy nie kupić w promocji tego telefonu??.... jak mi radzicie??

  • 0

    21. ~shq  2006-07-12 20:32:29  host: SZAKAL.czuby.pl

    W danych/opisie jest blad - "Słownik SMS T9" motorolka v235 za nic nie ma slownika T9 ma za to jakis chory iTap (nijak nie idzie tego uzywac w rozsadny sposob, nie wspominajac ze defaultowo ten iTap to moze posiada ze 100-200 slow i koniec...) kaszanka straszna. Wyswietlacz jest dosc marny, bardzo kiepski odwzorowanie kolorow, fizycznie jest spory ale miesci bardzo malo lini tekstu (litery sa poprostu krowiaste, zdala bys ie opcja zmieny wielkosci czcionki). Nie liczac tych 2 mankamentow to niezly fonik.

  • 0

    22. ~Ewelina  2006-07-13 19:48:10  host: brama.prenet.pl

    co to jest kolo zasiegu : E z dwiema kreskami

  • 0

    23. ~aga  2006-07-14 23:20:11  host: duh98.internetdsl.tpnet.pl

    własnie kupiłam ten fonik za 1zł w miksie !narazie jestem zadowolona chodz nie wszystko jeszcze wiem!

  • 0

    24. ~---  2006-07-17 14:14:24  host: dtx223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma kamere w której można nagrywać 10s filmu, ma mp3, usb, aparat, nie ma radia

  • 0

    25. ~pomek  2006-07-17 18:01:52  host: dsl.barczewo.macrosat.pl

    Telefonik ogólnie jest spoko mam go 4 dzien, jest troche za bardzo plastikowy ale za 1zł nie ma co wymagac zdjęcia robi nawet spoko zaletą tego tel jest wejscie usb kabelek pasuje nawet od aparatu cyfrowego do wgrywania gier uzywajcie midway 2.8 (najpierw musicie odblokować jave programem PTS) a do zrzucania oraz wrzucania dzwonków tapet itp polecam motorola explorer prosty programik. zastanawiałem sie nad nim i sony ericsonem K300i i nie załuje swojego wyboru Pozdrawiam

  • 0

    26. ~tvn1  2006-07-18 12:06:18  host: ent177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to pierwsze zdjęcie jest złe. Motorola v235 ma inna klapke. wiem bo mam (czarna). pozdrawiam wszystkich co maja ten fon

  • 0

    27. ~paeel  2006-07-18 20:50:36  host: eey187.internetdsl.tpnet.pl

    Nie moge przeslać muzyki mp3 przez kabel usb:/ .Wie ktos moze jak to zrobic ??

  • 0

    28. ~D  2006-07-19 18:56:46  host: 80.51.255.150

    A może by tak na złość zrobić wszystkim i nie kpować Nokii 6020, ani żadnego Sagema tylko tą motkę? Co myślicie?

  • 0

    29. ~tvn1  2006-07-19 20:14:57  host: ent56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi przez motorola explorera idzie mp3.

  • 0

    30. ~lol  2006-07-22 11:13:16  host: evm32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fonik ma aż 11 mb pamięci!!!!!1

  • 0

    31. ~dragonsoul  2006-07-22 22:44:39  host: nat-heila.prnet.pl

    mam pytanie otoz nie moge sie zdecydowac ktory telefon wziasc bo nie wiem ktory lepszy :lgc3310 czy motka v235 doradzcie prosze pozdrawiam :)

  • 0

    32. ~skorpion_PL  2006-07-23 23:36:25  host: crt.adyton.com.pl

    ful wypas koma,kupiłem i jestem zadowolony polecam, ma troch tych bajerow mp3, aparat, itp

  • 0

    33. ~vrona  2006-07-24 12:16:40  host: bgq208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    flinston jestes glupi!!! ta komóra to jeden z najlepszych telefonów

  • 0

    34. ~wojtas_42  2006-07-24 12:53:59  host: dvx42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma wymienne obudowy

  • 0

    35. ~hajwuni  2006-07-24 18:15:59  host: zw90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i jest po prostu boski swietny i tyle

  • 0

    36. ~loki  2006-07-25 20:58:51  host: klient-75-212-8.petrus.com.pl

    koma całkiem spoko tylko szybko sie brudzi (piasek wpada) mam ją 4 tydzień i uważam że jest lepsza niż np. Samsung x640

  • 0

    37. ~Haneczka:)  2006-07-26 12:13:39  host: bgl132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde czekam na tel już 2 tyg. bo zamówiłam srebrny a sa tylko czarne;/ nie moge sie doczekac kiedy będzie bo słyszałam wiele dobrego o tym fonie:)

  • 0

    38. ~zipper  2006-07-27 08:43:02  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    do ~---. tam motorola noże nagrać film duży dłuższy niż dziesięć sekund. wystarczy wejść do MENU/MULTIMEDIA/KAMERA WIDEO/USTAWIENIA FILMÓW/DŁUGOŚĆ WIDEO/MAKSIMUM

  • 0

    39. ~Dysia  2006-07-27 13:57:03  host: 213-238-90-146.adsl.inetia.pl

    Chce sobie kupic ten telefonik czyli Motorolke V235 tylko nie wiem z czego.Z Ery czy z Plusa?? Mnie sie wydaje ze lepiej jest z Plusa.Ale nie wiem.Prosze pomozcie!!!!!

  • 0

    40. ~BABABA  2006-07-28 13:41:50  host: bxc170.internetdsl.tpnet.pl

    W erze te motki są tylko czarne czy srebrne też są??Proszę o odpowiedź!;)

  • 0

    41.  2006-07-28 14:44:14

    A kto mi powie jak jest z sms-ami bo chcem kupić włąśnie ten telefon widze fajne opinie chyba sie opłaca ma jakaś skrzynke wewnętrzną?? Wiem że np. w siemensach można pomieścić 100 a tu kto wie??

  • 0

    42. ~ja  2006-07-30 21:12:38  host: 80.54.90.56

    w erze abonametn miesięczny wynosi Cie około 16,5 (jeśli byś kupowałe karte 50 zł na trzy miesiące) zaś w plusie trzeba co miesiąć 30 złotych ładowac ale są sms'y za grosz...

  • 0

    43. ~  2006-08-02 15:51:31  host: ip-82-177-97-250.nm.e-zet.pl

    można ustawić film jak sie odtważa na cały ekran

  • 0

    44. ~Rambus  2006-08-03 00:52:35  host: cjv179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    andrew_k04 - mam ta motke od tygodnia. Zaraz pierwszego dnia wybralem w menu zapisywanie wiadomosci w telefonie (stand. na sim jest) i doszedlem do 66 sms (sms, nie wiadomosci!) i wtedy mi wskoczyla 5 z 6 kresek zajetosci pamieci sms. Wiec nie jest tak zle moim zdaniem. Poprzednio mialem C60 i tam bylo 100, ale ja nie czuje az tak tej roznicy. Mam go w Plusie. Nie wiem czy to ma jakies znaczenie jak to pamiec aparatu, ale zeby nie bylo niedomowien...
    PS. Ogolnie swietny fon. Nie zaluje ze nie wzialem K300i. Woli scislosci to ma on 10539 kb pamieci, co daje ok. 10,29MB. Najwieksza wada jest chyba to wlaczanie raportu sms dla kazdej wiadomosci i blokada javy przez kabel. Mi sie jednak nie chce tych raportow wlaczac. Druga rzecz to Bluetooth. Przydalby sie do wymieniania bajerami na ulicy, ale nie zapominajmy o cenie tego fona. Jak ktos musi miec BT to L6 rozni sie tylko o to chyba. AHA! Polecam tylko srebrny kolor!!! :)

  • 0

    45. ~RoMaN  2006-08-06 23:01:23  host: 80.51.226.234

    super telefon!!! mam go miesiąc w Plusie i ciesze sie ze nie wzielem k300i ktory jest szmelcem przy tej motce!! Mp3 wrzucam przez Mobile Phone Tools i nie zajmuja nawet 1 mb całe mp3 3-5 minutowe!! moj brat bral razem ze mna i wzial k300i i wchodza mu ze 2 mp3 a mi no problem 10 wbija!! kocham tą motke!!

  • 0

    46. ~nowy1  2006-08-07 11:12:07  host: abre61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko skąd sciągnąc do tej motki drivery usb i program do przegrywania! Z góry dzięki za pomoc.

  • 0

    47. ~macia  2006-08-07 11:27:37  host: ajc225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wymieniłam k300i na tą motorolkę i wcale nie żałuję - jest po prostu super
    ps. kolor srebrny jest o.k

  • 0

    48. ~polcia  2006-08-08 09:43:49  host: user201-061.satfilm.net.pl

    chce sobie kupić ten fonik, tyle ze wydaje mi sie ze zdjecia źle wychodzą jakoś troche za ciemno. Wiem bo moja kumpela go ma. Jest zadowolona. O co chodzi z tą avą jak to trzeba odblokować?? Nie mam pojęcia. Nie wiem czy bym umiała się nim obsługiwać. Ps pomocy!!!

  • 0

    49. ~tosca  2006-08-09 11:43:48  host: c152-191.icpnet.pl

    od wczoraj mam komorke-tylko prosze o pomoc jak zablokowac przed sms,w ogole przed telefonem.Pogubilam sie...Bede wdzieczna za info

  • 0

    50. ~ania  2006-08-09 15:05:35  host: host-86-63-134-137.pronet.lublin.pl

    mam pytanie mam motorole v235 ale komp jej nie wyjrywa jak podlacze dokladnie chodzi mi ze nie moge znalezc sterownikow... fdzie je moge znalesc??

  • 0

    51. ~karolka  2006-08-10 22:19:30  host: szilo-masq.media4.pl

    telefonik pierwsza liga:D nigdy go nie zamienie na nic innego:D

  • 0

    52. ~wiki  2006-08-11 00:30:27  host: avk57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam ten telefonik i jest super!!! mam czarną obudowe i jest exstra nie zamieniłabym jej na srebną etż jest ładna ale ten czarny kolor wygląda git:) jedyny problem to że mały zasięg z plusa w chacie ale jakoś to bedzie:)

  • 0

    53. ~jacek3miasto  2006-08-12 23:46:41  host: host-81-190-69-98.gdynia.mm.pl

    Fonik OK, tylko szkoda, że klient email działa tylko w połączeniu z oprogramowaniem na kompie i za pośrednictwem kabelka.

  • 0

    54. ~karol  2006-08-13 13:11:52  host: 89.174.250.2

    pomocy jak uruchomić raport w motoroli v 235 potrzebuję wskazówek krok po kroku pomocy!!!

  • 0

    55. ~rbk22  2006-08-17 08:26:39  host: deq188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wielkie dzięki za opinie. Widze, że wszystkie są pozytywne - to mnie utwierdza w przekonaniu aby kupić właśnie ten telefon

  • 0

    56. ~iwcia  2006-08-17 13:28:08  host: 217.153.162.42

    mam ta komurke miesiąc i juz sie z nia pozegnałam. Klapka sie urwala. juz nigdy nie kupie telefomu z klapką.

  • 0

    57. ~zielak  2006-08-17 17:52:24  host: proxy.satfilm.pl

    mam pytanko mozna ustwaic mp3 jako dziwiek?? prosze o szybką odpowiedzi bo sobie chce jutro tego fona kupic

  • 0

    58. ~koles  2006-08-20 13:16:00  host: host-81-190-248-223.elk.mm.pl

    czy wie ktoś gdzie mogę ściągnąć program Mobile phone tools do tego telefonu?

  • 0

    59. ~magda  2006-08-22 17:16:38  host: aczh91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon moze byc czarny lub szary

  • 0

    60. ~sabinka1990  2006-08-23 12:17:35  host: dwq226.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie mozna znalesc oprogramowanie do tego koma??

  • 0

    61. ~hawranek31  2006-08-23 14:06:08  host: abj186.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona juz prawie miesiac i jest dla mnie jak za ta kase super.
    Tak mp3 mozna jako dzwonki ustawiac,amr tez i tam takie midi :P
    Co do zdjec to jak z telefonu nie sla zle, filmiki tez ujda w tloku.
    Mam kabelek to se wzucam co chce poza gierkami bo niestety jest blokada javy, no ale da sie ja sciagnac kodami.
    O wadach juz pisano czyli brak irdy/blutu i ta java.
    Zapraszam na najlepsze forum o motkach www.matrax.net

  • 0

    62. ~martuska  2006-08-24 20:47:45  host: bxx162.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest super, ale na moim ekranie latają takie linie. Przyjrzyjcie się dokładnie, bo na pierwszy rzut oka to tego nie widać. U Was też tak jest???????????

  • 0

    63. ~magda  2006-08-25 12:43:52  host: aczw214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktory kolor motorolki mi polecicie??srebrny czy czarny?

  • 0

    64. ~mariusz_and  2006-08-25 18:00:45  host: apn-100-190.gprsbal.plusgsm.pl

    Hej ja mam to motke od 2 miesiecy,jestem bardzo zadowolony bo doskonale wspolpracuje z komputerem nie to co nokia z ktora walczylem co dziennie a raczej nokia PC Suits,a do tego v-ałka wykorzystuje technologie przesylu danych EDGE przez co telefon doskonale sprawdza sie jako modem internetowy,Pozdrawiam wszystkich i polecam dla chetnych kupna telefonu wlasnie takiego jak motorola v235.

  • 0

    65. ~Asiunia  2006-08-25 22:55:55  host: cbo159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie jakie srerowniki są do tego Fona!!!!mam Kabelek ale potrzebuje sterowników Bądz Programu!!Ludzie piszccie!! błagam o jakiekolwiek Dane!!

  • 0

    66. ~sylwianna  2006-08-26 14:01:22  host: cei23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam!muszę sie zdecydowac na jakiś telefon.biorę pod uwagę motke v235, sagem my401x, samsung x640. lg kg220, sony ericsson k310i.Prosze o opinie na maila, ktory według Was powinnam kupić. Z góry dzieki

  • 0

    67. ~Ewka  2006-08-26 18:37:03  host: afl26.internetdsl.tpnet.pl

    mam motorole od kilku dni jak narazie sprawuje sie dobrze ale boje sie o ta klapke że sie urwie czy coś i nie wiem czy ten telefon jedt wytrzymały jesli macie takie informacje to prosze napiszcie

  • 0

    68.  2006-08-26 21:49:39

    niech ktoś mi napisze czy ta motorola ma prfile, czy można pisać długie wiadomości(ile znaków), jakie są gry??prosze o odpowiedż!!!!

  • 0

    69. ~zegar  2006-08-28 21:36:54  host: axs186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon gorszy niz K300i, wiem bo mam oba.
    Przede wszystkim słabiej trzyma bateria.
    Słaba ksiażka telefoniczna - duże litery, które powodują iż długie nazwiska nie są wyświetlane na ekaranie. Duże litery powodują również że menu jest nieczytelne w wielu miejscach. Ale przedewszystkim bateria - nigdy nie wiadomo kiedy się rozładuje - podobnych problemów nie ma K300i.

  • 0

    70. ~....  2006-08-29 13:08:29  host: ayu57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko mam ten telefon 2 dzien powiem ze jest spoko moze zdjecia nie sa perfekcyne ale polecam go :) mam pytanko jak mam wlaczyc dyktafon nie moge sie polapac w tym prosze o szybka interwencje :) prosze aby wytlumaczyc mi krok po kroku :) Pozdrowka :*

  • 0

    71.  2006-08-30 11:53:27

    gdzie tu jest dyktafon i skąd ściągnąc oprogramowanie??

  • 0

    72. ~ASIA  2006-08-30 20:42:32  host: abvr29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZESC MAM PYATNKO CZY W TEJ MOTOROLCE MOZNA USTAWIC ABY PRZYCHODZIłY RAPORTY JAK WYSYłAM ESKI Z GORY DZIEKUJE I POZDRAWIAM

  • 0

    73. ~ewkaa  2006-08-31 21:11:00  host: alh88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja polecam czarną obudowę. Najpierw chciałam srebrna, ale jak ja zobaczyłam to się rozmysliłam.
    Aby włączyć dyktafon trzeba wejść w NOTATKI GLOSOWE i nacisnąć ten przycisk z boku z prawej strony (jest tam jeden). Należy go trzymać aż do końca nagrywania.
    W tym telefonie można ustawic raporty.
    Ja mam pytanie: jak można ustawić głośność w dyktafonie bo jak coś nagram i chce to odsłuchać to prawie tego nie słychać??????

  • 0

    74.  2006-09-01 08:34:16

    ja mam pytanie a czy opłaca m i sie wymienić za sony ericssona k300i który ma 5 miechów a za motorole v235 która ma 1 miech czekam na szybką podpowiedz

  • 0

    75. ~  2006-09-01 08:48:31  host: dua226.internetdsl.tpnet.pl

    powiecie mi który telefon jestlepszy k300i czy motka v 235

  • 0

    76. ~Adam v235  2006-09-02 15:53:07  host: cxj42.internetdsl.tpnet.pl

    siema mam ten telefon dziś :) i chciałem wiedzieć czy moge tu z USB to tego fona przesyłać MP3trójki??? moje gg 7016474 piszcie prosze !!! a tak wogóle tellefonik wypas !:)
    Polecam Wszystkim !!!

  • 0

    77. ~justynka_  2006-09-03 15:34:23  host: acow230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyslalam dzisiaj esa zeby pobrac dzwonek, ale do tej pory nie przyszla zadna zakladka ani nic .na ekranie na gorze pokazuje sie znaczek EDGe kase mi juz pobrali za wyslanie a dzwonka jak nie bylo tak nie ma?co ja mam zrobic bo moze cos musze zrobic ale nie wiem co i jak poradzcie:) pozdro

  • 0

    78. ~basiula  2006-09-03 15:40:06  host: bsn149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialam zapytac czy dla tego telefonu jest przypisany osobny dzwonek? Czyli dla kazdego cos innego?:P Aaa nie dla wszystkich jeden dzwonek? Prosze o odp .. plissss:P

  • 0

    79. ~  2006-09-05 16:01:35  host: ip3.imperiumpw.pl

    dlaczego porownujecie go do k300i, przeciez SE jest daremny na maxa, 2 razy gorsza prezencja, a fotki i filmy w k300i to juz nie mowie-zalosna jakosc.

  • 0

    80. ~sylvii  2006-09-06 12:18:12  host: cdn35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie co mozna robic dzieki temu kabelkowi usb??skad potemw ziac gry i czy sa one juz wtedy darmowe??prosze o odpwoiedz

  • 0

    81. ~  2006-09-10 09:25:29  host: Kal9-Wola-r1.bater.net.pl

    Mam ten telefon od dwoch dni i musze powiedziec ze jest super. Gdy ogladalem go na necie to byl w kolorze srebrnym ale jak kupowalem to zdecydowalem sie jednak na czarny... Zauwalylem tez pewne roznice w wygladzie mojego tel. a tego na necie. Narazie czekam na kabel USB i plyte CD ktora zamowilem na aukcji internetowej. Polecam wszstkim ktorzy chca miec dobry a nie za drogi telefon:) Pozdro.

  • 0

    82. ~irek  2006-09-10 14:18:37  host: bbl28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włączyc raport doręczeń w tym telefonie ktoś mi powe

  • 0

    83. ~hades  2006-09-10 17:14:35  host: ip3.imperiumpw.pl

    witam.mam ten telefonik calkiem fajny,ale pytanie,czy da sie przypisac dzwonie do osoby,nie przypisujac jej jednoczesnie tego samego dzwieku smsa?Chyba we wszystkich motorolach tak jest i jest to wkurzajace;/ Pytanie nr 2: Czy da sie po zgraniu filmikow na komputer w jakis sposob poprawic ich jakosc?? pozdrawiam uzytkownikow motorolek :)

  • 0

    84. ~hades  2006-09-12 09:40:26  host: ip3.imperiumpw.pl

    kolejne pytanie to czy dzwieki nagrane na dyktafonie mozna wysylac w wiadomosciach lub tez ustawiac jakos dzwonki...? chyba sie niestety nie da, chyba ze jest na to jakis sprytny sposob...

  • 0

    85. ~ola  2006-09-12 12:26:27  host: bgq247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam zamiar kupic ten telefonik motorola v 235 ciekawa jestem tylko jak długo trzyma bateria oczywiscie biorąc pod uwagę standardowe uzywanie.proszę o szybka odp dzięki

  • 0

    86. ~kacha  2006-09-12 22:19:57  host: abnn10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kup se motorlole mam ja 1,5 miecha i jestemz niego zadowolona mowie ci kup motorole

  • 0

    87. ~eve  2006-09-14 16:54:41  host: os-solna.bochnia.pl

    hej,zastanawiam sie czy kupic v235 czy L6? czy w V235 da sie ustawic zdjecie osoby dzwoniącej tak,zeby sie wyswietlalo jak ta osoba dzwoni??

  • 0

    88. ~marcin  2006-09-17 18:02:27  host: aju33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w zestawie jest USB???!!!

  • 0

    89. ~anusia312  2006-09-22 19:20:44  host: 213.199.253.197

    Mam ten telefon od niedawna, ale jak na razie spisuje się nieźle. Bateria tzryma bardzo długo. Jestm ogólnie zadowolona tylko, że gry są po angielsku i są tylko 2. Szkoda.

  • 0

    90. ~olga11  2006-09-23 21:15:59  host: acle20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam już chyba mam ten telefon od 1,5 miesiaca i zqajefajny mam czarny wiem o nim prawie wszystko. poprostu trzeba przejzec cały telefon jest fajny. NIe ma w zestawie kabelka Usb i zamierzam kupić. bo nie ma w zestawie. Pozdro dla posiadzaczy tych telefonów.

  • 0

    91. ~  2006-09-24 09:56:34  host: abrz145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorolka v 235 jest lepsza od sony ericssona k 300i

  • 0

    92. ~jambaaaa  2006-09-25 11:11:28  host: ip-62-69-201-146.globalconnect.pl

    czesc mam pytanko o co chodzi z tym kablem bo kazdy o nim pisze a ja nie wiem do czego on sluzy i w ogole gdzie mozna go kupic i ile kosztuje.... licze na odpowiedz. pozdro 600 dla wszytskich posiadaczy tego mobila

  • 0

    93. ~Py$k@  2006-09-26 14:02:14  host: proxy2.tkdami.net

    czy w tym telefonie jest duktafon i czy nagrane np piosenki mozna ustawiac jako dzwonek??POMOCY!!

  • 0

    94. ~mk  2006-09-27 19:53:27  host: aakt27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy można jakoś wyłączyć opcje automatycznego zapisywania wiadomości wychodzących? Strasznie mnie to denerwuje a opcja ,autoczyszczenie, nie przewiduje kasowania każdej wiadomości po jej wysłaniu!!!????

  • 0

    95. ~anka:)  2006-09-29 14:21:30  host: bdh1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jambaaaa kabel usb jest po to zeby np przesylac sobie obrazki, dzwonki mp3 inne z komputera do telefonu i z telefonu do komputera, wejdz sobie na allegro tam jest pelno takich kabli a kosztuja tak ok. 15 - 20 zł POLECAm wszystkim ta motke jest super :)

  • 0

    96. ~Agata  2006-09-30 14:44:57  host: edo210.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od wczoraj jest super niech mi ktos powie gdzie jest dyktafon w tym foniku????

  • 0

    97. ~.: SWEETGIRL:.  2006-10-01 17:30:01  host: NAT-6.autocom.pl

    Ten telefon to kicha mam go od 2 miechow i niejestem z niego zadowolona!!! Robi paskudne fotki o filmach juz niewspominajac kitowa jakosc!!!Niepolecam jej nikomu bo to tylko strata czasu a jak ktos chce kupic lepszy telefon i w niskiej cenie to kupujcie sagemy bo maja najlepsza jakos i w foto i w video a najlepszy jest my400X to polecam!!! Ale tej motorolki nie!!!I odradzam!!!

  • 0

    98. ~cinek  2006-10-02 18:33:56  host: aim201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY!!! Co lepsze ta motka SEk310i????

  • 0

    99. ~typ_neon:)  2006-10-03 14:48:18  host: bij210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam,mam zamiar kupic sobie takiego fooniksa,ale kurza stopa nie wiem czy sie oplaca,jedni mówią ze tak,a inni ze nie....doradzcie!!!

  • 0

    100. ~paulinka  2006-10-03 23:01:49  host: abwo113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie co kupilam go dzisiaj i narazie jestem z niego zdowolona jedynie minusy o brak podcezrwien i blueetoch no i slabiutka jakosc zdjeci i filmow:(:( a tak o spoko fajnie wyglada on poreczny i z klapka:)

  • 0

    101. ~100krota  2006-10-05 17:06:24  host: 88-199-10-38.tktelekom.pl

    Fon jest wypaśny jak na taką cenę :) Jest tani a ma "prawie" tyle samo co te droższe tylko w mniejszym stopniu :D miesci mało muzyki ale i tak mam duzo nowości mp3 :) No i filmy i zdjecia.. są.. tylko tyle :) Bo jakościowo no nie zabardzo :D wnioskiem mówiąc: prawie dorównuje najnowszym modelom :D:D ale wiecie.. prawie robi roznice :P Czyli takie mniejsze zaawansowanie w gażdzetomani w komórkach :D

  • 0

    102. ~dorka  2006-10-05 23:05:36  host: fhl178.internetdsl.tpnet.pl

    a czy ten telefonik ma "dżojstik"? bo na zdjeciach to wyglada nie wiadomo jak :)

  • 0

    103.  2006-10-06 16:06:06

    czy ten fonik ma "dżojstik"? :)

  • 0

    104. ~ences  2006-10-07 12:00:30  host: host-89-228-194-250.kalisz.mm.pl

    ej ej, jak to jest z tym mp3? bo nie mam kabla i chcialem sobie mms'em wyslac ze strony orange, a jak doszlo to pisalo ze wystapil blad w pliku audio/mp3 i plik zostal usuniety..

  • 0

    105. ~ences  2006-10-07 12:02:00  host: host-89-228-194-250.kalisz.mm.pl

    ej ej, jak to jest z tym mp3? bo nie mam kabla i chcialem sobie mms'em wyslac ze strony orange, a jak doszlo to pisalo ze wystapil blad w pliku audio/mp3 i plik zostal usuniety..

  • 0

    106. ~niceman  2006-10-07 15:49:39  host: r2-bat-to-psz2.bater.net.pl

    Mam pytanie: czy można w nim wymienić obudowe?

  • 0

    107. ~Ewaa  2006-10-10 21:19:34  host: jary.nsm.pl

    Mam ten telefon od 4 miesiecy...Jestem z niego zadowolona :p :D Tylko nie moge nigdzie znaleść oprogramowania...

  • 0

    108. ~Ada$  2006-10-11 07:49:43  host: 83.2.105.6

    Motorolka V235 zaczyna mnie już denerwować. Jak na telefon o tej cenie nie ma bluetooth albo irdy. Kup L6, ja wybrałem V235 i zrobiłem źle. :((

  • 0

    109. ~michu  2006-10-12 19:26:49  host: chello062179074030.chello.pl

    Jaka jest pojemnosc smsow w tym telefonie?

  • 0

    110. ~agata  2006-10-14 14:11:53  host: edo211.internetdsl.tpnet.pl

    kupcie czarny jest siuper

  • 0

    111. ~agata  2006-10-14 14:12:55  host: edo211.internetdsl.tpnet.pl

    pezeciez telefony z klapka nie maja wymiennej obuzdowy!!!!!!!!!!

  • 0

    112. ~Monia.....  2006-10-16 18:30:05  host: apb106.internetdsl.tpnet.pl

    wazne !!! nagralam sobiecos na dyktoafon i chcilam to odsluchac ale bylo bardzo bardzo cicho !!!1jak sie do podglasza??????:) bardzo prosze o pomoc bo jest to dfla mnie wazne ale takto ten fon jest super:D:D:);/

  • 0

    113. ~paulina  2006-10-18 15:27:38  host: 80.54.233.2

    ten telefon nie ma dżojstika i jak wiadomo obudowy w nim wymienić nie mozna, wszyscy piszą że zdjęcia są słabej jakości a ja jestem innego zdania po przerzucenia na kompa kablem usb (ok 30 zł wraz z oprogramowaniem na allegro.pl) zdjęcia wychodzą super, filmów jeszcze nie sprawdzałam, telefon jest fajny, mam go 2 miesiące i jak narazie jestem nim zadowolona ;) polecam

  • 0

    114. ~BrYlAnCiaRa  2006-10-20 22:29:49  host: ekf130.internetdsl.tpnet.pl

    Czy wy tez tak macie ze jak otwieracie klapke to czasami nie podswietla sie klawiatura lub po nacisnieciu gasnie??Pomozcie!! Mam ten telefon od 2tygodni i dla mnie jest O.K. Nie mowcie ze zdjecia w wideo sa beznadziejne,bo jak wam sie nie podoba to za zamiast V235 kupcie sobie cyfrowke albo kamere!!

  • 0

    115. ~kasiQ15  2006-10-21 01:16:52  host: abon230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od 4 miesiecy i jak narazie jestem zadowolona fajnie leca dzwonki mp3 dobrze wychodza mi zdjecia i filmy tylko najgorsze ze nie ma obudowy wymiennej a z tego co slyszalam to beda obudowy tylko to jest nowy tel. i jak narazie to nie ma ale napewno beda.a wsporawie oprogramowan to nie musicie kupywac na allegro tylko wejsc w przegladarke google i wpisac oprogramowania to kabla usb dla motoroli v235 i wejsc na jakis forum i tam bedzie strona internetowa gdzie sa oprogramowania i pobrac je i to wszystko potem jak sie zainstaluje ppotem wybrac model tel najlepiej motorole v 300 bo na innych nie zadziala ja tak zrobilam i jest narazie wspaniale :D polecem wszyskim ten telefon bo naprawde jest super

  • 0

    116. ~MANIEK  2006-10-22 13:51:45  host: aig190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podajcie mi strone z której pobiore oprogramowanie

  • 0

    117. ~lamuchy do piachu  2006-10-22 22:53:11  host: host-81-190-147-156.olsztyn.mm.pl

    Ta bladynka co napisala ze zle fotki robi to ja pogielo bo codziennie rano wstaje i patrzy w lustro ale jestem brzydka,to zalezy od wyswietlacza przenies foty na kompa to zobaczysz jakie ladne

  • 0

    118. ~michu  2006-10-24 13:02:21  host: chello062179086248.chello.pl

    Jaka jest pojemnosc max smsow w tym telefonie? Moze ktos mi na to pytanie odpowiedziec Czy NIKT nie wie!!!!!!

  • 0

    119. ~michu  2006-10-24 23:30:10  host: chello062179086248.chello.pl

    Jaka jest pojemnosc smsow w tym telefonie?

  • 0

    120. ~Martunia  2006-10-29 13:43:36  host: apq6.internetdsl.tpnet.pl

    Własnie jutro kupuje ten tel.nie wiem czy dobrze robie to sie okaże pozdrawiam wszystkich papa:*

  • 0

    121. ~zuza  2006-10-31 13:22:07  host: acqd189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten tel. ma dzwonki mp3? i czy sjoro nie ma zadnych bluetoothów i tego typu rzeczy to da sie jakos przesłac z fonu na fondzwonki i inne rzeczy? :)) z góry dzieki za odp :)

  • 0

    122. ~MadzIA  2006-11-01 19:08:05  host: cuq45.internetdsl.tpnet.pl

    ja też go jutro kupię:P tylko mam pytanie czy ma podpięcie do smyczy i czy można dokupić kabelek USB ? jeśli tak to ile i gdzie? pozdrawiam odpiszcie szybciutko pliss:*

  • 0

    123. ~~chlopak takiej jednej  2006-11-01 21:26:46  host: absm8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest lepszy niz niejedna laska ;D klapka idealnie dopasowana do szparki miedzy posladkami. po prostu elo -.-

  • 0

    124. ~gucio  2006-11-02 20:07:54  host: dsl.orneta.arkusnet.pl

    ludzie! nie kupujcie kabli na allegro za 30 zł ani nawet za 20! idzcie do sklepu komputerowego, kupcie przejsciowke USB- miniUSB (cena ok 5-9 zł) i sciagnijce oprogramowanie z neta i juz! po co wydawac tyle kasy i jeszcze za przesylke skoro mozna to kupic taniej!

  • 0

    125. ~michu  2006-11-02 20:26:15  host: chello062179086248.chello.pl

    MadzIA Mozna doczepic smycz a kabel usb zwykly np od kamery cyfrowej

  • 0

    126. ~michu  2006-11-02 20:28:28  host: chello062179086248.chello.pl

    zuza : Ma dzwonki mp3 mozna wgrac przez kabel usb tapety filmy zdjecia gry dzwonki itd

  • 0

    127. ~waszka  2006-11-02 21:06:32  host: ebz234.internetdsl.tpnet.pl

    co lepiej kupic sonyEriksona K300i czy motorole v235

  • 0

    128. ~Martunia  2006-11-02 22:03:31  host: apq6.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko gdzie sie ustawia w tym foniku raporty?? pozdrawiam

  • 0

    129. ~PETER  2006-11-03 13:02:15  host: abds99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TELEFON SPOKO TYLKO SZUKAM CIĄGLE OPROGRAMOWANIA DO TEGO MODELU ŻEBY RZYCIĆ ZDJĘCIA NA DYSK MA KABEL ALE NIEM MAM PŁTKI KTO WIE JAK TANIO KUPĆ ALBO POBRAĆ PROGRAM

  • 0

    130. ~YoRkA  2006-11-03 17:59:42  host: bytom-15.streamcn.pl

    miałam motorolę L6 jest daremna :/ ma strasznie mało pamięci, teraz zakupiłam sobie SE K600i i super bo posiada wszystko co potrzebuje

  • 0

    131. ~natalka13@vp.pl  2006-11-04 09:26:19  host: abzn214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy z kompa można przesłac piosenenki na telefon ?? Proszę o odpowiedz !

  • 0

    132. ~Klaudus  2006-11-04 11:15:22  host: cxi234.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest spoko, zdjecia wychodza nie zle, ale strasznie cicho nagrywa :/ mam go nie dlugo no i jeszcze mi sie nie znudzil, ale baterja slabo trzyma. a tak pamiec ma 10502 kb a nie tak jak podaja 9 mb. jestem zadowolona z tego telefonu :D pozdro :*

  • 0

    133. ~  2006-11-05 03:00:13  host: chello062179086248.chello.pl

    program MOBILedit! wersja najnowsza 2.1.0.6 rozpoznaje motorole v235 :)

  • 0

    134. ~brysiu  2006-11-05 06:39:32  host: cis202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie się włancza dyktafon bo szukałem a nie znalazłem, telefon mam od 2 dni

  • 0

    135. ~renata  2006-11-05 11:39:12  host: ebx229.internetdsl.tpnet.pl

    cześć!mam ten telefon.przeszkadza mi w min że nie ma irdy i mp3.mogło by mieś wiekszą pamięć ale to co ujdzie w tłoku

  • 0

    136. ~gucio  2006-11-05 17:21:12  host: dsl.orneta.arkusnet.pl

    no jak nie ma mp3 jak ma mp3 :D nie odtwarzacz ale mp3 jako dzwonki obsługuje :D

  • 0

    137. ~Harek  2006-11-07 16:57:06  host: 167-11-2-83-chelmno.marton.net.pl

    Tylko mobil edit jest płatny i po 3 dniach mozna kopiować zdięcia tylko pojedynczo i za każdym razem trzba wyłączac program

  • 0

    138. ~gucio  2006-11-07 19:41:31  host: dsl.orneta.arkusnet.pl

    Harek: Poszukaj w sieciach P2P, na pewno coś znajdziesz. Polecam klienty Bearshare, DC++, eMule (niestety eDonkey nie działa :/) Powodzenia w szukaniu!

  • 0

    139. ~  2006-11-09 17:08:07  host: aaw58.internetdsl.tpnet.pl

    ~~mrówa~~ mam ten telefon kilka miechów i jest spoko. tylko szkoda ze nie ma podczerwieni albo blootha. ma mp3 ale przesyłane przez kabelek z kompa trochę trzeszczą. ogólnie dobrze. pozdro dla wszystkich ;-)

  • 0

    140. ~gucio  2006-11-10 14:35:22  host: dsl.orneta.arkusnet.pl

    Trzeszczą? Ściągnij sobie np. darmowy program Audacity (poszukaj w internecie). Ładujesz do niego muzykę, a tam odpowiednim filtrem wyciszasz (lub całkowicie usuwasz) wszystkie częstotliwości np. poniżej 150 - 250 Hz. Ten filt nazywa się "High pass filter". Dokładny opis jak to zrobić mogę tu wrzucić jakby ktoś chciał. Tym programem naturalnie można obcinać, dodawać efekty oraz wiele innych tego typu bajerków.

  • 0

    141. ~Alunia  2006-11-10 23:34:07  host: abpv216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wlasnie sie zastanawiam czy ja kupiec??jak ma mp3 i aparat to na pewno kupie!Tylko jedno pytanie~!!??Mozna nagrywac filmiki?

  • 0

    142. ~misia  2006-11-11 11:11:16  host: csmnp08.man.czest.pl

    Można nagrywać filmiki, robić fotki, ale szkoda ze nie ma bluetoocha ani podczerwieni:( ale ogolnie jest suuper. :)

  • 0

    143. ~Karol  2006-11-11 11:18:55  host: eiu50.internetdsl.tpnet.pl

    Do Alunia mozna nagrywac filmiki moja siostra ma ten tel i swietnie się bawimy przy nagrywani filmikow

  • 0

    144. ~kj  2006-11-12 03:18:24  host: de4.tcompressor.com

    Hej.Mam do Was pytanie.Czy kabel USB-miniUSB do niego umorzliwia polaczenie z PC a dalej z internetem poprzez wbudowanym modem GPRS/EDGE ?KTOS TO SPRAWDZIL?

  • 0

    145.  2006-11-12 16:24:25

    kj - oczywiście że można. Szczegóły, jak to podłączyć są w internecie. Na zachętę powiem, że EDGE jest tak szybki, że bez przeszkód da radę rozmawiać przez skype :D. Nie wiem tylko jak to jest z kosztami, czy płaci się jak za GPRS czy co...

  • 0

    146. ~  2006-11-12 16:32:05  host: cfa165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka jak wrzucic mp3 jako dzwonek?

  • 0

    147. ~krakers  2006-11-12 21:44:23  host: proxy16.is.net.pl

    jak w tej motorolce uaktywnic opcje odbierania mmsow w sieci plus

  • 0

    148. ~  2006-11-13 14:25:15  host: gav50.internetdsl.tpnet.pl

    gimcio-dzięki za info z sprawie GPRS/EDGEa.Co do Twojego pytania powiem tak,że rozlicza za każde np.100kb ale przy rozmowie przez skype troszke wydasz bo ciągle bedzie transmisja danych na modemie.SIMDATA wtedy odpada,a typowy raczej iPlus.hmm no też bo limit tylko 1G..:-/

  • 0

    150. ~Arek  2006-11-19 13:41:00  host: 21-tar-6.acn.waw.pl

    Elo znalazlem tutorialik w sieci jak zgrywac fotki dzwonki itp z v235 na komputer. Tutorial jest na www.pobieram.pl jest tam też opis w takim samym stylu jak odblokować możliwość nagrywania programow java przez kabel z pc proramem pst phone programer

  • 0

    151. ~greeta  2006-11-19 16:27:42  host: staticline12603.toya.net.pl

    hejka powiecie mi gdzie i jak sie wlancza w tej notce dyktafon???

  • 0

    152. ~agniesia  2006-11-23 10:34:51  host: fbc162.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie a mianowicie! patrzylam na niektorych stronkach dane tego telefonu i na niektorych pisze ze jest Bluetooth a w niektotrych ze nie.. to w koncu jest czy nie? odpiuszcie prosze!! pozdro

  • 0

    153. ~aga22  2006-11-27 08:20:59  host: host-ip97-225.crowley.pl

    mam do was pytanko? ile razy można otwierać i zamukać klapkę żeby telefonowi sie nic nie stało??

  • 0

    154. ~kasiulek  2006-11-29 19:51:49  host: dfq205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey. mam pytanko - czy do dzwoniacej osoby można przypisać osobny dźwięk i zdjęcie? Nie jest to najważniejsze ale jestem ciekawa.pozdrawiam i w miarę możliwości proszę o odp.

  • 0

    155.  2006-11-30 13:52:26

    siema zamierzam sobie kupic tenfonik:]ale jak mozecie napiszcie mi czy mozna przypisac kazdemu jakis dzwiek i jeszcze czy mozna na esa ustawic sobie wlasny dzwiek a nie tylko standardowe...z góry dzieki pozdro:]

  • 0

    156. ~Monika  2006-12-01 16:35:02  host: eod27.internetdsl.tpnet.pl

    kto ma jakies linki do motorolki v235?? bardzo potrzebne!!!

  • 0

    157. ~aprilka  2006-12-02 16:44:50  host: aatc109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ile SMSów się w niej mieści? 200? I czy ma coś takiego jak archiwum SMS? Z góry dzięki za odpowiedź ;)

  • 0

    158. ~FUN MOTOROLA v235  2006-12-02 18:41:43  host: crt.adyton.com.pl

    Mam już ja 6 miesiecy jest bajeracka, tylko szkoda że nie ma Bluetooth lub Irdy ale za to ma EDGE,MP3 i inne bajery.

  • 0

    159. ~  2006-12-02 19:49:40  host: achz159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomocy! Chcę kupić ten fonik babci, ale nie wiem czy się nadaje odpowiedzcie mi. pa pa

  • 0

    160. ~pomocy  2006-12-02 21:56:58  host: host-ip69-151.crowley.pl

    Wszędzie pisze że ta komórka ma dyktafon ...tylko gdzie ON JEST??? Prosze o szybką odpowiedź!

  • 0

    161. ~ja  2006-12-03 09:49:06  host: 213-238-126-199.adsl.inetia.pl

    Dwa dni temu kupiłam sobie ją w ofercie Erafun i narazie bardzo mi się podoba ta komóreczka :)) Ma fajny aparacik, kamerke a i Mp3 też odtwarza:)) Polecam..

  • 0

    162. ~slodka1991  2006-12-03 11:36:19  host: static-62-233-189-238.devs.futuro.pl

    Mam ten telefon...i jestem bardzo zadowolona!Aparat,nagrywanie filmikow...dzwonki MP3 TEN TELEFON JEST WARTY KUPNA!!!

  • 0

    163. ~mati  2006-12-03 12:06:04  host: acal53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w mojej motce v235 trzeszczy klapka poczszas powolnego zamykania. Czy u was tak też jest ??? Telefon mam od 1 tygodnia. Proszę o odpowiedz.

  • 0

    164. ~Monter  2006-12-04 02:12:51  host: nat-10.autocom.pl

    Najlepszy kolor to bury. Nie widać brudu ,nie trzeba czyścić :)

  • 0

    165. ~joko  2006-12-04 19:24:34  host: host245-39.smgr.pl

    jak usunąć z ekranu czas i datę, żeby ładnie było widać tapetę?

  • 0

    166. ~SZADEK  2006-12-07 07:26:37  host: 80.55.242.98

    JA TU DO KU..... ustawić GPRS???????

  • 0

    167. ~Kasia  2006-12-07 19:47:42  host: client.lubawka.org

    A jak jest z mp3 ile sie miesci piosenek ??prosze odpiszcie

  • 0

    168. ~lll  2006-12-08 19:02:49  host: actu85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie znaleśc oprogramowanie do tego podajcie strone jako swoja opinie

  • 0

    169. ~limba  2006-12-09 16:16:41  host: host-81-190-166-182.gorzow.mm.pl

    Już we wtorek wezme ten telefonik,mam nadzieję że bede z niego zadowolony :P

  • 0

    170. ~ziomal  2006-12-09 19:11:01  host: bft232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale zlom gorszego to nie widzialem takie same scierwo jak v3 ja tam wole se w300i to dopiero sprzęt!!! :-(

  • 0

    171. ~Cison  2006-12-10 09:57:48  host: efh235.internetdsl.tpnet.pl

    Ile trzyma bateria?

  • 0

    172. ~goska  2006-12-10 13:35:55  host: clq134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma podczerwien pliska odpowiedzcie mi

  • 0

    173. ~wzoras  2006-12-10 14:00:29  host: dns.ezbit.pl

    telefon dobry... nie dostałem wraz z telefonem sterowników, macie jakis link? albo chociaż nazwe podajcie ;o

  • 0

    174. ~alex  2006-12-11 15:19:05  host: bfl99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma wymienny panel????,PROSZE ODPOWIEDZCIE!

  • 0

    175. ~Olka  2006-12-14 15:50:33  host: cup213.internetdsl.tpnet.pl

    Jestem bardzo zadowolona :)) telefonik the best xD Tylko jak dac zdjęcia na Kompa :(( ?

  • 0

    176. ~^^  2006-12-14 16:32:00  host: abwb61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ej a w opisie pisze że nie ma mp3... to wkońcu jak?:)

  • 0

    177. ~Fiołek  2006-12-15 12:04:51  host: axw119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taki se ten telefonik bez antenki, troszke cieńszy z podczerwianią byłby oki ale tak to... :( no i wyświetlacz nie jest aż taki dobry.

  • 0

    178. ~  2006-12-15 17:59:27  host: nat-10.autocom.pl

    Wziąłem zamiast V3 i nie żałuje, 9MB pamięci, jak wywalisz filmy Motki to 10, odtwarza mp3, tylko trzeba przyciąć, bateria trzyma 3,5 dnia. Co że nie ma Blutootha ani Irdy, kiedy ja go używam do dzwonienia? :)Jest super!

  • 0

    179. ~DeViLl0o  2006-12-15 18:27:08  host: crowley-nat.greenlan.pl

    Ja mam ten telefona le coś mam chyba z głośnikiem albo coś pomieszałem bo gdy dzwonie do kogoś to ta osoba mnie niesłyszy :/

  • 0

    180. ~naimad  2006-12-17 12:30:37  host: inet20909nb-1.eranet.pl

    Miałem v-kę i jest naprawdę dobra, w swoim przedziale cenowym, chyba najlepsza. Pozdrawiam!!!

  • 0

    181. ~MAPA  2006-12-18 14:19:06  host: aaoi16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemu nie mozna wysylas mp3;p

  • 0

    182. ~Praktyczny  2006-12-19 23:23:20  host: nat-10.autocom.pl

    Bateria 3ma 3-4dni. Jestem bardzo zadowolony. Dużo możliwości, mogę podstawić mp3 jakie mi się podoba, oczywiście trzeba obciąć. Bardzo duże możliwości, mały, wąski i skromny. Nie bajerzy z zewnątrz, to może mi go nie skroją :) Nic nie trzeszczy, doskonała jakość rozmowy. Używam go do dzwonienia, więc brak Bloo, czy Irdy mnie nie boli. Zepnę USB z kompem i jest lux. Polecam! Warto! Tylko 1zły w Erce :)

  • 0

    183. ~Podo  2006-12-20 15:13:28  host: bct156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam nadzieje, że jest super. W niedziele będę go miał!

  • 0

    184. ~zagubiony  2006-12-22 13:50:50  host: cdb166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napiszcie gdzie znajdę do niej oprogramowanie

  • 0

    185. ~Ślisky  2006-12-23 18:22:46  host: emv194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak cos to pisze ze nie ma IrDY czyli podczerwieni.. Same debile to czytają... Fonik jest spoko ale nie ma bluetooth szkoda:( a jak jeszcze raz się ktś zapyta czy ma podczerwień to niech se lepiej przeczyta dane tego fona!! bo kto nie wie że IrDA to podczerwień!!

  • 0

    186. ~Bogusia  2006-12-24 20:13:59  host: abqo171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba!jakość zdjęć po zrzuceniu na kompa jest bardzo dobra,filmiki troche kiepskie ale do przeżycia,kabelek usb jednocześnie ładuje mi kome,ma wszystko co ważne żeby być na topie ;p

  • 0

    187. ~Przemo11  2006-12-25 10:17:25  host: dch230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka mam fonik 2tygodnie! jest super. Lecz mam pytanko ja się zrzuca na kompa zdjęcia i jak się ustawia MMS bo niemoge wysyłać obrazków ani melodyjek! prosze o szybką odp.Pozdrawiam:)

  • 0

    188. ~Monia  2006-12-25 19:16:05  host: ayh66.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Już we wtorek będe miała ten telefon. Mam nadzieje, że jest fajny. Napiszcie czy do tego fona dołaczony jest w komplecie kabel USB. Plis...

  • 0

    189. ~V235  2006-12-27 08:47:34  host: ebq174.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od 1 miesiąca i jest super tylko brakuje mu irdy lub blutu ale po za tym jest super.

  • 0

    190. ~MR":CHŁOPAK  2006-12-29 21:41:14  host: abfc5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba dobry telefon mam go mjeci za 2 tygodnie

  • 0

    191. ~paula  2006-12-29 23:23:14  host: sith.blokowe.pl

    siemka mam problem ej wiece moze jak sie go ładuje to czemu nie mozna go uruchomic ani nie pokazuje ze sie lauje prosze odpiszcie szybieutko

  • 0

    192. ~kika  2006-12-30 12:08:02  host: ada253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile jest znakow w smsie??bo nigdy nie wiem,na ile stron wyjdzie..pliiiiz

  • 0

    193. ~ktoś  2006-12-30 12:47:38  host: ebz251.internetdsl.tpnet.pl

    do paula:U mnie, gdy się ładuje to wyświetla taki napis i dodające się baterie.Co do uruchamiania to wystarczy wcisnąć czerwoną słuchawkę, wpisać pin i gotowe. Powodzenia

  • 0

    194. ~Iwek  2006-12-31 19:10:30  host: 90-156-16-154.as.kn.pl

    Włączanie: czerwona sluchawka, a ładowanie przez USB tj. to większe zlącze u dolu. (podłącz do kontaktu)

  • 0

    195. ~Ola z zg  2006-12-31 20:22:24  host: net-a187.tpn.ceron.pl

    Czyli tak zacznę od tego,że mam go od tygodniai jestem z niego zadowolona. Wymienię teraz jego wady i zalety : Zalety: -dobra jakość zdjęć, -wstawianie notki głosowej na baaardzo długi czas, -wyraźne filmi video, -czysty głos podczas nagrywania, -długo dosyć trzyma się bateria, -umożliwienie ściągania na telefon dzwonków REAL, -umożliwienie odsłuchania dzwonków o wartości MP3 i AAC, 2.Wady: -Krótkie krecenia filmów video -Nie ma podczerwieni, -Antena zwenętrzna, Jkieś pytania pisać :)

  • 0

    196. ~w.p.  2007-01-03 11:18:24  host: bramka.2p.pl

    Fajny. Ale bez Bt to dla mnie jak by go nie bylo :(

  • 0

    197. ~Ania  2007-01-04 11:50:22  host: alpha.lo18.wroc.pl

    ja przepraszam bardzo, ale gdzie tutaj jest dyktafon :/

  • 0

    198. ~Paker  2007-01-04 16:34:22  host: feg146.internetdsl.tpnet.pl

    A gdzie to ma dyktafon

  • 0

    199. ~paola  2007-01-04 23:06:13  host: ip-84-201-219-16.it-net.pl

    Jak pisze się na nim smsy?? Pytam bo mój chłopak ma inną motorolę i u niego kiepski słownik jest, nie można np wpisywać nowych słówek :/ Czy tak samo jest w V235?? Proszę o odpowiedź.

  • 0

    200. ~pj  2007-01-05 11:03:35  host: host-89-229-145-187.plock.mm.pl

    plisia powiedzcie ile to miesci znakow w smsie??

  • 0

    201. ~Oluska  2007-01-06 14:19:56  host: dts29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka mam pytanko gdzie w tym fonie jest DYKTAFON? czekam na odpowiedz :* z gory thx :*

  • 0

    202. ~monika  2007-01-06 15:40:04  host: m009.class145.petrotel.pl

    hej mam ta motke i mam pytanie..jak sie wylacza ten slownik jak sie pisze smsy:( bo on mi przeszkadza ostro

  • 0

    203. ~Hellfire666@op.pl  2007-01-07 19:00:19  host: byh51.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. A czy ktoś może mi powiedzieć gdzie włącza się to funkcję push to talk??

  • 0

    204. ~Rodzynka  2007-01-08 18:12:37  host: fey178.internetdsl.tpnet.pl

    Hey, ma problem, mam zamiar kupic sobie nowego fona ale waham sie miedzy sagemem my400x, siemensem 75c (o kórym słyszałam niezbyt mile rzeczy ale wydaje sie super) no i motorolka v235, która niestety nie ma irda no ale nie jest najgorsza...pomóżcie!

  • 0

    205. ~dael  2007-01-09 11:20:13  host: xdsl-10528.lubin.dialog.net.pl

    ten telefon ma 1 jedyna wade, jebac te irdy itp. ale najwieksza wada to to zema tylkko 10 mb pamieci i niemozna dokupic karty pamieciwowej

  • 0

    206. ~cubus_1995  2007-01-09 19:47:39  host: chello084010174204.chello.pl

    Dyktafon sie znajduje w menu w folderze notatki glosowe.

  • 0

    207. ~cubus_1995  2007-01-09 19:49:54  host: chello084010174204.chello.pl

    Zalezy od sieci jaka masz. to nie zalezy od telefonu! jesli masz plusa to zadzwon na:*101*11*02#

  • 0

    208. ~cubus_1995  2007-01-09 19:52:13  host: chello084010174204.chello.pl

    Zeby sie dowiedziec ze laduje wystarczy podlaczyc ladowarke i zamknac klapke zobaczyc czy bateria na ekranie miga!

  • 0

    209. ~cubus_1995  2007-01-09 19:53:26  host: chello084010174204.chello.pl

    Przy kupnie w zestawie nie ma kabla usb!

  • 0

    210. ~cubus_1995  2007-01-09 19:55:05  host: chello084010174204.chello.pl

    W tej komorce niestety nie ma radia!

  • 0

    211. ~wojko  2007-01-10 12:49:09  host: aali5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego tela od 3 mies. jest extra,bez zbędnych bajerów obudowa dość wytrzymała, bateria trzyma nawet do tygodnia łatwe pisanie sms inteligentny słownik, pamięć można powiększyć kasując zbędne dane( muza filmy itp )antene zewn. to plus bo ma większą siłę i mniejszy pobór mocy wada to gabaryty

  • 0

    212. ~Styczeń 2007  2007-01-10 15:10:18  host: ddc112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepiej wybierz Motorole V235

  • 0

    213. ~binek16  2007-01-10 16:27:02  host: cbh231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomozcie mi bo mam program do zgrywania multimedi i kabel a nie wiem jak zgrywac

  • 0

    214. ~xxxxxxxxxx  2007-01-10 20:19:47  host: cio111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od wczoraj gdzie jest dyktafon i jak się zapisuje filmy i zdjęca i tak w ogóle gdzie się zapisują mms i zdjęcia filmiki itp. A tak w ogól3e ten fonik jest super polecam go wszystkim ziomalom którzy chcą mieć fajny fonik

  • 0

    215. ~martinez  2007-01-10 23:29:07  host: aku130.internetdsl.tpnet.pl

    dyktafon - nitatki glosowe - wystarczy otworzyć klapkę i TRZYMAĆ klawisz z prawej strony (smartkey)

  • 0

    216. ~kdkd  2007-01-11 23:01:20  host: nat-dz2-1.aster.pl

    nie wiecie skad mozna sciagnac program do usb? powiedzcie prosze

  • 0

    217. ~DAWID_LOL  2007-01-12 16:24:31  host: aab121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    FAK mam errory z dyktafonem!!jak nagrywam dzwiek to po odtwarzaniu slychac go bardzo cicho!POMOCY PLIS

  • 0

    218. ~zimka  2007-01-12 21:32:01  host: aclr178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej jak sie wchodzi w dyktafon to pisze cos tam nacisnij klawisz GŁOS i przytrzymaj a gdzie on jestt ?? ODP PLEASE

  • 0

    219. ~askaaaaa  2007-01-13 12:31:52  host: xdsl-8058.zgora.dialog.net.pl

    ile mp3 wchodzi na motke?

  • 0

    220. ~JA  2007-01-19 20:39:49  host: nat.smtvsat.pl

    Mam te motke od 3 dni... I wszedzie szukam sterownikow... :( Byc moze niedokladnie... W kazdym razie licze na Wasza pomoc! Moze jakis link ;> (Podlaczajac do kompa nie wykrywa mi tela...) Z gory dzieki! PA

  • 0

    221. ~Aga  2007-01-20 21:30:27  host: hipernet241.brda.net

    mam ten telefon od dzis i uwazam ze jest swietny!! polecam go wszystkim!

  • 0

    222. ~*Aga*  2007-01-21 19:32:02  host: ads196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej!Wlasnie jutro chce kupic ten telefon...ale caly czas sie zastanawiam...najlepiej chcialabym pogadac na gg ze szczesliwym posiadeczem tego fona...:) Jesli ktos chetny do pomocy odewijcie sie tu na forum:)Pozdrawiam!

  • 0

    223. ~ania  2007-01-21 22:08:04  host: azm250.internetdsl.tpnet.pl

    Polifonia (param.) 24 głosy, mp3, aac co to jest aac . nie wiem . Jak sie wam podoba ta polifonia

  • 0

    224. ~*Aga*  2007-01-22 12:01:24  host: aea47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej...sluchajcie dzis chcialam sie dowiedziec czy w jednym salonie plusa jest ten tel i koles powiedzial e od nowego roku go wycofano z oferty...jak to jest moliwe skoro niektorzy z Was go kupili po Nowym Roku??!!Pomocy....wie ktos cos na ten temat....??

  • 0

    225. ~Daria  2007-01-22 15:14:11  host: w3cache-exatel.who.vectranet.pl

    Jak mozna odblokowac jave z fona?? bardzo prosze o pomoc!!! telefon jest swietny, jestem zadowolona

  • 0

    226. ~nagana87  2007-01-22 18:20:13  host: u22.softpro2.pl

    ten telefon jest tak prosty w obsłudze jak nie wiem co!wystarczy 5minut trzymania go w ręce! nie rozumiem jak można nie wiedzieć gdzie jest dyktafon... troche techniki a jak człowiek sie gubi! :)

  • 0

    227. ~Dominik  2007-01-23 12:57:39  host: feg146.internetdsl.tpnet.pl

    Da sie zeby bylo slychac glosno jak sie nagra dyktafonem bo jest bardzo cicho prosze odpiszcie@!!!!!

  • 0

    228. ~Pati  2007-01-23 14:16:05  host: ip8.imperiumpw.pl

    mam tego fona od ok.4 miesiecy bateria bardzo wytrzymała, tylko mam z nim ciągle jeden problem ;] notatki głosowe są bardzo ciche :/ i niewiem dlaczego,chociaż ustawiony dzwięk mam na MAXA (tzn : 7 )a są b.ciche czy Wy też tak macie ?

  • 0

    229. ~LOL  2007-01-23 16:27:03  host: eon114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam dostać tego fona...ale jest jedno ale dostane go dopiero za 2 miesiące pech no ale musze wytżymać i nie wiem zabardzo czy jest fajny ...?ale z tych komci wynika że jest supcio...:) p4 dla wszystkich posiadaczy tego fona ...LOL...:) LoL :D...

  • 0

    230. ~drwlodson  2007-01-23 19:10:56  host: cif153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    motorola v235 czy nokia 6103??? proszę o szybkie odpowiedzi gdyż sprzedałem poprzedni telefon i szybko potrzebuje nowego a nie wiem który wziąć... waham się między tymi dwoma modelami gdyż chce telefon z klapką, zew wyświetlaczem i kamerką... raczej nie samsung bo im blakną wyświetlacze...

  • 0

    231. ~michol  2007-01-24 09:52:27  host: user-87-248-93-115.promax.media.pl

    Telefonik jest bardzo wporządku, mam go już od pół roku i wcale nie narzekam. Filmy i zdjęcia są całkiem dobrej jakości ;)) Polecam i pozdrawiam.

  • 0

    232. ~Pati  2007-01-26 16:12:54  host: ip8.imperiumpw.pl

    jak już wyżej napisałam,mam ciągle problem z notatkami głosowymi ciągle są cicho,nikt nie odpisał mi na moje pytanie czy wy też tak macie i czy da sięcośz tym zrobić bo jak nie to będe musiała wybrać siędo sieci w której fona kupiłam =]

  • 0

    233. ~karolcia  2007-01-26 16:16:41  host: bmr196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mama go ok misiac i jest ok tylko nie wiedzialam ze ma mp3 ale jezeli to prawda to jeszcze lepiej fonik is the best pzdr

  • 0

    234. ~Frej  2007-01-26 17:00:18  host: 87-205-74-208.adsl.inetia.pl

    Kupiłem ten kabel USB i nie mogę nic ściągać bo nie ma oprogramowania. Gdzie można dostać oprogramowanie do łącza USB? Pomóżcie mi!

  • 0

    235. ~Marita  2007-01-27 09:57:03  host: dyd50.internetdsl.tpnet.pl

    czesc mozna w tym foniku nagrywac piosenki ok 3 min i mozna podlanczac sluchawki??

  • 0

    236. ~Matylda  2007-01-28 16:46:45  host: abjy216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem. mam do wyboru dwa foniki: siemensa C75 i Motorole V235... który z tych telefonów wybrać?? prosze o szczere odpowiedzi gdyż naprawde to ciężki wybór.

  • 0

    237. ~  2007-01-29 18:20:57  host: 83.18.40.106

    Oprogramowanie pod USB trzeba niestety kupić oddzielnie, a na necie raczej go nie znajdziesz. Pozdro Frej

  • 0

    238. ~gucio  2007-01-29 21:12:25  host: apt186.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten fon juz prawie rok... jest super..jeszcze nigdy mnie nie zawiódł..moge go szczerze poleci..bo wart jest kupna... POZDRO DLA SZCZĘŚLIWYCH POSIADACZY>>!!

  • 0

    239. ~:)  2007-01-30 15:52:37  host: ztpnet-73-024.ztpnet.pl

    oprogramowanie do USB jest na necie Motorola_Handset_USB_Driver i potrzebny jest program najlepiej Cell Phone Manager

  • 0

    240. ~Miau  2007-01-30 23:11:34  host: ayx110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, zastanawiam sie nad kupnem, tylko mam pytanie: jestem w Orange, chcialbym ustawic sobie mmsy itp., ale na ich stronie nie ma ustawien dla niej. ustawienia z jakiej komorki dla niej beda dobre? prosze specjalistow o szybka i rzetelna odpowiedz:) a jeszcze jedno, jak sie wyswietlacz prezentuje? lepiej niz w l6 czy tak samo?? mam nadzieje ze lepiej... pozdro:)

  • 0

    241. ~DOMINIK  2007-02-01 16:54:12  host: aoj34.internetdsl.tpnet.pl

    kurde ja wiem gdzie jest dyktafon ale jak cos nagram to nic prawie nie słychać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    242. ~kolo  2007-02-01 16:55:04  host: aoj34.internetdsl.tpnet.pl

    a jest tam gdzieś irda albo blothow

  • 0

    243. ~dzastin  2007-02-02 13:36:07  host: byb92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety mam ten sam problem co wy NOTATKI GLOSOWE i troche do dupy jest też że nie ma irdy ani blutufa a ten dyktafon jest zrąbany a koda mi kasy na ściąganie nutek a kabel mp3 mojej siory pasuje do wejścia to on ma mp3 czy nie??????????????

  • 0

    244. ~do  2007-02-03 12:23:03  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    ale jak sie robi zeby bulo glosno slychac po nagranie

  • 0

    245. ~odpowiedz na pytanie koła  2007-02-03 15:52:40  host: ddn162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niema irydy i blothow

  • 0

    246. ~  2007-02-03 19:38:58  host: bdj92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kabla do USB nigdzie nie moge dostać

  • 0

    247. ~ros  2007-02-04 12:45:26  host: dwz45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie moze ktos jak powiekszyc skrzynke odbiorcza w tym tel??

  • 0

    248. ~dm  2007-02-04 15:38:14  host: proxy-ndm-2.tp.unicity.pl

    wes przestan ten telefon jest zjebany mam go przez 3 miesiace . wogole wes przestan gdzie iryda i blothow a kabel usb trzeba sobie kupic i jeszce po 30 zloty. poprostu telefon do banii

  • 0

    249. ~chomiczev  2007-02-04 19:15:50  host: 212.122.223.67

    telefon jest spoko. Ma wszystko co chce MP3, jest otwierany, ma zewnetrzny wyswietlacz i aparat z kamera. Jak dla mnie suuuper. Wszystko można przez kabelek wrzucic (o prucz gier-bo nie wiem jak to zrobic i czy sie da)

  • 0

    250. ~Jangcy  2007-02-08 14:31:30  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    Pomużcie z tymi notatkami please!!!

  • 0

    251. ~dominik  2007-02-09 16:29:19  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie gdzie sie dyktafon podglasza !!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    252. ~klipka  2007-02-09 19:00:16  host: 212h99.compnet.pl

    Telefonik jest spoko nie mam do niego żadnych zastrzerzeń. A te wiadomoście głosowe to przykładajcie telefon do ucha i mów, jakbyś rozmawiał przez niego.

  • 0

    253. ~diiisiiii  2007-02-10 11:14:45  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    do frej: oprogramowanie do kabla usb na allegro

  • 0

    254. ~Master  2007-02-10 14:12:18  host: staticline12547.toya.net.pl

    czy mozna znalesc do tego guwna instrukcje oblsugi gdzies na necie?? jak tam to bardzo prosze o post.

  • 0

    255. ~matek  2007-02-10 14:14:21  host: staticline12547.toya.net.pl

    Czy mozna znalesc gdzie na necie instrukcje obslugi?? jak tak to bardzo bym prosil o posta z linkiem do stronki.. dzinx all. ;]

  • 0

    256. ~madzia  2007-02-11 12:26:43  host: abjh201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oj Matyldo mam ten sam problem....albo siemenc albo motka... i tez nie wiem... ale wydaje mi sie ze motka lepsza... chociaż nie ma irdy ale lepsza :) ja właśnie chyba ją wybiore . pozdrawiam :)

  • 0

    257. ~Sarija  2007-02-12 00:53:56  host: 91.64.9.176

    sorry mam pytanie, ile sie sms-ów mieści?? bo mi tylko 18 wczodzi!to normalne??

  • 0

    258. ~zwykly  2007-02-12 13:42:02  host: ahp154.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko zwiazane z owym telefonem hm natomiast zdjolem simloka i niemoge wysylac mms! mam kabel usb ale niewykrywa mi sterownikow! pomuzcie ! z gory dziekuje !!

  • 0

    259. ~agness  2007-02-13 10:48:26  host: eny183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel ze 4 miechy. nie jest zly ale szkoda ze nie ma irdy ani blutootha za to kabel usb mam ten sam co do ipoda i aparatu. tylko wiecie moze gdzie mozna sciagnac oprogramowanie to niego ???

  • 0

    260. ~dom  2007-02-13 17:46:45  host: feg147.internetdsl.tpnet.pl

    jak sie przesyla dzwieki przez kabel usb z programu mobile phone tools kto wie to piszcie na 10350610 prosze

  • 0

    261. ~  2007-02-14 15:13:42  host: 80.51.226.206

    ja kupiłem kabelek w sklepie elektronicznym koszt 8 pln :-) program z neta -pytać w google motorola phone tools

  • 0

    262. ~Astynka8  2007-02-17 13:31:04  host: ip-80.54.186.116.eltronik.net.pl

    Czy można wyminić obudowę w motoroli v235? Bo z lekka mi sie porysowała i nie ładnie to wygląda :/ A telefon ogólnie jest bardzo fajny! Polecam... :D

  • 0

    263. ~..  2007-02-19 19:03:36  host: gbr242.internetdsl.tpnet.pl

    mało danych .? ; ] nie powiedziałbym, ale ok.. danych jest wystarczająco, a jak Ci nie pasuje zawsze możesz poczytać na necie bo tego jest mnóstwo .! hmmm co do telefonu to za tą kasę się opłaca.

  • 0

    264. ~romauś  2007-02-22 11:08:50  host: cgn109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie jak w tym telefonie zrobi.ć tak rzeby nagranie bylo przez glosnik a nie przez ten co sie roizmawiaa

  • 0

    265. ~Kasiulka  2007-02-23 11:53:57  host: aog115.internetdsl.tpnet.pl

    heh powiem szczeze ze wachalam sie co do kupna tego telefonu mialam do wyboru samsunga albo motorolke i jednak wybiore motorolke:D:D

  • 0

    266. ~patrycjano  2007-02-24 16:06:01  host: 89-25-168-249.huxnet.pl

    gdzie się wchodzi na dyktafon piszczcie plis pozdrawiam

  • 0

    267. ~czarnulka  2007-02-27 21:50:32  host: cos180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oprogramowanie sciagnijcie przez tzw. wymiane plikow pelna jego nazwa to MotorolaMobilePhonetoolsDeluxe v3.23.rar tylko ze nie ma tam v235 ale jest v236juz dokladnie nie pamietam ale podobny model do tej oprogramowanie chodzi jak marzenie mp3 mozna skracac cudenka robic a wiecie ze jak wybierzecie dany utwor i zamkniecie klapke to odbiera jak "ipodzik" mam nadzieje ze pomoglam a co do telefonu to dziwna sprawa moj czestp przerywa w czasie rozmowy jakby tracil zasieg gubi co drugie slowo byl w serwsie i nic z tego co czytalam w opiniach to motki maj a to do siebie nie mowie ze wszystkie no ale....pozdrawiam jak jakies pytanka to piszcie pomoge

  • 0

    268. ~Ciko  2007-03-02 14:04:20  host: evd29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 22.12,2006 jak na razie jest spoko. Ma mp3 ale co mnie denerwuje to brak irdy i duże ceny kabli usb

  • 0

    269. ~  2007-03-03 20:16:37  host: host-89-228-33-183.elk.mm.pl

    Mam kupic telefon motorolle ale sie wacham Bo babka mi kasy nie chce dac ale bw dam rade wiem jednak ze to spoko komurka i jak ktos ma inne zdanie to nie ma dustu

  • 0

    270. ~GratisDoProszku  2007-03-07 11:10:15  host: nat-10.autocom.pl

    Mam sposób na ten przycisk "Net". Wpiszcie w ustawieniach WAP jakieś bzdury jako nowy wpis, i kom się nie będzie łączył poprzez ten guzik :) ->Ciko Duże ceny? Ja w sklepie za 20PLN mam kabel + soft na płycie ->dom Zaznacz utwór, obetnij go u dołu w oknie, potwierdź i daj Wyślij. I wszystko. -> chomiczev Można gry wrzucać tylko #1 muszą być kompatybilne bo nie ruszą, #2 trzeba zdjąć blokadę na wgrywanie javy (nie pamiętam nazwy softu do tego)

  • 0

    271. ~Marta  2007-03-10 20:25:31  host: abcr172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie kupilam ten telefon. Moim zdaniem jest świetny. Aparat, video, dzwonki mp3, elegancki wygląd.. -Moje oczekiwania spełnił. Oczywiście, nie jest jednym z najlepszych, ale ja wiele do szczęścia nie potrzebuje. Dlatego szczerze zachęcam do kupowania. :)

  • 0

    272. ~klajner  2007-03-18 00:00:52  host: kopernika.skawsoft.com.pl

    Nie nie jest normalne. Smsow miesci sie okolo 100. Razem w nadawczej i odbiorczej.

  • 0

    273. ~emcia  2007-03-25 22:03:34  host: host-86-63-146-187.pronet.lublin.pl

    mam pytanie , jakos wczoraj coś mi sie zepsuło w tym telefonie ;/ .. i nie moge zapisywac kontaktów na karce sim tylko na telefonie i jeszcze do tego poprzednie kontakty z karty sim nagle znikneły .. ponadto gdy chce puscić sygnał wyskakuje komunikat " tylko wybieranie ustalone" .. aha i ejszcze jak dostaje smsa od kogos kogo ma na liscie to mi sie wyświetla sam numer bez podpisu .. co mam zrobić ? prosze pomórzcie .. :(

  • 0

    274. ~Madziorka  2007-03-26 17:19:29  host: 213.192.64.194

    czytając wszystkie wypowiedzi doszłam do wnisku że chyba połowa Polski nie umie czytać, jak myślici po co dają instrukcje obsługi do jakiegokolwiek sprzętu, a po drugie stwierdzam po 5 miesięcznym użytkowaniu tego telefonu że jest to szrot jakich mało w tej chwili jest drugi raz w serwisie, nie miałam jeszcze takiego przypadku i podejrzewam że jeszcze nie raz go oddam

  • 0

    275. ~der  2007-03-29 17:14:21  host: chello089079062170.chello.pl

    Kupiłbym ten telefon, ale we Wrocławiu już go chyba nigdzie nie ma (pytałem w 3 miejscach i nawet w salonie Ery) może ktoś wie, gdzie można go dostać (na Erę Mix)

  • 0

    276. ~fazzz  2007-03-31 20:08:11  host: acpm239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 8 miechów i uważam że to szmelc - ładowarka nei chce ładować, a bateria trzyma góra 1 dzień

  • 0

    277. ~pawel:-)  2007-04-01 15:08:33  host: azm250.internetdsl.tpnet.pl

    Jak wam podoba się ten telefon ?? czy ma fajne dzwonki i polifonie ?? 24 tony to nie jest zbyt mało dla ucha ?? moj znajomy ma lgb2050 ktory ma polifonie 40 tonową .../?? chętnie poklikam z włascicielem takiej motorlki na gg :-)

  • 0

    278. ~paweł  2007-04-01 15:26:27  host: azm250.internetdsl.tpnet.pl

    jeszcze mam pytanie słyszalem ze w motkach po wyłozeniu karty sim caly spis telefonow i smsy sie same kasuja czy to jest prawda ???

  • 0

    279.  2007-04-01 20:25:10

    ze spisem sie nie spotkalem ale z smsami tak kasuja sie jakis czas temu ubilem swoja motke

  • 0

    280. ~kij  2007-04-02 18:10:12  host: 83.68.73.224.debica73.tnp.pl

    ja tez mam te motorolke jest to fajny tel

  • 0

    281. ~Angel888  2007-04-05 14:07:48  host: poludnie.swarzedz.inotel.pl

    Mam tentelefon od pazdziernika 2006!!?? I on niby ma MP3????!!! GDZIE?????????

  • 0

    282. ~Łukasz  2007-04-08 19:26:03  host: aaqa120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku tygodni kupiłem sobie kabel za60zł ale mój komp go nie czyta czy wiecie co z tym zrbić??

  • 0

    283. ~Bacha  2007-04-10 14:18:53  host: ip-84.38.160.60.resman.pl

    Ja bym nie polecała tego telefonu dyktafon jest ale szajs jak chcesz odsłychać to musisz przykładać ucho do telefonu ma mało miejsca gry java mi nie działają także jak bym miała kupować jeszcze raz to bym kupiła inny (dyktafon włącza się przyciskając prawy przycisk z boku telefonu i musisz go trzymac jak mówisz)

  • 0

    284. ~warz  2007-04-11 19:46:29  host: acb174.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz od pewnego czasu i jestem z niego zadowolony, tylko nie wiem jak sie wlacza funkcje push to talk. Nie mama jej w ustawieniach.

  • 0

    285. ~martulka  2007-04-13 19:05:53  host: 81.210.10.190

    ... gdzie znajde oprogramowanie do motoroli v235 ??? bo niemoge znalesc

  • 0

    286. ~  2007-04-17 15:29:42  host: 212.160.234.67

    cze mam ten tel juz z 2 miechy i kurcze cos z dzwonkami jest nie moge nic sciagnac :( a najleprze jest to że magrywam filmik potem go odtwarzam i nie ma dzwieku czy ktos wie co mam zrobic:)

  • 0

    287. ~malik  2007-04-19 06:19:29  host: 8216024104.air.net.pl

    nie trzeba nic wpisywac by sie nie laczyc z netem wystarczy sobie ustawic by przy prubie laczenia z 'net' zadal podania hasła; na wszystko mozna sobie ustawic,nawet na SMS.... pozdro.

  • 0

    288. ~Olu$a  2007-04-23 22:20:46  host: abjb3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego tela Od 3 miechow i jestem z niego baaaaardzo zadowolona mozna sobie nagrac MP3 i wogole zajefajne bajery tam sa POLECAM!! POzdRo=*=*=*=*

  • 0

    289. ~Jack  2007-04-24 20:51:00  host: 87-205-130-77.adsl.inetia.pl

    Ten tel nagrywa dłuższe filmy niż 10 sek. Wystarczy przełączyć "długość wideo" na maximum, i wszystko gra ;)

  • 0

    290. ~aga  2007-04-29 13:34:38  host: absm121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od paru dni i bardzo mi sie podoba mp3 odbiera i wogole

  • 0

    291. ~Domis  2007-05-02 20:06:39  host: apn-100-187.gprsbal.plusgsm.pl

    Podajcie strone na ktorej bedzie program do zucania MP3 na motkeV235???????????????????????????????????????? plis

  • 0

    292. ~marcin  2007-05-07 17:09:06  host: 80.51.229.10

    dajcie jakis program do tego gowna bo oszaleje chyba na kompie to nic komletnie nie idzie zrobic wiekszego smicia to nie widzialem jeszcze pozdro trzymajcie sie i powodzenia z tym dziadostem

  • 0

    293.  2007-05-08 13:01:23

    mam ta motorolke od 6 miesięcy i jeszcze mi sie nie znudziła. To nie prawda ze nie odtwarza mp3. Da sie tez robic playlisty, co daje temu fonowi jakość mp trójki!!! filmy da sie nagrywac dosc dlugie a zdjecia wychodza znakomite. Jesli ktos ma jakies pytania co do tego telefonu piszcie na gg 9119656. Wiem o niej wszystko

  • 0

    294. ~asiunia  2007-05-11 16:43:52  host: afi186.internetdsl.tpnet.pl

    czy ta motorolka ma wymienna obudowe ?? bo mi sie strasznie porysowala:/ odpieszcie prosze

  • 0

    295. ~Jaros  2007-05-11 19:37:23  host: eac82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon, od października 2006 :) W funkcjach taki sobie. Czasem niechce się ładować i jak otwieram to nic się nie wyświetla dopiero po chwili takie paski a po nast chwili wszystko ok, ale czuje że niedługo go oddam na gwarancję...

  • 0

    296. ~RazieL  2007-05-12 22:21:21  host: sub244-190.elpos.net

    Ten telefon to szajs mój kumpel go ma i mowi ze sa w nim mp3 a to ni prawda SZMELC/SZMELC I JESZCZE RAZ SZMELC

  • 0

    297. ~ośka  2007-05-14 19:35:27  host: 80.54.67.2

    ja pierdole takiego grata, mam go 2 dzien i juz mnie wkurza!! ani bluetootha nie ma ani IRDA.. niech mnie w dupe cmokną!

  • 0

    298. ~becia  2007-05-17 22:40:58  host: garizim.media4.pl

    bylam zadowolona ALE: slychac beznadziejnie! nie wiem czy coraz gorzej czy juz tak bylo... trzaski, jakos polączenia koszmarna, niewyraznie :/ ale wszystkie motki tak maja ze slychac strasznie :/ program do sciagania - dla tej motki nie ma, ale do sciagania nadaje sie dla V230 czy cos takiego.zdjecia robi niezle ale przy powiekszeniu zmniejsza rozmiar... generalnie przez ta jakios polaczen chyba zmienie

  • 0

    299. ~czarnulka  2007-05-21 21:44:43  host: aayw80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oczywiscie ze jest program czytajcie dokladnie wszystkie komentarze ja juz pisalam jego pelna nazwe i dziala jak marzenie wiele osob ktorym tez polecilam ten program sa bardzo zadowoleni jesli cos wpiszecie to poczytajcie czy wczesniej nie padla odpowiedz na wasze pytania

  • 0

    300. ~antek  2007-06-04 02:22:46  host: gow106.internetdsl.tpnet.pl

    nic specjalnego, ogólnie lipa, brak blutufa i irdy, tylko 65tys kolorów ale za cene do 100zł ujdzie dla mniej wymagających, drożej sie nie opłaca:)

  • 0

    301. ~cipka  2007-06-04 02:27:49  host: gow106.internetdsl.tpnet.pl

    zamiast v235 kupcie sobie V3i to tak jak trabant i mercedes:)

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-37-177.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet