Motorola V220 - opinie
Telefony Motorola Motorola V220 Opinie o Motorola V220

Motorola V220

w sumie: 50
  • 0

    1. ~super_electric  2004-12-10 11:17:00  host: cache.ilabs.pl

    KKIedys chcialem miec to mi sie zachcialo SonyERicssona i teraz trpochę żałuję...ale oże se kupiem go keidyś ... zobaczymy....

  • 0

    2. ~hahaha  2005-03-16 20:42:00  host: valpurgius.laczpol.net.pl

    hahaha !!! Ten telefon od 21.03.2005 będzie do kupienia w LIDLu!!! HAHAHA !!!

  • 0

    3. ~  2005-03-19 16:04:00  host: duh135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Buahahah !!! Ja słyszałem że ten fon ma być w Lewiatanie :)

  • 0

    4. ~Maja  2005-05-17 17:09:00  host: gf90.internetdsl.tpnet.pl

    No i co z tego, ze wlidlu wazne ze dobry

  • 0

    5. ~nie ważne  2005-06-25 11:59:00  host: bz2.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiecie nic na temat tego telefonu więc sie nie odzywajcie!

  • 0

    6. ~XxX  2005-06-30 10:25:00  host: 194.146.128.1

    To jest dobry tel. czy nie???????

  • 0

    7. ~Mam  2005-06-30 17:04:00  host: ahq222.internetdsl.tpnet.pl

    czytelny,posiada wszystkie potrzebne funkcje.Ja jestem zadowolona

  • 0

    8. ~Daro  2005-07-05 19:36:00  host: aok44.internetdsl.tpnet.pl

    Miał.em taki telefonik 2 lata i pewnego dnia go rozjebałem bo mnie szlak trafił .Ten telefon jest do bani będziecie mieli to sami sie przekonacie .Odradzam go kupić naprawde

  • 0

    9. ~Marek  2005-07-17 10:34:00  host: jagna.zax.pl

    jest super przynajmniej mi sie tak wydaje moze to jest fascynacja poniewaz mam go dopiero 3 dni i tylko dlatego znalazlem sie na tej stronie zeby zobatrzyc co ludzie o nim myslą:)

  • 0

    10. ~karola  2005-08-09 16:38:34  host: aqb88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos moze wie i moze mi doradzić czy lepiej się zdecydować na tą motorolę czy może na sagema mvx5-2.Dzieki!!

  • 0

    11.  2005-08-09 16:56:52

    karola: z takimi pytaniami to raczej na forum... :)

  • 0

    12. ~Krzysiek!  2005-08-09 18:52:18  host: 193.76.spine.pl

    Siemka ..Czy ten aparacik ma moze zoom?

  • 0

    13. ~magda  2005-08-19 12:26:51  host: nsnet9.nsn.pl

    ma zoom 4 razy, jest calkiem przyjazny, lekki i przyjemny w obslodze
    ale jak spadnie albo cos to lubi sie wylaczyc calkiem. aparat kiepskiej jakosci moim zdaniem, lub moze raczej wyswietlacz, bo slabo robi zdjecia, musza byc dosc jaskrawe kolory obiektuaby zdjecie ladnie wygladalo na wyswietlaczu. no coz ale telefon jest do rozmow a nie do zdjec

  • 0

    14. ~kamil  2005-09-20 17:42:18  host: amp8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    prosze o pomoc z instalacją kabla USB w tym telefonie!!!

  • 0

    15. ~rysiekz  2005-09-21 20:06:33  host: 195.136.67.134

    ten telefon to dziadostwo nie ma jak nokie

  • 0

    16. ~Vedi  2005-09-26 10:10:17  host: bdk201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak ten telefonik ma 4 krotny zoom cyfrowy a tak w ogole to bardzo go lubilem no moze... do tej pory... bo mam go na abonament i wczoraj przyszedl mi rachunek na 1000 z ... :)

  • 0

    17. ~niki  2005-12-07 12:55:34  host: agr205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od roku i musze przyznać ze za tą cenę niezła zabawka, ale to tyle + niestety telefonik juz 3 raz jest w serwisie, ciagle sie psuje cos nowego chociaz dbam o niego jestem ciekawa co z tymi ktorzy na maxa eksploatuja go chyba wytrzymuje tylko 6 miesiecy....ogólnie nie polecam sa fony o tych samych parametrach a mniej awaryjne!!!pozdrawiam

  • 0

    18. ~agaCik  2005-12-30 15:19:06  host: cah19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik jest Boski!jestem bardzo z niego zadowolona :) Polecam go bo to bardzo dobry telefonik

  • 0

    19. ~magic  2006-01-12 12:11:22  host: 80.51.229.26

    mam ten telefonik od kilku dni i jest zaje... poprostu to byłu moj strzał w dziesiatke:D polecam mam wszytsko co najwazniejesze :D

  • 0

    20. ~dnx  2006-01-16 23:50:29  host: aye8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam te motke. Zdjecia po przeslaniu na kompa sa w dobrej jakosci, o wiele lepszej niz na wyswietlaczu telefonu. 8/10

  • 0

    21. ~natalia  2006-02-21 19:10:10  host: acvw63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam 16 lat i ten telefon od 3 dni i tyyyle sie tu naczytałam o tych funkcjach itp itd .nie rozumiem GDZIE JEST DYKTAFON I TO COŚ GŁOŚNO MUWIĄCE ja tego nie jaże gzie to jest ,aha i jeszcze jedno pytanko ,czy on jest na podczerwień ?

  • 0

    22. ~Monia  2006-03-28 18:22:23  host: 86-63-123-57.asta-net.com.pl

    A ja będę mieć ten telefon!!! I nie zwracam uwagi na niektóre wasze wypowiedzi, bo są żałosne!!!

  • 0

    23. ~czarna21_1987  2006-04-25 18:34:50  host: pas1.skranetcan.pl

    Chce kupic ten telefon ale nie umiem sie zdecydowac...?

  • 0

    24. ~polak  2006-07-25 11:01:50  host: dgl51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go mam i nie nazekam

  • 0

    25. ~  2006-07-25 16:54:37  host: aaso136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1,8MB?? śmiesznie mało...żałosne.

  • 0

    26. ~kamil  2006-07-31 10:13:44  host: bxt240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon mam go od 11 roku zycia posiada wszystko jest super

  • 0

    27. ~ja i ona  2006-08-11 19:42:53  host: k20.techtronic.com.pl

    telefon mialam ponad rok i NIGDY nie mial awarii...niestety zepsul sie,ale z mojej winy. troche zal,bo bardzo go lubilam i nie mialam z nim problemow. polecam go kazdemu,ale to jest tylko moja subiektywna ocena

  • 0

    28. ~SaBiNkA  2006-08-18 22:14:56  host: pD95FCCBD.dip.t-dialin.net

    Ja mam ten telefon i jest naprawde fajny ;P no ale mam problem bo niema polskiej instrukcji czy ktos mi moze pomoc z gory dzx;*

  • 0

    29. ~SaBiNkA  2006-08-18 22:16:49  host: pD95FCCBD.dip.t-dialin.net

    A i ecie jedno gdzie jest dyktafon i to cos glosno mowiace ;) pa

  • 0

    30. ~SaBiNkA  2006-08-18 22:17:48  host: pD95FCCBD.dip.t-dialin.net

    Ja mam ten telefon i jest naprawde fajny ;P no ale mam problem bo niema polskiej instrukcji czy ktos mi moze pomoc z gory dzx;*

  • 0

    31. ~****  2006-08-21 10:04:00  host: apn166.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego fona i niedawno wrócił z naprawy, przetarła się taśma LCD, a oprucz tego reaguje w spóźnionym tempie tak od nowości

  • 0

    32. ~ Artur  2006-08-25 17:45:01  host: daf112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POTRZEBUJE PROGRAM INSALACYJNY DO ZDJĘĆ NIE MOGE OGLĄDAĆ ICH NA KOMPUTERZE

  • 0

    33. ~Gówno  2006-10-07 12:28:55  host: yx106.internetdsl.tpnet.pl

    To gówno sie cay czas rąbie ja nie wiem teraz nic nie widac w wyświtlaczu 0 kolorów nic nie ma to jak nokia heh

  • 0

    34. ~ryba  2006-11-08 22:25:03  host: ip-81-15-216-51.unregistered.net.telenergo.pl

    siemka lutki mam prosbe kopiłem telefon i nie wiem jak pisze T9 to nie wiem gdzie sie wciska zeby zapamietał nazwe pomocy........

  • 0

    35. ~Zagi  2006-11-24 18:56:31  host: klakier.blt.pl

    Jak włączyć GPS w Motoroli V220? żeby odbierać mmsy?

  • 0

    36. ~kamila782  2006-12-11 22:57:33  host: 85.11.107.156

    witam ,prosze mi powiedziec jakie zdjecia robi ten tel chce na dniach go kupic i niewiem czy jest warty kupna?pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.

  • 0

    37. ~farelka  2006-12-13 20:41:18  host: 81.26.8.24

    mam zamiar kupić ten telefon, tylko że po przeczytaniu tych negatywnych wiadomości nabieram coraz większych wątpliwości. Naprawde jest z nim aż tak źle??? piszcie na numer gg 5603546 z góry dziękuje

  • 0

    38. ~grze________________  2007-01-07 19:03:18  host: abyo102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włączyć dyktafon w motoroli proszę powiedzcie

  • 0

    39. ~ewa  2007-01-08 13:33:59  host: abqv195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przez pierwszy rok użytkowania jest bomba!ale pozniej zaczyna sie psuć wszystko!nie polecam, chyba że macie cierpliwość anioła!

  • 0

    40. ~Oka  2007-02-22 20:14:57  host: biv176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ladniutki, ale po roku zacza swirowac, ekran szwankowal, aparat po polowie roku byl do bani. wystarczylo jak usiadlam gdy mialam go w kieszace a ten sie wylaczal. raz na 3 dni ekran mi zgasl i bateria slaba. ogólnie to raczej nie polecam, sa fajniejsze:)

  • 0

    41. ~Pu94  2007-04-01 18:13:00  host: eld197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam POsiadalem ten telefonik i godzine temu kupilem sztuke nowke na allegro . przez ten rok mialem chyba z 9 telefonow lacznie z v3 etc i nie podchodza mi wogole albo dzialaja tak zaloscie ze szok. Telefonik jest naprawde bombowy szkoda tylko ze nie trafilem na nowke sztuke czarna tylko szara bio wyglada czarna ladniej. Jezlei idzie o funckje na nic nie narzekam i bardzo ladnie sie prezentuje. Z tego co pamietam to ona nie maila dyktafonu:) chyba jakis blad w opisie :) albo pamiec zawodzi ;) Postarams ie zrobic dzial motoroli na naszej stronce mnt.szczecin.pl stronka w trakcje modyfikacji . Milismy tam ogromne wsparcie dla v980 ktory tez byl przyjazny ale wadliwy. Pozdrawiam

  • 0

    42. ~NaTaLiA  2007-04-22 19:09:18  host: ip-89.171.43.6.crowley.pl

    hm mam ten tel od paru miesiecy wedlug mnie jest za duzy .... nie mozna go schowac do kieeszeni (mowie o damskich spodniach) ;d i w sumie nie polecam ... troche nie poreczny ...slabo trzyma baterie i malo bajerow...

  • 0

    43. ~asf  2007-05-17 15:34:06  host: host212-158-dynamic.2-87-r.retail.telecomitalia.it

    NaTaLiA hyba jednak tego founa nie masz on jest BARDZO ale to BARDZO mały, jasne jak chcesz go showac do portwela to mogą byc problemy a bejerów faktycznie ma malo

  • 0

    44. ~  2007-05-17 15:34:56  host: host212-158-dynamic.2-87-r.retail.telecomitalia.it

    ps tentelefontrzyma 7 dni przy normalnym użytkowaniu wiec racz nie pisac bzdór że bateria ci nie trzyma

  • 0

    45. ~meegi12  2007-07-25 23:55:14  host: fhy170.internetdsl.tpnet.pl

    miałam ten tel... i nawet był spox tylko, ze jak dla mnie to miał za mało bajerów :D np... mp3, przynajmniej mógłby mieć dyktafon ale nie ma, kamery-wideo nie ma, nie ma tez ładnie robiącego aparatu. jeszcze duzo rzeczy nie ma... wymieniłam ten tel na nokie 7360... ma wszystko co wymieniłam przy rzeczach czego nie ma motorola a moze i więcej... jestem z noki bardziej zadowolona no ale ma tylko 4 mb niestety ;(;(;( no ale trudno

  • 0

    46. ~  2007-08-07 15:27:09  host: host-d9adaee4.elsat.net.pl

    fajny ten fon nawet idzie ustawić kolor jaki ma mieć zdjęcie mi sie podoba długo sie trzyma na jednej kresce:]

  • 0

    47. ~brak pytan  2008-06-24 23:40:03  host: 89.186.16.054.vip-net.pl

    ten telefon jest super. moze nikt nie wie ale on obsluguje format mp3:) mozna wsadzac na miego muzyke w mp3 oraz filmy w 3gp. tylko szkoda ze tak malo pamieci bo byl by kozak

  • 0

    48. ~  2009-01-30 14:07:33  host: 77-253-131-67.adsl.inetia.pl

    Fajnie tylko gdzie jest dyktafon

  • 0

    49. ~airtoz  2010-02-11 14:37:09  host: 95.108.3.21

    mam tą kome , mega zaklopiste ma możliwości tylko do kurdy nendzy niemaogeznaleść ładowarki , a na usb niechce sie naładować więc kicha ..

  • 0

    50. ~JanosiQ  2014-03-28 21:14:56  host: 89-67-44-226.dynamic.chello.pl

    Jak na stary fon dobry jest, ale ta pamięć...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet