Motorola V2288 - opinie
Telefony Motorola Motorola V2288 Opinie o Motorola V2288

Motorola V2288

w sumie: 27
  • 0

    1. ~usper_electric  2004-10-21 21:53:00  host: cache.ilabs.pl

    Moim zdanie, to cegloweńka zx wbudowanym radiem heh.

  • 0

    2. ~gulu  2005-05-14 16:14:00  host: akn37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki telefonik teraz i jest zajebisty!! Jak jeżdże swoim składakiem to słuchem radia i to jest ogromny plus! mylicie sie co do niektrych funkcji motka ta ma jeszcze: zegarek i budzik!!! A to jest bardzo przydatne również! Wracając do radia ściąga nawet radio "ma ryja" i reszte innych!! Telefon THE BEST!! Nie ma lepszego dla wszystkich polecam!

  • 0

    3. ~Ania  2005-06-15 12:48:00  host: dzj177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon suuuperr! nie jest az taki duzy i ciezki, a co najwazniejsze ma radyjko! najlepszy model motoroli!!! mam go juz 2 lata i nie zamienilabym go na zaden inny!

  • 0

    4. ~chris  2005-08-12 14:57:36  host: tg62.internetdsl.tpnet.pl

    Super telefon, tylko szkoda ze bateria trzyma max 2 dni :( ale ma fajne radio :)

  • 0

    5. ~jaro_bydgoszcz  2006-03-27 16:03:23  host: abwp80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja pierwsza koma stara cegla ale mam jakis sentyment do niej mialbym ja do dzisiaj gdyby mi sie nie rozjebala 1,5roczku temu:(

  • 0

    6. ~piotrowolo  2006-05-10 17:45:57  host: ask155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej sorry powie mi ktos czy mozna w tym telefonie w jakis sposob zablokowac klawiature? jak to zrobic?

  • 0

    7. ~karol  2006-05-23 14:16:37  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    spoko telefon i ma super radio

  • 0

    8. ~G.r.z.e.c.k.y  2006-08-12 23:44:50  host: 194.165.130.93

    Telefon jak na swoje czasy bardzo dobry, jeden z niewielu modeli posiadajacych radio. Mialem go przez 2 lata i nie jest to zadna cegla, radio dziala swietnie, baterie mozna kupic zastepcze nawet teraz za ok. 10zl. Jesli ktos potrzebuje drugiego telefonu do trudniejszych warunkow, tylko do dzwonienia, wysylania smsow i posluchania radia to moze smialo kupowac, aktualnie cena to ok. 20zl

    @piotrowolo - też kiedys dlugo sie glowilem i z tego co pamietam sa dwa sposoby, sprobuj kciukiem nacisnac * i 7, drugiego sposobu nie pamietam, byc moze 1 i *, jednak ten pierwszy jest wygodniejszy.

  • 0

    9. ~papryk31  2007-02-09 19:05:35  host: abeq142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka czy moze mi ktos powidziec jak sie blokuje ten telefon bo tak jak tam wczesniej pisalo to sie nie da

  • 0

    10. ~  2007-04-09 15:52:12  host: 212.160.172.70

    * i # jednocześnie :)

  • 0

    11. ~kargul1001  2007-06-20 00:01:58  host: acol3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój pierwszy fon,kiedyś to były czasy do szczęścia wystarczyło tylko radio.

  • 0

    12. ~Zupazkota  2007-12-29 20:13:27  host: bzj242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mój drugi sprzęt, ale była na mieście szpana xDD Blokada?? już 6 lat go nie mam a pamiętam :D:D # potem * albo na odwrót A to radio jakie zajebiaszcze, nie to co SE serii W XDD

  • 0

    13. ~zeus  2008-02-01 13:32:14  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    to był moj pierwszy telefon baterja do kitu a radjo super taki sobie fonik sprzedałem za 30zł ze słuchawkami do radia przy telefonie

  • 0

    14. ~gosc  2008-03-02 12:15:42  host: dtw98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do telefonu mam sentyment była to moja pierwsza "cegiełka" ;D. Miałem ją 6 lat jak go kupywałem (1999r.) to był najlepszy telefon,no może poza 3210 i 3310, ale za to tamte nie mialy radia. Najwięcej czasu zajmowala mi ta gra z tymi piramidkami;D. Telefon jednak pewnego dnia odmówił posłuszeństwa i niechcialo mi sie go naprawiać. Ale telefon był niedozajechania, mało ktore telefony wytrzymuja 6 lat.

  • 0

    15. ~kepak  2008-03-08 14:16:13  host: staticline689.toya.net.pl

    super tel nadal nosze go do szkoły :-) Mam do zamiennie z motorolą a925 i co ciekawe słuchawki pasują do siebie a do a925 teoretycznie niemożliwe jest kupienie słuchawek

  • 0

    16. ~kepak  2008-03-08 16:05:01  host: staticline689.toya.net.pl

    super tel nadal nosze go do szkoły :-) Mam do zamiennie z motorolą a925 i co ciekawe słuchawki pasują do siebie a do a925 teoretycznie niemożliwe jest kupienie słuchawek

  • 0

    17. ~DominikWójcik  2008-05-10 23:12:10  host: inet20909nj-1.eranet.pl

    Aby zablokować klawiaturę, należy jednocześnie wcisnąć * i #. Początkowo trudne, ale można się wyrobić :)

  • 0

    18. ~ja  2008-11-16 23:26:08  host: acqg94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny jest bajer z tymi wymiennymi gumkami ;)

  • 0

    19. ~telemonofon  2008-11-22 21:09:44  host: 94-240-11-34.lukman.pl

    Ten telefon to super sprzęt!!!Kupiłem go 2dni temu za 250zł!!!To bardzo tanio porównawczo do innych tych nowych telefonów!!!To co że nie ma szlotu na karty pamięci i że brak aparatu lecz ma super nie powtarzalne gry, budzik, dzwonki monofoniczne(to w ogóle ful wypas nie ma na polskim takich dzwonków) i najważniejsze RADIO można słuchać radio podlasia i radio maryja !!!!!To super telefon za amłe pieniądze to tylko 250zł!!!!!Serdecznie polecam wszystkim!!!!

  • 0

    20. ~robak  2009-01-27 13:31:58  host: 212.160.172.70

    ja go kupiłem po znajomości od kumpla używany za 400złotych, i też sądzę że ubiłem dobry interes, a gry spoko szczególnie piramidki

  • 0

    21. ~aneta  2009-02-08 16:13:48  host: nat-6.ingram.com.pl

    Ja mam ten telefon 6 lat , baterie po drodze sie psuły.Ale nie moge narzekac , sprawdził sie po prostu. Ubranka super !Gry oczywiscie tez. Polecam wszystkim.

  • 0

    22. ~a  2009-11-15 20:55:24  host: bsi184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mmm.dotykowy ekran;D chyba sie skusze .Tylko ta wysoka cena;/

  • 0

    23. ~michal  2010-02-22 03:15:47  host: ip229.pmcnet.pl

    Najlepsza Motorola jaką miałem. Najlepsze było radio.

  • 0

    24. ~Wrocławianin  2010-05-21 15:43:37  host: ip-195-140-236-245.unreg.tvk.wroc.pl

    Czy to prawda, że można do niej używać zwykłych baterii aaa?

  • 0

    25. ~sir_FoX  2010-09-21 10:31:49  host: 212.160.172.70

    @24 - i tak, i nie. zwykłe baterie były do niej za krótkie, akumulatorki były w kształcie baterii AA w wersji wydłużonej. ALE dało radę zrobić prowizoryczny akumulator na druciki ze zwykłych baterii i fon działał :) Ogólnie pierwszy i najlepszy telefon w moim życiu - używałem go 5 lat (od 2001 do 2006) przez ten czas był niezniszczalny (upadki z dużych wysokości, kąpiele w wodzie i błocie, wbijanie gwoździ i pinezek twardą, dolną końcówką :) ). Własnie jedynym minusem były Chlorkowo-Wodorowe bateryjki jako akumulatory, orginalne wytrzymały 3 lata i później co roku wymiana na podróbki (plusem była ich cena, komplet 3 bateryjek kosztował ok. 20zł :) ). Ah, wspomnienia ;)

  • 0

    26. ~wef  2010-10-18 18:33:02  host: 195.8.220.207

    moja siostra miala taki telefon. to byl jej pierwszy. byl boski i te zmienne ubranka gumki do niej czaaaaad:) uwielbialam ten telefon!

  • 0

    27. ~Ścibor Gniotkawior  2011-12-21 23:22:39  host: ip-78-30-120-142.free.aero2.net.pl

    Czy ten telefon ma modem HSPA+ bo chciałbym sobie kupić go pod internet i zainstalować Operę Mini, a także do oglądania filmów w czasie podróży naszą szybką koleją 300km/h. Proszę również o szybką odpowiedź bo mogę go kupić przed świętami jeszcze, nawet 2 szt. dla mojego brata też po okazyjnej cenie 409 zł/szt. Z góry dziękuję.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-110-104.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet